Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες. Αντζυ μου περαστικα. Κι εμεις αρρωστοι ειμαστε απο τα Χριστουγεννα, μια δειχνει οτι περναει, μια χειροτερευει. Χθες ηταν χαλια ο Νικολας και τον ειδε η ντοκ σημερα και θα παρει την 1η του αντιβιωση για 10 μερες. Εχει τραχειιτιδα. Και η Χαρα ειναι αρρωστουλα απο παραμονες Πρωτοχρονιας αλλα ειναι καλυτερα απο τον Νικολα.

Αντζυ στο θεμα τουαλετα, καπου τοχασαμε πηγαινοντας Πατρα. Εχασε τη σειρα του, τωρα ειναι και αρρωστος... Θα ξαναδοκιμασουμε αργοτερα.

Οσο για την Ντορα ξαναγινα κι εγω παλι παιδι. Ξαναπηγαινα χαλαρα αν ειχα τα λεφτα.

Βικακι εμενα για την ωρα δεν ανταποδιδει αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν βλεπω βιαια παιδακια απομακρυνομαστε με ελαφρα.

Το βασικο γευμα του ειναι οσο ενα κεσεδακι. Σπανια περισσοτερο.

Γαλα δινω το Νεσλακ πρωι,βραδυ. Του φτιαχνω 300 και 300μλ και πινεαπο 400 ως 600 αναλογα τα κεφια. Οσο θελει.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!!

πω πω!!! κόσμοςςςςςςςςς

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είμαι ελαφρώς πελαγωμένη, γιατί άλλο πρόγραμμα έχουμε τις μέρες που πηγαίνουμε παιδικό και άλλο όταν είμαστε σπίτι και ειδικά στο φαγητό. Ενώ εκεί τρώει τα πάντα στο σπίτι της αρέσει να τσιμπολογάει διάφορα αλλά όχι να τρώει φαγητό. Σπάνια και λίγο. Έλεγα μήπως της δίνω πολύ αλλά απ ότι βλέπω μπαααααααααααα............... Γι αυτό είμαστε με το ζόρι 11 κιλά (με τα ρούχα...).

Τανίτσα μου υπομονήηηηηηηη χαχαχαχα τί μου θύμησε αυτή η λέξη!!! Λογικά αυτός ο μήνας είναι ο τελευταίος με ζαλάδες και ναυτίες, μετά θα έρθει το υπέροχο χαλαρό 2ο τρίμηνο!!

Άντζυ μου περαστικά σας! Σας ρήμαξαν φέτος ρε γμτ.... τί σου είπε ο γιατρός για να ενισχύσετε την άμυνα?

Μαρία (Μαράκιους) μου περαστικά και σε εσάς, άντε να γίνετε καλά να πιούμε κανένα καφεδάκι επιτέλους!! ΑΠό το καλοκαίρι το λέμε!

Δημητρά μου πολύ στεναχωρήθηκα ρε γμτ..... τραχειίτιδα αμαν πολύ ταλαιπωρήθηκε ο Νικόλας όλες τις γιορτές... Περαστικά και από εδώ...

Μαράκι το βιολογικό το Όλυμπος μυρίζει ποιό έντονα?

Από την Βάσω δεν έχουμε νέα για τον Γιώργο ε?

Τα νέα μας, ξεκινήσαμε και εμείς ξανά σήμερα σταθμό με κλαματάκια το πρωί, στεναχωρήθηκα που την είδα να κλαίει. Το βράδυ μας μία από τα ίδια την μάλωσα και την κατέβασα από το τραπέζι γιατί δεν έτρωγε από πείσμα επειδή ήθελε τις φρυγανιές που είδε και όχι την ψαρόσουπά της και μου έκλαψε. Και λέω τί παλιομέρα... ουφ έφυγε....

Λοιπόν φίλες πάω να χαζέψω λιγάκι στο νέτ γιατί νυστάζω....

Φιλάκια πολλά και περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια και μανούλες!!

GaiGp3.png

Γεια σας φιλεναδούλες!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές παρόλο που δε γιορτάζω! Έχω γενέθλια και γιορτή μαζί, τον Μάιο! Όλα τα καλά και σε εσάς!

Διαβάζω για ιώσεις και στενοχωριέμαι... Ειδικά για τη Χρυσάνθη που ταλαιπωρείται τόσο...

Άντζυ, μήπως να δοκιμάσεις με φυσικά μέσα να της ενισχύσεις την άμυνα; Πορτοκάλι ή ακτινίδιο για βιτ. C, βασιλικό πολτό ή κάτι σχετικό; Διάβασα πάντως πως συχνά μπορεί να φταίνε τα πεσμένα επίπεδα σιδήρου, δε θέλω να σε ανησυχώ άδικα αλλά είναι κάτι απλό που μπορεί να διορθωθεί γι'αυτό το αναφέρω... Ο παιδίατρος σας τί λέει; Πάντως γέλασα πολύ με το όπεν!

Περαστικά και σε εσάς και στο Νικόλα και στη Χαρά και στο Γιώργο και στην Πολυξένη και στη μαμά Μαρία! Να γίνουν γρήγορα όλοι καλά και να μην ταλαιπωρούνται άλλο...

Βίκυ, κι ο Θ. ούτε 11.200 δεν είναι, σήμερα πήγαμε στο γιατρό... ;) Κάποιες φορές τσακίζει ποσότητες (δλδ ένα πολύ γεμάτο πιάτο φακές και συνεχίζει) κι άλλες τρώει μισή μερίδα... Ανάλογα τη μέρα, τα κέφια, το φαγητό (αν και δεν έχει φαγητά που δεν τρώει)

Για το φαγητό η Λου μήπως το καταλαβαίνει πως αγχώνεσαι και το τραβάει κι εκείνη; Δοκίμασε να κάνεις την αδιάφορη μήπως και πιάσει. Δε θα πάθει και τπτ αν δεν φάει καλά λίγες μέρες! Αν πεινάει θα φάει! Αν δεν πεινάει δεν μπορεί να φάει με το ζόρι, όπως κι όλοι μας...

Επίσης είναι λίγο αγαθιάρης και δεν χτυπάει, και δεν το πολυκαταλαβαίνει αν τον σπρώξουν ή τον τραβήξουν, (χτύπημα δε μας έχει τύχει) κάθεται και κοιτάει... Μια φορά μόνο που ένα τον έσπρωχνε συνέχεια, μετά πήγε σε ανύποπτο χρόνο και το έσπρωχνε από πίσω αλλά μαλακά, όχι σπρωξιά.

Γάλα ακόμη μαμαδίσιο, του έδωσα 2 φορές στο άσχετο μέσα στη μέρα με καλαμάκι γιατί το είχε δει στο ψυγείο αλλά πιο πολύ έπαιξε με το καλαμάκι!

Εσείς που θηλάζετε ακόμη πρόβλημα με τα δόντια δεν έχετε; Εμένα σε όλη τη διάρκεια με σφίγγει με τα δόντια και με πονάει, μένουν και σημάδια και δεν δείχνει να καταλαβαίνει όταν του εξηγώ... Μια φορά με κοιτούσε μέσα στα μάτια και προσπαθούσε να αντιληφθεί τί του έλεγα και τελικά άνοιξε το καημένο το στόμα και έκανε θηλαστικές κινήσεις με τη γλώσσα στον αέρα! Ευτυχώς είναι με τις μέρες κι όχι συνέχεια που γίνεται αυτό...

Τάνια, καλό κουράγιο! Τί να κάνεις άλλο; Υπήρχε κάποιο κόλπο που σε ανακούφιζε να το δοκιμάσεις; Πάντως η Θεοδώρα κατάλαβε τη δυσκολία σου και έδειξε καλή διαγωγή! Ελπίζω έτσι να συνεχίσει και να μη σε ζορίσει σε όλη την εγκυμοσύνη!

Ελισάβετ, τις έχω καημό τις πλαστελίνες, θα δοκιμάσω την αυστηρή μέθοδο σου και θα δω αν πιάσει!

Ξεστολίσατε; Εγώ όχι! Πρέπει να συμμαζευτούμε γενικότερα αλλά με την αρρώστια του έχει πάθει μαμακίαση και η λέξη σουξέ είναι "αγκαλίτα"...

Ένα μαγικό κουμπί να μπαίνουν όλα στα κουτιά τους και στη θέση τους, να σκουπίζονται να σιδερώνονται κλπ γιατί δεν υπάρχει; :-(

Αυτά... Κλείνω με παράπονο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερα μανουλες και παιδακια

καλη χρονια να εχουμε, με υγεια πανω απο ολα για εμας και τις οικογενειες μας

και αγααααααααπη

...γιατι για τους αλλους τομεις (δουλεια, οικονομικα...κλπ...) μας βλεπω "καθε περσι και καλυτερα"

Ουτε θυμαμαι απο ποτε εχω να γραψω...

Συγχαρητηρια για τις εγκυουλες και ευχομαι να αναρρωσουν γρηγορα τα αρρωστουλικα μωρουλια μας

Σας φιλω ολες και να ξερετε οτι σας σκεφτομαι κι ας μην μπαινω συχνα...ειναι η ψυχολογια μου περιεργη με ολα αυτα που βιωνουμε και εχουν αρχισει να μου φαινονται βουνο :(

μακια !

QuW0p3.png

Φιλεναδούλες θέλω να σας ρωτήσω:

Όταν πάτε σε ταβέρνα με τα παιδιά γενικά κάθονται ή τριγυρνάνε όλη την ώρα και εσείς είστε από πίσω τους;Γιατί ο δικός μου όταν δεν τρώει δεν κάθεται με τίποτα.....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

μαμαδιτσες μου τι κανετε???!

ΤΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ μπηκα κ ειδα το πιο ομορφο νεο!!!!!!!!!!να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!με το καλο να ρθει το αδερφακι της Θεοδωρας!

μπραβο ρε κοριτσια που κανετε αδερφακια στα παιδακια σας κ σε εσας που σκεφτεστε να κανετε...εγω δεν θελω καθολου ακομη,αν κ ο Κ με πριζει συνεχεια!

τι να πρωτοθυμηθω τωρα....

Αντζυ μου περαστικα ρε συ στην Σανη μας,δεν δοκιμαζεις καμια βιταμινη κτλ?γελασα κ εγω πολυ με το οπεν!ηθελα κ εγω πολυ να παω την Κλειω να δει την Ντορα,αλλα δεν την φερνουν εδω ψηλα....αχχαχαχαχα

η Κλειω την πηδηξε την γαστρεντεριτιδα σε 3 μερες ευτυχως!!!

Μαρια μου η Κλειω κοιμαται στο δικο της δωματιο σε μονο κρεβατι με ενα προστατευτικο διπλα,αλλα ξυπναει καμια 2-3 φορες να παω διπλα της κ ξανακοιμαται.το κακο ειναι οτι με παιρνει κ μενα ο υπνος εκει κ πολλες φορες μας βρισκει το πρωι αγκαλια κ τον Κ μονο του....:cool:

προσπαθω να θυμηθω τι αλλο λεγατε....

εγω εκανα την αιτηση για επιδομα ανεργιας κ η αποφαση θα βγει 15/2,και λεφτα θα παρω μετα απο κανα 20ημερο....κατα τα αλλα ομως ηρεμησε το κεφαλι μο που εφυγα απο εκει μεσα......

προχθες πηγαμε κ στις Σερρες για 4 μερες γιατι βαπτισαμε την κορη του αδερφου του Κωστα... (Κλειω κ αυτη αλλα ας μην το σχολιασω αυτο τωρα....:S )ειχε κ ενα κλοουν στο γλεντι κ απασχολησε καλα τα παιδακια κ ηρεμησαμε λιγο!η Κλειω δε ξετρελαθηκε ,της ζωγραφισε κ μια καρδουλα στο μαγουλο κ ειχε πολυ γελιο!

παω να ξαναδιαβασω για να θυμηθω...αχαχαχαχ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες και κοιλίτσες!!!

Βάσω περαστικά σας! Εύχομαι αύριο να είναι καλύτερα ο Γιωργάκος μας.

Ιωάννα μου δεν γιόρταζες προχτές? έχω μπερδευτεί!! Μολύβια προς το παρόν επιτρέπουμε -συγκεκριμένα βεβαια- που δεν πολυγράφουν καλά, δεν έχει δώσει δείγματα βανδαλισμού προς το παρός (αλλά ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει..). Μαρκαδόρους έχουμε αλλά τους δίνω μόνο όταν είμαι μαζί της και την προσέχω. Κηρομπογιές επειδή φάνηκαν ιδιαίτερα "νόστιμες" εξοστρακίστηκαν. Με τις δε πλαστελίνες μηδέν ενδιαφέρον εκτός της γεύσης τους φυσικά, αρα κάνουν παρέα στις κηρομπογιές. Δεν ξέρω πότε θα της τις ξαναδώσω... Άφήστε που οι συγκεκριμένες αφήνουν τρελή "λαδίλα" στο τραπέζι και στα χέρια (εμένα πάντως μου άρεσαν χιχι).

Να κάνω 3 ερωτησούλες ρε κορίτσια?

1.Αν κάποιο παιδάκι χτυπήσει-σπρώξει το δικό σας, αυτό ανταποδίδει?

2.Τί ποσότητα είναι το βασικό γεύμα του?

3.Ποιό γάλα δίνετε, πόσο και κάθε πότε? (μάλλον δεν της φτάνει το μεμέ πλέον και ζητάει και φρέσκο.... με νεσκουίκ omg ξέρω...)

Φιλάκια !!!!!!

1. δεν μασαει τιποτα,παει κ παιζει με ολους κ τους φωναζει κιολας!

τελευταια κιολας οταν βλεπει καποιον που δεν ξερει(μικρο ,μεγαλο) οπως καμια πωλητρια σε μαγαζι,καμια σερβιτορα ,κανενα περαστικο σε βιτρινα διπλα μας, τους κανει ολους ''νααα!!'' κ χτυπαει κ το χερι της στο αερα! αρχιζει κ με νευριαζει κ δεν ξερω πως να της το κοψω.δεν παιρνει απο λογια σε αυτο το θεμα....

2.στην γιαγια μου τρωει το καταπετασμα!με μενα κανει μαγκιες κ τρωει οσο ενα μπωλακι του ικεα για να καταλαβεις...

2. γαλα πινει πρωι βραδυ απο 350μλ Ολυμπος φρεσκο..

επισης παιζει με πλαστελινες στο καρεκλακι της μονο, κ ζωγραφιζει με κηρομπογιες .μου χει βαψει ενα τοιχο,λιγο μαρμαρο ,μια καρεκλα κ τις κανει κ κραγιον κ ταχα βαφεται.ευτυχως δεν τις τρωει!

οταν εβαψε την καρεκλα της λεει ο κωστας: ''Κλειω,τι ειναι αυτο εδω??? ποιος το εκανε?????'' κ λεει η Κλειω ''Μαμα!''

την δερνεις ναι ή ου?αχχαχααχχααχ

pSC1p2.png

Φιλεναδούλες θέλω να σας ρωτήσω:

Όταν πάτε σε ταβέρνα με τα παιδιά γενικά κάθονται ή τριγυρνάνε όλη την ώρα και εσείς είστε από πίσω τους;Γιατί ο δικός μου όταν δεν τρώει δεν κάθεται με τίποτα.....

καθεται για κανα μισαωρο, ψιλοτσιμπαει οτι βρει κ μετα κανει τον ταρζαν κ εγω την τσιτα!αχχααχαχαχχα

να ευχηθω παλι τα περαστικα μου σε ολα τα αρρωστουλικα.αυτος ο χειμωνας μας ταραξε!!!!

Επισης να φωναξω τις ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ οτι θελω να πιουμε καφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ αγαπουλες!

pSC1p2.png

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?

εύχομαι να είναι καλύτερα όσα μικράκια ήταν άρρωστα!

Γιώργο,Χρυσάνθη,Νικόλα,Χαρά και Πολυξένη περαστικά σας και γρήγορα!

μπράβο στην Κλειώ που πήδηξε τη ιωσούλα σε 3 μερούλες!:tongue::tongue::tongue:

και η Γεωργία μου παρακαλώ να προστεθεί στη λίστα των νοσούντων:mad::mad:έχει μπούκωμα και καταρροή από τη Δευτέρα,γιατί την περασμένη εβδομάδα ήρθε μια φίλη με το μωράκι της σπίτι και το μωρό είχε μυξούλες και δυστυχώς κόλλησε το κοριτσάκι μου:(:(:(τώρα ελπίζω να τη σκαπουλάρει με αυτά,να μην προχωρήσει και να μην κολλήσω κι εγώ...γκρρρρρρ...το μόνο καλό ήταν οτι αντέδρασε πολύ καλά με το μωράκι-5 μηνών και χάρηκα πολύ!

Αντζυ μου καταλαβαίνω την ανησυχία σου για τη μικρή,θα το ξεπεράσει όμως,πολλά παιδάκια το παθαίνουν αν τύχει να κολλήσουν τη μια ίωση μετά την άλλη.προσέξτε τη για ένα μεγάλο διάστημα,να αναρρώσει καλά πριν τη φέρετε σε έπαφή με άλλα άτομα και όλα θα πάνε καλά!πέρασε η διάρροια τουλάχιστον?περαστικά της!

κι εγώ είμαι καλύτερα,σταμάτησαν οι συσπάσεις αν και δεν έχει ξεπεραστεί εντελώς η αποκόλληση.σε μια-δυο μέρες θα σταματήσω τα χαπάκια που με έχουν ταράξει και θα δούμε πως θα πάει.μακάρι να μην ξανανιώσω ποτέ μου σύσπαση,ποτέ...

αχ,πρέπει να σας αφήσω,κι είχα τόσα να πώ,χμ..

τα λέμε σύντομα παλι,φιλιά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας κοριτσακια μου!

Μαρια μου ηταν η τελευταιες συσπασεις αυτες;););)Ολα θα ειναι μια χαρα απο εδω και περα!!Θα το δεις!

Περαστικα και παλι στο Χρυσανθακι μας,στην Γεωργια και σε οσα παιδακια ταλαιπωρουνται ακομη με τις παλιοιωσεις!Μπραβο στην Κλειω που περασε μπαμ μπαμ την γαστρεντετιτιδα;)

Δημητρουλι πως ειναι ο Νικολας και η Χαρα???

Ελισσαβετ ο Γιωργος καθεται ησυχος και τρωει μεχρι να χορτασει και μετα οργωνουμε την ταβερνα απ ακρη σ ακρη!;)

Βικυ μου εμεις εχουμε παλι αφαγιες οποτε δεν μιλαω καν για ποσοτητες......τον εχεις δει ομως οταν ειναι στις καλες του ποσο τρωει......χαχαχαχαχα.Επισης για το θεμα του ξυλου δεν ξερω να σου πω γιατι ετυχε μονο μια φορα(ευτυχως) που ενα παιδακι τον δαγκωσε πολυ ασχημα στο μαγουλο αλλα απο τον πονο του δεν προλαβε να αντιδρασει και απο τοτε δεν εχει ξανα γινει κατι για να μπορω να πω....θα δειξει στο μελλον!Για το γαλα του δινω και εγω πρωι-βραδυ το δελτα υψηλης παστεριωσης και συνηθως πινει 330ml.

Στα δικα μας......ο Γιωργης τελικα ειχε αμυγδαλιτιδα την οποια ξεπερασαμε ευτυχως γρηγορα, απλα μου ειπε να μην τον βγαζω για καποιες μερες εξω γιατι με τις ιωσεις που κυκλοφορουν ειναι πολυ ευκολο να του το γυρυσει σε πνευμονια και ετσι επαθα ενα σοκ και ειναι απο την Δευτερα σπιτι ο ερημος και εχει λαλησει αλλα τι να κανω που φαβαμαι?????Ειχε συνηθισει καθε απογευμα βολτουλα και τωρα του επεσε βαρια η κλεισουρα....

Δεν θυμαμαι τι ηθελα να πω......Θα επανελθω!

Σας φιλω

Διαφημίσεις

γεια σας και πάλι!

Βασούλα ευχαριστώ,από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί..καλά κάνεις και τον έχεις σε κατ'οικον περιορισμό το Γιωργάκη μέχρι να αναρρώσει πλήρως,όσο δύσκολο κι αν είναι!εύχομαι γρήγορα να γίνει εντελώς καλά και να επιστρέψετε στις βολτίτσες σας!!

Αννυ μου χαίρομαι που ηρέμησες όπως είπες και εύχομαι να πάνε όλα καλά με το επίδομα και γενικά!

όσο για το δεύτερο ''Κλειώ'' εκτός του οτι εύχομαι να τους ζήσει το παιδάκι,έχω να δηλώσω οτι ,για μένα πάντα,θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το κακό με τα ονόματα των παππούδων-να υπάρχουν σε κάθε οικογένεια 45 Γιάννηδες,έλεος...δεν είναι αυτός ο μόνος τρόπος να τιμήσεις τους γονείς σου-πεθερικά σου.μακάρι να είχε την ίδια άποψη και ο αντρούλης μου και να είχαμε βάλει δικά μας ονόματα:wink::wink::wink:πάντως εγώ όταν έρθει η ωρα η καλή να βαπτίσουμε εγγόνια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα απαγορεύσω στα παιδιά μου να βάλουν το όνομά μου,ακόμα κι αν το θέλουν,τέτοιο άχτι έχω!

Ελισάβετ μου εμείς έχουμε πολύ καιρό να πάμε σε καφετέρια/ταβέρνα και οι τρεις μαζί,αλλά δε στέκεται πουθενά και για κανένα λόγο από μωρό,εκτός κι αν είναι μαζί μας άλλο μικρό παιδάκι,μόνο τότε θα καθίσει για 5-10' και μετά κάνουμε το σύστημα που περιγράφει η Αννυ:tongue:

Ειρήνη να μπαίνεις να ξεχνιέσαι,όλοι βουνά ανεβαίνουμε,άλλοι πιο ψηλά κι άλλοι λιγότερο,μη νομίζεις...να είστε καλά!

Ιωάννα μου μακάρι να ανακαλύψουν αυτό το μαγικό κουμπί!!!!κι εγώ δεν έχω δώσει ακόμα πλαστελίνες γιατί η μανταμ σουσου σιχαίνεται οτιδήποτε μαλακό(πχ.ζύμη) ή οτιδήποτε της λερώνει τα χέρια(πχ.άμμος) και δεν την πιάνει:lol:

Τάνια μου καλό κουράγιο με τη ναυτία,μακάρι να περάσει σύντομα,αλλά όπως είπες είναι σημάδι οτι όλα βαίνουν καλώς,οπότε μη μασάς!και πρόσεχε με τη μικρή,τη σηκώνεις?στην αλλαγη πάνας την πλένεις?

εγώ ως τώρα την έπλενα πάντα με νερό,όμως επειδή την κηνυγάω σε όλο το σπίτι για να την πιάσω όταν της πω για αλλαγή πάνας,κάνει το χαμό για να τη γδύσω/ντύσω και ζορίζομαι να την βάλω/βγάλω στη μπανιέρα,ρώτησα τη γιατρό ποια είναι η επόμενη καλύτερη λύση και προς απογοήτευσή μου μου απάντησε''δεν υπάρχει,μην τολμήσεις και βάλεις μωρομάντηλο στο παιδί''...όταν δε θα μπορώ άλλο,θα την καθαρίζω τοπικά με μια βρεγμένη πετσέτα,αυτή ήταν η συμβιβαστική λύση μας...φαντάζομαι οτι κάποιες θα χρησιμοποιείτε μωρομάντηλα και θα σας φανεί υπερβολικό,εγώ όμως που δούλευα σε παιδικό σταθμό και έβλεπα διάφορους ερεθισμούς και θέματα με αυτά τα έχω στην οργή μου.όσες δεν τα χρησιμοποιείτε,τι κάνετε????

Βίκη κι εμένα τρώει ανάλογα με την όρεξη και κυρίως με το φαγητό...δυστυχώς ακόμα δε δέχεται να δοκιμάσει όλα τα φαγητά,δεν βάζει καν στο στόμα της οτι δεν της μυρίσει καλά....κρέας τρώει ελάχιστο ως καθόλου θα έλεγα.και είναι 13+ κιλά,οπότε μη σκας για τα κιλά,το θέμα είναι τι τρώει.αν τρώει έστω ένα γεύμα με πρωτείνη/λαχανικά/ζυμαρικά την ημέρα,μη σε ανησυχεί καθόλου.έχετε κάνει καθόλου γενικές εξετάσεις αίματος?ρωτάω γιατί εμείς ακόμα δεν έχουμε κάνει και αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε....

δεν έχει τύχει να φάει καμία ξεγυρισμένη από παιδάκι,αλλά αν έτρωγε θα της κακοφαινόταν πολύ!είναι πολύ παραπονιάρα!

γάλα πίνει κι εμένα φρεσκο,το πρωί περίπου 300-350 γρ και το βράδυ 150-200.

Άντζυ κι εγώ έπαθα με τις φράσεις που λέει η Χρυσάνθη και ειδικά με το ''οπεν'',είναι απίστευτη!!!!

μακάρι να είναι το ίδιο καλή η προσαρμογή της Γ.,ευχαριστώ.

αν το θυμηθείτε πείτε μου,χρησιμοποιείτε ενδοεπικοινωνία το βράδυ??????

δε θυμάμαι άλλα,τα μαζεύω και φεύγω,πολλά είπα παλι,όνειρα γλυκά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλε που ειστε???

τι κρυο ειναι αυτο βρε κοριτσια???

Μαρια μου εγω δεν χρησιμοποιησα ποτε ενδοεπικοινωνια.το αγρυπνο αυτι της μανας....παντα την ακουω κ τρεχω..

οσο για τα ονοματα που λες κ εγω δεν το χωνευω καθολου αυτο το συστημα!

κ εγω θα απαγορευσω στα παιδια μου να βγαλουν δικο μας ονομα!!!

μωρομαντηλα εγω χρησιμοποιω παντως κ ποτε δεν ειχε θεμα,αλλα οχι συστηματικα...προτειμω να την σκουπιζω με βρεγμενες πετσετουλες....

οσο για το φαι που λετε..εχει κανα 2 μερες που η Κλειω αρνηται τροφες!θελει μονο σοκολατομ@λ@κιες να τρωει κ εννοειται δεν της δινω επειδη δεν τρωει τα φαγητα της.μου χει σπασει τα νευρα ομως που δεν τρωει!ας ελπισουμε να περασει συντομα!!

σας φιλω μανουλινια ελπιζω να ειστε καλα ολες....μην χανεστε καλε!

pSC1p2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Έχω να γράψω παααρα πολυ καιρό... Καλή χρονιά σε όλες σας, ελπίζω να έχουμε μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με την περσινή!!

Τάνια μου σγχαρητηρία!!!!!!! Τι υπέροχο νέο!!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα και να έχουν μειωθεί οι αναγούλες. Αλήθεια με τη δουλειά τι θα κάνεις, θα συνεχίσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς?

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια που ήταν αρρωστούλικα, εύχομαι να είναι όλα τους καλύτερα.

Εμείς είμαστε καλά, η Θ φέτος την έβγαλε πολύ καλά, προς τον παρόν πέρα από 1-2 μέρες μυξούλες δεν αρρώστησε (φτου-φτου). Από την άλλη εγώ κάθε τρεις και λίγο έχω βήχα, πονόλαιμο κοκ δεν προλαβαίνω να γίνω καλά. Κατά τα άλλα περνάμε μια χαρά αν και η ώρα μας συνήθως περνάει προσπαθώντας να την πείσουμε οτι δεν πρέπει να ανεβαίνει σε καρέκλες, τραπέζια, σκαμπό. Για να φανταστείτε μια μέρα με το που γυρίσανε με τον μπαμπά της εγώ πήρα τα ψώνια να τακτοποιήσω και ξαφνικά (ουτε λεπτό δεν πέρασε) φωνάζει "μαμά ετα(=επτα)" (όταν ανεβαίνει κάπου πάντα λέει πεντε, της έμεινε που μετράνε με τη γιαγιά της τα σκαλιά, οπότε το ένα στάδιο πάνω έγινε επτα) και πάω στο σαλόνι και την βλέπω πάνω στη τραπεζαρία με τα χέρια ανοιχτα να πανυγηρίζει.... εμένα κόπηκαν τα πόδια μου. Και τι να κάνω που να της βάλω τις καρέκλες της τρπεζαρίας?? Να τις δέσω στο τραπέζι??

Τέλοσπάντων που θα πάει θα ηρεμήσει κάποια στιγμή.

Αυτα τα νέα μας, ελπίζω να είστε όλες καλά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Πανω που είχαμε παρει φόρα και γράφαμε, χαθήκαμε πάλι! αντε για μαζευτειτε ξανά!

Εμας σήμερα η εβδομαδα μας δεν ξεκινησε καλα, δεν προλαβα να αφησω την πεταλ στο σχολειο και να κατεβω στο δικο μου και με πηραν οτι εκανε εμετο και ειχε δεκατα. Πηγα την πηρα την κρατησα λιγο μαζι μου και μετα επιστρεψαμε σπίτι.Απο τα χριστουγεννα εχει χαασει και ο υπνος της και ταλαιπωρουμαστε πολύ, εκει που κοιμαται ξυπναει ξαφνικα φωναζει καει και μετα μαμα, μπαμπα αγκαλια. Μετακομιζει στο κρεβατι μας οπου δεν κοιμαται κανεις μας μιας και συνεχως γυρναει και γενικα τον τελευταιο καιρο εχω γινει σαν ζομπι.Ζαλαδες ,ναυτιες, αναγούλες συνεχιζουν κανονικά άρχισα να ανεβάζω και πίεση, αλλα ο ντοκ μου ειπε οτι δεν εχει να κανει με την εγκυμοσυνη ειναι ή επειδη κουράζομαι ή νευριαζω με κατι και συμβαινει αυτο.

Ενω δεν περνουσε καν απο το μυαλο μου να παρω άδεια και να κατσω σπιτι μου τωρα τελευταια στριφογυρνάει πολύ στο μυάλό μου!Δεν ξέρω όμως τι να κανω... ΜΑρία εσυ που έχεις άδεια πρεπει να την πάρεις απο νοσοκομείο ή αρκει και η γνωματευση του ιδιωτη γιατρού?

Πολύ γκρίνιξα για πρωι χαχα

Μαρια σχετικα με την ενδοεπικοινωνια χρησιμοποιησα ελαχιστα στην αρχη , και για το αλλαγμα πάνας χρσιμοποιώ και γω μωρομαντηλα μιας και δεν εχουμε κανενα θέμα!

Θαλιτσα κανονικος ταρζαν η Θεοδωρα!!! Πρεπει να το εχει το ονομα γιατι και η δικια μου αναβαινει στο τραπεζι της κουζινας!!

Ευχομαι να ειστε όλες καλα και τα ζουζουνια ακόμη καλύτερα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημέρα φιλεναδίτσες! επιτέλους είμαστε καλύτερα! έκανα και την πρώτη μου απόπειρα να κάνω τούρτα και βγήκε πολύ ωραία! πως να σας βάλω εδω φώτο για όσες δεν έχετε facebook να δειτε? κάνω επισύναψη αλλά δε μπορώ! πάω να ταίσω αυγουλάκι και έρχομαι!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...