Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Bασιλική έγινε! Πάντως τα περισσότερα που είπαν για το θηλασμό τα διαβάζω και στο βιβλίο της Άννας Πατσούρου -είναι πιστοποιημένη σύμβουλος μητρικού θηλασμού ΙΒCLC και παιδίατρος- "θηλασμός, μια υπέροχη σχέση". Νομίζω πως είναι πολύ χρήσιμο βιβλίο για όσες ενδιαφέρονται!

αυτό θέλω να το πάρω......

Η τυρόπιτα άκυρη τελικά γιατί νόμιζα πως είχα φύλλο κρούστας αλλά ήταν για μικρά πιτάκια και δεν άξιζε... Όπως επίσης νόμιζα πως είχα και μακαρόνια για το πατσίτσιο αλλά τελικά δεν είχα, και το έκανα με κάτι "μέλισσα" σε σχέδιο "μέσα μαζικής μεταφοράς"! Ήταν αν-μη-τί-άλλο διασκεδαστικό γεύμα! Κοιτάζαμε τα τρενάκια και τα ελικόπτερα!

και πάνω απ'όλα τρελαίνομαι με τις γαστριμαργικές καινοτομίες σου!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ!ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ..ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ..Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ-ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟΣΟ ΒΑΣΗ ΟΣΟ ΕΓΩ-ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΠΑΡΩ!!Κ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ..

ΣΤ/ Επίλυση συγκρούσεων (resolvingconflicts):χρησιμοποιώ τις συναισθηματικές δεξιότητες για την αντιμετώπισή τους και την ειρηνική επίλυσή τους

ΝΑ,ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΣΤ/ Επίλυση συγκρούσεων (resolvingconflicts):χρησιμοποιώ τις συναισθηματικές δεξιότητες για την αντιμετώπισή τους και την ειρηνική επίλυσή τους

ΝΑ,ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

καλά, για να φτάσεις στο ΣΤ/ πρέπει να περάσεις από τα προηγούμενα 5.

Είναι σαν να λες σε έναν ταύρο αρένας να μην σε τρυπήσει με τα κέρατα πάνω στην μανία του γιατί δεν έχει νόημα........

Μια και το έθιξες το θέμα, και εγώ έχω μια μανούλα που λόγω προβλημάτων υγείας μέλους της οικογένειας κοντεύει να φρικάρει και όλο μου λέει έλα από εδώ κλπ να σε δώ να πάμε για καφέ, και όταν δεν μπορούσα να την αντικρούσω άλλο με υγιή επιχειρήματα , άρχισα να της λέω και εγώ τις δουλειές μου και τα άγχη μου (τα καθημερινά δλδ) και πόσο την αγαπάω αλλά δεν μένουμε ποια (έφυγα από το σπίτι μου πριν 12 χρόνια....) μαζί και κατάλαβε στο τέλος ότι δεν γίνεται να είμαστε αυτοκόλλητες συνέχεια...

Δεν είναι ανάγκη να τσακωθείτε. Και στο φινάλε μπες στην θέση της, δες τα από την σκοπιά της και δώσει τόπο στην οργή αφού θα τα δεις από ποιό ψύχραιμη πλευρά.

Επιβεβαίωση θέλει μόνο, άσε τα άλλα που λέει, στο υπογράφω....

GaiGp3.png

(ειναι τρομερο!εγω κλαιω....)

Το παρακάτω γράμμα μπορείτε να φανεί χρήσιμο στη μητέρα που προσπαθεί να θηλάσει το μωρό της στο μαιευτήριο και αντιμετωπίζει επιβαλλόμενα εμπόδια από το προσωπικό. Θα μπορούσατε να το έχετε μπροστά στο κρεβάτι σας ή να το δώσετε στη μαία και το γιατρό σας, ώστε να γνωρίζουν τις προσθέσεις σας σχετικά με τη διατροφή του νεογεννήτου σας.

Αγαπητή μαία,

Αν είμαι ένα υγιές, τελειομηνο μωρό σας παρακαλώ να μη μου δώσετε μπουκάλια με νερό, τσάι, φόρμουλα η πιπίλες.

Τρώω όταν πεινώ, συνήθως κάθε 1-3 ώρες, μέρα η νύχτα και όχι όποτε θέλετε εσείς.

Αφήστε με αν θέλω να κοιμηθώ για 4-5 ώρες την νύχτα χωρίς να με ξυπνήσετε για τάισμα.

Η μαμά μου μου επιτρέπει να τρώω αν θέλω συνεχόμενα, χωρίς περιορισμό με το ρολόι

Η μαμά μου με ταΐζει από τους δυο μαστούς σε κάθε γεύμα για όση ώρα θέλω. Αν με βοηθήσετε να θηλάσω με σωστή στάση και τρόπο, η μαμά μου δε θα πονέσει στη θηλή.

Η μαμά μου γνωρίζει ότι τρώω πάνω από 8 φορες μέσα στο 24ωρο.

Σας παρακαλώ να μη με πάρετε μακριά από τη μαμά μου μόλις γεννηθώ, εκτός αν δεν είμαι καλά και χρειάζομαι γιατρό. Ήμουν με τη μαμά μου για πολύ καιρό και θέλω να μενω συνεχεια μαζι της.

___________________________________________________ Υπογραφή μαμάς

Όνομα παιδιού

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ο αντρούλης μου έχει δέκατα (μόνο) και μόλις τον έβαλα για ύπνο... Ελπίζω να είναι μια χαρά αύριο...

Angie, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα να ισορροπήσεις τέτοιες καταστάσεις γιατί τους αγαπάς και τους μεν και τους δε και δεν ξέρεις σε ποιον να χαλάσεις το χατήρι... Είναι καλό που έχεις καταλάβει τί θέλεις να κάνεις αλλά νομίζω πως καλό είναι να χειριστείς την μανούλα σου με αγάπη! Μην έρθεις σε σύγκρουση μαζί της αλλά φρόντισε να καταλάβει τα όρια που έχεις θέσει. Αν μαλώσετε θα στενοχωρηθείτε και οι 2, θα το μετανιώσεις και δε θα έχεις πετύχει τπτ!

Άννη, καλό το γράμμα! (Αν και αυτά που διαβάζω διαφωνούν σε 2-3 σημεία!)

Δηλώνεις την επιθυμία σου και δείχνεις ότι γνωρίζεις τί γίνεται!

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αν θέλεις να θηλάσεις πρέπει να διαβάσεις και να ενημερωθείς ώστε να ξέρεις τί να περιμένεις αλλά και να απαντήσεις με επιστημονικά στοιχεία στις βλακείες που θα ακούσεις, και από κάποιες μαίες και από κάποιους γιατρούς -που στο μυαλό μας τους έχουμε σαν ειδικούς που γνωρίζουν και μπορούν να μας κατατοπίσουν- αλλά στην ουσία ή δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, ή αδιαφορούν ή έχουν άλλες σκοπιμότητες... Δυστυχώς!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Τι γινεται κοριτσάκια...τσαγκαροΔευτερα αύριο?...χαχα

πλακα κανεις...για να δουμε αν καταλαβα καλα...εσεις θελετε να σας το αφησει 500 κ αυτος επιμενει στα 550 η 530..κ στον ξαδερφο το αφησε 500 κ απο το τηλ!??

ακου..επειδη η μαμα μου ειναι μεσιτρια κ εχω δουλεψει κ εγω...αν θελεις τοσο πολυ το σπιτι(που απ οτι καταλαβαινω σας ταιριαζει γαντι) ζοριστειτε να δωσετε αυτα τα 30 ευρω!αλλιως να πας κ να τον καντιλιασεις τον μ@λαξ!!!κ εγω οταν εψαχνα σπιτι κοιτουσα γυρω στα 400-450..αλλα βρηκα ενα πολυ ωραιο σπιτι(ανακαινισμενο αλλα χωρις παρκινγκ)κ το βασικοτερο οτι ειναι ενα τετραγωνο μακρυα απο την μαμα μου και ετσι εδωσα τα 500 που θελανε!:!:

Ααααααααααχ αυτες οι μαμαδες....... τη δικια μου την αμοιρη τα 2 τελευταια χρονια την εχουμε ξεπατωσει στην κυριολεξια. Απο οταν εμεινα εγκυςο στο Στελιο δηλαδη...και τωρα σοτ καπακι η μπεμπα. Αλλα τι να κανεις...δεν παραπονιεται η άμοιρη και πολύ. Απλά κι εμεις σκεφτόμαστε οτι οπως μπορουμε θα πρεπει να την ξαλαφρωσουμε. Άσε που κανονικα θα επρεπε να κανονιζουεμ χειρουργειο για τα χερια της τωρα... Κια υτο εμεινε πισω...

Iwanna ευχομαι και στην πραγματικοτητα να ειναι ηρεμα τα μωρακια μας και να μας αφηνουν να πιουμε και κανενα καφεδακι, ετσι παρεϊτσα...Άντε να δούμε!

........Και περστικα στον αντρουλη σου... Ισως να ειναι και απλα ψιλο-αδιαθεσια, ξερεις απο το αποτομο πολικο ψυχος που επικρατει...

μανούλες καλό βράδυ.....κ ας μην πείρα ούτε μια απάντηση για τα κιλάκια σας:(φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες.....:tongue::tongue:

Μάλλον γιατι ξυνεις πληγές.........χιχιχι

Ήμουν στα +11 και με τα κόπων και βασάνων, καταφερα να χασω ενα κιλάκι...ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ +10 !!!!!!!!!!! (Ξέρω φτου μου.... αλλά η αλήθεια είναι πως μου ετυχαν κ πολλα...οι παλιοτερες της παρέας, θα θυμούνται)...

angie μου υπομονη...εγω με τη μαμα μου ειμαστε ολη μερα μαζι κι ολη μερα "τρωγομαστε"... Καλα μη φανταστεις βαριες κουβεντες κλπ... αλλα για μ@κιτσες... συνεχεια... Μην τα παιρνεις κι εσυ τοσο στα σοβαρά... Είναι βέβαια και οι ορμόνες, τωρα... σε καταλαβαίνω

QuW0p3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Παλι αργησα?! Ειχαμε παρεουλα και βλεπαμε ταινια αφου παραγγειλαμε φαγητο και ηπιαμε τσαι και γλυκο.

Τωρα ετοιμαζομαι για υπνο γιατι αυριο παλι πρωι πρωι θα'ρθει ο μαστορας να συνεχισει το εργο του. Αντζυ μου, προσπαθησε οσο πιο ηρεμα γινεται να εξηγησεις στην μανουλα σου, χωρις να την πληγωσεις. Κι αυτη απο αγαπη το κανει, το ξερεις. Αυτα συμβαινουν οταν μενουμε στο ιδιο σπιτι, αλλα θελει υπομονη και ξεκαθαρες θεσεις. Ειναι κριμα να συγχιζεσαι αλλα και να τσακωνεστε.

Αννυ, ωραιο το γραμματακι. Μακαρι να μπορουσαμε να το εφαρμοσουμε κιολας...

Καληνυχτα κοριτσακια. Τα λεμε το πρωι. Φιλακια!

Α, τιμες Μητερα για καποια κοπελα που τις ζητησε:

Οικονομικο 3κλινο ΦΤ 2000, ΚΤ 2200 (μαλλον περιλαμβανεται η επισκληριδιος)

3κλινο ΦΤ 2650, ΚΤ 2800? (+438 επισκληριδιος)

2κλινο ΦΤ 3750, ΚΤ 4050 (+510 επισκληριδιος)

1κλινο ΦΤ 6150, ΚΤ 6750? (+630? επισκληριδιος)

Στις τιμες που εχω διπλα το ερωτηματικο δεν ειναι πολυ καθαρο το αντιγραφο που εχω και δεν ειμαι 100% σιγουρη οτι τις διαβαζω σωστα. Υπαρχουν επισης Λουξ (λιγο πιο ακριβο απ'το 1κλινο) και σουιτα (10000και κατι) αλλα και παλι δεν μπορω να δω καθαρα τιμες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Παλι αργησα?! Ειχαμε παρεουλα και βλεπαμε ταινια αφου παραγγειλαμε φαγητο και ηπιαμε τσαι και γλυκο.

Τωρα ετοιμαζομαι για υπνο γιατι αυριο παλι πρωι πρωι θα'ρθει ο μαστορας να συνεχισει το εργο του. Αντζυ μου, προσπαθησε οσο πιο ηρεμα γινεται να εξηγησεις στην μανουλα σου, χωρις να την πληγωσεις. Κι αυτη απο αγαπη το κανει, το ξερεις. Αυτα συμβαινουν οταν μενουμε στο ιδιο σπιτι, αλλα θελει υπομονη και ξεκαθαρες θεσεις. Ειναι κριμα να συγχιζεσαι αλλα και να τσακωνεστε.

Αννυ, ωραιο το γραμματακι. Μακαρι να μπορουσαμε να το εφαρμοσουμε κιολας...

Καληνυχτα κοριτσακια. Τα λεμε το πρωι. Φιλακια!

Α, τιμες Μητερα για καποια κοπελα που τις ζητησε:

Οικονομικο 3κλινο ΦΤ 2000, ΚΤ 2200 (μαλλον περιλαμβανεται η επισκληριδιος)

3κλινο ΦΤ 2650, ΚΤ 2800? (+438 επισκληριδιος)

2κλινο ΦΤ 3750, ΚΤ 4050 (+510 επισκληριδιος)

1κλινο ΦΤ 6150, ΚΤ 6750? (+630? επισκληριδιος)

Στις τιμες που εχω διπλα το ερωτηματικο δεν ειναι πολυ καθαρο το αντιγραφο που εχω και δεν ειμαι 100% σιγουρη οτι τις διαβαζω σωστα. Υπαρχουν επισης Λουξ (λιγο πιο ακριβο απ'το 1κλινο) και σουιτα (10000και κατι) αλλα και παλι δεν μπορω να δω καθαρα τιμες.

να ρωτησω κατι???

γιατι αναλογα με το δωματιο αυξανεται κ η επισκληριδιος?την ιδια απορεια την ειχα που παιρνουν κ πιο πολλα οι γιατροι αλλα κ η επισκληριδιος?????

γιατι?ειναι πιο lux?:confused::tongue:

σε μας μια ειναι η τιμη ειτε εισαι σε μονοκλινο ειτε σε 3κλινο..

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

να ρωτησω κατι???

γιατι αναλογα με το δωματιο αυξανεται κ η επισκληριδιος?την ιδια απορεια την ειχα που παιρνουν κ πιο πολλα οι γιατροι αλλα κ η επισκληριδιος?????

γιατι?ειναι πιο lux?:confused::tongue:

σε μας μια ειναι η τιμη ειτε εισαι σε μονοκλινο ειτε σε 3κλινο..

καλημέρα μανούλες......απ΄τις 6 όρθια πάλι σήμερα:tongue:

annie μου όλα είναι ποιό ακριβά ανάλογα με το δωμάτιο!!κ χρεώνουν τα πάντα....μα τα πάντα!!!

angie καλά είσαι εσύ που τσακώνεσαι με τη μαμά σου,λες κ μια κουβέντα παραπάνω.......σκέψου να ήταν η πεθερά:rolleyes:.......πονεμένη ιστορία για όσες το ζούν.....

angel θα δεις το μικρούλιιιιιιιιιιιιιι σήμερα........:tongue::P:Dπεριμένουμε νέαααααααααααααα!

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανούλες!!!!!

nikole ποδαρικό Δευτέρας έκανες!!!!!

Ναι όντως θα δω την κοντέσα μας σήμερα. Βασικά σήμερα είναι γιατρομέρα.... Σηκώθηκα και είμαι έτοιμη (με το κυπελάκι μου γεμάτο μαντέψτε τί.... :-) ) και σε λίγο πάω να το παραδώσω και να μου πάρουν αίμα.

Νωρίς το μεσημέρι θα πάω στο νοσοκομείο στον γιατρό μου να με δει.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣΣΣΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ!!!!

Και επίσης η κοντεσίνα έχει αρχίσει και δεν καλοχωράει στο σπιτικό της και βαράει κανονιές....

Εσύ nikole σε 3 μερούλες ε?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανούλες!!!!!

nikole ποδαρικό Δευτέρας έκανες!!!!!

Ναι όντως θα δω την κοντέσα μας σήμερα. Βασικά σήμερα είναι γιατρομέρα.... Σηκώθηκα και είμαι έτοιμη (με το κυπελάκι μου γεμάτο μαντέψτε τί.... :-) ) και σε λίγο πάω να το παραδώσω και να μου πάρουν αίμα.

Νωρίς το μεσημέρι θα πάω στο νοσοκομείο στον γιατρό μου να με δει.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣΣΣΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ!!!!

Και επίσης η κοντεσίνα έχει αρχίσει και δεν καλοχωράει στο σπιτικό της και βαράει κανονιές....

Εσύ nikole σε 3 μερούλες ε?

μανουλίτσα θα δείς την μικρούλα σου οπότε να μην κρυώνεις.......θα σας ανέβω αθήνα την άλλη τρίτη κ θα τρέχω σαν το βέγγο.........αλλά θα ανέβω να δώ κ εγώ τη μικρούλα μου:tongue::tongue::tongue: κ να ψωνίσω επιτέλους....:lol:οπότε χαλάλι.......περιμένω νέα σου......

Grya.jpgGryap3.png

Κοριτσια δεν μπαινω και πολυ συχνα μεσα αλλα οταν μπω καθομαι με τις ωρες!!Ειναι το πρωτο μου παιδι, γενναω στην Ελευθω στην Καβαλα (Καβαλιωτισα και εγω)!Δεν εχω παρει σχεδον τιποτα για τον μικρο, ελπιζω να τα παρω μεσα στο Φλεβαρη.Το θεμα ειναι οτι διαβαζω οτι βγαζετε βιβλιοθηκες απο το δωματιο του παιδιου λογω σκονης και εγω εχω λογω επαγγελματος 2 γεματες βιβλιοθηκες οι οποιες ειναι αδυνατο να μεταφερθουν (και να πανε που?). Λετε να εχω θεμα με τη σκονη?

Καλημερα αυτες ειναι οι τιμες του Μητερα

Οικονομικό 3κλινο ΦΤ:2.000, ΚΤ: 2.200

3κλινο: ΦΤ:2.600, ΚΤ:2.800 επισκλ:438

2κλινο: ΦΤ:3.750, ΚΤ:4.050 επισκλ:510

1κλινο: ΦΤ:5.150, ΚΤ:5.750 επισκλ:670

k30rm7.png

Καλημέρα κορίτσια!

Angie τι έγινε? Τα πηραμε απ΄οτι κατάλαβα! Φροντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες για τον Κώστα. Πιστεύω ότι αν ξεσπάσει αυτός μετα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα!

Nikole μου κι εγώ από κιλά +7... Και συνεχώς ανεβαίνει η άτιμη η ζυγαριά! Παντως μην ξεγελιέσαι που σου λένε ότι δεν φαίνονται γιατι όταν γεννήσεις εσύ θα υποφερεις για να τα χάσεις..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κοριτσια δεν μπαινω και πολυ συχνα μεσα αλλα οταν μπω καθομαι με τις ωρες!!Ειναι το πρωτο μου παιδι, γενναω στην Ελευθω στην Καβαλα (Καβαλιωτισα και εγω)!Δεν εχω παρει σχεδον τιποτα για τον μικρο, ελπιζω να τα παρω μεσα στο Φλεβαρη.Το θεμα ειναι οτι διαβαζω οτι βγαζετε βιβλιοθηκες απο το δωματιο του παιδιου λογω σκονης και εγω εχω λογω επαγγελματος 2 γεματες βιβλιοθηκες οι οποιες ειναι αδυνατο να μεταφερθουν (και να πανε που?). Λετε να εχω θεμα με τη σκονη?

despina77 να πω την αλήθεια κ εγώ έχω βιβλιοθήκη στο παιδικό αλλά ως τώρα δεν είχα ακούσει για πρόβλημα με τη σκόνη.........για τα λούτρινα αρκουδάκια έχω ακούσει πως απαγορεύονται λόγω σκόνης......πότε γεννάς;αγόρι ή κορίτσι;έχω την εντύπωση πως κ η αποστείρωση δεν είναι ότι καλύτερο.....σκόνη υπάρχει παντου....με λίγη περισσότερη καθαριότητα όλα καλά θα είναι..τι λέτε κ εσείς

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...