Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πηραμε κ ενα εξτρα στρωματακι γιατι αυτο που ειχε ηταν πολυ λεπτο κ θα το εχω οπως λες σαν καλαθουνα. να μην ειμαστε κ συνεχεια στο ιδιο δωματιο! κ το μπεζ ειναι πολυ ωραιο! με το καλο να τα χαρουν τα ζουζουνακια μας!

Σας το έφεραν κιόλας? Εμένα θα αργήσει είπαν...

Βέβαια και να το φέρουν δεν θα έχω πού να το βάλω...:rolleyes::rolleyes:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας το έφεραν κιόλας? Εμένα θα αργήσει είπαν...

Βέβαια και να το φέρουν δεν θα έχω πού να το βάλω...:rolleyes::rolleyes:

οχι, θα μας το φερουν τελος Φεβρουαριου. ευτυχως εχουμε χωρο στην εισοδο του σπιτιου κ δεν θα χρειζεται να το ανεβαζουμε απο τα σκαλια. θα πρεπει να παρει βεβαια η πεθερα μου 2 τεραστιες γλαστρες που εχει αλλα τι με νοιαζει! δεν ειναι κ ωραιες :rolleyes: παντως ειδα το καρτελακι του κ γραφει made in Italy.να και κατι που δεν ειναι κινεζικο!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

οχι, θα μας το φερουν τελος Φεβρουαριου. ευτυχως εχουμε χωρο στην εισοδο του σπιτιου κ δεν θα χρειζεται να το ανεβαζουμε απο τα σκαλια. θα πρεπει να παρει βεβαια η πεθερα μου 2 τεραστιες γλαστρες που εχει αλλα τι με νοιαζει! δεν ειναι κ ωραιες :rolleyes: παντως ειδα το καρτελακι του κ γραφει made in Italy.να και κατι που δεν ειναι κινεζικο!

Ναι Ιταλικά είναι τα CAM και γενικά βγάζει ωραία καρότσια. Εμένα μου άρεσε που ήταν μπαστούνι γιατί δεν βολεύομαι το ενιαίο χερούλι, ήταν ελαφρύ και για το πορτ μπεμπέ όπως σου έλεγα πριν.

Α, επίσης και η τιμή του ήταν Κούκλα για τρίο.....;)

GaiGp3.png

Καλοριζικο! Πολυ ομορφο! Με το καλο να το χαρει ο μπεμπακος σας!

Βικυ μου, το μεσημερι κοιμαμαι σπανιως. Ξαπλωνω μερικες φορες αλλα δεν με παιρνει ο υπνος. Σημερα παντως θελω πολυ να κοιμηθω. Ειμαι τοσο χαλια!

Δεν ξερω και τι θα φαμε σημερα. Επειδη εχουμε τους εργατες δεν μαγειρεψα τιποτα ακομα. Και αρχισα κιολας να πειναω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλοριζικο! Πολυ ομορφο! Με το καλο να το χαρει ο μπεμπακος σας!

Βικυ μου, το μεσημερι κοιμαμαι σπανιως. Ξαπλωνω μερικες φορες αλλα δεν με παιρνει ο υπνος. Σημερα παντως θελω πολυ να κοιμηθω. Ειμαι τοσο χαλια!

Δεν ξερω και τι θα φαμε σημερα. Επειδη εχουμε τους εργατες δεν μαγειρεψα τιποτα ακομα. Και αρχισα κιολας να πειναω...

Κάποια στιγμή θα σου βγει η κούραση αλλά τότε θα λέγεται εξάντληση. Εμένα το μόνο που μπορεί να με χωρίσει από το κρεβάτι μου είναι το στρές και η στεναχώρια.

Κάνε καμία ομελετίτσα , πατατούλες κλπ ή αν βαριέσαι τα goody's κάνουν delivery.....:cool::cool:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα!

σήμερα κι εδώ έχει ήλιο κι έχω ανοίξει το σπίτι να αεριστεί και μου αρέσει πολύ αυτή η πρωινή ..αύρα.λέω πρωινή γιατί πριν λίγο ξύπνησα από έναν πολύ ευεργετικό ύπνο!πρώτη φορα μετά από πολύ καιρό κοιμήθηκα μέχρι τόσο αργά και ήρεμα,το χρειαζόμουν!

despina77 καλώς μας βρήκες και με το καλό ο μπεμπούλης σου!!!!!

δεν ξέρετε πόσο θα ήθελα να είχαμε και να φτιάχναμε δωμάτιο στην μικρή μας(μένουμε στο ενοίκιο,έχουμε μόνο ένα μικρό υπνοδωμάτιο και σε λιγο καιρό θα ξενοικιάσουμε).το λέω γιατί και ζηλεύω λίγο αλλά πραγματικά χαίρομαι για όσες το κάνετε!!!!!!να χαρείτε τη διαδικασία και την όλη φάση όσο πιο πολύ μπορείτε κοριτσάκια!

irev μου,έχεις δίκιο,πρέπει να προσέξεις αρκετά το Στελλάκο σου,είναι πραγματικό σοκ για ένα παιδί να έρχεται το αδερφάκι του στον κόσμο,να χάνει τα πρωτεία και την αμέριστη αγάπη και προσοχή όλων.θέλει πολλή προσοχή για να μην το πάρει στραβά,να το δεχτεί όσο πιο φυσικά γινεται.φαντάζομαι οτι είναι πολύ δύσκολο γιατί το μωρό σε χρειάζεται πολύ περισσότερο,αλλά θα πρέπει να βρίσκεις χρόνο και τρόπους να καλύπτεις και τις δικές του ανάγκες,κυρίως τις ψυχολογικές.καλή δύναμη κοριτσάκι μου,πιστεύω οτι η αγάπη θα σου δείξει το δρόμο!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Kαλημερα μανουλες κ απο μενα!!παλι σελιδες γεμιζετε!!!

τι τραβαω η γυναικα!χθες πηγαμε σε κατι φιλους κ πλακωθηκαμε στα πιτογυρα!!!οπως φανταζεστε κοιμηθηκα στις 4!!!!!ξυπναω κ εγω σημερις (πριν καμια ωρα)κ ερχεται ο απο κατω μας κ τι λεει???

Αννυ πλυμηριζουμε!!!!!!!!????????:confused::confused:

η κουζινα του που ειναι κατω απο την δικη μου εχει παρει υγρασια στο ταβανι!!!!!σε εμενα πουθενα νερο!!!!ωχ θεε μου!πρεπει να ρθει υδραυλικος να το δει κ αν αρχισουν να σκαβουν δεν θα το αντεξω!!!!!!!!!!

Βικυ κ Ιωαννα ειμαι σιγουρη οτι τα μωρα μας θα ειναι κολλημενα στο pc!!!!

εγω δεν θα μαγειρεψω γιατι εκανε η γιαγιακα φαι κ πρεπει να παω να το παρω τωρα κ εχει κρυοοοοοο.......

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Α!!!Δεσποινα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!

επισης Δεσποινα απο Καβαλα(για να μην μπερδευομαστε)ξερεις αν πρεπει να ρθω εγω η μπορει να μου τα στειλει ο Ναρλης???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανουλες !

Πως ειστε σημερα?

Εξω κανει πολυ κρυο που ριχνει χιονι που ριχνει χιονονερο που κανει τα δικα του.

Γιατι κι εμεις να μην κανουμε τα δικα ,ας που θελουμε σαν τον καιρο?

Εφυγε Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ κι θα τον δω τωρα μονο το πασχα :(:(:( θελω να χαρω απο την μια πως θα μαζεψουμε λεφτα αλλα απο την αλλη ειναι μακρια κι αυτο ειναι που με ποναει τοσο πολυ !

Η πεθερα μου ελεγε " ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ" την αποσταση κι ομως δεν συνηθυζετε καθολου ! ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ !!!

Σκεφτομαι κι το μωρο μας κι δεν θελω να στεναχωριεμε αλλα δεν μπορω ειμαι τοσο χαλια δεν θελω τιποτα κι κανεναν.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Μια μικρή ανανέωση:

ΜΗΤΕΡΑ:

:tongue: touki - 06/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Marakious -10/04/2010

:rolleyes: neraidoula-20/04/2010(αγορακι)

:tongue: angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

:rolleyes: andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)

mary73 - 07/04/2010

:rolleyes: valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:tongue: βασ32 - 17/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes: island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

:rolleyes: tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

:tongue: irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: nikole - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

:rolleyes: Atsoniou Tonia - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΕΝΑ 26/04/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Άννα, τί να πω... Προσπερνάω όλα τα άλλα και ρωτάω: Την πτήση φοβάσαι; Ο γιατρός σου τί λέει; Σε αφήνει; πδεν το σκέφτεστε να πηγαίνατε μόνιμα εκεί, να γεννούσες μέσα στα ωραία ολλανδικά νοσοκομεία χωρίς την ελληνική εκμετάλλευση και να γλιτώνατε κι από τους συγγενείς του;! ;) Εντάξει, το παρατραβάω λίγο, ίσως μόνο να πήγαινες για κάποιες εβδομάδες εκεί για να μειωθεί ο χρόνος που θα είστε χωριστά...

Μακαρι να μπορουσα να παω αλλα δεν μπορω !

Δεν φοβαμε την πτηση κι να μπορουσα να πεταξω δεν θα το εκανα για τον λογο οτι θα χαλασουμε λεφτα κι επιδη δεν θα εμενα μαζι του ετσι κι αλλιος γιατι να παω? Δεν συμφερει να ζεις εκει.Το ειχαμε σκεφτει παλια κι ειδικα τωρα .....απο τους συγγενεις δεν γλυτωνεις..........Μακαρι να μπορουσα κι να παω παλι δεν θα τον εβλεπα κι πολυ λογο οτι θα σχολαει αργα κι δεν θα μενουμε μαζι.....

(ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙ MSN ΚΑΙ SKYPE ΚΑΙ FACEBOOK KI ZOO Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ !!!

60 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΣ ΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !:?:?:?:?

RVysp3.png

uF2hp3.png

ΜΗΤΕΡΑ:

:tongue: touki - 06/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Marakious -10/04/2010

:rolleyes: neraidoula-20/04/2010(αγορακι)

:tongue: angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

:rolleyes: andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)

mary73 - 07/04/2010

:rolleyes: valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:tongue: βασ32 - 17/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes: island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

:rolleyes: tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

:tongue: irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: nikole - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: anna_22 - 26/04/2010 (κοριτσάκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

:rolleyes: Atsoniou Tonia - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

X4pTp3.png

Ναι Ιταλικά είναι τα CAM και γενικά βγάζει ωραία καρότσια. Εμένα μου άρεσε που ήταν μπαστούνι γιατί δεν βολεύομαι το ενιαίο χερούλι, ήταν ελαφρύ και για το πορτ μπεμπέ όπως σου έλεγα πριν.

Α, επίσης και η τιμή του ήταν Κούκλα για τρίο.....;)

ποιά είναι η τιμή κ για τα τρία;;;;;έχω προσπέκτους κ θεωρώ ότι είναι το ποιό όμορφο...αλλά δεν ξέρω τιμή:?::?:

Grya.jpgGryap3.png

Μακαρι να μπορουσα να παω αλλα δεν μπορω !

Δεν φοβαμε την πτηση κι να μπορουσα να πεταξω δεν θα το εκανα για τον λογο οτι θα χαλασουμε λεφτα κι επιδη δεν θα εμενα μαζι του ετσι κι αλλιος γιατι να παω? Δεν συμφερει να ζεις εκει.Το ειχαμε σκεφτει παλια κι ειδικα τωρα .....απο τους συγγενεις δεν γλυτωνεις..........Μακαρι να μπορουσα κι να παω παλι δεν θα τον εβλεπα κι πολυ λογο οτι θα σχολαει αργα κι δεν θα μενουμε μαζι.....

(ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙ MSN ΚΑΙ SKYPE ΚΑΙ FACEBOOK KI ZOO Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ !!!

60 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΣ ΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !:?:?:?:?

αννούλα μου μην σκάς....από συγγενείς μην περιμένεις καλό......μιλάω εκ πείρας!!!!!παντρέυτηκα πρίν 1,5 μήνα κ είδα πολύ κακία από στενούς συγγενείς.....είναι δύσκολο κούκλα μου αλλά θα περάσει κι αυτό:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Α!!!Δεσποινα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!

επισης Δεσποινα απο Καβαλα(για να μην μπερδευομαστε)ξερεις αν πρεπει να ρθω εγω η μπορει να μου τα στειλει ο Ναρλης???

νομιζω οτι μπορει να σου τα στειλει. αν θελεις παρε τηλ στο 2510 834711 που ειναι το κεντρικο καταστημα για να συνενοηθειτε.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...