Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΛΟΙ!!ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..........Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΥΣΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΛΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ?ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΗΖΟΥΝ ΟΛΟΙ..

α συνήθεια είναι.....ή τα χώνεις άσχημα σε όσους ανακατεύονται κ γίνεσαι κακιά αλλά δεν σε πρίζουν....:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α,ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΤΑ ΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Α,ΕΣΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ!!

ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!!ΚΑΛΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΗΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Α,ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΤΑ ΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ!

μετά το σοκ που έπαθα τα χριστούγεννα κ κρύωσα κ δεν είχα συνέλθει μέχρι την πρωτοχρονιά προσέχω μωρέ...αλλά με κοντομάνικο είμαι κ εγώ μην νομίζεις...

Grya.jpgGryap3.png

Α,ΕΣΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ!!

ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!!ΚΑΛΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΗΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

γιατι σε πρηζουν?αν ανακατεβονται στην ζωη σου με τον Κωστα να τους το κοψεις μαχαιρι!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μανούλες καλό βράδυ.....κ ας μην πείρα ούτε μια απάντηση για τα κιλάκια σας:(φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες.....:tongue::tongue:

ελα καλε!στα +8,5 ημουν την τελευταια φορα που ζυγιστηκα!!!!

αντε καλο βραδυ!δεν εχει κ τιποτα το χαζοκουτι!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

γιατι σε πρηζουν?αν ανακατεβονται στην ζωη σου με τον Κωστα να τους το κοψεις μαχαιρι!!!!!

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ..ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΔΕ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΗ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ.

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ"ΖΗΛΙΑΣ" ΚΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΟΤΙ ΑΝΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ Κ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ.Η ΕΠΩΦΕΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Κ ΚΟΝΤΑ,Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ Η ΑΜΟΙΡΗ.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΕΙ Κ ΛΟΓΟ Ή ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΞΕΡΩ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ..ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ..ΔΕ ΛΕΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ Κ ΜΗ ΕΚΕΙΝΟ Κ ΑΣΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

μανούλες καλό βράδυ.....κ ας μην πείρα ούτε μια απάντηση για τα κιλάκια σας:(φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες.....:tongue::tongue:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΙΚΟΛ!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ +4..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΙ +8 ΣΤΑΝΤΑΡ!ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ!ΜΗ ΣΚΑΣ!ΜΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ!:-P

8yrVp3.png

WAy0p2.png

κουλο!αντι να χωνεται η πεθερα..(που ως συνηθως ετσι συμβαινει)χωνετε η μανα..απο οτι καταλαβαινω καλα το χειριζεσαι το θεμα...δωστης ομως να το καταλαβει αυτο το πραγμα..οτι εσυ κ ο Κωστας ειστε οικογενεια μαζι με το μωρο που ερχεται...!!οποτε καλα κανεις κ τα κοβεις απο τωρα αυτα...Βe cool αγαπη!σκεψου το νινι!κλεισε τις ''πορτες'' κ ασε να παραμιλανε ολοι!

pSC1p2.png

Καλώς τα κορίτσια.......

Σας διαβάζω στα πεταχτά τακτικά γιατί κάνω και δουλίτσες, μπανάκια , και τώρα κάτι διαβάζω από το βιωματικό σχολείο και σας το παραθέτω, τα λένε μία χαρά...

Βασικές κατηγορίες Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Α/ Αυτοεπίγνωση (selfawareness): αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου και τα ονομάζω. Διακρίνω τη σχέση ανάμεσα στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις δράσεις

Β/ Διαχείριση συναισθημάτων (managingemotions): αναγνωρίζω το θυμό, το άγχος, το φόβο και προσπαθώ ουσιαστικά να ηρεμήσω τον εαυτό μου, όταν διαταράσσεται. Η ικανότητα ελέγχου και αποτροπής της αυθόρμητης πράξης ή λόγου και η αντικατάσταση αυτών με ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει

Γ/ Ενσυναίσθηση (empathy): κατανoώ τα συναισθήματα των άλλων, βάζοντας στη θέση τους τον εαυτό μου

Δ/ Επικοινωνία (communicating): αναπτύσσω ποιοτικές κοινωνικές και αλληλεπιδραστικές σχέσεις με τους άλλους

Ε/ Συνεργασία: αναγνωρίζω την αξία της συμβολής των άλλων και ενθαρρύνω τη συμμετοχή τους σε ό,τι σκέφτομαι, αισθάνομαι ή θέλω να κάνω και να πω

ΣΤ/ Επίλυση συγκρούσεων (resolvingconflicts):χρησιμοποιώ τις συναισθηματικές δεξιότητες για την αντιμετώπισή τους και την ειρηνική επίλυσή τους

Κιλάκια Nikole είμαι η σταρ του φόρουμ κάπου 16-17 πρέπει να έχω πάρει μέχρι τώρα.

Δεν ζυγίζομαι βραδιάτικα γιατί παθαίνω ήτα με το αποτέλεσμα και μετά με κράζουν να ζυγίζομαι πρωί... δίκιο έχουν....... :-)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...