Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με το καλό οι εγκυμονούσες!!!!

Κι εμείς κοριτσάκι θέλαμε το 2ο και κοριτσάκι είναι!!!!

Μας εχουν πάρει τα μυαλά οι κόρες μας!

Η μεγάλη μας βέβαια είναι πολύ πολύ ζωηρή!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν την προλαβαίνω...:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας μανούλες!!!!!!!τι μου κάνετε?

εύχομαι να είστε όλοι καλά!έπαθα πλάκα,έχω τόσο καιρό να μπώ και είστε ακόμα στην ίδια σελίδα:(:(δε σας είπα καλέ να μη το διαλύσετε το καφέ μας?σας σκέφτομαι και εύχομαι για την καθεμιά σας το καλύτερο!

καταρχήν να ευχηθώ με όλη μου την αγάπη στην Κλειώ,στο Θοδωράκο και τη Θεοδώρα τα καλύτερα για τη γιορτούλα τους!!!να είναι πάντα γερά και τυχερά τα παιδάκια σας Άννη,Ιωάννα και Θάλεια! να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε με υγεία!

εμείς είμαστε καλά,δόξα το Θεούλη,αν και έχω κάποια θεματάκια-όπως πάντα.μου έχει πέσει και ο αιματοκρίτης πολύ,κουράζομαι όσο περνάνε οι μέρες περισσότερο,προσπαθώ να ετοιμάσω βαλιτσούλες,ρουχαλακια,όλα όσα χρειάζεται το μωράκι-απίστευτο μου φαίνεται ακόμα καμιά φορά!!και είναι ζόρικα τα πράγματα.

χαίρομαι,ανυπομονώ αλλά και σκέφτομαι πως θα τα καταφέρω με δυο μωρά στην ουσία...μακάρι να πάνε όλα καλά,να την κρατήσω γερή στα χέρια μου και να είναι λίιιιιιιιιγο πιο βολικό μωρό από την μεγάλη της αδερφούλα!και να τη δεχτεί καλά η Γεωργία,δε θα αντέξω να στενοχωρηθεί...σκέφτομαι πως θα αντέξουμε μακριά η μια από την άλλη τις μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο,είναι η πρώτη φορα που αποχωριζόμαστε....

Δήμητρα η Χαρά πως έιναι?εύχομαι μια χαρούλα!

η βίκη που χάθηκε?

αντζούλα τι έχεις κοριτσάκι?

Tάνια κοριτσάκι,ε?ουαου!με το καλό!πήρες άδεια,ε?

δε θυμάμαι τίποτα άλλο,ευχαριστώ για τις ευχούλες σας,να είστε όλες καλά!

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μαρακι μου καλοριζικο το καινουριο σας σπιτι! να ζησετε πολυ ευτυχισμενες μερες σε αυτο! συγνωμη αλλα δεν μπαινω συχνα για να σου ευχηθω. πραγματικα σου αξιζει μια ευχη απο ολες μας γιατι παντα μας θυμασαι και απαντας σε οτι ρωταμε.

χαιρομαι που η μικρη δεχτηκε καλα το νεο σας σπιτι κ το δωματιο της. ελπιζω να κοιμαται 1-2 ωριτσες παραπανω στο μελλον! ;)

πες μου σε παρακαλω πως καταφερατε να ξεφορτωθειτε την ατοπικη? την ειχε καιρο? εμενα την εμφανισε εδω κ 3 βδομαδες περιπου. στην αρχη με μικρα σπυρακια στους αγκωνες,τα γονατα κ λιγα στην κοιλιτσα. την προηγουμενη βδομαδα τα μαγουλα του εγιναν κατακκοκινα κ εβγαλε σπυρακια σε ολο το προσωπο. πηγαμε σε δερματολογο. μας εδωσε ενα μειγμα κρεμων για 10 μερες κ μια ενυδατικη για ατοπικο δερμα 3 φορες/μερα ολο το χρονο. τα μαγουλα ειναι ηδη 1000 φορες καλυτερα κ γονατα κ αγκωνες πολυ καλυτερα. πως θα πρεπει να κανω τον αποκλεισμο τροφων? αν εχει αλλεργια σε κατι θα κοκκινισει αμεσως? βοηθησε με σε παρακαλω γιατι κ ο παιδιατρος κ ο δερματολογος δεν με εκαναν να πολυελπιζω οτι θα θα θεραπευθει, μονο οτι θα εχει υφεσεις κ εξαρσεις.

πολλα φιλια!

images?q=tbn:ANd9GcTMG2BwVNU7qyvMBKXj2ERGGCSbpoLalam1JWlFZePgeETN8xk-gA

Δεσποινάκι η Γ.την εμφάνισε όταν ήταν 10 μηνών,με σπυράκια στο πρόσωπο,που ήταν σαν να είχε καέι με λάδι,ένα φρικτό πράγμα,δε θέλω να το θυμάμαι.καταλαβαίνω την ανησυχία σου,αλλά με τη σωστή αγωγή και με λίγη τύχη να βρείτε τι τον ενοχλει,θα περάσει.

εμάς οι μαλακτικές κρέμες δεν τις έκαναν τίποτα,χρειάστηκε ειδική αγωγή με κορτιζονούχα κτλ.κι εμάς μας απέλπισαν,είχα βγάλει από το δωμάτι'ό της χαλιά,κουρτίνες,λούτρινα κτλ γιατί μας είχαν απελπίσει όπως λες,μας έλεγαν για σκόνη κτλ,όμως η παιδίατρος με συμβούλεψε να αποκλεισω τις τροφές,άρχισα να αφαιρώ ένα ένα αρχικά τα φρούτα από τη διατροφή της για 10 μέρες και έκατσε να πετύχουμε τη μπανάνα,οπου μετά από 2-3 μέρες καθάρισε το πρόσωπό της!δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω περισσότερο,ακόμα αν της δώσω για δυο συνεχόμενες μέρες μπανάνα βγάζει σπυράκια στο πρόσωπο,οπότε δεν της δίνω.η exomega της aderma είναι πολύ καλή σαν μαλακτική.μακάρι να βρείτε γρήγορα τι τον ενοχλεί και να την ξεφορτωθείτε.

να μου τον φιλήσεις και περαστικά του!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας μανούλες!!! Να ευχηθω χρονια πολλα πολλα πολλα και καλα στη Θεοδωρα, το Θοδωρη και την Κλειω μας για χθες. Να ειναι παντα καλα τα αστερακια σας!

Εμεις ειμαστε καλα. Συνεχιζουμε την προληπτικη θεραπεια με εισπνοες και μια σκονη μεχρι τελος του μηνα.

Ειμαστε σε φαση προετοιμασιας βαφτισης. Φτιαχνω μονη μου τις μπομπονιερες και το βιβλιο ευχων.Σε λιγες μερες αρχιζουν και τα 2α γενεθλια. Πως περναει ο καιρος!! Τι θα κανετε στα γενεθλια; Της Αντζυς τα δημιουργηματα τα βλεπω στο φεις. Μπραβο φιλεναδα!

Μαρια 6 μαξ βδομαδες εμειναν. Κοντευεις! Με το καλο και μην ανησυχεις. Ολα καλα θα πανε.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά στην Κλειώ, τον Θοδωρή και την Θοδώρα μας!!! Να είναι πάντα καλά και να τα καμαρώσετε όπως αγαπάτε εσείς μανούλες μου!!

Μαράκι μου δεν το πιστεύω ότι σε 6 εβδομάδες θα έχεις στην αγκαλιά σου το 2 μωράκι σου!!! Υπομονή, ξεκούραση τώρα, (όσο γίνεται φυσικά) και θα δεις πως όταν έρθει αυτή η ώρα θα τα καταφέρεις τέλεια με τα 2 σου παιζάκια!! Όσο για τον αποχωρισμό, κάντε καμία προθέρμανση από τώρα αν μπορεί να στη κρατάει κανένα βράδυ η γιαγιά αν υπάρχει η δυνατότητα να μην της έρθει απότομο. Φιλάκια στα κορίτσια σου!

Τανίτσα μου πώς πάς με το σποράκι σου? μάκια στην κοιλίτσα!

Εμείς είμαστε σε φάση ανάρρωσης από ίωση 10ήμερη βαρβάτη, χάσαμε όλες τις απόκριες κλεισμένο το παιδί μέσα...και έχουμε φρικάρει γενικώς.

Αυτά τα ολίγα και από εμάς, φιλάκια πολλά σε όλες!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!!

Εύχομαι όλες να είστε καλά και τα παιδάκια σας το ίδιο!!!!

Πλησιάζει ο Απρίλιος!!!!Να χαιρόμαστε όλες τα μπομπιράκια μας!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

Κορίτσια τι κάνετε !!! ελπίζω να είστε όλες καλά !!! εμείς επιτέλους είμαστε καλά μετά από πολύ καιρό..

εμείς μιας και τα οικονομικά δεν βοηθάνε αλλά δεν υπάρχει και η όρεξη για να πω την αλήθεια έχουμε κάτσει ήρεμα σπίτι.....και μιας και θέλω να ασχοληθώ με κάτι που θα το χαρώ (αν και νωρίς) & επειδή όπως είπαμε και με την φίλη Angie κοντεύουν τα γενέθλια μας σιγά σιγά.. και εμείς μαζί με την μικρή Lucy είμαστε από τους πρώτους, φέτος θα διοργανώσουμε το party μας στις 1 Απριλίου και είστε καλεσμένες :)

Ελπίζω να σας δω και νωρίτερα για κανένα καφεδάκι !!

Για πείτε οι πιο οργανωτικές έχετε καμιά καλή ιδέα περί της οργάνωσης

Μαράκι μου με το καλό να γιορτάσετε, ελπίζουμε να είμαστε γερές να σας ευχηθούμε και από κοντά για τα γεννέθλια της Πολυξένης! Και εμείς ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει τπτ για τα γεννέθλια... αν πού πότε κλπ θα γιορτάσουμε.

Όσο για την οργάνωση, φέτος μηδέν, δεν έχω σκεφτεί τίποτα γιέτ.

Βοήθησα πολύ ε?:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Μανουλίνια καλησπέρα κι από μένα και το Αθηνάκι. Έχω μέρες να μπω αλλά δεν γράψατε και πολλά. Να ευχηθώ, αν και καθυστερημένα στο Κλειουλίνι, τον Θοδωρή και την Θοδώρα. Πάντα γερά και καλότυχα όλα τα παιδάκια. Οι μέλλουσες δευτερομανούλες με το καλό να φέρουν στον κόσμο τα αγγελουδάκια τους.

Εμείς για τα γενέθλια φέτος δεν θα κάνουμε τίποτα δυστυχώς. Η κατάσταση η οικονομική δεν μας το επιτρέπει. Ο Κώστας μου είπε να μαζευτούμε όλες οι μανούλες που δεν μπορούμε να κάνουνε πάρτυ, να πάρουμε μιά τούρτα για όλα κ να πάμε σε κάποιον παιδότοπο ίσως όπου ο καθένας θα πληρώσει τα δικά του. Έτσι απλώς για να παίξουν και να χαρούν όλα μαζί. Να το κάνουμε προς τα μέσα με τέλη Απριλίου που θα ΄χουν τελειώσει κι οι ιώσεις. Νομίζω πως είναι καλή ιδέα. Σκεφτείτε το.

Αντζούλα, τι έχεις κοριτσάκι μου;

Σας καληνυχτώ όλες. Φιλάκια πολλά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανουλίτσες! Με θυμάστε καθόλου; Εγώ σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά δεν γράφω, συγχωρέστε με...

Εμείς είμαστε πολύ καλά! Ο Κωνσταντίνος μας έχει μεγαλώσει τόσο πολύ και η γλώσσα του έχει λυθεί τελείως. Μιλάει εδώ και μηνες πάρα πολύ καλά, με άρθρα ρήματα ουσιαστικά, κάνει πλήρεις και σωστές προτάσεις. Βαφτίσαμε και την μπεμπούλα μας, Αθηνούλα :D Στις 19 Φεβρουαρίου! Και είχε μια τέλεια, ηλιόλουστη μέρα! Και το κοριτσάκι μας ούτε που έκλαψε! Ηταν πολύ όμορφα.

Διάβασα πως πολλές μανουλίτσες είναι εγκυούλες, με το καλό κοριτσάκια να αγκαλιάσετε τα μωράκια σας.

Φιλάκια πολλά!!

Καλη Σαρακοστή να έχουμε!

vrowp3.png

cwGLp3.png

γεια σας φίλες εξαφανισμένες κι απο μένα! λοιπόν αρχικά να πω στη Μαρία μας με το καλό και πάλι να έρθει το μωράκι σας,είδες πόσο καλά τα κατάφερες,μη μασάς τώρα σου έμεινε πολύ λίγο!! πως νιώθεις στο νέο σας σπιτάκι? είδες που άξιζε η κούραση κι η αναμονή? βάλε μας καμια φωτο την Γεωργία,την έχω πεθυμήσει!

Άννα μου που είσαι? τι κάνει το κοριτσάκι σου? ελπίζω να μπεις ,μην ξεχνιέσαι!

Μαρία μου πως πάνε οι ετοιμασίες του πάρτυ σας?

Βικάκι ,Δημητρούλα ελπίζω να σας δω πριν τον Απρίλη ε!!! :-)

εμείς κλασικά,σπίτι,κάναμε και κανα δυο βόλτες αφου έκανε καλό καιρό,αλλά η αναδουλειά κι η αφραγκία πάνε σύννεφο...

Μαράκι κανείς μας δεν έχει λεφτά για γενέθλια,άσε.εγώ επειδή κάθομαι βέβαια έχω χρονο να τα κάνω όλα μόνη μου και να γλυτώσω πολλά.βέβαια αν θες μιας κι ενα παιδάκι το χουμε κι είναι κρίμα να μην κάνει έστω απλά γενεθλιάκια,σου κάνω εγώ μια τούρτα για την Αθηνά,πάρε 2 χυμούς και 2 πατατάκια και κάλεσε μόνο γιαγιάδες κ παππούδες ίσα να νιώσει κι εκείνη την χαρά!

εγώ τελευταία κάνω ο,τι μπορώ να ξεχαστώ,γιατι είχα μια άσχημη εμπειρία τελευταία.

πριν 10 μέρες αποχωρήστηκα ένα μωράκι,που δεν πρόλαβε καν να μεγαλώσει,μιας κι ήτανε σπάνια περίπτωση..τραχηλική κύηση,ήταν εμφυτευμένο το έμβρυο τόσο χαμηλά, κοντά στην καισαρική τομή,που η αιμορραγία,η αποβολή μήτρας και τα επακόλουθα ήταν πολύ επικίνδυνα για να συνεχιστεί αυτή η εγκυμοσύνη..:-(

6 εβδομάδων ήμουν,δεν προλαβα να νιώσω και τόσο..έγκυος ,αλλά η στεναχώρια μου ήταν η ιδια..καλύτερα να μην είχε συμβεί ποτέ.δεν το χω συζητήσει,δεν θέλω να το αναφέρω,γιατι στεναχωριέμαι.απλά σας το λέω..να είμαστε καλά κι εμείς και τα παιδάκια μας ,ίσως ο Θεός οντως ξέρει καλύτερα κάποιες φορες αν πρέπει ή οχι να γεννηθεί ένα παιδάκι.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες,

Άντζυ μου δεν έχω λόγια, πολύ στεναχωρήθηκα κοριτσάρα μου... αλλά πάλι καλά που το είδατε νωρίς.... Όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα!! Φιλιά πολλά στο Χρυσανθάκι !!

Άννα χάρηκα που άκουσα νέα σου! Να σας ζήσει η Αθηνούλα σας!

Εμείς είμαστε καλύτερα, αποφασίσαμε και για το πάρτυ μας τελικά στις 31 Μαρτίου το απόγευμα, και φυσικά είσαστε καλεσμένες όλες! Μαράκι (Μαράκιους) θα έχουμε 2ήμερο γλέντι χαχα!!

Μαρία μου καλή η ιδέα σου για τον παιδότοπο αλλά εμάς θα τσινίσει το φάμιλι αν δεν κάνουμε πάρτυ, και από χτές που ειδοποίησα για τις 31 μου έλεγαν ότι ούτως ή άλλως είχαν σκοπό να έρθουν εκείνη την μέρα για να ευχηθούν!

Καλό βράδυ σε όλες!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα κ απο μένα!!Σήμερα μπήκα ξοφαλτσα στο parents cafe κ στην αναζήτηση των διάφορων θεμάτων εντόπισα την ενότητα cafe απρίλιος 2010 όπου κ είμαι μέσα στην ημερομηνία!Έχω ένα αγοράκι το Νικόλα που γεννήθηκε στης 19/4/10 στο Ιασώ νοσοκομείο κ ζούμε εδώ κ 5 χρόνια με τον άντρα μου στην περιοχή Κινέτα αττικής (πριν την κόρινθο για όσες δεν ξέρετε). Δουλεύω σε ένα εργοστάσιο ώς υπάλληλος γραφείου κ ο άντρας μου είναι προσφάτος άνεργος (τον πήρε μπάλα η λεγόμενη <μείωση προσωπικού> . Ο Νικόλας μας εχει ξεκινήσει φέτος παιδικό σταθμό (κοντά στη δουλειά μου) και έχει κολλήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!Μια μέρα τον πάω κ 2 βδομάδες είναι άρρωστος , βέβαια όλοι μου λένε την καθιερωμένη ατάκα - φράση : o πρώτος χρόνος είναι!!!ευτυχώς δηλαδή γιατί αν ήταν κ τον άλλο χρόνο έτσι τότε θα φαινόμασταν σαν παιδάκι με νευρική ανορεξία μιας κ όποτε αρρωσταίνει ο φουκαράς δεν τρώει τίποτα :((( τελοσπάντων προς το παρόν είναι καλά εδώ κ 3 μερούλες κ δεν εχω σκοπό να τον πάω αυτή τη βδομάδα εφόσον ο άντρας μου μπορεί κ τον κρατάει . (γονείς κ πεθερικά καπούτ)

Με το καλό οι μέλλουσες δευτερομανούλες και να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας όλες!!Σας ψευτοδιάβασα όσο μπορούσα στα κλεφτά γιατί μπήκα απο το κινητό μου όταν ήμουν στη δουλειά κ περίμενα την ώρα που θα σχολάσω να γράψω με την ησυχία μου απο το σπίτι. Θα χαρώ πολύ να βρεθώ κ γώ μέσα στην παρέα σας κ φυσικά όχι μόνο απο το διαδύκτιο αλλά κ απο κοντά. Εδώ είναι αρκετά ωραία το καλοκαιράκι μιας κ η θάλασσα ειναι 5λεπτα απο το σπίτι μου οπότε θα υπάρχει άλλο ένα σημείο συνάντησης με μεγάλη χαρά να σας δεχτεί!!!

eNortjKzUjI0trQ0M1CyBlwwFasC2Q,,88.png

Γεια σας κοριτσακια!Τι μου κανετε?Χαθηκαμε και εμεις λιγο η δουλεια που δεν εχει λιγο τα κρυωματα δεν προλαβαινω να γραψω αλλα διαβαζω που και που τα λιγοστα ποστ!

Μαρια μου(ατλαντις)Καλοριζικο το καινουριο σας σπιτακι!!!!Να το γεμιζουν παντα οι ομορφες φωνουλες των κοριτισων σου!!Μπραβο και στην Γεωργια που προσαρμοστικε τοσο γρηγορα!!Με το καλο και το νινι σου!Εφτασε ο καιρος!

Βικυ μου τι κανει το Λουσακι?Πως ειναι τωρα?

Μαρια μου τι κανει η Πολυξενη?

Δημητρα τι κανουν τα ζουζουνια σου?Η Χαρα πως ειναι?

Ιλιουλινα καλως ηρθες στην ομαδα!Να χαιρεσαι τον Νικολα σου!

Τανιτσα μου με το καλο το κοριτσακι σου και απο εδω!

Χμμμ τι αλλα?Εμεις ειμαστε καλα τωρα!Περασαμε μια ωτιτιδα και ενα κρυωμα με πολυ βηχα αλλα ευτυχως τωρα ειμαστε καλα!

Για το θεμα του παρτυ και εμεις θα κανουμε κατι σπιτακι γιατι για παιδοτοπο που θελαμε δεν μας παιρνει με τιποτα....... μετα το Πασχα βεβαια γιατι πεφτουν μεγαλοβδομαδα τα γενεθλιακια μας οποτε σιγουρα μετα τα αρνια:tongue::tongue::tongue:Και βεβαια εισαστε ολες και ολοι καλεσμενοι!

Κατι ακομα ηθελα να πω αλλα μου διαφευγει!Σας χαιρετω προς το παρον!

Πολλα φιλακια σε ολους!!!

Καλησπερα και απο εμας!

Ευχαριστουμε για τις ευχες σας και να ευχηθω κια γω με τη σειρα μου στην Κλειω, στον θοδωρη και στη Θεοδωρα τα καλυτερα! Φιλες να τα χαιρεστε!!!

Ιουλίνα καλως ήρθες στην παρεα μας, θα χαρουμε να μαθαινουμε νεα σου!!

Αντζυ μου τα ειπαμε και προσωπικα, το μονο που θα σου πω ειναι πως με το χρονο η πληγη θα απαλυνει, αν και παντα θα το σκεφτεσαι!Ειναι πολυ νωρις ακομα! Οτι θελεις εμεις ειμαστε εδω!

Τα γενεθλια ας και εμεις θα τα κανουμε στο σπιτι αν και υπήρχε μιασκεψη για παιδοτοπο η οποια οπως ήρθε έφυγε:tongue:

Πολλα φιλια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...