Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα μανούλες και παιδάκια!

εύχομαι να είστε όλοι καλά,να έχουν αναρρώσει τα μικράκια και να περνάτε καλά!κι ας είχαμε μόνο 4 ποστ σε 5 μέρες:-(:-(:-(

Άννυ μου πως τα πάει η Κλειώ?συνεχίζει τη ''δίαιτα'':tongue:?ελπίζω όχι!

Τάνια η Θεοδώρα είναι οκ?ελπίζω να μην είχατε κι άλλους εμετούς.εσύ κάνεις και εμετούς ή μόνο ναυτία έχεις?

για την άδεια,άκου τι ισχύει στο δημ.τομέα.δικαιούσαι ένα μήνα αναρρωτική(επεπειλούμενη)για κάθε χρόνο υπηρεσίας.δηλαδή αν εισαι στο δημόσιο 5 χρόνια,δικαιούσαι 5 μήνες άδεια,την οποία απ'όσο γνωρίζω μπορείς να πάρεις και από ιδιώτη γιατρό και ίσως χρειαστεί να περάσεις από επιτροπή(εγώ επειδή είχα αποκόλληση δεν πήγα η ίδια,πήγε ο άντρας μου με υπέρηχο στον οποίο φαινόταν η αποκόλληση και όλα οκ.ο γιατρός που θα σου τη γράψει φαντάζομαι οτι θα σου εξηγήσει περισσότερα).αν χρειαστείς παραπάνω από τους μήνες που δικαιούσαι μπορείς να πάρεις άδεια κυοφορίας μέχρι να πάρεις την άδεια κύησης,αλλά μόνο από επιμελητή νοσοκομείου,με υπογραφή διευθυντή μαιευτικής.εγώ σε αυτή τη φάση είμαι τώρα,με το αζημίωτο φυσικά,καταλαβαίνεις:confused::confused::confused:

θα σου έλεγα πάντως αν είσαι χάλια,να μη διστάσεις να πάρεις έστω ενα-δυο μήνες άδεια μέχρι να μπεις στο δεύτερο τρίμηνο και να σταθείς στα πόδια σου.και μετά αν είσαι καλά βλέπεις....κι εγώ θα δίσταζα,θα σκεφτόμουν τα παιδάκια μου,τους γονείς αν ήμουν σε θέση να εργαστώ,όμως θα σου έλεγα να μην ταλαιπωρηθείς αν νιώθεις χάλια,γιατί με τα χρόνια κατάλαβα οτι ίσως κανείς δεν εκτιμά την υπεράνθρωπη κάποιες φορές προσπάθειά μας να ανταπεξέλθουμε στα καθήκοντά μας ακόμα κι αν πραγματικά αδυνατούμε ορισμένες μέρες και στιγμές λόγω υγείας...καλή δύναμη οτι κι αν αποφασίσεις.

άντζυ χαίρομαι που είστε καλύτερα!δοκίμασε να αλλάξεις μέγεθος στη φωτο που θέλεις να βάλεις στα συνημμένα,να την κάνεις μικρότερη δηλαδή.

και η Γ.μου είναι καλύτερα,μετά από 10 μέρες καθαρίζει η μυτούλα της!έλεος με το σκουπάκι,δε θέλω να το ξαναδώ στη ζωή μου,σπαράζει το καημενούλι μου...και έχω και το μπαμπά της που λυγίζει λέει,δε μπορεί να την ακούει να κάνει έτσι και χρειάζεται να πείσω πρώτα αυτον και μετά το παιδί!

οι άλλες εγκυούλες που είναι???tatti και ελισάβετ??????

μήπως έχει μιλήσει καμιά σας με τη Νικόλ μας????

να είστε όλες καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ουαουυυυυ,αλλάξαμε και σελίδα!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

καλημέρα φίλες! πως να αλλάξω το μέγεθος της φωτο για να την ανεβάσω???!!!:confused::confused:

καλημέρα μανουλάκια μου! μα που είστε όλες??!

post-23936-14825440816432_thumb.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα!!! Πρώτη φορά σήμερα μετά από πολυυυυυύ καιρό η Αθηνά μου δεν ξύπνησε το βράδυ κ ακόμα κοιμάται! Είχαμε βγει χθες οπότε κοιμήθηκε αργά- κατά τις 12:00 με ύπνο μόνο σαράντα λεπτά το απόγευμα. Νομίζω ότι θα πρέπει να την εξαντλούμε τελικά μήπως καταφέρουμε να ξεκουραστούμε κι εμείς επιτέλους.

Βέβαια εγώ, αντί να εκμεταλλευτώ την κατάσταση κ να κοιμηθώ, έχω ξυπνήσει νωρίς νωρίς ως συνήθως...

Πώς είστε βρε μανούλια; Χαθήκαμε... Ελπίζω όλα τα αρρωστούλικα να έχουν πιά αναρρώσει κ όλες οι εγκυούλες να είναι κ να αισθάνονται τέλεια!

Σας φιλώ όλες και εύχομαι ένα υπέροχο ΣΚ!

Το μήνυμα αυτό το έγραψα το πρωί αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να ποστάρω κ για να μην ξαναγράφω απ ΄την αρχή έκανα copy και τώρα paste.

Δεν θυμάμαι τι έγραψα αλλά αν λέει καλημέρες αυτός είναι ο λόγος. Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Πρώτη φορά σήμερα μετά από πολυυυυυύ καιρό η Αθηνά μου δεν ξύπνησε το βράδυ κ ακόμα κοιμάται! Είχαμε βγει χθες οπότε κοιμήθηκε αργά- κατά τις 12:00 με ύπνο μόνο σαράντα λεπτά το απόγευμα. Νομίζω ότι θα πρέπει να την εξαντλούμε τελικά μήπως καταφέρουμε να ξεκουραστούμε κι εμείς επιτέλους.

Βέβαια εγώ, αντί να εκμεταλλευτώ την κατάσταση κ να κοιμηθώ, έχω ξυπνήσει νωρίς νωρίς ως συνήθως...

!

Εμ αγάπη μου, η δύναμη της συνήθειας!!!!!!!!!!!!

Μπράβο το καλό κορίτσι.....Άντε να το πάρει σύστημα γιατί ο ύπνος παιδιά είναι ωραίο πράμα!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλησπέρα μανούλες!

Τί κανετε όλες σας εξαφανισμένες?

Εμείς έχουμε κολλήσει μια υπέροχη γαστρεντερίτιδα για δεύτερη φορά φέτος αλλά τώρα έχουμε περισσότερο πυρετό από την άλλη φορά.... Αναμένω να κολλήσω και εγώ και ο Θ για να ολοκληρωθεί το γλυκό.......

Κατά τ'άλλα καλά, δλδ δεν υπάρχει τπτ νεότερο γενικώς, οπότε καλή είναι και η ησυχία....

Τί κάνουν τα παιζάκια και οι κοιλίτσες?

Σας αφήνω με μια χαριτωμένη συνταγή που είδα σήμερα και σκοπεύω να υλοποιήσω οσονούπω....... Πίτσα με σοκολάτα και μπανάνα!!!!!!

http://tokoutali.com/23/%CF%80%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1/

γιαμιιιιιιιιιιιιιι

bb

GaiGp3.png

Περαστικά βρε Βικάκι! Πώς την πάτησε πάλι; Στον σταθμό;

Ελπίζω εσείς να μην κολλήσετε αυτή την φορά.

Ο ύπνος της Αθηνάς κράτησε μιά μέρα μόνο. Χθες, 4:09 το πρωί με φωνάζει κ όταν με βλέπει μου λέει: μέρα δηλ. Καλημέρα! Δεν λέω, δεν υπάρχει πιό όμορφο ξύπνημα απ΄το να σου λέει το μωρό σου καλημέρα, αλλά όχι στις τέσσερις το πρωί! Βέβαια της εξήγησα ότι είναι ακόμα νύχτα και την πήρα στο κρεβάτι μας όπου στριφογύριζε επί μιά ώρα ώσπου τελθκά κοιμήθηκε. Πολύ κούραση κορίτσια! Τώρα κοιμήθηκε οπότε θα την πέσω κι εγώ από νωρίς. Καληνύχτα μανουλίτσες, μωράκια και κοιλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανες. Ευχομαι να ειστε ολοι καλα. Βικακι περαστικα.

Ατλαντις ευχομαι να πηγαινουν ολα οκ.

Εμεις τρεχουμε λιγο. Παραμονη Χριστουγεννων αρρωστησε ο Νικολας και περασε οριστικα την περασμενη Τριτη αφου πηρε για πρωτη φορα αντιβιωση. Κολλησε τους παντες και ευτυχως πολυ ελαφρια τη Χαρα. Ξαφνικα την Παρασκευη η Χαρα αρχισε να δειχνει συμπτωματα ασθενειας. Τελικα ειναι χαλια. Με μασκες, αντιβιωση και μολις αρχισαμε νεφελοποιητη με 3 φαρμακα. Προσπαθουμε να γλυτωσουμε το νοσοκομειο. Ελπιζω αυριο να ςειναι καλυτερα γιατι δεν μπορει να αναπνευσει η μικρουλα μου.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φίλες.Δημητρούλι μου τι πράγμα είναι αυτό,εμείς κι εσείς μου φαίνεται φέτος αρρωστήσαμε πιο πολύ απο όλους. πως είναι σήμερα η Χαρά μας? πω πω το εύχομαι να μην χρειαστεί νοσοκομείο και να είναι ήδη καλύτερα.εμείς τον τελευταίο καιρό για να μην ΞΑΝΑ-κολλήσει κυκλοφορούσαμε όλοι με μάσκες στο σπίτι,αντισηπτικό και κάτι σαν καραμέλες για την ανάσα αντισηπτικές κι αυτές.κωλομικρόβια...οι υπόλοιπες μανούλες πως είστε? Βικάκι μου το Λουσάκι είναι καλύτερα? εσείς?

εγκυούλες πως τα πάτε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα κοριτσάκια!

καταρχήν θέλω να κεράσω πρωινό για όσες περάσουν ως το μεσημέρι!

καφεδάκι-που το έχω επιθυμήσει τρελάαααααα:

emo064018.jpg

και αυτά τα υπέροχα ντόνατς για όλες:

donut01.jpg

Δήμητρα λυπάμαι πολύ που είναι τόσο αρρωστούλα η Χαρά...μακάρι να πάνε όλα καλά και να περάσει γρήγορα γρήγορα.τα δέχεται όλα αυτά το μικρούλι?αχ μωρέ....κράτα γερά,θα περάσει κι αυτό!

Βικη περαστικά και στη Λουση.κολλήσατε κι εσείς?ελπίζω όχι!την έφτιαξες την πίτσα?

άτιμες ιώσεις:mad::mad::mad:εγώ έχω ''αναγκαστεί'' για τη δική μου προστασία κυρίως να την κρατάω μακριά από παιδάκια που πηγαίνουν σχολείο και το σιχαίνομαι που της το κάνω αυτό γιατί τα λατρεύει τα παιδιά και περνάει τέλεια μαζί τους,όμως σε αυτή τη φάση δεν έχω επιλογή...

άντζυ η Χρυσανθούλα πως είναι?α!η τούρτα σούπερ!μπράβο μανούλα!!!!τη ζαχαρόπαστα την έφτιαξες ή την αγόρασες?δεν έχω φτιάξει ποτέ,αλλά θέλω πολύ να το κάνω.είναι η συνταγή του Στέλιου?

Μαράκι κι εμένα η Γ.τα ίδια κάνει με τον ύπνο,αλλά δε μου λέει καλημέρα:tongue:οπότε να λες κι ευχαριστώ:tongue:απόψε κοιμήθηκε στις 11.30 και ξύπνησε 7.15,ούτε 8ωρο ρε παιδιά...αααααααχ,βλέπω να κοιμάται-πρώτα ο Θεός-το μωράκι μας και να ξενυχτάμε με τη Γ...

τα δικά μας νέα είναι οτι δόξα το Θεούλη είμαι καλά-Δήμητρα ευχαριστώ! και οτι από Δευτέρα Θεού και καιρού θέλοντος θα μένουμε στο σπίτι μας..ενάμησι χρόνο περίμενα αυτή τη στιγμή και τώρα που ήρθε έχω τρελή αγωνία για το πως θα τα καταφέρουμε με τη μετακόμιση,με τα οικονομικά και κυρίως για το πως θα το δεχτεί η Γ.ειδικά στο θέμα του ύπνου.θα νιώσει ανασφάλεια και...θα κάνω οτι περνά από το χέρι μου και εύχομαι να πανε όλα καλά.

δυστυχώς δε θα έχω νετ και όπως σας έχω ξαναπεί θα μαθαίνω νέα σας όποτε μπορώ όταν έρχομαι στους δικούς μου.

κοιτάξτε να μην το διαλύσετε το καφέ φιλενάδες:wink:;-):wink:

δε νομίζω να έχω χρόνο να ξαναμπώ,οπότε σας φιλώ όλες,να είστε καλά κι εσείς και τα παιδάκια σας,καλή δύναμη σε όλες και κυρίως στις άλλες εγκυούλες,θα σας σκέφτομαι,θα εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και θα τα λέμε κάπου κάπου!

''εσείς κι εγώ...

Μετα απο πολυ και ρο εχετε κ τη δικη μου καλησπέρα!!!!!!!!!!

Οι μερες κυλουν με διαφορα θεματα οι απιτησεις της μικρης μας κρατουν πιο πολλες ωρες αποσχολημενες --ωστωσο σας διαβαζω αλλα δεν γραφω.

Να ευχηθω στη νεα εγκυούλα μια ομορφη εγκυμοσυνη και με το καλο.

Εμεις ολο μυξες και πάλι μυξες.Επειδη σταματαει και πάλι εχονται καθως και ενα ς νυχτερινος βηχας που ταλαιπωρει την μικρη η γιτρος μας ζητησε καλλιεργεια ρινικου και φαρρυγγικου. Και περιμενουμε αποτελεσματα

Κατα τ αλλα οι μερες κυλουν με αγχος γιατι τα πραγματα ολο κ στενευουν λογαριασμοι χαρατσια κτλ δενμας αφηνουν να ηρεμησουμε

Δημητρα τοσο πολυ ααρρωστησατε??? Γιατι ρε γμτ????? Και θηλάζεις υποτιθεται συνεχεια τη Χαρα. Τι στο καλο ????εινα ιτοσο ευαισθητη????? Περαστικα σας.....

Μαρια -atlantis-eisa καλυτερα τωρα ??ειδα ταλαιπωριεσαι με αποκολληση.Αχ ολλο στα δυσκολα......Ειαι δυνατη ομως

Δεν προλαβαινω άλλα

καλο βραδυ:P

Μανουλίτσες μου, είχα πολύ καιρό να κάτσω στον υπολογιστή, όλο απ'το τηλέφωνο σας διάβαζα. Μπήκα και πολύ στενοχωρήθηκα με όλα αυτά που διαβάζω. Δημητρούλα μου, σας μουτζώσανε βρε κοριτσάκι? Πώς είναι η Χαρουλίτα? Ελπίζω πολύ καλύτερα σήμερα κι από αύριο περδίκι. Κουράγιο μανούλα!

Αντζούλα, κι εσείς βρε παιδί μου, τι τραβάτε? Συνήλθε το Χρυσανθάκι?

Βικάκι, εσείς πώς είστε?

Βασιλική, καλά αποτελέσματα εύχομαι. Να μην είναι τίποτα.

Μαράκι, καλορίζικο το καινούριο σπίτι! Να προσαρμοστείτε τέλεια και να ζείτε μόνο χαρούμενες στιγμές εκεί. Κάθε ευτυχία να σας φέρει και με το καλό το αδερφάκι της Γεωργίας σου.

Εμείς καλά είμαστε. Δεν σταματάμε να τρέχουμε (αυτό το παιδί δεν ξέρει να περπατάει, μόνο τρέχει) και δεν κλείνει το στόμα της. Το τελευταίο που της έχει κολλήσει είναι από την διαφήμιση με τον ομορφάντρα (μία φορά έτυχε και την είδε γιατί σπανίως βλέπουμε τηλεόραση) λέει συνεχώς "πωπωπωπω μη με κοιτάτε" (μη με ξυπνάτε λέει η διαφήμιση αλλά αυτή το άκουσε έτσι) και τρέχει μες στο σπίτι φωνάζοντάς το. Πολύ γέλιο!

Το πράγραμμά της έχει αλλάξει εντελώς και ξυπνάει 11:30 το πρωί, δεν την αφήνουμε να κοιμηθεί το μεσημέρι, και κοιμάται κατά τις 9:30 το βράδυ. Έχει τύχει και κανά δυό βράδυα τα πήγε σερί μέχρι τις 8:30 όπου πίνει το γάλα της και ξανακοιμάται μέχρι τις 11:30. Αν συνεχίσει έτσι, έχω κάποια ελπίδα να ξεκουραστώ κάποια στιγμή κι εγώ.

Με την δουλειά τα ίδια. Γυρνάω εφτά το απόγευμα κάθε μέρα αλλά ευγνωμονώ που την έχω και που πληρώνομαι.

Φιλιά σε όλες τις μανούλες και όλες τις κοιλίτσες.

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...