Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσοπουλα!

Περαστικα σε ολα τα μωρακια, στις μαμαδες και στους μπαμπαδες!!

Ο Γιωργης ειναι με βηχα και λιγη μυξα και εγω με πονολαιμο!

Αυτα τα ωραια και απο εμας!

μακια σας!!!

Τι έχετε πάθει όλοι;! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!! πολύ χάλια φέτος. Εμείς προς το παρόν την έχουμε γλιτώσει. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι γιατί με τόση δουλειά και ξενύχτια δεν θα το άντεχα κι αυτό... Περαστικά σε όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους.

Καληνύχτα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κι από εμένα! Περαστικά σε όλους εύχομαι! Εμεις φτου μη μας ματιάσω παρότι πάμε παιδικό δεν εχουμε αρρωστησει ακομα!

Στην δουλεια γίνεται χαμός (αλλά δεν παραπονιέμαι, ευτυχως που εχουμε δουλεια)!

Κατα τα άλλα μεγαλωνουμε...

Φιλιά σε όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα !!!

Ήρθα με ένα ναυλωμένο πούλμαν να μαζέψω κόσμο για το παίδων.... τους μεγάλους ασθενείς θα τους βάλω στη μπαγκαζιέρα και στον γυρισμό θα τους εγκαταλείψω στο πρώτο εφημερεύον........ τς τς τς

Ας σοβαρευτώ επιτέλους. Περαστικά και πάλι σε όλα τα μωράκια και τις μανούλες, εμείς η Λου δλδ είναι οκ το ίδιο και ο Θ, εγώ υποφέεεεερωωωωωω μια μου περνάει μια ξαναγυρνάει η ρημάδα η γαστρεντερίτιδα, κατάρα....... Το καλό είναι ότι ένα δίκιλο το έχασα, το κακό είναι ότι επέστρεψε η αναγούλα σήμερα το μεσημέρι και πόσο μου την δίνει....

Οι κοιλίτσες μας τί κάνουν?

Νιούζ, δεν ξέρω αν σας το είχα γράψει αλλά επιτέλους επιδοτήθηκα από τον ΟΑΕΔ για την επίσχεση. Να και κάτι καλό!

Εχτές το βράδυ έδωσα στην Λου 1 μήνα διορία να αποθηλάσει, δεν έφερε αντίρηση, θα δείξει ... Κάνουμε 2 θηλασμούς, 1 πρωί και 1 βράδυ, ποιόν να κόψω πρώτο ? σκέφτομαι τον πρωινό αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Και επειδή η κόρη μου λέει όχι μανούλα κουμπάκι ανοιγουμε μπουρμπουλιθράκι αναγκάζομαι να σας αφήσω, θα ξαναπεράσω να μετρήσω ασθενείς αργότερα!!!!

Περαστικά σε όλους μας!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες μου αρρωστες και μη!

Ρε Βικακυ περαστικα σου!Σε θερισε ετσι?Πω πωωωω!Αμαν πια!Μπραβο και για το επιδομα!Καιρος ητανε!

Η Χαρα πως ειναι Δημητρουλα????

Εγω ευτυχως πηρα τον παιδιατρο για τον βηχα του Γιωργου και μου ειπε να τον παω να τον δει.Εχουμε ιωση και εχει και πονολαιμο μαλλον και γι αυτο δεν τρωμε κιολας(ενω πριν ετρωγε...........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)και μας βρηκε και αρχη ωττιτιδας και στα 2 αυτια παρακαλω!Μου ειπε οτι ειμαι πολυ τυχερη που τον πηγα γιατι θα ειχαμε μαρτυρικο Σ/Κ!!!!!!Μας εδωσε αντιβιοση για 10 μερες και θα ξανα παμε να τον δει:-(Εγω ειμαι χαλια.Εχω ενα μπουκωμα...δεν παλευεται!και βεβαια βηχα,πονολαιμο και δεν συμαζευεται!

Περαστικα σε ολους μας μια και καλη και ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Φιλουρεςςςςςς

Καλησπέρα και από εμάς (...και πάλι :tongue: )

Βασούλι σιδερένιοι και οι 2 ! Α έχετε και ωττίτιδα ε? Και εμείς χαχαχα προ εικοσαημέρου είχαμε καραμπινάτη ωττίτιδα στο ένα αυτάκι και πήραμε 10 μέρες Ceclor αντιβίωση αλλά μετά μας έπιασε στο καπάκι η γαστρ και δεν μας είδε η γιατρός ακόμα αν έγινε καλή δουλειά. Για τις παλιοωττίτιδες φταίνε οι μύξες και έχω διαβάσει ότι και οι οροί που ρίχνουμε ευθύνονται εν μέρη αν δεν γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο... τί να πεις? Και εμάς σε μια εξέταση ρουτίνας που είχαμε για να κάνουμε το εμβόλιο της γρίππης την βρήκε, αλλιώς ποιός ξέρει πώς θα το βλέπαμε.

Εμείς -μην μουντζώσετε- ήμουν κάπως καλύτερα σήμερα, μάνα και κόρη είδαμε ότι έχει καλή μέρα και κινήσαμε για το mall. Χαζέψαμε στα μαγαζιά τσιμπήσαμε και κάτι εκπτωσιακά από το ζαρα για του χρόνου φάγαμε και στα γκούντις (με τα ιμόντιουμ στην τσέπη για καλό και για κακό :D:D) και ούτε που αντιληφθήκαμε ότι πέρασαν 4 ώρες τα δυό μας (όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω το πάρκινγκ το κατάλαβα χαχα) ... από την πολυήμερη κλεισούρα την είχαμε ακούσει..... Κιουρία η Λου, καλό παρεάκι!!!! Τώρα μόλις γυρίσαμε από σ/μ και λάικα η μπουμπού την έπεσε και εγώ πάω να κόψω καμία τουφίτσααααααααααααα μέχρι τις 6 που έχει το έργο μου.... (έρωτας και τιμωρία!!!!!!). Κορίτσια, παίζει ένα παλικάρι που κάνει τον μπόντιγκαρντ (του πρωταγωνιστή Σαββάς) ο Εσρέφ, που έχει έναν μίστακα φίλες μου 7 στρέμματα !!!!!!! αξίζει να το δείτε μόνο για αυτό! θα εντυπωσιαστείτε!!!

Την κάνω, φιλούρες!

GaiGp3.png

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!

Ελπίζω να φτουρίσει έτσι μεγάλο που είναι! Περιμένουμε καλύτερα νέα από το μέτωπο της αρρώστιας και σύντομα!

Βικάκι, χαίρομαι για την τετράωρη βόλτα σας, κι εμείς θα το επιχειρήσουμε μόλις ξυπνήσουν τα αγόρια!

Όσο για το θηλασμό, εγώ θήλαζα πρωί βράδυ και πριν από καμιά 20 μέρες έκοψα τον πρωινό χωρίς κανένα πρόβλημα από τη μεριά του Θ. Το βράδυ τον ζητάει μετά το μπάνιο και αφού με βάλει να σβήσω και το φως! Το πρωί χαίρεται γιατί πίνει στη δική του κούπα και διαλέγει και χρώμα στο καλαμάκι! Καμιά φορά το βράδυ ξαπλώνει να θηλάσει και λέει "με καλαμάκι". Δύο σε ένα δλδ ο κύριος! :tongue::P:tongue:

Εμείς έχουμε μέρες να βγούμε καμιά βόλτα γιατί έχει ποοοοολύ κρύο και βροχόχιονο και μου την έχει δώσει... Και δεν νομίζω να το ευχαριστιέται πολύ όταν βάζω το αδιάβροχο στο καρότσι. Σήμερα όμως θα πάμε ΙΚΕΑ και Κόσμος να ανοίξει το μάτι μας...

Πείτε κανένα νέο καλέ! Πού είστε?????

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

τσα! Δεν κοιμήθηκα.... κόλλησα και είδα το χτεσινό επεισόδιο του Grey's και ξενέρωσα εντελώς, απαπα......

Ιωάννα μου τί κάνετε φιλενάδα? Καλά να περάσετε στην βόλτα σας!!!

Ω μα τί εφεύρεση, το ζυζο-καλαμάκι!!!! Χα χα!!!! είναι φοβερό!!!!

Ωραίο αυτό (το άλλο με την επιλογή εννοώ εεεεε) με το καλαμάκι το κάνουμε και εμείς και βάζουμε και το γάλα στην κούπα μου μας χάρισε η δασκάλα μας τα Χριστούγεννα και τί χαρά!!! Αλλά το ζιζί-ζιζί, μόλις ανοίξει το μάτι πηδάει από την κούνια και έρχεται τρεχάτη στο κρεβάτι μου μανούλα μου γαλατάκιιιιιιιιιιι. Θα της πώ κανένα παραμυθάκι ότι τώρα ότι μεγάλωσε και το πρωί το γαλατάκι τελείωσε πλέον (στέρεψε η αγελάδα), είναι για μικρά μωράκια μόνο ενώ αυτή είναι μια δεσποινίς , είναι παραμυθατζού θα της αρέσει το στόρυ....

Εχουμε σήμερα εορτάζοντα στην παρέα?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Με το ξενύχτι πώς τα πάτε; Εμένα με ξυπνάει συνεχώς για να πιει νερό....πολλές φορές μέσα στη νύχτα. Έχουμε ένα ποτηράκι στο κρεβάτι της, το παίρνει πίνει μόνη της και μετά με φωνάζει-τσιρίζει να πάω για να της βρω την πιπίλα της.....

Το μωρό κοιμάται μέχρι το πρωί και η μεγάλη με παιδεύει τόσο πολύ.....ακόμη βγάζει δόντια και σήμερα έχουμε άσχημο σύγκαμα από τα δοντάκια της....πολύ ταλαιπωρία...

Εσείς πιπίλα κόψατε;

Καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα νωρίς κ είπα να πω μια καλημέρα φιλεναδίτσες. Μαριλυν, δεν θυμάμαι να σ΄έχουμε ξαναδεί. Καλώς ήλθες! Να χαίρεσαι τα μωράκια σου. Κι εμένα ξυπνάει ακόμα μες στην νύχτα. Όχι για νερό αλλά για αγκαλιά, νανούρισμα και ξανά νάνι. Συνήθως ζητάει γάλα γιατί την νανουρίζει- δεν της έχω κόψει το μπιμπερό ακόμα, αλλά προσπαθώ να το αποφύγω. Συνήθως την παίρνω στο κρεβάτι μας όπου κοιμάται αμέσως. Φυσικά μας κλωτσάει συνεχώς αλλά τουλάχιστον δεν σηκωνόμαστε κάθε τρεις κ λίγο. Πιπίλα δεν πήρε ποτέ καλώς ή κακώς...

Πώς είστε οι υπόλοιπες; Συνήλθατε; Τι κακό κι αυτό φέτος με τις ιώσεις. Περαστικά σε όλους!

Εμείς ευτυχώς καλά την έχουμε βγάλει ως τώρα. Βέβαια δεν πάμε σε παιδότοπους κλπ. Ίσως βοηθάει κι αυτό.

Ήθελα να σας ρωτήσω, μαξιλάρια τους έχετε βάλει; Κι αν ναι, από που τα πήρατε; Εγώ όχι ακόμα. Όταν όμως έρχεται στο κρεβάτι μας της αρέσει να κοιμάται στα μαξιλάρια μας.

Σας καλημερίζω κ πάω να ετοιμαστώ για δουλειά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μανουλάκια μου που είστε? εμείς είμαστε λίγο καλύτερα μπορώ να πω! περαστικά σε όλα μας τα φιλαράκια,φτιάχνω απο χτες μια τούρτα και παιδεύομαι,θα σας γράψω αργότερα αν προλάβω! φιλιά πολλά!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μανουλάκια μου που είστε? εμείς είμαστε λίγο καλύτερα μπορώ να πω! περαστικά σε όλα μας τα φιλαράκια,φτιάχνω απο χτες μια τούρτα και παιδεύομαι,θα σας γράψω αργότερα αν προλάβω! φιλιά πολλά!

Σήμερα χρονίζετε;:P

Χρόνια πολλά!!!! Να είναι γερό το πουλάκι σας!!!!! Τώρα αρχίζουν τα καλά!!!!! Είναι γλύκες μετά τον 1ο χρόνο!!!!:tongue:

Καλή επιτυχία στην τουρτίτσα!!!:):):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...