Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα εξαφανισμενες μου φιλες!Που εισαστε?Τι κανετε??

Βικυ μου να χαιρεσαι το Λουσακι σου για εχθες!Να ειναι γερη και ευτυχισμενη!Επισης η Ηλιακη ειναι απο την εκπομπη "δεστε τους" στον αλφα με τον Μουτσινα.Η Ηλιακη λοιπον στο τελος της εκπομπης ριχνει τρελους χορους οποτε ξεσηκωνομαστε!Χαχαχαχα!Βεβαια αν και ριχνει και ο Γιωργος τους χορους του παρ ολα αυτα του αρεσει πολυ το πουλακι που βγαινει στο πλαι και πεταει απο τη χαρα του!

Εγω παλι εχω αλλο θεμα!Ο μικρος κυριος αρχισε να τσιριζει και το κανει πολυ συχνα πλεον και νευριαζω!Και καλα στο σπιτι δεν με πειραζει τοσο(λεμε τωρα)αλλα οταν ειμαστε σε μαγαζια και γενικα εξω και το κανει δεν ξερω τι να κανω!Ντρεπομαι πολυ, με κοιτανε καλα καλα και με νευριαζει.Τωρα μεσα στο σπιτι αρχισα να μην του δινω σημασια αλλα βλεπω οτι οσο πιο πολυ αδιαφορω τοσο πιο πολυ τσιριζει:confused::confused::confused:Αντιμετοπιζει καμια κατι παρομοιο???

Επισης ξεκινησαμε παλι και δεν τρωμε!Δεν ξερω ποσα δοντια βγαζει μαζι...........και ετσι ξυπναει το βραδυ και φωναζει γαλιαααααα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν παω δε να τον ξεγελασω με κανενα χαμομηλι ή νερο χαλαει τον κοσμο!

Και ετσι ολη μερα κουτουλαω!Το αποτελεσμα???Σημερα παιζαμε στο δωματιο του και καποια στιγμη με πηρε ο υπνος στο πατωμα, ο κυριος λοιπον πηγε στο δωματιο μου ανοιξε το συρταρι με τα καλλυντικα πηρε τη μασκαρα την ανοιξε και πασαλειψε τα σεντονια το πατωμα τα χερια του και τη μουρη του ολα καταμαυρα!!!!!Ημουν ενα βημα πριν πηδηξω απο το μπαλκονι αλλα αυτοσυγκρατηθηκα και μετα απλα καθαριζα μια ωρα!!!!!

Ααααα και δεν ξερω τι δωρο θα του φερει ο αι βασιλης........Εσεις τι λετε???

Αυτα τα ωραια νεα μας!!!!Σας φιλω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλες!!

Πρωινες πρωινες μαστε σήμερα μιας και το πεταλουδακι αποφασισε να ξυπνησει απο τις 5, ετσι ειμαστε ετοιμες και περιμενουμε να περασει λιγο η ωρα για να παμε στη δουλιτσα. Χτες καθομασταν σπιτι αφου η μικρη μου εκανε προχτες 2 φορες πυρετο, απο τοτε τπτ και κανενα αλλο συμπτωμα. Ελπιζω αυτο να ηταν! Την αλλη Παρασκευη κλεινουμε και στο σχολειο και ετσι λιγο θα ξεκουραστουμε μιας και ο Δεκεμβρης ηταν εξοντωτικος. Οσο για την Ηλιακη και εμενα χαιρετε πολυ οταν την βλεπει:tongue:

Βικυ μου χα χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!! Γερη και ευτυχισμενη να ειναι!!!!

Βασουλι ωραιες δουλειες σου εκανε το αγορι σου! Εγω στανταρ θα το παθαινα το εγκεφαλικο:P καλα και αυτος τη μασκαρα βρηκε?

Να εχετε ολες μια υπέροχη μερα!!!

images?q=tbn:ANd9GcRKJAmsS2xNwhCnzEtrO5i8WfqXy4w_BRBnSmqWXyl7dL44K-59

images?q=tbn:ANd9GcSEVNWncZ-TUDL0_8_2cAKwGsU7bhGwGJ7viSLBqdM43-TXD5difw

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα μανουλινια.ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.

τα χρονια μας πολλα στο Λουσακι μας!

Βασω μου χρονια σου πολλα αγαπακι μου!!!!!!!!!

για την Ηλιακη που λετε...παρακρουση παθαινουν τα παιδια μας μαζι της?!κ εμανα σαν τρελη κανει οταν την βλεπει κ αποχαυνωνεται στην τιβι....

χθες εκανε το αλλο το κουλο..χορευε σαν τρελη απο μονη της,πεφτει σηκωνεται,συνεχιζει να χορευει ερχεται μπροστα μου, κ ριχνει ενα χαστουκι στο προσωπο της!!!κ γελουσε!!!!!εννοειται οτι γελουσα κ εγω αλλα προσπαθουσα να το κρυψω γιατι θα το ξανακανει αν δει οτι γελαω.κ εμεις συνενοουμαστε πολυ καλα,μιλαει πολυ μπορω να πω αλλα μονο η μαμα καταλαβαινει ακριβως τι λεει...χααχαχαχ.

κοριτσακια μου επεσε δουλεια,,..θα επανελθω.......

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλησπέρα μανούλες!

Ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχές σας!!

Άννυ μου αυτοχαστουκίζεται και η Κλειώ σας ε? χαχα και εμείς κάνα δυο φορές το έχουμε κάνει στο άσχετο αλλά δείχνουμε μια προτίμηση να μπουφλίζουμε το κούτελό μας!

Τανίτσα σιδερένια η πετάλ! Μάλλον θα σου ετοιμάζει κανένα καινούργιο δοντάκι (και εμείς το ίδιο κάναμε τις προάλες..)

Αγαπημένη μου Βάσω, αυτά που έγραφες, καθώς τα διάβαζα τα ζούσα χαχαχαχα είχα και την ακριβής (λάθος ε?χιχι) εικόνα και την δική σου και το ύφος του Γιώργου!! χαχαχαχα δόλια μάνα τί έπαθες!!! (αδιάβροχη η μάσκαρα?)

Πω πω αυτή είναι η Ηλιάκη???????? Σιχαίνομαι τον Μουτσινά και δεν την βλέπω ποτέ, θα τσεκάρω τί ώρα τελειώνει να δω το τέλος χαχαχαχα!

Εμείς όλα καλά, απέχουμε από την προηγούμενη Πέμπτη από τον σταθμό και έχουμε βρει την υγειά μας. Βέβαια βγάλαμε και 2 δοντάκια και είχαμε τα σχετικά παρατράγουδά τους αλλά σε λάιτ έκδοση. Χτες το πρωί την έπιασα ανεβασμένη πάνω στο τραπέζι να ξεκολλάει τα διακοσμητικά από τα τζάμια, ήταν αστεράκια δεντράκια και μπαλίτσες από τζελ, και κατόπιν καταμέτρησης έλειπαν 3 στρογγυλά και ένα αστεράκι. Δεν βρέθηκαν πουθενά οπότε μάλλον τα φάγαμε. Σήμερα όμως η πάνα της όταν έκανε θκατούλες ήταν τόσο μα τόσο τίγκα και σούπερ βρωμερή που δεν άντεξα να την ψάξω οπότε θέλω να πιστεύω ότι βγήκαν τα και τα διακοσμητικά ..... Τί να κάνω ρε γμτ, ακόμα βάζει όλο το σύμπαν μέσα στο στόμα της... Α, περνάμε και πάλι φάση μεγάλης αφαγίας, μάλλον λόγω των καινούργιων δοντιών αλλά δείχνει να έχει μια αδυναμία στην φαρίν (που μικρή ούτε να την φτύσει δεν ήθελε) και πού αλλού? στα κίντερ... Την αφήνω να ψιλοσαβουρώνει αφού δεν καλοτρώει τί να κάνω...

Αυτά από εμάς, πάω να την πέσω κανένα μισάωρο να ξεκουραστώ γιατί 6 η ώρα παίζει το έργο μου! (ου να μου χαθώ που βλέπω τούρκικα).

Φιλάκια!!!

GaiGp3.png

ήρθα!! παρακαλώ φίλη Βίκυ υπενθύμισέ μου την απορία με την Ηλιάκη,να σου απαντήσω άμεσα,γιατι ως νοικοκυρά πλέον παρακολουθώ όλες αυτές τις φοβερές απογευματινές εκπομπές!χαχα!

Μας πρόλαβε η Βάσω;);)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες!!!

Πω πω έχασα πολλές γιορτές. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους όσους γιόρταζαν και συγνωμη που δεν αναφέρομαι προσωπικά αλλά σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον και δεν το θέλω.

Άννυ μου γέλασα πολύ με την Κλειώ!!! Πάντως αυτο με το τραγούδι και με το χορό το κάνει και η Θεοδώρα. Χθες τραγουδούσε κανα 10λεπτο και χόρευε ασταμάτητα, βέβαια τι τραγούδι έλεγε κανείς δεν κατάλαβε!

Με την Ηλιακη και η δικιά μου παθαίνει τρέλλα, αν και ο μπαμπάς μας συνεχίζει να με κράζει με το τι είναι αυτά που βάζω στο παιδί να βλέπει. Εντωμεταξύ τώρα κάθε φορά που χορεύουμε άρχισε να προσπαθεί να κουνάει και τα πόδια και όχι μόνο χέρια και πωπό και έχει πολύ πλάκα γιατί δεν μπορεί να τα συντονίσει όλα, αλλά σε κανά μήνα μας βλέπω να κάνουμε ολόκληρο χορευτικό!

Βάσω φαντάζομαι τι έπαθες όταν είδες τι ζωγραφιές του Γιώργου με τη μάσκαρα... βγήκαν τουλάχιστον ή εκτός από καινούργια μάσκαρα θα θες και σεντόνια?

Βίκυ μπορεί να κάνει αφαγία η Λου αλλά τα αυτοκολλητάκια μάλλον της φάνηκαν για λιχουδιά! Η Θ πάντως το ψιλοέκοψε να βάζει τα πάντα στο στόμα της εκτός από την περίοδο που την ενοχλούν τα δόντια, οπότε μάλλον και το Λουσάκι θα το σταματήσει όταν ηρεμήσει με τα δοντάκια της.

Για το τραπεζάκι που λέτε και εμείς είχαμε πάρει από το ικεα αλλά το αποσύραμε γιατί ανέβαινει στην καρέκλα και από εκεί στο τραπέζι και από εκεί στο πάτωμα.... Επίσης σκεφτόμαστε να αποσύρουμε και τα αυτοκινητάκια της γιατί ανεβαίνει εκεί επάνω και τα κάνει σανίδα του σερφ και βουτιά στο πάτωμα. Απο οτι καταλαβαίνετε το πάτωμα το "αγκαλιάζουμε" συχνά!

Απο λεξούλες και εμείς λέμε αρκετές αλλά ακόμα χρησιμοποιούμε το χαρακτηριστικό μούγκρισμα για τα περισσότερα πράγματα παρά τις απέλπιδες προσπάθειες της μαμας και του μπαμπά να μάθει τις λέξεις.

Άντε πολλά είπα πάλι. Να ευχηθώ σε όλες σας να περάσετε υπέροχα στις γιορτές με πολλές βόλτες με τα ζουζουνάκια σας!!! Φιλιά σε όλες!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Μια καλησπέρα κ απο μενα

τα νεα τρεχουν οι σκανταλιες αυξάνουν ...ετσι ειναι..

κ εμεις εχουμε γινει πολυυυυυυυυυυυυ ατακτες.

Αυτο που με εκνευριζει πιο πολυ ειναι οτι παιρνει τις καρεκλες τις πάει μπροστα στα ντουλΑπια της κουζινας ανεβαινει πανω στους πάγκους της κουζινας και οτι βρισκει το πετα κ τη συνεχεια την καταλαβαινετε......ειναι τοσο πολυ επιμονη Μερικες φορες δεν αντεχω της καυμενης της ουρλιαζω σχεδον κ μετα με πιανουν τα κλάματα για αυτο που κάνω ..παθαινω ομως τρελα κάποιες φορες απο το πεισμα κ απο το μεγεθος των ζημιων!!!!!!!!!!!

Ας εχει ομως υγεια οπως κ όλα τα παιδακια.....

Εδω στο Αργος στα μαγαζια δε κουνιεται τιποτα κ γενικα δεν ειμαιι κθολου ενθουσιασμενη που ερχοντααι Χριστουγεννα. Ποιος να βγει να ψωνισει κ με τι λεφτα?????????????

φιλακια

γεια σας μανουλιτσες μετα απο πολυ καιρο!

ελπιζω να ειστε ολες καλα. διαβασα οσα περισσοτερα μπορουσα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα ως συνηθως. :rolleyes:

Μαρακι χαρηκα που διαβασα τα καλα νεα για τη β' επιπεδου. μακαρι ολα να πανε καλα κ να κρατησεις κ τη δευτερη κορουλα σου αγκαλια μαζι με τη Γεωργια σου!

εμεις μεγαλωνουμε κ ζωηρευουμε πολυ! ο Αναστασης ειναι υπερκινητικος κ ολη μερα τρεχει πανω κατω. τις μερες που βρεχει κ δεν βγαινουμε βολτα δεν ξερω τι να κανω για να τον απασχολησω!

ωραια η ιδεα με το τραπεζακι κ τις πλαστελινες!

απο δοντακια μας εχουν μεινει οι 2 κατω κυνοδοντες. οταν εβγαιναν οι πανω τα ειδαμε ολα μεχρι να σκασουν. πολλη γκρινια! πριν 2 βδομαδες περασε κ μια ιωση με 6 μερες εμετο. ακομα κ στο νοσοκομειο τον πηγα αλλα οι εξετασεις αιματος ηταν καλες κ δεν ηταν αφιδατωμενος οποτε μας αφησαν να φυγουμε. ευτυχως γιατι δεν μπορω να φανταστω το μωρακι μου με ορους να μενει ακινητο σε ενα κρεβατι:-(

1 του μηνος γενησε η αδερφουλα μου κ ετσι ειμαι πλεον θεια!!! τι ωραια! ανυπομονω να παμε τα Χριστουγεννα να τον ξαναδω.

φιλια σε ολες:tongue:

images?q=tbn:ANd9GcRZX2D8aUaIvLUIhKN3M4cmSBimAQDYwZnZOK9XGEfCjQ_6uwF6dw

pHNqp3.png9S1np2.png

Μανουλίτσες μου, να ΄μαι κι εγώ μετά από αρκετό καιρό. Λείπει το αφεντικό κι έτσι βρήκα ευκαιρία να σας διαβάσω εν ώρα δουλειάς από το κινητό. Από αύριο έχω άδεια κ είμαι πολύευτυχισμένη. Η Αθηνά μου μιά χαρά. Το δεντράκι δεν το πειράζει, λεξούλες λέει μπόλικες αλλά μόνο εμείς την καταλαβαίνουμε, παπαγαλίζει τα πάντα, συμπληρώνει τις συλλαβές ή και τις λέξεις στα τραγουδάκια, την Ηλιάκη δεν την ξέρουμε όυτε την Ντόρα, ούτε τον Μπόμπ τον σφουγγαράκη. Δεν της τα δείχνουμε. Μόνο τα 3 γουρουνάκια με τον λύκο ξέρει... Δεν βλέπουμε τηλεόραση κι έτσι ούτε κι αυτό το καημένο βλέπει. Από φαγητά εξακολουθούμε τα βιολογικά, τα ανάλατα κ καθόλου ζάχαρη. Μπορεί να τύχει να της δώσουμε κάτι δικό μας όταν είμαστε έξω αλλά επί τω πλείστον ακόμα την έχουμε στην "ανοστία". Επειδή δεν ξέρει καλύτερα τατρώει μιά χαρά κι έτσι.

Για τα χαστούκια το κάνει αρκετές φορές στον εαυτό της κ γελάει. Επίσης έχει μια τάση να με χτυπάει κ να γελάει. Δεν ξέρω πώς θα της το κόψω, όταν ενθουσιάζεται δεν μπορεί να το ελεγξει κ στενοχωριέμαι να της το χαλάω γιατί το βλέπω ότι το κάνει για αστείο. Επίσης έχουμε θέμα με τον ύπνο. Κοιμάται μόνο αγκαλιά με νανούρισμα επί ώρες κ τώρα τελευταία επειδή πιά δεν άντεχα, την κοιμί΄ζω στο κρεβάτι μας.

Κουράστηκα να γράφω στο κιν. κ σίγουρα σας κούρασα. Σας φιλώ όλες κ θα προσπαθήσω να μπαίνω συχνότερα. Καλά Χριστούγεννα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες! Νομίζω ότι έχω καιρό να γράψω αλλά η μέρα κυλάει τόσο γρήγορα με δυο ζουζούνια που ούτε το καταλαβαίνω.

Είχαμε πάει και το πρώτο μας ταξιδάκι στην Πάτρα στις γιαγιάδες και τον παππού και περάσαμε πολύ ωραία. Ορκίστηκα και για εκείνο το μεταπτυχιακό που έκανα και τώρα είμαι έτοιμη για μαθήματα οδήγησης μιας και η ανεπρόκοπη τόσα χρόνια δεν αξιώθηκα. Με έφαγε η πολλή δουλειά.

Την Κυριακή πήγαμε στη Λούση για τα χρόνια πολλά μας και περάσαμε πολύ ωραία. Και το νέο της δωμάτιο φανταστικό. Ο Νικόλας ξεσάλωσε και η Χαρά έριξε εκπληκτικούς ύπνους.

Εμείς ξέρουμε την Ηλιάκη, τον Μπομπ, την Ντόρα και μάλιστα λέμε να πάμε και στην παράσταση της Ντόρας τώρα τις γιορτές. Δεν μιλάμε ακόμα πολύ αλλά καμιά 10αρια λεξούλες τις λέει και γενικά συννενοούμαστε και καταλαβαίνει τα περισσότερα. Από φαί τρώει κατά κανόνα ό,τι και εμείς. Από φακές και ρεβύθια μέχρι γιουβαρλάκια αυγοκομμένα και μπριάμ. Οσο για γλυκά σπάνια τρώει κατι αγοραστό. Αν είναι να φάει θα είναι κάτι δικό μου πχ. μπισκοτάκια, άνθος αραβοσίτου, κρέμα βρώμης...

Τώρα μόλις έφτιαξα μελομακάρονα και έχει μοσχοβολήσει το σπίτι. Χρόνια πολλά σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους και καλές γιορτές να έχουμε.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα μόλις έφτιαξα μελομακάρονα και έχει μοσχοβολήσει το σπίτι. Χρόνια πολλά σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους και καλές γιορτές να έχουμε.

Και διπλομανούλα και φοβερή σεφ!!!! Και με μεταπτυχιακό.....Τυχερέ άντρααααααααααα......

Χρόνια πολλά Μημήτα μου!!!

Δεν σε πειράζει που κεράστηκα μόνη μου ε :tongue:

DSCN2387.JPG

GaiGp3.png

Δήμητρα συγχαρητηρια για το μεταπτυχιακο και επισης συγχαρητηρια που εφτια ξες μελομακαρονα. με δυο μωρα πώς τα καταφερνεις όλα???????????:confused::confused::confused:

Μαρακι κ εμεις εχουμε θεμα με τον υπνο. Αν σου πω πώς κοιμομαστε?????? Ξαπλώνουμε στο χαλι του δωματίου της μαζι φυσικα αυτη της αρεσει να χαιδευει τα χερια μου κ το προσοπο μου κ ετσι χαλαρωνει κ κοιμαται. Και μετα τη μεταφερω στη κουνια. Δεν το βρισκω κ πολυ νορμαλ να κοιμοστε στο χαλι αλλα τι να κάνω????????

Επισης μ κοιμαται πολυ αργα κατα τις 11.30

Εσεις τι ωρα κοιμαστε???????

Μαρακι εγκυούλα αυτο με τα βιολογικα που ελεγες-κσλε τι τυψεις νιωθεις???αρκει να σ πω εμεις λογω οικονομικών ΠΟΤΕ δεν δωσαμε βιολογικα προιοντα στη μικρη .Τα σταυρωνω κ της τα δινω!!!!!!!! Εξαλλου εμεις με βιολογικα μεγαλώσαμε???????????

Κατα τα αλλα πώς περνα ς πώς νιωθεις??????

φιλια πολλα

Βικη μαζι γραφαμε !!!!!!!!!!! εγω δεν φτιαχνω μελομακαρονα --ας ειναι καλα πεθερες μαμαδες!!!!!!!!!!!!!(Αχρηστη νοικοκυρα!!!!)

Δεν υπαρχει κ διαθεση ρε γμτ!!!!!!!! Αν κ Χριστουγεννα δεν ανεβαινει η διαθεση.

Εσυ πως τα πας????????

........ ο Αναστασης ειναι υπερκινητικος κ ολη μερα τρεχει πανω κατω. τις μερες που βρεχει κ δεν βγαινουμε βολτα δεν ξερω τι να κανω για να τον απασχολησω!

απο δοντακια μας εχουν μεινει οι 2 κατω κυνοδοντες. οταν εβγαιναν οι πανω τα ειδαμε ολα μεχρι να σκασουν. πολλη γκρινια! πριν 2 βδομαδες περασε κ μια ιωση με 6 μερες εμετο. ακομα κ στο νοσοκομειο τον πηγα αλλα οι εξετασεις αιματος ηταν καλες κ δεν ηταν αφιδατωμενος οποτε μας αφησαν να φυγουμε. ευτυχως γιατι δεν μπορω να φανταστω το μωρακι μου με ορους να μενει ακινητο σε ενα κρεβατι:-(

1 του μηνος γενησε η αδερφουλα μου κ ετσι ειμαι πλεον θεια!!! τι ωραια! ανυπομονω να παμε τα Χριστουγεννα να τον ξαναδω.

φιλια σε ολες:tongue:

Δεσποινάκι καλώς όρισε το ανηψάκι σας!! Φαντάζομαι θα χαρεί πολύ ο Αναστάσης με το ξαδερφάκι του!!!!

Σιδερένιος να 'ναι, μα τί παλιοιώσεις κυκλοφορούν ρε γμτ.......

Πάντως για τα δοντάκια δεν είναι απόλυτο ότι θα σας ταλαιπωρήσουν πολύ, εμείς την προηγούμενη εβδομάδα βγάλαμε τους συγκεκριμένους και πέραν λίγου ήπιου απογευματινού πυρετού 2 φορές νομίζω δεν είχαμε άλλα παρατράγουδα. Εύχομαι να το περάσετε ξώφαλτσα και εσείς!!

Θα σου βάλω σε λίγο μια λιστούλα με διάφορα (δραστηριότητες)να δείς...

Μια καλησπέρα κ απο μενα

τα νεα τρεχουν οι σκανταλιες αυξάνουν ...ετσι ειναι..

κ εμεις εχουμε γινει πολυυυυυυυυυυυυ ατακτες.

Αυτο που με εκνευριζει πιο πολυ ειναι οτι παιρνει τις καρεκλες τις πάει μπροστα στα ντουλΑπια της κουζινας ανεβαινει πανω στους πάγκους της κουζινας και οτι βρισκει το πετα κ τη συνεχεια την καταλαβαινετε......ειναι τοσο πολυ επιμονη Μερικες φορες δεν αντεχω της καυμενης της ουρλιαζω σχεδον κ μετα με πιανουν τα κλάματα για αυτο που κάνω ..παθαινω ομως τρελα κάποιες φορες απο το πεισμα κ απο το μεγεθος των ζημιων!!!!!!!!!!!

Ας εχει ομως υγεια οπως κ όλα τα παιδακια.....

Εδω στο Αργος στα μαγαζια δε κουνιεται τιποτα κ γενικα δεν ειμαιι κθολου ενθουσιασμενη που ερχοντααι Χριστουγεννα. Ποιος να βγει να ψωνισει κ με τι λεφτα?????????????

φιλακια

Δεν είναι τα πράγματα μόνο στο Άργος έτσι. Και εδώ έτσι χλιαρά είναι, καμία σχέση με άλλες χρονιές, πολλοί έμποροι έχουν αρχίσει άτυπα τις εκπτώσεις από τώρα ή κάνουν ολιγοήμερες προσφορές 20-30%. Δεν πειράζει, όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν αυτοί που είναι πολύ ακριβοί και μη ανταγωνιστικοί....

Όσο για τις ζημιές χαχαχα όπως το 'πες, υγεία να έχουν και κάαααποτε να ηρεμήσουν :confused::confused: Κουράγιο να έχουμε να τρέχουμε πίσω τους, ε κάποτε θα μάθουν χαχαχαχα

GaiGp3.png

Βικη μαζι γραφαμε !!!!!!!!!!! εγω δεν φτιαχνω μελομακαρονα --ας ειναι καλα πεθερες μαμαδες!!!!!!!!!!!!!(Αχρηστη νοικοκυρα!!!!)

Δεν υπαρχει κ διαθεση ρε γμτ!!!!!!!! Αν κ Χριστουγεννα δεν ανεβαινει η διαθεση.

Εσυ πως τα πας????????

Αλό!!!!!!!!!!!!!!

τί κάνεις φιλενάδα;

Άσε παιδί μου να φτιάχνουν οι άλλοι τα μελομακάρονα, εμείς θα είμαστε επαγγελματίες δοκιμαστές!!!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙ

Και εγώ που πάντα έφτιαχνα ατελείωτα μελομακάρονα, φέτος δεν γιατί το έχω παρακάνει με τα γλυκά..... Με φίλεψε 2 πιάτα κουραμπιέδες μούρλια η γειτόνισσα, θα πάω και στην Δήμητρα να χτυπήσω αλύπητα μελομακάρονα και ορίστε!!!!!!!! (δίπλες κανείς; ) Πάντως έχω 1 τούρτα ακόμα στο σπίτι -ολόκληρη- δεν την έχουμε καταφέρει ακόμα!!!!

Όσο για την διάθεση, τί να σου πω, άλλες ώρες υπάρχει άλλες σέρνεται στα πατώματα. Τα αποτελέσματα της τρόικας παιδί μου...

Το καλό είναι ότι η ΣΕΗΟΣ EURONICS έδωσε το δώρο Χριστουγέννων, φυσικά με την νέα εγκύκλιο που βγήκε τον προηγούμενο μήνα επειδή είμαστε εκ περιτροπής εργαζόμενοι θα πάρουμε μέρος του και μόνο. Πάλι καλά που θα πάρουμε και αυτά τα λίγα ευρώ, γιατί τελευταία φορά που πληρωθήκαμε ήταν 1η Σεπτέμβρη και από τότε δεν μας έχουν δώσει κανένα μισθό! Ο ΟΑΕΔ θα μας απαντήσει την πρωτοχρονιά αν θα πάρουμε επίδομα για την επίσχεση, και η ΔΕΗ θέλει διακοσάρες, η εφορία το χαράτσι, τα τέλη κυκλοφορίας, το δάνειο χαχαχχαχαχαχ. Τέλος -ψυχοπλακώνομαι-.

Θα πάω τις παλιές μου μπότες στον τσαγκάρη να μου αλλάξει τα τακούνια να ανανεωθώ λιγάκι ρε αδερφέ!!!!!! Μιλάμε θα αλλάξω τον αέρα μου!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...