Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ σε ολες σας κ τις οικογένειες σας!!!χρονια καλα ειδικα στην Χρυσανθη μας με την πρωτη της γιορτουλα.

ελπιζω να περασατε ολες υπεροχα κ ευχομαι ο νεος χρονος να μας φερει οτι μας στερησε ο προηγουμενος με πολυ αγαπη κ χαμογελα!!!

εμεις περασαμε πολυ καλα!ηρθαν κ τα πεθερικα μου με δωρα κ φαγητα κ περασαμε οικογενειακα ολοι μαζι στο σπιτι μας, με πολυ φαγητο,γλυκα, μουσικες κ ποτα!

η Κλειω εκανε σαν τρελη για τα δωρα της που της αρεσαν πολυ!!!!

στα καλαντα ειδικα που μας ειπανε παιδακια δεν ηξερε πως να αντιδρασει κ εκανε οτι κουλο μπορειτε να φανταστειτε με αποτελεσμα να γελανε ολα τα παιδακια κ να μην μπορουν να τραγουδισουν!!!εγω παλι εκλαιγα σαν την χαζη απο συγκινηση.νοιωθω πολυ βλαμμενη που συγκινουμαι με το παραμικρο!!!χααχαχαχ

κατα τα αλλα σημερα γυρισαμε στην δουλεια παλι...γκρρρ...

σας φιλω ολες γλυκα ,να ειστε παντα χαμογελαστες κ ευτυχισμενες με τις οικογενειες σας!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλό μεσημέρι μανούλες. Χρόνια πολλά σε όλες σας και για τα Χριστούγεννα και για τις προσωπικες γιορτες. Υγεία πάνω απο όλα κορίτσια. Με συγχωρείτε που δεν λέω χρόνια πολλά στην καθεμια ξεχωριστά... αλλά δεν είμαι και στα καλυτερα μου.

Είναι χάλια το Κωνσταντινακι μου από τη μερα των Χριστογεννων με απίστευτο βήχα και καταροή και πυρετο. Εχουμε αρχίσει aerolin μασκούλες και κατι σταγόνες οι οποίες είναι κορτιζονούχες και θα κάνουμε και εισπνοες με Flexotide και κατι άλλες σταγόνες από τη μύτη. Σήμερα τον πήγα να τον δει η παιδιατρος και εχει ιωση του αναπνευστικου. Δεν θέλω να ταλαιπωρείτε κανενα παιδάκι. Εύχομαι το 2012 να είναι καλύτερο για όλους μας. Με υγεία, ευτυχία και χαμόγελα!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλό μεσημέρι μανούλες. Χρόνια πολλά σε όλες σας και για τα Χριστούγεννα και για τις προσωπικες γιορτες. Υγεία πάνω απο όλα κορίτσια. Με συγχωρείτε που δεν λέω χρόνια πολλά στην καθεμια ξεχωριστά... αλλά δεν είμαι και στα καλυτερα μου.

Είναι χάλια το Κωνσταντινακι μου από τη μερα των Χριστογεννων με απίστευτο βήχα και καταροή και πυρετο. Εχουμε αρχίσει aerolin μασκούλες και κατι σταγόνες οι οποίες είναι κορτιζονούχες και θα κάνουμε και εισπνοες με Flexotide και κατι άλλες σταγόνες από τη μύτη. Σήμερα τον πήγα να τον δει η παιδιατρος και εχει ιωση του αναπνευστικου. Δεν θέλω να ταλαιπωρείτε κανενα παιδάκι. Εύχομαι το 2012 να είναι καλύτερο για όλους μας. Με υγεία, ευτυχία και χαμόγελα!

Περαστικά κουκλίτσα μου...γρήγορη ανάρρωση να έχετε να μην ταλαιπωρηθεί άλλο το παιδάκι

Φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Χέλοου γκερλςςςς!!

Βάλια Χρόνια πολλά και περαστικά να είναι βρε παιδί μου! Μα τί παλιοιώσεις είναι αυτές ρε γμτ!!!!!

Και εγώ σήμερα ήθελα να πάω να κάνω το εμβόλιο της γρίπης σε εμένα αλλά δεν με άφησε η Δήμητρα επειδή είμαι μπουκωμένη λέει δεν κάνει γγγρρρρρρρρρρ.... Θα το κάνω όταν είμαι οκ, και θα το κάνει και ο Θ και θα πάω και την Λού. Το αποφάσισα λοιπόν! Βαρεθήκαμε να αρρωσταίνουμε οικογενειακώς. Ότι μπορέσουμε να γλυτώσουμε ας το γλυτώσουμε!

Άννυ μου χαίρομαι που διάβασα ένα τόσο αισιόδοξο μνμ!!! Και δεν σου κρύβω ότι με προβλημάτισε η συγκίνησή σου...... δεν νομίζω να μας κρύβεις τπτ εεεεεεεεε???????:confused::confused::tongue::tongue:

Μαράκι (Μαράκιους) χρόνια πολλά και σε εσάς, ελπίζω να έχεις αναρρώσει πλήρως επιτέλους!

Βάσω μου χρόνια σας πολλά!!!

GaiGp3.png

Κορίτσια μου έχω να γράψω κάτι αιώνες, διαβάζω τα ποστ σας αλλά δεν θα αναφερθώ προσωπικά γιατί σίγουρα θα ξεχάσω!

Ήθελα να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, χαμόγελα και αισιοδοξία!

Φιλιά σε όλα τα μικρά μας φιλαράκια!

mWsZp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ελπιζω να περασατε πολυ πολυ ομορφα αυτες τις μερες.

Χριστινακι χρονια σου πολλα κ οτι επιθυμεις!

Αντζυ να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!

Βικυ ευχαριστω πολυ για τη λιστα με τις δραστηριοτητες!

Βασω αργα κοιμαται η μικρουλα σου! ο Αναστασης κοιμαται κατα τις 10:30 κ παλι αργα μου φαινεται γιατι μετα ειμαι κ εγω κομματια κ δεν εχω ορεξη για τιποτα.

Βαλια περαστικα στον Κωνσταντινακο σου! κ εμεις πηραμε αυτες τις σταγονιτσες με την κορτιζονη για 2 μερες:-(

εμεις τα Χριστουγεννα πηγαμε Αλεξ/πολη στους γονεις μου. περασαμε ομορφα αλλα ειχα τον Ανασταση αρρωστουλη. παραμονη αρχισε να "χουρχουριζει" ο λαιμος του, ειχε δεκατα κ ενα βηχα σαν γαβγισμα σκυλου. τον πηγα στο νοσοκομειο διεγνωσαν λαρυγγιτιδα κ του εκαναν μασκα. τις επομενες μερες ειχε παλι τα ιδια συμπτωματα με λιγο ηπιοτερο βηχα. τον πηγα στον παιδιατρο μας κ μας εδωσε σιροπι xozal,σκονη singulair κ αυτες τις σταγονες με κορτιζονη. τωρα ειναι καλυτερα. αυτο το μηνα ταλαιπωρηθηκε πολυ ο καημενουλης. μια η γαστρεντεριτιδα,τωρα η λαρυγγιτιδα χτυπησε κ το ποδι του στον παιδοτοπο κ εδεσε το γλυκο:(

ελπιζω η νεα χρονια να ειναι καλυτερη για ολους μας!

καλα να περασετε οτι κ αν κανετε κ η νεα χρονια να σας βρει αγκαλια με τους αγαπημενους σας! υγεια κ αγαπη να εχουμε κ ολα θα τα ξεπερασουμε! πολλα φιλια!

images?q=tbn:ANd9GcS5EnUiPUHT45RaAesCbLfwDRxfaSgf3SsvjJm6JTIUXAXWQScvJg

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημέρα φιλεναδίτσες!! Χρόνια Πολλά ,καλά,με υγεία και ο,τι ποθεί η καθεμιά σας να γίνει μες στο νέο έτος!! να είμαστε καλά και να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας! χρόνια πολλά στους εορτάζοντες που γιόρταζαν,σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες μια-μια για τις ευχές σας για το παιδάκι μου!! περάσαμε πολύ ωραία στην γιορτή της! σήμερα στις 12 θα πάμε στην παράσταση της Ντόρας που το περιμένει πως και πως!το βράδυ δεν έχουμε κανονίσει τιποτα,μάλλον θα πάμε σε ένα ζευγάρι φίλους του αδερφού μου.με το καλό να μπει το 2012 και να φύγουν όλα τα άσχημα του προηγούμενου χρόνου! φίλες χρωστάω κάτι να σας στείλω,αλλά με ξέρετε εμένα,θα το πάρετε κατευθείαν για τα φώτα!χαχα!σας φιλώ ! καλά να περάσετε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μανουλίτσες, χρόνια πολλά! Με το καλό να μας μπει το νέο έτος και να φέρει υγεία, αγάπη, ειρήνη, ευτυχία κ ελπίδα για την Ελλάδα μας κ όλους μας. Ας μείνουν πίσω όλα τα αρνητικά του 2011 κ ας γίνει μια νέα αρχή, καλύτερη για όλους μας.

Βάλια μου, ελπίζω να ανάρρωσε ο Κωνσταντίνος σου, κι εσένα Δεσποινάκι το κουκλάκι σου. Κανένα παιδάκι να μην ταλαιπωρείται!

Εμείς είμαστε πολύ καλά. Είχα άδεια κ κατευχαριστήθηκα την μικρή μου της οποίας η γλώσσα έχει λυθεί κ μας έχει τρελάνει. Τα καλύτερα που ΄χει πει: "εκεί είναι ατοκίνητό μας" και "κείσε μπαμπά κυώνω"(κλείσε μπαμπά κρυώνω-το παράθυρο εννοούσε).

Έχει πολύ πλάκα αυτή η ηλικία. Από Δευτέρα δουλειά. Πέρασε γρήγορα ο καιρός... Σας φιλώ όλες. Να περάσετε υπέροχα κ ό,τι καλύτερο για το νέο έτος.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου εξαφανιστηκατε..γιορτες ομως...

εμεις απο το πρωι δεν ειμαστε καλα.η Κλειω δηλ..,εχει γαστρεντεριτιδα με πυρετους μαζι!θκατουλες δηλ.........

εγω προχθες ενω το ενα πρωι σας εγραφα απο την δουλεια το αλλο μεσημερι απολυθηκα!

καθε εμποδιο σε καλο...

ευχομαι το νεο ετος να μας επιφηλασει μονο υγεια κ ευτυχισμενες στιγμες!

σας φιλω να περνατε ολες τελεια!!!!!!:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλή χρονιά κοριτσάκια!!!!!!!!!!!

και για να μας πάει καλά η χρονιά παραθέτω γούρι,με σταυρουδάκι,μπόλικο κόκκινο χρώμα και πεταλάκι για τύχη!

G118_(1).jpg

εύχομαι να περάσετε όλοι καλά την πρώτη μέρα του νέου χρόνου,για τον οποίο εύχομαι ολόψυχα για όλες μας κάθε χαρά και ευτυχία!

Άννυ μου,το τελευταίο σου ποστ(κοίτα την ώρα!)και η πρότασή σου''εγω προχθες ενω το ενα πρωι σας εγραφα απο την δουλεια το αλλο μεσημερι απολυθηκα!''περιγράφει όλα όσα οι περισσότεροι από εμάς ζήσαμε το 2011.....λυπάμαι κοριτσάκι μου,μακαρι να πάνε όλα δεξιά από εδώ και μπρος και για σένα και για όλους μας..

να είναι καλά τα παιδάκια μας,να έρθουν γερά και τυχερά μωράκια στον κόσμο και να έχουμε όλοι υγεία και δύναμη μέσα μας.όλα τα άλλα θα γίνουν!

πολύχρονες κι ευτυχισμένες με όσους αγαπούν οι Βασιλικές μας και η Βάλια!!!!!!!!

να χαίρεστε όσους γιορτάζουν!

και γρήγορα περαστικά σε όλα τα αρρωστάκια!

θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή,σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα και καλή χρονιά!!!

Ευχομαι σε καθε μια ξεχωριστά το νεο έτος να σας φέρει ότι επιθυμείτε,αγάπη και υγεια στις οικογένειες σας!!!

Αννυ μου περαστικά σας και σε εσενα ευχομαι γρήγορα μια δουλίτσα!

Βασούλα χρόνια πολλά! Οτι καλύτερο φίλη!

Βάλια μου χρονια πολλά για τη γιορτή σου, εύχομαι ο Κωνσταντίνος να εχει αναρρώσει!!!

Βασιλική χρόνια πολλα!

Εμεις απο τα Χριστούγεννα είμαστε με επεφυκιτιδα και πυρετο, τρελός συνδυασμός! Αρχικα το παλέψαμε μονο με αντιπυρετικα αλλα τελικά δεν την γλιτώσαμε την αντιβίωση. Σημερα ειναι η πρωτη μέρα που ξυπνάει με κέφια και με ανοιχτά ματάκια! Η καλύτερη αρχη για τη νεα χρονιά!

Να περάσετε όμορφα ότι και να κάνετε!!!

Φιλάκια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Σας ευχαριστώ για τις ευχες κοριτσια. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλες και στις οικογενειες σας. Ευχομαι το 2012 να σας χαρίσει ότι σας στέρησε το προηγουμενο έτος... ΜΕ ΥΓΕΙΑ πάνω απο όλα και ΧΑΜΟΓΕΛΑ... Και όπως είπε και η Αννη κάθε εμπόδιο για καλο...

Xρόνια πολλά Βάσουλα, Βασιλική, Ειρήνη μου για τον άντρα σου και όποιος άλλος γιορτάζει!!!

Σας φιλώ και να περνάτε όμορφα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Καλή Χρονιά, εύχομαι το 2012 να μας αποζημιώσει για την κακιά προηγούμενη χρονιά, να φέρει ΥΓΕΙΑ & ΤΥΧΗ και ότι επιθυμείτε να το έχετε!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, και περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια.

Άννυ μου, πραγματικά κάθε εμπόδιο για καλό! Να είσαι καλά να χαίρεσαι την κοράκλα σου τώρα περισσότερο!

Εμείς περάσαμε πάρα πολύ όμορφα αυτές τις 2 ημέρες, ελπίζω όλη η χρονιά να κυλίσει έτσι...

Φιλάκια πολλά σε όλους!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...