Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

anna22 έχεις απόλυτο δίκιο να νιώθεις μόνη και θυμωμένη,δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι να φεύγει ο σύντροφός σου σε αυτή τη φάση της ζωής σου που τον χρειάζεσαι περισσότερο από καθε άλλη φορα.....

εμείς παντρευτήκαμε 19 Αυγούστου και 3 Σεπτέμβρη έφυγα εγώ λογω διορισμού για δυο χρόνια.εντάξει,πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την πίκρα που ένιωθα κάθε λεπτό μακριά του,μακριά από το σπιτάκι μας.....μου ήταν απίστευτα δύσκολο,όμως πέρασε ο χρόνος..

γι'αυτό κάνε κουράγιο,δεν είναι πάρα πολύς ο καιρός,η αγάπη του και η σκέψη του θα είναι εδώ,κοντά σας και θα σας συντροφεύουν.

σκέψου πόσο δύσκολο θα είναι και γι'αυτόν και οτι είναι για το καλό σας όπως είπες,για να έχετε περισσότερα χρήματα.

κι οτι πάντα υπάρχουν και πιο δύσκολα πράγματα..αρκεί που είστε καλά και αγαπημένοι,ε?και θα περάσει ο καιρός και γρήγορα θα είστε πάλι μαζί.

αυτές οι πρώτες μέρες είναι οι πιο δύσκολες,κοίτα να τις περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

να σκέφτεσαι θετικά,το χρωστάς στο γλυκό σας πλασματάκι!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα! Χουχουλιάζετε γλυκές μου? Την καλύτερη δουλειά κάνετε!

Ωραίο καροτσάκι το cam! Με γειά σας!

Άννη, ο Ναρλής στέλνει Θεσσαλονίκη με 3? το καρότσι, αλλά με αυτή την τιμή πρέπει να πας να το παραλάβεις από τη μεταφορική.

Καλωσήρθες Despoina77! Με το καλό!

Μαράκι και Άννη καλό κουράγιο με τις δουλειές που ανοίχτηκαν... Οι μάστορες στο σπίτι και η ανακατωσούρα που συνεπάγεται η άφιξή τους είναι το χειρότερό μου... Σας καταλαβαίνω απόλυτα!

Μαράκι, είναι για καλό σκοπό, αυτό να σκέφτεσαι!

Άννη, ελπίζω ο υδραυλικός να έρθει και να διορθώσει ό,τι είναι σε μισή ωρίτσα! Χωρίς πολλά πολλά!

Αχ... περιμένω το παστίτσιο μας να ψηθεί... Σλουρρρρππ... :tongue:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ποιά είναι η τιμή κ για τα τρία;;;;;έχω προσπέκτους κ θεωρώ ότι είναι το ποιό όμορφο...αλλά δεν ξέρω τιμή:?::?:

hello nikole !!

για το combi baby στο Ηρα από 460 μείον 10% 415 βγαίνει το τριo.

GaiGp3.png

hello nikole !!

για το combi baby στο Ηρα από 460 μείον 10% 415 βγαίνει το τριo.

γεια σου angel μου, μια χαρά τιμούλα για τρίο....καλοτάξιδο:tongue::tongue:....περιμένω τέλος του μήνα να δω ένα πορτοκαλί κ εγώ....εταιρία δεν θυμάμαι.....μου έχουν πεί 320 το τρίο!θα σας ενημερώσω.....

Grya.jpgGryap3.png

Αννα, υπομονη κοριτσι μου. Ειναι σιγουρα κακο να ανακατευονται αλλα σκεψου οτι ισως το καναν με καλο σκοπο, για να βοηθηθειτε οικονομικα τωρα μαλιστα που το'χετε περισσοτερο αναγκη απο ποτε για το μωρακι σας. Προσπαθησε λοιπον να δεις την θετικη του πλευρα και να μην στενοχωρεσαι. Δεν κανει καλο ουτε σε σενα ουτε στο μωρακι σας.

Εμεις μολις φαγαμε, τελικα εφτιαξα πατατες φουρνου με κεφτεδακια, και τωρα μαλλον θα την πεσουμε για υπνο, γιατι οπως προειπα ειμαι κομματια σημερα.

Καλο απογευμα σε ολες και τα λεμε αργοτερα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Pik με γεια τις πυτζαμουλες! Ειχαν εκπτωσεις στο Λητω ή οχι; Για τον κορσε δεν ηξερα. Χθες μου το'πε η ξαδερφη μου που μολις γεννησε.

Είχε εκπτώσεις αλλά όχι σε όλα τα είδη. Συγκεκριμένα ούτε ο κορσές είχε έκπτωση ούτε τα σουτιέν θηλασμού! Ούτε μια ενδεικτική της τάξεως του 10%!! Για 3 σουτιέν και τον κορσέ πλήρωσα σχεδον 190 ευρώ!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Αννα, υπομονη κοριτσι μου. Ειναι σιγουρα κακο να ανακατευονται αλλα σκεψου οτι ισως το καναν με καλο σκοπο, για να βοηθηθειτε οικονομικα τωρα μαλιστα που το'χετε περισσοτερο αναγκη απο ποτε για το μωρακι σας. Προσπαθησε λοιπον να δεις την θετικη του πλευρα και να μην στενοχωρεσαι. Δεν κανει καλο ουτε σε σενα ουτε στο μωρακι σας.

Εμεις μολις φαγαμε, τελικα εφτιαξα πατατες φουρνου με κεφτεδακια, και τωρα μαλλον θα την πεσουμε για υπνο, γιατι οπως προειπα ειμαι κομματια σημερα.

Καλο απογευμα σε ολες και τα λεμε αργοτερα.

Αν το ειχανε κανει με καλο σκοπο δεν θα με ενοιαζε καθολου.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΕΠΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΓΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ. ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΚΙ ΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΠΟΙΑ Ο ΜΟΚΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΙ ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ .

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣΠΙΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ.

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΟΙ Η ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΖΙΝ ΚΙ ΕΝΑ ΑΘΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ. ΕΛΕΟΣ.

:mad:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

anna22 έχεις απόλυτο δίκιο να νιώθεις μόνη και θυμωμένη,δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι να φεύγει ο σύντροφός σου σε αυτή τη φάση της ζωής σου που τον χρειάζεσαι περισσότερο από καθε άλλη φορα.....

εμείς παντρευτήκαμε 19 Αυγούστου και 3 Σεπτέμβρη έφυγα εγώ λογω διορισμού για δυο χρόνια.εντάξει,πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την πίκρα που ένιωθα κάθε λεπτό μακριά του,μακριά από το σπιτάκι μας.....μου ήταν απίστευτα δύσκολο,όμως πέρασε ο χρόνος..

γι'αυτό κάνε κουράγιο,δεν είναι πάρα πολύς ο καιρός,η αγάπη του και η σκέψη του θα είναι εδώ,κοντά σας και θα σας συντροφεύουν.

σκέψου πόσο δύσκολο θα είναι και γι'αυτόν και οτι είναι για το καλό σας όπως είπες,για να έχετε περισσότερα χρήματα.

κι οτι πάντα υπάρχουν και πιο δύσκολα πράγματα..αρκεί που είστε καλά και αγαπημένοι,ε?και θα περάσει ο καιρός και γρήγορα θα είστε πάλι μαζί.

αυτές οι πρώτες μέρες είναι οι πιο δύσκολες,κοίτα να τις περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

να σκέφτεσαι θετικά,το χρωστάς στο γλυκό σας πλασματάκι!

Εχεις απολυτο δικιο κι του ειναι κι αυτουνου πολυ δυσκολο που εφυγε κι με αφησε μονη μου ποιο δυσκολα.Εκει ειναι μονος του ενω εγω εχω τους γονεις μου που θα με βοηθησουν αν χρειαστει κατι κι μενω μαζι τους οσο θα λειεπει ο ανδρας μου

Με πνιγει η αδικια.Με πνιγει το γαμωτο !

RVysp3.png

uF2hp3.png

25+1 πράγματα που με έμαθε η μαμά μου!

1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

"Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."

2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ

"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί."

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

"Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."

4. ΛΟΓΙΚΗ

"Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ."

5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ

"Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."

6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

"Άλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"

7. ΕΙΡΩΝΕΙΑ

"Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο."

8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

"Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"

9. ΩΣΜΩΣΗ

"Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."

10. ΑΝΤΟΧΗ

"Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβύθια σου."

11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

"Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας."

12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

"Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;"

13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

"Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ σε θα σε σκοτώσω."

14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

"Πού τάμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου;Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;"

15. ΖΗΛΕΙΑ

"Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος."

16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

"Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις."

17. ΥΠΟΜΟΝΗ

"Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι."

18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

"Σταμάτα να αλλοιθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλοίθωρος."

19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

"Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις."

20. ΧΙΟΥΜΟΡ

"Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας από πάνω."

21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ

"Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις."

22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ

"Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες."

23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ

"Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι βλάχος."

24. ΣΟΦΙΑ

"Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις."

25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

"Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα."

+1 ΔΙΔΑΓΜΑ

(αμέσως μετά τον γάμο:-)

"Άντε, κάντε κι ένα παιδάκι τώρα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ θα το μεγαλώσω."

(ένα-δυο χρόνια αργότερα:-)

"Όποιος έχει παιδί κάθεται στο σπίτι του και το μεγαλώνει. Αρκετά! Εγώ τα δικά μου τα μεγάλωσα."

το βρηκα απο ενα αλλο φορουμ κι μου αρεσε

RVysp3.png

uF2hp3.png

ΜΗΤΕΡΑ:

:tongue: touki - 06/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Marakious -10/04/2010(κοριτσακι)

:rolleyes: neraidoula-20/04/2010(αγορακι)

:tongue: angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

:rolleyes: andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)

mary73 - 07/04/2010

:rolleyes: valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:tongue: βασ32 - 17/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes: island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

:rolleyes: tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

:tongue: irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: nikole - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: anna_22 - 26/04/2010 (κοριτσάκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

:rolleyes: Atsoniou Tonia - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

:) Γεια σας κοριτσιαααα

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Μανούλες καλησπέρα! Τι κάνετε;;; Εγώ προσπαθώ εδώ και μιαμιση ώρα να σας διαβάσω και να γράψω αλλά το καλό μου internet δεν θέλει... απλά για να μου σπάει τα νεύρα...

Despona77 καλωσήρθες και με το καλό και το μωράκι σου!!!

Annie μου τι έγινε τελικά με το σπίτι;;;

Anna_22 είναι δύσκολη όλη η φάση που περνάς αλλά αυτή τη στιγμή σκέψου το κοριτσάκι σου!!! Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ήρεμη και θα δεις ότι ο καιρός θα περάσει γρήγορα... Είναι δύσκολο πολύ να είσαι μακρυά από τον άντρα σου... ότι και να σου πούμε εμείς...

Angie! μου, εδώ είμαι παλί... αλλά δεν βλέπω να κάθομαι και πολύ γιατί όπως είπα... θα εκνευριστώ και άλλο με το κ@λ@ internet...

Σήμερα έβγαλα όλα τα ρουχαλάκια του bebe μου από την ντουλάπα για να αρχίσω να τα πλένω σιγά σιγά και να καθαριστεί και η ντουλάπα του!!! Ετσι είχα την ευκαιρεία να δω τι λείπει από φανελάκια, φορμάκια κ.α...

Κάποια στιγμή θα σας βάλω και photo στο fb να δείτε και το δωμάτιο κ με τα άλλα πράγματα μέσα...

Χτες εμείς δεν κάναμε τίποτα... Κάτσαμε μέσα, τηλεορασίτσα, τζάκι, πίτσες και κρεπούλες!!! Μιαμ, μιαμ... αλλά σήμερα (παρ'όλο που έχει κρύο) λέμε να πάμε μέχρι τους κουμπάρους μας που τους έχουμε βαφτήσει το παιδάκι... αλλά ποιος ντύνεται, ετοιμάζεται;;; Κρυώνωωωωω

Αύριο πρωί πρωί έχω και ραντεβού με γυναικολόγο του ΙΚΑ να μου γράψει την άδεια τοκετου... Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην με νευριάσει και μας ακούσει όλο το ΙΚΑ...

Σας κούρασα με την πολυλογία μου... (ελπίζω να μην έγραφα άδικα τόση ώρα...)

Φιλάκια πολλά σε όλες και να έχουμε μια καλή εβδομάδα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

valia Μου πηρα τηλ την σπιτονοικοκυρα κ την ενημερωσα για να στειλει υδραυλικο να δει τι γινεται!βλεπεις το σπιτι το νοικιαζουμε κ πολυ ακριβα κιολας!(για τα δεδομενα της Θεσσαλονικης).πωπω οσο σκεφτομαι οτι μπορει να χρειαστει να σκαψουν ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!δεν θα το αντεξω..μολις τελειωσαμε κ το παιδικο γιατι φαινεται η διαροη να ειναι αναμεσα στον τοιχο της κουζινας κ του παιδικου!!!:-(:sad::-(ετοιμη ειμαι να κανω μετακομιση!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέραααα...

Βρε annie καταπληκτικά τα νέα σου.... και εμείς πριν κανένα μήνα περίπου είχαμε διαρροή σε σωλήνα στην κουζίνα και μου φούσκωσε την πλάτη από όλο το ντουλάπι, υποτίθεται οτι ο Γιάννης το έφτιαξε (θα δείξει το μέλλον) αλλά θυμάμαι την στεναχώρια μου όταν το πήρα είδηση. Ψυχραιμία λοιπόν μέχρι να το δεί ο υδραυλικός και μετά σκέφτεσαι για μετακόμιση....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλησπέρα μανούλες...... annie μου πριν λίγους μήνες κ ενώ απουσιάζαμε απ την πόλη μας, η σπιτονοικοκυρά μας πήρε τηλ. οτι πλημμυρίσαμε:rolleyes:....μου ανεβηκε το αίμα στο κεφάλι!!!!!!!!!επιστρέψαμε λοιπόν άρων άρων να δούμε τη γίνεται.......ανοίγοντας την πόρτα περιμέναμε να δούμε κανένα ποτάμι!τελικά είχαν χαλάσει τα υδραυλικά της από πάνω κ δια μέσο του τοίχου η υγρασία είχε φτάσει στο διαμέρισμα της από κάτω κ έσταζε νερό.......σ εμάς δεν ήταν φανερό το πρόβλημα........μέχρι όμως να βρεθεί το πρόβλημα με διαβεβαίωναν οτι θα σκάψουν στο δικό μας διαμέρισμα:confused: τελικά το γλιτώσαμε..........οπότε μην ανχώνεσαι μέχρι να βγάλει πόρισμα ο ειδικός!!!!βάλε φώτο απ το παιδικό να το δούμε κ εμείς!!!!!:-P

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...