Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:D:D:Dφίλες μου χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! και απο δω,κι όσες μου ευχηθήκατε στο face και δεν προλαβα να απαντήσω και όσες με πήρατε τηλέφωνο,πραγματικά κάθε χρόνο χαίρομαι που σας έχω γνωρίσει και περάσανε σχεδόν 2 χρόνια απο την ιντερνετική μας γνωριμία κι όμως ..κάποιες είστε ακομα ΕΔΩ!!:wink::wink:ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!! Βασουλίνα μου περαστικά στον κούκλο μου,εύχομαι να αναρρώσουμε όλοι γρήγορα και να βρεθούμε!!

εμείς περάσαμε τέλεια,φάγαμε,γελάσαμε-παρά το γενικό μας χάλι- και κοιμηθήκαμε με την Σάνη 1,30 η ώρα! το ξενυχτήσαμε! φιλιά πολλά,θα τα πούμε και μετά! και πάλι ευχαριστώ όλες σας!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΖΥ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑς (ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΜΑς ΧΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!!)

εΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠω ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ελπιζω να ειστε καλα δεν θυμαμαι πολλα

Μονο οτι εφτσε 7 κιλα η Χαρα ουαου!!!!!Μπραβο

Νομιζω τον αντρα της Δημητρας τον λενε Νεκταριο??? Αν ναι Χρονια πολλα

Βικυ μηπως ειναι ψυχολογικο κατα βαθος οι αυπνίες???? φαναταζομαι στρεσαρεσαι με το προβλημα της δουλειας.Τι να πω ρε γμτ???προσεχε παντως

τα παραγματα για μας πανω κατω ιδια λιγο ιωσουλα για την μικρη μυξες και δεν συμαζευεται.

Να ρωτησω για ιδεες: η μικρη μου δυστυχως περνα φαση και αρνειται τα περισσοτερα παραγματα που ετρωγε πριν απο λιγο και δηλ φρουτα γιαυρτι που τρελαινοταν και το μονο ολη μερα ζητα ειναι ¨κοτα¨δηλ μπισκοτα!!!

τι άλλο θα μπορουσαμε να δινουμε αντι για αυτα κ για να μην καθεται κ νηστικη??? της εχω δοκιμασει κρεμες της ΓΙΩΤΗΣ και της αρεσουν αλλα δν θελω κ συχνα.(εσεις δινετε κρεμες γιωτης ή παρομοιες?? )))Ρυζογαλο της εδωσα και το εφτυνε ....τι άλλο να δοκιμασω?? καμια ιδεα????????????

Αντζυ μου να είστε καλά! Κι εμείς σ'αγαπάμε!!!

Βασιλική εγώ του δίνω το απόγευμα ή τοστ ή γιαούρτι με μέλι / μαρμελάδα ή κρέμα Γιώτης, ρυζόγαλο. Του αρέσει πολύ και η μουσταλευριά. Επίσης τρωεί κρέμες από βρώμη. Θα βρεις πολλές συνταγές στο ίντερνετ. Δοκίμασέ τες.

X4pTp3.png

Αντζούλα μας χρόνια σου πολλά!!!!!!

έστω και μετά από μέρες..

σου εύχομαι υγεία,αγάπη,χαρές και χάρες!!

πολύχρονη κι ευτυχισμένη να είσαι πάντα και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και το παιδάκι σας!!!!!!!!!!!

σας χαιρετώ όλες,περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες,θα τα πούμε μια άλλη στιγμή,να είστε όλοι καλάαααααααααααααα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλησπέρα κοριτσάκια!

περνάνε ολόκληρα 24ωρα χωρίς νέο ποστ,ε?καλή δύναμη σε όλες.....

περαστικά στο Γιωργάκο,μακαρι να είναι καλά τώρα!

Βάλια πως είναι τώρα το ζουζουνάκι-και εσείς?εύχομαι καλά!

Ειρήνη κι εσείς ελπίζω να έχετε αναρρώσει πλήρως!και να σας πάνε όλα καλά στην επόμενη αξιολόγηση για το Στέλιο!

από τη Νικολ κανένα νέο anyone?????????

Βίκη πως πάει το εργοτάξιο-σπίτι?φαντάζομαι την αναστάτωση για τη Λούση...

α!μπορείτε να τηλ.στο 2110007111 και με τα στοιχεία σας να σας πουν αν έχει ή όχι εκκαθαριστεί η φ.δ σας.ευχαριστώ για την απάντηση,μαλλον ισχύει αυτό που μας είπε ο λογιστής,οτι επειδή δεν έχουν χρήματα να δώσουν καθυστερουν να εκκαθαρίσουν όσες είναι να δοθεί επιστροφή.

Μαράκι καλή δύναμη κοριτσάκι,να μπαίνεις όποτε βρίσκεις λίγο χρόνο.φιλιά στην Αθηνούλα!

Δήμητρα μπράβο στη Χαρά που είναι οκ!!!!!!!!!για το βάρος της τι να πω,ουαου!!!!να΄ναι καλά το παιδάκι!!τα πάτε καλά με το θηλασμο,ε?ο Νικόλας απασχολείται μόνος του όταν τη θηλάζεις???

και κάτι ακόμα,αν δε σε ζαλίζω.ο Νικόλας κοιμάται σε κούνια,δηλ πήρατε 2η για τη Χαρά ή αγοράσατε κρεβάτι-προστατευτικά????πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω γι'αυτό το θέμα...είναι κρίμα για λίγους μήνες να πάρουμε 2η κούνια αλλά και πάλι φοβάμαι μήπως πέσει το κοριτσάκι μου από το κρεβάτι ή μήπως σηκώνεται και είναι επικίνδυνο αν κοιμόμαστε ή μήπως χαλάσει ο ύπνος της πάνω που έχει στρώσει....μόνο η Κλειώ κοιμάται σε κρεβατάκι?

Άννυ μου αν μπορείς πες μου απο την πλευρά του τοίχου έχεις βάλει πάντα?και τι μπαριέρα έχεις πάρει,πλαστική ή ξύλινη???

Βάσω φάση θα είναι με το φαγητό της μικρής,θα περάσει...εγώ απόγευμα της δίνω στανταρ γιαούρτι λόγω δυσκοιλιότητας και κανένα κρακεράκι,διαφορετικά φρούτα ή τοστ.κρέμες έχουμε κόψει από 12 μηνών και γενικά αποφευγω οτι έχει ζάχαρη,μόνο κανένα μπισκοτάκι της δίνω.εσείς δίνετε απ'όλα?????????σοκολάτα έφαγε σε κεικ πριν λίγες μέρες πρώτη φορά.μήπως είμαι υπερβολική???

εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε καλά,μόνο που είμαι πολύ,πολύ,πολύ στεναχωρημένη με τα οικονομικά.......είναι τόσο άδικο,μας έχουν κόψει-σε μένα και στον Α.σύνολο 900 ε από τους μισθούς μας...δε μπορώ να χαρώ την εγκυμοσύνη μου,δε μπορώ να κοιμηθώ καλά,ξυπνάω να πάω τουαλέτα κια μετά σκέφτομαι αριθμούς και με πιάνει ένας κομπος....δε θέλω με τίποτα να αλλάξω γιατρό,αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να μην συγκεντρώσουμε τα χρήματα για ιδιωτική κλινική και να χρειαστεί να γίνει ο τοκετός σε νοσ/μειο ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ....βλέπετε αλλιώς τα είχαμε υπολογίσει...δεν είμαι εναντίον των νοσκ,μην παρεξηγηθώ,απλά δε θα έχω τόση εμπιστοσύνη σε άλλο γιατρό,ειναι και η περίδεση και η καισαρική στη μέση κι αν έχω τα ίδια θέματα όπως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη θα νιώθω ξεκρέμαστη,το ξέρω....θυμάστε πως με τα χίλια ζόρια έφτασα στην 37η εβδ...προσπαθώ να σκέφτομαι οτι όλα θα γίνουν αρκεί να πανε όλα καλά και να είναι γερό το παιδάκι μου...έχει ο Θεός...

λυπάμαι αν σας ζαλίζω,αλλά ξέρω πως θα με νιώσετε...

να είστε όλοι καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Δήμητρα μπράβο στη Χαρά που είναι οκ!!!!!!!!!για το βάρος της τι να πω,ουαου!!!!να΄ναι καλά το παιδάκι!!τα πάτε καλά με το θηλασμο,ε?ο Νικόλας απασχολείται μόνος του όταν τη θηλάζεις???

και κάτι ακόμα,αν δε σε ζαλίζω.ο Νικόλας κοιμάται σε κούνια,δηλ πήρατε 2η για τη Χαρά ή αγοράσατε κρεβάτι-προστατευτικά????πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω γι'αυτό το θέμα...είναι κρίμα για λίγους μήνες να πάρουμε 2η κούνια αλλά και πάλι φοβάμαι μήπως πέσει το κοριτσάκι μου από το κρεβάτι ή μήπως σηκώνεται και είναι επικίνδυνο αν κοιμόμαστε ή μήπως χαλάσει ο ύπνος της πάνω που έχει στρώσει....μόνο η Κλειώ κοιμάται σε κρεβατάκι?

Μαρία όταν θηλάζουμε ο Νικόλας δεν μας ενοχλεί καθόλου. Του εξηγώ πως η Χαρά πίνει γαλατάκι και ή παρακολουθεί ή παίζει κοντά μου.

Η κούνια που έχω στο Νικόλα μετατρέπεται σε κρεβατάκι. Δεν κατεβαίνουν τα κάγκελα αλλά μπορώ να βγάλω 3 κάγκελα, και να έχει άνοιγμα να βγαίνει και αργότερα μπορώ να βγάλω εντελώς τα κάγκελα. Οι διαστάσεις είναι 140 χ 70 και θεωρητικά είναι μέχρι 5-6 χρονών. Αγόρασα την ίδια και για τη Χαρά. Η κούνια αυτή κάνει μόνο 199ευρώ από Λητώ. Πάτα το λινκ και δες τη φωτό.

Οσο για τα οικονομικά σε νιώθω. Υπομονή και πρόσεχε τον εαυτό σου και τα παιδάκια σου.

post-24032-14825440805746_thumb.jpg

X4pTp3.png

καλημέρα φιλενάδες μου γλυκές!! ξύπνησα στις 7 να δώσω στην Χρυσάνθη αντιβίωση( ναι,ναι τελικά έχουμε ίωση...) και δε μπόρεσα να ξανα κοιμηθώ! Μαράκι μου το θαύμα που θα ρθει στη ζωή σου πάλι να σκέφτεσαι και μηδέν άγχος! μια περίοδος που πρέπει να απολαύσεις είναι,οσο και να μην σε αφήνει η παλιοκατάσταση!εμείς εδώ είμαστε να σε στηρίξουμε,όλα καλά θα πάνε,προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αρνητικά.κούνια,αν σε ενδιαφέρει έχω πακεταρισμένη της Χρυσάνθης αυτη που είχαμε στο πάνω σπίτι,στην οποια κοιμήθηκε ελάχιστα κι είναι ολοκαίνουρια.είναι η ασπρη η απλή του Ικέα,με καλό στρώμα όμως,αν την θες να συννενοηθούμε κάπως να στη στείλω.δεν αξίζει στην παρούσα φάση να δώσεις ούτε ευρώ!!!

Δημητρουλι μου τι κάνουν τα παιδάκια?φίλησέ τα μου!!

Βικάκι η Λου πως είναι? με τον σταθμό πως πάει?

Μαράκι η Αθηνούλα? με την δουλειά εσύ τα ίδια,πήζεις?

οι υπόλοιπες είστε όλες καλά? εμείς εδω,τα ίδια,άρρωστη η Σάνη μου με μύξες και λαιμό ακόμα,πήγαμε γιατρό και πήραμε και αντιβίωση..εγω κατά τα άλλα ολημερίς κάνω συνταγές με τη μαμά μου-εκεί κάνω την ψυχοθεραπεία μου-τι σοκολατάκια,τι μπισκότα,3 κιλά έχω πάρει ως τώρα σε ένα μήνα..χαχα καλά πάμε!!

Αννουλίνι μου χεις λείψει,που ναι τα σπρέυ σου,τα καντήλια που έριχνες,οι πλάκες σου? μας φάγανε μπαμπέσικα φιλενάάάάάδα.....

Ιωαννάκι με την θεραπεία τι έκανες? απο Θάλεια είχατε κανένα νέο?

η Νικολίτσα και η Αναστασία μας καλά είναι ! :-)Τάνια φίλη κι εσύ μου χεις λείψει!! δεν τα λέμε πια τόσο συχνά ρε κορίτσια και στεναχωριέμαι...

η Χρυσάνθη παραμένει κολλημένη και με τη Ντόρα και με το βυζί,τι ιστορίες της έχω πει οτι τέλειωσε το γάλα,τίποτα..αυτή ουρλιάζει και ζηταει τζιτζί μου συνέχεια.

με τα λεφτά κι εμεις τα ίδια,αιματηρή οικονομία πια.τα Χριστούγεννα που ναι η γιορτή της Χρυσάνθης μου-η πρώτη της επίσημα κιόλας- θέλω να κάνω ένα τραπέζι-μπουφέ,κάτι,έστω με ο,τι έχουμε και να έρθουνε φίλοι και συγγενείς να το γιορτάσουμε όπως παλιά,χωρίς γλυκά,δώρα κ τα συναφή! απλά παρέα και γέλια θέλω! όποια δεν έχει κανονίσει για γιορτές και θελει θα θελα να έρθετε ε! Δημητρούλα αν δεν πάτε στους δικούς σου καλά θα είναι! και εσύ Βικυ! και Βασούλι! μακάρι να τα καταφέρουμε !! αυτά,σας φιλώ γλυκά,πάω να πλύνω κανα πιατάκι! χαχα! σμουτςςς!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

δεν εμφανίστηκε καμία ακόμα! η Χρυσάνθη μόλις έφαγε μοσχαράκι με χυλοπίτες,πάμε για μπανάκι και νάνι! να ρωτήσω,πλένει καμια απο σας τα δόντια? κι αν ναι,πως? φιλιά,τα ξανα λέμε!! εμφανιστείτε πια!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα! Αντζούλι κανείς δεν απάντησε ακόμα; Εμείς τα πλένουμε με οδοντόδουρτσα και παιδική οδοντόκρεμα, θέραμεντ (1-6 χρονών). Τρελαίνεται για τη γεύση τόσο που κάθε φορά ζητάει "κι 'αλλο" χαχα. Πρώτα τα κάνει μόνος του (λέμε τώρα) και μετά παίρνω εγώ τη βούρτσα και του τα κάνω.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση για τα Χριστούγεννα! Ακόμα δεν ξέρω να σου πω βέβαια. Θα ξαναμιλήσουμε.

Εμείς είμαστε καλά. Ηρθαν και λίγο οι δικοί μου να μας δουν. Η μαμά μου έκατσε 4 μερούλες αλλά δυστυχώς αύριο φεύγει πάλι. Τώρα στις 10 Δεκέμβρη θα τους ξαναδούμε που θα πάμε, καλώς εχόντων των πραγμάτων Πάτρα γιατί ορκίζομαι κιόλας. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλες μου!Μα τι εγινε???που χανομαστε ολες πια????

Μαρια μου και η δικη μου αποψη ειναι οτι οσο δυσκολο και να ειναι να ξεχασεις για λιγο τα αγχη και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!Το ξερω οτι ειναι πολλα τα προβληματα αλλα σκεψου οτι λιγες φορες περναμε μια τοσο ομορφη περιοδο στη ζωη μας!Μην χανεις τετοιες στιγμες!;)Να κοιτας και την Γεωργια σου και να παιρνεις δυναμη;););)

Αντζυ μου περαστικα στη Σανη μας και απο εδω!Εγω εχω παρει οδοντοβουρτσα αλλα χωρις να του βαζω οδοντοπαστα.Για αρχη τα κανει μονος του(κυριως τη γλωσσα του)και μολις παω να του την παρω να τα κανω εγω χαλαει τον κοσμο οποτε σιγα σιγα θα μαθουμε....!Οσο για την γιορτη της νυφουλας μου:tongue::tongue::tongue: μακαρι να ειμαστε καλα να ερθουμε να της δωσουμε φιλακια απο κοντα γιατι απο τα κρυωματα δεν απαλλασομαστε ευκολα:(Για να δουμε........!

Δημητρουλι μπραβο που ειναι και τα δυο ζουζουνια σου καλα!!!Μακρια οι παλιοαρρωστιες!

Εμεις ειμαστε καλα αν και εχουμε λιγο γκρινια γιατι σκανε 2 τραπεζιτες μαζι και εχουμε ενοχλησεις!Εχουμε αρχισει και λεμε καποιες λεξεις...οχι πολλες ομως αλλα ειπε 4-5 λεξεις μαζεμενες το παπαγαλακι μου!:tongue:

Αυτα τα ολιγα!!Αντε εμφανιστειτεεεεεεε!!!!

Φιλακια

καλημέρα φίλες!!! τι κάνετε? πολύ κρύο έπιασε ε? πω πω...έχουμε κουκουλωθεί με την Σάνη και δε σηκωνόμαστε! το βράδυ κοιμήθηκε καλύτερα,δεν ήταν τοσο μπουκωμένη..άντε να της περάσει να ησυχάσουμε!! να σας πω,ρε Δημητρούλα εσείς που βουρτσίζετε και με οδοντόκρεμα κανονικά ,πως καταλαβαίνει να μην το καταπιεί μετά?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα!

Αντζυ μου δεν το καταλαβαίνει ακόμα, σίγουρα κάτι καταπίνει αλλά θεωρείται ακίνδυνη η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα.

Προσπαθώ να του εξηγήσω, βάζω και το δάχτυλό μου στο στόμα του και το ξεβγάζω όσο γίνεται.

Που είστε όλες καλέ;;;;

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίνια. Κυριακή βράδυ-δυστυχώς πάει κι αυτό το ΣΚ.

Κοιμήθηκε η μικρή και κατάφερα επιτέλους να κάτσω λίγο στον υπολογιστή.

Αντζούλα, εγώ της τα βουρτσίζω χωρίς οδοντόκρεμα. Μόνο με νερό. Αρχικά της τα κάνουμε εμείς και δεν διαμαρτύρεται και μετά τρελαίνεται να τα κάνει μόνη της (ότι κάνει τέλος πάντων). Το θεωρεί παιχνίδι και το ζητάει και μόνη της.

Κατά τ'άλλα, τα ίδια. Πολύ δουλειά, πολύ άγχος, πολλές ώρες, αλλά τουλάχιστον έχω δουμειά αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Μεγάλη απογοήτευση γιατί με ένα μισθό δεν τα βγάζουμε πέρα και έχουμε βάλει καναδυό φορές "χέρι" σε κάποια χρήματα που είχαμε μαζέψει από την βάπτιση της Αθηνάς τα οποία θέλαμε να φυλάξουμε για όταν μεγαλώσει. Σε εκείνη πάνε βέβαια αλλά θέλαμε να τα φυλάξουμε...

Τέλος πάντων μην σας ζαλίζω κι εγώ με τα οικονομικά αφού όλες στα ίδια χάλια είμαστε-δυστυχώς.

Φιλάκια και καλό βράδυ σε όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια εξαφανισμένες μου φίλες!!! σήμερα έχω επέτειο 2 χρόνων γάμου με το μωρούλι μου!!!! Τανίτσα μου κι εσείς πολύχρονοι και πάντα αγαπημένοι κι απο δω!!!

που είστε όλες? ρε Βικάκι που χάθηκες??!!!

κι η Άντρια κι η Βάλια..μα καμια δε μπαίνει πια...:-(

θα της αρχισω κι εγω βούρτσισμα μιας κ δεν έχω αξιωθεί ακόμα,οδοντόβουρτσα πήρατε καποια συγκεκριμένη παιδική?

σήμερα έφαγε μπριάμ η Σάνη,το ίδιο κ εμείς γιατι ξεκινάμε δίαιτα πάλι! το παρακάναμε με τα σοκολατομπισκοτοτσούρεκα τόσο καιρό!

φιλιά πολλά,πάω να την βάλω για νάνι και τα ξανα λέμε!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...