Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπερα κοριτσακια μου!!!Καλη χρονια να εχουμε!Υγεια και ευτυχια!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!Να εισαστε καλα!Ιδου ενα μικρο γλυκακι για την γιορτουλα μου!images?q=tbn:ANd9GcTPOu9TTUqWgsX16puBAr7mmN5Czap2EGdwUtyRy3Jrnbmu_st1Zsr5KuV9oA

Να πω και εγω με τη σειρα μου χρονια πολλα στη Βαλια μας!

Χρονια πολλα Βασιλικη!Οτι επιθυμεις!

Περαστικα σε ολους τους αρρωστουλιδες!

Εμεις περασαμε πολυ ωραια και ησυχα αυτες τις μερες!Οικογενειακα!

Φιλακια........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά Βάσω μου! Ότι επιθυμείς κοριτσάκι! Όλα τα καλά να φέρει το νέο έτος σε σένα και την οικογένειά σου!

Χρόνια πολλά και στην Βάλια μας και την Βασιλική και όλους όσους γιόρταζαν. Υγεία, αγάπη, τύχη κι ευτυχία κορίτσια! Να σας χαίρονται τα παιδάκια σας!

Ό,τι καλύτερο για το νέο έτος και σε όλες τις υπόλοιπες και τις οικογένειές σας. Καλή μας Χρονιά!!!

Κι εμείς περάσαμε πολύ όμορφα τις γιορτές. Επί τω πλείστον οικογενειακά αλλά και με καλούς φίλους κάποιες μέρες. Από σήμερα επέστρεψα στην δουλειά...

Σας φιλώ όλες και εύχομαι ολόψυχα μια ευτυχισμένη νέα χρονιά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ

ΙΔΙΑΙΤΕΡς ΕΥΧΕΣ ΣΤΗ ΒΑΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΛΙΑ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΜΕΙς ΑΡΡΩΣΤΕς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!

καλησπέρα κοριτσάκια!

να ευχηθώ και πάλι να έχουμε μια καλή χρονιά,γεμάτη υγεία και χαρούμενες στιγμές.μακάρι να είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά για τη χώρα μας και για την κάθε οικογένεια ξεχωριστά,να έχουμε δύναμη μέσα μας και οι στόχοι όλων μας να πραγματοποιηθούν με το λιγότερο δυνατό κόστος.

χάρηκα που διάβασα οτι περάσατε όμορφα!και για τα παιδάκια μας ήταν πολύ ξεχωριστά νομίζω τα φετινά Χριστούγεννα!η Γ.χάρηκε πολύ το γιορτινό κλίμα,πήρε αρκετά δωράκια και χάρηκε τα ξαδερφάκια της-που αν και είναι οχτώ,ζουν όλα μακριά μας και πολύ λυπάμαι γι'αυτό..

το δώρο που της άρεσε πιο πολύ ήταν ένα πολύ απλό τηλεφωνάκι που όμως της το έδωσε ένας Άι-Βασίλης σε μια εκδήλωση που πήγε με τον μπαμπά της!ξετρελάθηκε!!!ήταν το μόνο παιδί απ'οτι μου είπε ο μπαμπάς της που έκανε το χαμό όταν τον είδε,για να πάει κοντά του!και αφού της έδωσε το δώρο,του έκανε από μόνη της ευχαριστώ και του έστειλε φιλάκι το σκατό!!!!πεθαίνω απο χαρά,συγκίνηση και περηφάνια κάτι τέτοιες στιγμές!

αχ,πείτε όσες πάνε παιδικό τα ζουζουνάκια σας και πήραν μέρος σε γιορτή,δε λιώωωωωσατε????

εγώ δυστυχώς δεν ήμουν εκεί για να την καμαρώσω..έχω καιρό να μπώ και να σας γράψω νέα μας,μπήκα μόνο μια δυο φορές για να ευχηθώ.αυτές οι γιορτές δεν ήταν οτι καλύτερο για μένα,είχα ένα θεματάκι υγείας πριν λίγες εβδομάδες,μετά έπαθα μια ακόμα αποκόλληση-ευτυχώς μικρή Παναγία μου και τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα άλλο θέμα που ελπίζω να περάσει κι αυτό και να μη με ταλαιπωρήσει ως το τέλος....είμαι λοιπόν καναπεδάτη και σε αγωγή,απόψε ένιωσα λίγο καλύτερα και είπα να περάσω μια βόλτα από εδώ,χρειαζόμουν να ξεφύγει λίγο το μυαλό μου.καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να είμαι κάτω με τη μικρή,δε χρειάζεται να σας πώ τίποτα.το μόνο που ελπίζω είναι να περάσει και να μπορέσω όσο το δυνατόν περισσότερο να είμαι κοντά της.

διάβασα τα νέα σας,δε θυμάμαι πολλά,στεναχωρήθηκα που διάβασα για τα αρρωστούλικα ζουζουνάκια,εύχομαι όλα να είναι καλά τώρα!περαστικά σε όλους και γρήγορα!

Δέσποινα ευχαριστώ και να σας ζήσει το ανιψάκι!!!!

Τάνια ελπίζω να ξεκουράστηκες αρκετά και να επιστρέψεις σούπερ δυνατή στην τάξη σου!

Δέσποινα από Κύπρο χάρηκα που διάβασα νέα σας!φιλιά στη μικρή!

Δήμητρα συγχαρητήρια για το πτυχίο!

Βάλια εύχομαι ως το Μάιο να έχεις βρεί δουλειά και να πάνε όλα καλά!

Μαρία-marakious καλή δύναμη με το θέμα του ύπνου,συμπάσχω...

Βίκη μου ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες για το τραπεζάκι,τα έχω ήδη στο καινούριο μας σπίτι,θα τα ανοίξω όταν με το καλό μπούμε μέσα-αχχχχχ.αν δεν με είχες παρακινήσει και πληροφορήσει δεν θα το είχα κάνει,να είσαι καλά!!!!τι έγινε με το επίδομα που έλεγες?α.!εμείς κάναμε πριν ένα μήνα το αντιγριπικό,αν έχετε σκοπό να το κάνετε θα έλεγα να το κάνετε άμεσα,να μη χάσετε άλλο χρόνο.πάντως προστατεύει από τέσσερις μορφές γρίπης μόνο...

Μαράκι μπράβο που περάσατε τόσο καλά στην άδειά σου και για την άθηνούλα που μιλάει!!!!!!καλή δύναμη στη δουλειά!όσο για το πείσμα και την επιμονή,εδώ να δεις τι γίνεται:rolleyes:

Αντζυ της άρεσε στη Ντόρα της Χρυσάνθης?θα πρέπει να τρελάθηκε,ε?

Χριστίνα σας την έκαναν τη μείωση που έλεγες?τι να πω?υγεία!

δε θυμάμαι άλλα φιλενάδες,σας σκέφτομαι όλες,να είστε όλοι καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα μανουλομανουλίτσες σήμερα ήταν μια μεγάλη μέρα...γιορτινή, όμορφη, ηλιόλουστη....

το καταχαρήκαμε...πήγαμε στις γιαγιάδες και τον παππού για τα κάλαντα, τον είχαμε ντύσει αγιο βασιλάκι, πήρε τα δώρα του το ευχαριστήθηκε..!!! Το μεσημέρι κάναμε προετοιμασίες για το αυριανό γιορτινό τραπέζι...και το απόγευμα ήρθαν οι γειτονές απο τον 5ο με τα παιδάκια τους και παίξαμε...τώρα κοιμόμαστε και έτσι βρήκα και γω λίγο χρόνο να περάσω απο το παρεάκι μας....

εύχομαι από καρδιάς σε όλους Χρόνια Πολλά ευτυχισμένα γεμάτα υγεία και χαρά....ότι επιθυμείτε ο καθένας ξεχωριστά

λαθος εικονα ειχε μπει....:-(:sad::-(:sad:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια σας γράφω απο το γραφείο...Καλή Χρονιά σας εύχομαι και πάλι, εμείς περάσαμε πολύ καλά εύχομαι και του χρόνου ακόμα καλύτερα για όλους μας!!!

Φιλάκια πολλά σε όλους και όλες...

Χρόνια Πολλά στην Βάλια μας την Βασιλική την Βάσω και αν ξεχνάω κάποιον Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους!!!

Ατλαντις μου τώρα θα δούμε στην πληρωμή αυτή για την μείωση....έχει ο Θεός αφού είμαστε ακόμα με δουλειά είμαστε καλά!!!

Σου εύχομαι περαστικά αλλά δεν σε φοβάμαι μας έχεις αποδείξει ότι είσαι δυνατή...Σε φιλώ!!!

kali-xronia-2012_0.jpg

Μανούλες γλυκές και μωράκια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

Εύχομαι υγεία, ευτυχία και ηρεμία σε όλους μας το 2012!!!!!

Έχω πολύ καιρό να μπω γιατί έλειπα, πήγα να κάνω μια ειδίκευση πάνω στη δουλειά μου, μήπως και αυξηθεί λίγο η κίνηση που δεν το βλέπω....)

Είμαστε μια χαρά, μεγαλώνουμε και ζωηρεύουμε....

Περάσαμε καταπληκτικά Χριστούγεννα, οικογενειακά, πολλές βόλτες, πολλά δώρα, πολλές αγκαλιές!!!!Ο Άγιος Βασίλης μας επισκέφτηκε αρκετές φορές.....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Μανουλάκια καλησπέρα. Κάθισα στο κομπιούτερ μου κι εγώ δεν ξέρω μετά από πόσο καιρό. Τόσο καιρό από το κινητό διάβαζα και έγραφα. Η μικρούλα μου κοιμήθηκε και βρήκα λίγο χρόνο πριν πάω κι εγώ νάνι.

Καλή μας χρονιά και πάλι, με υγεία, ευτυχία και πολύ καλή τύχη.

Μαράκι (ατλαντίς) εύχομαι ολόψυχα πολύ γρήγορα να ξεπεράσεις ότι σε ταλαιπωρεί και να απολαύσεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Με το καλό το νέο έτος να σου φέρει και το δεύτερο παιδάκι σας. Μπράβο στο κοριτσάκι σου που δεν φοβήθηκε τον Άϊ Βασίλη. Η Αθηνά με πολύ πολύ επιφύλαξη και πάνω στα πόδια της μαμάς βγήκε φωτογραφία μαζί του , παρόλο που της είχε φέρει ένα τέλειο δώρο που πολύ το ήθελε. Όσο κι αν είχα προσπαθήσει να την προετοιμάσω, τελικά τον φοβήθηκε...

Επίσης να σας πω ότι ανήκω κι εγώ στο κλαμπ των άυπνων μαμάδων. Ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να κοιμηθώ σερί 6-7 ώρες με εξαίρεση μιά νύχτα πρόσφατα που την είχαμε εξαντλήσει την καημένη (2 απανωτά ξενύχτια και χωρίς ύπνο το μεσημέρι, τα'φτυσε το παιδάκι και κοιμήθηκε 6 ώρες συνεχόμενες). Κατά τ'άλλα, κάθε νύχτα ξυπνάμε 2-3 φορές και οι αντοχές μου αρχίζουν να με εγκαταλείπουν. Το ίδιο και τα νεύρα μου κάποιες βραδιές. Δεν ξέρω τι να κάνω... Και δεν έχω το κουράγιο να την αφήσω να κλαίει. Δεν μπορώ...

Στην δουλειά επέστρεψα από Δευτέρα και ευτυχώς λείπει το αφεντικό οπότε έξι παρά είμαι σπίτι μου. Από την επόμενη βδομάδα όμως δυστυχώς στα ίδια.

Αυτά μανουλάκια. Σας φιλώ όλες και τα μωράκια σας. Καλή Χρονιά σε όλους σας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα φιλες!!!

τι κάνετε? εμεις αναρρωσαμε επιτελους κια απο χτες το απογευμα σταματησε και η τρελη γκρινια που είχαμε!!

Σήμερα ειμαι πάρα πολύ χαρούμενη ,δεν φανταζεστε πόσο γιατι πριν λίγο γύρισα απο τον γιατρό μου και άκουσα την πιο γλυκιά καρδούλα να χτυπάει! Αρχες Αυγούστου περιμένουμε το νέο μέλος στην οικογένεια μας!!:P:p:p

Ειμαι πολύ ευτυχισμενη φίλες!!! Εχω καποιες ναυτίες κια αναγούλες, εχω χάσει ήδη 2 κιλά αλλα αυτα είναι σημαδια ότι όλα πάνε καλα οποτε δεν γκρινίαζω:tongue:

Μαρια μου εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα! Σίγουρα είναι δύσκολο να εισαι ακινητη ειδικά όταν έχεις ενα ζουζούνι γύρω σου αλλά θα κανεις υπομονη μανούλα!!

Συγχωρεστε με που δεν θυμαμαι να σχολιασω κατι αλλο ...

Πολλα φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Πολλά συγχαρητήρια!!!!!!

Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειάς σας.

Απ' ότι βλέπω οι περισσότερες αρχίσαμε να το σκεφτόμαστε το 2ο παιδί, πολλές το έχουν κιόλας στα σκαριά.

Κι εμείς λέμε σιγά σιγά να βάλουμε μπροστά......

Μακάρι ο Θεός να μας δώσει άλλο ένα αγγελούδι γερό!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!

Τανίτσα μου με το καλό μανούλα μου να υποδεχτείτε το αδερφάκι της Θεοωδώρας!!!!

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη, με έκανες να συγκινηθώ πολύ φιλενάδα μου!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

112490.gif

GaiGp3.png

επέστρεψα και εγώ......

Μαράκι μου (Ατλαντίς) αυτό το σποράκι σε θέλει καναπεδάτη!! τί να κάνεις??? Υπομονή και περαστικά!! Πότε με το καλό μπαίνετε στο καινούργιο σπίτι? Όσο για τον σταθμό εμείς πήγαμε στην γιορτή και περάσαμε πολύ πολύ όμορφα, η Λουσίτσα έβαλε το πρώτο στολίδι στο δέντρο της γιορτής (κλαψ κλουψ συγκίνηση ) και γενικά ήταν υπέροχα κάναμε μαζί χειροτεχνίες ημερολόγια κλπ βολτάραμε σε όλες τις τάξεις, ήταν όλα στολισμένα πολύ ωραία...... Και του χρόνου και του παραχρόνου κλπ να είναι καλά τα παιδάκια μας και έχουμε άπειρες σχολικές γιορτές να πάμε!!! Φαντάζομαι ότι θα σου φέρουν βίντεο ή και φωτό.

Ελισάβετ με το καλό να μας πεις σύντομα ευχάριστα και εσύ!!

Μαράκι μου ότι και να πεις έχεις δίκιο. Η κούραση από το ξενύχτι και ειδικά όταν δουλεύεις τόσες ώρες όπως εσύ , είναι τεράστια! Ελπίζω σύντομα να το ξεπεράσει και να κοιμάται καλύτερα αυτή και εσύ........ Δεν μου λες, και στο co-sleeping ξυπνάει?

Εμείς είμαστε καλά, αδειεύει και ο σύζυξ αυτή την εβδομάδα οπότε έχω και παρέα στο τεμπελίκι μου. Βαρέθηκα να κάθομαι και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω. Φυσικά ακόμα δεν έχω δει ούτε 1 ευρώ από τον ΟΑΕΔ, το επεξεργάζονται τα άτομα...μην μπω σε λεπτομέρειες και σας φρικάρω. Οπότε και άφραγκη και χωρίς δουλειά... τί καλά !!

Αυτά από εμάς , καλό σας βράδυ!!

GaiGp3.png

Tάνιααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι επειδή θα είναι καλοκαιρινό το σποράκι:

12.jpg

σου εύχομαι ολόψυχα μια ήρεμη,ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

με το καλό να γίνει η Θεοδώρα μεγάλη αδερφούλα!!

φαντάζομαι τη χαρά σου,χαιρόμαστε κι εμείς μαζί σου,να σου πάνε όλα καλά!!

να προσέχεις,να κάνεις υπομονή με τη ναυτία και να σκέφτεσαι θετικά!

φιλιά!

''εσείς κι εγώ...

αχ,πολύ χάρηκα για την Τάνια μας!

έλα,θέλω κι άλλες εγκυούλες!!!

σας ευχαριστώ για τις ευχές,είμαι καλύτερα!τη Δευτέρα πρώτα ο Θεουλης έχω γιατρό,μακάρι να μας βρεί οκ!

Ελισάβετ χάρηκα που είσαι καλά και είχαμε νέα σας!να μας φιλήσεις τον Κυριάκο και εύχομαι γρήγορα ο Θεούλης να σας στείλει το αγγελουδάκι που επιθυμείτε!!!

Μαράκι σε νιώθω...είναι πάρα πολύς ο καιρός που ταλαιπωρείστε κι εσείς με τον ύπνο...πως να αντέξεις???σε καταλαβαίνω...μακάρι να αλλάξει κατι και σύντομα!

εμείς περνάμε από διάφορες φάσεις πλεον..δεν ξέρεις πραγματικά τι θα σου ξημερώσει με αυτό το παιδί:rolleyes:άλλοτε για καιρό κοιμάται καλά,με 1-2 ξυπνήματα στα οποία κατόρθωσα μετά απο πολύ κόπο να αποκοιμιέται μόνη της,έστω μετά από πολύ ώρα κι άλλοτε ξυπνάει για καιρό συνέχεια γκρινιάζοντας και δεν ξανακοιμάται με τίποτα ή κι αν ξανακοιμηθεί μας βγάζει την πίστη πρώτα στη γκρίνια.ο κανόνας πάντως είναι οτι δεν επεμβαίνω(κάνω την κοιμισμένη),παρά μόνο αν κλάψει.ξέρω όμως οτι από τη στιγμή που θα της μιλήσω ή θα την πάρω αγκαλιά είναι χαμένο το παιχνίδι,ξεκινάει η μέρα μας εκεί,οτι ώρα κι αν είναι....

τώρα που θα μετακομίσουμε και θα πάει σε δικό της δωμάτιο,τρέμωωωω για το τι θα επακολουθήσει.σκέφτομαι να βάλω ένα κρεβατακι δίπλα στην κούνια της και να ξαπλώνουμε δίπλα της μέχρι να κοιμηθεί,αλλά να ξέρει οτι αφού κοιμηθεί θα φεύγει όποιος την κοιμίζει,οτι εμείς κοιμόμαστε στην κρεβατοκάμαρά μας.το θέμα είναι τι να κάνω όταν ξυπνάει...να πηγαίνω και να ξαπλώνω εκεί μέχρι να αποκοιμηθεί-αυτό σημαίνει και 3-4 φορές το βραδυ,δηλαδη να μείνω άυπνη για μέρες:(:(:(ή να την χαιδεύω στο κεφαλάκι και να φεύγω?τι λέτε?πείτε μου τη γνώμη σας πλιζ!

α!εσάς που κοιμούνται σε άλλο δωμάτιο βάζετε ενδοεπικοινωνία το βράδυ ή όχι????θα έχω τρελή ανασφάλεια....

Βικάκι λυπάμαι για αυτην την εξέλιξη,κοιτα να χαρείς τον καλό σου και το παιδάκι σου όσο δε δουλεύεις και μακάρι να αλλάξει κάτι και για σένα προς το καλύτερο!μπράβο στο Λουσάκι που πήρε μέρος στη γιορτή!δεν ξέρω πότε θα μετακομίσουμε,εξαρτάται από τα οικονομικά μας κυρίως και από το πως θα είμαι......

Χριστινάκι ευχαριστώ....

σας καληνυχτίζω,όνειρα γλυκά!

''εσείς κι εγώ...

Μανούλες καλημέρα κ χρόνια πολλά για την ημέρα!

Τάνια μου, πολύ όμορφα νέα μας είπες! Όλα να πάνε υπέροχα, να έχεις μία πολύ καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ τον Αύγουστο με το καλό να υποδεχτείτε το αδερφάκι της πεταλουδίτσας!

Βικάκι μου, όταν κοιμόμαστε μαζί-κάθε μέρα δηλαδή, ξυπνάει αλλά ξανακοιμάται αμέσως. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν μπορούμε να κοιμηθούμε γιατί μας στριμώχνει, μας κλωτσάει γιατι κοιμάται κάθετα στο κρεβάτι κ εγώ τουλάχιστον είμαι με το ένα μάτι ανοιχτό μη με κουτουλήσει με τις απότομες κινήσεις που κάνει κ μην την πλακώσει ο Κ. με τις επίσης απότομες κινήσεις που κάνει. Έτσι, κοιμόμαστε αρχικά μαζί, μετά την πάω στο κρεβάτι της κ κατά την διάρκεια της νύχτας πουξυπνάειτην ξαναφέρνω στο δικό μας, όταν με αφήνει κ δεν ζητάει βόλτες στο σαλόνι πρώτα.

Την τελευταία εβδομάδα άλλαξε το πρόγραμμά της κ σηκώνεται 11:00 το πρωί. Έτσι της κόψαμε τον μεσημεριανό ύπνο κ την κοιμίζουμε 8:30-9:00 το βράδυ. Οπότε είναι λίγο καλύτερα κ για μένα που έχω τη δυνατότητα να κοιμηθώ από νωρίς. Χθες, για πρώτη φορά καταφέραμε κ είδαμε 2 ταινίες btb με τον κουμπάρο μας, κ η μικρή κοιμόταν. Κάναμε 2-3 διαλλείματα μέχρι να την ξανακοιμήσω όταν ξύπναγε αλλά δεν ήταν ξύπνια να την κυνηγάω κ ναγκρινιάζει όπως συνήθως. Αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ βολικό κ το ξεκίνησε μόνη της. Επιτέλους έχω κ λίγο χρόνο με τον Κ. γιατί πραγματικά είχαμε παραμελήσει πολύ την σχέση μας. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι τώρα που επιστρέφει το αφεντικό κ θα γυρνάω μετά τις 19:00 θα έχω ελάχιστο χρόνο μαζί της. Θα δούμε...

Ελισάβετ μου, κ όσες άλλες μανούλες το επιθυμούν, εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει αδερφάκια για τα παιδάκια σας..

Καλημέρα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...