Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τυχερουλα andria27 αν θυμαμαι καλά εισαι στο δημόσιο εε????? Να λες συνεχεια δοξατω Θεω που έχεις τετοια προνόμια γιατι εγώ που απλά συνεργαζομαι με μια επιχειρηση σαν ελευθερος επαγγελματίας +συνεργατης της επιχειρησης (στο τεβε ειμαι δηλ) θα κάτσω 40 μερες με το ζορι χωρις κανενα επισημο εγγραφο και την προφορικη υποσχεση του αφεντικου οτι θα επανέλθω στη δουλεια. Δηλ επαγγελματικη ανσφάλεια στο έπακρο άμισθη όσο καιρο δεν δουλευω και πάντα με το φόβο της αναδουλειάς!!!!!!!!!!!

Γιαυτο κοριτσάκια του Δημοσίου να δοξάζετε το Θεο που έχετε τετοιες θεσεις και να πηγαινετε με όρεξη στη δουλεια και να θυμάστε εμάς που ανα πάσα στιγμή μας πετάνε έξω απο τη δουλειά. Δεν έχω τιποτα μαζίσας αλλά με τρώει εδώ και χρόνια η ανασφάλεια και η αδικία που βιώνω καθημερινά συγνωμη για το έντονο ύφος που έχω. σας φιλώ

Σε καταλαβαίνω πολύ καλά.. Η αδερφή μου έμεινε χωρίς δουλειά στην δεύτερη εγκυμοσύνη που είχε διδυμα και ήταν αναγκασμένη να μείνει ακινητη και εκτοτε δεν έχει καταφέρει να βρει δουλειά :-(

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλά, μην φανταστείς ότι θα ανοίξω φύλλο κι εγώ! Μια συναρμολόγηση θα κάνω... Κι έχω μια πείνα πάλι... :rolleyes:

Να κανονίσουμε κανένα καφέ να κανονίσουμε και για την τυροπιτούλα! ;)

Αύριο τί ώρα έχεις μάθημα στο ιπποκράτειο; Εγώ στις 19:30. Θα δω εσένα ή τη Θάλεια;

Αααα, τώρα το θυμήθηκα...

Irev, σε είδα στο όνειρό μου το πρωί! Και μάλιστα είχες και τον Στέλιο και τη μπέμπα σου μαζί, εδώ, στο σπίτι μου! :D

καλα που το ειπες!!!!!!το ειχα ξεχασει τελειως!ο αλτσχαιμερ ξαναχτυπα!!!!

3:30 εχω μαθημα!μες στο μεσημερι!!!:-(

οποτε θελετε για καφεδακι σφυριχτε!!!να δουμε ποτε θα κανουν κ εκεινο το σεμιναριο στην chicco!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εγώ παω 17:30 για μάθημα όποτε θα σας πετύχω και τις δύο.

Νομίζω από την chicco μου είπανε οτι μάλλον θα γίνει αυτήν την εβδομάδα, θέλω να πιστεύω οτι θα μας πάρουν τηλ να μας ενημερώσουν.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Τι μου κανετε φουσκοκοιλίτσες?!!!

Εγω έχω νεύρα γιατι θελαμε να κλεισουμε ενα σπιτι που ζηταει 550 ευρω (με τα συν και τα πλην του βέβαια) ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝ...έχει ατλή κι ειναι ακριβως ενα στενο πισω απο τη μαμα μου που την εχω ηδη κανει λαστιχο την άμοιρη...

Λοιπόν ο κυριουλης δεν πεφτει με τιποτα στα 500 έστω...επιμενει 530 --- ενω επιτηδες βαλαμε τον ξαδερφο να τον παρει και καλα για την αγγελια κ του το αφησε 500!!!

Δεν ξερω τι να κάνω...

πλακα κανεις...για να δουμε αν καταλαβα καλα...εσεις θελετε να σας το αφησει 500 κ αυτος επιμενει στα 550 η 530..κ στον ξαδερφο το αφησε 500 κ απο το τηλ!??

ακου..επειδη η μαμα μου ειναι μεσιτρια κ εχω δουλεψει κ εγω...αν θελεις τοσο πολυ το σπιτι(που απ οτι καταλαβαινω σας ταιριαζει γαντι) ζοριστειτε να δωσετε αυτα τα 30 ευρω!αλλιως να πας κ να τον καντιλιασεις τον μ@λαξ!!!κ εγω οταν εψαχνα σπιτι κοιτουσα γυρω στα 400-450..αλλα βρηκα ενα πολυ ωραιο σπιτι(ανακαινισμενο αλλα χωρις παρκινγκ)κ το βασικοτερο οτι ειναι ενα τετραγωνο μακρυα απο την μαμα μου και ετσι εδωσα τα 500 που θελανε!:!:

pSC1p2.png

Marakious γεια σου και σενα

απο οτι ειδα γεννας και εσύ μητέρα εμεις σκεφτομασταν για Ιασω οικονομικη θεση αλλά τώρα αφου ο γιατρος τελικά συνεργαζεται κ με μητερα σκεφτομαστε την οιονομικη θεση του Μητερα που ειναι Τρικλινο.Προσπαθω να επικοινωνησω με το αντιστοιχο τμημα και όλο μιλάνε Μήπως ξερεις τιμες τρικλινου για φυσιολογικο και καισαρική???? θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσες!!!

καλησπέρα πατρίδα...πριν καταλήξω να πάω στο έλενα να γεννήσω είχα γιατρό στο μητέρα..η τιμή που μου είχε πει ήταν 5000 όλα μαζί....μια ξαδέρφη μου γέννησε στο μητέρα με καισαρική κ της πήραν 6000....πριν 4 μήνες γέννησε η ξαδέρφη μου.

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

το θέμα αμνησία ταλαιπωρεί κ εμένα....οκ να σε θυμάμαι κ εσένα.το δωμάτιο perfect.....:D

ασε..ειπαμε..ο αλτσχαιμερ εχει γινει κ καλυτερος μου φιλος!!!χαχα....

ευχαριστω για το δωματιο...ελπιζω να μην μου το χαλασουν....:(:(

pSC1p2.png

Bασιλική έγινε! Πάντως τα περισσότερα που είπαν για το θηλασμό τα διαβάζω και στο βιβλίο της Άννας Πατσούρου -είναι πιστοποιημένη σύμβουλος μητρικού θηλασμού ΙΒCLC και παιδίατρος- "θηλασμός, μια υπέροχη σχέση". Νομίζω πως είναι πολύ χρήσιμο βιβλίο για όσες ενδιαφέρονται!

Άννη και Θάλεια, από την chicco μου είπαν πως θα πάρουν μέσα στην εβδομάδα, οπότε μάλλον θα τα πούμε κι εκεί!

Irev, και τα δυο τα παιδάκια κοιμόντουσαν -είχαν και τις κούνιες τους κανονικά!- και εμείς μιλούσαμε, οπότε δεν τα είδα καθόλου... Πάντως ήταν ευχάριστο όνειρο!

Η τυρόπιτα άκυρη τελικά γιατί νόμιζα πως είχα φύλλο κρούστας αλλά ήταν για μικρά πιτάκια και δεν άξιζε... Όπως επίσης νόμιζα πως είχα και μακαρόνια για το πατσίτσιο αλλά τελικά δεν είχα, και το έκανα με κάτι "μέλισσα" σε σχέδιο "μέσα μαζικής μεταφοράς"! Ήταν αν-μη-τί-άλλο διασκεδαστικό γεύμα! Κοιτάζαμε τα τρενάκια και τα ελικόπτερα!

Κάτι άλλο τώρα... Έχετε γίνει ατσούμπαλες?! Εγώ σκουντουφλάω και μου φεύγουν πράγματα από τα χέρια... Το διάβαζα ότι συμβαίνει και δεν το πίστευα... Ε, τώρα το λούζομαι!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

ΟΛΟΙ!!ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..........Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΥΣΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΛΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ?ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΗΖΟΥΝ ΟΛΟΙ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...