Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το τελευταίο που της έχει κολλήσει είναι από την διαφήμιση με τον ομορφάντρα (μία φορά έτυχε και την είδε γιατί σπανίως βλέπουμε τηλεόραση) λέει συνεχώς "πωπωπωπω μη με κοιτάτε" (μη με ξυπνάτε λέει η διαφήμιση αλλά αυτή το άκουσε έτσι) και τρέχει μες στο σπίτι φωνάζοντάς το. Πολύ γέλιο!

Καλά, κορυφαίο!!!!!!!!!!!!!!Πέθανα στο γέλιο...!!!!!!

Γερά να είναι, λένε ώρες ώρες κάτι πετυχημένα!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας. Ευχαριστω για τη συμπαρασταση. Η κατασταση της ειναι σταθερη. Μολις εφυγε η γιατρος. Ελπιζουμε να αρχισει να τον παλευει τον ιο αλλιως νοσοκομειο για οξυγονο και συνεχεια της θεραπειας εκει. Να δουμε πως θα ειναι μεχρι το βραδυ...

X4pTp3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Βικυ μου περαστικα στο Λουσακι μας!Ελπιζω να μην κολησατε εσεις!

Δημητρουλι μου περαστικα στη ζουζουνα σου!Ελπιζω ηδη να καταπολεμα τον ιο και να γινει γρηγορα περδικι να μην ταλαιπωρηθει αλλο το παιδακι!

Ελπιζω να μην εχουμε αλλα αρρωστα παιδακια!

Να εισαστε ολοι καλα!

Καλο βραδυ!

ΜΑνούλια καλημέρα!

Τί μου κάνετε; Όλο αρρώστιες, τί είναι πάλι αυτό το κακό;

Δήμητρα, ειλικρινά εύχομαι να μην χρειαστεί νοσοκομείο το κοριτσάκι σας, να της περάσει γρήγορα και ανώδυνα!

Βίκυ, περαστικά και σε σας, μακάρι να μην κολλήσετε!

Άντζυ, σε καραντίνα είστε ε? Ελπίζω να μην ξαναέχετε θέμα...

Μαρία, εύχομαι να μην έχεις ξανά πρόβλημα στην εγκυμοσύνη σου, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ... Με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας και πού ξέρεις... μπορεί η Γεωργία μαζί με περιβάλλον να αλλάξει και συνήθειες! Συμβαίνει αυτό στα παιδάκια!

Ενδοεπικοινωνία δε χρειάστηκα, πάντα τον ακούμε (με τέτοιο κλάμα δεν υπάρχει άλλη περίπτωση! ;) ) αλλά ήταν και σχεδόν ενός έτους όταν τον πήγα στο δωμάτιό του. Παίζει ρόλο και πόσο μακριά θα είστε βέβαια...

Βασιλική, καλά αποτελέσματα να έχετε! Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρεις και τί είναι προτιμότερο, να βρεθεί κάτι -όχι σοβαρό- το οποίο θεραπεύεται εύκολα και ξεμπερδεύεις ή να είναι όλα καθαρά και να μην ξέρεις τί να κάνεις για να περάσει...Εύχομαι γρήγορα να ξεπεραστεί το πρόβλημα, όπως και να έχει!

Τάνια, καλό κουράγιο!!! Μέσα από την καρδιά μου! Οι αναγούλες και η κούραση του 1ου τριμήνου είναι δύσκολο πράγμα! Να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για την άδεια, να κάνεις αυτό που αντέχεις. Μην πιέζεσαι περισσότερο απ' όσο μπορείς!

Μαράκι, πολύ γέλιο! Είναι όντως η καλύτερη φάση ως τώρα αυτή με τις ατάκες! Μακάρι το πρόγραμμά της να είναι βολικό για να κοιμάσαι... Σε θαυμάζω που την παλεύεις και με δουλειά και με βραδινά ξυπνήματα!

Εμείς καλά, τελικά του έφερε η αδερφή μου πλαστελίνες από τη Γερμανία αλλά δεν τις πολυπαίξαμε για να δω αντιδράσεις, γιατί φύγαμε στους γονείς για να χαρούμε την ξενιτεμένη! Πολύ όμορφα περάσαμε αλλά επιστρέψαμε σήμερα γιατί μας έλειψε ο μπαμπάς μας που λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσε να είναι κι αυτός μαζί...

Πλέον θηλάζω μόνο βράδυ και περιέργως δεν με πονάει θηλάζοντας. Το πρωί κάθεται στο τραπεζάκι και πίνει στην καλύτερη περίπτωση 250μλ με καλαμάκι... Σκέφτομαι να του δίνω κατσικίσιο, έχει δοκιμάσει καμιά; Το πίνουνε; Πάνω που το σκεφτόμουν και είχα παρατηρήσει κάτι ανάγλυφα σπιθούρια στα μπούτια, έγραψε κι η Ολίβια και το συνδύασα, ότί βγήκαν λίγο αφού ξεκίνησε το αγελαδινό. Λέτε να είναι σύμπτωση;

Αυτά, πάω για ύπνο!

Φιλάκια και ευχές για ήρεμες νύχτες και υγιή παιδάκια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!

καταρχήν θέλω να κεράσω πρωινό για όσες περάσουν ως το μεσημέρι!

καφεδάκι-που το έχω επιθυμήσει τρελάαααααα:

emo064018.jpg

και αυτά τα υπέροχα ντόνατς για όλες:

donut01.jpg

Δήμητρα λυπάμαι πολύ που είναι τόσο αρρωστούλα η Χαρά...μακάρι να πάνε όλα καλά και να περάσει γρήγορα γρήγορα.τα δέχεται όλα αυτά το μικρούλι?αχ μωρέ....κράτα γερά,θα περάσει κι αυτό!

Βικη περαστικά και στη Λουση.κολλήσατε κι εσείς?ελπίζω όχι!την έφτιαξες την πίτσα?

άτιμες ιώσεις:mad::mad::mad:εγώ έχω ''αναγκαστεί'' για τη δική μου προστασία κυρίως να την κρατάω μακριά από παιδάκια που πηγαίνουν σχολείο και το σιχαίνομαι που της το κάνω αυτό γιατί τα λατρεύει τα παιδιά και περνάει τέλεια μαζί τους,όμως σε αυτή τη φάση δεν έχω επιλογή...

άντζυ η Χρυσανθούλα πως είναι?α!η τούρτα σούπερ!μπράβο μανούλα!!!!τη ζαχαρόπαστα την έφτιαξες ή την αγόρασες?δεν έχω φτιάξει ποτέ,αλλά θέλω πολύ να το κάνω.είναι η συνταγή του Στέλιου?

Μαράκι κι εμένα η Γ.τα ίδια κάνει με τον ύπνο,αλλά δε μου λέει καλημέρα:tongue:οπότε να λες κι ευχαριστώ:tongue:απόψε κοιμήθηκε στις 11.30 και ξύπνησε 7.15,ούτε 8ωρο ρε παιδιά...αααααααχ,βλέπω να κοιμάται-πρώτα ο Θεός-το μωράκι μας και να ξενυχτάμε με τη Γ...

τα δικά μας νέα είναι οτι δόξα το Θεούλη είμαι καλά-Δήμητρα ευχαριστώ! και οτι από Δευτέρα Θεού και καιρού θέλοντος θα μένουμε στο σπίτι μας..ενάμησι χρόνο περίμενα αυτή τη στιγμή και τώρα που ήρθε έχω τρελή αγωνία για το πως θα τα καταφέρουμε με τη μετακόμιση,με τα οικονομικά και κυρίως για το πως θα το δεχτεί η Γ.ειδικά στο θέμα του ύπνου.θα νιώσει ανασφάλεια και...θα κάνω οτι περνά από το χέρι μου και εύχομαι να πανε όλα καλά.

δυστυχώς δε θα έχω νετ και όπως σας έχω ξαναπεί θα μαθαίνω νέα σας όποτε μπορώ όταν έρχομαι στους δικούς μου.

κοιτάξτε να μην το διαλύσετε το καφέ φιλενάδες:wink:;-):wink:

δε νομίζω να έχω χρόνο να ξαναμπώ,οπότε σας φιλώ όλες,να είστε καλά κι εσείς και τα παιδάκια σας,καλή δύναμη σε όλες και κυρίως στις άλλες εγκυούλες,θα σας σκέφτομαι,θα εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και θα τα λέμε κάπου κάπου!

Καλημέρα καλή δύναμη και καλή προσαρμογή στο νέο σπιτικό σας...όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι και με τον ύπνο (που θα πάει θα συνηθίσει σιγά-σιγά) θα σε σκεφτόμαστε....Φιλάκια πολλά!!! Εμεί χαθήκαμε διότι είχα πάει πάλι Βουλγαρία για κάποιες μέρες με την δουλειά τώρα εδώ με αρρωστούλι τον μικρό στάθη πυρετό κλπ

Εύχομαι περαστικά σε όλα τα παιδάκια και υπομονή στις μανούλες...!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας. Ευχαριστω για τη συμπαρασταση. Η κατασταση της ειναι σταθερη. Μολις εφυγε η γιατρος. Ελπιζουμε να αρχισει να τον παλευει τον ιο αλλιως νοσοκομειο για οξυγονο και συνεχεια της θεραπειας εκει. Να δουμε πως θα ειναι μεχρι το βραδυ...

ωχ βρε κορίτσι μου εύχομαι να αποφύγετε το νοσοκομείο αμαν πια με τις ιώσεις βρε παιδι μου τα τσακίζει τα παιδάκια....Περαστικά

και αφού έχω να σας δω και να τα πουμε πολυ καιρό (παρολο που ειμαι ξενυχτισένη αφού ο Στάθης το βράδυ είχε 40 πυρετό και τον ειχα με κομπρέσες.....κοιμάται τώρα το ζουζούνι) κερνάω πρωινόοοο για περάστε παρακαλώ!!!

coffee.jpg

keik-sokolatas.jpg

Καλό ΣΚ να έχουμε μανουλομανουλίτσες μου!!!

Καλημέρα μανούλες!

Να ευχηθω περαστικά στην Χαρά! Δημητρούλα ελπίζω να αποφύγατε το νοσοκομειο και η Χαρά μας να καταπολέμησε τον ιο. Φανταζομαι ποσο ταλαιπωρειται η καημενούλα!

Περαστικα και στον Σταθη, στην Ραφαηλία και σε όλα τα αιδάκια που ταλαιπωρούνται!

Μαρια με το καλό να μπείτε στο καινούργιο σας σπιτάκι και να έχετε μια όμορφη προσαρμογή! Θα συμφωνήσω με την Ιωαννα οτι αυτη η αλλαγή πιθανόν να επηρεάσει θετικα΄την Γεωργια! Σας το ευχομαι ολόψυχα!

Εμεις τωρα πια ειμαστε καλα! Ειχαμε εκεινους τους εμετους που σας ειχα πει, που τελικα δεν ηταν γαστρεντεριτιδα μιας και εμφανιζοταν με συχνοτητα ανα 2-3 μερες μονο πρωι , με εξαιρεση ενα βραδυ στον υπνο. Γενικα ηταν πολυ ανυσηχη ολο αυτον τον καιρο και τα βραδια μας ηταν μαρτυριο αφου ξυπνουσε και εκλαογε χωρις λογο. Μετα απο σκεψη σκεφτηκα μηπως εφταιγε το γαλα, πηρα και τον παιδιατρο και μου ειπε να το δοκιμασω για μια εβδομαδα. Ε απο τοτε που αλλαξαμε γαλα, τελος οι εμετοι και τελος τα ξυνηματα! ΑΠο το χρονο μεχρι τους 18 μηνες της διναμε κατσικισιο με μετα αγελαδινο! Τωρα αρχισαμε το κατσικισιο παλι! Ειναι αληθεια τελικα οτι ειναι πιο ευπεπτο! Οποτε Ιωαννα μου δεν νομιζω οτι χρειαζετε να ανυσηχεις νομιζω οτι ο Θοδωρης θα το πιει μια χαρα. Και η αληθεια ειναι οτι το αγελαδινο κατηγορειται για τις αλλεργιες που εμφανιζουμε και ως ενηλικοι!

Εμενα ξαφνικα μια μερα μου σταματησαν οι αναγουλες, αγχωθηκα να σας πω την αληθεια πηγα στον γιατρο και ολα ηταν οκ! το σποράκι μεγαλώνει φυσιολογικα! Βεβαια η χαρα μου κρατησε λίγο γιατι μετα απο 3 μερες επανηλθαν δριμύτερες:rolleyes:. Με τη δουδεια συνεχιζω μεχρι οσο αντεξω, θα δειξει... Το κακο ειναι οτι αρχισα να ανεβαζω πιεση και τωρα την καταγραφω για λιγες μερες ωστε να επισκεφτω και εναν καρδιολογο. Τελικα καθε εγκυμοσυνη ειναι πολυ διαφορετικη!

Να εχετε όλες ενα υπέροχο σκ!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα, καλό ΣΚ και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σ΄όλα τα μωράκια!!!

Δημητρούλα μου ελπιπζω η Χαρούλα σας να είναι ήδη πολύ καλύτερα σήμερα κ να μην χρειαστεί νοσοκομείο. Καλό κουράγιο κοριτσάκι. Πολύ ταλαιπωρηθήκατε φέτος...

Περαστικά και σ΄όλα τ΄άλλα αρρωστούλικα.

Εμείς χθες πήγαμε για εμβόλιο κ ήταν η πρώτη φορά που θυμήθηκε- σπανίως πάμε στην γιατρό ευτυχώς- και την έπιασε το παράπονο με το που φτάσαμε στο σπίτι της γιατρού. Ευτυχώς λίγο έκλαψε στο εμβόλιο κ μετά όλα καλά. Τώρα ξανα σε 4 μήνες.

Ιωάννα μου κι εμείς δίνουμε κατσικίσιο. Συνήθως το αναμιγνύουμε με αγελαδινό αλλά τώρα αποφασίσαμε κ δοκιμάσαμε κ σκέτο κ μιά χαρά το πίνει. Εμείς βέβαια ακόμα σε μπιμπερό της το δίνουμε. Με το καλαμάκι δεν το πίνει όλο.

Η Αθηνά ευτυχώς δεν φαίνεται να έχει θέμα με το αγελαδινό αλλά αφού είναι πιό υγειινό το προτιμούμε.

Σας φιλώ όλες, μανούλες, παιδάκια και κοιλίτσες! Να είστε όλοι καλά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες. Η Χαρα μου αρχισε να ανταποκρινεται στην αγωγη κι φαινεται οτι θα αποφυγουμε το νοσοκομειο. Ταλαιπωρειται παρα πολυ βεβαια και ενω ειναι παρα πολυ ησυχη τωρα ειναι συνεχεια εκνευρισμενη απο την κωλοκορτιζονη. Παιρνει αι σταγονες και 2 εισπνεομενα με κορτιζονη. Ο νφελοποιητης μας εσωσε. Οταν γινει καλα με το καλο θελω να παρω ενα δωρο στη γιατρο που μας εχει σκλαβωσει. Πειτε καμια ιδεα.

Περαστικα σε ολα τα αρρωστα παιδακια και της μανουλες. Υπομονη!

X4pTp3.png

Δημητρούλα μου πολύ χάρηκα για την Χαρά μας που πάει καλύτερα! μακάρι γρήγορα να γίνει τελείως καλά! ο Νικόλας μας τι κάνει? θες καμια βοήθεια που σαι μόνη και με τα δυο παιδάκια? αν ναι,μην διστάσεις.στην γιατρό σου να πάρεις ένα δωράκι,καλή ιδέα,πόσο χρονών είναι περίπου? αν θες κάτι τυπικό,τύπου πένα για το γραφείο της,αλλιώς ένα ωραίο μπουρνούζι ( εχει προσφορά κάπου κάτι Άνεμος τέλεια κυριλέ)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα και από εμάς!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε όλα τα παιδάκια μας που ταλαιπωρούνται... είναι πολύ άσχημη περίοδος, όλο τέτοια ακούμε.

Η Λούσυ σήμερα είναι καλύτερα πέρασε τελικά 7ήμερη γαστρεντερίτιδα με όλα τα συναφή (εμετούς τρελή διάρροια και πυρρετούς κάποιες μέρες). Εγώ την περνάω ξώφαλτσα ένα βράδυ μόνο χτύπησα 40άρι πυρετό τις άλλες μέρες απλά σέρνομαι έχω ναυτία (από την ίωση), ο Θ από το Σάββατο είναι με καραμπινάτη γαστρεντερίτιδα κλπ πυρετό.....

Και έρχομαι σε ένα σημείο και αναρωτιέμαι δυνατά.... γιατί τόσα χρόνια πριν μείνω έγκυος κόψω το τσιγάρο κλπ δεν αρρώσταινα με τίποτα και από τότε που ακολούθησα ποιό μαζεμένο λάιφστάιλ τα έχω παίξει να αρρωσταίνω και χωρίς να κολλάω από την Λου , πονάνε τα λαιμα μου συνεχώς... γγρρρρρρ

Αυτά από εμάς,πάω να ετοιμάσω το Λουσάκι για νανάκια!

Καληνύχτα!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...