Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες! Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους μας.

Τανια μου συγχαρητηρια!!! Το 2012 θα σας φερει το καλυτερο και ομορφοτερο δωρο! Ευχομαι να εχεις μια υπεροχη και τελεομηνη εγκυμοσυνη.

Το ιδιο και σε σενα Μαρια, σε ολες τις εγκυουλες και σε οσες επιθυμουν να αποκτησουν 2ο ζουζουνι.

Εμεις περασαμε ομορφες γιορτες, αν και αρρωστουληδες, οικογενειακα, εδω στην Αθηνα. Ειχα μια βδομαδα τη μαμα μου εδω που δυστυχως φευγει αυριο.

Σημερα πηγαμε και εμεις στην Ντορα και περασαμε υπεροχα! Το συνιστω ανεπιφυλακτα. Παρακολουθουσε αποσβολωμενος αρχικα και μετα συμμετειχε κι αυτος. Σειοταν το Μπαντμιντον.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή χρονιά σε όλες και όλους!!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες των ημερών, με υγεία και αγάπη και ό,τι επιθυμείτε για το 2012!

Ούτε θυμάμαι από πότε έχω να γράψω...Διαβάζω πού και πού όμως! Αλλά με αυτά τα νέα δε θα μπορούσα να μην ευχηθώ!

Τάνια μου, συγχαρητήρια!!!

Χαίρομαι πάρα πολύ και συγκινήθηκα κιόλας!

Να έχεις καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι το καλοκαίρι!

Ατλάντις, εύχομαι όλα να είναι καλά από εδώ και πέρα, να μην έχεις άλλες αγωνίες και ταλαιπωρία!

Κι εμείς οικογενειακά τα περάσαμε, ο Θ. ήταν άρρωστος αλλά τώρα βελτιώθηκε κάπως... Μας έχει τρελάνει με τις ατάκες του, του έβαζα ορό και μου λέει "Πολύ βάζεις!" (Κλασσική ατάκα του Σ.!) και σήμερα που πήγαινα να του δέσω την ποδιά λέει "δεν την χρειάζεσαι", γενικά δε σταματάει, και έχει αρχίσει να έχει πείσμα πολύ και να μην ακούει όταν του λέμε όχι. Άρχισε να ανοίγει και τις εσωτερικές πόρτες και μας κάνει εκπλήξεις στο μπάνιο! Μπαίνει με μεγάλη χαρά μάλιστα! :D Θριαμβευτική είσοδος!

Το πραπεζάκι από το Ικέα του το πήραν οι παππούδες για Χριστούγεννα και του άρεσε πολύ! Πριν αρρωστήσει καθόταν και μάλιστα έτρωγε κι εκεί το απόγευμα! Αυτό σημαίνει πως καθόμαστε κι εμείς στο μικροσκοπικό σκαμπό (έως πότε δεν ξέρω που θα κλατάρει!) που δεν είναι και τόσο άνετο αλλά έχει πλάκα... Έχουμε εξαφασίσει όλα τα μολύβια, τα στυλό και τις ξυλομπογιές γιατί γράφει αλλά το χειρότερο είναι πως κάνει τρύπες στους τοίχους!!! Ακόμη και τις κηρομπογιές γιατί τις τρώει! Ζωγραφίζει μόνο με αυστηρή επίβλεψη και ενώ ήθελα να του δώσω και πλαστελίνη το φοβάμαι...

Τα δικά σας δεν την τρώνε? Τη βρίσκετε μετά κολλημένη παντού?

Πολλά φιλάκια και καληνύχτα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!

ΤΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!Υπεροχα νεα πραγματικα!!!

Μαρακι μου τι ζορι τραβας κι εσυ με τον υπνο????και δουλευεις και τοσες ωρες......πραγματικα εισαι απαιχτη!Ελπιζω πολυ γρηγορα η Αθηνουλα να κοιμαται σερι το βραδυ και να προλαβαινεις να ξεκουραζεσαι λιγο!

Μαρια (ατλαντις)ευχομαι να ξεπεραστουν ολα τα προβληματα και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!Ολα θα πανε καλα!;);)

Με το καλο σε οσες μανουλες θελουν να πανε για το 2ο νινι!!!!:P:p:p

Εμεις απο την Παρασκευη το βραδυ ειμαστε με πυρετο και μαλιστα υψηλο....χτυπαμε 40αρι καθε 6 ωρες σχεδον και αυριο πρωι πρωι θα παμε στον γιατρο να δουμε τι εχει το μαραμενο κοτοπουλακι μου.......

Σας φιλω!!!

Καλησπέρα μανούλες και κοιλίτσες!!!

Βάσω περαστικά σας! Εύχομαι αύριο να είναι καλύτερα ο Γιωργάκος μας.

Ιωάννα μου δεν γιόρταζες προχτές? έχω μπερδευτεί!! Μολύβια προς το παρόν επιτρέπουμε -συγκεκριμένα βεβαια- που δεν πολυγράφουν καλά, δεν έχει δώσει δείγματα βανδαλισμού προς το παρός (αλλά ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει..). Μαρκαδόρους έχουμε αλλά τους δίνω μόνο όταν είμαι μαζί της και την προσέχω. Κηρομπογιές επειδή φάνηκαν ιδιαίτερα "νόστιμες" εξοστρακίστηκαν. Με τις δε πλαστελίνες μηδέν ενδιαφέρον εκτός της γεύσης τους φυσικά, αρα κάνουν παρέα στις κηρομπογιές. Δεν ξέρω πότε θα της τις ξαναδώσω... Άφήστε που οι συγκεκριμένες αφήνουν τρελή "λαδίλα" στο τραπέζι και στα χέρια (εμένα πάντως μου άρεσαν χιχι).

Να κάνω 3 ερωτησούλες ρε κορίτσια?

1.Αν κάποιο παιδάκι χτυπήσει-σπρώξει το δικό σας, αυτό ανταποδίδει?

2.Τί ποσότητα είναι το βασικό γεύμα του?

3.Ποιό γάλα δίνετε, πόσο και κάθε πότε? (μάλλον δεν της φτάνει το μεμέ πλέον και ζητάει και φρέσκο.... με νεσκουίκ omg ξέρω...)

Φιλάκια !!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς οικογενειακά τα περάσαμε, ο Θ. ήταν άρρωστος αλλά τώρα βελτιώθηκε κάπως... Μας έχει τρελάνει με τις ατάκες του, του έβαζα ορό και μου λέει "Πολύ βάζεις!" (Κλασσική ατάκα του Σ.!) και σήμερα που πήγαινα να του δέσω την ποδιά λέει "δεν την χρειάζεσαι", γενικά δε σταματάει, και έχει αρχίσει να έχει πείσμα πολύ και να μην ακούει όταν του λέμε όχι. Άρχισε να ανοίγει και τις εσωτερικές πόρτες και μας κάνει εκπλήξεις στο μπάνιο! Μπαίνει με μεγάλη χαρά μάλιστα! :D Θριαμβευτική είσοδος!

Το πραπεζάκι από το Ικέα του το πήραν οι παππούδες για Χριστούγεννα και του άρεσε πολύ! Πριν αρρωστήσει καθόταν και μάλιστα έτρωγε κι εκεί το απόγευμα! Αυτό σημαίνει πως καθόμαστε κι εμείς στο μικροσκοπικό σκαμπό (έως πότε δεν ξέρω που θα κλατάρει!) που δεν είναι και τόσο άνετο αλλά έχει πλάκα... Έχουμε εξαφασίσει όλα τα μολύβια, τα στυλό και τις ξυλομπογιές γιατί γράφει αλλά το χειρότερο είναι πως κάνει τρύπες στους τοίχους!!! Ακόμη και τις κηρομπογιές γιατί τις τρώει! Ζωγραφίζει μόνο με αυστηρή επίβλεψη και ενώ ήθελα να του δώσω και πλαστελίνη το φοβάμαι...

Τα δικά σας δεν την τρώνε? Τη βρίσκετε μετά κολλημένη παντού?

Πολλά φιλάκια και καληνύχτα!

Τί πλάκα που έχουν ρε παιδιά.Ζιζάνια έχουν γίνει.Αυτό που με τρελαίνει δε είναι ότι σου απαντάνε κιόλας!!!!!

Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, μπογιές δε δ'ινω ακόμα γιατί όποτε το επιχείρησα το μετάνοιωσα φριχτα!!!!

Πλαστελίνη όμως δίνω, ήταν μάλιστα και ένα από τα δώρα το Αη Βασίλη.Του είπα (100 φορές) που για να παίξει υπάρχουν 2 κανόνες

1. Δεν τη β'αζουμε ποτέ στο στόμα γιατί θα γεμίσει σκουληκάκια η κοιλίτσα και θα πίνεις φάρμακο για να γίνεις καλά.

2.Παίζουμε την πλαστελίνη μόνο στο τραπέζι του καθιστικού.έτσι και δω την πλαστελίνη πουθενά αλλού θα τη μαζέψω και θα την πετάξω.

Για να μη σας τα πολύλογώ με τα πολλά με άκουσε κι έτσι παίζει μια χαρά.

Λέω να κάνω κάτι φαντασμαγορικό και για τους μαρκαδόρους, π.χ να πάρω μεγάλα χαρτόνια χρωματιστά για να ζωγραφίσουμε μαζί και να του βάλω κανόνες κι εκεί μήπως και μάθει να ζωγραφίζει...

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

3.Ποιό γάλα δίνετε, πόσο και κάθε πότε? (μάλλον δεν της φτάνει το μεμέ πλέον και ζητάει και φρέσκο.... με νεσκουίκ omg ξέρω...)

Φιλάκια !!!!!!

1. Ο δικός μου σπάνια ανταποδίδει και αποφεύγει να παίζει με παιδιά όταν αυτά τρέχουν και φωνάζουν.Είναι ακόμα τρομαγμένος και συνήθως κάθεται κάπου μόνος του για να τα βλέπει, όταν ησυχάζουν λίγο πλησιάζει και παίζει κι όταν αρχίζουν τις φωνές ξαναφεύγει.

Αυτό με στεναχωρεί λίγο, γιατί δεν είναι ακόμα συνηθισμένος να παίζει με παιδάκια, αλλά ελπίζω όταν πάει στον παιδικό να του φύγει αυτός ο φόβος.

2.Το μεσημεριανό μας είναι ενδεικτικά μισό φιλέτο κοτόπουλο, μια πατάτα, ένα καρότο

3.Δίνω πρωί βράδι το ΔΕΛΤΑ ADVANCE

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημέρα μανουλίτσες μου!!!!τι κάνετε? εμείς χάλια,γι αυτό δεν σας έχω γράψει και καθόλου..η Χρυσάνθη μετά τις 2-3 απανωτές ιώσεις,έχει ωττίτιδα με 41 πυρετό και αφού έπινε 6 μέρες αντιβίωση απύρετη,προχτές ξανά 39 κτλ κτλ.χτες πρωί πήγαμε Παίδων και μαντέψτε...εκτος του οτι το ένα αυτί έχει πύον ακόμα ,τώρα απέκτησε και ΙΩΣΗ ΞΑΝΑ!! απο που δεν ξέρω,μιας και δεν έχει βγει έξω ούτε λεπτό εδώ και 6 μέρες.μου είπαν οτι δεν έχει πια άμυνες ο οργανισμός της και κολλάει κι απο το παραμικρό.συνεχίζουμε λοιπόν αντιβίωση άλλες 7 μέρες,αντισταμινικό,ορό και αντιπυρετικά...ειλικρινά έχω στεναχωρηθεί που βασανίζεται το παιδάκι μου τόσο καιρό....δεν ξέρω τι άλλο να κάνω να την προστατέψω.βάζουμε όλοι μάσκες,αντισηπτικό....ουφ..τελοσπάντων,περαστικα και στα υπόλοιπα αρρωστα μωρά μας,Μαράκι μου ελπίζω ο,τι και να ήταν αυτό που σε ταλαιπώρησε,να πέρασε και να έχεις μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη χωρίς τίποτα πια να σε ανησυχει!!

Τάνια μου χάρηκα πάρα πολύ για τα υπέροχα νέα σου,στα είπα και ιδιαιτέρως,με το καλό να έρθει το αδερφάκι της Θεοδώρας μας και όλα να πάνε τέλεια!!!!

Δέσποινες που είστε καλέ όλες?

'Αννυ????

η Ειρήνη? μα έχουμε χαθεί όλες.μας ρίμαξε ο χειμώνας

φίλη Βάσω περαστικά και στον Γιωργάκη μας,μακάρι να χεις καλά νέα σήμερα απο το ντοκ!

Ιωαννάκι πολύ γέλιο με τις κουβέντες του Θοδωρή!!!όσο για παιχνίδια,εμένα έχει έρωτα με τις play doh τις πλαστελίνες,παρακαλάει να κάθεται 2 ώρες να παίζει εκεί,και μόνη της( αυτο είναι το καλό!) δεν έχει δοκιμάσει να φάει ευτυχώς,της έχω πει να παίζει μονο σε ενα τραπεζάκι για να μην τα κάνει όλα χάλια και βάζω απο κάτω ένα πατάκι ώστε αν πετάει τριμματάκια να τα μαζεύω απο κει κι όχι απο όλο το χαλί!μαρκαδόρους και λοιπά δεν της δίνω γιατί θα μου βάψει τα πάντα φαντάζομαι!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Φιλάκια !!!!!!

απαντώ φιλενάδα με τη σειρά!

1. συνήθως φοβάται και βάζει κατευθείαν τα κλάμματα,αλλά τελευταία έχει τύχει κανα δυο φορές να κάνει και αυτή "να" με νεύρα και να σπρώξει.

2. μεσημεριανό και βραδυνό εννοείς,ε? τρώει ένα κανονικό πιάτο ,όπως εγώ! δηλ αν έχουμε γεμιστα,τρωει 1 ντομάτα,φέτα και ψωμί. αν έχει εκείνη τραχανά τρώει 1 πιάτο γεμάτο βαθύ κανονικό με φέτα πάλι.αν έχουμε μακαρόνια με κοκκινιστό τρώει πάλι ένα πιάτο δικό μας με ένα κομμάτι μοσχάρι.

αυτά όλα μέχρι πριν 1 βδομάδα που άρχισε πυρετους. γιατι απο τότε κάνει όλο δίαιτα λόγω διάρροιας και έτσι τρώει όλο κοτοσουπα,φιδέ κ τέτοια..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

τα γραφω με διαλείμματα γιατί η Χρυσάνθη γκρινιάζει συνέχεια...

Μαράκι κουράγιο για τις άυπνες νύχτες σας,ευελπιστώ οτι θα ρθουν καλύτερες μέρες κι η Αθηνούλα θα τα βρει με τον ύπνο και θα γίνουν φίλοι!

εμείς κοιμόμαστε οι 3μας κλασικά ,αλλά πολλές ώρες οπότε δε με νοιάζει!

Μαρία μου ελπιζω η προσαρμογή της Γεωργίας στο νέο δωμάτιο να ναι μια χαρά! μια φίλη μου το κανε πρόσφατα κι η μικρή αμέσως κοιμήθηκε στο δωμάτιο της χωρίς θέμα! απορήσαμε!!

Δημητρούλα τέλεια στη Ντόρα,ε ? δεν έμπαινες κι εσύ στο κλίμα να κάνεις σαν τα μικρά? α,να σε ρωτήσω με το θέμα πάνα-τουαλέττα τι κάνατε με το Νικόλα μας? η Χαρα τι κάνει το στρουμπουλίνι μας?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σας πω,πάω να την ταίσω γιατί νυστάζει πάλι,έχει και 38,5 πυρετό....

λέει πολλές φρασεις,λέξεις,έτσι ξαφνικά και γελάμε πολύ! σήμερα ήθελε να ανοίξει ένα ντουλάπι και λέει μαμά όπεν! (open!) αυτα τα ακούει απο τη Ντόρα φυσικά,οπως και πολλά απο αυτά που λέει( έλα μαζί μου,φύγε απο δω,αστο καλό)χαχα! της λέω πως λένε τη μαμά? και μου λέει "καλή μαμά!" χαχαχα! σας αφηνω φίλες,ελπίζω να τα ξανα πούμε σύντομα και περαστικά σε όλα μας τα παιδάκια!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

βιαστικά επανήλθα για μια ερώτηση σε όποια ξέρει ( σίγουρα στη Δημητρούλα!) έχω την ψηφιακή μηχανή sony cyber-shot (λέω το μοντέλο μπας και βγάλουμε άκρη) κι ενώ έχω τραβήξει κάτι βίντεο,όποτε συνδέω με τον υπολογιστή,περνάει μόνο τις φωτογραφίες όλες και κανένα βίντεο.έψαξα τις ρυθμίσεις ,δεν κατάφερα τίποτα..τι να κάνω?έχω βίντεο να σας δείξω την Σάνη ανεβασμένη στα τακούνια μου να βολτάρει!!!χαχα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Μανούλες καλησπέρα!!!

Τα περαστικά μου στην Χρυσάνθη!!! να γίνει γρήγορα καλά...τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδιά εγώ ακόμα είμαι χάλια την περασμένη εβδομάδα ο λαιμός μου ήταν κλειστός και δεν μπορούσα να μιλήσω και ακόμα είμαι με καταρροή και βήχα και γκουχου γκουχου όλο το βράδυ!! και φυσικά κολλάω και την Πολυξένη..

Τάνια με το καλό το μωράκι σου !!!

Βίκυ τι κάνεις βλέπω τις φωτογραφίες από τον παιδικό και ζηλεύω !! μα τι ωραία πράγματα.

Η Πολυξένη τρώει μια μέτρια μερίδα φαγητού ακόμα τις μαγειρεύω μιας και δεν είμαστε πολύ τις υγιεινής διατροφής ούτε εγώ αλλά ούτε ο Σ.

Προσπαθώ να της κρατάω ένα πρόγραμμα πχ. Λαδερά/Κρέας/Ψάρι/Όσπρια κτλ με ελάχιστο λάδι αν φυσικά πάμε κάπου και θελήσει να φάει θα της δώσω δεν της απαγορεύω κάτι.

Εγώ την Πέμπτη που μας έρχεται θα πάω στον τελευταίο παιδικό σταθμός μιας και κάνω έρευνα για να ξεκινήσει από τον Απρίλιο (μάλλον)

Όταν πηγαίνουμε παιδική χαρά πάντα θα φάει και την αδέσποτη η Πολυξένη και φυσικά τσιρίζει και κλαίει αμέσως και μετά αγκαλιά...

Για το γάλα προσπαθώ να δώσω άλλα δεν της πολύ αρέσει και έτσι δεν την πιέζω ιδιαίτερα έξαλλου και εγώ σαν παιδί δεν τα πήγαινα καλά με το γάλα , και ο παιδίατρος μου είπε ότι μετά τον θηλασμό αν δεν θέλει να μη δώσω

Βάσω τα περαστικά μου στον όμορφο :)

Τα φιλιά μου σε όλες και συγνώμη αν ξέχασα κάτι

k30rm7.png

Καλησπέρα φίλες σας ευχαριστώ όλες παρα πολύ για τις ευχες σας, με συγκινήσατε!Ευχομαι σε όσες απο εσάς το επιθυμούν να αποκτήσουν σύντομα ένα νινάκι!

Εμεις σήμερα ξεκινήσαμε δουλειά και για αρχή ήταν αρκετά δύσκολη λόγω της ναυτίας που έχω, θα συνηθίσουμε όμως που θα παει. Η Θεοδωρα δεν φάνηκε βέβαια να δυσκολεύεται καθόλου μιας και με αποχωριστηκε με πολυ μεγάλη ευκολία, να πω την αλήθεια δεν το περίμενα!

Εμεις χρησιμοποιούμε ξυλομπογιές για να βαφει, ειναι το αγαπημένο της παιχνιδι και ολη τη μερα ειναι στο τραπεζάκι της και ζωγραφιζει ή διαβαζει παραμύθια που είναι η άλλη της αγαπημένη συνήθεια. Πλαστελίνες εδωσα αλλα τις απομάκρυνα καθως φωναζει μελα μελα (καραμέλα) και θέλει να την φάει. Οπότε θα ξαναδοκιμάσω αργότερα.

Βίκυ μου να απαντήσω κι εγώ στις ερωτήσεις σου

1. Εξαρταται απο το ποιος θα μας χτυπήσει και σε τι φαση θα την βρει, εχει τύχει και να χτυπήσει αλλά και να τρεξει να ζητήσει παργορια στην μαμα

2. Οι μεριδες φαγητού που τρωει ειναι συνηθως ενα πιατο βαθυ δικο μας για μεσημεριανο

3. Γάλα πίνουμε πρωι και βράδυ, φρεσκο αγελαδινο.

Περαστικά στην Χρυσάνθη και στον Γιώργο έυχομαι να αναρρώσουν γρηγορα, και να ξεκουραστούν λίγο και οι μανούλες!!!

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μανουλίνια καλησπέρα! Αντζούλα και Βάσω μου, περαστικά στα μωράκια σας. Μαράκι και σε σένα και την Πολυξένη σου επίσης. Αυτές οι ιώσεις τα'χουν ταράξει τα καημένα. Να γίνουν γρήγορα καλά όλα τα αρρωστούλικα.

Βίκυ μου, κι η Αθηνά τρώει ένα μπωλ φαγητό το μεσημέρι, εξακολουθούμε να της φτιάχνουμε τα δικά της βιολογικά και ανάλατα ακόμα αφού κι εμείς δεν τρώμε καθόλου υγιεινά ώστε να φάει απ΄τα δικά μας. Μπωλ μεγάλο αλλά δεν το τρώει πάντα όλο. Γάλα της δίνουμε το Όλυμπος το βιολογικό πρωί και βράδυ 250 γραμ. περίπου.

Για ζωγραφική χρησιμοποιούμε μόνο κηρομπογιές γιατί φοβάμαι τις ξυλομπογιές. Πλαστελίνη δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Επίσης ακόμα δεν τις έχουμε δώσει γλυκά καθόλου (κανά μπισκότο κάπου κάπου) και καθόλου σοκολάτα. Ευτυχώς δεν είναι απ΄τα παιδιά που ζητάνε να φάνε αυτά που τρώμε εμείς κι άμα της πεις δεν κάνει δεν στο ζητάει πιά. Παρόλο που πολλές φορές της δίνω κι απ΄τα δικά μας μπουκίτσες, εξακολουθεί να τρώει ευχάριστα τα ανάλατα. Να δούμε μέχρι πότε βέβαια...

Όταν την σπρώχνουν κλαίει αμέσως, όμως κι εκείνη την έχω πιάσει να σπρώχνει ένα παιδάκι, χωρίς να την έχει σπρώξει εκείνος.

Σας φιλώ μανουλίτσες και εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες μας μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε όσες το επιθυμούν, ένα δεύτερο μωράκι σύντομα.

Καλό βράδυ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...