Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλώς ήρθες στην παρέα μας taniabellitsa όπως βλέπεις σήμερα λυσάμε...εγώ ειδικά δεν σηκώνω κεφάλι απο το φορουμ και την παρεϊτσα μας...τυχερούλα σχόλασες εμένα με βλέπω κατα τις 17:00 σήμερα σνιφφφ....!!!:cool::cool::cool:

πέντε???? μόνο που μου το είπες κουράστηκα!!! υπομονή λοιπόν γλυκιά μου.... ΄και εγώ εχω δουλίτσα για το σπίτι λόγω των χριστουγέννων... και βαριεμαι απίστευτα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σου συνάδελφε!!! Είμαι 26 και απο πέρσι δουλεύω σε δημοτικό παιδικό σταθμό. Εσύ, δεν δούλευεισ λόγω της εγκυμοσύνης? Εγώ πάντως δεν ξέρω πόσο θα αντέξω γιάτι πια δεν έχω πολύ υπομονή, άσε και τις ιώσεις... Απο την άλλη βαριέμαι να κάτσω στο σπίτι! Δεν ξέρω τι θέλω όπως κατάλαβες:P:p:p

Σε δημοτικό?! Μπράβο! Εγώ δεν δουλεύω από το '08 για πολλούς λόγους! Kαι η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι είμαι μια χαρά... Θέλει προσοχή με τις ιώσεις, να φροντίσεις να παίρνεις βιτ. C! Τί τμήμα έχεις; Τί ηλικίες;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Σε δημοτικό?! Μπράβο! Εγώ δεν δουλεύω από το '08 για πολλούς λόγους! Kαι η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι είμαι μια χαρά... Θέλει προσοχή με τις ιώσεις, να φροντίσεις να παίρνεις βιτ. C! Τί τμήμα έχεις; Τί ηλικίες;

Ευτυχώς ξεμπέρδεψα απο τους ιδιωτικούς... και τώρα είμαι μια χαρά!! Φέτος ήταν η σειρά μου να πάρω δυομισάρια αλλά λόγω της εγκυμοσύνης ζήτησα τα μεγαλύτερα για να μην έχω να σηκώνω παιδιά και στην τουαλέτα είναι πιο αυτόνομα. Οπότε μου δώσανε παιδάκαι απο τρεισιμιση μέχρι πέντε, και όπως καταλαβαίνεις γίνεται ο χαμός ειδικά τώρα που είμαι μόνη με 25 ζουζούνια...:P:p:p

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ευτυχώς ξεμπέρδεψα απο τους ιδιωτικούς... και τώρα είμαι μια χαρά!! Φέτος ήταν η σειρά μου να πάρω δυομισάρια αλλά λόγω της εγκυμοσύνης ζήτησα τα μεγαλύτερα για να μην έχω να σηκώνω παιδιά και στην τουαλέτα είναι πιο αυτόνομα. Οπότε μου δώσανε παιδάκαι απο τρεισιμιση μέχρι πέντε, και όπως καταλαβαίνεις γίνεται ο χαμός ειδικά τώρα που είμαι μόνη με 25 ζουζούνια...:P:p:p

25 μόνη σου?!?!!!! Πώς να μην γίνεται χαμός;! :D

Που να ήταν και ιδιωτικός... Γιατί έτσι βρε Taniabell;

Καλό κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

26 taniabell...μμμ μήπως εγώ είμαι η μεγάλυτερη απο όλες και με πρώτο μπεμπέ...είμαι 32:-P:-P:-P

Χριστινάκι μια χαρά είσαι από ηλικία! Εγώ είμαι 27 και φρεσκοπαντρεμένη! Δεν νομίζω ότι πλέον με τις σπουδές προλαβαίνουμε να κάνουμε παιδιά νωρίτερα! Υ.Γ. Το βλέπω το Mall να με φωνάζει :-P:-P:-P

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

25 μόνη σου?!?!!!! Πώς να μην γίνεται χαμός;! :D

Που να ήταν και ιδιωτικός... Γιατί έτσι βρε Taniabell;

Καλό κουράγιο!!!

Σε ευχαριστώ καλή μου, τώρα το γιατί ρώτα το στους υπεύθυνους που δεν μου φέρνουν άτομο... Τώρα που τους ξεκαθάρισα ότι μπορεί ανα πάσα στιγμή να σταματήσω είπαν ότι θα πάρουν άτομα, για να δούμε.....

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κορίτσια σήμερα βλέπω μεγάλη συμμετοχή!!!

Συγχαρητήρια σε αυτές που δουλεύουν ακόμα, εγώ σταμάτησα εδώ και ενα μήνα περίπου και δεν μπορώ να φανταστώ να πήγαινα στη δουλειά σκόμα. Μπράβο σας!!!

Σήμερα έκανα εξετάσεις και ο αιματοκρίτης από 32 πήγε 30, μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης θα πιάσει πάτο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

tatti τον ιδιο γιατρο εχουμε τελικα.Τον εχεις χρονια ή τωρα λογω εγκυμοσυνης;Εγω ειχα παει προ εγκυμοσυνης δυο φορες για τεστ παπ και αφου τον ήξερα πήγα και οταν εμεινα εγκυος.Με προβληματιζει ομως το γεγονος οτι ενω με βλεπει καθε τρεις με τεσσερεις εβδομάδες νοιωθω οτι καθε φορα ειναι σαν να με βλέπει πρωτη φορα.Δεν με θυμάτε καθόλου,κι αυτο με φοβίζει.Το νοιώθεις κι εσυ αυτο;

Καλημέρα κοιλίτσες!!!! ολές καλά???

joanna30 και γω είμαι σίγουρη πως ιδικά στην αρχή της εξέτασης είναι σα να με βλέπει για πρώτη φορά... σιγά σιγάμε την κουβέντσ με θυμάτε... σίγουρα συμβουλέβεται το ιστορικό οπότε είμαι σίγουρη οτι ξέρει τι μου λέει. Λάβε υπόψιν σου οτι βλέπει απίστευτα πολλές γυναίκες κάθε μέρα οπότε μετάαπό 1 μήνα τι να προτοθυμηθει και αυτος.??:rolleyes:

πηγαινω και γω δυο χρόνια στο ιατρείο του για εξετάσεις ρουτίνας παπτεστ κλπ.. Μου τον συνεστησαν άτομα με δύσκολες εμπειρίες... και ολα πήγαν καλά χάρις στο γιατρό οπότε... με τα μάτια κλειστά τον εμπιστέυομαι!;)Για μενα πολύ συμαντικό είναι πως εχει αρχίσει να με θυμάται αμεσώς η μαια του που την βλέπς και ποιο σιχνά λογώ του οτι ειναι σε όλες τις επισκέψεις παρούσα ακομα και στην αυχενική στο έμβρυο.. και τώρα 8α είναι και στο β' επιπέδου..:D Σιγα σιγά που θα μας βλέπει πιο σιχνά νομίζω θα μας θυμάται καλύτερα:tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

tatti μου ωραίο το χρώμα και το στυλ της γραμματοσειράς αλλά είναι λίγο ζαλιστικό.

Μήπως να το άλλαζες ή να το κάνεις bold να φαίνεται πιο καθαρά??? sorry δεν θέλω να το προσβάλλω αλλά για να διαβάσω το μηνυμα ζαλίστικα....

Αν σταματήσω τη δουλειά απο τώρα...θα πιάσω τις δουλειές του σπιτιού και θα σκέφτομαι τη γέννα περισσότερο!!! Με την δουλειά ξεχνιέμαι και μπαίνω και στο forum να τα λέω με σας...!!!

Αν σταματήσω τη δουλειά απο τώρα...θα πιάσω τις δουλειές του σπιτιού και θα σκέφτομαι τη γέννα περισσότερο!!! Με την δουλειά ξεχνιέμαι και μπαίνω και στο forum να τα λέω με σας...!!!

και εγώ τα ίδια σκέφτομαι και δεν σταματάω... Αλήθεια με τις άδειες πρίν και μετά τον τοκετό ξέρετε τι παίζει?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

και εγώ τα ίδια σκέφτομαι και δεν σταματάω... Αλήθεια με τις άδειες πρίν και μετά τον τοκετό ξέρετε τι παίζει?

Νομίζω οτι δεν είναι το ίδιο σε όλες τις δουλειες. Πάντως για δημοσίου, από οσο γνωρίζω από συναδέλφισες που γεννήσαν, ξεκινάς δύο μήνες πριν την ΠΗΤ την άδιεα τοκετού και μετά την εγκυμοσύνη παίρνεις άλλους τρεις μήνες άδεια λοχείας. Βέβαια μπορεί να γεννήσεις νωρίτερα από την ΠΗΤ και να μην έχει περάσει το δίμηνο. Η άδεια μεταφέρεται μετά την γέννα, δηλαδή παίρνεις σύνολικά άδεια πέντε μήνες. Μετά μπορείς (ανάλογα αν θα το δεχτεί ο προϊσταμένος σου) να πάρεις τις άδειες του τρέχοντος έτους και μετά να ξεκινήσεις το 9μήνο της άδειας ανατροφής παιδιού ή να γυρίσεις στην δουλειά και να δουλέυεις μειωμένο ωράριο. Πάντως στο παλιό forum υπάρχει σχετικό θέμα όπου αναφέρει τι ισχύει για όλα τα ταμεία.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Σε ευχαριστώ καλή μου, τώρα το γιατί ρώτα το στους υπεύθυνους που δεν μου φέρνουν άτομο... Τώρα που τους ξεκαθάρισα ότι μπορεί ανα πάσα στιγμή να σταματήσω είπαν ότι θα πάρουν άτομα, για να δούμε.....

Να, αυτά δεν μπορώ... Δήμος είναι! Να πεις ότι είναι επιχείρηση και ψάχνουν κέρδος... Νομικά μπορούν να τους κυνηγήσουν κανονικά. 25 παιδάκια και μόνη σου; Κι εσένα, άντε δεν σε σκέφτονται αλλά τόσα παιδάκια έχουν ανάγκες και είσαι μόνο μία για να τα προλάβεις όλα... Καλά τους είπες και ελπίζω να φέρουν άτομο σύντομα! Καλή υπομονή και καλή δύναμη! Άντε, μην πω άλλα συνδικαλιστικά και ζαλίσω και τα υπόλοιπα κορίτσια... ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...