Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα αισιόδοξα μηνύματα και τη συμπαράσταση! Με όσους μίλησα το ίδιο μου είπαν πως δλδ δεν θα έκαναν αμνιοπαρακέντηση και μου έκανε εντύπωση για να πω την αλήθεια!

Στο parents λίγο που κοίταξα, σχεδόν όλες έγραφαν πως την έκαναν ή θα την έκαναν την εξέταση για να ηρεμήσουν... Αλλά βλέπω πως υπάρχουν και ένθερμοι υποστηρικτές της άλλης άποψης! :D

Τάνια, με γεια σας και καλούς ύπνους! Ο Θ. ξετρελάθηκε με κάτι σεντόνια με τον Piter Pan! Εδώ που κοιμάται σε πάρκο μας έχει βγάλει το λάδι για να κοιμηθεί... Δεν ξέρω αν του φταίει το περιβάλλον ή απλώς το κρεβάτι. Πάντως πιο παλιά δεν είχαμε τέτοια προβλήματα όταν ερχόμασταν...

Φιλάκια σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα αισιόδοξα μηνύματα και τη συμπαράσταση! Με όσους μίλησα το ίδιο μου είπαν πως δλδ δεν θα έκαναν αμνιοπαρακέντηση και μου έκανε εντύπωση για να πω την αλήθεια!

Στο parents λίγο που κοίταξα, σχεδόν όλες έγραφαν πως την έκαναν ή θα την έκαναν την εξέταση για να ηρεμήσουν... Αλλά βλέπω πως υπάρχουν και ένθερμοι υποστηρικτές της άλλης άποψης! :D

Τάνια, με γεια σας και καλούς ύπνους! Ο Θ. ξετρελάθηκε με κάτι σεντόνια με τον Piter Pan! Εδώ που κοιμάται σε πάρκο μας έχει βγάλει το λάδι για να κοιμηθεί... Δεν ξέρω αν του φταίει το περιβάλλον ή απλώς το κρεβάτι. Πάντως πιο παλιά δεν είχαμε τέτοια προβλήματα όταν ερχόμασταν...

Φιλάκια σε όλες!

Ιωάννα μου όλα καλα θα πανε, μην ξεχνάς πως υπάρχει και το ένστικτο της μαμάς το οποίο συνήθως δεν κάνει λάθος. Κορίτσια είμαι κ εγώ μια από τις μαμάδες που σας διαβάζω αλλά πολύ αραία γράφω...μη με μαλωσετε για αυτό.

Τα δικά μου νέα έχουν ως εξής: ο κωνσταντίνος κοιμάται συνεχόμενα το βράδυ πριν περισσότερο από ένα μήνα πριν τα δευτερα γενέθλια του ( φοβόταν γι αυτό κ ξυπνουσε με σπαρακτικα κλάματα, με προσπάθεια κ συζήτηση τα καταφέραμε). Εδώ και ξένες συνεννοούμαστε σαν να είναι μεγάλο παιδάκι, λέει τα πάντα και μάλιστα θυμάται κ τι λέει, τι κάναμε την προηγούμενη κ που πήγαμε. Μόνο με την τουαλέτα δεν έχουμε κάνει κάτι, ενώ κρύβεται όταν κάνει δεν θέλει να τα πει . Θα τα καταφέρουμε κ εκεί. Η μικρή μας Αθηνουλα αλωνίζει μπουσουλωντας όλο το σπίτι, είναι πολύ συνεργασιμη την ημέρα (όχι όμως κ τη νύχτα), θηλαζει ακόμη (δεν έχω σκεφτεί ποτε να αποθηλασουμε). Αυτά ένα συντομία. Πολλά φιλακια στις μαμάδες, στα μωρακια κ τις κοιλιτσες!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Τι μου κάνετε?

Εμείς είμαστε καλά. Η Θ ή αλλιώς Λολα Μπίμπη (είμαστε έτοιμες για καριέρα με τέτοιο καλλιτεχνικό όνομα) είναι στο χωριό για λίγες μέρες και ετσι βρήκα την ευκαιρία να σας γράψω.

Ιωάννα μου από τη μία στεναχωρέθηκα με αυτό που έγραψες, περισσότερο για το οτι σε έβαλαν σε διαδικασία ανησυχίας μέχρι να γίνει και ο μεγάλος υπέρηχος, από τη άλλη όμως χαίρομαι και σε θαυμάζω για το τρόπο που το αντιμετωπίζεις. Η κουνιάδα μου πέρασε κάτι ανάλογο, η οποία τελικά έκανε την αμνιο και παραλίγο να χάσει το υγιέστατο παιδάκι της. Εξάλλου όπως είπες είναι μόνο μια πιθανότητα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

μανουλίνια μου καλα...δεν σας ξεχναω..μπηκα μετα απο ενα μηνα και βαλε!!!σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες ,να χαιρεστε ολες τα αγγελουδια σας.με το καλο τα δευτερα ζουζουνια σε ολες!μπραβο σας πραγματικα!!!

Ιωαννα μου ,συμφωνω κ εγω,ουτε εγω θα την εκανα την αμνιο...ειμαι σιγουρη πως δεν συμβαινει τιποτα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!

εσκασα στα γελια με τα φρυδια του Θ!!!

Βικυ μου χρυσοχερα κ εσυ!!!μπραβο στην Λου με την τουαλετα,εμεις ευτυχως ξεπερασαμε την φρικη με τα κακα,κανει τωρα κανονικα,την βαζω ομως τπυαλετα κ απλα καθεται κ δεν κανει τιποτα!

προχθες την ειχα με ουροσυλεκτη κ βρακακι γιατι ηθελα να της κανω μια γενικη ουρων,κ εκανε κακα!!φανταζεστε το θεαμα....

τα δικα μας νεα τα ιδια,κοιμαται καλα πλεον η Κλειω με ενα ξυπνημα ισως για νερο κ επιβεβαιωση του που βρισκομαστε κ ξανακοιμαται με λιγα χαδακια στο κρεβατι της πλεον!ισιωσα η μανα!σκεφτομαι να παω να κανω αιτηση για παιδικο,αλλα δεν ειμαι κ πολυ σιγουρη για το αν θελω,κ για το οικονομικο βεβαια...

δεν θυμαμαι κατι αλλο!ευχομαι να ειστε ολες καλα!σας φιλω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα κορίτσια.

Εχω αρκετό καιρό να γράψω αλλά έτρεχα με τις ετοιμασίες της βάφτισης. Το Σάββατο βαφτίσαμε τη Χαρά μας και όλα πήγαν μια χαρά. Θα θέλαμε βέβαια να είχαμε παραπάνω λεφτά να είχαμε τουλάχιστον φωτογράφο αλλά οι συνθήκες δυστυχώς δεν μας το επιτρέπουν τώρα. Ηθελα να ευχαριστήσω πολύ το Βικάκι που μας ήρθαν οικογενειακώς και από εδώ. Και το δώρο πανέμορφο.

Ιωάννα, Μαράκι και Αντζυ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Κρίμα που δεν ήρθατε.

Ιωάννα μου μπράβο για το ζουζουνάκι σου. Κι εγώ μαζί σου για την αμνιό. Ελπίζω όμως να είναι υγιέστατο.

Πικ να τη χαίρεσαι την μικρή σου. Μπουσούλησε ε;. Εμένα τη βλέπω να περπατάει κατευθείαν. Εχει αρχίσει να χτυπάει παλαμάκια, να λέει κούνια, μπαμπά. Θα μιλήσει κανονικά πριν τον Νικόλα όπως τη βλέπω, ο οποίος σε αυτό το θέμα είναι πάρα πολύ πίσω. Οσον αφορά το θηλασμό κοντεύουμε να αποθηλάσουμε μιας και την άλλη Παρασκευή αρχίζω δουλειά μετά από 2,5 χρόνια!!!!

Να ευχηθώ χρόνια πολλά και στον Κώστα της Αντζυς, της Αννης, της Μαρίας, τον Κωνσταντίνο της Βάλιας και της Κικής. Ελπίζω να μην ξεχνάω κανέναν.

Φιλιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

πωπω ερημιες και πάλι!

Δήμητρουλα να σας ζησει η νεοφωτιστη Χαρά, γερή και καλότυχη να είναι!! Επιστρέφεις δουλειά ε? Με το καλό να ξεκινησεις και να προσαρμοστειτε όλοι γρήγορα στις νεες συνθήκες! Με την κυρια που θα κρατάει τα μικρά όλα καλά?

Εμεις χτες πήγαμε στο γιατρό και ειδαμε το κοριτσάκι μας που εγινε πια 1233, ειναι οριζοντια στην κοιλια μου και τερμα πανω , αφυ μολις κατεβαζε ο γιατρος τον υπερηχο λιγο ιο κατω εβλεπες το απολυτο κενο!

Η θεοδωρα ειναι στα Γιαννιτσα αυτη την εβδομαδα θα ερθει την Κυριακη, ετσι και εγω επλυνα και ετοιμασα ολα τα μουρωδιστικα,ειχε και δροσια οποτε ηταν οτι επρεπε για σιδερο!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας ζουζουνομαμάδες!

Τί κάνετε; Ελπίζω όλα καλά!

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τα αισιόδοξα μηνύματα και τις ευχές σας!

Δήμητρα, καλοφωτισμένη και γερή να είναι! Έχει κάνει προόδους η Χαρά! Μπράβο της!

Κοπέλα θα τα κρατάει όταν δουλεύεις; Πώς τη βρήκες Δήμητρα;

Με το καλό να γυρίσεις στη δουλειά!

Θάλεια, γέλασα πάρα πολύ με το καλλιτεχνικό σας όνομα!!! :P:D:P

Δε σας ψάχνει όταν είναι στο χωριό; Πόσες μέρες την αφήνεις; Εγώ ακόμη δεν έχω τολμήσει διανυκτέρευση σε γιαγιάδες. Φοβάμαι πως δε θα ησυχάζει ούτε κι εκείνος αλλά ούτε κι οι παππούδες που θα στενοχωριούνται που θα τον βλέπουν να παιδεύεται...

Τάνια, ξάπλες η μικρή ε?!? Έτσι βολεύεται το παιδί! :P Πάντα αναρωτιόμουν πώς βολεύονται έτσι αλλά κάτι θα ξέρουν! Η Θεοδώρα μια χαρά κι εκείνη στη γιαγιά ε;! Εγώ γιατί είμαι σίγουρη οτι ο Θ. θα μας ψάχνει και θα ξεσηκώσει τον κόσμο;....

Πικ, μια χαρά και ο μεγάλος και η μικρή -με την εξαίρεση το βραδινό που ελπίζω να το ξεπεράσετε γρήγορα!

Άννη, ευτυχώς που δεν ήταν τπτ τελικά!

Σε ιδιωτικό σκέφτεσαι να τη στείλεις ή σε δημοτικό;

Εμείς αύριο επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη, τέρμα οι διακοπές! Αλλά θέλω να γυρίσουμε στο σπιτάκι μας με την άνεσή μας, μας έλειψε και ο μπαμπάς μας...

Και την Τρίτη θα πάμε να δούμε το μωράκι και ανυπομονώ! Προχθές άρχισε να με σκουντάει και έχω χαρεί πολύ! (Από την άλλη σκέφτομαι πως είναι τρελή και είναι μόνο η ιδέα μου! :tongue:)

Μάλλον θα αλλάξω τελικά γυναικολόγο (ναι, πάλι!!!), προκειμένου να πετύχω το φυσικό τοκετό που θα ήθελα! Βρήκα και πού θα πάω! Εσείς είστε ευχαριστημένες με τους δικούς σας; Έχετε "δεθεί" από το πρώτο και δεν αλλάζετε; Εγώ ούτε με την πρώτη ούτε με αυτόν που πηγαίνω τώρα το αισθάνθηκα αυτό...

Άντε βρε κορίτσια πείτε τίποτα! Έρχεται και καλοκαίρι και θα κανουμε μαύρα μάτια!

Ήρθε το τερατάκι, σας αφήνω!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

τι κανετε βρε κοριτσακια ?????πως πατε???εμεις ειμαστε ξανα αιγινα για τουλαχιστον 2 βδομαδες ξανα..ευελπιστω σε καλο καιρο !!!!!!!!!!!!θα μου λειψει το σπιτι μας στην αθηνα αλλααααα........

πηγαμε και στον παιδιατρο μας την προηγουμενη βδομαδα κ μας βρηκε σουπερ ..πολυ χαρηκα η μανουλα..91 εκ κ 13.500..ετοιμη να την παντρεψουμε...χιχι...μπηκε στο ιατρειο κ ξεκινησε την παρλα της...απαπα...γεια σου γιατ(ρ)εεε του ειπε κ πολυ γελασαμε...απο λεξεις προσπαθει να παει τα παντα κ πολυ χαιρομαι που μπορουμε κ επικοινωνουμε πλεον για τα καλα...προχθες ψηναμε εξω κ της ειπε ο αντρας μου να φερει μια τσιμπιδα κ πιατελα κ ηρθε μεσα μου τα ζητησε(μπιμπιδα κ πατο) ,της τα εδωσα κ μετα καθομουν κ σκεφτομουν ..τι εγινε μολις τωρα???????????αα..καταφερε να ριξει κ το τελευταιο οχυρο...τις μπαλκονοπορτες...βρηκε το κολπο κ τις ανοιγει στο τσακ μπαμ..ξεκινησαμε κλειδωμα -ξεκλει.. συνεχεια!κακο κ αυτο...κ δεν τις λες κ ελαφριες !!!!

απο φαγητο μας εδωσε ελευθερο να τρωει πλεον οσο θελει(σε λογικα πλαισια),γιατι οι αναγκες της ειναι μεγαλυτερες...το βραδυ πειναει σχεδον καθε μερα κ εννοειται οτι πινει κ 200-κατι γαλα επισης...με αυτα τα φρουτα τι θα κανω δεν ξερω...τη μια μερα τα τρωει μια χαρα..και μετα επειδη η κυρια δεν εχει ορεξη ..μπλιαχχχχ...θα μου πεις τρωει τοοοοοσα λαχανικα..οκ!!!αλλα θα μαρεσε ναταν πιο σταθερη κ σε αυτο...

εχουμε κοψει εδω κ ενα μηνα φουλ κ τη πανα το βραδυ(χωρις ατυχηματα ευτυχως) και πλεον ειμαστε ετοιμες κ για παιδικο..καλα θαταν...αλλα που λεφτα!!!!!!εδω στην αιγινα εχει εναν με 180 τον μηνα για 3 φορες τη βδομαδα μονο..καλο μου ακουγεται ...αλλα για ιουλιο αυγουστο αν γινεται(ειναι ανοιχτα τοτε αραγε??)..που λογικα θαχουμε δουλιτσα παραπανω κ θα με εξυπηρετει!!!εσεις τι πληρωνετε ρε κοριτσια??

αυτα τα νεα μας...φιλια σε ολες σας κ στα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Ελισάβετ, εμείς ακόμα με την πάνα είμαστε. Μην αγχώνεσαι. Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν την προσπάθεια. Τον Αύγουστο που θα πάμε στην Καβάλα θα τον αναλάβει η πεθερά μου! :tongue::tongue:

Καλά, θα ξεκινήσω κι εγώ μια προετοιμασία, αλλά δε βιάζομαι κιόλας. Έτσι κι αλλιώς στο βρεφονηπιακό που θα πάμε -ελπίζω δηλ. να μας πάρουν- δέχονται με την πάνα.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσια

Χαθηκαμε αλλα τα μικρα δεν μας αφηνουν πλεον χρονο.

ΙΩΑΝΝΑ ξερω κάποιες κοπέλες που τους ετυχε αυτο που ετυχε σε σενα . Τελικα σε όλες ηταν απλως ορμονολογικο γιαυτο ηταν ετσι αυτοι οι δεικτες. Ωστοσο πρεπει να σε συγχαρω για τον τροπο σκεψης σας ειναι πολυ γενναιος. μακάρι να μπορουσαμε όλοι να σκεφτομασταν έτσι.!!!!!!!!!! Πιστευω οτι ο θεος θα ανταμειψει την πιστη σας με ενα υγιες παιδακι:D

Οσο για το παιδι που δεν το αφηνεις να κοιμηθει σε άλλους --και εγω εχω μεγαλο προβλημα : οχι μονο πιστευω δεν μπορει να κοιμηθει σε παππου γιαγια ΄αλλα αντεχει το πολυ να την κρατανε οι παπουδογιαγιαδες μεχρι 4 ωρες το πολυ μετα λεει συνεχεια "παμε πιτι παμε μαμα" . Ειναι λιγο προβλημα αυτο. Επιζω να αλλαξει στο μελλον

Τανια οριζοντια το μωρο?????????? Σε ενοχλει καθόλου??

Το παιδι δεν σε αναζητα οταν το πας στα γιαννιτσα???και ποσες μερες το αφηνεις???? Εμενα αντεχει μακρυα μεχρι 4 ωρες το πολυ -οπως προανεφερα κ πριν

Κοριτσια που τα μικρα σας ειναι ακομα με τις πάνες σας κανω συμπαρασταση. Εμενα κάποτε μου τα έλεγε και τωρα τα εκοψε και πάει κάπου κρυβεται συνηθως πισω απο καρεκλες και μετα φανερωνεται. Οταν της λεω παμε γιογιο μονο οχι οχι λεει:(:(:(

Ανδριάννα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη:P

Καλημέρα, καλημέρα!!! Τι κάνετε? Επιτελους εφτιαξε λίγο ο καιρός γιατι μου την είχε δώσει! Πήγαμε τον Δ βόλτα με το μετρό κι εχει πάθει σοκ το παιδί! Καθε απογευμα θέλει βολτα με το τρενο! χαχαχα! Ασε που αμα δει κανα μεγαλο φορτηγο το λεει τρενο!

Το σπορίδιο μεγαλώνει μια χαρούλα και στον τελευταίο υπέρηχο με το που το βλέπει ο Δ στην οθόνη μου λεει " κοιτα μαμα, μωλο"!

Ιωάννα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Τάνια η μικρή δεν σε ζητάει όταν είναι στους παππουδες? Δεν το εχω επιχειρήσει ακόμα (και νομίζω ότι θα αργησω...) ισως γιατι δεν εχω την μαμα μου που θα την εμπιστευόμουν περισσότερο.

Δήμητρα να σας ζήσει η μικρούλα σας! Να είναι γερή και καλότυχη!

Θάλεια νομίζω ότι η Θ θα ακολουθησει σίγουρα καλλιτεχνική πορεία με αυτό το όνομα!

Σας φιλώ όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μανούλες καλησπέρα. Χάθηκα κι εγώ. Πολύ, πάαααρα πολύ τρέξιμο με την δουλειά το τελευταίο καιρό. Γύρναγα σπίτι 20:00-20:30 όλη την εβδομάδα εκτός από σήμερα που γύρισα 19:30! Ευτυχώς που με την Αθηνά κοιμόμαστε μαζί αλλιώς δεν θα την έβλεπα καθόλου...

Έχει και τα καλά του τελικά. Όταν μου αγκαλιάζει το κεφάλι μες στον ύπνο της και φέρνει κοντά μου το προσωπάκι της λέω δεν πειράζει που δεν ξεκουράζομαι, αξίζει. Σε λίγες μέρες θα της βάλουμε μονό κρεβάτι και την προετοιμάζουμε να κοιμάται εκεί. Θα μου λείψει πάντως (αν τα καταφέρουμε τελικά).

Συγχαρητήρια στα παιδάκια που έβγαλαν την πάνα. Εγώ φυσικά δεν έχω χρόνο να την εκπαιδεύσω. Αν πάρω άδεια το καλοκαίρι ίσως. Πρός το παρόν την βάζουν καθημερινά οι γιαγιάδες στο "μεγάλο γιογιο¨δηλ. την λεκάνη μας με το καθισματάκι της και κάνει απ'όλα, αλλά πάνες φοράει ανελλειπώς.

Ότι καλύτερο στις εγκυούλες μας εύχομαι. Να έχουν όλες μια πολύ ευχάριστη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να φέρουν στον κόσμο με έναν μόνο πόνο τα υπέροχα πλασματάκια τους.

Έχουν πολύ λιγοστέψει οι συμμετοχές μας στο καφέ, δυστυχώς. Κι εγώ σίγουρα είμαι μία απαυτές. Σας διαβάζω όποτε ευκαιρίσω, συνήθως πριν κοιμηθώ απ'το κινητό, αλλά με την κούραση που έχω σπανίως αντέχω να γράψω.

Σας φιλώ όλες. Να είστε καλά και να έχουμε ένας πολύ καλό μήνα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα φιλενάδες!!! πω πω το χέσαμε το καφέ μας στην κυριολεξία,αλλά θα το βάλουμε σε σειρά πάλι,που θα πάει! μας φάγανε οι δουλειες( κι είμαστε και πόσες άνεργες χαχα!!!) εμείς είμαστε καλά! παρήγγειλα τα εργαλεία μου απο Αγγλία και δοκιμάζω σχέδια σε μπισκότα και cupcakes μιας κι έχω ενθουσιαστει( καλά πρώτη φορά βρήκα κάτι να μου αρέσει τόσο πολύ νομίζω!!) η Χρυσάνθη είναι καλά,με βοηθάει και κάνει τη μαγείρισσα!! συγχαρητήρια στην Άννυ μας για το νέο μωράκι πουθα ρθει και με το καλό σε όλες τις εγκυούλες μας!!! μου χετε λείψει,ελπίζω σύντομα να κανονίσουμε μια έξοδο πια! φιλιά σε όλα μας τα φιλαράκια και θα μπω ελπίζω πιο βράδυ να σας γράψω νέα με την ησυχία μου!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα και απο εμάς!!!

Πολλά ποστ χτες, αντε ετσι απο δω και πέρα!

Μπράβο στα σποράκια που μεγαλώνουν! Ιωάννα τελικα για το φύλο δε μας είπες, μας το κρατας για έκπληξη?΄

Η θεοδωρα γύρισε την Κυριακή και ξαναμπήκαμε στους ρυθμούς μας! ΠΕρνάει τόσο καλά με τη γιαγιά και τον παππού που δεν μας ζητάει ή τουλαχιστον δεν μου το λενε:tongue: Πάντως νομίζω ότι ειναι περισσότερο δική μας ανασφάλεια , τα παιδια περνανε υπέροχα με τους παππούδες , ειδικα στη φαση που ειμαι τωρα και δεν μπορω να την κυνηγαω εξω, εκει τουλαχιστον ευχαριστηθηκε βόλτες!

Αντζυ μου ειμαι σίγουρη οτι φτιάχνεις υπέροχα πράγματα και σε κλεινω απο τωρα για τη βαφτιση του χρονου, μη μου λες μετα οτι δεν εχεις χρόνο!

Δημητρούλα πως πήγε η πρώτη μερα στη δουλειά, τα μικρα πως το βίωσαν?

Αντε μη χανομαστε!

φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...