Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελισσαβετ μου επειδη και εγω σκεφτομαι παντα τους αλλους,στη θεση σου δεν θα το εκανα...αλλα και παλι σκεφτομαι ισως να εβλεπες μεχρι κ Σαββατο πρωι,ποσο θα εχει συνελθει..αν εχει βηχα ακομα ξεχνα το..αποψη μου..αλλες μαναδες δεν εχουν κολληματα τετοια..εγω λυπαμαι τα αλλα παιδακια που μπορει να κολλησουν με το βηχα του παιδιου μου...να ερθουν για να περασουν καλα και να αρρωστησουν...αν παλι δεν εχει καθολου βηχα σε κανα 2 μερες απο τωρα...καντο!!!

................Καλε τι εγινε????που εχετε χαθει ολες σας???????και εγω που νομιζα οτι θαχα παρεα να λεμε για τα παιδακια μας.......

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μάνες!!

Νεκταρία μας την λες ότι χαθήκαμε ε?

Αννννννννννυυυυυυυυυυυυυυυ το σπρέι σφαίρα λέμε!!! Άντε να ρίξεις γιατί το άλλο πράγμα που μας ψεκάζουν καθημερινά μας έκανε μούχλες....

Ελισάβετ μου περαστικά σας εύχομαι, και εγώ θα σου έλεγα αν είναι χάλια να το μεταφέρεις μέχρι να αναρρώσει γιατί δεν θα το ευχαριστηθεί κανείς σας. Και εμείς θα μπούμε καραντίνα από βδομάδα για να είμαστε καλά (χτύπα ξύλο δλδ) στο πάρτυ μας!

Ελπίζω όλα να σας πάνε καλά!

Και εμείς κάναμε χτες ένα 38,4 στο άσχετο και σε μισή ωρίτσα είχε πέσει κα μετά τίποτα. Δεν ξέρω, ίσως να είναι αυτά τα τελευταία παλιόδοντα που μας τυρρανάνε. Κατά τ'άλλα νέκρα γενικώς, πάλι καλά που μας έφτιαξε και ο καιρός και τουλάχιστον θα κάνουμε βόλτες σε κούνιες και παραλίες (που είναι τζάμπα...χαχαχα) γιατί και άφραγκος και κλεισμένος μέσα δεν λέει...

Άρχισα δίαιτα και γυμναστήριο μαζί και έχω τις μαύρες μου που δεν μπορώ να εκτονοθώ με καμία μακαρονάδα, ουφ πώς θα γίνει να τρώμε και να παίρνει ο διπλανός μας τις θερμίδες?

Αυτά τα ολίγα, πάω να κάνω ένα σωρό πράγματα που έχω σε εκκρεμότητα, φιλούρες σε όλες!!!!

GaiGp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα......παρτυ ,το κερακι ,την τουρτα ,τα μπαλονια κλπ κλπ οποτε και τρελλαινομαι κεγω..εσας λεει το δυο-2 παρεπιπτοντως???εμεις την μαθαμε στα αγγλικα να το λεει οταν την ρωτανε ποσο χρ. ειναι,μιας κ το δυο ουτε με σφαιρες δεν το λεει....αληθεια τι blog ειναι αυτο ??????

Φιλια σε ολες σας κ τα παιδακια σας.....

Νεκταρία ωραίο σεντονάκι καλέ!

Για την δράση - αντίδραση που λές, δεν ξέρω αν ακόμα κάνει τίποτα η στέρηση μη άμεσου προνομίου-πράξης. Εγώ "χτύπαω" επί τόπου, δλδ αμα βάζει την πλαστελίνη στο στόμα κάνω 1-2 προειδοποιήσεις και μετά την μαζεύω λέγοντάς της ότι την παίρνω γιατί την έβαζες στο στόμα. Αμα πηδάει πάνω από το μπράτσο του καναπέ με κίνδυνο να φάει το κεφάλι της την κατεβάζω και την μαλώνω και αμα το ξανακάνει πάει για 1-2 λεπτάκια στην γωνίτσα της τιμωρία και το πιάνει το νόημα. Αμα της πώ α επειδή κάνεις τον (γνωστό πλέον) σούπερμαν αύριο δεν θα σε πάω για κούνια μάλλον θα με συνδέσει με Κάιρο. Και δεν θα θυμάται τπτ την άλλη μέρα που δεν θα πάει κούνιες. Το δύο που ρωτάς, εννοείς αν το ξέρει σαν απάντηση στη ερώτηση πόσο χρονών είσαι ή σαν αριθμό στο μέτρημα? Γιατί (κουκουβάου) η Λου το ξέρει και στις 2 περιπτώσεις (κουκουβάου κουκουβά). Στα αγγλικά της λέω αρκετές λέξεις αλλά δεν τις χρησιμοποιεί στον λόγο της παρότι δείχνει να τις καταλαβαίνει, εκτός από το κλασσικό we did it της Ντόρας!

Το blog μου που γράφω όταν δεν βρέχει, δεν πετούν τα πουλιά χαμηλα και δεν είναι ανάδρομος ο Ερμής είναι το: http://supermommies-online.blogspot.com/

tsiou !

GaiGp3.png

Γεια σας μαμάδες και μωρά!

Τί κάνετε; Ελπίζω οι πυρετοί και οι ιώσεις να μη σας ταλαιπωρούν πια!

Ελισάβετ, εμείς λόγω μύξας και βήχα του Θοδωρή έχουμε χάσει και τα δυο γενέθλια της βαφτιστήρας μας παρόλο που θέλαμε πάρα πολύ να πάμε! :-( Αλλά σκέφτηκα πως ήταν κρίμα να κολλήσουν και τα άλλα παιδάκια και ειδικά το ξαδερφάκι της εορτάζουσας που ήταν πολύ μωράκι. Οπότε κι εγώ θα έλεγα να τα μεταφέρεις... Εκτός κι αν ρωτήσεις το γιατρό και πει εντάξει. Είχα διαβάσει κάπου, πως 3 μέρες μετά την τελευταία μέρα του πυρετού δεν κολλάει πια η ίωση, αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη. Δεν το έχω διασταυρώσει, ίσως ο παιδίατρος σου να σε διαφώτιζε! Ελπίζω όποτε και να τα κάνετε να περάσετε πανέμορφα!

Βασιλική, συμφωνώ με τη Νεκταρία, ότι δεν χρειάζονται πολλά για να σου έρθει η διάθεση! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς είναι πως το παιδάκι σου έχει δυο χρόνια που ζει σε αυτόν τον κόσμο, μεγαλώνει και ομορφαίνει τις ζωές σας! Μια τούρτα είναι αρκετή και φυσικά αγαπημένα σας πρόσωπα για να τη μοιραστείτε και να τραγουδήσετε στα κεράκια! Στολίδια δεν χρειάζεται, περισσότερο για μας είναι αυτά! ;)

Άννη, πώς πάει η Κλειώ; Νομίζω πως η κρέμα με βρώμη θα τη βοηθήσει πάρα πολύ! Δε θα μπορεί να κρατιέται και θα της φύγει και το ψυχολογικό αφού δε θα δυσκολεύεται καθόλου! Βράζω 500ml γάλα με 150ml βρώμη (τη μετράω εκεί που μετράω και το γάλα) μια κουταλιά της σούπας γεμάτη μέλι και λίγη κανέλα. Μόλις αρχίσει να χυλώνει -μόλις όμως γιατί αλλιώς θα γίνει πολύ σφιχτή- το κλείνω και το βάζω σε δυο μπωλ. Πιο ξεσπουμπωτικό δεν έχει! Μπορείς να βάλεις και δαμάσκηνο σε κομματάκια αν τα τρώει. Αν δε σου αρέσει η κρέμα φτιάξε της μπισκοτάκια με βρώμη! Ελπίζω να είστε ήδη καλύτερα!

Βίκυ, συμφωνώ απόλυτα για τις άμεσες συνέπειες!

Εμείς συνεχίζουμε με τα "δε θέλεις" του Θοδωρή... Είναι πολύ κουραστικό γιατί για όλα αντιστέκεται. Μακάρι να του περάσει γιατί δεν παλεύεται όλη μέρα να προσπαθώ να τον πείσω για τα πάντα... Κατά τα άλλα τα πρωινά που χουζουρεύουμε στο κρεβάτι, αρχίζει με φιλάει στο πρόσωπο και μόλις τελειώσει λέει: "τα φίλησες όλα τη μαμάς!" Εντάξει, λιώνω! :D

Για το τέλος σας φυλάω το καλύτερο πάντως! Ο Θοδωρής σήμερα λάνσαρε μια μπλούζα -που τη ζωγράφισα εγώ- και έγραφε "Προσεχώς μεγάλος αδερφός!"

Είμαι 6 εβδομάδων και κάτι και σήμερα ακούσαμε καρδούλα! Εύχομαι να είναι κολλητικό και να ακούσουμε πολλά τέτοια ευχάριστα, από όλες σας που θέλετε κι άλλο παιδάκι!

Σας φιλώ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ιωάννα μου συγχαρητήρια!!!!! Πόσο χαίρομαι για σας! Εύχομαι να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Αντε να γινόμαστε πολλές οι 2τεκνες.

Εμένα ξαφνικά μου αρρώστησε ο Νικόλας. Βήχει κι έχει χαμηλό πυρετό. Να δούμε πως θα πάει και κυρίως εύχομαι να μην κολησειη Χαρά.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου συγχαρητηρια!!! Μα τι υπεροχα νεα ειναι αυτα? Ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Δημητρα περαστικα στον Νικολα, αυτη η εποχη ειναι πολυ περιεργη και απο ιωσεις φουλ!

Εμεις ειμαστε καλα, φουσκωνουμε με γρηγορους ρυθμους! Εδω και 2 μερες εχω συσπασεις ,το καταπολεμαμε με φαρμακευτικη αφωγη και οσο μπορουμε ξεκούραση!

Η μαρια λογικα ετοιμαζεται να γεννησει ε? Μαρια με το καλο!!!

Πολλα φιλια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

IΩΑΝΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!

σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!

ποσο χαρηκα δεν περιγραφεται!!!

εμεις αλλαξαμε παιδιατρο προχθες γιατι αυτος που ειχαμε δεν ειναι στον εοππυ κ δεν γουσταρω να τους πληρωνω αλλο!!!,η Κλειω (κ εγω) ειναι με μυξες κανα 3ημερο τωρα,αλλα ευτυχως μονο αυτο..με τα κακα της τα ιδια σκατα!κανα κανα 2μερο να κανει κ οταν κανει μας βγαινει η παναγια ,αν κ τρωει μονο all bran,δημητριακα ,σουπες κ πολλα φρουτα κ νερα,νομιζει οτι θα πονεσει κ ολο γκρινιαζει.θα το δοκιμασω κ αυτο με την βρωμη κ ο Θεος βοηθος!κ ο γιατρος ειπε οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο κ να καθομαστε κ 5-10 λεπτα την μερα στην τουαλετα (οπως κ κανουμε )μπας κ το ξεπερασει...

Βασιλικη συμφωνω για τα γενεθλια οτι ενα παρτακι με φιλους κ μια τουρτα σιγουρα θα σου φτιαξει την διαθεση!εγω απο τωρα οργανωνομαι για τα γενεθλια της κ αυτη το περιμενει!

οσο για τα νουμερα η Κλειω μετραει ως το 10 (κουκουββααα κ εγω Βικυ) κ αναγνωριζει ολα τα γραμματα.(ξανα μανα κουκουβααα)χαχαα

ευτυχως φτιαξαν οι μερες κοριτσια κ παμε το απογευμα σε ενα παρκο με χωματα κ παιζουμε..

χαιρομαι πολυ που κανετε δευτερα μωρακια κ σας καμαρωνω!!!μηπως πρεπει να αρχισω να το σκεφτομαι κ εγω???γιατι μονο απο του Κωστα το μυαλο περναει!!χαααχχα.

σας φιλω μανουλινια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπερα φιλες μου και καλο Σ/Κ!!!!!!

Μα τι υπεροχα νεα ειναι αυτα??????????

Με το καλο Ιωαννακι μου!!!!!!!να εχεις μια υπεροχη τελειωμηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!

Πολυ χαρηκα!!!Μπραβο!Αντε σιγα σιγα αυξανονται οι 2τεκνες μανουλες!Πολυ χαιρομαι!

Εμεις ειμαστε καλα!Ετοιμαζομαστε για το παρτυ μας σιγα σιγα!Βγαινουμε βολτουλες οποτε μπορουμε γιατι γυρναω κομματια απο τη δουλεια οποτε δεν εχω και πολυ κουραγιο.Εχουμε απιστευτη μανια με την καθαριοτητα!Μολις παω να βαλω ηλεκτρικη και δεν του τη δωσω αρχιζει να τσιριζει.Παιρνει πανια και (καθαριζει) τα τζαμια, ξεσκονιζει βγαινει στο μπαλκονι και ψαχνει σφουγγαριστρα και κουβα.....πραγματικα μακαρι οταν μεγαλωσει να τους εχει την ιδια αδυναμια μπας και σωθω:tongue::tongue::tongue::tongue:Με τα παιχνιδια μας δεν εχουμε καθολου καλη σχεση.Μετραμε κανονικα και εμεις και εχουμε αδυναμια στο εννεα!!!!!χαχαχαχαχαχα πολυ γελιο λεμε!

Σας φιλω προς το παρον και μην χανεστε!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

πρωτα θα ηθελα να ευχηθω χρονια πολλα στη Μαρινα μας που ειχε τα γενεθλια της! Δεσποινακι να τη χαιρεσαι κ να την καμαρωνεις καθε μερα που περναει ολο κ πιο πολυ! εμεις δεν θηλαζουμε εδω κ 6 μηνες αλλα εχω μια φιλη που θηλαζει το 26 μηνων αγορακι της πολλες φορες τη μερα.

Μαρακι μου,εγκυουλα τι κανεις? ολα ετοιμα για τη μεγαλη μερα? ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου. η θεραπεια του δερματολογου δεν μας βοηθησε καθολου. μετα απο μια βδομαδα ηταν παλι χαλια. ξεκινησα αλλη θεραπεια που μας εδωσε ο παιδιατρος με κορτιζονουχα κρεμα. εχουν φυγει εντελως. απο τροφιμα νομιζω οτι τον πειραζει το βιταμ! περιεργο μου φαινεται αλλα επειδη το πρωι που ξυπνουσε δεν ειχε τιποτα κ μετα το πρωινο κοκκινιζε αρχισα να αποκλειω ενα-ενα οτι τρωει το πρωι κ οταν σταματησα το βιταμ δεν ξανακοκκινησε.

pik να σας ζησει η Αθηνουλα σας! οσο για το λεξιλογιο του μικρου σου τι να πω! ουτε λογος για ρηματα κ προτασεις. λεει πολυ λιγες λεξεις ακομα κ συνηθως επιλεγει μια συλλαβη απο καθε λεξη κ ετσι συνεννοουμαστε. που θα παει θα τα πει ολα μαζι...

ilioulina εγω του δινω πιπιλα οταν κοιμαται αλλα κ καποιοες στιγμες εντονης γκρινιας. φαγητο τρωει απ'ολα οπως τα μαγειρευω για εμας εκτος απο σαλατα(μπροκολο,ντοματα,κλπ) που δεν τη θελει με τιποτα.

nektaria εμενα το 2 το λεει ντυο,χα χα!

Ιωαννα μου με το καλο να ερθει κ το 2ο μωρακι σας! να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

τα γενεθλια μας φετος δυστυχως πεφτουν Μ.Σαββατο κ θα τα κανουμε τη Δευτερα του Πασχα στις 16/4. ειναι κ η γιορτη του την Κυριακη κ θα εχουμε διημερους εορτασμους! αχ θα τα παιξω η ερμη με τα τραπεζια κ τις παραλληλες ετοιμασιες για τα γενεθλια αλλα τα περιμενω με μεγαλη χαρα. ευτυχως θα ειναι η μανουλα μου εδω να με βοηθησει. θεμα θα εχουμε τον μικι μιας κ ειναι ο μονος που φαινεται να του αρεσει προς το παρον. θα χαρουμε να ερθετε να σας κερασουμε! πολλα πολλα φιλια!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανούλες,

με το καλό τα ευχάριστα νέα για τις 2ες εγκυούλες μας!!!αχ αχ ζηλεύωωωωωωωωωω!!!

Επίσης περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια γρήγορα να γίνουν όλα καλά..

Και έμενα ο Νικόλας μου είναι άρρωστος :-(:-( απο χτές με καταρροή , πυρετούλη μέχρι 38 προς το παρόν κ αυτόν τον ριμαδοβήχα!!! αν συνεχιστεί κ αύριο με πυρετό θα τον πάω να τον δει η γιατρός μας. Τού δίνω αντυπιρετικά κ σιρόπι αέριους βλέποντας κ κάνοντας. Τώρα κοιμάται αφου όλοι μερα ήταν μες στην γκρίνια!!και φυσικά όλο αυτό επειδή είχα να το πάω στο σταθμό 4 βδομάδες κ το πήγα για 2 μέρες αυτή τη βδομάδα κ σίγουρα ως συνήθως κόλλησε απο εκεί!!!

Παρεπιπτώντος κ μένα το όνομά μου είναι Δήμητρα κ διαβάζοντας τα περαστικά για τον Νικόλα της άλλης Δήμητρας κουφάθηκα!!μα λέω αφου δεν μπήκα να το γράψω τι έγινε?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Όσο αφορά το φαγητό που λέγαμε πάνω που ξεκίνησα αυτή τη βδομάδα κ του έδινα κανονικά φαγητό όχι αλεσμένα αλλά να μασάει πχ την πατατούλα τη βραστή ή το καρότο ή το κολοκυθάκι δυστυχως τώρα που αρρώστησε ούτε ζωγραφιστό δε το θέλει το φαγητό γενικότερα. Κάνει σαν να του έρχεται εμετός κ συνεχώς του δίνω γάλα κ κρεμούλες αφού μου τις ζητάει :-(

Φιλιά σε όλες σας να έχετε ένα ήρεμο βράδυ ...

eNortjKzUjI0trQ0M1CyBlwwFasC2Q,,88.png

'Αννυ με διπλό αμωνιαζόλ ήταν ε?

Καλησπέρα μανούλες παιζάκια και κοιλίτσες!

Δήμητρα (ilioulina) περαστικά σας εύχομαι!! Κυκλοφορεί ίωση πολύ της μοδός με αυτά τα συμπτώματα, νομίζω δεν θα γλυτώσει κανείς πάλι....

Εμείς είμαστε κομσί-κομσά, λίγο βηχαλάκι πού και πού, ένα χαμηλό πυρετό μέρα παρά μέρα.... σπανίως και καμία μύξα. Αλλά σταματήσαμε το σταθμό μέχρι τα γεννέθλιά μας και σύντομα θα είμαστε περδίκια.

Άννυ μου τί να πώ με την παλιοδυσκοιλιότητα, δίνε της να πίνει και χαμομήλι που βοηθάει πολύ. Περαστικά !!! Και αφού συμφωνεί και ο Κ δεν βάζετε σιγά σιγά μπρος?

Δεσποινάκι το βιτάμ σας έκανε αλλεργία ε? τί σας είπε ο γιατρός? ποιά ουσία?

Προχτές που σας έγραφα ότι λέμε την ηλικία μας το μάτιασα το παιδί και τώρα λέει συνέχεια ότι είναι 10 χρονών (μα τί ανάποδη γυναίκα είναι αυτή να προσθέτει χρόνια). Αυτές τις μέρες είναι κολλημένη σε 2-3 πάζλ, όλη μέρα τα φτιάχνουμε και τα χαλάμε παρέα φυσικά....

Σας βάζω και ένα φρέσκο λινκ: http://supermommies-online.blogspot.com/2012/03/blog-post_24.html

Φιλάκια και καληνύχτες!!!

GaiGp3.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! :D:D:D Εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα να ακούμε!

Περαστικά στους Νικολήδες μας που είναι άρρωστοι! Δήμητρα, εύχομαι η Χαρά να τη γλιτώσει!

Τάνια μου, τίποτα δεν είναι, με την ξεκούραση και τα φάρμακα μια χαρά θα είναι όλα! Η Θεοδώρα πώς το έχει πάρει που θα γίνει μεγάλη αδερφή; :D Το ξέρει, δεν το ξέρει;

Βάσω, μια χαρά, μη μιλάς καθόλου! Χαρά σε αυτήν που θα το πάρει το προκομένο το παιδί!

Δέσποινα, την ίδια μέρα θα τα κάνουμε τα γενέθλια! Η μαμά μου δεν θα μπορεί να είναι από νωρίς εδώ αλλά θα βοηθήσει η πεθερά μου!

Άννη, αν φτιάξεις την κρέμα, 2 κουταλιές μέλι βάλε, έκανα λάθος! Πότε θα έρθετε προς τη δική μας παιδική χαρά!; Άντε να το κανονίσουμε γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο! Αυτό το τελευταίο ισχύει και για άλλο! :wink: Βάλε μπρος! :)

Φιλάκια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημερα κ χρονια πολλα!χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

Ιωαννακι μου την εκανα χθες την κρεμα κ εβαλα 2 κουταλιες μελι,εφαγε την μιση,με μιση καρδια βεβαια,αλλα της εβαλα κ το μεσημερι μεσα στην σουπα της βρωμη.ακομη αποτελεσματα δεν εχω δει !

οσο για το αλλο καλα τα λετε εσεις,εγω αποφαση δεν το παιρνω!

να βρεθουμε Ιωαννα μου μολις γινουμε τελιως καλα γιατι οι μυξες πανε κ ερχονται!

σας φιλω πολυ γλυκα ολες.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...