Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πρωτη καλημερα και απο εμενα κοριτσια, ειμαι η Δεσποινα,32 ετων και κατι μηνων, εχω ΠΗΤ 26/4/2010 και ειμαι πολυ χαρουμενη που σας βρηκα..Α!Περιμενουμε αγορακι!!

καλημέρα Δέσποινα κ καλώς μας ήρθες...με το καλό ο μπεμπέκος σου......:tongue:

Επεξεργάστηκαν by nikole

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδιτσες!Κοιμαστε ε??????

Το ξενυχτισατε εχθες ε?????

Δεσποινακι καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!!

Εγω κοριτσακια μου κοιμομουν απο τις 8 το απογευμα εχθες

και με διαλλειματα μονο για τουαλετα ανοιξα τα ματακια μου 9 το πρωι!!!Τι σου κανει η εγκυμοσυνη.........................:confused::confused:

Το γραφω και δεν το πιστευω!!!!!!!!Αnyway!Σημερα ειχα ορεξη για βολτουλα αλλα βλεπω τον καιρο χαλια και μαλλον θα κατσουμε σπιτακι......για να δουμε!!!

καλημέρα νεραιδούλα έλα Ναύπλιο για καφεδάκι......;) έχει απίστευτη μέρα!

Grya.jpgGryap3.png

αχ τι ωραια η λιστα η ανανεωμενη!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΑΣ!ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ :-)

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΥΠΝΑΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΣΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΤΕ,Ε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΕΛΕΝΑ:

:tongue: irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: nikole - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

καλημέρα dimangel 3/4/2010 έχω ΠΗΤ.....μη μου προσθέτεις μέρες.........χαχαχαχα

Ουπς...

ΜΗΤΕΡΑ:

:tongue: touki - 06/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Marakious -10/04/2010

:rolleyes: neraidoula-20/04/2010(αγορακι)

:tongue: angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

:rolleyes: andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)

mary73 - 07/04/2010

:rolleyes: valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:tongue: βασ32 - 17/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes: island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

:rolleyes: tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

:tongue: nikole - 03/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

:rolleyes: Atsoniou Tonia - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

X4pTp3.png

καλημερα μανουλες! σημερα το κρυο δεν παλευεται! εδω εχει 3 βαθμους !

Δεσποινα, συνονοματη καλως ηρθες στην παρεα μας! κι εσυ αγορακι ,ε? με το καλο!

κοριτσια βρηκα το καροτσακι μας. ειναι το πορτοκαλι. ελπιζω να σας αρεσει. στην αρχη λεγαμε να παρουμε της perego το pliko switch αλλα μετα ειδαμε κ αυτο που ειναι παρα πολυ καλο κ το πορτ μπεμπε του ειναι πιο ευρυχωρο απο το αλλο. στην perego πληρωνεις λιγο κ το ονομα γιατι κ αυτο μας φανηκε εξισου καλο.

οσες ετοιμαζετε δωματιακια περιμενουμε φωτο να παρουμε ιδεες γιατι απο βδομαδα λεμε κι εμεις να το βαψουμε.

www.camspa.com/#/en/products/cat=002/prod=105

a%3E

Επεξεργάστηκαν by despoina82

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημέρα μανούλες!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ φοβάμαι πως θα μας βλέπουν όλη την ώρα στον υπολογιστή και στα 2α γενέθλιά τους θα κατεβάζουν παιδικές ταινίες από το νετ! :tongue:;):tongue:

Άσε, το καλό παράδειγμα είμαστε....:tongue::tongue:

....... Όσο κι αν μας απορροφήσουν τα μωρά μας καλό θα είναι να μην ξεχνάμε και τον αντρούλη μας!

Νομίζω πως ο Μπεμπάκος έχει λόξυγγα...! Ή ξεφαντώνει τρελά εκεί μεσα!

Και πώς να τον ξεχάσουμε? Εγώ του λέω χτές άλλα 2 να κάνουμε και θα έχω 4 (δεν το έπιασε, εσείς το πιάσατε φαντάζομαι....).

Ιωάννα ο λόξιγκας είναι ρυθμικός και επαναλαμβανόμενο χτύπημα όπως ακριβώς και ο δικός μας (χωρίς το χικ...:tongue: ). Θα τον καταλάβεις είναι με ...τέμπο...:lol::lol:

Πρωτη καλημερα και απο εμενα κοριτσια, ειμαι η Δεσποινα,32 ετων και κατι μηνων, εχω ΠΗΤ 26/4/2010 και ειμαι πολυ χαρουμενη που σας βρηκα..Α!Περιμενουμε αγορακι!!

Καλώς μας ήρθες Δέσποινα!! Είσαι και συνομήλικη χρυσή μου....

Το πρώτο σου παιδάκι είναι?

maraki βρυκολάκιασες ε? Τώρα τελευταία πάντως κοιμάσαι ελάχιστα με όλες αυτές τις βραδυνές διακοπές ύπνου. Το μεσημέρι κοιμάσαι? αν ναι δεν προσπαθείς για καμία-δυο μέρες να παραλείψεις την σιέστα μπας και τα καταφέρεις το βράδυ? Από όνειρα άσε, δεν με πάει κόντρα καμία μάλλον.... Αυτά ήταν τα αστεία, βλέπω και spooky στα ενδιάμεσα.... (έχει και θριλεράκια το πρόγραμμα μην πέσουμε σε ρουτίνα...).

Βαριέμαι (τί σπάνιοοοοοο) να μαγειρέψω σήμερις και έβαλα φακές να γίνουν στο γρήγορο γιατί ακόμα πεινάω από χτες.....

Τί καλό έχει σήμερα?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες! σημερα το κρυο δεν παλευεται! εδω εχει 3 βαθμους !

Δεσποινα, συνονοματη καλως ηρθες στην παρεα μας! κι εσυ αγορακι ,ε? με το καλο!

κοριτσια βρηκα το καροτσακι μας. ειναι το πορτοκαλι. ελπιζω να σας αρεσει. στην αρχη λεγαμε να παρουμε της perego το pliko switch αλλα μετα ειδαμε κ αυτο που ειναι παρα πολυ καλο κ το πορτ μπεμπε του ειναι πιο ευρυχωρο απο το αλλο. στην perego πληρωνεις λιγο κ το ονομα γιατι κ αυτο μας φανηκε εξισου καλο.

οσες ετοιμαζετε δωματιακια περιμενουμε φωτο να παρουμε ιδεες γιατι απο βδομαδα λεμε κι εμεις να το βαψουμε.

www.camspa.com/#/en/products/cat=002/prod=105

το dual combi ε? πολύ όμορφο!!!!!!!!!

και εγώ πήρα το combi baby το μπεζάκι, όντως το πόρτ μπεμπέ τους είναι φοβερό και αντικαταστεί τους 3 πρώτους μήνες και την καλαθούνα μία χαρά άμα θες!!!!

Με γεια!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

το dual combi ε? πολύ όμορφο!!!!!!!!!

και εγώ πήρα το combi baby το μπεζάκι, όντως το πόρτ μπεμπέ τους είναι φοβερό και αντικαταστεί τους 3 πρώτους μήνες και την καλαθούνα μία χαρά άμα θες!!!!

Με γεια!!!!!!!!!!

πηραμε κ ενα εξτρα στρωματακι γιατι αυτο που ειχε ηταν πολυ λεπτο κ θα το εχω οπως λες σαν καλαθουνα. να μην ειμαστε κ συνεχεια στο ιδιο δωματιο! κ το μπεζ ειναι πολυ ωραιο! με το καλο να τα χαρουν τα ζουζουνακια μας!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...