Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα,καλό μήνα και καλό χειμώνα να έχουμε!

Ii3bST7fObA

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλομανουλίτσες, εμείς σήμερα είπαμε να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω αφού είναι ΣΚ αλλά ο Σταθάκης αποφάσισε να ξυπνήσουμε στις 6:00 τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή τις καθημερινές ξυπνάει 7 παρατέταρτο και τρέχουμε σαν τον Βέγγο για να είμαστε 8 στο γραφείο και τα σκ στις 6 οκ....να είναι καλά!!!

Χρόνια πολλά Στελάκι της Ειρήνης...να τον χαίρεσαι μανούλα και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!!! ίωάννα μου πολύχρονος και ο σύζυγος να είστε πάντα καλά!!!

Atlantis μου ευχομαι όλα να αλλάξουν σιγά-σιγά και να βγούμε όλοι απο την παλιοκρίση....ένα σπίτι θέλει να φτιάξει ο κοσμάκις για τα παιδιά του και αυτοί δεν έχουν αφήσει κανέναν όρθιο...μας τα έχουν βγάλει όλα ξινά παναθεμά τους... ουφ δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί θα πω πολλά και δεν κάνει.

Εμείς στο γραφείο ετοιμάζουμε τρίτη μείωση μισθών...στο τέλος ουτε το βασικό δεν θα παίρνουμε και δουλέυουμε σαν τα σκυλιά χωρίς βέβαια να τηρήτε το ωράριο (λέμε και ευχαριστώ)

Μανουλομανουλίτσες μην ακούτε τίποτα όλους μας έχει αγγίξει η κρίση η Χαλυβουργία Ελλάδος βγήκε στους δρόμους μεθαύριο ίσως είναι και η δική μας εταιρία....Το θέμα είναι ότι αυτό δεν έχει τελειωμό και δεν ξέρουμε που πάμε!!!

Λοιπόν ας πω κάτι άλλο για να μην μας πάρει εντελώς απο κάτω...εμείς στολίσαμε το προηγούμενο σκ ο στάθης αφού τελειώσαμε τα παιδικά στολίδια του είπα έλα αγοράκι μου να βάλεις και συ ένα και αυτός αντι να πάρει το στολίδι που είχα στο χέρι μου ένα χιοναθρωπάκι πήγε στην κουζίνα πήρε μια πιπίλα του και την έβαλε μόνος του στο δέντρο για στολίδι....αυτή ήταν η καλλιτεχνική του πινελιά...είχαμε πεθάνει στα γέλια...!!! Γενικά δεν το πειράζει πάει κοντά, του κανουν εντύπωση τα λαμπάκια αλλά άντε να βγάλει κανένα στολιδάκι και μετά να το ξαναβάλει προσεκτικά....

Οσον αφορά τα παιχνίδια εμείς τα περισσότερα τα έχουμε στο σαλόνι γιατί έχουμε ένα παρκό εκεί

images?q=tbn:ANd9GcQQJ6ZGVbZWsGrTZQUzUdsWrRTTiAKd1p0dB7fRf684GMUtwZWdCIeugDDUNg και την βρίσκει απίστευτα....

έχουμε και στο δωμάτιο του παιχνιδάκια αλλά εκεί θα πάει όταν έχει παρέα εμάς ή κάνα παιδάκι!!!

Αυτά κορίτσια μου λέω σήμερα να πάω μέχρι τα jumbo στα πευκάκια να πάρω μερικά συμπληρωματικά παιδικά στολιδάκια και έπεται συνέχεια...

Σας φιλούμε και σας Καλημερίζουμε

103968-goodmorningangel.gif

breakfest_480_1.jpg

Αυτό είναι για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας....

ααααα και ατλαντις μας ευχαριστούμε για την όμορφη συνταγή θα την τιμήσουμε το μεσημέρι θα σου πω τα αποτελέσματα μας αφού δοκιμάσει ο junior stathis chef.....!!!

αααααπ,το πρόλαβα το πρωινό,είναι όλο δικό μου-καλά,εντάξει,εκτός από τον καφέ,ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι!!!!!!!χα χα!!!:lol::lol::lol::lol:

εεεεεεεεε,που είστε,παρουσιάστεεεεεεεεεεεε!

αρχηγέ εμφανίσου και ανακάλεσε στην τάξη!!!!!!

Άννυ το σπρει!!!!

κάντε κάτι,βουλιάζουμε:tongue::tongue:

είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί χθες κάναμε τη Β επιπέδου και το κοριτσάκι μας φαίνεται να είναι μια χαρούλα!!!!!!!!όλες οι μετρήσεις σούπερ,είδαμε και τη φατσούλα της και όλα καλά,δόξα το Θεούλη!!!!!!

επικεντρώνομαι λοιπόν σε αυτό,στην υγεία που χαιρόμαστε και δεν ξανακλαψουρίζω για τίποτα,όσο κι αν ζοριζόμαστε,έχει ο Θεός.

κουράγιο και θετική σκέψη σε όλες!

σήμερα έχει τέλεια μέρα,καλές βόλτες,να είστε καλά οτι κι αν κάνετε!!!

''εσείς κι εγώ...

kalispera ki apo emas flenaditses ti kanete??pws este??opws vlepw oloi ta xalia moas exoume me tin paliokrisi!!!!emeis eixame meiwsi sti douleia tou antra mou k exoume ftasei sta 700 eurw apo ta opoia ta msa einai enoikio afiste pou teleiwmo den exoune oi logariasmou!!!o mpomprakos mou oli mera trexei k paizei.to dentaki mas stolistike k epizei akomi!!!!!

emena me exei parei para polu apo katw mexri pou skeftomai oti den tha exw na parw oute ta vasika gia ti mpempa mas ws neo melos!!!!!

k fantasteite oti ta roouxalakia tou mirkou logo oti tane ola mple ta edwsa gia na voithisw mia kopela pouta exe anagki!!!!ti tha kanw thee mou me osa mas sumvainoune??

stenaxwrieme polu an k prospathw na skeftomai mono to Mano k tin mikri pou erxetai k na ta ksexnaw ola alla me exoune piasei ola ta psuxoswmatika mou me osa sumvainoune!!!!!oufffffff

sas flw k sugnwmi an sas eriksa psuxologika!!

filakia sta zouzounakia sas

Διαφημίσεις

αααααπ,το πρόλαβα το πρωινό,είναι όλο δικό μου-καλά,εντάξει,εκτός από τον καφέ,ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι!!!!!!!χα χα!!!:lol::lol::lol::lol:

εεεεεεεεε,που είστε,παρουσιάστεεεεεεεεεεεε!

αρχηγέ εμφανίσου και ανακάλεσε στην τάξη!!!!!!

Άννυ το σπρει!!!!

κάντε κάτι,βουλιάζουμε:tongue::tongue:

είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί χθες κάναμε τη Β επιπέδου και το κοριτσάκι μας φαίνεται να είναι μια χαρούλα!!!!!!!!όλες οι μετρήσεις σούπερ,είδαμε και τη φατσούλα της και όλα καλά,δόξα το Θεούλη!!!!!!

επικεντρώνομαι λοιπόν σε αυτό,στην υγεία που χαιρόμαστε και δεν ξανακλαψουρίζω για τίποτα,όσο κι αν ζοριζόμαστε,έχει ο Θεός.

κουράγιο και θετική σκέψη σε όλες!

σήμερα έχει τέλεια μέρα,καλές βόλτες,να είστε καλά οτι κι αν κάνετε!!!

Υπέροχα τα νέα μανουλίτσα μπράβο πάντα έτσι αισιοδοξία και χαμόγελα...:tongue::tongue::tongue::tongue: να μην μας βάζει τίποτα κάτω......αχ χάρηκα πολύ για την μικρούλα που σιγά σιγά μεγαλώνει και σε λίγο καιρό θα μπει δυναμικά και αυτή στην παρεούλα μας...φιλάκια όμως πολλά και στην ζουζούνα την μεγάλη μας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν το έφτιαξα το μπραουνι καλά ε δεν σας λέω τίποτα...απίστευτο, μοναδικό, τέλειο....ο Σταθάκης έγλειφε δακτυλάκια...ευχαριστούμε πολύ-πολύ για την συνταγή!!! και το έκανα και γω στη φόρμα του κεικ.....μιαμ μιαμι...!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

kalispera ki apo emas flenaditses ti kanete??pws este??opws vlepw oloi ta xalia moas exoume me tin paliokrisi!!!!emeis eixame meiwsi sti douleia tou antra mou k exoume ftasei sta 700 eurw apo ta opoia ta msa einai enoikio afiste pou teleiwmo den exoune oi logariasmou!!!o mpomprakos mou oli mera trexei k paizei.to dentaki mas stolistike k epizei akomi!!!!!

emena me exei parei para polu apo katw mexri pou skeftomai oti den tha exw na parw oute ta vasika gia ti mpempa mas ws neo melos!!!!!

k fantasteite oti ta roouxalakia tou mirkou logo oti tane ola mple ta edwsa gia na voithisw mia kopela pouta exe anagki!!!!ti tha kanw thee mou me osa mas sumvainoune??

stenaxwrieme polu an k prospathw na skeftomai mono to Mano k tin mikri pou erxetai k na ta ksexnaw ola alla me exoune piasei ola ta psuxoswmatika mou me osa sumvainoune!!!!!oufffffff

sas flw k sugnwmi an sas eriksa psuxologika!!

filakia sta zouzounakia sas

Γλυκιά μανούλα δεν μας ρίχνεις άλλο καλά κάνεις και τα βγάζεις απο μέσα σου.....αλλά για το δικό μας καλό πρέπει να γίνουμε λίγο πιο αισιόδοξες...διώξε τις αρνητικές σκέψεις και προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά!!! σε λίγο θα φέρεις στο κόσμο το κοριτσάκι σας, μεγάλη ευτυχία για όλη την οικογένεια...να είναι γερό και ευτυχισμένο όπως εύχομαι και σε όλη την οικογένεια σου....σε λίγο τα Χριστούγεννα θα φωτίσουν τις καρδιές μας και ελπίζω ο καινούργιος χρόνος να μας βρει όλες γερές και μας και τα παιδιά μας και όλα θα γίνουν...Φιλάκια πολλά:tongue::tongue::tongue:

Χριστινάκι ευχαριστώ για τα-πάντα-καλά σου λογάκια!

να είσαι καλά καλή μου,να διατηρείς την αισιοδοξία σου no matter what και να είσαι εδώ,να τη μεταδίδεις και σε εμάς!

δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που έφτιαξες το μπραουνι και που σας άρεσε τόσο:P:p:p:p:p:p

να μου φιλήσεις το Σταθάκο!!!!!!

Ελισάβετ....αν μας διαβάζεις θα έχεις δεί οτι δεν είσαι η μόνη με αυτούς τους προβληματισμούς και τα προβλήματα,κι εγώ στο ίδιο κλαμπ ανήκω.οπότε προσπάθησε να σκέφτεσαι οτι όλοι τραβάμε κουπί σ'αυτόν τον ποταμό που αδίκως μας έχουν ρίξει,άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο...

είναι φυσιολογικό πιστεύω να νιώθουμε χαμένες και ανυπεράσπιστες έχοντας στην κοιλίτσα μας μια νέα ζωή σ'αυτή την τόσο δύσκολη φάση,όμως ήταν επιλογή μας(τουλάχιστον εμάς)και κυρίως ευλογία Θεού,οπότε δεν έχουμε δικαίωμα να λιποτακτήσουμε τώρα,πρέπει να φανούμε δυνατές,τουλάχιστον όσο αυτές οι ψυχούλες εξαρτώνται απόλυτα από εμάς.

ξέρω πόσο δύσκολο είναι να είσαι όλη μέρα στο σπίτι,να κυνηγάς ένα θηριάκι,να μην έχεις χρόνο για τον εαυτό σου,να βγαίνεις ελάχιστα έξω,να κουράζεσαι και να μη μπορείς να ξαπλώσεις 10',να νιώθεις γύρω σου πίεση και θλίψη και να πρέπει να διατηρείς την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου για το παιδί,όμως τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι εύκολο....

και πάντα υπάρχουν πολύ χειρότερα,γι'αυτό κάνε το σταυρό σου αν πιστεύεις στο Θεούλη να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη,παίρνε βαθιές ανάσες,βάζε ωτοασπίδες,ενεργοποίησε τις άμυνές σου και προχώρα μπροστά.προσπάθησε να κυλούν οι ώρες,οι μέρες όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για σένα και το Μάνο και όλα θα γίνουν.κι εμείς είμαστε εδώ αν θέλεις να μιλήσεις,οκ?

όνειρα γλυκά!

''εσείς κι εγώ...

Χριστινάκι ευχαριστώ για τα-πάντα-καλά σου λογάκια!

να είσαι καλά καλή μου,να διατηρείς την αισιοδοξία σου no matter what και να είσαι εδώ,να τη μεταδίδεις και σε εμάς!

δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που έφτιαξες το μπραουνι και που σας άρεσε τόσο:P:p:p:p:p:p

να μου φιλήσεις το Σταθάκο!!!!!!

Ελισάβετ....αν μας διαβάζεις θα έχεις δεί οτι δεν είσαι η μόνη με αυτούς τους προβληματισμούς και τα προβλήματα,κι εγώ στο ίδιο κλαμπ ανήκω.οπότε προσπάθησε να σκέφτεσαι οτι όλοι τραβάμε κουπί σ'αυτόν τον ποταμό που αδίκως μας έχουν ρίξει,άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο...

είναι φυσιολογικό πιστεύω να νιώθουμε χαμένες και ανυπεράσπιστες έχοντας στην κοιλίτσα μας μια νέα ζωή σ'αυτή την τόσο δύσκολη φάση,όμως ήταν επιλογή μας(τουλάχιστον εμάς)και κυρίως ευλογία Θεού,οπότε δεν έχουμε δικαίωμα να λιποτακτήσουμε τώρα,πρέπει να φανούμε δυνατές,τουλάχιστον όσο αυτές οι ψυχούλες εξαρτώνται απόλυτα από εμάς.

ξέρω πόσο δύσκολο είναι να είσαι όλη μέρα στο σπίτι,να κυνηγάς ένα θηριάκι,να μην έχεις χρόνο για τον εαυτό σου,να βγαίνεις ελάχιστα έξω,να κουράζεσαι και να μη μπορείς να ξαπλώσεις 10',να νιώθεις γύρω σου πίεση και θλίψη και να πρέπει να διατηρείς την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου για το παιδί,όμως τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι εύκολο....

και πάντα υπάρχουν πολύ χειρότερα,γι'αυτό κάνε το σταυρό σου αν πιστεύεις στο Θεούλη να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη,παίρνε βαθιές ανάσες,βάζε ωτοασπίδες,ενεργοποίησε τις άμυνές σου και προχώρα μπροστά.προσπάθησε να κυλούν οι ώρες,οι μέρες όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για σένα και το Μάνο και όλα θα γίνουν.κι εμείς είμαστε εδώ αν θέλεις να μιλήσεις,οκ?

όνειρα γλυκά!

s euxaristw para polu ga ta logia sou mou dineis dunam!!!

Καλημέρα....σήμερα λέω να ξεκινήσω με Χρόνια Πολλά στις Βαρβάρες!!! Αλήθεια έχουμε καμία???

images?q=tbn:ANd9GcRSlmYLKNAHnUBdc3YeyY5gGwivX0FGmlXDgnNyGolr_9ce1JSFv54Jgq7k

Μέρα που δέχεσαι ευχές

δέξου και μια από μένα,

χρόνια πολλά,χρόνια καλά,

χρόνια ευτυχισμένα!!!

Σήμερα που λέτε ξυπνήσαμε πάλι κατά τις 6 έχουμε το γλυκό μας ξυπνητηράκι... Ο Πάνος έβαλε το φαγητό μας στο φούρνο χοιρινό μαριναρισμένο με πορτοκάλι και πατατούλες, έδωσε στο Σταθάκι το γαλατάκι και όλα ήρεμα και ωραία...!!!

Βρε μανουλομανουλίτσες σήμερα έχουμε αρτοκλασία (με την εταιρία) στον Αγιο Κωνσταντίνο στο Πειραιά το κάνουμε κάθε χρόνο στην γιορτή της Αγίας Βαρβάρας διότι είναι η προστάτιδα των πυριμάχων, είναι κατά τις 10 αλλά ο Σταθάκης μου είναι ακόμα με αντιβίωση (καλά είναι δεν βήχει δεν έχει μύξες αλλά φοβάμαι να τον βγάλω διότι βλέπω ότι έχει πολύ υγρασία) τι λέτε και σεις??? δυστυχώς δεν έχω κάπου να τον αφήσω!

Εγώ λέω να τον φυλάξω λίγο ακόμα ε??? φοβάμαι μην ξανακυλήσει.....

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στην Ανδριαννα --το λεω καλα γιορταζες του Αγ Αντρεα πριν λιγες μερες ή κ΄νω λάθος??????:P:p:p

Χριστινακι χαιρομαι για υην αισιοδοξία ποσο σημαντικο ειναι να εχουμε λιγη τετοιες μερες!!!!!!!!!!!

Μαρακι δεν μας κουραζεις να μας λες για την εγκυμοσυνη σου--με ποιον θα τα πεις άλλωστε --μπραβο που όλαα ειναι καλα.....:P

καλημέρα!

χρόνια πολλά και καλά στην Άννυ( που την ξεχάσαμε-μπράβο Βασούλα που μας το θύμησες)!!!!!πολύχρονη κι ευτυχισμένη να είσαι με την οικογένειά σου και μπες να κεράσεις!!!!!!!!!!

χρόνια πολλά στο Νικόλα σου Δήμητρα!!!!!να το χαίρεσαι το παιδάκι σου,να είναι πάντοτε γερό και ευτυχισμένο!!!!!!!!να περάσετε όμορφα σήμερα!!!!!!

Νικόλ μας!!!!!!χρόνια σου πολλά καλή μου!!!!!πολύχρονη να είσαι,να χαίρεσαι όσους αγαπάς και να σε χαίρονται όσοι σ'αγαπούν!κάθε χαρά και ευτυχία μέσα από την καρδιά μου κοριτσάκι!να μας φιλήσεις το Αναστασάκι και μπες κι εσύ,να σε ακούσουμε,ε?να περάσετε καλά σήμερα κι εσείς!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...