Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

cafe aprilios 2010 alert!!!

αναζητούνται:

Θάλεια-Θεοδώρα

Άννυ-Κλειώ

Δέσποινα-Μαρίνα

Ιωάννα-Θοδωρής

Δέσποινα-Λάζαρος

Τάνια-Θεοδώρα

Ελισάβετ-Κυριάκος

Δέσποινα-Αναστάσης

Αντζυ-Χρυσάνθη

Ειρήνη-Στέλιος&Δέσποινα

Βίκη-Λούση

Βάλια-Κωνσταντίνος

Άννη-Δημήτρης

Βάσω-Γιώργος

Μαρία-Πολυξένη

Άννα-Αλεξάνδρα

Αργυρώ

Τatti

pik

τουλάχιστον!!!!συγχωρέστε με αν ξεχνάω κάποια,ε!

φιλενάδες σεβαστείτε τον κόπο μου και το κοριτσάκι μου που μου έκανε τη χάρη να μείνει 10' ήσυχη και παρουσιάστε!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!!!

πάει, το κλείσαμε το μαγαζί μου φαίνεται ε?

Καταρχήν, να πω Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Άννη μου, δεν το συνδύασα καθόλου το όνομα με την γιορτή σου... τί να πω, γεροντάματα μάλλον, καίγονται καθημερινά εγκεφαλικά κύτταρα χωρίς ανανέωση.... Χρόνια σου πολλά! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!

Νικόλ μου, αν και χαθήκαμε, έστω και από εδώ προσωρινά, να σου πω Χρόνια πολλά, να είσαι γερή και δυνατή και να σε χαίρεται το Αναστασάκι και ο Χ.!! Σύντομα ελπίζω να τα πούμε και από το τηλ.

Και φυσικά Χρόνια πολλά και από εδώ στον υπέροχο Νικόλα μας, που με κέρασε σήμερα τα ποιο γλυκά φιλάκια (και γλυκάκια....). Ήμουν στο παιδικό πάρτυ χωρίς το Λουσάκι που είχε μυξούλες, αλλά έφαγα και το δικό της γλυκό!! Δήμητρά μου να χαίρεστε το αγοράκι σας!!! Πάντα χαρές!!!

Ελισάβετ με το καλό και το κεφάλι ψηλά!!

Μαράκι πώς πάει η κοιλίτσα? φουσκώνει ? χαδάκια και πό εμάς να δώσεις!!

Εμείς γερά και σταθερά, μεγαλώνουμε και μυξωνόμαστε, βγάζουμε και τα τελευταία 2 δοντάκια και γενικώς έχουμε ησυχία. Περιμένουμε εναγωνίως τις γιορτές, πρώτη φορά φέτος που δεν δουλεύω αυτήν την περίοδο και μου φαίνεται κάπως!! Τέτοιες μέρες γινόταν μεγάλος χαμός... ένιγουέι!

Άννυ μου τί έγινε με τα ασφαλιστικά? έγινε το δικαστήριο? όλα καλά?

Θέλω και εγώ κασκόλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ!!!!!

Να ρωτήσω φιλενάδες μου... σκέφτομαι (λέμε τώρα....) κάποια στιγμή (ευρώ επιτρέποντος) να πάρω τραπεζάκι με 2 καρεκλίτσες για το δωμάτιο της μπουμπούς, αυτό από το ικεα το κλασικό παιδικό. Αναρωτιέμαι , θα κάθεται ή απλώς θα μας πιάνει τον χώρο? Το έχει πάρει καμία μαμά? ή οτιδήποτε παρεμφερές εν πάση περιπτώσει...

Αυτάαααααααααααααααααααααααααααα τα δικά μας!!

Έχω κάνει φοβερή αποτοξίνωση από το πισί αυτές τις μέρες, επανέρχομαι όμως σγα σγα....

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!

GaiGp3.png

cafe aprilios 2010 alert!!!

αναζητούνται:

Θάλεια-Θεοδώρα

Άννυ-Κλειώ

Δέσποινα-Μαρίνα

Ιωάννα-Θοδωρής

Δέσποινα-Λάζαρος

Τάνια-Θεοδώρα

Ελισάβετ-Κυριάκος

Δέσποινα-Αναστάσης

Αντζυ-Χρυσάνθη

Ειρήνη-Στέλιος&Δέσποινα

Βίκη-Λούση

Βάλια-Κωνσταντίνος

Άννη-Δημήτρης

Βάσω-Γιώργος

Μαρία-Πολυξένη

Άννα-Αλεξάνδρα

Αργυρώ

Τatti

pik

τουλάχιστον!!!!συγχωρέστε με αν ξεχνάω κάποια,ε!

φιλενάδες σεβαστείτε τον κόπο μου και το κοριτσάκι μου που μου έκανε τη χάρη να μείνει 10' ήσυχη και παρουσιάστε!!!!!

Βίκυ-Λούσυ, παρούσεςςςςςςςςςςςςςςςςςς

GaiGp3.png

Δημήτρης- Αννυ παρόντες! χαχαχαχα!

Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε? Πάει το κλείσαμε το καφέ μας! Οι εγκυούλες τι κάνετε? Φουσκώνετε, φουσκωνετε?

Βίκυ εμεις έχουμε τραπεζακι με 2 καρεκλίτσες και να σου πω το εχει ευχαριστηθει πολύ! Καθεται εκει οταν ζωγραφίζει και όταν παιζει με τις πλαστελίνες! Τα καρεκλάκια τα χρησιμοποιουμε και οταν καθομαστε στο σαλονι και τρωμε καμια πιτσα! Σε ευχαριστώ για τις ευχές! ;)

Χρόνια πολλά στο Νικόλα μας και στην Νικόλ μας!!!

Εμεις είμαστε μια χαρα, ο Δ έχει αρχίσει και παπαγαλίζει πολύ και γελάμε παρα πολύ με τον άντρα μου και μας γεμιζει περηφάνια και συγκίνηση κάθε μέρα...

Αυτά από εμάς! Πολλά φιλάκια σε όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα φίλες μου γλυκιές !!μου λείψατε μωρέ!! Μαράκι παρούσες κι εμείς! είχαμε πάει εκδρομούλα στα Ζαγοροχώρια με μια σούπερ προσφορά που βρήκε στο νετ ο Κώστας και περάσαμε πολυ ωραία,η Χρυσάνθη ξεσάλωσε στο τρέξιμο και κυνηγητό κατσίκας,αγελάδας και κοτούλας!χαχα! γυρίσαμε βράδυ γμτ και χάσαμε την γιορτή του Νικόλα μας,πολύχρονος κι απο δω Δημητράκι μου ,να ναι πάντα γερός και ευτυχισμένος! φίλη Άννυ να τα χιλιάσεις κι εσύ που γινες 35 !χαχαχαχαχχαχαχαχα!! ελα μωρέ,σε πειράζω!Νικολίτσα μου να σε χαιρόμαστε φίλη,πάντα γερή και δυνατή να είσαι! Αννη 2 χρόνια πολλά και σε σένα! και σε οποια ξεχνάω ε!μην βαράτε!

τα Χριστούγεννα θα γιορτάσει πρωτη φορά κι η Χρυσανθούλα με τη γιαγιά της,τον παππού,τον θείο της κι ετοιμάζω απο τώρα συνταγές και ιδέες! αν θέλετε βάλτε ενα χεράκι οι νοικοκυρές να δώσετε καμια ιδέα!!!καλέ θα βρεθούμε καμια φορά οι Αθηναίες? μου χετε λείψει!!!

Βικάκι μου η Λου πως ειναι στο νέο της φανταστικό δωμάτιο?

Μαρία μου πες μας κανα νέο για την κοιλίτσα και την Γεωργία! μπραβο για την β επιπέδου,χάρηκα πολύ!

Δημητρούλι ο Νικόλας με την Χαρά πως τα πάει? με το θέμα τουαλέτα τα καταφέρατε τελικά?

τι αλλο ήθελα να πω..δε θυμάμαι,είναι και πρωί!πάω να βαλω κανα πλυντήριο και θα επανέλθΩ! εμφανιστείτεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας, κοριτσαρες να ευχηθω χρονια πολλα και καλα σε ολους-ολες γιορταζαν!

Λοιπον ενα ενα: Τραπεζακι πηραμε και εμεις απο το ΙΚΕΑ εκατσε και 1 λεπτο μη σας πω, απο εκει και μετα το τραπεζι πιανει χωρο και το μονο που κανει ειναι να παιρνει την καρεκλα μαζι του οπου παει και να ανεβαινει πανω της και να μου ρημαζει τον τοπο.Το αγαπημενο του παιχνιδι στο νιπτηρα, να ανοιγει τη βρυση να γεμιζει το ποτηρακι του και να το αδειαζει στη μοκετα...τελεια!!!

Τα μαλλακια του δεν τα εχει ακουμπησει ακομη ψαλιδι, να πω την αληθεια μου αρεσουν αλλα μου λενε οτι δεν ειναι καλο γιατι δε δυναμωνουν, ισχυει;

Σας ειπα που στολισαμε το σπιτι και ο Λαζαρακος ουτε να το φτυσει το δεντρο;Περναει τελειως απαρατηρητο και εγω που νομιζα οτι θα το γκρεμισει!

Α ρε κοριτσια ευλογια τελικα αυτα τα ζουζουνια, γυριζω σπιτι και τα ξεχνω ολα μαζι του.Α! Για πειτε μου κανενα αλλο νινι βλεπει την Ηλιακη και τρελαινεται διοτι ο δικος μου παθαινει παροξυσμο, περιμενει να γυρισω σπιτι να ανοιξω την τηλεοραση να τη δει να χορευει...παιδικα δε βλεπουμε, γενικα δεν ασχολειται με την τηλεοραση αλλα με την Ηλιακη και τον ποπαυ το πρωι με τη μαμα μου εχει κολλημα!

καλημερα μανουλες μου,ειχα μπει προχθες να ευχηθω στον Νικολα μας κ την Νικολ χρονια πολλα αλλα κατι εγινε κ σβηστηκαν ολα...

αν ευχεστε εμενα,μου ευχεστε για τα χθεσινα μου γενεθλια??γιατι γιορταζω την Παρασκευη (αυριο )της Αγιας Αννης.

χθες ηρθαν για birthday coffe η Θαλεια κ η Ιωαννα με τα ζουζουνια τους κ γεμισε το σπιτι μου χαρα!να ειστε καλα κοριτσια!!!!παιξαν τα παιδακια μας,φιληθηκαν ,κυνηγηθηκαν,χτυπηθηκαν..χααχαχαχ!!!

Βικυ μου τελικα ακομη δεν καναμε ασφαλιστικα μετρα κ δεν ξερω αν θα γινουν,μας εχουν φαει οι συναισθηματισμοι εδω μεσα..μη χεσω!

κατα τα αλλα ολα ιδια.......

σας φιλω..και σας κερνω για χθες!

CutestFood_com_2233369801_1275e69eaa1.jpg

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μανούλες μου τί κάνετε;

Κι εμείς εδώ παρόντες!!!

Για αρχή να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας για τον Στέλιο! Να είστε καλά όλες κι εσείς κι οι οικογένειες σας και ό,τι επιθυμείτε!

Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες των ημερών!

Νικόλ,

Νικόλα,

Andria,

Άννυ

Χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα!!! Ό,τι ονειρεύεστε, σας το εύχομαι!

Άννη, ήταν πάρα πολύ όμορφα χθες, μου άρεσε φοβερά που καθόμασταν στο τραπέζι με όλα τα καλούδια που ετοίμασες και τον ζεστό μας τον καφέ! :D Θέλω να έρθετε και σε εμάς μόλις στολίσουμε!

Μαρία. πολύ χαίρομαι για τη β' επιπέδου! Να συνεχίσετε έτσι και καλύτερα! Αυτά μετράνε ουσιαστικά, η υγεία είναι το πιο σημαντικό, τα οικονομικά ποτέ δε θα είναι ιδανικά, αν και μας πιέζουν!

Ελισάβετ, κι εσύ, να μην στενοχωριέσαι, θα γίνουν όλα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο... Ίσως όχι όπως τα φανταζόσουν αλλά σχεδόν πάντα χρειαζόμαστε μόνο το 10% αυτών που επιθυμούμε ως προς τα υλικά...

Για το τραπεζάκι, κι εγώ το σκεφτόμουν να του πάρουμε για τα Χριστούγεννα αλλά το ίδιο φοβάμαι κι εγώ...

Βίκυ, το σκορ ως τώρα παιδάκι-τραπεζάκι 1-1! Αναμένουμε κι άλλες εντυπώσεις! Χάθηκες κι εσύ! Και δεν έχεις κάνει και καμιά ανάρτηση στο blog!

Στο δωμάτιο του παίζει όταν έχει παρέα και που και που και μόνος του, αλλά συνήθως παίρνει ό,τι θέλει από παιχνίδια κι έρχεται όπου είμαστε!

Με πλαστελίνες παίζουν όμορφα ή τις διασπείρουν σε όλο το σπίτι τα παιδάκια σας;

Άντζυ μου, καλά κάνατε και χαίρομαι που περάσατε καλά! Άντε και άλλα τέτοια! Καμιά χειροτεχνία έκανες;

H πρώτη γιορτή της Χρυσάνθης! Τί καλά! Όλα υπέροχα θα είναι αφού θα τα φτιάξεις με τα χεράκια σου!

Εμείς λέμε να στολίσουμε την Κυριακή και το δέντρο θα το δέσουμε στα χερούλια των παραθύρων γιατί φοβάμαι πως κάποια στιγμή θα του έρθει η φλασιά και θα το γκρεμίσει...

Κάθε μέρα κολλάμε Χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα για τζάμια, που τα βγάζουμε από το ημερολόγιο που μετρά ως τα Χριστούγεννα! Μόλις λέω στο Θ. σήμερα έχουμε τάδε Δεκεμβρίου μου δείχνει το ημερολόγιο, και γενικά του αρέσει πολύ να τα κολλάει και να τα βλέπει μετά! Ειδικά τις Κυριακές που του έχω βάλει σοκολατάκια το ευχαριστιέται πάρα πολύ!

Αυτά μανούλες, πάω να σιδερώσω! :(

Φιλάκια

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Παρούσες και εμεις!!!

Χρονια πολλά στην Αντρια, στην Νικολ και στο Νικολα!!!

Μαρια μπραβο για την β επιπεδου, να συνεχισεις το ιδιο καλα!

Χαθηκαμε και εμεις αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω ποτε περναει η μερα, τωρα που εχω και πολλες ετοιμασιες για τα χριστουγεννα στον παιδικο επικρατει ενας πανικος!

Δεντρο στολισαμε και εμεις και ευτυχως δεν το πειραζει γιατι της ειπαμε οτι καιει, οποτε εχω ησυχο το κεφαλι μου και απο κει, αν και ποτε δεν ξερεις με τα ζουζουνια.

Τραπεζακι εχουμε παρει εδω και κανενα 3μηνο και πραγματικα δεν μπορει χωρις αυτο, ζωγραφιζει, τρωει ,παιζει γενικα δεν το αποχωριζετε. Τωρα τελευταια ανακαλυψε οτι η καρεκλα γινετε σκαλοπατι και μολις σκοτεινιασει το βαζει κατω απο τη λαμπα δαπεδου ανεβαινει και την αναβει:tongue:

Γιορτες θα κανουμε στο σπιτι μας και θα εχω κοσμο και χριστουγεννα και πρωτοχρονια οποτε θελω και γω συνταγες:P. Θα με φαει η κουζινα αλλα ειναι γλυκια κουραση!

Αντε να μη χαθουμε παλι!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

αλο φίλες!!

πω πωωωωωωωω κόσμος!!!!

Εγώ έχω να πώ ότι τελικά το πήρα χτες το τραπεζάκι, της αρέσει πολύ ΑΛΛΑ θέλει να κάθομαι και εγώ εκεί μαζί της (εντελώς λογικό το βρίσκω...). Στο δωμάτιό της πάντως κάθεται αρκετή ώρα, ακούει πολύ μουσική και χορεύει παίζει βγάζει τα ρούχα της από τα συρτάρια κλπ κλπ κλπ... Είναι όμως και λαπτοπάκιας, έρχεται και θέλει να της βάλω μικυ μάους κλπ και μόλις της τα βάλω βλέπει 1 λεπτό και σηκώνεται και φεύγει. Μόλις το κλείσω έρχεται και το ξαναζητάει κοκ.

Στο μπλογκ δεν έχω γράψει καιρό τώρα λόγω πεσμένης όρεξης. Δεν είχε νόημα να μουρμουράω παντού αρκετά πρήζω τους τριγύρω μου χαχαχα.

Δηλώνω επίσης ότι ζήλεψα τρελά την παλιοΆντζυ που πήγε εκδρομούλα!!!!!

Άννυ μου!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά φιλενάδα!!!!!!!!

doro.jpg

Ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις κοπελάρα μου!!!!!

Εκτός από κασκόλ θέλω και εγώ γλυκάκια και γενικά καλούδια με καφέ! (μια ψυχή με κακόμαθε με τα φρέσκα της μπισκοτάκια στον καφέ........).

Μάκια πολλά σε όλες! και άντε να μην ξαναχαθούμε τώρα ε?????????

GaiGp3.png

και μια ακομη ερωτηση ποιες πλαστελινες δινετε? εγω δεν της εχω παρει ακομη γιατι φοβαμαι μηπως τις φαει:confused:

Τανίτσα μου της πήρα κάτι πλαστελίνες με σόγια και καλά ποιο αγνές, αλλά δεν της αρέσει καθόλου να παίζει καθόλου μαζί τους, ούτε δίνει καμία σημασία σε ότι της φτιάχνω. Αργότερα υποθέτω...

GaiGp3.png

goodmorning ladies!

πολύ χάρηκα που είδα τόσα ποστ,μπράβο σας!!!!

Άννυ μας του χιονιά χρόνια σου πολλά!!!και για τα γενέθλιά σου!πολύχρονη κι ευτυχισμένη να είσαι!να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και να έρθουν όλα στη ζωή σου όπως τα θέλεις!!!να περάσεις όμορφα σήμερα!

λοιπόν εγώ για να σας ξεχωρίζω λέω Άννυ την εορτάζουσα Θεσ/κια μας και

Άννη την Αντρια,

καλώς ή κακώς κοριτσάκια?????????

Άννη οι δυο λέξεις που χρησιμοποίησες τα λέει όλα:συγκίνηση και περηφάνια.....

Άντζυ!!!!!Ζαγοροχώρια,τι καλά!!!πες μας πιο πολλές λεπτομέρειες για το πως περάσατε!που μεινατε?και πριν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου ένα περιοδικό για το νομό Ιωαννίνων και ονειρευόμουν αποδράσεις!πάντα τέτοια ωραία να κάνετε!με τις κατασκευες τι σκέφτεσαι????με το καλό να γιορτάσετε το θαυματάκι σας!

Βίκη να φροντίσεις να χαρείς αυτά τα Χριστούγεννα που δε δουλεύεις και εύχομαι να είναι τα μοναδικά αν αυτό θέλεις.καλορίζικο το τραπεζάκι σας!επειδή δε μένω Αθήνα και με ενδιαφέρει πες μου σε παρακαλώ ποιο από αυτά πήρατε,τα ξύλινα ή το πλαστικό και πόσο το πλήρωσες-έστω σε πμ.

http://www.ikea.gr/DefaultCategory.aspx?page=children_ikea&cID=26

ευχαριστώ!

Δέσποινα κι εμένα έχει τύχει να δει την Ηλιάκη και χορεύει κι αυτή!δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με τα μαλλιά...η Γεωργία πάντως δεν έχει πολλά μαλλάκια,της τα έχουμε κουρέψει μόνο μια φορά,βλέπω άλλα κοριτσάκια με μακριά μαλλιά και θέλω κι εμείς να έχουμε!

Τάνια και όποια άλλη ενδιαφέρεται έχω ωραία πιτούλα με πιπεριές και τυρί και τρομερή συνταγή με ραβιόλια κοτόπουλο στο φούρνο!

εμένα με τρομάζει η εξοικείωση της μικρής με την τεχνολογία....μετά το χειρισμό της tv,του dvd με τα ζουζούνια και του cd player όπου αλλάζει μόνη της cd,τα βάζει να παίζουν και αλλάζει και κομμάτια:shock: τώρα έχει σκαλώσει με τη φωτ.μηχανή,θέλει να βλέπουμε συνεχώς φωτο της και κοντεύει να τη μάθει κι αυτή.......πραγματικά με βάζει σε σκέψεις...

α,ήθελα να σας ρωτήσω,δίνετε ακόμα όλες μόνο βιολογικά φρούτα και λαχανικά??????ή έχετε δώσει και συμβατικά?εγώ μέχρι τώρα μόνο βιολογικά,αλλά για οικονομία,θα αρχίσω να δίνω και συμβατικά...και νιώθω τύψεις..

πόσο νερό πίνουν την ημέρα τα ζουζούνια σας????εμένα πίνει περίπου 3 ποτηράκια,αλλά επειδή έχουμε το θέμα της δυσκοιλιότητας ανησυχώ μήπως είναι λίγο.το καλοκαίρι έπινε πιο πολύ..

από ποιόν έχει πάρει το καμάρι σας περισσότερα στοιχεία από το χαρακτήρα,το δικό σας ή του καλού σας????????

εγώ-και ο Α.είμαστε άρρωστοι από την Τρίτη.......με τρελό μπούκωμα,καταρροή,πονοκέφαλο,πόνους στο σώμα,λίγο βήχα κτλ..καταλαβαίνετε πόσο χάλια νιώθω και την ανησυχία μου για το πως θα εξελιχθεί,μπήκα να ξεχαστώ λιγάκι.

είναι περίεργο το αίσθημα μιας δεύτερης εγκυμοσύνης...είναι σα να ξαναζείς την γνώριμη πρώτη αλλά με άλλο μωρό,που ακόμα δεν το ξέρεις...άσε που επειδή δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε άλλο μωρό,σκέφτομαι οτι δε θα ξαναείμαι τριών,πέντε κτλ μηνών έγκυος και μου λείπει ήδη κάπως... μόνο να πάνε όλα καλά!

να είστε όλοι καλά,καλή δύναμη οτι κι αν κάνετε!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! τι χαρά που γεμίζουν πάλι οι σελίδες μας!!! λοιπόν,να τα πάρω με τη σειρά,πριν ξυπνήσει η Σάνη και φωνάζει μαμάάάά Ντόρα μου!Μαρία μου περάσαμε πολύ ωραία,έβαλα όλες τις φωτο στο φεις ,αλλά δυστυχώς δεν έχεις,πως θα τις δεις?! :-( δεν παίρνω παρκοκρέβατο πια,γιατι και που το χα πάρει 1φορά το καλοκαίρι που μείναμε 3μερες σε φίλους,μαζί μας κοιμόταν και τσάμπα το κουβάλησα! στο διπλό μαζί μας κοιμάται! με την τεχνολογία εμενα το μεγάλο κόλλημα είναι με το dvd της Ντόρας,αν δεν δει σκάει..είναι πολύ πεισματάρα,για να ζητήσει συγνώμη πρέπει να την κάνεις χρυσή,αν δεν γίνει το δικό της χτυπιέται και όλα αυτά τα καλά τα χει πάρει απο τη μανούλα! όλα τα υπόλοιπα απο το μπαμπά!φρούτα,φαγητά κι όλα τα συναφή τρώει κανονικά,δεν εμπιστεύομαι ούτως ή άλλως τίποτα,απλά κοιτάω να τρωει υγιεινά απο μένα κι όχι ετοιματζίδικα.χτυπάει και κανα σουβλάκι αν πάμε στης Βάσως όμως!χαχα!όλα θα πάνε καλά με την κορούλα σου ,θα ρθει με το καλό και θα σας γεμίσει κι εκείνη χαρά! θετικές σκέψεις μόνο φιλενάδα!!!! :-)

Βικάκι μου τα ειπαμε κ τηλεφωνικά,στην επόμενη απόδραση το 2025 θα σε πάρω μαζι! η προσφορά κορίτσια ηταν απίθανη,135 ευρω 4 μέρες με 3 γευματα τη μέρα (κάθε μέρα) ξενοδοχείο 4 αστερων,πέτρινο,Ntovra λέγεται κι ηταν στο χωριό Ασπράγγελοι!

θα πάω σήμερα να κλείσω εισητήρια για την παράσταση της Ντόρας στο θέατρο BADMINTON για 31/12 στις 12 το μεσημέρι αν έχει! θα πάει καμια απο σας?

Τάνια νοικοκυρούλα μου έλα να βρούμε συνταγές! και δωσε κι ένα σβουριχτό φιλί στην Θεοδώρα μας!Μαράκι τι κάνει η Αθηνούλα? που έχεις χαθεί? χαρηκα που βρεθήκατε στης Άννυς η Θεσσαλονικιές,άντε να βρεθούμε κι εμείς βρε μάνες!!!!!

πλαστελίνες εμένα έχει κάτι playdoh και παίζει αρκετά,τις λέει φατσούλες και φτιάχνει πουλάκια κ κάτι τέτοια!δεν τις βάζει στο στόμα-ακόμα!!!- δέντρο στολίσαμε απο την περασμένη βδομάδα,δεν το ακουμπάει γιατι της είπα οτι ο Αγιος Βασίλης δεν θα φερει δώρο σε όποιο παιδάκι το πειράζει κι ετσι πάει κοντά και λέει Ασίλη μου,ντώρο!!

με τα οικονομικά απο το κακό στο χειρότερο,ήρθε και το 400 ρι πρώτη δόση στο χαράτσι,120 το σήμα του αυτοκινήτου κοκ...και που σαι ακόμα...μαντήλι αν κλάψουμε δεν έχουμε μόνο...δε θυμάμαι άλλα τώρα,σας αφήνω να πιω καφεδάκι και τα ξανα λέμε μετα! φιλάκια πολλά!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...