Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΑΥΠΝΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ,ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ 2 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ ΤΩΡΑ.ΜΟΥ ΠΑΝ ΠΩΣ ΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ..ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ Κ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ..ΑΧ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες

βλέπω το ξενυχτάτε... εμεις ειχαμε παρεϊτσα γιαγιαδες και θειες, φάγαμε του σκαμού και μόλις τέλειωσα το συμμάζεμα

Καλά το μεσημερι, κατα τις 2 μου ηρθε ενας ταμπλας.......ημουν μονη στο σπιτι και εσβηνε ο κοσμος γυρω μου!!! Εκεινη ακριβως την ωρα με πηρε τηλ ο αντρουλης μου ο οποιος ανησυχησε παρα πολυ αλλα ηταν μακρια και εψαχνε καποιον να ειναι κοντα να τον στειλει προς τα 'δω... Ευτυχως δεν κρατησε πολυ............βασικα θυμηθηκα οτι μεχρι τετοια ωρα, δεν ειχα βαλει ουτε μια μπουκαι ψωμι στο στομα!!! Εφαγα λιγο ψωμοτυρι και ξαπλωσα κανενα διωρο---μετα ημουν πολυ καλυτερα

Η αληθεια ειναι παντως πως φοβήθηκα! Δεν ειχα ξανανιώσει ποτέ μου έτσι!

QuW0p3.png

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΛΕΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΜΕ??

ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ!

Εγω παντως νμιζω πως θα εχω ελαχιστο χρονο... Ήδη εχω το Στέλιο, οπότε με το που θα σταματαω να "ασχολούμαι" με τη μπέμπα, πιστέυω ότι και θα θελω βεβαια αλλά και θα πρέπει να ασχοληθω και με το γιοκα μου...μπας και γλιτωσουμε και την τρελλή ζήλια. Κρίμα...μην νιώσει παραμελημένο το αγγελουδάκι μου!

QuW0p3.png

Γεια σας μανουλες

βλέπω το ξενυχτάτε... εμεις ειχαμε παρεϊτσα γιαγιαδες και θειες, φάγαμε του σκαμού και μόλις τέλειωσα το συμμάζεμα

Καλά το μεσημερι, κατα τις 2 μου ηρθε ενας ταμπλας.......ημουν μονη στο σπιτι και εσβηνε ο κοσμος γυρω μου!!! Εκεινη ακριβως την ωρα με πηρε τηλ ο αντρουλης μου ο οποιος ανησυχησε παρα πολυ αλλα ηταν μακρια και εψαχνε καποιον να ειναι κοντα να τον στειλει προς τα 'δω... Ευτυχως δεν κρατησε πολυ............βασικα θυμηθηκα οτι μεχρι τετοια ωρα, δεν ειχα βαλει ουτε μια μπουκαι ψωμι στο στομα!!! Εφαγα λιγο ψωμοτυρι και ξαπλωσα κανενα διωρο---μετα ημουν πολυ καλυτερα

Η αληθεια ειναι παντως πως φοβήθηκα! Δεν ειχα ξανανιώσει ποτέ μου έτσι!

Ααααααα! Θα σε μαλώσω...! Δεν μας τα λες καλά! Άκου να μην έχεις φάει ως τις 2! Κι έχεις και θεματάκι με υπογλυκαιμία!

Όσο για το Στέλιο καλά τα λες! Με 2 παιδάκια θα χρειάζεσαι όλο το χρόνο που έχεις για να σε χορταίνουν και τα δύο! Κι εγώ στον Στέλιο -τον άντρα μου!- θα αφιερώνω τον υπόλοιπο χρόνο μου για να μην "ζηλεύει"!!! :tongue:;):D

Πέρα από την πλάκα όμως, θα χρειαστεί και το ζευγάρι να προσαρμοστεί στην νέα κατάσταση και να βρει την ισορροπία του. Όσο κι αν μας απορροφήσουν τα μωρά μας καλό θα είναι να μην ξεχνάμε και τον αντρούλη μας!

Νομίζω πως ο Μπεμπάκος έχει λόξυγγα...! Ή ξεφαντώνει τρελά εκεί μεσα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Πρωτη καλημερα και απο εμενα κοριτσια, ειμαι η Δεσποινα,32 ετων και κατι μηνων, εχω ΠΗΤ 26/4/2010 και ειμαι πολυ χαρουμενη που σας βρηκα..Α!Περιμενουμε αγορακι!!

Καλημερα φιλεναδιτσες!Κοιμαστε ε??????

Το ξενυχτισατε εχθες ε?????

Δεσποινακι καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!!

Εγω κοριτσακια μου κοιμομουν απο τις 8 το απογευμα εχθες

και με διαλλειματα μονο για τουαλετα ανοιξα τα ματακια μου 9 το πρωι!!!Τι σου κανει η εγκυμοσυνη.........................:confused::confused:

Το γραφω και δεν το πιστευω!!!!!!!!Αnyway!Σημερα ειχα ορεξη για βολτουλα αλλα βλεπω τον καιρο χαλια και μαλλον θα κατσουμε σπιτακι......για να δουμε!!!

Καλημερούδια κορίτσια. Καλωσήρθες Δέσποινα.

Μόλις ξύπνησα :tongue: ! Χτες πήγαμε για φαγητό σε ένα μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο και σας το συστήνω ανεπιφύλλακτα. Σαν μέρος δεν λέει και πολλά αλλά το φαγητό του είναι εξαιρετικό! ΕΡΙ ονομάζεται.

Σήμερα την τιμητική του έχει το δωμάτιο του μπεμπέ! Οταν προχωρήσει θα ανεβάσω φρέσκιες φωτος στο facebook.

Καλημέρα σε όλες!

Φιλιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Ναι έτσι λέμε. Εχουμε ακόμα μια βιβλιοθήκη μεσα, την οποία θα βγάλουμε (για να μη μαζεύει σκόνη) και θα την πάμε στο υπνοδωματιό μας.

Και μετά πάλι ζωγραφική και στήσιμο κούνιας και αλλαξιέρας. Περιμένω τον αντρούλη μου να ξυπνήσει για να αρχίσουμε.

X4pTp3.png

Επανηλθα αφου τελειωσα με τα βασικα σιγυρισματα/πλυσιμο πιατων κλπ. Καλα Βικυ πεθανα στο γελιο με τα ονειρα σου! Τα δικα μου λοιπον δεν ειναι τιποτα που νομιζα οτι ειναι παραξενα. Σημερα εχουν ερθει παλι οι μαστορες για την επεκταση και χαιρομαι ιδιαιτερως που προχωραει μηπως επιτελους-σε κανα μηνα δηλ.- καταφερουμε και ασχοληθουμε με το δωματιο της μπουμπους.

Χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα. Πεσαμε μετα τις 1, και κατα τις 5 ξυπναω απο ενα τρελο ονειρο (τι λεγαμε για τα ονειρα?), και μετα δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω. Τελικα με πηρε ο υπνος παλι στις 7"30 το πρωι αλλα ειχαμε ξυπνητηρι για 7"45 γιατι θα ερχοντουσαν οι εργατες. Δραμα. Περιττο να σας πω οτι τα ματια μου με καινε πααααρα πολυ και ειμαι κομματια. Ελπιζω να φυγουν το μεσημερι μηπως και κοιμηθω λιγο γιατι το απογευμα παλι θα δουμε κατι φιλους.

despina77 εκτος απο που γεννας, αν θες πες μας και που μενεις γιατι κανονιζουμε συναντηση (αν τα καταφερουμε).

Δημητρα περιμενουμε νεα απ'το πως εγινε το δωματιο! Αντε, και στα δικα μας οι υπολοιπες...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αχχχ τι ωραια!!Μπραβο μπραβο!!!Θελω κι εγω....αλλα εκτος του οτι

πρεπει να το αδειασουμε πρεπει και να το βαψουμε οποτε απο την αλλη εβδομαδα!!!!

Αντε να το φιαξεις να βγαλεις και φωτο να το δουμε:P:p:p:p:p:p

Μια μικρή ανανέωση:

ΜΗΤΕΡΑ:

:tongue: touki - 06/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Marakious -10/04/2010

:rolleyes: neraidoula-20/04/2010(αγορακι)

:tongue: angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

:rolleyes: andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)

mary73 - 07/04/2010

:rolleyes: valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:tongue: βασ32 - 17/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes: island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

:rolleyes: tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

:tongue: irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: nikole - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

:rolleyes: Atsoniou Tonia - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...