Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα!

είναι καμιά εδώωωωωωωωωωωωωωωωωω???????????

μ'ακούει κανείς???:o:o:o

εύχομαι να είστε όλες καλά..

θέλω μέσα από την καρδιά μου αρχικά να ευχαριστήσω την Άντζυ για την προσφορά της -ειλικρινά με συγκίνησες κοριτσάκι μου,να είσαι καλά....είναι σαν να μου την έδωσες την κούνια,το εκτιμώ,είσαι αρχηγός...χίλια ευχαριστώ,θα προσπαθήσω να βρώ λύση,κράτα την κούνια και ευχομαι,αν το θέλετε και οταν με το καλό φτιάξουν λίγο τα οικονομικά σας,γρήγορα να κοιμήσετε εκεί το αδερφάκι της Χρυσάνθης!!

χρόνια πολλά για την επέτειό σας!!!!!!!!!!!!!!

να τα χιλιάσετε τα χρόνια του γάμου σας!!!!!!!!

πάντα μαζί και αγαπημένοι!!!!!!!!!!!!!

να περάσετε τέλεια απόψε!!!

στ'αλήθεια έφαγε μπριάμ η μικρή?????θα τρελαθώ!είναι εντάξει τώρα με την αντιβίωση?όσο για το πλύσιμο των δοντιών κι εγώ δεν χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα,φοβάμαι για το φθοριο...

και δεύτερον να ευχαριστήσω και σένα Δήμητρα τόσο για τις απαντήσεις σου όσο και για τη φώτο που έβαλες...με μάγεψε η εικόνα με τα δύο μωράκια που κοιμούνται γαλήνια το ένα δίπλα στο άλλο...τη χρειαζόμουν αυτή την εικόνα,ευχαριστώ-ευχαριστώ-ευχαριστώ,για όλα,να είσαι καλά κι εσύ και τα παιδάκια σου!!!να μου τα φιλήσεις..καλή δύναμη τώρα που είσαι παλι μόνη και με το καλό να ορκιστείς!

Τάνια μου έχετε κι εσείς επέτειο??

χρόνια σας πολλά!!!!!!!

να τα χιλιάσετε!!!!!!

οτι καλύτερο εύχομαι για τους δυο σας και την οικογένειά σας!!!!!!!

κάθε χαρά και ευτυχία!!!!!!!

χάρηκα πολύ για τη Νικολ και την Αναστασία!!!!!!!!μακαρι να μπεί,να την ακούσουμε!!

η Ελισάβετ έχει πολύ καιρό να μπεί....αν μας διαβάζεις μπες να μας πείς νέα σας!

και η Δέσποινα από Κυπρο και όλες οι Δέσποινες!ε,που είστε?????

και η εγκυούλα Ελισάβετ!

Μαράκι μη στεναχωριέσαι για τα χρήματα που χρειαστήκατε,να είστε καλά και κάποια στιγμή εύχομαι να τα αναπληρώσετε!

κι εμείς θέλαμε να το κάνουμε αυτό,από τη γέννησή της ακόμα,το αμελήσαμε αρχικά και μετά ήρθαν τα πάνω κατω και...

την Παρασκευή ήρθε η σειρά της Γεωργίας να αρρωστήσει,έκανε πυρετό για μια μόνο μέρα,την είδε η γιατρός,μια γριπούλα είπε είναι,αλλά μας έκραξε που αποφασίσαμε να μην της κάνουμε το αντιγριπικό και μας είπε να το κάνουμε χωρίς δευτερη συζήτηση για να προστατευτεί το έμβρυο:(:(:(κι έτσι θα ρωτήσω μια και το γιατρό μου να δω τι θα πει,αλλά θα το κάνουμε,αν και δε θέλω...το έκανε καμιά σας στο παιδί????????????Βίκη??????

τώρα ελπίζω να μην αρρωστήσω κι εγώ,αν και το κόβω χλωμόοοοοοοο...

θέτω δύο καυτά ερωτήματα μήπως και εμφανιστεί καμιά σας!

• 1ον:αφορά όσες ζορίζεστε οικονομικά-κατά πόσο έχει επηρεάσει τη σχέση σας με τον καλό σας αυτή η ''μιζέρια''?
  • 2ον:τι ώρα κοιμούνται για βράδυ τα ζουζουνάκια σας???
    διάβασα οτι το αργότερο 9.30 πρέπει να έχουν κοιμηθεί8-)8-):cool:εμείς στις 9.30 έχουμε ακόμα 1.30 ώρα παιχνιδιού πριν ετοιμαστούμε για ύπνο,και την παίρνει 11.30 χαλαρά να αποκοιμηθεί για να τη βγάλουμε ως τις 8 περίπου το πρωί.αν τη βάλω 9.30,θα ξυπνάμε στις 6:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ευτυχώς που έχετε κι εμένα και απλώνω τα υπερδιπλα και προχωράνε οι σελίδες:tongue::tongue::tongue::tongue:

όνειρα γλυκά!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μανες! Χαθηκα το ξερω, αλλα το πρωι στη δουλεια γίνεται ο κακός χαμός και το απογευμα στο σπίτι δεν προλαβαίνω τίποτα! Εμείς είμαστε μια χαρά, ο Δ είναι απίστευτος και πραγματικά έρχονται ωρες που νομίζω ότι θα σκάσω από αγάπη κι ευτυχία!

Αντζυ χρονια σου πολλά! Πάντα να είσαι ετσι χαμογελαστή και ευδιάθετη οπως τώρα! Να ζήσετε και με τον αντρούλη σου!

Δήμητρα να χαίρεσαι τον άντρα σου! Επίσης να χαίρεσαι την κοράκλα σου! Καλέ τι ανάπτυξη έχει! Φτου φτου!

Μαρία πως πάει η εγκυμοσύνη σου? Να μην στενοχωριέσαι για τα λεφτα και το νοσοκομείο. Ειναι πολυ λογικά όλα αυτα που λες (ότι δεν θες να αλλάξεις γιατρό)... Τεσπα για όλους εχει ο Θεός!

Εμένα το απόγευμα τρωει συνηθως, μπανανα, τοστ, κέικ ή γιαουρτι. Συνηθως συνδυασμός αυτών. Και το βράδυ αν καμια φορά φτιάξω πίτσα του βάζω γαλοπούλα, τυρί και πιπερια και τρελλένεται! Στις σοκολατες έχει πολυ μεγάλη αγάπη αλλά του δίνω με μέτρο...

Αυτά φίλες μου, συγχωρέστε με αν ξεχασα κάτι αλλά έχω πολύ δουλειά και δεν είμαι πολύ συγκεντρωμένη!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα αγάπες!! καλώς την Άννυ με τον Δημήτρη της!!! να μας τον φιλήσεις!

Μαράκι άσε τα ευχαριστήρια και πες πως θα στείλω την κούνια! με κτελ γίνεται? καλέ μέχρι να κάνω εγώ αδερφάκι της Χρυσάνθης,εσύ θα τα πηγαίνεις σχολείο τα κορίτσια σου!χαχα!! όσο για τις ερωτήσεις σου :1ον εννοείται οτι η μιζέρια μας επηρεάζει,εγώ είμαι και υπερ αγχωτική ,σε αντίθεση με τον Κώστα ..αλλά με κανα δυο αγκαλιες και μερικά έστω απατηλά σχέδια για αυριανά ταξίδια και εκδρομές με την Σάνη ,ξεχνιόμαστε!!

και 2ον: εγώ την βάζω 21:00-22:00 έχει κοιμηθεί ,αλλά ξυπνάει μετά τις 09:00 συνήθως,αν και κάποιες μέρες σηκώνεται και 08:00! βέβαια το βράδυ θα ξυπνήσει κανα 2 φορές για 5 λεπτάκια μυξοκλαίγοντας ε!

λοιπον πάω να απλώσω και νά κάνω καμια δουλειά ,γιατι πριν λίγο ήρθα απο τον ΟΑΕΔ! ναι ναι σήμερα ήταν η πρώτη μου πληρωμή! σε καλή μεριά!! άντε φιλάκια φίλες και εμφανιστείτε!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλα καλε..2 βδομαδες εχω να μπω κ γραψατε μονο 2 σελιδες κ εγω ελεγα οτι δεν θα μπορω να διαβασω.......

λοιπον ας θυμηθω!

κατ' αρχην περαστηκα σε ολους!!!!!παλιοχειμωνας φετος!

Μαρακι μου καλο!μην στεναχωριεσαι ,ολα καλα θα πανε.

η Κλειω κοιμαται σε μονο κρεβατι που ειναι σαν καναπες ομως,αυτο του ικεα το σιδερενιο,εχω βαλει την παντα γυρω γυρω κ εχω παρει προστατευτικο απο τζαμπο,που πιανει ακριβως ως εκει που ειναι το σωμα της,πιο κατω εχει κενο για να κατεβαινει οποτε θελει.εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Δημητρουλα χαιρομαι που ειναι καλα τα παιδακια σου,θα δω στο σπιτι το βιβλιαριο της κ θα σου πω ποσο ηταν τοτε.τωρα ειναι 87 ποντους κ σχεδον 14 κιλα!:o

Βικυ μου για το επιδομα που λες ,επειδη κ εμεις ψαχνομαστε τωρα ,με ασφαλιστικα μετρα κτλ,εχω την εντυπωση οτι,μολις πληρωθειτε απο τον εργοδοτη (με το καλο) θα τα επιστρεψετε εσεις στον οαεδ αυτα τα λεφτα!ειναι κατι σαν δανειο δηλ...

εμεις ειμασταν αρρωστες πριν 2 βδομαδες με πολλες μυξες κ εγω πολυ βηχα,η κλειω τωρα ειναι καλα,εγω εχω ακομη βηχα...

χθες καναμε κ το εμβολιο της ηπατιτιδας Α κ ολως τυχαιως βρηκα στον παιδιατρο την κολλητη του Λυκειου που ειχα να την δω 10 χρονια κ αυτη εχει 7 χρονων γιο!!!!!!!επαθα σοκ!

κατα τα αλλα μας τρωει η μιζερια ,η γκρινια κ η στεναχωρια.ευτυχως το κλειουλι μου ειναι καλο παιδακι κ εχουμε αρχισει κ συνενοουμαστε καλα...λεει κ αυτη διαφορα ,οχι πολυ καλα βεβαια,αλλα εγω την καταλαβαινω...

Καλημερες φιλες!!!!!(δεν θυμαμαι κατι αλλο)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κοριτσαρες, εγραφα και εγραφα αλλα μαλλον εχω ξεχασει οτι πρεπει να παταω υποβολη στο τελος και το εκλεισα.Τελοσπαντων. Συναντηθηκαμε με τα κοριτσια, τη Δεσποινα, την Τανια και τη Μαρια μετα απο τοσο καιρο (Ηρω περαστικα!) και τις ελεγα οτι με τη δουλεια και με το ξεσαλωμα του Λαζαρακου δεν προλαβαινω να μπω να μαθω νεα σας. Ο μικρος ειναι ενας ταλιμπανακος, βεβαια και ο Αναστασης της Δεσποινας δεν παει πισω, καλος μαστροχαλαστης ειναι και αυτος.Η Θοδωρα ειναι μια μικρη πεταλουδιτσα η οποια μπορει να ειναι κοριτσακι αλλα ειναι και αυτη πολυ ζωηρη!Ο Λευτερακος ειναι λιγοοοο πιο ησυχος, βεβαια και αυτος μια σπρωξια θελεις απο τα υπολοιπα. Κατα τα αλλα, μεγαλωνουμε λεμε λιγες λεξουλες, κυριως φωναζουμε γιαγιααα και παππουυυυ (μη σας πω ειπε γιαγια πριν πει καλα καλα μαμα..), αγαπαμε καθε ειδους ζωακι που κυκλοφορει στο δρομο,τρωμε (ειμαστε 12300 και 87εκ), μοιαζουμε πιο πολυ τον μπαμπα μας, ισως στα ματια λιγο τη μαμα και γενικα περναμε μια χαρα.Τωρα για δευτερο παιδι, ειναι μεγαλη κουβεντα, ασχετα απο τα χαλια οικονομικα μας, νομιζω οτι ακομη δε θελω δευτερο παιδι..δε νιωθω οτι εχω χορτασει το Λαζαρακο, δεν ξερω ισως αν μεγαλωσει λιγο ακομη αλλαξω γνωμη.

Η δουλεια απο το κακο στο χειροτερο, αυξηθηκε το ωραριο μειωθηκε ο μισθος.Ιδιαιτερα ουτε με το κυαλι δεν βλεπω, το φροντιστηριο το παιζουν κινεζοι σε οτι αφορα επιδοματα, εδω καλα καλα το βασικο δε δινουν.Τελος παντων να μαστε καλα, ολο αυτο λεω βεβαια, πως να εισαι ομως οταν ακους διαφορα..

Υποσχομαι να μπαινω πιο συχνα, θα κατσω να διαβασω τωρα οσες σελιδες μπορω ωστε να μαθω νεα σας, κατι για εγκυμοσυνη διαβασα και χαιρομαι πολυ!Φιλια σε ολες τι μανουλες Απριλιου 2010!

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά στο Δεσποινάκι!!! Να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι! Πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου.

Και τώρα να ευχηθώ σε όσους μου ξέφυγαν αυτές τις μέρες:

Κατ'αρχήν Δημητρούλα, να χαίρεσαι τον Νεκτάριο! Παρόλο που είναι η εκκλησία της γειτονιάς μας, χαμπάρι δεν πήρα ότι γιόρταζε! Απαράδεκτη!!! Εν τω μεταξύ εδώ και λίγες μέρες που το έμαθα, θέλω συνεχώς να σε πάρω και πάντα όταν ξεμπερδεύω είναι πολύ αργά. Σόρρυ κοριτσάκι μου. Τις ευχές μας στον Νεκτάριο.

Αντζούλα, να ζήσετε κι εσείς με τον Κωστάκη σου! Να τα εκατοστήσετε μαζί, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι. Να χαίρεστε την Σάνη σας και μ'ένα αδερφάκι όταν και όποτε ποθείτε.

Τανίτσα μου, κι εσείς την ίδια μέρα επέτειο? Χρόνια Πολλά και σε σας! Με υγεία και αγάπη να ζήσετε μέχρι τα 100 μαζί.

Συγνώμη απ'όλες για την καθυστέρηση.

Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κανέναν άλλο...

Σας φιλώ μανουλίτσες και όνειρα γλυκά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια φιλενάδες μου! κάτι έχει πάθει με το πάρεντς τελευταία (και με το msn) κι όλο με πετάει έξω....γκρρ...ίσα που μπόρεσα κι έγραψα Χρόνια Πολλά στο Δεσποινάκι!! να τα χιλιάσεις κοριτσάκι μου και ο,τι ποθείς να το έχεις! κάθε ευτυχία εύχομαι :-)

Μαράκι ευχαριστούμε πολύ! τι κάνει η Αθηνούλα μας?

βρε Βικάκι που έχεις χαθεί ,μου λες???? εμφανίσου!!!!!!!

θέλω την πολύτιμη βοήθεια της Τάνιας ,της Ιωάννας και της Άννυς(κι οποια άλλη το κατέχει!) που ξέρω οτι φτιάχνετε διάφορα χειροποίητα πραγματάκια κι επειδή ψάχνω κάτι να κάνω,αν είχατε καμια ιδέα για στολιδια Χριστουγεννιάτικα και δωράκια για παιδιά για το πάρτυ( αν κι εχω μέλλον,θέλω με κάτι να ασχοληθώ!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλησπέρα μανουλίνια.......

χαθήκαμε!!!

ειμαστε καλά και μεγαλώνουμε σκανδαλιάρικα θα έλεγα.... τον επόμενο Μάρτη περιμένουμε το αδερφάκι του Αγγελάκου μου.. αντε να εχει λίγη παρεούλα κι αύτος μπας και σταματήσει να γκρεμίζει το σπίτι....:D

από οτι διάβασα συνοπτικά μάλλον ειστε όλες καλά αν εξερέσουμε τα κρυολογίματακια!!! χαίρομαι πολύ γι'αύτο!!!

σας φιλώ κοριτσια και θα προσπαθήσω να ξαναμπώ να σας μιλήσω!!!:tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια

Ταττι καλως ορισες στο κλάμπ των δευτερομαναδων. (Δικη μου λέξη!!) Να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη!!!!

Κοριτισια που ειχατε επετειους να τα χιλιασετε κ να ζειτε ευτυχισμενες με τους αντρες σας,!!!!!!!!!!!!!!

Μαρια κρατας κάλα με την εγκυμοσυνη ????για τους προβληματισμους σου σε νιωθω πααρα πολυ καλα.Εχει τεθει θεμα αλλαγης γιατρου?????? Το συζητάτε????? Ελπιζω να γινει το καλυτερο για σενα και το μωρο....

Βικυ κανα νεο απο δουλεια Ειρηνη Αντζυ????? Ειμαστε όλες σε πολυ δυσκολη κατασταση παιδια πρεπει να μαθουμε να ζουμε ετσι απο εδω κ πέρα!!!

Δεσποινα καλως ορισες ξανα στην παρεα μας.......πως εισαι?????

Μαρακι με την δουλεια την παλευεις ακομα???οπως λες κ συ να δοξαξεις το Θεο που ακομα δουλευεις......απο δω κ περα ετσι θα λεμε

Ρε κοριτσια εχει χαθει τελειως η Αργυρω και η Μαρια (angicat)... ξερει κατι κανεις????

Οσο για μας

ετσι ξαφνικα εχθες το ξημερωμα ειχε 38 πυρετο η Ραφαηλια μας και εκαιγε το σωματακι της!!!!!:-(:-(

Εχει αρχισει κ κανει ολο γλυκες παει κ χαιδευεται σε μενα στο μπαμπα στη γιαγια και μας τρελαινει όλους!!!;)

Πεταει όλο κ νεες λεξουλες.....:P:p:p

Αλλα με τιποτα με τιποτα δν θελει το λουσιμι χαλα ο κοσμος οταν την λουζω...προσπαθει να βγει απο την μπανιερα με το ζορι την κρατ.ω μεσα.!!!!!!!!!!!!!:o:o:o

Αυτα --κατα τ αλλα νιωθω πολυ απαισιδοξια για την κριση αισθανομαι οτι δεν ξερω τιμας ξημερωνει τοσο αβεβαιοτητα δεν την μπορω.....

Βασιλική ομοιοπαθούσα με το λούσιμο! Φοβερό πρόβλημα. Χαλούσε ο κόσμος. Δεν θέλει με τίποτα νερό στα μάτια της η Αθηνά. Το ξέβγαλμα ήταν μαρτύριο. Τελικά τώρα τελευταία άρχισα να την παίρνω αγκαλιά ξαπλωτή με το κεφάλι προς τα πίσω και να της τα ξεπλένει ο Κ. Μου βγαίνει η μέση από το σκύψιμο τόσην ώρα κ να την έχω στα χέρια μου, αλλά γλιτώσαμε τα δράματα που είχαμε. Ακόμα κλαίει λίγο αλλά καμμία σχέση. Επίσης δεν την λούζω κάθε φορά που την κάνω μπάνιο. Δύο φορές την εβδομάδα. Κι αυτό με το ζόρι με αυτά που τραβάμε.

Τάττι, καλώς μας ξανάρθες!!! Με το καλό μανουλίτσα!!! Φύλο ξέρετε; Όλα να πάνε τέλεια κοριτσάκι κ τον Μάρτη να ΄χετε κ το αδερφάκι αγκαλιά!!!

Σας καληνυχτώ όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανουλομανουλίτσες δεν έχω μπει τόσο καιρό γιατί ο καλός μας ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι και μεις μείναμε στην γιαγιά Γιωργία....μας έφαγε η Βουλγαρία, μετά η Κάρυστος και τελευταία η Λειβαδιά....Τι να κάνουμε βρε παιδιά λέμε και δόξα το θεό που έχουμε ακόμα την δουλειά μας και οι δύο γιατί με αυτά που ακούμε ανασκουμπωνόμαστε συνεχώς.....

Τι να πρώτο σχολιάσω και τι να σας πω....

Καταρχήν Αngolinaki Χρόνια Πολλά και να είστε πάντα ευτυχισμένοι, να χαίρεστε την κούκλα σας και ότι καλύτερο σας ευχόμαστε από τα βάθυ της καρδιάς μας....

Χρόνια Πολλά στο Δεσποινάκι!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς...!!!

Δημητρουλίνι, να χαίρεσαι τον Νεκτάριο! Να είστε καλά...

Τανια και σε σας Χρόνια Πολλά Με υγεία και ευτυχία...!!!

Άννυ μου να μου φιλήσεις την κλειούλα συμπάσχω μαζί σου και λέω ότι και να περνάμε όταν είναι καλά τα παιδάκια μας όλα θα τα αντιμετωπίσουμε....Φιλάκια σας...!!!

Ατλαντίς μου δυστυχώς δεν είχα το χρόνο να διαβάσω τα προηγούμενα αλλά από λίγο κατάλαβα όπως όλοι μας περνάτε και σεις δύσκολα οικονομικά...όταν περνάμε κρίσεις οικονομικές δυστυχώς επηρεαζόμαστε, θέλει υπομονή και επιμονή να μην διαλυθούμε....εγώ σκέφτομαι το Στάθη και λέω να έχουμε την υγειά μας και όλα θα γίνουν...και για την δουλειά αν την χάσω θα πάω οπουδήποτε....

αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι μην διστάσεις ότι μπορώ θα το κάνω...

Ιωάννα μας είσαι καλά? Βάλια εσύ? που είσαι χαμένο βρε παιδί???

Άντρια Φιλάκια πολλά στον Δημητράκι και καλή δύναμη στην δουλειά...

Σας φιλώ όλες και να ξέρετε ότι σας σκεφτόμαστε...

Ειρηνάκι εσύ? τα παιδάκια σου τι κάνουν???

Εμείς μεγαλώνουμε...καλά είμαστε αν εξαιρέσουμε ένα μικρομπουκωματάκι στην μυτούλα και κοιμόμαστε πάντα στις 21:00 και ξυπνάμε στις 6:30:tongue::tongue::tongue::tongue: διότι πρέπει να πάμε στην γιαγιά μας ώστε να μπορέσει η μαμά και ο μπαμπάς να πάνε στο γραφείο;)

Φιλάκια σε όλες και σε όλα τα μωρουλίνια μας.....

Άκουσα ευχάριστα και για την Αναστασία μας ε??:tongue::tongue::tongue:..Μπράβο πάντα τέτοια καλά νέα να ακούμε...Νικόλ φιλάκια πολλά.....

Καληνύχτα σας!!!

Γεια σας μαμαδοπαιδακια και μωρουλακια!

Εχω καιρο να μπω...ελπιζω να ειστε ολοι και ολες καλα

Περασα να σας κερασω ενα γλυκακι για το Δεσποινακι μου που γιορταζει σημερα πρωτη φορα

%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC+1.jpg

φιλιααααααααααααααα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...