Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρααααααααααααααααα!

τι κάνετε μανούλες και παιδάκια?????

αχ,μου λείψατε κι εμένα!

είμαι στη μανούλα μου και μπαίνω στα γρήγορα να πώ ένα γειά!

διάβασα τα λιγοστά νέα σας και λυπάμαι για τα μωράκια που ταλαιπωρούνται με ιώσεις,περαστικά και γρήγορα!

Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους!

χάρηκα που διάβασα νέα σας Αννούλα!!!να είστε καλά!

ευχαριστώ Μαράκι,Ιωάννα,Χριστίνα,Τάνια και Άντζυ για τις ευχές σας για το σπιτάκι μας!να είστε καλά!

η αλήθεια είναι οτι περίμενα από όλες μια ευχή κι έστω ένα''θα μας λείψεις'',εγώ τουλάχιστον θα το έλεγα... σκατούλεθ:tongue::tongue:

όλα πήγαν καλά,η Γεωργία με εξέπληξε πραγματικά με την τέλεια και σε ελάχιστο χρόνο απόλυτη προσαρμογή της!!!ναι το κοριτσάκι μου,είναι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη στο σπιτάκι μας και έτσι είμαι κι εμείς πολύ ευτυχισμένοι!και ναι κυρίες και κύριοι κοιμάται μόνη της στο δωματιο της!την πρώτη εβδομάδα κοιμηθήκε ο ένας από εμάς μαζί της και μετά μόνη της.αντέδρασε τις πρώτες μέρες και κοιμάται ακόμα λιγότερο,έχουμε εγερτήριο στις 7 κάθε πρωί,αλλά όλα έχουν το τίμημά τους.κατάλαβα οτι η προετοιμασία που κάναμε τόσο καιρό με συζήτηση κυρίως έπιασε τόπο.

εγώ κουράζομαι πολύ και όσο περνάει ο καιρός πιο πολύ κι έχω συσπάσούλες,αλλά δε μασάω!κάναμε και το ντοπλερ και όλα καλά και μπαίνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά!ανυπομονώ!αφού δε χρεοκοπήσαμε να γεννήσω σε κανένα χωράφι,όλα οκ!

Τάνια μου μπράβο για την αυχενική,με το μαλακό και όλα να σου πάνε καλά!

Δέσποινα κι εμένα η Γ.ειχε ταλαιπωρηθεί πολύ με την ατοπική δερματίτιδα,την οποία ''ξεφορτωθήκαμε'' όταν με τη μέθοδο του αποκλεισμού βρήκαμε οτι είχε και έχει αλλεργία στη μπανάνα.γυρω από το στόμα ειναι κυρίως ή σε όλο το σώμα?θα σου πρότεινα να δείτε έναν καλό δερματολόγο αν δεν το έχετε κάνει ήδη,εμάς μας βοήθησε πολύ μια ειδική θεραπεία.

λοιπόν δε θυμάμαι άλλα,σας αφήνω γιατί φεύγουμε,να είστε όλοι καλά!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι, πολύ χάρηκα που είστε καλά και προσαρμοστήκατε τόσο γρήγορα! Να είναι καλορίζικο το σπιτάκι σας και με το καλό να υποδεχτείτε και το νέο μέλος της οικογένειάς σας. Πάντα ευτυχία να σας φέρνει!

Αννα (τούκι) πολύ χάρηκα που επιτέλους ακούσαμε και δικά σας νέα. Να είστε καλά και να μας επισκέπτεσαι συχνότερα!

Φιλάκια σε όλες σας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαρακι μου καλοριζικο το καινουριο σας σπιτι! να ζησετε πολυ ευτυχισμενες μερες σε αυτο! συγνωμη αλλα δεν μπαινω συχνα για να σου ευχηθω. πραγματικα σου αξιζει μια ευχη απο ολες μας γιατι παντα μας θυμασαι και απαντας σε οτι ρωταμε.

χαιρομαι που η μικρη δεχτηκε καλα το νεο σας σπιτι κ το δωματιο της. ελπιζω να κοιμαται 1-2 ωριτσες παραπανω στο μελλον! ;)

πες μου σε παρακαλω πως καταφερατε να ξεφορτωθειτε την ατοπικη? την ειχε καιρο? εμενα την εμφανισε εδω κ 3 βδομαδες περιπου. στην αρχη με μικρα σπυρακια στους αγκωνες,τα γονατα κ λιγα στην κοιλιτσα. την προηγουμενη βδομαδα τα μαγουλα του εγιναν κατακκοκινα κ εβγαλε σπυρακια σε ολο το προσωπο. πηγαμε σε δερματολογο. μας εδωσε ενα μειγμα κρεμων για 10 μερες κ μια ενυδατικη για ατοπικο δερμα 3 φορες/μερα ολο το χρονο. τα μαγουλα ειναι ηδη 1000 φορες καλυτερα κ γονατα κ αγκωνες πολυ καλυτερα. πως θα πρεπει να κανω τον αποκλεισμο τροφων? αν εχει αλλεργια σε κατι θα κοκκινισει αμεσως? βοηθησε με σε παρακαλω γιατι κ ο παιδιατρος κ ο δερματολογος δεν με εκαναν να πολυελπιζω οτι θα θα θεραπευθει, μονο οτι θα εχει υφεσεις κ εξαρσεις.

πολλα φιλια!

images?q=tbn:ANd9GcTMG2BwVNU7qyvMBKXj2ERGGCSbpoLalam1JWlFZePgeETN8xk-gA

pHNqp3.png9S1np2.png

καλησπέρααααααααααααααααα!

τι κάνετε μανούλες και παιδάκια?????

αχ,μου λείψατε κι εμένα!

είμαι στη μανούλα μου και μπαίνω στα γρήγορα να πώ ένα γειά!

διάβασα τα λιγοστά νέα σας και λυπάμαι για τα μωράκια που ταλαιπωρούνται με ιώσεις,περαστικά και γρήγορα!

Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους!

χάρηκα που διάβασα νέα σας Αννούλα!!!να είστε καλά!

ευχαριστώ Μαράκι,Ιωάννα,Χριστίνα,Τάνια και Άντζυ για τις ευχές σας για το σπιτάκι μας!να είστε καλά!

η αλήθεια είναι οτι περίμενα από όλες μια ευχή κι έστω ένα''θα μας λείψεις'',εγώ τουλάχιστον θα το έλεγα... σκατούλεθ:tongue::tongue:

όλα πήγαν καλά,η Γεωργία με εξέπληξε πραγματικά με την τέλεια και σε ελάχιστο χρόνο απόλυτη προσαρμογή της!!!ναι το κοριτσάκι μου,είναι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη στο σπιτάκι μας και έτσι είμαι κι εμείς πολύ ευτυχισμένοι!και ναι κυρίες και κύριοι κοιμάται μόνη της στο δωματιο της!την πρώτη εβδομάδα κοιμηθήκε ο ένας από εμάς μαζί της και μετά μόνη της.αντέδρασε τις πρώτες μέρες και κοιμάται ακόμα λιγότερο,έχουμε εγερτήριο στις 7 κάθε πρωί,αλλά όλα έχουν το τίμημά τους.κατάλαβα οτι η προετοιμασία που κάναμε τόσο καιρό με συζήτηση κυρίως έπιασε τόπο.

εγώ κουράζομαι πολύ και όσο περνάει ο καιρός πιο πολύ κι έχω συσπάσούλες,αλλά δε μασάω!κάναμε και το ντοπλερ και όλα καλά και μπαίνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά!ανυπομονώ!αφού δε χρεοκοπήσαμε να γεννήσω σε κανένα χωράφι,όλα οκ!

Τάνια μου μπράβο για την αυχενική,με το μαλακό και όλα να σου πάνε καλά!

Δέσποινα κι εμένα η Γ.ειχε ταλαιπωρηθεί πολύ με την ατοπική δερματίτιδα,την οποία ''ξεφορτωθήκαμε'' όταν με τη μέθοδο του αποκλεισμού βρήκαμε οτι είχε και έχει αλλεργία στη μπανάνα.γυρω από το στόμα ειναι κυρίως ή σε όλο το σώμα?θα σου πρότεινα να δείτε έναν καλό δερματολόγο αν δεν το έχετε κάνει ήδη,εμάς μας βοήθησε πολύ μια ειδική θεραπεία.

λοιπόν δε θυμάμαι άλλα,σας αφήνω γιατί φεύγουμε,να είστε όλοι καλά!!!!!

Μαρία μου είσαι έγκυος!!!!!και μάλιστα τόσο πολύ!!!!!!πόσο χάρηκα!!!!με το καλό να γεννήσεις μανούλα,όλα καλά να πάνε!!!! είναι καλά η γεωργία σου;;; καλορίζικο και το σπίτι σας!!!!!μπράβο,τα καταφερατε,θυμαμαι τις αγωνίες σου...

Τάνια εγκυούλα και εσύ;;;πόσο πίσω είμαι, συγχωρηστε με!!!!με έναν πόνο,με το καλό!!!!

μαράκι θα μπαίνω όσο πιο συχνά για να σας προλαβαίνω,φιλάκια σε όλες!!!

KOWTp3.png

Για την ατοπική δερματίτιδα είχα διαβάσει κάπου ότι φταίνε κυρίως τα βρεφικά αφρόλουτρα και καλλυντικά...

Εμείς χρησιμοποιούμε φυτικά από την γέννησή τους και δεν εμφάνισαν ποτέ πρόβλημα!

Τώρα χρησιμοποιώ της Weleda και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Δοκίμασε και αυτό μήπως και βοηθήσει...;)

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε !!! ελπίζω να είστε όλες καλά !!! εμείς επιτέλους είμαστε καλά μετά από πολύ καιρό..

εμείς μιας και τα οικονομικά δεν βοηθάνε αλλά δεν υπάρχει και η όρεξη για να πω την αλήθεια έχουμε κάτσει ήρεμα σπίτι.....και μιας και θέλω να ασχοληθώ με κάτι που θα το χαρώ (αν και νωρίς) & επειδή όπως είπαμε και με την φίλη Angie κοντεύουν τα γενέθλια μας σιγά σιγά.. και εμείς μαζί με την μικρή Lucy είμαστε από τους πρώτους, φέτος θα διοργανώσουμε το party μας στις 1 Απριλίου και είστε καλεσμένες :)

Ελπίζω να σας δω και νωρίτερα για κανένα καφεδάκι !!

Για πείτε οι πιο οργανωτικές έχετε καμιά καλή ιδέα περί της οργάνωσης

k30rm7.png

καλησπερα μανουλινια μου,χαθηκαμε κ εμεις αλλα κ πολλες αλλες απο οτι βλεπω!

Μαρια μου 1000συγνωμη αλλα ποτε δεν θυμαμαι τιποτα γιατι τα διαβαζω ολα μαζι!ελπιζω να μαθει η μπουμπουκα να κοιμαται κανα 3ωρο παραπανω κ να ξεκουραζεσαι κ εσυ!καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!!

Αννα μου πολυ γελασα με την επισκεψη μας!!!μακαρι να ημασταν ολες κοντα κ να ειχαμε καθε μερα επισκεψεις η μια στην αλλη!!!!

θα μου πεις κ εδω που εχω 2 φιλες (ξερετε για ποιον χτυπαει η καμπανα!!:tongue:)δεν πολυβρισκομαστε.μας εχουν κανει ετσι που κλεινομαστε σπιτι μας ολη μερα κ μιζεριαζουμε!

κατα τα αλλα ολα ιδια...σας φιλω ολες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα φιλεναδίτσες μου.έλειψα γιατι δεν είμαι και στα καλύτερά μου,θα σας πω κάποια στιγμή. είστε μεσα να πηγαίναμε άυριο ολες μαζί κάπου τα παιδάκια μας αποκριάτικα ντυμένα όπως πέρυσι??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα βρε κοριτσια

ποσους μηνες έ΄χω να μπω......ειναι αληθεια οπως ειπωθηκε κ απο άλλες κοπέλες πως με τοσες δυσκολιες οικονομικες εχουμε μιζεριασει κ δεν εχουμε ορξη για τιποτα και ακομα δεν εχουν ερθει τα πολυ δύσκολα!!!!!!!!!

Εμεις σχετικα καλα. Η μικρη με ιωση γαστρεντεριτιδας το οποοιο το κολλησαμε όοολοι εγω μπαμπας γιαγια παπους όσοι δηλ ερχονται σε επαφη με το παιδι.

Μαρια μου καλοριζικο το σπιτι σα να ζειτε να το χαρειτε!!!Ποτε κιολας εφτας στην 33η εβδομαδα !!!απιστευτο. Αυτο που λες με την χρεοκοπια και το χωραφι ειναι απιστευτο αλλα το εχω σκεφτει κ εγω!!!!!

Δεν θυμαμαι άλλα νεα δεν ξερω τιποτα σχεδον μια σελιδα διαβασα γιατο συγχρεστε με!!!!

Μονο κοριτσια η κουβεντα μας σωζει σε αυτους τους δυσκολους καιρους ειναι μια μορφη ψυχοθεραπειας!!!!!!!!!

Να ειστε καλα.:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα μάνες! καμια δε μπήκε μάλλον απο χτες απο τις Αθηναίες! εμεις ντυνόμαστε και πάμε στο Φλοίσβο,όποια θέλει να έρθει να παίξουμε!!! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μανούλες! Καλό μήνα!

Τί κάνετε; ελπίζω να είστε όλες καλά και εσείς και τα παιδάκια-μωράκια! Η αλήθεια είναι πως δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τπτ τώρα, μπήκα να σας πω πως το Σάββατο που γιορτάζουμε σας περιμένουμε όλες! (ναι, όλες! Οι Αθηναίες και οι εκτός Θεσσαλονίκης ήρθε η ώρα να βάλετε ένα πουλμανάκι! ;) )

Θάλεια, ξέρω πως γιορτάζει κι η Θεοδώρα και η γιαγιά της αλλά αν έχετε λίγη ώρα θα χαρούμε να σας δούμε! Άννη, εσείς έχετε κάτι; Να έρθετε! Τώρα που είναι καλά ο Θοδωρής γιατί δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει! ;)

Πάμε να βάλουμε μάρτη στο χέρι!!!

Φιλάκια πολλά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλο μηνα κ απο εμας!εξαφανιστηκατε ολες!

Ιωαννακι μου γιορταζει και η Κλειω το Σαββατο!!!εσας ειναι κινητη γιορτη για αυτο πεφτουν μαζι φετος!

σας φιλω ολες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπερα μανουλες!!! Τι ησυχια ειναι αυτη? Ευχομαι μονο να ειστε καλα και εσεις και τα μωρακια σας και απλα να μην μπαινετε λογω ελειψης χρονου!!!

Αννα καλως ηρθες και παλι! Μη χαθεις παλι, να μαθαινουμε νεα σου!!

Μαρια εχει πλησιασει ο καιρος!! Με το καλο να κρατησεις και το δευτερο κοριτσακι σου στην αγκαλια σου! Χαρηκα πολυ που ειχατε καλη προσαρμογη στο σπιτακι σας!!!

Για αυριο αφου κανετε τη σταση σας στη θεσσαλονικη για να κεραστειτε απο τους εορταζοντες περαστε μετα και απο δω να σας κερασω και γω για το κοριτσακι μου:tongue:

Εμεις ειμαστε καλα, εγω με αδεια στο σπιτι και φυσικα με την καλυτερη παρεα. Σημερα εχει υπεροχο καιρο και ελπιζω να κρατησει για να αρχισουμε να κανουμε βολτιτσες!!!

Το σπορακι μεγαλωνει και κατα 95% ειναι κοριτσακι, τα ιδια βεβαια μας ελεγε και την αλλη φορα!! Χαρηκαμε πολυ γιατι να σας πω την αληθεια κοριτσακι θελαμε παλι!

Πολλα φιλακια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...