Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χααααααα

μπήκα και εγώ στον έβδομο!!!!!! Τρεις μήνες μείνανε μόνο, παρά μία εβδομάδα γιατί έχω κάνει συμφωνία με την μπέμπα να βγει λίγο νωρίτερα:):):):)

με το καλό κούκλα μου......μπήκες στο τελευταίο τρίμηνο κ εσύ!!!!!εγώ 69 μερούλες έχω κ μέχρι να περάσουν οι μέρες να πάω να ψωνίσω θα γκρινιάζω ότι δεν έχω ψωνίσει ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ:-(

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

με το καλό κούκλα μου......μπήκες στο τελευταίο τρίμηνο κ εσύ!!!!!εγώ 69 μερούλες έχω κ μέχρι να περάσουν οι μέρες να πάω να ψωνίσω θα γκρινιάζω ότι δεν έχω ψωνίσει ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ:-(

Καλά μην νομίζεις και εγω δεν έχω ψωνίσει σχεδόν τπτ καναδύο φορμάκια μόνο, για έπιπλα κλπ από βδομάδα θα αρχίσω να κοιτάω.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλησπέρα μανούλες...... annie μου πριν λίγους μήνες κ ενώ απουσιάζαμε απ την πόλη μας, η σπιτονοικοκυρά μας πήρε τηλ. οτι πλημμυρίσαμε:rolleyes:....μου ανεβηκε το αίμα στο κεφάλι!!!!!!!!!επιστρέψαμε λοιπόν άρων άρων να δούμε τη γίνεται.......ανοίγοντας την πόρτα περιμέναμε να δούμε κανένα ποτάμι!τελικά είχαν χαλάσει τα υδραυλικά της από πάνω κ δια μέσο του τοίχου η υγρασία είχε φτάσει στο διαμέρισμα της από κάτω κ έσταζε νερό.......σ εμάς δεν ήταν φανερό το πρόβλημα........μέχρι όμως να βρεθεί το πρόβλημα με διαβεβαίωναν οτι θα σκάψουν στο δικό μας διαμέρισμα:confused: τελικά το γλιτώσαμε..........οπότε μην ανχώνεσαι μέχρι να βγάλει πόρισμα ο ειδικός!!!!βάλε φώτο απ το παιδικό να το δούμε κ εμείς!!!!!:-P

μακαρι να ναι ετσι τα πραγματα..γιατι σε μενα δεν φαινεται τιποτα κ λεω μηπως ειναι κατω απο το πατωμα κ βγαινει στο ταβανι του απο κατω!εχω βαλει καλη μου στο fb φωτο!αν κ πρεπει να βαλω μια πιο προσφατη γιατι συμπληρωθηκαν πραγματακια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ξυπνήσαμε κι εμείς... Τώρα προσπαθώ να συνέλθω!

Κι σπό κουλά όνειρα άλλο τπτ! Νομίζω ότι γελούσα στον ύπνο μου...

Τώρα πρέπει να σηκωθώ να πλύνω πιάτα...:-( Και βαριέμαιαιαιαι... Ευτυχώς που μετά θέλω να φτιάξω τυροπιτούλα και σοκολατάκια κι έχω ένα κίνητρο...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ξυπνήσαμε κι εμείς... Τώρα προσπαθώ να συνέλθω!

Κι σπό κουλά όνειρα άλλο τπτ! Νομίζω ότι γελούσα στον ύπνο μου...

Τώρα πρέπει να σηκωθώ να πλύνω πιάτα...:-( Και βαριέμαιαιαιαι... Ευτυχώς που μετά θέλω να φτιάξω τυροπιτούλα και σοκολατάκια κι έχω ένα κίνητρο...

δεν στελνεις μισο ταψι τυροπιτα κατα εδω???

κ εγω δουλειτσες κανω..αλλαζω διακοσμηση στο σπιτι...δουλεια δεν ειχε ο διαολος λεει....

εχω κ εγω κατι τυροπιτακια κ λουκανοπιτακια αλλα κατεψυγμενα!:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

μακαρι να ναι ετσι τα πραγματα..γιατι σε μενα δεν φαινεται τιποτα κ λεω μηπως ειναι κατω απο το πατωμα κ βγαινει στο ταβανι του απο κατω!εχω βαλει καλη μου στο fb φωτο!αν κ πρεπει να βαλω μια πιο προσφατη γιατι συμπληρωθηκαν πραγματακια!

είσαι η anni inpanic;sorry αλλά προσπαθώ να σας μάθω..πάντως το δωμάτιο είναι τέλειοοοοοοοοοο:tongue:.....θέλω κ εγώώώώώώώώ:lol:

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Καταφεραμε να κοιμηθουμε λιγακι, αφου σκουπισαμε και ξεσκονισαμε ολο το σπιτι που ειχε γινει τι να σας πω απο την σκονη των εργασιων.

Τωρα περιμενουμε να'ρθει ο κουμπαρος μας για τσαγακι, γλυκο και ταινιουλα.

Αννουλα, απ'οτι φαινεται εχεις μπλεξει, δυστυχως. Ομως μην ξεχνας οτι εσυ εισαι τελικα η κερδισμενη αφου και παντρευτηκατε και παιδακι περιμενετε και αγαπιεστε και ολα θα πανε καλα. Απλα προσπαθησε να μην τος αφηνεις να μπανουν αναμεσα σας, δηλ. μην αφηνεις να τους περναει αυτο που θελουν, το να εισαι δηλ. στενοχωρημενη και θυμωμενη. Εχεις το "πανω χερι" και προσπαθησε να χαιρεσαι για αυτο κι ας τους να χτυπιουνται. Μην πτοεισαι εσυ. Και μην τους δειχνεις οτι σε επηρεαζουν, οσο μπορεις τουλαχιστον. Και για σενα και για το μωρακι σας.

Καλο κουραγιο και υπομονη μεχρι να επιστρεψει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

δεν στελνεις μισο ταψι τυροπιτα κατα εδω???

κ εγω δουλειτσες κανω..αλλαζω διακοσμηση στο σπιτι...δουλεια δεν ειχε ο διαολος λεει....

εχω κ εγω κατι τυροπιτακια κ λουκανοπιτακια αλλα κατεψυγμενα!:tongue:

Kαλά, μην φανταστείς ότι θα ανοίξω φύλλο κι εγώ! Μια συναρμολόγηση θα κάνω... Κι έχω μια πείνα πάλι... :rolleyes:

Να κανονίσουμε κανένα καφέ να κανονίσουμε και για την τυροπιτούλα! ;)

Αύριο τί ώρα έχεις μάθημα στο ιπποκράτειο; Εγώ στις 19:30. Θα δω εσένα ή τη Θάλεια;

Αααα, τώρα το θυμήθηκα...

Irev, σε είδα στο όνειρό μου το πρωί! Και μάλιστα είχες και τον Στέλιο και τη μπέμπα σου μαζί, εδώ, στο σπίτι μου! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας! Επιτέλους μαζεύτηκα κι εγώ! Ειχαμε πάει στον μπαμπά μου το μεσημέρι για φαγητό και η αδερφή μου με τα τρία της παιδακια και καταλαβαίνετε τι έγινε! Πανικός!

Angie μου εμενα μ' εχουν βαφτίσει Ανδριάνα απλά οι περισσότεροι με φωνάζουν Άννυ (οικογένεια και φίλοι). Εμένα μου αρέσουν και τα δύο. Προτείνω όμως να χρησιμοποιούμε το Ανδριάνα για να μην μπερδευομαστε με την φιλη Αννυ από Θεσσαλονίκη!

Για τα καινούργια κορίτσια nikole και despina τους ευχομαι με το καλό τα μπεμπάκια τους!

ΒΑΡΙΕΜΑΙ να πάω αύριο στη δουλειά.... Βέβαια 2 εβδομάδες μου εμειναν και μετά θα καθομαι 14 μήνες :lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας! Επιτέλους μαζεύτηκα κι εγώ! Ειχαμε πάει στον μπαμπά μου το μεσημέρι για φαγητό και η αδερφή μου με τα τρία της παιδακια και καταλαβαίνετε τι έγινε! Πανικός!

Angie μου εμενα μ' εχουν βαφτίσει Ανδριάνα απλά οι περισσότεροι με φωνάζουν Άννυ (οικογένεια και φίλοι). Εμένα μου αρέσουν και τα δύο. Προτείνω όμως να χρησιμοποιούμε το Ανδριάνα για να μην μπερδευομαστε με την φιλη Αννυ από Θεσσαλονίκη!

Για τα καινούργια κορίτσια nikole και despina τους ευχομαι με το καλό τα μπεμπάκια τους!

ΒΑΡΙΕΜΑΙ να πάω αύριο στη δουλειά.... Βέβαια 2 εβδομάδες μου εμειναν και μετά θα καθομαι 14 μήνες :lol:

καλησπέρα andria27..σ΄ευχαριστώ κ με το καλό κ το δικό σου μπεμπάκι....είμαστε στον ίδιο μήνα ακριβώς.3/4 γεννάς;καλό υπόλοιπο για όλες μας...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Γιούχουου!!!

Τί κάνετε μαμάδες;

'Ολα καλά εδώ! Εκτός από κάτι καούρες που με πιάνουν, κρατούν κανένα λεπτό αλλά είναι τόσο έντονες που κοκκινίζει το πρόσωπό μου! Και κάτι πόνους όταν περπατάω στα κόκαλα της λεκάνης που ανοίγει! Αμελητέα είναι όμως!

Στα παιδάκια εύχομαι το καλύτερο, να τελειώσει σύντομα και αίσια η ταλαιπωρία η δική τους και των γονιών τους...

Άννη, νομίζω μόνο για το καρότσι είναι η τιμή. Επειδή τον έχουμε καταλάβει πως δουλεύει, πάρε τηλέφωνο και ρώτα τιμή για ό,τι σε ενδιαφέρει! Πιθανότατα θα σου πει λιγότερο από την τιμή που γράφει στη σελίδα ή θα σου πει και ποσό δωροεπιταγής. Υπολόγιζε την τιμή χωρίς την δωροεπιταγή, δλδ δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι άλλο για το ποσό της δωροεπιταγής. Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμάς όταν πήγαμε εκεί!

Θάλεια, λέω να παραγγείλω το δέντρο οπότε συνεννοούμαστε! Αχ, ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη πάλι!

Γιατί σήμερα πήγαμε ΙΚΕΑ και πήρα κάτι ωραίες κουρτίνες με φιγούρες ζώων, ασορτί αυτοκόλλητα τοίχου και πουά πάντα για το κρεβάτι! Οπότε αυτά με το στένσιλ άκυρα! Σας ζάλισα πια! Πήραμε και συρταριέρα που λέμε να στήσουμε αύριο μαζί με την κούνια για να ξεμυρίσουν... Αυτό σκεφτείτε το κορίτσια γιατί εμείς έχουμε στήσει βιβλιοθήκη τα Χριστούγεννα και ακόμη δεν έχει φύγει η μυρωδιάτου ξύλου...

Πήγαμε και Λητώ, πήρα ένα ζευγάρι πυτζάμες -επιτέλους κάτι νορμάλ και όχι αρκουδέ!-, την μπανιερούλα και ένα υπνόσακο που τον διάλεξε ο μπαμπάς και πολύ μου άρεσε! (Που τον διάλεξε ο μπαμπάς!) και την μπανιερούλα που είχα σταμπάρει!

Δεν μένουν και πολλά ευτυχώς γιατί είμαι και αναποφάσιστη -όπως έχετε καταλάβει!- και ώσπου να πάρω κάτι το σκέφτομαι 10 χρόνια και είναι πολύ κουραστικό...

Angie, τώρα που το θυμήθηκα... Στη συνάντηση για το θηλασμό της La Leche League, που πήγαμε με την Άννη και τη Θάλεια μας είπαν πως το οινόπνευμα αφυδατώνει τις θηλές -γι' αυτό σκληραίνουν- αλλά γίνονται πολύ εύθραυστες και πληγώνονται με το θηλασμό πολύ πιο εύκολα... Το καλύτερο, λέει, είναι προς το τέλος να αφήνουμε ελεύθερο το στήθος από σουτιέν για κάποιες ώρες μέσα στο στήθος ώστε καθώς τρίβεται στο ρούχο να γίνει πιο ανθεκτικό το δέρμα. Αυτά σας μεταφέρω... Συναντήσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα και θα σας τις πρότεινα αν μπορείτε να πάτε!

Σας αφήνω να φάμε το σπανοκόρυζό μας!

Ιωαννα μου οτι σας λένε για το θηλασμο αλλά και στα μαθηματα ανωδινου τοκετου να μας τα μεταφερετε σας παρακαλούμε γιατι εμεις εδώ στις μικρες επαρχίες δεν εχουμε τέτοια και μας ενδιαφέρουν πολύ ενταξει???ευχαριστουμε!!!

Τι μου κανετε φουσκοκοιλίτσες?!!!

Εγω έχω νεύρα γιατι θελαμε να κλεισουμε ενα σπιτι που ζηταει 550 ευρω (με τα συν και τα πλην του βέβαια) ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝ...έχει ατλή κι ειναι ακριβως ενα στενο πισω απο τη μαμα μου που την εχω ηδη κανει λαστιχο την άμοιρη...

Λοιπόν ο κυριουλης δεν πεφτει με τιποτα στα 500 έστω...επιμενει 530 --- ενω επιτηδες βαλαμε τον ξαδερφο να τον παρει και καλα για την αγγελια κ του το αφησε 500!!!

Δεν ξερω τι να κάνω...

Despoina77 καλωσήρθες στην φουσκο-καφεδο-παρέα μας και με το καλό ο μπεμπης!!!

Anna_22 Σίγουρα οτι και να πουμε καμία δεν θα ηθελε να ειναι στη θεση σου... Αλλα οπως ξερεις και μονη σου βεβαια κ οπως σου ειπαν κ τα κορίτσια... πρέπει να σκεφτείς το κοριτσάκι σου!!!

Εμείς απο την απελπισια μας για τα οικονομικα ειπαμε σε εναν ξαδερφο μηπως παει ο Βασιλης για δουλεια στην Μεγαλοπολη (Τρίπολη) .........1μιση ωρα δρομο μιλαμε τωρα, οχι εξωτερικο.......απλά θα παίρνει τα διπλασια χρήματα από ότι εδω...και πραγματικα δεν ξερω αν μεσα μου παρακαλαω να τον παρουν για να ξελασπωσουμε ή να μην τον παρουν γιατι δεν ξερω πως θα αντεξω και πως θα αλλαξει η ζωη μας...Μιλαμε για 5ετια...

Iwanna μου σοβαρά μιλάς??? Και χτες η μαμά μου έλεγε οτι με έβλεπε με τη μπέμπα που ηταν ιδια ο μπαμπας της και ου πηρε και τα πρασινα ματια (που δυστυχως δεν πηρε ο Στέλιος).........Για πες.......πως ηταν η σκατουλα μου? χιχιχι

QuW0p3.png

καλησπέρα andria27..σ΄ευχαριστώ κ με το καλό κ το δικό σου μπεμπάκι....είμαστε στον ίδιο μήνα ακριβώς.3/4 γεννάς;καλό υπόλοιπο για όλες μας...

Ναι, στο Ιασώ! Οπως εχω πει πολλάκις ελπίζω να γεννησουμε πιο μπροστα και όχι Μ. Σαββατο!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Τυχερουλα andria27 αν θυμαμαι καλά εισαι στο δημόσιο εε????? Να λες συνεχεια δοξατω Θεω που έχεις τετοια προνόμια γιατι εγώ που απλά συνεργαζομαι με μια επιχειρηση σαν ελευθερος επαγγελματίας +συνεργατης της επιχειρησης (στο τεβε ειμαι δηλ) θα κάτσω 40 μερες με το ζορι χωρις κανενα επισημο εγγραφο και την προφορικη υποσχεση του αφεντικου οτι θα επανέλθω στη δουλεια. Δηλ επαγγελματικη ανσφάλεια στο έπακρο άμισθη όσο καιρο δεν δουλευω και πάντα με το φόβο της αναδουλειάς!!!!!!!!!!!

Γιαυτο κοριτσάκια του Δημοσίου να δοξάζετε το Θεο που έχετε τετοιες θεσεις και να πηγαινετε με όρεξη στη δουλεια και να θυμάστε εμάς που ανα πάσα στιγμή μας πετάνε έξω απο τη δουλειά. Δεν έχω τιποτα μαζίσας αλλά με τρώει εδώ και χρόνια η ανασφάλεια και η αδικία που βιώνω καθημερινά συγνωμη για το έντονο ύφος που έχω. σας φιλώ

:) Γεια σας κοριτσιαααα

Marakious γεια σου και σενα

απο οτι ειδα γεννας και εσύ μητέρα εμεις σκεφτομασταν για Ιασω οικονομικη θεση αλλά τώρα αφου ο γιατρος τελικά συνεργαζεται κ με μητερα σκεφτομαστε την οιονομικη θεση του Μητερα που ειναι Τρικλινο.Προσπαθω να επικοινωνησω με το αντιστοιχο τμημα και όλο μιλάνε Μήπως ξερεις τιμες τρικλινου για φυσιολογικο και καισαρική???? θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...