Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μαμαδοπαιδακια και μωρουλακια!

Εχω καιρο να μπω...ελπιζω να ειστε ολοι και ολες καλα

Περασα να σας κερασω ενα γλυκακι για το Δεσποινακι μου που γιορταζει σημερα πρωτη φορα

%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC+1.jpg

φιλιααααααααααααααα

Χρόνια σας πολλά μανούλα, να την χαίρεσαι :tongue::tongue::tongue::tongue: με υγεία και ευτυχία

images?q=tbn:ANd9GcQDYHn649-HCKRtZIEiDgVkErfTR87xW_Kx8rEF7-Qg7gwVaXXo8POdOwY7aA

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Δεσποινουλα της Ειρήνης που γιορτάζει πρώτη φορά!!! πολύχρονη!!! και σε όποια Μαρία ή Δεσποινα γιορτάζει σήμερα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Χρόνια πολλά στο Δεσποινάκι!!! Νόμιζα πως μόνο Μαρίες σήμερα, τόσα χρόνια... Να την χαίρεσαι Ειρήνη. Πάντα γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη.

Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν.

Φιλάκια μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

ΣΑς ευχαριστω όλες παρα πολύ για τις ευχες σας για την επετειο μας και ευχομαι σε όλες να ειστε ευτυχισμενες !!!

Αντζυ μου χρονια σας πολλα!!!

Δημητρούλα να χαίρεσαι τον .αντρα σου!!

Χρονια πολλα στην Δεσποινα!!! Ειρηνη να την χαίρεσαι!!!!

Ταττι με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας!!

Μαρια απολαυσε όσοσ μπορεις την εγκυμοσυνη σου και βγάλε όσο μπορεις ολες τις άσχημες σκέψεις , σίγουρα στο τέλος όλα θα πανε καλα!!

Εμεις αρρωστησαμε η θεοδωρα δηλαδη απο εχτες εχει πυρετο, βηχα και καταρροη. Την πηγα σημερα στον γιατρο αλλα μου είπε οτι ειναι σε μια δυο μερες θα περασει και γι αυτο δεν υπαρχει λογος να παρουμε αντιβιωση θα το περασουμε με ντεπον και ενα σιροπακι για τον βηχα.Οπότε αύριο θα μεινουμε και οι δυο στο σπιτι.

Κατα τα αλλα και εμεις οπως όλοι προσπαθουμε να προσαρμοστουμε στις νεες συνθηκες ζωης που μας έχουν επιβαλλει!!

Και για το τελος σας κερναω ένα γλυκακι γιατι σήμερα γιορτάζω :

images?q=tbn:ANd9GcSEr8JPYAo6AWb3o7I3E5j2UjVTmUdCqOlLEexH2z91Cx0JWZpEzDD-b-jj8g

Καλο βράδυ σε όλες και όνειρα γλυκα!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!

να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Τάνια μας,πολύχρονη και πάντα γερή κι ευτυχισμένη να είσαι!!!!οτι καλύτερο!!!!!!!!

χρόνια πολλά και στη Δεσποινούλα σου Ειρήνη!!!!!!να τη χαίρεσαι!!!να είναι πάντα χαρούμενο το παιδάκι!!!!

ευχαριστούμε για τα κεράσματα!

η Παναγίτσα να είναι πάντα δίπλα σε όλους μας..

χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά σου Δεσποινα!χάρηκα που σε ακούσαμε,να μας φιλήσεις το Λαζαράκο και να είστε πάντα καλά!και να δώσεις χαιρετίσματα στα κορίτσια όταν ξαναβρεθείτε!

Τάττι-δε θυμάμαι το όνομά σου με σιγουρια,νομίζω Χριστίνα:cool: καλώς μας ξαναβρήκες!με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!!!!!!πολύ χάρηκα που βρέθηκε μια ακόμα εγκυούλα στην παρέα μας!!!!!έχεις καλή εγκυμοσύνη?στο εύχομαι!κουράζεσαι κι εσύ πολύ φαντάζομαι..έχεις βοήθεια?εργάζεσαι?όλα καλά να σου πάνε!!!!!!!!!!!τι π.η.τ. έχεις?

Χριστινάκι ευχαριστώ...........

Άντζυ μου σ'ευχαριστώ και πάλι,μαλλον θα μου δώσει η κουμπάρα μας την κούνια τους-είναι αρκετά παλιά και θα πάρω μόνο ένα καινούριο στρώμα.να είσαι καλά..........α!για τα δωράκια που λες θέλεις να έχουν Χριστ/κο θέμα ή όχι?

περαστικά στη Ραφαηλία!Βασούλα ευχαριστώ,ναι,παίζει τελικά να αλλάξω γιατρό,αν με δεχτεί αυτός που έχω υπόψη μου στο νοσοκομείο όταν το αποφασίσουμε-προσπαθώ να εξαντλήσω τα χρονικά περιθώρια μήπως αλλάξει κατι...στο λούσιμο κι εμένα κάνει το χαμό,της βάζω ένα παιχνιδάκι ψηλά και προσπαθούμε να μάθουμε να κοιτάζει ψηλά για να μην την ενοχλεί τόσο το νερό.

η Βίκη που έχει χαθεί???????????για να βάλω μια φωνή,μήπως πιάσεΙ και εμφανιστεί!

ΒΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:o:o:o:o:o

και η Δήμητρα έχει μέρες να μπεί,ε?

η Γεωργία είναι ακόμα αρρωστούλα,δέκατη μέρα σήμερα,κλαψ.......έκανε πυρετό μια μέρα,ήταν οκ για 2-3 μέρες και μετά άρχισε μυξούλες και κατέληξε σε ωτίτιδα κι έτσι είμαστε με αντιβίωση,ορούς,μυξοσκουπάκια και μυξοπόλεμο μέρα νύχτα..περιμένω πως και πως να γίνει καλά,έχει ταλαιπωρηθεί πολύ....και είναι η τρίτη φορά που αρρωσταίνει στη ζωή της και τις τρεις έπαθε ωτίτιδα γμτ.......

είναι η μόνη που κοιμάται τόσο αργά,ε:cool::cool::cool:

εγώ είμαι καλά,κουράζομαι αρκετά, άλλες μέρες λιγότερο,άλλες περισσότερο,αλλά καλά δόξα το Θεούλη.

σας αφήνω,μια καλή νύχτα εύχομαι σε όλους!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Σήμερα είμαι σπίτι μιας και αρρώστησα και εγώ, έχω συνάχι και ετσι βρήκα την ευκαιρία να σας γράψω μιας και η Θ είναι στη μαμά μου. Την προυγούμενη βδομάδα η Θ έκανε εμετό και διάροια αλλά μόνο για 1 μέρα, οπότε μαλλον κάτι την πειραξε και δεν ήταν ιωση. Ισα για να ακυρώσουμε την συνάντηση με την αννυ και την Κλειώ. Δεν μας θέλει αυτός ο χειμώνας, αλλά που θα πάει θα αναρρώσουμε.Περαστικούλια στη Θεοδώρα και στη Γεωργία!!!

Να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά στην Δεσποινούλα της Ειρήνης και στην Τάνια μας που γιόρταζαν εχθές!!! Επίσης χρόνια πολλά και στην Δέσποινα για τα γεννέθλια της καθώς και σε όσους γιόρταζαν αυτό τον καιρό και τους ξέχασα.

Τάττι μου συγχαρητηρία για την εγκυμοσύνη σου, εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Άσχετο, Τάνια ήθελα να σε ρωτήσω, μιας και έχουμε το ιδιο καρεκλάκι αυτοκινήτου, η θ χωράει άνετα εκει? Η δικιά μου, ιδίως τώρα που φοράμε μπουφάν, συνέχει κάθεται προς τα μπροστά και δεν ακουμπάει την πλάτη της πίσω, σαν να μην χωράει!

Μαρία ήθελα να σου γράψω εδώ και μέρες μιας και θυμόμουν οτι σκεφτόσουν να πας σε δημόσιο νοσοκομείο, άκουσα από μια φίλη που θα γεννήσει και αυτή σε δημόσιο νοσοκομείο από επιλογή για λόγους ασφαλείας, οτι πλέον θα πληρώνουνε κανονικά και στο δημόσιο νοσοκομείο (κοντά στα 1.500 ευρώ μου είπε), οπότε μήπως δεν σε συμφέρει? Ψάξ΄το για σίγουρα πριν αλλάξεις γιατρό.

Αυτά τα λίγα από εμένα να είστε όλες και τα παιδάκια σας καλά!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Φίλες καλημέρα!! τι ωραία που μαζευόμαστε πάλι!! εμείς χτες κάναμε δουλειές με την Χρυσάνθη σπίτι και σήμερα καθόμαστε,έχουμε φακές,εκείνη μόλις έφαγε,και ευελπιστώ να κοιμηθεί άμεσα για να σιδερώσω! Τανίτσα μου πολύχρονη για χτες,δεν το θυμόμουν καθόλου οτι γιόρταζες...σταφυλάκι μου!! σμουτς! να σε χαιρόμαστε!

Τάττι με το καλό ο ερχομός του μωρού σας! έχω αρχίσει και ζηλέυω με τόσες εγκυμοσύνες καλέέέέ!! Ρε Βικάκι μου που είσαι πια????

περαστικά στην πέταλ μας και σε σένα Θαλίτσα! και σε όλα τα άρρωστα μωρά μας,μιας και μας θέρισε αυτός ο χειμώνας με τα κρυώματα!

με τι σαμπουάν και αφρόλουτρο τα κάνετε μπάνιο πια? έχετε αλλάξει?

α! κι έχω κι άλλο νέο! απο το περασμένο Σάββατο η Σάνη δεν έχει ξανα θηλάσει..είχα γράψει στο πάρεντς ζητώντας συμβουλές αποθηλασμόυ,της ειπα κατι ιστοριούλες,την απασχόλησα και λίγο και ...το ξέχασε! ακόμα δεν το χω συνειδητοποιήσει και αν και ήθελα να αποθηλάσουμε πια,μου λείπει! αλλά απο την άλλη με τρελλάινει στις αγκαλιές ,χωρίς να σκουντουφλάει πάνω στο τζιτζί και να με παρατάει!χαχα!

θέλω να σκεφτώ/ψάξω/δημιουργήσω απο τώρα( ναι κοροιδέυετε εσείς!!) διάφορα για τα γενεθλιάκια της,μιας και κάθομαι και δεν έχω τι να κάνω..τι λέτε για φέτος εσείς?

επίσης Μαράκι( μονο εσύ με σκεφτεσαι!χαχα!) ναι να χουν χριστουγεννιάτικο στυλ θέλω,κάτι για δωράκια χειροποίητα να δωσω ας πούμε σε όσους έρθουν ( συμπεριλαμβανομένων κι εσάς που θα έρθετε φίλες απο δω!!!!) στο χριστουγεννιάτικο τραπεζι! σας αφηνω νυστάζει,τα λέμε μετά πάλι! φιλάκια!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Εδώ είμαστε κι εμείς. Χρόνο έχω ελάχιστο, κυρίως το βράδυ, σας διαβάζω αλλά δεν έχω και τίποτα σπουδαίο συνήθως να πω.

Να ευχηθω καταρχάς στην Τάττι. Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να δεχτείτε το νέο μέλος.

Χρόνια πολλά στο Δεσποινάκι, τη Δέσποινα και την Τάνια! Να είστε πάντα καλά. Ειρήνη πάντα υγιής και ευτυχισμένη η μικρούλα σου.

Περαστικά και σε όλα τα αρρωστούλια.

Εμείς είμαστε καλά. Εδώ και 2 μέρες ο Νικόλας έχει αρχίσει να επισκέπτεται τακτικά την τουαλέτα και για τσίσα και για κακά. Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να το λέει και χθες μου είπε "μαμά, κακά, μπάνιο". Τον πήγα λοιπόν και ναι!! Μιλάμε για μεγάλο πάρτυ. Μάλιστα μιλούσα και με τη Βίκυ εκείνη την ώρα και την έζησε τη στιγμή σε ζωντανή αναμετάδοση. Χιχι. Πολύ πλάκα είχε.

Σήμερα στολίσαμε και το δέντρο μας και είμαστε σε άλλη διάθεση!

Φιλιά πολλά!

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες...σήμερα είχα μια κουραστική μέρα διότι ήρθε ένας προμηθευτής μας απο Γερμανία και έπρεπε να κάτσω στο γραφείο μέχρι τις 18:00...Τουλάχιστον πήγε καλά η συνάντηση και έτσι δεν θα έχουμε γκρίνιες αύριο...!!!

Τάττι μας εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να δεχτείτε το μωρουλίνακι σας!!!

Μπράβο στον Νικόλα μας για την πρόοδο με τα κακάκια και τα τσισάκια...!!!

Angolina η Σάννυ βλέπω έκανε το μεγάλο βήμα του απογαλακτισμού....μπράβο στο κορίτσι μας..!!! όσο για το αφρότουλτρο εμείς χρησιμοποιούμε το gohnson's baby soothing naturals που είναι σαμπουαν και αφρόλουτρο μαζί....Φιλάκια σας!!!

Thalia81 περαστικούλια....!!!

Atlantis εύχομαι η μικρή σου να γίνει γρήγορα καλά διοτί έχετε ταλαιπωρηθεί...περαστικά

Taniabell γρήγορη ανάρρωση και ευχαριστούμε για το γλυκάκι ναείσαι πάντα καλά...

Χαιρετισμούς και φιλάκια σε όλες τις μανούλες και τα παιδάκια μας....

Εμείς είμαστε καλά ο Σταθάκης δόξα το θεό μια χαρά εκεί κάθε μέρα με την γιαγιά Γιωργία, παιχνίδι φουλ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καληνύχτα σας...!!!:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Νάνι νάνι το μωρό μου

νάνι νάνι το χρυσό μου.

Ώσπου να' ρθει η μάνα του

απ' τα ξύλα ,το νερό

κι απ΄ τον Άσπρο ποταμό

να του φέρει λουλουδάκια και μοσχογαριφαλάκια.

Έλα ύπνε απ' τα βουνά

Κι απ' τα κρύα τα νερά,

έλα ύπνε απ' το κλαράκι

να υπνώσεις το παιδάκι.

Έλα ύπνε ύπνωσέ το

Παναγιά μου φύλαξέ το.

Για τα μωράκια μας...να κοιμηθούν γλυκά!!!

002.jpg

Μπράβο Νικόλα!!! Του έχετε πάρει το καθισματάκι που μπαίνει πανω στην λεκάνη? Η Αθηνά με το γιογιό παλεύει. Έχει κάνει αρκετές φορές και τσίσα και κακά αλλά δεν κάνουμε συστηματική δουλειά. Όποτε το θυμηθεί και μας το πεί. Επειδή λείπω πολλές ώρες δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει άμεσα. Νομίζω όμως πως αυτό το καθισματάκι θα την βολέψει περισσότερο και γιατί της αρέσει να μας μιμείται και γιατί είναι σαφώς πιό αναπαυτικό.

Θα το δοκιμάσω.

Μπράβο και στην Χρυσάνθη που αποθήλασε έτσι εύκολα και ανώδυνα. Αναρωτιέμαι, τώρα που είναι μεγαλύτερα και θυμονται καλύτερα, όταν το βλέπει δεν το ζητάει? Η Αθηνά που αποθήλασε στους 12 μήνες, όχι μόνο δεν θυμάται αλλά όταν το βλέπει )όταν ντύνομαι π.χ μάλλον της φαίνεται περίεργο και θέλει να το πιάσει και να το τραβήξει. Ποτέ όμως δεν έκανε κίνηση να το βάλει στο στόμα. Από την αρχή. Εϊχα όμως την απορία για τα μεγαλύτερα.

Κατά τ'άλλα μιά απ΄τα ίδια. Εξακολουθώ να γυρνάω μετά τις 7. Η μικρή εξακολουθεί να μην ξεκολλάει από πάνω μου προσπαθώντας να με χορτάσει όσο μπορεί. Τα οικονομικά κατά διαόλου. Πρέπει να μαζέψουμε 1500 μέχρι το τέλος της χρονιάς για χαράτσια, σήμα και ασφάλεια αυτ/του και κάποια ακόμα που δεν θυμάμαι. Να φανταστείτε ακόμα δεν έχουμε πάρει τις φωτό και το βίντεο της βάπτισης που έγινε όταν ήταν 2 1/2 μηνών γιατί χρωστάμε 300 ευρώ και δεν μπορούμε να τα δώσουμε!

Πήγαμε χθες σε μιά συγκέντρωση πολίτών του Δήμου μας μήπως και αποκτήσουμε την συμπαράσταση του δήμου ενάντια στο χαράτσι. Ο δήμαρχος την κοπάνισε αλλά θα ξαναπάμε την Τετάρτη. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για αυτή την αδικία. Ψάξτε το κορίτσια.

Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα!

Θάλεια μου περαστικά και γρήγορα!

ευχαριστώ για το κόστος για τον τοκετό σε νοσοκομείο,πραγματικά έχουν αλλάξει το κόστος νοσηλείας,αν και κανένας δε μπορεί να μου το επιβεβαιώσει με σιγουριά,κι εδώ επικρατεί ένα μπαχαλο...........

πριν καιρό,όταν είχα αρχίσει να το ψάχνω,πήρα τηλ στο νοσ/μειο που με ενδιαφέρει και μου είπαν οτι με καλύπτει το ταμείο μου-κάτι που ξέρω οτι δεν ισχύει γιατί γνωστή μου με το ίδιο ταμείο πλήρωσε πριν δυο μήνες 400 ε για το δωμάτιο μόνο:confused:

στο νετ που το έψαξα είδα οτι υπάρχει μια εγκύκλιος που ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί,πήρα τηλ παλι στο νοσκ και ένας χριστιανός που πέτυχα μου είπε οτι πραγματικά δεν ξέρουν τι να μου πουν,οτι είναι όλα τόσο ρευστα που μπορεί σε 10 μέρες να έχουν αλλάξει,οπότε να μην υπολογίζω τίποτα ως το Μάρτη που πρώτα ο Θεός θα γεννήσω.:confused::confused::confused::confused:

οπότε αναρρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο...

είναι 1540 ε για καισαρική χωρίς επιπλοκές και κάπου 2150 για καισαρική με επιπλοκές απ'οτι είδα στην εγκύκλιο...αν υπολογίσεις τα χρήματα που μπορεί να χρειαστεί να δώσει κανείς σε γιατρό και αναισθησιολόγο έρχεται το πακετάκι λίγο φθηνότερο απ'οτι σε ιδιωτική κλινική..αν όμως ισχύει αυτό...που ζούμε..ελπίζω να με φωτίσει ο Θεούλης να κάνω τη σωστή επιλογή και να τα φέρουμε βόλτα.

Άντζυ μου αποθηλάσατε,ε?????άντε,με το καλό να έρθει η ώρα που θα θηλάσεις ένα καινούριο μωρό!μια πολύ ωραία ιδέα για δωράκι είναι να φτιάξεις μόνη σου ημερολόγιο για το 2012!!ή ένα διακοσμητικό με κεράκι ρεσώ!αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου πω λεπτομέρειες!

μπράβο στο Νικόλα!!!!

εμείς δεν έχουμε αρχίσει ακόμα εκπαίδευση τουαλέτας,δεν πιστευω απ'όσα έχω διαβάσει οτι είναι ακόμα έτοιμη και ξέρω πως αν αρχίσει κανείς νωρίς την εκπάιδευση και πιεστεί το παιδί,έστω ασυνείδητα,μετά του είναι πολύ δύσκολο,οπότε θα περιμένω τουλάχιστον ως τα δύο.

η Γεωργία είναι λίγο καλύτερα,αλλά ακόμα ο μυξοπόλεμος καλά κρατεί......

αχ,ήθελα να σας δώσω τη συνταγή που σας έλεγα,αλλά δεν προλαβαίνω τώρα,θα το κάνω όμως σύντομα,γιατί σε λίγο καιρό-Θεού θέλοντος-θα μπούμε στο καινούριο μας σπιτάκι(αίμα,δάκρυα και ιδρώτας........)κι εκεί δε θα έχω ιντερνετ.θα μαθαίνω νέα σας όμως όταν επισκέπτομαι τους δικούς μου και βρίσκω ευκαιρία!

και πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το γλύκισμα!

σας φιλώ!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μαράκι αναμένω συνταγή σύντομα και πως κάνουμε τα διακοσμητικά που λες με ρεσο! το ημερολόγιο είναι εύκολο?

ποτε με το καλο πάτε σπιτάκι σας? όλα να πάνε καλά!

επίσης Βικάρα καλορίζικο το δωμάτιο της Λούσης μας!

γεια σε όλες φίλες,μπηκα βιαστικά να πω ένα γεια! Δημητρούλι κ του χρονου ,περιμένουμε φωτο δέντρου με Νικόλα και Χαρά!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αγαπημένες μαμάδες!

Τί κάνετε; Ελπίζω να αναρρώνετε οι αρρωστούληδες! Κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν χάλια, ευτυχώς ο Θοδωρής δεν κόλλησε αλλά ο χειμώνας δεν έχει μπει για τα καλά... Για να δούμε!

Δεν θυμάμαι και πολλά...

Τάττι, με το καλό!!! Υπέροχα νέα! Να έχεις καλή εγκυμοσύνη και με ένα γερό μωράκι!

Τάνια, να σε χαιρόμαστε κορίτσι!!! Να είσαι γερή και να σε χαιρόμαστε κι εμείς και οι δικοί σου! Ό,τι επιθυμείς!

Ειρήνη, να χαίρεσαι τη Δέσποινα! Να είναι γερή και τα καλύτερα στην οικογένειά σας!

Δήμητρα, μπράβο στο Νικόλα μας! Κάποια παιδάκια τα καταφέρνουν από νωρίς! Λες να παίζει ρόλο που φοράει υφασμάτινες πάνες; Φοράει ακόμη ε; Έχω μείνει μήπως στα παλιά;

Πώς τα πάτε με το δέντρο; Μια και είσαι η πρώτη που στόλισε για πες μας, το πειράζει καθόλου; Είμαι σίγουρη πως θα έχουμε θέμα εμείς... :rolleyes:

Άντζυ, τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο ε; Χαίρομαι που δεν ταλαιπωρηθήκατε! Πώς πίνει τώρα γάλα; Από ποτήρι με καλαμάκι;

Κι εμένα για αποθηλασμό με βλέπω αν και δε θέλω, γιατί έχω δοκιμάσει όλες τις συμβατές αντιβιώσεις με το θηλασμό χωρίς αποτέλεσμα... Αποκλείσαμε και κάποιες άλλες πιθανές αιτίες για το πρόβλημα, κι αύριο θα ξαναμιλήσω με τη γυναικολόγο να δούμε τί θα πει... :confused:

Μετά από τόσο καιρό δε σου φάνηκε περίεργο; Πρέπει να αρχίσω να το επεξεργάζομαι κι εγώ γιατί το βλέπω να έρχεται...

Σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες που ρώτησες για χειροτεχνίες αλλά δεν είχα χρόνο... Στο φέις είχα βάλει αυτό και θα το κάνω κι εγώ... Μην τρελαθείς με τα υλικά αν το επιχειρήσεις. Μια παλιά μπάλα που δε σου αρέσει ή ό,τι βρεις σε καλή τιμή και ατλακόλ κρυσταλιζέ από ένα μαγαζί σιδηρικών. Μια φωτοτυπία από σελίδα μουσικής ή στο ίντερνετ αν βάλεις free music sheet, θα βρεις πολλά! Η τεχνική με την κόλλα και το χαρτί, ή συνήθως με τις χαρτοπετσέτες λέγεται ντεκουπάζ και μπορεί αν ψάξεις να βρεις κι άλλες ιδέες! Εγώ θα κάνω κι ένα ημερολόγιο (δικής μου έμπνευσης τελικά) που μετρά ως τα Χριστούγεννα με πον-πον να κρέμονται σε μια κορδέλα και για κάθε μέρα θα έχουν ένα καρουλάκι με αυτοκόλλητα για τα τζάμια (τα πήρα από lidl) να τα κολλάμε με το Θ. Είχα σκεφτεί να κάνω κι ένα ημερολόγιο 2012 με φωτογραφία του Θ. για κάθε μήνα να το δώσουμε στους παππούδες αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω...

Επίσης δες μια πολύ απλή ζύμη με αλάτι-νερό και αλεύρι εδώ με την οποία μπορείς να φτιάξεις στολίδια με κουπάτ για μπισκότα ή ό,τι άλλο φανταστείς! Αυτά έχω πρόχειρα! Ό,τι θέλεις ρώτα με!

Το Σάββατο που γιορτάζει ο Σ. θα κάνουμε τραπέζι και τρέχω λίγο και με αυτό... Ο Θ. βγάζει τραπεζίτη κι εκεί που ήταν μια χαρά, ξαφνικά άρχισαν οι γκρίνιες και τα ξυπνήματα... Και γενικώς έχουμε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο και είμαι λίγο χαμένη... Κι ενώ όλη τη μέρα -τώρα με το δόντι- είναι κολλημένος πάνω μου και δεν μπορώ να κάνω τπτ, αυτή τη στιγμή -που κοιμάται- μου λείπει! Psycho μάνα, ξέρω! :tongue:

Φιλάκια σε όλες, υγεία, αληθινή ευτυχία -μάλλον είναι καιροί για να ψάξουμε λίγο καλύτερα την καρδιά μας, και να κάνουμε χώρο για ό,τι έχει πραγματικά σημασία!-και πάνω απ'όλα ΑΓΑΠΗ!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...