Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα φιλες μου!Εισαστε καλα?

Χαθηκαμε και εμεις γιατι λιγο η δουλεια λιγο το σπιτι και πολυ ο ταρζαν μου δεν εχω χρονο για τιποτα!

Να πω χρονια πολλα στον Στελιο της Ιωαννας μας και στον Στελακι της Ειρηνης!

Χρονια πολλα στην Αννη(andria) για την γιορτη της!

Τανιτσα μου χρονια πολλα και σε σενα!Οτι επιθυμεις!

Χρονια πολλα στον Νικολα μας!!Να τον χαορεσαι Δημητρουλα!

Χρονια πολλα και στην φιλη μας τη Νικολ!!!Οτι επιθυμεις φιλεναδα μου!

Αννυ χρονια πολλα και σε σενα για την γιορτη σου και τα γενεθλια σου!!Τι καλα που τα γιορτασατε ολες μαζι!!

Χρονια πολλα και στην τουκι!!!

Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν αλλα εχω πολυ καιρο να μπω και τα ειπα ολα μαζεμενα!

Αντζουλι μου μπραβο σας που περασατε τοσο ομορφα!Παντα τετοια!

χμμμ τι αλλο????Ααααα τραπεζακι σκεφτηκα να του παρω και εγω αλλα επειδη πουθενα δεν καθεται πανω απο 1 λεπτο το αφησα για αργοτερα και βλεπουμε!

Μαρια εγω του εδωσα για πολυ λιγο καιρο βιολογικα και μετα τα εκοψα.Δεν χρειαζεται να νιωθεις τυψεις!!

Και ο Γιωργος με το δεντρο δεν εχει θεμα ευτυχως!Με τα φωτακια εχει ενα κολημα και συγκεκριμενα με την πριζα:confused::confused::confused:Του λεω 1002 φορες ΜΗΗΗΗΗ εκει αυτος!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα, αλλες μερες τρωμε αλλες οχι!Σκανταλιες κανουμε καθε μερα οοοολη μερα ειμαστε παπαγαλακια και οτι ακουμε το λεμε.Μολις βλεπει ποδοσφαιρο φωναζει γκοοοολ χαχαχαχα πολυ πλακα!

Αυταααα!!!Παω λιγο να ξαπλωσω μιας και κοιμηθηκε!!!

Φιλακια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Ρε παιδιά ποια είναι αυτή η Ηλιακη που χορεύει?

Μαρία μου πήραμε αυτό το τραπεζάκι:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=11379

2 καρεκλίτσες μια φούξια και μία πράσινη:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=3323

και 1 σκαμπουδάκι σε κίτρινο:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=22859

Οι τιμές είναι πάνω, σύνολο 55,47 έουρα.

Πάντως όσο περνάνε οι μέρες τόσο είναι και ποιο πολύ το κέντρο του ενδιαφέροντος. Το έβαλα μπροστά στην μπαλκονόπορτα και της αρέσει πολύ καλύτερα εκεί.

Μούμπλε μπούμπλε, εμένα γιατί είναι τόσο λόου τεκ το παιδί μου? δεν δείχνει να μαθαίνει τπτ από αυτά που κάνω και ας με βλέπει συνεχώς ας πούμε να πατάω το Play στο cd player όταν τελειώσει έρχεται και λέει "μουσική-μουσική", δεν κάνει τον κόπο να το πατήσει, ή τουλάχιστον δεν την έχω πετύχει.

Θα επιστρέψω μάλλον αργότερα γιατί με καλεί το καθήκον....

GaiGp3.png

καλημέρα!

το είδα τώρα και μπαίνω στα γρήγορα,για να μην το ξεχάσω:

https://www.epithimies.gr/pampers_unicef_campaign2011/home.aspx

ας είναι όλα τα παιδιά του κόσμου γερά.....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα μανούλες!

Ρε παιδιά ποια είναι αυτή η Ηλιακη που χορεύει?

Μαρία μου πήραμε αυτό το τραπεζάκι:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=11379

2 καρεκλίτσες μια φούξια και μία πράσινη:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=3323

και 1 σκαμπουδάκι σε κίτρινο:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=22859

Οι τιμές είναι πάνω, σύνολο 55,47 έουρα.

Πάντως όσο περνάνε οι μέρες τόσο είναι και ποιο πολύ το κέντρο του ενδιαφέροντος. Το έβαλα μπροστά στην μπαλκονόπορτα και της αρέσει πολύ καλύτερα εκεί.

Μούμπλε μπούμπλε, εμένα γιατί είναι τόσο λόου τεκ το παιδί μου? δεν δείχνει να μαθαίνει τπτ από αυτά που κάνω και ας με βλέπει συνεχώς ας πούμε να πατάω το Play στο cd player όταν τελειώσει έρχεται και λέει "μουσική-μουσική", δεν κάνει τον κόπο να το πατήσει, ή τουλάχιστον δεν την έχω πετύχει.

Θα επιστρέψω μάλλον αργότερα γιατί με καλεί το καθήκον....

mporoume na paraggeloume online apo to ikea?

καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

και για να πάει καλά η εβδομάδα κερνάω ζεστό καφεφάκι και λαχταριστά τηγανόψωμα της μανούλας μου!!!

sokolatahome.jpg

φαντάζομαι οτι όλες θα ειχατε μια γιαγιά,μια θεία κάπου,σε κάποιο χωριό που θα έφτιαχνε τηγανόψωμα με τη ζύμη του ψωμιού και θα τα έχετε γευτεί.δεν ξέρω πως μου ήρθαν μια μέρα στο μυαλό,τα παρήγγειλα στη μαμά μου και να'τα!!με πετιμέζι!ντου γιου νοου πετιμέζι??

σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έχουμε Χριστούγεννα!τη χρειαζόμαστε όλοι αυτή τη γλυκιά αίσθηση των γιορτών...με το καλό και με υγεία να τα γιορτάσουμε με τα παιδάκια μας!

είμαι καλύτερα ευτυχώς,το μπούκωμα συνεχίζεται αλλά σε πολύ μικρότερη δόση,βήχω λιγάκι,αλλά ελπίζω οτι θα το ξεπεράσω.η μυτούλα της Γ.άρχισε να τρέχει ελάχιστα,μακάρι να το περάσει έτσι ελαφρά.χθες προσγειώθηκε πάνω στην πολυθρόνα και έσκισε τα χειλάκια της από μέσα και έτρεχε αίμα και στεναχωρήθηκα...καλά,για το κεφάλι και για πεσίματα δεν το συζητώ.

το σκατούλι όταν δεν έχει όρεξη για ύπνο(8 στις 10 δηλ.)επαναλαμβάνει κάποιες από τις καταλήξεις των λέξεων από το νανούρισμα που της λέω κι έχει πολύ πλάκα,

δηλαδή ''χαρά μου,μάτια μου γλυκά-κα,βλέφαρα στολισμένα-να κτλ''-μέχρι το μισάωρο βέβαια,μετά εκνευρίζομαι απίστευτα!να τολμήσω να ρωτήσω πόσες ώρες κοιμούνται τώρα πια τα μικρά σας?εμένα όχι πάνω από 9-10 ώρες το 24ωρο.περίπου 8ωρο το βράδυ και καμιά ωρίτσα το μεσημέρι και το θεωρώ επιτυχία για τα δεδομένα μας!

Βικάκι ευχαριστώ πολύ πολύ!το έψαξα περισσότερο και βρήκα και τις τιμές,να είσαι καλά!μια τελευταία ερώτηση μόνο!χρειάζονται συναρμολόγηση ως συνήθως ή επειδή είναι πλαστικά-κι εγώ πλαστικά θα πάρω-είναι ολόκληρα?ρωτάω για τη μεταφορά,μάλλον θα μας τα πάρει/φέρει ο αδερφός μου και ανρωτιέμαι πόσο χώρο θα πιάσουν στο τουτου:wink:ευχαριστώωωωωωω!

Άντζυ εμένα να δεις πείσμα και επιμονή η μικρή,δεν το πιστεύω κι εγώ μερικές φορές....δε δέχεται με τίποτα το όχι...ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολο να το δεχτούν και χρειάζεται πολύ υπομονή,αλλά δε μπορώ να τη βρώ πουθενά όταν θυμώνει...μη του μιλάτε του παιδιού,αφήστε το να τα σπάσει όλααααα!και δεν ξεχνιέται με τίποτα ρε παιδί μου!κι εσάς έτσι κάνουν?

καλή συνέχεια,οτι κι αν κάνετε!και εμφανιστείτε!!!!!!

post-26326-14825440808088_thumb.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες!!! Τι κάνετε; Ελπίζω να είσαστε όλες καλά και εσείς και τα παιδάκια σας!

Εγκυούλες πως πάτε; Εμείς μια από τα ίδια... Δουλειά δεν βρίσκω πουθενα... χαχαχα ανέκδοτο εχει καταντήσει... και μέχρι τον Μαϊο θα είμαι στον ΟΑΕΔ.

Το αγοράκι μου μεγαλώνει και κάθε μέρα κάνει και απο κάτι καινούριο και με τρελαίνει!!! Μπορεί ακόμα να μη μιλάει αλλά καταλαβαίνει τα πάντα και μπορούμε να συννενοηθούμε.

Το γάλα του το λέει γκι, γιαγια λέει όποτε θέλει, μπαμπακίζει και εμένα με φωνάζει γκαγκα... γκρρρρρρ που θα πάει θα πει και μαμα...

Είχαν πάρει και το δίπλωμα του άντρα μου για 20 μέρες μέσα σ' όλα τα στραβά...

Εμείς για τα χριστούγεννα του πήραμε κουζίνα που του αρέσει και έχει ξετρελαθει. Βέβαια σχολιάστηκε το δώρο μας ότι δεν είναι για αγόρι αλλά εκεί παίζει με τις ώρες!!!

Ααααα κάτι άλλο δεν θυμαμαι αλλά θα επανέλθω.

Σας φιλώ όλες!!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπερα μανες.

Ήθελα να ευχηθω στο Λουσακι που γιορταζει σημερα χρόνια πολλά. Να είναι πάντα ευτυχισμενη Βίκυ μου η κορακλά σου!

Χρονια πολλά και στην Αννυ, την Αννα,και την Αννα της Αλεξανδρας.Συγνωμη για την καθυστέρηση αλλα λειπαμε Πατρα. Περασαμε πολυ καλα.Θα ξαναμπω αυριο για περισσότερα.

Φιλια

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία μου είναι λεπτά με το αμπαλάζ τους. Το τραπέζι είναι φλάτ μόνο η επιφάνεια γραφής και σε ένα κουτάκι μακρόστενο τα πόδια του. Οι καρεκλίτσες και το σκαμπουδάκι επίσης συναρμολογούμενα με φλατ επίσης συσκευασία. Σκέψου ότι τα έβαλα πάνω από το καρότσι της Λου μέσα στο πορτ μπαγκάζ και είχα και άλλες σακούλες και έκλεισε κανονικότατα.

Βάλια μου είναι γενικό το κακό με τις δουλειές. Και το αστείο είναι ότι ούτε για αρπαχτές δεν βρίσκεις πλέον δλδ μαύρες κλπ. Σιτ και καρασιτ. Τεσπα, όσο για τις αναποδιές τον ξέρεις τον νόμο του μέρφι έ? μία απ τα ίδια σε πολλά και συνεχίζει....... Υπομονή, απλά του χρόνου δεν θα έχουμε πλέον τπτ να χάσουμε!! Η κουζίνα μην ακούς κανέναν, είναι γιούνισεξ παιχνιδάκι, όπως και τα ορίτζιναλ κουζινικά μας. Ρε κορίτσια από ποιά ηλικία και πάνω διαχωρίζονται τα ενδιαφέροντα από αγόρια σε κορίτσια?

Α, Μαρία για τον ύπνο που έλεγες, εμάς ο ύπνος κυμαίνεται από 11-13 ώρες σύνολό. Όταν πηγαίνει σταθμό κοιμάται 2 ωρίτσες εκεί το μεσημέρι και 9-10 ώρες το βράδυ, και όταν είναι σπίτι μπορεί να κοιμηθεί 3-3,5 ώρες το μεσημέρι και 9-10 ώρες το βράδυ απλά πέφτει ποιο αργά και ξυπνάει ποιο αργά την επόμενη. Το ιδανικό μου θα ήταν να κατάφερνα να κοιμάται κατά τις 8 και μέχρι τις 7 το πρωί αλλά πού τέτοια, μόνο μερικές φορές το έχουμε πετύχει.

GaiGp3.png

ήρθα!! παρακαλώ φίλη Βίκυ υπενθύμισέ μου την απορία με την Ηλιάκη,να σου απαντήσω άμεσα,γιατι ως νοικοκυρά πλέον παρακολουθώ όλες αυτές τις φοβερές απογευματινές εκπομπές!χαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...