Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλωσορίζω τα νέα μας μέλη που έχω ξεχάσει!!!nektaria... και ilioulina καλωσήρθατε,να χαίρεστε τα παιδάκια σας! η μια σας μένει Κόρινθο θυμάμαι,η άλλη?

εμείς καλά,τα ίδια,ασχολούμαι με τα γενέθλια να χω κάτι να κάνω γιατι το καθισιο μου την έχει δώσει! η Χρυσάνθη καλά,κάνει τις τρέλλες της ολη μέρα,της αρέσει το κρυφτό και κρύβεται στις ντουλάπες,κλείνει και την πόρτα και την ψάχνω..λέω που είσαι αγάπη μου,που πήγε το παιδάκι μου,έφυγε? όχι μανούλα,γκουλάπα είμαι! λέει..χαχα!με την τουαλέττα εμείς δεν έχουμε ελπίδες ακομα νομίζω,ένα διάστημα έκανε στο γιογιό,μετά στη λεκάνη κανα δυο φορές κι αυτο ήταν,τώρα δε θέλει πουθενά!με τον ύπνο τα ίδια,κοιμάται ακόμα μαζί μας,για το δωμάτιο της ούτε λόγος!

Βάλια,Άντρια που είστε χαμένες?? Μαράκι εγκυούλα πως πας,η Γεωργια μας τι κάνει? πλησιάζει ο καιρός ε! με το καλόοοοο!!!

Τανίτσα μου κι εσύ φιλενάδα! μακάρι να μασταν κοντά όλες! και τωρα που είπα κοντά,οι Αθηναίες θα βρεθούμε καμια φορά ή θα περιμένουμε τα πάρτυ??!!!

ΑΝΝΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Μωρή να ρίξεις κανα σπρέυ και έχεις χαθεί? τι κάνει το στρουμπουλο Κλειουλίνι μας?

Μαράκι υπομονή με τον υπνο της Αθηνούλας,η προσκόλληση και σε μας τα ίδια..τι να κάνουμε με τις αδυναμίες τους! εγω τουαλέτα πάω και φωνάζει μανούλαααα μουυυυ λες και έφυγα!

σήμερα δεν θα μαγειρέψω μιας κι έχω απο χτες κοτόπουλο με χυλοπίτες,θα βάλω κανα σίδερο..γκρρ..

ειμαι με αντιβίωση απο χτες έχει πρηστεί ΠΑΛΙ ο φρονιμίτης μου και ΥΠΟΦΕΡΩ!!!!!!!

σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας για αυτο που πέρασα,Βάσω γκούγκλαρέ το είναι μια σπάνια περίπτωση που το έμβρυο εμφυτεύεται στον τραχηλο κι οι πιθανότητες για αιμορραγία κι αποβολή μήτρας είναι σίγουρες κι όχι απλά πιθανές,δυστυχώς...

δε θυμάμαι τι άλλο έγραφα,γιατί συγχύστηκα που σβήστηκαν όλα!

φιλάκια,τα ξανα λέμε!

Υ.Γ. το τικεράκι μου τι έχει παθει καλέ μου λέτε?????!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσαρες μου...Angie ευχαριστω κ καλως σας βρηκα..αθηνα μενω ,μπραχαμι.

Σημερα πηγαμε γιατρο να τσεκαρουμε βηχα..ευτυχως τπτ ιδιαιτερο κ σε λιγες μερες θα φυγει ειπε..κατα τα αλλα ολα καλα..ευτυχως τον βραδυνο υπνο μας τον βρηκαμε επιτυχως παλι νομιζω...στο κρεββατι μας κ χωρις πολλα πολλα...ευελπιστω να μεινει ετσι..εκεινοι οι μηνες που ερχοταν στο κρεβατι μας,ειδικα με τα πολλα κρυα ηταν κουραση κ ταλαιπωρια μεγαλη..κοιμοταν και χαζα!!!τωρα που λες maraki2108 οταν ερχοταν στο κρεβατι μας,ηταν αρκετα ξυπνια και επειδη γενικα χαιρεται που πηγαινει στη τουαλετα,αν αντεχα και σηκωνομουν την ρωτουσα κ αυτη αμεσως τσισα και υπνο παλι..τωρα ομως που κοιμαται παλι μονη της κ δεν σηκωνεται τη νυχτα ,δεν ξερω πως θα μαθει να κρατιεται...στο μεσημεριανο

2-3ωρο υπνο της κρατιεται.κ στη βολτα της.την βαζω πριν κ μετα και ολα οκ..αλλα τη νυχτα ????πινει το γαλα στις 9..οποτε αν δεν τα κανει αμεσως πριν κοιμηθει...τοτε ποτε θα τα κανει???χτες τσεκαρα την πανα και ηταν ισα ισα βρεγμενη..λες να μαθαινει σγ σγ ή ηταν τυχαιο???Ασε και το αλλο..εχει μουρλαθει με τα συρταρια μου στην τουαλετα και θελει να χρησιμοποιει ολα τα καλλυντικα κ μπιζου απο εκει!!Οποτε με το που κανει τα τσισα αν δεν βγαλει πραγματα απο μεσα εκει ,χαλαει τον κοσμο!!!πω,πω..ο αντρας μου λεει οτι την κακομαθαινω αλλα τι να κανω..κοριτσακι ειναι...

Angie μου και εγω εδω κ μηνες χαζευω τοσα σαιτς για το παρτυ της..εχω τρελαθει,τα θελω ολα!!!παντως ,ασχετο αλλα πραγματικα δεν ξερω τι θεμα να χρησιμοποιησω αφου της μικρης μου της αρεσουν κατα καιρους και η μινι και η νεραιδα(τινκερμπελ) και οι πριγκηπισσες αλλα και η ντορα-ντιεγκο...ειχα πει να φωναξω μια κοπελα στο παρτυ ανιματερ...αλλα το 60αρι δεν μας περισσευει...τελικα μαλλον για μινι λεω και θα προσπαθησω χωρις να μου φυγουν πολλα πολλα,να κανω διαφορα αφου τα χερια μου πιανουν λιγακι...

Ρε κοριτσια εσεις τι κανετε με τα ζουζουνια σας απο θεμα δραστηριοτητων???

Εμενα δεν μιλαει ετσι καθαρα angie ..λεει..."εδω" .."εκει"..κλπ..οχι ομως "ειμαι..."!!! μπραβο σας!!!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Νεκταρία περαστικά σας!! αφου μένεις Αθήνα να ρθεις κι εσύ σε κάποια συνάντησή μας να σε γνωρίσουμε :-) όσο για το πάρτυ εμείς θα κάνουμε Ντόρα μιας κι έχει τρέλλα η Χρυσάνθη! ο,τι κι αν επιλέξεις είναι ωραίο! μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μόνη σου και να γλυτώσεις..πολλά 60ρια!!!τούρτα μπορείς να κάνεις,γλυφιτζούρια ή κεκάκια για τα παιδάκια,φαγητάκια,κι ο,τι άλλο θες! αν έχεις και χρόνο...ουου! πολλά γίνονται! ο,τι θες βοήθεια πες μου!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσάκια έχω να γράψω αιώνες εδώ, διαβάζω περιστασιακά τα νέα αλλά δεν θυμάμαι πολλά, συγχωρέστε με!

Μπήκα να σας κεράσω γιατί σήμερα το Μαρινάκι μου γίνεται δύο!

Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας κι εσείς, πολλά φιλιά σε όλες!

(πείτε μου ότι έχει απομείνει κάποια που θηλάζει σας παρακαλώ!)

2-Birthday-Cake-Main.jpg

mWsZp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Καλως μας ήρθατε νέα κοριτσάκια.

Δεσποινάκι να τη χαιρεσαιτην μπούμπη σου! Πάντα ευτυχισμένη! Οσο για το θηλασμό μάλλον εγώ δεν πιάνομαι μιας και θηλάζω μόνο τη Χαρά ε; Αν και θα αρχίσω να βάζω ξένο σιγά σιγά γιατί κουράστηκα.

Εμείς είμαστε καλά. Λίγα νεύρα παραπάνω λόγω κούρασης, ελλειψης ρευστού κτλ αλλά καλά. Ψάχνω για κοπέλα για τα παιδιά γιατί θέλω να κόψω το 6μηνο και να γυρισω δουλεια. Εχουν πεσει λίγο οι τιμές ευτυχώς αλλά και πάλι είναι πολλά. Εχω ήδη δει2 κοπέλες αλλά θα δω και τρίτη.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες και μωράκια!!

Δεσποινάκι μου να την χαίρεστε!!!!!!!!!! Χιλιόχρονη και πάντα ευτυχισμένη να είναι η Μαρίνα μας! 2 Χρόοοοοοοοοοοονια ε???? πω πωωωωωωωωωωωωωωωωω

Επίσης να σε στεναχωρήσω αλλά και εγώ πριν 1 μήνα αποθήλασα. Να πω ότι μάλλον τα είχα παίξει πλέον ....23 μήνες, ολεεεεεεεεεεεεεεεε we did it χαχαχαχα

Με την τουαλέτα δειλά δειλά την βάζω πού και πού στο γιογιό και κάτι ψιλοκάνουμε, το είπα και στον παιδικό και την βάζουν κάνα δυο φορές την μέρα και αυτοί οπότε ελπίζω κάααααποτε να την κόψουμε την ημερήσια πάνα αν και βλέπω να αργούμε ακόμα πολύ.

Νεκταρία εμείς ζωγραφίζουμε με μαρκαδόρους και κυρομπογιές, διαβάζουμε βιβλία, φτιάχνουμε παζλ, φτιάχνουμε διάφορα με κουπατ και πλέιντο, χορεύουμε κυνηγιόμαστε και διάφορα άλλα τέτοια.... Της αρέσει όμως πάρα πολύ να με βοηθάω σε ότι κάνω και κυρίως στην κουζίνα δλδ της δίνω κάτι και συμμετέχει ή την κρατάω και ανακατεύει το φαγητό κα.

Αυτά από εμάς!!!

Φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες και στα παιζάκια!

GaiGp3.png

Μαρίνα, χρόνια σου πολλά κουκλάκι!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη!

Δέσποινα, να τη χαίρεστε! Είναι η πρώτη της παρέας που γίνεται δύο! Ποιό παιδάκι έχει σειρά?

Άντζυ, περαστικά! Πολύ άτιμος ο φρονιμίτης... Δε σκέφτεσαι να τον βγάλεις να ησυχάσεις; Ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα!

Εμείς από τουαλέτα τπτ! Εδώ κάνει κακά και συνεχίζει να κοιμάται και γενικώς δεν θέλει να αλλάζει παμπερί. Έλεγα για καλοκαίρι αλλά δεν το βλέπω!

Από δραστηριότητες κι εμείς τα ίδια με την Βίκυ, με μόνη διαφορά το χορό (δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να χορέψει, ποτέ όμως!). Του αρέσει να κολλάει όμως χαρτιά με κόλλα, όταν βρίσκω τπτ καλό να εκτυπώσω και όταν έχω κάτι να κολλήσω εγώ! Αν του δώσεις κατσαβίδι και τον βοηθήσεις λίγο μπορεί να ξεβιδώσει με μεγάλη επιτυχία! Με τον παππού του "έλυσε" ένα παιχνίδι του και μετά το ξαναβίδωσαν! Τα κοριτσάκια δεν ξέρω αν βρίσκουν ενδιαφέρον σε αυτό βέβαια!

Σας καληνυχτώ! Φιλάκια πολλά σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα μανούλες κ νινάκια!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ!!!!ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΥΦΟΥΛΑ!!!

Σήμερα ξεσαλώσαμε αφού εχει έναν καταπληκτικό καιρό !!κόλω δε βάλαμε κάτω :P:p:p:p πήγαμε λαική μετά κούνιες μετά βόλτα με το καρότσι μετά παίξαμε μπάλα με λίγα λογια με ξεθέωσε!!!:tongue::tongue:τώρα έχει πέσει σέκος κ μπήκα στα κλεφτά να σας διαβάσω!!

angie καλέ δεν μένω στη Κόρινθο , στην Κινέτα (Μέγαρα) μένω εντός Αττικής είμαι!!απλά είπα προς τα πού είναι στο περίπου !!χιχιχιχιχι

Να σας πώ κ γώ λίγα λόγια για τον Νικόλα μου, εμένα δόξα το Θεό κοιμάται σερύ την νύχτα αν εξερέσουμε κάποιες φορές που θα τον πονέσει η κοιλίτσα του (αν έχει φάει πχ όσπρια ) κ θα ψιλοξυπνήσει ίσα ίσα να του δώσω την πιπίλα του κ αυτό ήταν. Κακάκια έχουμε ξεκινήσει απο πολύ νωρίς να κάνουμε στην ύπεροχη χέστρα μας!!!χαχαχαχαχα αφού την έχω διακοσμήσει με ένα σωρό αυτοκόλητα με τουίτι , αυτοκινητάκια , γενικά ότι έχω κ του αρέσει !!!του βάζω το <καθισματάκι> του κ τσούπ μου λέει μόνος του κακα!!αυτό ξεκίνησε απο 18 μηνων κ προχωράμε με καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Όταν όμως είμαστε εκτός σπιτιού κάνει μόνος του στην πάνα χωρίς να μου το αναφέρει καν. Τσίσα την νύχτα δυστυχώς σηκωνομαι κ τον αλλάζω πάνω μιά φορά όποσδήποτε γιατί κάνει πάααααααααααρα πολλά με αποτέλεσμα το πρωι να γίνεται πάντα μούσκεμα.

Φαγητό τις περισσότερες φορές τα θέλει νιανια ΟΛΑ!!Εχω αρχίσει κ ψιλοαγχόνομαι γιατί βαριέται να μασάει κ μήπως θα συνεχιστεί αυτό για πολύ δε ξέρω. Στο σταθμό δε τρώει παρά μόνο αλεσμένα κ μου είπαν αν είναι να ξεκινήσουν εκεί να του δίνουν κανονικά σιγά σιγά μήπως κ τον βοηθήσουν , ακόμη δεν τους έχω πει το οκ όμως. Τη Δευτέρα θα πάμε ύστερα απο 1 μήνα σχεδόν που δε τον πήγα λόγο του βήχα που περάσαμε κ μετά στο καπάκι τον παλιόκαιρο που έκανε.

Να ρωτήσω, πιπίλα εσεις δίνεται όλη μέρα ? Καθόλου ? Στον ύπνο μόνο?

Επίσης απο φαγητό σας τα τρώνε όλα ? εγω του δίνω απο τα δικά μας με πολύ λίγο αλάτι κ σχεδόν τα πάντα τα τρώει .Α ναι τραχανά με χίλια ζόρια να φάει ο άτιμος!!!

Αυτά τα ολίγα απο εμάς προς το παρόν γιατί ξύπνησε κ πρέπει να φύγω..θα κοιτάξω να επανέλθω δριμύτερη μόλις βρώ ευκαιρία.

Φιλάκια πολλά μανούλες!!!:)

eNortjKzUjI0trQ0M1CyBlwwFasC2Q,,88.png

γεια σας ρε μανες!!!χαθηκαμε κ εμεις, απο βαρεμαρα δικη μου κ απο τις ασχολειες της Κλειως,οχι οτι βρηκα καμια δουλεια!χαχαχα.μπαινω σας διαβαζω αλλα οποτε παω να γραψω ερχεται η Κλειω κ παταει ολα τα πληκτρα!

Χρονια πολλα κ απο εδω στο Μαρινι μας!την μεγαλη της παρεας μας!σ αγαπαμε πολυ, καθε ευχη!!!!

να καλοσορισω κ τα καινουργια κοριτσια μας!!!

εμεις τα ιδια..ολη μερα με την Κλειω πακετο,δουλεια δεν υπαρχει ουτε για δειγμα,ευτυχως ανοιξε ο καιρος τις τελευταιες μερες κ παιρνουμε σβαρνα τα παρκα!

εμεις εχουμε ενα ψυχολογικο προβλημα δυσκοιλιοτητας με την Κλειω αλλα ελπιζω να το ξεπερασουμε συντομα!γιογιο δεν θελει με τιποτα,που κ που καθεται στην τουαλετα αλλα δεν κανει τιποτα.καθεται με κοιταει,γελαει,τραγουδαει το τραγουδι του jumbo κ σηκωνεται.

ετοιμαζομαστε κ εμεις σιγα σιγα για τα γενεθλια μας,που θα τα κανουμε σπιτι μας αλλα επειδη πεφτουν Μεγαλη Παρασκευη θα γινουμε μια βδομαδα μετα.εννοειται ειστε ολες καλεσμενες κ φιλοξενουμενες σε εμενα!!!ολοι οι καλοι χωρανε!

κ για τις ασχολειες που συζητουσατε, κ εμεις ζωγραφιζουμε πολυ με μαρκαδορους(δημερα κιολας εγινε το σημαδεμενο προσωπο ,γιατι βαφτηκε σαν ινδιανος!!),πλαστελινες,τραγουδια ,χοροι,λιγο γυμναστικη,πολυ κρυφτο που με βρισκει παντου πλεον,και παραμυθια!

δεν θυμαμαι τι αλλο λεγατε τσουπρες μου ,θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα!

σας φιλω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια

Παραγματι ξεκινουν σιγα σιγα τα δευτερα γεννεθλια.των μικρων μας. Παιδια να εξομολογηθω κατι δεν εχω ιδιαιτερη διαθεση..........:-(:-(:-( Ειναι κακο??? Ενταξει μια τουρτιτσα θα την κανουμε αλλα στολοδια κτλ δεν ξερω ...τι αξία έχει????? Μας παιρνει απο κατω ρε γμτ.....:-(:-(:-(

Εδω γιρταζει ο αντρας μου του Ευαγγελισμου κ δεν εχω διαθεση για προετιμασιες.........και νιωθω τυψεις για αυτο:mad::-(:-(

Βικυ πολυ ενδιαφερον το μνμ στο blog αι πραγματα ολα αυτα τα σταδια τα περναμε οοολες καθημερινα Ετσι οπως το περιγραφεις ετσι νιωθουμε ολες. Εχει ενδιαφερον ποια η λυση που ανακαλυψες...........

Αννυ κοριτσακι ναιανοιξε ο καιρος δοξα τω Θεω να ανοιξουν κ οι διαθεσεις μας να βγαινουμε με τα μικρα βολτουλα:P:p:p

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα...πως περασατε το σαβ/κο?εμεις πηγαμε με τον μπαμπα μου Πατρα ετσι για βολτα οι 3 μας...ωραια ηταν ,αν και η μικρη μου ξυπνουσε συνεχεια τρομαγμενη με τις καμπανες πουταν διπλα απο το σπιτι της θειας μου..μαζεψαμε ηλιο και τρεξαμε και ειδαμε αρκετους συγγενεις ...ωραια ηταν!!στο ταξιδι ειχαμε ενα θεμα που οταν οδηγουσα εγω κ οχι ο μπαμπας μου,η μικρη με εψαχνε κ εκλαιγε..α,πα,πα..δεθηκαμε κ με τον παππου παρα παρα πολυ και πολυ ζηλεψε η γιαγια που εμεινε αθηνα...χιχι

Κατα τα αλλα...αννι που μενεις κουκλα μου για να ερθουμε ???εμεις θα τα κανουμε 28 απρ. σαββατο...αν δεν βρεθουμε νωριτερα για κανα καφε θα χαρουμε κεμεις να σας δουμε τοτε...

Για πειτε οι παλιες, περιοχες που μενετε κλπ...

Ilioulina,πως και γιατι κοριτσακι μου τοχεις μαθει το παιδι με το φαγητο νιανια??Βαλε μπρος χωρις πολλα πολλα..Συνηθως λενε οτι το παιδι εχει δικο του προγραμμα,αλλα νομιζω οτι σε καποια πραγματα πρεπει εμεις να του δειξουμε..εγω μιας κ δεν δουλευω ,της μαγειρευω χωρια συνηθως..ο αντρας μου τρωει πολυ αλατι οποτε αν τυχει να φαει απο το δικο μας φαγητο το κανω αρκετα αναλατο εκεινη τη μερα..τα τρωει ολα η μικρη και αν και περναει φαση αυτη την εποχη κ μου κανει τη δυσκολη με διαφορα φαγητα,οπως φασολακια κολοκυθακια κλπ..αλλα τα ραντιζω με τυρι και την κοροιδευω στη γευση..

Και εμεις μια απο τα ιδια στο παιχνιδι..τωρα ειμαστε σε φαση που βαριομαστε πολυ τις πλαστελινες και τη ζωγραφικη ή και τις κολλες-χαρτοκοπτικη...μας αρεσουν εδω και μηνες κινουμενα σχεδια(μικι μαους,ντορακλπ) και ταινιες απο αισωπο κ παραμυθια...επειδη ομως ειχε παθει παρακρουση καποια στιγμη τα κοψαμε για να συνελθει..απο αυτα ομως μαθαμε να μιλαμε ,να συννενοουμαστε ,νεες λεξεις κ φυσικα ολους τους ηρωεςκ πριγκιπησσες...χιχι..τωρα με μετρο...

Στο σπιτι με βοηθαει σε ολα.το οργωνουμε καθε μερα αποακρη σε ακρη..στρωνουμε κρεβατια,απλωνουμε ρουχα αλλα πρεπει να σκεφτω τωρα νεα πραγματακια...μεχρι κ το τραπεζι στρωνει!!..μου σπαει τα νευρα βεβαια γιατι θελω να την μαθω να με ακουει για τα καλα πλεον...να μην εχω εννοια συνεχεια τις ασφαλειες στα ντουλαπια,αλλα ειναι τοσο επιμονη...αχχχχ!!!καταφερνει να ανοιγει την ντουλαπα της βαζοντας το χερακι απο κατω κ μου βγαζει ολα τα βρακακια εξω...τα σκουφια,κασκολ,καλτσες κλπ..κ απο το επιπλο τα καλα μικρα πιατα κ του γλυκου..που θα παει ,θα μαθει....γενικα θελω να της μαθω το δραση -αντιδραση..δηλ δεν μαζευεις τους μαρκαδορους???δεν εχει πλαστελινες ή βολτα...Ξερω οτι βαριουνται ευκολα σε αυτη την ηλικια αλλα χωρις προγραμμα δεν θα παμε μπροστα,ετσι δεν ειναι???

Ιωαννα, ετσι ειναι πολλα αγορακια..μπραβο σας..εμεις εχουμε τα κοριτσιστικα θεματα νομιζω....ταναλιες ,κατσαβιδια κλπ...χιχιχιχι

Βασ32...κακο δεν ειναι να νιωθεις καπως για διαφορα αλλα πιστευω οτι κατι τετοια ευχαριστα γεγονοτα ,οπως τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι ειναι τα 2α γενεθλια των παιδιων μας,θα επρεπε να ανεβεις ψυχολογικα...για τον αντρα δεν θαχα τυψεις,αλλα για του παιδιου τη γιορτη ,ναι..αλλα και παλι ειναι θεμα ψυχολογιας..εγω ειδικα με το παιδι που πλεον καταλαβαινει τα παντα ,απλα θα σου πω ,οτι με ανεβαζει κιολας το θεμα του παρτυ..δεν ξερω αν κ τι θα φτιαξω ,να πω την αληθεια ,αλλα η μικρη ολο λεει για το παρτυ ,το κερακι ,την τουρτα ,τα μπαλονια κλπ κλπ οποτε και τρελλαινομαι κεγω..εσας λεει το δυο-2 παρεπιπτοντως???εμεις την μαθαμε στα αγγλικα να το λεει οταν την ρωτανε ποσο χρ. ειναι,μιας κ το δυο ουτε με σφαιρες δεν το λεει....αληθεια τι blog ειναι αυτο ??????

Φιλια σε ολες σας κ τα παιδακια σας.....

Καλημερουδιααααα....αλλη μια ωραια μερα ξεκινησε!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα εχει καθαριοτητα...σιδερωμα....και σπιτι,σπιτι,σπιτι!!!

Angie μου ενα donut καλα θαταν ναχα....πωπωωπωωωωω

Τί κάνετε κορίτσια μου;

Εμείς είμαστε αρρωστούλιδες, είχε πυρετό δυο μέρες και τώρα βήχει πολύ.

Οπότε μάλλον το πάρτυ μας που ήταν για την κυριακή αναβάλλεται.

Δεν ξέρω, τί λέτε κι εσείς;Ακόμα κι αν ο δικός μου είναι καλά, φοβάμαι μην κολλήσουν τα άλλα παιδάκια.Τί λέτε να το αναβάλλω ή όχι;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...