Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Αννούλα τρόμαξα με το Post σου.......

Γιατί βρε πουλάκι μου δεν πας μαζί του?

Παει για δουλεια κι θα ερθει το πασχα.

Κι ετσι οπως ρθανε τα πραγματα φευγει θελει δεν θελει !!!

κι δεν φταιει ο ιδιος που φευγει αλλα καποιος αλλος κι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα κι αυτο ειναι που με τσαντιζει !

θελω να τους βρισω κι ειλικρινα να τους πατησω με τολη μου την δυναμη !!!!!!!

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ.......ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ......ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΕΣΥ.....ΣΩΣΤΑ!

Grya.jpgGryap3.png

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ.......ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ......ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΕΣΥ.....ΣΩΣΤΑ!

Μακαρι να μπορουσα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακαρι να καθοταν εδω !

Να ηταν Ελαδα !

Ηταν να κατσει Ελλαδα αλα τελικα δεν θα γινει τωρα αυτο λογο ενος προβληματος που μας εκαναν ! κι δεν λυνετε με τιποτα

RVysp3.png

uF2hp3.png

Παει για δουλεια κι θα ερθει το πασχα.

Κι ετσι οπως ρθανε τα πραγματα φευγει θελει δεν θελει !!!

κι δεν φταιει ο ιδιος που φευγει αλλα καποιος αλλος κι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα κι αυτο ειναι που με τσαντιζει !

θελω να τους βρισω κι ειλικρινα να τους πατησω με τολη μου την δυναμη !!!!!!!

ΟΥΠΣ....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΑ!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Αννουλα προσπαθησε να εισαι οσο πιο ψυχραιμη μπορεις. δεν υπαρχει περιπτωση να πας εστω και για λιγο καιρο να μεινεις μαζι του?

a%3E

Δεν μπορω.Μακαρι να μπορουσα !

Αλλα δεν μπορω κι οχι μονο δεν μπορω αλλα φοβαμε κι να πεταξω τωρα ειναι 4 ωρες με το αεροπλανο !

RVysp3.png

uF2hp3.png

ΟΥΠΣ....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΑ!!!!!!

Προσπαθω πολυ για αυτο αλλα οσο σκεφτομαι αυτο που μας εκαναν τσαντιζομαι κι οχι τιποτα ειναι κι συγγενεις του με αυτοι !

Τα νευρα μου !!! τα νευρα μου μαζι τους !!!

Προσπαθω να μην αγχονομαι λογο της πιεσης που εχω κιολας !Αλλα δεν μπορω μονο σκεφτομαι την ΛΑΛΑΚΙΑ που μας εκαναν

RVysp3.png

uF2hp3.png

Ε,ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ??μΟΥ ΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ!ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ?

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΝΙΚΟΛ ΠΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βρε Άννα, τί να πω... Προσπερνάω όλα τα άλλα και ρωτάω: Την πτήση φοβάσαι; Ο γιατρός σου τί λέει; Σε αφήνει; πδεν το σκέφτεστε να πηγαίνατε μόνιμα εκεί, να γεννούσες μέσα στα ωραία ολλανδικά νοσοκομεία χωρίς την ελληνική εκμετάλλευση και να γλιτώνατε κι από τους συγγενείς του;! ;) Εντάξει, το παρατραβάω λίγο, ίσως μόνο να πήγαινες για κάποιες εβδομάδες εκεί για να μειωθεί ο χρόνος που θα είστε χωριστά...

Και περνάω στο θέμα περι τριχών που πιάσατε... :D Εγώ είχα 2-3 άσπρες αλλά μετά το γάμο (ένα περίεγο πράγμα!!!) αυξήθηκαν! Δεν τα έβαφα συστηματικά γιατί δεν πολυφαίνονται και πάντα κοντά στον τόνο μου... Τώρα στην εγκυμοσύνη δεν θα τα βάψω αλλά σκέφτομαι να κάνω κανένα ωραίο κουρεματάκι... Ούτε τα νύχια μου βάφω παρόλο που θέλω... :-(

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΣΑ,ΒΑΡΙΕΜΑΙ Κ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ...ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ :-(

κοριτσάκι μου είμαι στην ίδια ακριβως κατάσταση.κ μας είπαν κάποιοι φίλοι να βγούμε σε μια ταβέρνα δίπλα στο σπίτι που έχει ορχήστρα με ρεμπετικα....Καλά ρε κορίτσια χθες δεν μπήκα κ διάβαζα απ τη 10 σελίδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

ήρθα πάλι,

είχα κατεβάσει 2-3 ταινίες να δούμε και οι 2 ήταν προβληματικά φορματ και η τρίτη ήταν μέγα φλόμπα.

Τον καλό μου τον πήρε ο ύπνος και πήγε στο κρεβάτι.

Εγώ πάλι, δεν νυστάζω, βαριέμαι φυσικά να πάω οπουδήποτε, ψιλοπεινάω, και βαριέμαι να μαγειρέψω.

Και είναι και 23.30 ακόμα......

Είναι κανείς εδώ?

GaiGp3.png

εγω εδω ειμαι,τρωω χοτ ντογκ και κρεπα σοκολατα με kiss!!ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΕΜΕΙΣ,ΤΟ BLOW!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΣΕ,ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

hot dog και κρέπα ε? και σε πείραξαν οι λουκουμάδες που έφαγα και λίγους η δόλια!!!! Φτου σου άτιμη μάνα!!!!

Πεινάααααααωωωωωωω

Πάω να χαζέψω το χαζοκούτι που μου είπες να δω τί παίζει

GaiGp3.png

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΛΕΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΜΕ??

ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Είναι πώς θα σου κάτσει με το μπεμπέ και τα ψυχολογικά.

Ελπίζω να μπορούμε να κουτσομπολεύουμε (να προλαβαίνουμε και να έχουμε και την διάθεση), τότε εξάλλου θα είναι τα δύσκολα να βοηθάμε η μία την άλλη.

Το μόνο δύσκολο θα είναι ο ύπνος....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...