Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σήμερα χρονίζετε;:P

Χρόνια πολλά!!!! Να είναι γερό το πουλάκι σας!!!!! Τώρα αρχίζουν τα καλά!!!!! Είναι γλύκες μετά τον 1ο χρόνο!!!!:tongue:

Καλή επιτυχία στην τουρτίτσα!!!:):):)

Δεν χρονίζει σήμερα κοριτσάκι. Την τούρτα την φτιάχνει γιατί έχει εξελιχτεί σε καταπληκτική νοικοκυρά και το τικεράκι της, μάλλον έχει ξεχάσει να το αλλάξει...

Φιλάκια μανούλες! Περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλια. Μπείτε για κανά νέο!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλιτσες μου. Τι κανετε; καιρο εχουμε να τα πουμε. Σιδερενια ολα τα ζουζουνια. Εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα. Αυριο ειναι ητελευταια μερα του νεφελοποιητη και ξεκιναμε 6 εβδομαδες αποθεραπεια μονο με εισπνοες μασκα πρωι βραδυ και μια σκονη. Της μικρης της επεσαν ολα μαζεμενα, βροχιολιτιδα, δοντακια, ρυζαλευρο αλλα ηταν δυνατη. Μας εχει φαει η κλεισουρα βεβαια αλλα προσπαθω να βγαζω τον Νικολα οσο μπορω.

Κλεισαμε και ημερομηνια για τη βαφτιση τηςΧαρας για τις 19 Μαιου στην Πατρα. Λεω νακανω θεμα κοκκινοσκουφιτσα. Σκεφτομαι για παιδικες μπομπονιερες να εχω παραμυθακι και για τους μεγαλους καλαθακι που θαφτιαξω εγω με την τεχνικη οριγκαμι. Πως σας φαινεται; Πειτε καμια, τι θα μπορουσα νακανω.

Μαρακι εγω μαξιλαρι τιυ εχω εδω και κανα τριμηνο για τον ιδιο λογο. Φαινεται να του αρεσει πολυ.

Φιλια

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες και παιδάκια που είχατε την ατυχία να γεννηθείτε σε αυτή τη χώρα....

Αχ είμαι τόσο απογοητευμένη, τόσο αγχωμένη....Όλος ο κόσμος βογκάει, δεν υπάρχει κανείς πια που να χαμογελά.

Μόνο τα αθώα παιδάκια μας, που δε χρωστάνε σε τίποτα να στερούνται τα απαραίτητα επειδή κάποιοι μας παίζουν στη ρουλέτα.....

Το μόνο που θέλω είναι να μπορώ να φέρνω φαγητό στο παιδί μου, ρούχα για να μην κρυώνει κι ένα σπίτι για να μένουμε, όσο μικρό κι αν είναι αυτό.

Είναι τόσα πολλά αυτά;;;;;

Είναι τόσο άδικο να αγωνιούμε για αυτά που μέχρι χθες όχι απλά ήταν δεδομένα αλλά και κάτι παραπάνω.....

Όλοι φταίμε, μόνο τα παιδιά μας δε φταίνε σε τίποτα.

Γιατί το παιδί μου να πεινάει, να μην έχει σχολείο για να πάει, να μην γνωρίσει τις γιορτές, τις απόκριες, το χαρταετό.......Γιατί όλα αυτά σε λίγο θα είναι υπερπολυτέλεια......

Μας έχουν κάνει μίζερους, κλαψιάριδες, πάμπτωχους και εγωιστές......

Φτάνει πια......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Τσα!εμφανιστηκα κ εγω μετα απο τοσο καιρο!

Ελισσαβετ μες στο μυαλο μου εισαι!με εχει φαει η μιζερια κ η κατσουφια τον τελευταιο καιρο!μεχρι κ με τα ρουχα μου μαλωνω!

να ευχηθω περαστηκα σε ολα τα παιδακια που φετος μας ριμαξε ο παλιοχειμωνας!

εμεις καλα ειμαστε γενικοτερα,η Κλειω ειναι ολο ταρζανιες αλλα καλο παιδακι γενικοτερα!

ξυπναει κανα 2 φορες ακομη την νυχτα για να βεβαιωθει οτι ειμαι σπιτι κ τελευταια για να πιει κ νερο!λεει ''νερο'' λεω θελεις νερο? -''νερο ,πινεις'' λεει!αχαχαχ.

Μαρακι γελασα με την Αθηνα κ την διαφημιση!κ η δικια μου τα ξεπατικωνει ολα κ τα λεει με τον τροπο της!

οσο για το μαξιλαρι ,κ εγω εχει κανα 3 μηνο που της εβαλα γιατι της αρεσει πολυ!

επισης πηραμε κ καθισμα για την τουαλετα ,που προς το παρον ζηταει να παει αλλα μονο καθομαστε κ μιλαμε,δεν κανει τιποτα!αχαχαχ:tongue:

εγω την Τεταρτη θα παω στον ΟΑΕΔ να παρω την αποφαση τους ,ποσα λεφτα θα μου δωσουν κ ποσους μηνες!:mad:

κατα τα αλλα λυπαμαι πολυ που δεν βρισκω ευκαιρια να την κοπανησω απο αυτην την χωρα που δεν ξερω πως θα μεγαλωσω το παιδακι μου!

σας φιλω ολες!ελπιζω να ειστε ολες καλα κ πανω απο ολα να μην το βαζουμε κατω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδομανουλίνια μου! δε θυμάμαι και τι ήθελα να σχολιάσω! όλο λέω να μπω κι όλο δουλειές μου εμφανίζονται,που να δούλευα κιόλας! χάρηκα που η Χαρά μας έιναι καλύτερα,ελπίζω κι όλα τα υπόλοιπα παιδάκια! Δημητρούλι μου με το καλό η βάφτισή της! ο,τι θες να σε βοηθήσω σε χειροποίητα πες μου! αν θες φτιάχνουμε μαζί και cupcakes να κεράσεις!:-) Βικάκι εσείς τι κάνετε,η Λούση μας?

Ελισάβετ μου αυτά και χειροτερα σκέφτομαι. θες να κάνεις δεύτερο παιδί και λες εδώ δεν θα χω να ταίσω το πρώτο,εδώ μας φτάσανε,να τα μετράμε όλα με λεφτά. χαράτσια,δόσεις,λογαριασμοί...όλο να δώσουμε,να παίρνουμε δε βλέπω τίποτα! καλά εμεις το χαράτσι δεν το χουμε πληρώσει καν κι ούτε πρόκειται! μακάρι την Κυριακή που λένε να γίνει κανα ντου και να τους μπουρλοτιάσουν τους αλήτες.έχουν όλοι τα φράγκα τους στην Ελβετία και συνεχίζουν να κλέβουν τα δικά μας,αυτά που δεν έχουμε πια! αστο καλό.συγχύστηκα πάλι!

Μαρία μου -ατλαντίς- πηγατε μάλλον σπιτάκι σας! καλορίζικο! ελπίζω η προσαρμογή της Γεωργίας να ναι μια χαρά!

Άννυ μου άντε να σας δώσουν κανα φράγκο κι εσάς απο τον Οαεδ! φιλούρες στην Κλειώ μας!

τι κάνετε όλες βρε μάνες κι έχουμε χαθέι? μας έφαγε η κλεισούρα! σε λίγο καιρό θα χουμε και τα δεύτερα γενέθλια των παιδιών μας,τι σκέφτεστε?!

η Χρυσάνθη καλά είναι,ευτυχως,λέει διάφορα και γελάμε πολύ! θέλει να φοράει τις γόβες μου και ναι! περπατάει μόνη της πάνω στα 12ποντα,υπόσχομαι σύντομα βίντεο!χαχα! κάτι πήρε απο τη μανούλα της! μου λέει " μανούλα μου σαπώ θόθο πολύ,θούλη( μανουλα μου σ' αγαπώ τοσο πολυ,ως τον θεούλη εννόεί!)" πίνει πολύ γάλα κι η ντοκ είπε δεν ειναι καλο,το χετε ξανα ακουσει αυτο? πίνει μεχρι και εναμιση λίτρο φρέσκο τη μέρα,οχι ομως να μην τρωει φαι,τρώει κανονικα μεσημέρι και βράδυ.κι απο κιλά είναι σταθερά εκει στα 11! και μου λέει η γιατρός δεν κάνει τοσο πολυ γάλα..εμείς που πίναμε ,πάθαμε τπτ? δεν ξέρω!

κατά τα άλλα καλά,κλεισούρα,κρύο και αναδουλειά και αφραγκίες! αλλά το χω ρίξει στη ζαχαροπλαστική και ξεχνιέμαι! έκανα αυτη την τούρτα για τον κουνιάδο μου προχτές!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας φιλεναδομανουλίνια μου! δε θυμάμαι και τι ήθελα να σχολιάσω! όλο λέω να μπω κι όλο δουλειές μου εμφανίζονται,που να δούλευα κιόλας! χάρηκα που η Χαρά μας έιναι καλύτερα,ελπίζω κι όλα τα υπόλοιπα παιδάκια! Δημητρούλι μου με το καλό η βάφτισή της! ο,τι θες να σε βοηθήσω σε χειροποίητα πες μου! αν θες φτιάχνουμε μαζί και cupcakes να κεράσεις!:-) Βικάκι εσείς τι κάνετε,η Λούση μας?

Ελισάβετ μου αυτά και χειροτερα σκέφτομαι. θες να κάνεις δεύτερο παιδί και λες εδώ δεν θα χω να ταίσω το πρώτο,εδώ μας φτάσανε,να τα μετράμε όλα με λεφτά. χαράτσια,δόσεις,λογαριασμοί...όλο να δώσουμε,να παίρνουμε δε βλέπω τίποτα! καλά εμεις το χαράτσι δεν το χουμε πληρώσει καν κι ούτε πρόκειται! μακάρι την Κυριακή που λένε να γίνει κανα ντου και να τους μπουρλοτιάσουν τους αλήτες.έχουν όλοι τα φράγκα τους στην Ελβετία και συνεχίζουν να κλέβουν τα δικά μας,αυτά που δεν έχουμε πια! αστο καλό.συγχύστηκα πάλι!

Μαρία μου -ατλαντίς- πηγατε μάλλον σπιτάκι σας! καλορίζικο! ελπίζω η προσαρμογή της Γεωργίας να ναι μια χαρά!

Άννυ μου άντε να σας δώσουν κανα φράγκο κι εσάς απο τον Οαεδ! φιλούρες στην Κλειώ μας!

τι κάνετε όλες βρε μάνες κι έχουμε χαθέι? μας έφαγε η κλεισούρα! σε λίγο καιρό θα χουμε και τα δεύτερα γενέθλια των παιδιών μας,τι σκέφτεστε?!

η Χρυσάνθη καλά είναι,ευτυχως,λέει διάφορα και γελάμε πολύ! θέλει να φοράει τις γόβες μου και ναι! περπατάει μόνη της πάνω στα 12ποντα,υπόσχομαι σύντομα βίντεο!χαχα! κάτι πήρε απο τη μανούλα της! μου λέει " μανούλα μου σαπώ θόθο πολύ,θούλη( μανουλα μου σ' αγαπώ τοσο πολυ,ως τον θεούλη εννόεί!)" πίνει πολύ γάλα κι η ντοκ είπε δεν ειναι καλο,το χετε ξανα ακουσει αυτο? πίνει μεχρι και εναμιση λίτρο φρέσκο τη μέρα,οχι ομως να μην τρωει φαι,τρώει κανονικα μεσημέρι και βράδυ.κι απο κιλά είναι σταθερά εκει στα 11! και μου λέει η γιατρός δεν κάνει τοσο πολυ γάλα..εμείς που πίναμε ,πάθαμε τπτ? δεν ξέρω!

κατά τα άλλα καλά,κλεισούρα,κρύο και αναδουλειά και αφραγκίες! αλλά το χω ρίξει στη ζαχαροπλαστική και ξεχνιέμαι! έκανα αυτη την τούρτα για τον κουνιάδο μου προχτές!

α δεν μπορω να τη βαλω την φωτο,δεν ξερω να την μικρύνω:eek:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα φιλεναδες!

Εύχομαι όλες να ειστε καλά και τα παιδακια σας γερά!

Ελισαβετ νομιζω εκφρασες με τον πιο σωστο τροπο αυτα που ολες σκεφτομαστε. Δυστυχώς όμως το γιατι συμβαινουν όλα αυτα δεν θα μας απαντηθει ποτε.

Δημητρουλα χαρηκα πολύ που γινατε καλα, με το καλο η βαφτιση σας! Αν σκεφτω κατι θα σου πω, προς το παρον ο εγκεφαλος δεν λειτυοργει!

Μαρακι μαξιλαρι και μεις χρησιμοποιουμε εδω και και κανα 3μηνο , και της αρεσει παρα πολύ!

Εμεις είμαστε καλά ! Η Θεοδώρα εδώ και μια εβδομαδα είναι στα πεθερικα μου στα Γιαννιτσα, σήμερα θα παμε να την πάρουμε. Το ποσο άδειο ήταν το σπιτι δεν μπορώ να σας το περιγράψω, ανυπομονώ να την δω σήμερα! Επρεπε να την παω γιατι ο γιατρος φωναζει για ξεκουραση, το κρυο αυτη την βδομαδα ηταν απίστευτο και δεν θα ηθελα με τιποτα να την κουβαλαω στον παιδικο , και εκανε και η μαμα μου μια εγχειρηση στο ποδι οποτε δεν θα μπορουσε να ου την κραταει. Ετσι πηρα την μεγαλη αποφαση...

Το σπορακι ειναι καλά, καναμε προχτες αυχενικη και όλα πήγαν πολύ καλα!:tongue: Εκανα και μια εξεταση στον καρδιολογο για την πιεση, η οποια τελικα ειναι θεμα κουρασης, αλλα μου βρηκε και μια ανεπαρκεια στην μητροειδους βαλβιδα η οποια προς το παρον δεν ειναι ανησυχητικη!

Ευχομαι να εχετε όλες ενα καλο και ήρεμο σαββατοκύριακο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Επιτέλους λίγη κινητικότητα! Ελισάβετ όλοι τα ίδια σκεφτόμαστε. Να δούμε πού θα πάει. Αντζούλα για το γάλα έχω ακούσει κι εγώ ότι το αγελαδινό δεν είναι κ ότι καλύτερο. Κατσικίσιο έχεις δοκιμάσει; Η Αθηνά το πίνει κανονικότατα. Μόνο που δεν βρίσκεις πάντα. Τις περιόδους που γεννάνε τα κατσικάκια δεν έχει. Η γιατρός σου το αιτιολόγησε; Κι εμείς κολλημένες στα 11 κιλά. Γέλασα με τα τακούνια! Mama's girl η Χρυσανθούλα κι ας μοιάζει στον μπαμπά.

Δημητρούλα, σιδερένια η Χαρούλα. Ποτέ ξανά τέτοια ταλαιπωρία!

Τάνια μου, συγχαρητήρια για την αυχενική! Όλα να πάνε τέλεια κ μην αγχώνεσαι κ σου ανεβαίνει η πίεση. Όσο μπορείς να σκέφτεσαι τα μωράκια σου κ να ηρεμείς. Όσο για το θεματάκι που σου βρήκαν, να περάσει άμεσα κ να μην είναι τίποτα.

Μαριλύν, αν θέλεις, πες μας από που είσαι κ ότι άλλο θέλεις για σένα. Αν το ΄χεις κάνει και παλιότερα συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι τίποτα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το μαξιλάρι. Είχα ρωτήσει κ στις ελληνίδες μαμάδες αλλά μέσα σε λίγα λεπτά το ποστ μου εξαφανίστηκε, δεν ξέρω γιατί...

Σας φιλώ όλες κ εύχομαι μιά όμορφη Κυριακή. Θα πάει καμμία στο Σύνταγμα;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας μανουλες!

περαστικα σε ολα τα μικρουλια που ειναι αρρωστουλικα κ στις μανουλες που ειναι κ αυτες αρρωστες:( βαλτε κ εμας στο club. ο Αναστασης τωρα ειναι καλυτερα,ευτυχως ειχε μονο μυξουλες κ βηχα κ καθολου πυρετο. απο χθες αρχισε κ η δικη μου μυτη να τρεχει. σημερα καναμε το mmr. ελπιζω να μην κανει πυρετο. εφτασε 12,5 κιλα αν κ αδυνατισε λιγακι αυτη τη βδομαδα που ετρωγε ελαχιστα. δυστυχως μας προεκυψε ενα αλλο θεμα. ο Αναστασης εχει ατοπικη δερματιτιδα:( δεν ειναι πολυ σοβαρο αλλα θελει συνεχεια να βαζουμε ενυδατικη κ να προσεχουμε να μην κανει πληγες κ μολυνθουν. δυστυχως ειναι κατι χρονιο αλλα ελπιζω να μην τον ταλαιπωρησει πολυ:( δεν ξερουμε αν εχει αλλεργια σε κατι. θα δειξει...

Αντζυ για το γαλα το εχω ξανακουσει οτι το πολυ δεν κανει καλο. λογω λιπαρων για να μην αποκτησει χοληστερινη. αφου πινει τοσο πολυ δινε της καλυτερα ελαφρυ.

Τανια μου πολυ χαρηκα με τα καλα νεα απο το σπορακι! φιλια στην κουκλα σου! ελπιζω να τα πουμε συντομα απο κοντα.

πολλα φιλια σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Κι εμείς αρρωστούλες....εδώ και ένα μήνα παιδεύεται με αντιβιώσεις και τελικά καταλήξαμε με ρίξη τυμπάνου....τώρα θα πάρει πάλι αντιβίωση για 14 ημέρες ακόμη και ελπίζω να γίνει εντελώς καλά!

Δεν ξέρω αν πρέπει να την στείλω παιδικό αφού δεν έχει πυρετό και είναι μόνο με αντιβίωση....

Γνωρίζει καμία να μου πει;:rolleyes:

Όταν παίρνει αντιβίωση είναι πιο προστατευμένη από ιώσεις ή ο οργανισμός της είναι αδύναμος και είναι πιο επιρρεπής; Αχ δεν ξέρω τι να κάνω...τα έχει παίξει μέσα στο σπίτι το πουλάκι μου...και περνάει τέλεια στον παιδικό!

Με το μωρό μόνη μου δεν μπορώ να την πάω πουθενα αφού εχει τρελό κρύο και ο μπαμπάς μας δουλεύει μέχρι αργά κάθε μέρα....

Marilyn έχω ακόυσει ότι όσο παίρνει αντιβίωση δεν μπορεί να κολλήσει κάτι. Ρώτα όμως και την γιατρό σου να'σαι σίγουρη. Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα και μαμάδες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

103363-kardia%20kerasiou.jpg

Καλημέρα!!!!!Μια καρδιά γεμάτη αγάπη για τις μανούλες και τα μωράκια που έχω πεθυμήσει! Χρόνια πολλά σε όλους εμάς που είμαστε ερωτευμένοι και δε μας αγγίζει κ κρίση στην καρδιά!

Κορίτσια μου εξαφανίστηκα, το ξέρω. Έμπαινα πολύ καιρό χωρίς να συμμετέχω σε συζητήσεις και απομακρύνθηκα χωρίς να το καταλάβω... Εδώ και καιρό ήθελα να ξαναγράψω αλλα όλο το άφηνα. Ευχαριστώ τις γλυκιές μανούλες που με αναζήτησαν πριν καιρό.

Αυτό που με έκανε όμως να στείλω μνμ σήμερα ήταν το χθεσινό όνειρο. Διαβάστε...Ήρθε λέει η Αννη σπίτι μου με την Κλειώ! Είχα και άλλο κόσμο αλλά είχα χαρεί που είχα τα συγκεκριμένα κορίτσια σπίτι μου! Μετά άρχισα να σκέφτομαιπως και δεν έχουν έρθει και οι άλλες φιλενάδες-καραβάνες του φόρουμ και φοβήθηκα μήπως ξέχασα να τις καλέσω και έχουν παρεξηγηθεί! Μιλάμε για τελείως κουφό όνειρο!!! Τέσπα κατάλαβα ότι για να έχω σπίτι μου την άννη με την κλειώ σας νιώθω πολύ κοντάμου και επίσης για να σας ονειρευτώ μου έχετε λείψει. θα προσπαθήσω να επανέλθω κανονικά. είμαστε μια χαρά, μεγαλώνουμε και θηλάζουμε με τρέλα και κορδέλα! ανυπομονώ να μαθαίνω και πάλι νέα σας και να τα λέμε.

Σας φιλώ όλες!!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...