Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια δεν μπαινω και πολυ συχνα μεσα αλλα οταν μπω καθομαι με τις ωρες!!Ειναι το πρωτο μου παιδι, γενναω στην Ελευθω στην Καβαλα (Καβαλιωτισα και εγω)!Δεν εχω παρει σχεδον τιποτα για τον μικρο, ελπιζω να τα παρω μεσα στο Φλεβαρη.Το θεμα ειναι οτι διαβαζω οτι βγαζετε βιβλιοθηκες απο το δωματιο του παιδιου λογω σκονης και εγω εχω λογω επαγγελματος 2 γεματες βιβλιοθηκες οι οποιες ειναι αδυνατο να μεταφερθουν (και να πανε που?). Λετε να εχω θεμα με τη σκονη?

Καλημέρα Δέσποινα! Είναι αλλη μια κοπέλα από Καβάλα, πάλι Δεσποινα! Εμένα είναι ο άντρας μου από Καβάλα, κι ανεβαίνουμε συχνα :lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Angie τι έγινε? Τα πηραμε απ΄οτι κατάλαβα! Φροντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες για τον Κώστα. Πιστεύω ότι αν ξεσπάσει αυτός μετα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα!

Nikole μου κι εγώ από κιλά +7... Και συνεχώς ανεβαίνει η άτιμη η ζυγαριά! Παντως μην ξεγελιέσαι που σου λένε ότι δεν φαίνονται γιατι όταν γεννήσεις εσύ θα υποφερεις για να τα χάσεις..

προσπαθώ να μην το παρακάνω αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα...μια φίλη μου πήρε πάνω από 25 κιλά κ τα έχασε.......τι να πεις....

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα μανούλες και καλή εβδομάδα... Πήγα στο ΙΚΑ και ξεμπέρδεψα αμέσως... Ευτυχώς έπεσα σε καλό γυναικολόγο... Πήρα το χαρτί και σήμερα λέω να το δώσω στον εργοδότη μου... (Θα γελάσουμε μάλλον... γιατι αυτός υπολογίζει ότι θα κάτσω μέχρι να γεννήσω...) Τέλος πάντων κανονικά η άδειά μου αρχίζει από 10/2 αλλά λέω να κάνω υπομονή και να κάτσω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου...

Angie μου προσπάθησε να ηρεμήσεις καλή μου... Αυτό ειναι το κακό... όταν είναι τόσο κοντά οι γονείς... Και εμένα ακριβώς δίπλα μένουν... Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε τσακωθεί με τον πατέρα μου για το ύφος του απέναντι μου και δεν του μιλάω...

Andria & nikole τι κάνετε;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες και καλή εβδομάδα... Πήγα στο ΙΚΑ και ξεμπέρδεψα αμέσως... Ευτυχώς έπεσα σε καλό γυναικολόγο... Πήρα το χαρτί και σήμερα λέω να το δώσω στον εργοδότη μου... (Θα γελάσουμε μάλλον... γιατι αυτός υπολογίζει ότι θα κάτσω μέχρι να γεννήσω...) Τέλος πάντων κανονικά η άδειά μου αρχίζει από 10/2 αλλά λέω να κάνω υπομονή και να κάτσω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου...

Angie μου προσπάθησε να ηρεμήσεις καλή μου... Αυτό ειναι το κακό... όταν είναι τόσο κοντά οι γονείς... Και εμένα ακριβώς δίπλα μένουν... Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε τσακωθεί με τον πατέρα μου για το ύφος του απέναντι μου και δεν του μιλάω...

Andria & nikole τι κάνετε;

Καλημέρα Βάλια μου! Μια χαρα είμαι, Σημερα ήρθα στη δουλεια κι οπως καταλάβαινεις έχω πολλά να τακτοποιήσω... Εγω 6/2 σταματάω! Απ' οτι έμαθα κέρδισα το φλουρί στην δουλειά και αυτό μεταφράζεται σε 2 ημέρες άδειας.. Ελπίζω να μη μου τις φάνε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βάλια μου! Μια χαρα είμαι, Σημερα ήρθα στη δουλεια κι οπως καταλάβαινεις έχω πολλά να τακτοποιήσω... Εγω 6/2 σταματάω! Απ' οτι έμαθα κέρδισα το φλουρί στην δουλειά και αυτό μεταφράζεται σε 2 ημέρες άδειας.. Ελπίζω να μη μου τις φάνε!

Συγχαρητήρια για το φλουρί!!! Και κοίτα να μην σου φάνε τις 2 μέρες!!! Τις δικαιούσε!!! Τέλεια και όμορφη χρονιά για εσένα θα είναι... ερχεται και το μωράκι σου!!! Τέλεια!!! :tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα βάλια μου....μια χαρά κ εγώ....έχω να σιδερώσω κ όσο κ να προσπαθώ να το αποφύγω εγώ θα σιδερώσω τελικά οπότε λέω να αρχίσω...

πάντα τυχερή andria27 κ με το καλό μανούλα!!!!!!!

κορίτσια σας ζηλεύω που δουλεύεται.....εγώ δυστηχώς εδώ κ 2 χρόνια σχεδόν που έφυγα από αθήνα δεν βρήκα κάτι κ όταν έμεινα έγκυος εμφανίστηκαν κάποιες δουλειές.....καλή η επαρχία αλλά έχει κ τα δικά της:!:

Grya.jpgGryap3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΜΠΑΝΙΟ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΤΛ.. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα μανουλες!:P:p:p

Αχχχ τι κρυο ειναι αυτο βρε κοριτσια???

Angel τι καλα που θα δεις το ζουζουνακι σου σημερα!!!

Κουκουλωσου καλα καλα βαλε σκουφια, γαντια κτλ....

Και μολις γυρισεις πες μας τα νεα σου.....Θα περιμενουμε ;););)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα. Σήμερα πάλι κουρασμένη. Δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ, και πάλι ξυπνήσαμε ξημερώματα γιατί ήρθε ο μάστορας. Πάλι σκόνες, κρύο και βρωμιά αλλά τουλάχιστον προχωράμε!

'Αντρια συγχαρητήρια για το φλουρί! Πάντα τυχερή και με το καλό το μωράκι σου.

Βίκυ μου καλά αποτελέσματα και φιλιά στην μπέμπα σου!

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα (δεν θυμάμαι να έχουμε καμμία Γρηγορία ε?).

Άντε καλή μας μέρα και καλή εβδομάδα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΜΠΑΝΙΟ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΤΛ.. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ..

καλημέρα angie μου......χαλάρωσε βρε!!!!!κάνε κάτι που σε ηρεμεί γιατί σε βλέπω στην πρίζα!!!!!!εεεεεεεεεεεε η μπέμπούλα θα αρχίσει να διαμαρτύρεται...........

Grya.jpgGryap3.png

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ..ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΔΕ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΗ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ.

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ"ΖΗΛΙΑΣ" ΚΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΟΤΙ ΑΝΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ Κ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ.Η ΕΠΩΦΕΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Κ ΚΟΝΤΑ,Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ Η ΑΜΟΙΡΗ.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΕΙ Κ ΛΟΓΟ Ή ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΞΕΡΩ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ..ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ..ΔΕ ΛΕΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ Κ ΜΗ ΕΚΕΙΝΟ Κ ΑΣΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ.

καλως στην στο γκρουπ με τις εξαρτημένες μαναδες π[ανω στις κορες τους. Ειναι σαν να ακούω τον εαυτό μου. Το ίδιο αντιματωπίζω και εγώ εδώ κ 4 χρονια που ειμαι παντρμένη. Ειμασε πάνω κάτω σπίτια . Τα πράγμτα θέλουν ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ Όσο και να τους αγαπάμε πρέπει να μπουν όρια. ¨οχι με φωνές αλλά με συμπεριφορά ανάλογη. Ασ πουμε εγώ πλέον αρνούμαι κάθε βοηθεια απο την μητέρα μου (εκτος απο ενα φαγητό) ή κάποια βαρυά δουλειά. Οτιδήποτε με ρωτάει ή μου προτεινει της λέω πάντα πώς θα το συζητήσω με τον αντρα μου ωστε να περναει το μην οτι ειμαι ξεχωριστή οικογένεια Και φυσικά πολλές φορες λεκτικές παρατηρησεις της κάνω πάρα πολύ αυστηρές -όχι όμως με φωνή αλλά με αυστηρότητα που κρατάει τις αποστάσεις . Ξερεις οι συνεχόμενες φωνές για τον 'αλλον ειναι μια βοη στα αυτιά του δεν πιάνει γιαυτο προτιμησε την ηρεμη δυναμη.

Τιλες για όλα αυτά??????? οριοθετηση κ κράτα τις αποστάσεις

καλημέρα και πάλι.......

απίστευτο και όμως τελείωσα τα πάντα από ΙΚΑ για σήμερα....

Και να φανταστείτε ότι πάρκαρα σε ένα στενάκι πίσω από το ΙΚΑ (που για να βρεις να παρκάρεις εκεί πρέπει να έχεις μέσον :-) ) και μπροστά από ένα μαγαζάκι με παιδικά ρουχαλάκια, μπήκα μέσα στον γυρισμό και με 20 ευρώ πήρα 2 καταπληκτικά βελουτέ φορμάκια εξόδου....

Να σας ρωτήσω, πειράζει που παίρνω το μέγεθος 1 αντί του μηδέν?

Και διάφορα άλλα ευχάριστα που συνάντησα μέχρι να φτάσω σπίτι. Χτύπησα και μία τυροπιτούλα στον δρόμο και τώρα έφτιαξα ένα ζεστό καφεδάκι και ήρθα να τα πώ με τις φιλενάδες μου. Αντε τώρα υπομονή μέχρι το μεσημέρι....

angie! καλημέρα και σε εσένα, πώς είσαι σήμερα?

Καλημερούδια σε όλες τις κοιλίτσες!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλημερα φουσκοτες μανουλες !

Πως ειστε σημερα? Πως ηταν ο υπνος σας?

Να σας ρωτησω αν μοπυδιαζει καθολου το χερι σας για παραδειγμα ή νοιωθετε γενικα μουδιασμενο κατι? με εχει πεθανει το δεξι μου χερι στο μουδιασμα περνω παραπανω μαγνησιο αλλα τιποτα :confused: δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι.Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?

Εγω κοιμηθηκα καλουτσικα μετα απο τοσο καιρο χωρις τον ανδρα μου αγκαλια κι ηταν τοσο πολυ περιεργα.....

Μιλησα χθες μεσο ιντερνετ μαζι του ( παλι καλα που υπαρχει κι το ιντερνετ) κι μονο που τον εβλεπα με επιαναν τα κλαματα :( αλλα αντεξα μπορω να πω ..... Μιλαγαμε κι επεσε το ιντερνετ ( ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ?) απο το πρωι ηταν στο ποδι κι εφτασε στισ 8 με 9 το βραδυ σπιτι κι μεχρι να τακτοπηειση τα πραγματα κοιμηθηκε ξημερωματα.......Στεναχωριεμε πολυ που ειναι μονος του εκει τελειως κι δεν εχει κανεναν :(:(:(

Να μην σας ζαλιζω με τα δικα μου κι εγω .................

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...