Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δέσποινα δεν στην αντιγράφω την λίστα, σου παραθέτω κατευθείαν το λίνκ για το άρθρο Το παιχνίδι είναι η επανορθωτική κίνηση, με 80 ευκαιρίες επικοινωνίας για να πάρεις μια ιδέα...

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/08/blog-post_29.html

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό!!!!!!!!!!!!!!

τί κάνεις φιλενάδα;

Άσε παιδί μου να φτιάχνουν οι άλλοι τα μελομακάρονα, εμείς θα είμαστε επαγγελματίες δοκιμαστές!!!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙ

Και εγώ που πάντα έφτιαχνα ατελείωτα μελομακάρονα, φέτος δεν γιατί το έχω παρακάνει με τα γλυκά..... Με φίλεψε 2 πιάτα κουραμπιέδες μούρλια η γειτόνισσα, θα πάω και στην Δήμητρα να χτυπήσω αλύπητα μελομακάρονα και ορίστε!!!!!!!! (δίπλες κανείς; ) Πάντως έχω 1 τούρτα ακόμα στο σπίτι -ολόκληρη- δεν την έχουμε καταφέρει ακόμα!!!!

Όσο για την διάθεση, τί να σου πω, άλλες ώρες υπάρχει άλλες σέρνεται στα πατώματα. Τα αποτελέσματα της τρόικας παιδί μου...

Το καλό είναι ότι η ΣΕΗΟΣ EURONICS έδωσε το δώρο Χριστουγέννων, φυσικά με την νέα εγκύκλιο που βγήκε τον προηγούμενο μήνα επειδή είμαστε εκ περιτροπής εργαζόμενοι θα πάρουμε μέρος του και μόνο. Πάλι καλά που θα πάρουμε και αυτά τα λίγα ευρώ, γιατί τελευταία φορά που πληρωθήκαμε ήταν 1η Σεπτέμβρη και από τότε δεν μας έχουν δώσει κανένα μισθό! Ο ΟΑΕΔ θα μας απαντήσει την πρωτοχρονιά αν θα πάρουμε επίδομα για την επίσχεση, και η ΔΕΗ θέλει διακοσάρες, η εφορία το χαράτσι, τα τέλη κυκλοφορίας, το δάνειο χαχαχχαχαχαχ. Τέλος -ψυχοπλακώνομαι-.

Θα πάω τις παλιές μου μπότες στον τσαγκάρη να μου αλλάξει τα τακούνια να ανανεωθώ λιγάκι ρε αδερφέ!!!!!! Μιλάμε θα αλλάξω τον αέρα μου!!!

Απο 1 Σεπτεμβρη εχετε να πληρωθειτε???Αν ειναι δυνατον. Και τα χαρατσια στη σειρα..... γμτ τα χαρατσια κ αυτους τους αθλιους.

καλα κάνεις με τις μποτες..ανανεωση

Εμεμνα μ εκανε ο αντρα μ δωρο μποτες (για την γιορτη μου) εγω πάλι τις άλλαξα γιατι η θελα κάτι άλλο και πηρα κάποιες π μ αρεσαν πολυ αλλα ρε γμτ δεν ειναι καλης ποιοτητας(με τα συγκεκριμενα λεφτα που ειχα δηλ σε αυτη την ποιοτητα πηγαινα-δεν διεθετα κ πολα) κ τις πηρα εν γνωσει μου --λες να εκανα πατατα??????? Μ αρεσε ομως μωρε........:confused::confused::confused:

Την Καλημέρα μου σε όλες!!!

Μπορεί να μη γράφω συχνά άλλα σας διαβάζω :) εγώ είμαι από την περασμένη εβδομάδα με πυρετό καλά δεν μπορώ να γίνω μιας και λόγω αυξημένης εργασίας δεν μπορώ να απουσιάζω.

Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν τα κατάφερα στην γιορτή σας Βικούλα άλλα με το που ηρεμήσω από τις ιώσεις θα σας έρθω για καφέ!!

Η Πολυξένη είναι μια χαρά, βέβαια δεν ξέρω αν είναι τις ηλικίας είναι πολύ νευρική, και έχει ξεκινήσει τις σφαλιάρες εδώ και 2-3 εβδομάδας..& φυσικά πολύ γκρίνιααααααααα με τους κυνόδοντες… είναι όλη μέρα στο στήθος όταν είμαι σπίτι και φυσικά ακόμα κοιμάμαι μαζί της μιας και δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο εκτός τον γνωστό!! και δυστυχώς ξυπνάει πάνω απλό 5 φόρες την νύχτα ακόμα

Χριστούγεννα θα κάτσουμε Αθήνα μιας και για οδοιπορικά για να πάω πάνω θέλω 250- 300 ευρώ βενζίνη και διόδια.

Αυτά

k30rm7.png

Kαλησπερα φιλες μου!!!

Μαρακιους περαστικα σου!Φιλακια στην Πολυξενη που εχουμε τοοοσο καιρο να ειδωθουμε!

Δεσποινακι να σας ζησει το ανηψακι!!!

Βικυ μου και εγω θελω να ερθω για καφε μια μερα (μηπως προλαβω και την τουρτα:tongue:)αλλα απο προχθες τρεχει η μυτη μου......που παει κι αυτη δεν ξερω:rolleyes::rolleyes:μαλλον δεν μας θελει!Παντως οπως και να εχει θα τον πιουμε αυτον τον καφε που θα παει!!!!!!!!

Την Δευτερα καναμε και εμεις μελομακαρονα και κουραμπιεδες και ο μικρος τα τσακιζει!Εντωμεταξυ εχει σταματησει απο μονος του τα ουρλιαχτα (ευτυχως)αλλα μια στο τοσο πεταει ενα οταν νευριαζει, ελπιζω ομως να κοπει και αυτο!

Τι αλλο ηθελα να πω?Δεν θυμαμαι....Θα επανελθω!

Και εμφανιστειτεεεεε!!!!

Περαστικά στις αρρωστούλες, καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

Απόψε είχαμε τον πρώτο μας "καβγά" με την Αθηνά. Μου πέταξε ένα βαρύ παοχνίδι στο χέρι κ με πόνεσε κ δεν ήθελε με τίποτα να ζητήσει συγνώμη. Ανακάλυψα το πόσο εγωίστρια είναι η κόρη μου. Δεν φαντάζεστε! Να κλαίει κ να χτυπιέται γιατί δεν έπαιζα μαζί της, της έλεγα να ζητήσει συγνώμη που με χτύπησε κ δεν το ΄κανε με τίποτα! Την λυπόμουν που έκλαιγε, την έπαιρνα αγκαλιά, της έλεγα πόσο την αγαπώ αλλά μου πόνεσε το χεράκι μου κ θέλω να μου το φιλήσει να γίνει καλά κ δεν το ΄κανε. Στο τέλος δεν άντεχα να την βλέπω να κλαίει κ την πήγα να την ετοιμάσω για ύπνο όπου τα βρήκαμε, γελάγαμε κλπ κ όταν της ετοίμαζα το γάλα της είπα ότι ακόμα πονάει το χέρι μου που δεν το φίλησε κ δεν ζήτησε συγνώμη κ θα πρέπει να την δώσω στον μπαμπά. Προτίμησε να την πάρει ο μπαμπάς, πού όσο και να τον αγαπάει, όταν είμαι εγώ δεν τον θέλει συνήθως, παρά να ζητήσει συγνώμη!! Τι να πω για το παιδί μου; Τέτοιο πείσμα, κ όχι θετικό, πολύ με στενοχώρησε κ απορώ πώς έχει βγει έτσι αφού κανείς μας δεν είναι.

Σας είπα τον πόνο μου. Σας φιλώ κ καληνυχτώ όλες. Πιστεύω ότι θα ξαναμπώ για τις ευχές. Να συγχαρώ όμως τις νοικοκυρές που φτιάξαν τα πατροπαράδοτα. Και του χρόνου να ΄στε καλά! Μπράβο χρυσοχέρες μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες τις μανουλομανουλίτσες....

Χρόνια Πόλλά και στις εορτάζουσες και στα αγοράκια που γιόρταζαν...Σας ευχόμαστε πολλά πολλά Χρόνια Πολλά!!!

714508703_456195.gif?4

για τα γενέθλια

birthday_glitter_graphics_02.gif

και για να κεράσουμε και κάτι για πρωινό...παρακαλώ ορίστε

2540327k3gvtajg1l.jpg

μμμμ νομίζω ότι θέλουμε και καφεδάκι ε???

kardia_kafes.jpg

Εχθές και σήμερα πήρα δυο μερούλες άδεια για να φτιάξω μελομακάρονα και κουραμπιέδες..Ο Σταθάκης δεν μπορούσε να αντισταθεί με τις μυρωδιές και τα έτρωγε αμέλωτα...Και του χρόνου να είμαστε καλά όλες οι μανουλομανουλίτσες....Κορίτσια δυστυχώς δεν προλαβαίνω πάντα να μπαίνω να διαβάζω όλα τα νέα σας αλλά σας σκεφτόμαστε συνέχεια, κάθε μέρα γυρίζουμε 1830 1900 στο σπίτι μέχρι να κάνουμε μπάνιο όλοι να συμμαζευτούμε για την επόμενη μέρα πάει η ώρα 10 και πέφτω σαν τούβλο...ευτυχώς που ο Σταθάκης το πολύ μέχρι τις 2100 είναι στο κρεββάτι του και δεν έχουμε νταχτιρντι!!!

Κατα τα άλλα καλά. Αφού είμαστε γεροί και έχουμε ακόμα την δουλειά μας δεν μιλάμε καθόλου. Τώρα περιμένουμε την 2 μείωση στο γραφείο και έπεται συνέχεια....πάμε για το βασικό μισθό όλοι...δεν πειράζει επειδή υπάρχουν και πολύ χειρότερα δεν μιλάμε και κοιτάμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας διότι τώρα δεν είμαστε μόνοι μας υπάρχει και ο Σταθάκος...

Αυτά τα δικά μας...

25jbo1k.gif

σε όσες είναι αρρωστούλες και άρρωστοι και να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας διότι χωρίς αυτή χαθήκαμε...!!!

christmas-wallpaper-3_1.jpg

ας έχουμε καλές γιορτές με υγεία και χαρά και όλα θα παν καλά...!!!Φιλάκια πάω να δω τι κάνει ο ζουζουνός μου!!!

Καλησπέρα μανουλομανουλίτσες σήμερα ήταν μια μεγάλη μέρα...γιορτινή, όμορφη, ηλιόλουστη....

το καταχαρήκαμε...πήγαμε στις γιαγιάδες και τον παππού για τα κάλαντα, τον είχαμε ντύσει αγιο βασιλάκι, πήρε τα δώρα του το ευχαριστήθηκε..!!! Το μεσημέρι κάναμε προετοιμασίες για το αυριανό γιορτινό τραπέζι...και το απόγευμα ήρθαν οι γειτονές απο τον 5ο με τα παιδάκια τους και παίξαμε...τώρα κοιμόμαστε και έτσι βρήκα και γω λίγο χρόνο να περάσω απο το παρεάκι μας....

εύχομαι από καρδιάς σε όλους Χρόνια Πολλά ευτυχισμένα γεμάτα υγεία και χαρά....ότι επιθυμείτε ο καθένας ξεχωριστά

merry_christmas_happy_new_year.gif

Γεια σας μανούλες! Χρόνια πολλά σε όλες, στα παιδάκια μας και στις οικογένειές μας!

Να ευχηθώ ιδιαιτέρως στη Χρυσανθούλα μας που έχει την πρώτη της γιορτούλα.

Χριστίνα χρόνια πολλά και σε σένα!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

φιλενάδες μου ήρθα επιτέλους να ευχηθώ κι εγώ η κατάκοπη μάνα!!χαχα! χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα με υγεία στις οικογένειές μας!! ευχαριστώ πολύ Δημητρούλι μου για τις ευχές!!! μου έχετε λείψει,ελπίζω αυτη την βδομάδα να βρεθούμε επιτέλους! μέχρι τώρα (01:46 πρώτα λεπτά,χαχαχχα!) έκανα δουλειές γι αύριο,μαγειρέματα,καθάρισμα κοκ. έχω ετοιμάσει πολλές λιχουδιές,το πρωί θα παω και το αρνάκι μας στο φούρνο για ψήσιμο και θα φάμε το βράδυ όλοι μαζί! δε θυμάμαι τι να σχολιάσω τέτοια ώρα,αν και τα διάβασα όλα! περάσαμε όλη την βδομάδα άρρωστες,με ίωση πάλι η Χρυσάνθη και ευτυχώς σήμερα μπορώ να πω είναι καλά! φτου φτου!!!μα ελεγα να ναι άρρωστη πρώτη φορά που γιορτάζει ? ε,δεν με πήγαινε..ευχομαι να περάσετε όλες τέλεια,να φάτε,να πιείτε και να χαρείτε με τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας! με το καλό οι νέες μας αφίξεις και να μαστε όλες καλά! θα τα πούμε μεθαύριο τωρα,γιατι αύριο δε με βλέπω να προλαβαίνω! καληνύχτα ,σας φιλώ και καλά να περάσετε !!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και πάλι!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

χρόνια πολλά κοριτσάκια μου!!

καλές γιορτές να έχουμε,με υγεία και χαρά!!!!

πολύχρονη η Χρυσανθούλα μας Άντζυ μου!!!!να έχει πάντα υγεία και να είναι ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή!κι εσείς να την καμαρώνετε!

να περάσετε πολύ πολύ όμορφα σήμερα που είναι μια τόσο ξεχωριστή μέρα για εσάς!

Χριστινάκι χρόνια σου πολλά,καλά κι ευτυχισμένα!σου εύχομαι ολόψυχα κάθε ευτυχία!να έχετε υγεία και οτι ποθείτε!

πολλά πολλά γιορτινά φιλιά σε όλους!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

χρονια πολλά και καλα κοριτσάκια!!!

Υγεια και αγάπη σε ολες !!!

Αντζυ μου να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου και να περάσετε υπέροχα σήμερα!!!

Χριστίνα χρονια πολλά και σε εσένα!!!

φιλια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα Μανουλομανουλίτσες και Χρόνια Πολλά σε όλες...

Χρυσανθάκι χρόνια πολλά και σε σένα να σε χαίρονται οι γονείς σου με υγεία και ευτυχία.

Αντζολίνα να την χαίρεστε και ότι επιθυμείτε!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά σας!

Αννυ μου και Βάλια ευχαριστώ και για τα μηνυματάκια που μου στείλατε να είστε καλά εσείς και οι οικογένειες σας και Χρόνια Καλά και Πολλά!!!

Ατλαντις μου,Ταniabell και Δημητρούλα ότι ποθείτε και σεις με υγεία και χαρά στις οικογένειες σας...

Φιλάκια πολλά, περάσαμε υπέροχα με τους γονείς μας το μεσημέρι, την νονά μας και τους φίλους μας το απόγευμα....

Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες...

_xronia-polla1.jpg

και Καλή Χρονιά!!!

2011.jpg

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, τα παιδάκια και τις κοιλίτσες!!!!!

Άντζυ μου να χαίρεστε την Χρυσάνθη σας!! Να είναι πάντα καλά και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!

Χριστινάκι χρόνια σου πολλά κοριτσάρα, να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!

Φίλες μου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαστε όλες πάντα καλά, με υγεία και τύχη στην ζωή σας.

Εμείς τα περάσαμε υπέροχα αυτές τις μέρες αν και λιγάκι συναχωμένοι. Φάγαμε, ήπιαμε και λιώσαμε στους ύπνους!

Άντε να σας ακούσουμε όλες σας με ευχές !!!

Φιλάκια!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...