Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δήμητρα, κοιμούνται μαζί τώρα; Τί καλά! Η Χαρά δεν ξυπνάει καθόλου, ακόμη κι όταν ξυπνάει ο Νικόλας; Πολύ χαίρομαι που έστρωσε κι ο ύπνος σας!

Και μια ερώτηση ακόμη... Φαντάζομαι πως τους έχεις και τους δύο στο πίσω κάθισμα. Αν κλάψει η Χαρά τί κάνεις; Θυμάμαι το Θ. που στο αυτοκίνητο ούρλιαζε και δεν ηρεμούσε με τπτ και καθόμουν και πίσω μαζί του και αναρωτιέμαι...

Αυτά!

Ναι Ιωάννα μου, πλέον κοιμούνται παρεούλα, στο ίδιο δωμάτιο. Η Χαρά ξυπνάει μια φορά για γαλατάκι τη νύχτα αλλά δεν κλαίει, με "φωνάζει" κι έτσι δεν ξυπνάει ο Νικόλας. Κι ευτυχώς ούτε ο Νικόλας ξυπνάει τη Χαρά. Οσο για τον ύπνο του Νικόλα εγώ να δεις πως χαίρομαι που ηρέμησε λίγο.

Οσο για το αυτοκίνητο, τους έχω και τους 2 πίσω ναι. Τη Χαρά την έχω διαγώνια μου, ανάποδα βέβαια αλλά έχω βάλει καθρέφτη να την βλέπω. Τώρα, όπως όλα τα μωρά, σε ακινησία κλαίει κι έτσι εγώ κουνάω το κάθισμα όσο μπορώ.

Ειρήνη σε καταλαβαίνω. Εγώ και τον Νικόλα 3 μηνών τον πήγα στο δωμάτιό του και τη Χαρά. Φοβήθηκα να την πάω αργότερα μήπως και αντιδρούσε άσχημα ο Νικόλας.

Οσο για το σκηνικό με τον "κλέφτη" φτηνά τη γλύτωσε ο Στελλάκος. Θα πήρε κι αυτός μια τρομάρα φαντάζομαι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φιλενάδες!

Θα πρέπει να είμαι η μοναδική μάνα που ενώ το παιδί της κοιμάται σερί αυτή ξενυχτάει...είμαι ήδη στον 2ο καφέ.

Το έχω καθιερώσει πλέον, μέρα παρά μέρα να κοιμάμαι μόνο ένα 3ωρο το βράδυ, μετά το μάτι γαρίδα...

Εμείς δυστυχώς είμαστε πάλι άρρωστες (έλεος και ήμαρτον πλέον...). Μετά το 38,2 που έκανε την Κυριακή, δεν ξανανέβασε καθόλου ούτε δέκατα, την κράτησα μέχρι την Τετάρτη σπίτι εσώκλειστη και την πήγα στο σταθμό Τετάρτη-Πέμπτη. Την πέμπτη (χτες ε?) πάω το μεσημέρι να την πάρω και μου λένε τώρα μόλις ξύπνησε και έχει 38 πυρετό ξαφνικά. Την φέρνω σπίτι, και σε 10 λεπτά είχε φτάσει 39,6. Της δίνω ντεπόν στις 3.30 το μεσημέρι και σιγά σιγά άρχισε να πέφτει, μέχρι που το απογευματάκι κατά τις 7 ήταν 36,6. Ήπιε και έφαγε κανονικά με όρεξη και ένα καντάρι φρέσκο χυμό και ένα κουβά κοτοσουπο-φιδέ, ήπιε γάλα και κοιμήθηκε. Όλη νύχτα την τσεκάρω και έχει σταθερά 36,5. Τί είναι αυτό τώρα? Της λέω της καημένης της δασκάλας της είναι κανένα άλλο παιδάκι άρρωστο ? μου λέει όχι, όλα τα κρατάνε 2 μέρες σπίτι να γίνουν καλά... τί να πω ρε κορίτσια...

Εν το μεταξύ έχουμε και την λέξη "πονάει". Πιάνει το πιπί και λέει πονάει. Της βγάζω την πάνα, της λέω πού πονάς κουκλα μου, μου δείχνει τον αφαλό της (μόνιμο μπέρδεμα αυτά τα 2) . Τον κοιτάω και δεν βλέπω τπτ. Σε άλλη φάση μου λέει πονάει. Πού την ρωτάω? Μπούτι μου λέει και μου το δείχνει. Της βγάζω την φόρμα, κοιτάω το μπούτι τπτ. Βέβαια, και όταν της αλλάζω πάνα επειδή της φαίνεται κρύο το μωρομάντηλο ή τα χέρια μου, μου λέει "πονάει". Άλλη στιγμή μου λέει πονάει και μου δείχνει το αυτί της. Μετά της πιάνω την μύτη και της λέω εδώ πονάει? ναι μου λέει, της πιάνω το μάγουλο και της λέω εδώ πονάει? ναι μου λέει... και γενικώς άκρη δεν βγαίνει. Αναρωτιέμαι όντως να πονάει κάπου ή απλώς το λέει? Αν χτυπήσει κάπου μου λέει μπαμ μαμά, μάκια και έρχεται να της το φιλήσω. Να την πάω για ακτινογραφίες????? (ή απλώς πονάει το δάχτυλό της????????χαχαχα γελάω η γαϊδούρα κιόλας...).

Στη δουλειά (ο Θεός να την κάνει δλδ δουλειά), τελικά δεν συγκινήθηκαν με την καταγγελία στην επιθ εργασίας και την υπόδειξη της δντριας εκεί να μας πληρώσουν τα χρωστούμενα δεδουλευμένα, και έτσι αναγκαστικά κάναμε την περαιτέρω δίωξη. Την άλλη εβδομάδα θα προχωρήσουμε σε επίσχεση (κολλήσαμε με την 2ήμερη απεργία των δικηγόρων) και θα γραφτούμε στον ΟΑΕΔ τουλάχιστον να παίρνουμε από εκεί το επίδομα μέχρι να αποφασίσουν να μας πληρώσουν. Στο τέλος του μήνα εκδικάζονται και τα ασφαλιστικά μέτρα και μετά, απλά περιμένουμε........

Έκανα ένα μπρέικ για ...γαλα... και τελικά η Λου σηκώθηκε και παίζει μες στην καλή χαρά... μάστα...

Πάω να την αλλάξω και να την πλύνω, δεν πρόλαβα να σχολιάσω, θα μπω αργότερα μέσα στην μέρα!!

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

καλημέρα κι απο μένα μανες! μα σηκώθηκα απο το χάραμα κι εγώ γιατι κοιμήθηκα χάλια...δε μπορώ να ανασάνω ,ούτε να καταπιώ...γκρρρρρ...η Χρυσάνθη έκανε προχτές τη νύχτα 38,4 απο χτες δεν έχει ξανα κάνει αλλά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μπουκωμένη! έκανα κ εγώ το 5λεπτο κέικ και τα μπισκοτάκια της Ολίβιας κι είναι τέλεια και πανεύκολα! η δικιά μου έχει τέτοιο κόλλημα με τη Ντόρα που αν δε δει 5 φορές σερί ένα επεισόδιο στο dvd κλαίει και την ζητάει.τώρα 6,30 ωρα μες στον ύπνο της έλεγε Ντόρα,Μαμού,Ασίλη (ο τελευταιος ειναι ο Αγιος Βασίλης που τον έιδε σε ένα χτεσινό επεισόδιο!) ειναι πρωί ακόμα,δε θυμάμαι τι ήθελα να πω! Βικάκι μου μάλλον της αρέσει της Λου και το λέει έτσι μωρέ,τα κάνει κι εμένα κάτι τέτοια!για να την φιλάμε! καλημέραααααααααα τα λέμε μετά πάλΙ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα και από εμένα.

Περαστικά σε όλους σας... Και εμένα ο μικρός είναι με διάρροια από την Τρίτη και έκανε και μια φορά εμετό (ευτυχως μια) και σήμερα μου είπε η παιδίατρος και του πήρα άλλο γάλα μέχρι να συνέλθει. Γάλα FL της Almiron που δεν έχει λακτόζη μέσα... Και συν όλα αυτά έχει και βήχα και είναι και ο άντρας μου χάλια με μπούκωμα, βήχα, καταρροή και πρησμένο το ένα του μάτι. Κατά τα άλλα είναι όλα τα ίδια...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Περαστικα μας!!!!!!!!!

1375173r1i9e21tb5.gif

Τα μαμουνι αμου ειναι απυρετα απο χτες αλλα κολλησε η μαμα μου. Εχει απο το μεσημερι πυρετο 38,6...επεσε με ντεπον βεβαια

αλλα το προβλημα ειναι οτι σημερα εχουεμ εξοδο και ειχαμε κανονισει να ερθει να κοιμηθει με τα παιδια! Ας ελπισουμε οτι δε θα χρειαστει να επιστρεψουμε αρων αρων (το καλο ειναι οτι θα ειμαστε μολις 3 τετραγωνα μακρια)

Καλα Βικυ καλο αυτο με το δαχτυλο :-)

Εισαι σιγουρη οτι θα παιρνεις ταμειο ανεργιας????????? Οταν ημουν στην ιδια διαδικασια ειχα ρωτησει τον ΟΑΕΔ αν τους κανουν αυτα τα χαρτια που ειχα απο την επιθεωρηση (τους ζητησα αντιγραφο του φακελου της καταγγελιας μου) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ!!!

Θα επρεπε να κανω μεν τα χαρτια μου για αιτηση επιδοματος ανεργιας (για να μη χασω το δικαιωμα) αλλα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ κλπ... θα αρχιζα να πληρωνομαι απο τον ΟΑΕΔ

Και φυσικα επειδη δεν ειχα αυτη την "πολυτελεια" να περιμενω κανενα 2αρι χρονια να αρχισω να πληρωνομαι απο καπου...Σταματησα τις διαδικασιες, τον πηρα με το μαλακο τουλαχιστον να μου κανει απολυση να ξεκινησει το ταμειο και απο τοτε μου δινει καθε μηνα χρηματα να με ξοφλησει

Ρωτησε κι εσυ μην τυχον δε στα λενε ξεκαθαρα στον ΟΑΕΔ...μπορει και να αλλαξε αυτη η αδικια βεβαια...αλλα ποτε δεν ξερεις...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αρρωστογκρουπ!

Βαλίτσα μου περαστικά και στους δυο, άτιμο πράμα η διάρροια... κάνει και ένα κ@λο σαν της μαϊμούς...

Αρχηγέ μου χρυσοχέρα-βέφα σας αποτέλειωσε και εσάς η γρίπη... τί να πω ρε γμτ, τί καραντίνα είναι και αυτή η φετινή? Θα ξαναειδωθούμε του χρόνου το καλοκαίρι μου φαίνεται! Σιδερένιες!! Α, και για την πρόσκληση φιλενάδα μου, αμα χτυπήσουμε εβδομάδα απύρετες-αμύξωτες θα σας έρθουμε! Γιατί έτσι που κολλάμε την βάψαμε!!

Ειρηνάκι περαστικά στην μαμά-μπέιμπι σίτερ! Βρε παιδί μου, αυτό που λέω εγώ έχει να κάνει με την περίοδο της επίσχεσης, και όχι με το επίδομα ανεργίας. Δλδ όσο θα είμαστε σε περίοδο επίσχεσης θα πληρωνόμαστε επιδοματικά από τον ΟΑΕΔ, χρήματα τα οποία δεσμεύεται να του επιστρέψει ο εργοδότης όταν ορθοποδήσει (?). Την περίοδο αυτή δεν προσφέρουμε καμία υπηρεσία στον εργοδότη. Πήγαμε εχτές και ζητήσαμε και τα δικαιολογητικά, και τώρα περιμένουμε να κάνει την επίδοση του επισχετήριου χαρτιού ο δικαστικός επιμελητής (νομίζω) και να μας τα δώσει η δικηγόρος ώστε να κάνουμε τα χαρτιά μας στον ΟΑΕΔ.

GaiGp3.png

Βικυ εχεις κοιτάξει το θυροειδη σου???? οι ταχυπαλμίες συνδεονται συχνα κ με απορυθμισμενο θυροειδη.Εχω χρονια αυτο το θεμα κ το ξερω.....:confused::confused:

για κοιτα το λιγο

Έχω κάνει τα τελευταία χρόνια 2 φορές εξετάσεις για θυροειδή αλλά δεν έχω πρόβλημα. Τώρα θα κάνω ένα γενικό τσεκάπ μέσα στον μήνα να το ξαναψάξω..

GaiGp3.png

Βίκη κι εγώ τώρα θυμήθηκα την ταχυπαλμία που ανέφερες.μήπως έχει σχέση με το θυρεοειδή σου?τον έχεις ελέγξει?κι αν ναι μήπως δεν είναι ρυθμισμένος?Η Λου ναι,ζωγράφισε!!!!!!

ναι μανίτσα μου αλλά τζίφος...

να σας ρωτήσω κατι άσχετο:

είναι καμιά σας που δεν της έχει έρθει ακόμα το εκκαθαριστικό της εφορίας????????σε εμάς δεν έχει έρθει ακόμα και ανησυχούμε...

εμενα!!! και κανονικά θα παίρναμε επιστ

ροφή, αλλά βλέπω να μας ζητάνε και ρέστα από πάνω....

καλέ θα το πιστέψετε οτι έχουν κόψει τον υπέρηχο εγκυμοσύνης από την ασφάλεια Δημοσίου????????τρελαθήκαμε?????????

όλο απαιτήσεις είσαστε... ακούς εκεί υπέρηχος. Στην αφρική δλδ στο δημόσιο τον καλύπτουν?:tongue::tongue:

.....μια συνάδελφο που η μικρή της είναι 3 μήνες μεγαλύτερη από τη Γ.και μιλάει κανονικά-λέει τα πάντα.όταν μπήκαμε στο σπίτι είπε''μαμά μου έπεσε το παντελόνι''και μένα μου έπεσε το σαγόνι,χι χι!

OMG !!!

προς το παρόν σας αφήνω και πάλι,φιλιάααααααααααα!

φιλάκια και σ' εσένα!!

GaiGp3.png

Αχρείαστο να ΄ναι.......

απόσπασμα από Το Βήμα

πλήρες άρθρο:

http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=140168

"Παροχές ανεργίας λόγω ανωτέρας βίας

Σε ποιους απευθύνεται

Σε εργαζομένους της επιχείρησης.

Περιγραφή

Καταβάλλεται σε μισθωτούς που εργάζονται σε επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία λόγω ανωτέρας βίας ή λόγω άσκησης επίσχεσης εργασίας εκ μέρους των εργαζομένων.

Προθεσμίες - Σημεία υποβολής αιτήσεων

Αιτήσεις γίνονται δεκτές στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΔ εντός προθεσμίας 60 ημερών από την ημερομηνία διακοπής της λειτουργίας της επιχείρησης ή της άσκησης της επίσχεσης."

Φυσικά, όπως είπα και παραπάνω, εμείς βάλαμε δικηγόρο γιατί έχουμε πολλά θέματα, και αυτή φρόντισε και για τα διαδικαστικά.....

Τώρα το τί ποσό θα πάρουμε, ελπίζω να ναι τα 490 που δίνουν γιατί αλλιώς ζήτω που καήκαμε..

και εδώ αναλυτικότερα τα διαδικαστικά, αυτά που έλεγες εσύ Ειρήνη μου

http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic.php?p=225589&sid=6ea376667d67cbe0c48853fb290f0b49

GaiGp3.png

Καλημερα φίλες!

Περαστικα σε όλους παιδακια και μανούλες! Μα τι πράγμα ειναι αυτο? Που να αρχισουν και για τα καλα τα κρύα!!!

Εμεις ευτυχως εχουμε μονο ενα ελαφρυ βηχαλακι οπου ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τπτ. Την Δευτερα εχουμε και εμβολιο και θα μας ξαναδει. Γενικα σκέφτομαι να της αρχισω ομοιοπαθητικη, εχω ξεκινησει εγω εδω και 2 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, ρυθμιστηκε τελειως ο θυροειδης μου και τωρα περιμενω να δω αποτελεσματα για την ψωριαση ( ολα τα καλα τα εχω).

Σημερα εχει υπέροχη μερα και περιμενω να γινει η ψαροσουπα της για να γουμε βολτιτσα. Χτες το απογευμα την εστειλα στη μαμα μου , εδιωξα κα ιτον Γ και επεσα με τα μουτρα στις δουλειες. Κουραστηκα αλλα το ευχαριστηθηκα τουλαχιστον, οταν τους εχεις μεσα στα πόδια σου δεν μπορεις να κανεις τπτ!

Στον αιδικο τα παιδακια μου αυξανονται, και ειναι η πρωτη φορα που δεν εχω βοηθο και τα χω παιξει λιγο ειδικα οταν πρεπει να ειμαι ταυτοχρονα σε δυο μερη τουαλετες και ταξη!Σαν το βεγγο τρεχω, αλλα ετσι οπως μας τα εκαναν... εν εχουμε και πολλες επιλογες!

Βικυ καλα ξεμπερδέματα! ελπιζω να αρχισετε να πληρωνεστε το ταχυτερο δυνατο!

Μαρια μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα σε αυτο που ειχες να κανεις!! ΚΑι μην ανυσηχεις για την Γ που δεν μιλαει και εμεις μια απο τα ιδια, ρωτησα κα ιτον παιδιατρο και συναδελφους που ειναι σε βρεφικους σταθμους και ολοι μου ειπαν οτι αρχιζουμε να το ψαχνουμε μετα τα τρια!

Ιωαννα μου ακομη δεν ξεμπέρδεψες με τα προβληματακια? Τελικα ομοιοπαθητικη κοίταξες ?

Σιγουρα θα εχω ξεχασει κατι, συγχωρεστε με ! ΝΑ εχετε ολες ενα υπέροχο Σαββατοκυριακο!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!

Είμαστε καλά (δλδ δεν ξανακάναμε πυρετό), αλλά τις μυξούλες μας τις έχουμε. Σκοπεύουμε να πάμε στο Ζάππειο για την συγκέντρωση του θηλασμού. Θα πάει καμία άλλη μαμά από Αθήνα? Θα τηρηθούν αποστάσεις ασφαλείας!

Κατά τ' άλλα εξακολουθούμε να είμαστε ένα χαρούμενο εργοτάξιο, και από Δευτέρα θα έρθουν και οι τύποι για την αυτόνομη να γκρεμίσουν-τρυπήσουν κλπ οπότε και θα μας αποτελειώσουν.

Λοιπόν, αν κατέβει καμία θα τα πούμε εκεί!! Φιλάκια πολλά!

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανούλες και παιδάκια!!!

Αρχηγέ μας, Χρόνια σου πολλά και από εδώ!! Να είσαι πάντα πολύχρονη και ευτυχισμένη!

happy_name_day.jpg

Λοιπόν, επειδή δεν βλέπω πουθενά και την Άννυ, πάρτε να 'χετε:

spray_bottle.gif

Εμείς είμαστε καλά, την Κυριακή περάσαμε πολύ όμορφα στην συγκέντρωση για τον θηλασμό, μας έκανε και καλό καιρό οπότε το 'φχαριστηθήκαμε. Και του χρόνου λοιπόν! (σκέτοι θεατές όμως χιχι).

Πού χαθήκατε όλες καλε?

GaiGp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!Μα που χανοσαστε??Μαλλον το ψεκασμα μονο εμενα επιασε Βικυ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ελπιζω να αναρρωσανε ολα τα αρρωστουλικα μωρακια!

Αντζουλι μου χρονια σου πολλα και απο εδω!!!Οτι επιθυμεις!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!Μακαρι να ερχομασταν και απο κοντα να σου ευχηθουμε αλλα ο Γιωργης μας κρυωσε:(:(

Εμεις οπως ειπα και πιο πανω ειμαστε παλι αρρωστουλιδες:-(:sad:Εχει μπουκωμα ο μικρος και που και που ριχνει και εναν καλο βηχα και ακουγεται χαλια!Ευτυχως πυρετο δεν εχει κανει και ελπιζω να του περασει γρηγορα και να μην ταλαιπωρειται το ζουζουνι μου!

Και επιτελους να γινουν ολα τα παιδακια καλα να κανουμε καμια συναντησουλα γιατι εχουμε καιρο!!!

Καλο βραδυ!!!!!Φιλακια!

Καλησπέρα μανούλες!!!

Αρχηγέ μας χρόνια πολλά κι από εδώ!!! Να είσαι πάντα καλά και να σε χαιρόμαστε!

Βάσω μου περαστικά στο Γιώργη!

Εμείς γυρίσαμε πριν καμια ωρίτσα από τη γιατρό. Τα καμάρια μου επιτέλους είναι καλά και σταματάμε τις μάσκες και στη Χαρά. Εμβολιαστήκαμε και ζυγίσαμε το Χαρουλίνι...και ναι έφτασε 7350γρ και 69εκ!!! Και σκεφτείτε είναι μόλις 3,5 μηνών. Τι να πω!!! Νομίζω πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ του καφέ μας. Αννυ μιας και είχατε τα πρωτεία, πόσο ήταν η Κλειώ τότε;

Αυριο περιμένω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου! Αντε να έχω λίγη βοήθεια γιατί τα έχω παίξει!

Φιλιά πολλά!!!

X4pTp3.png

Κσλημέρα!!! Μπήκα μόνο να ευχηθώ στην Αντζούλα μας. Χρονια πολλά!!! Να σε χαίρονται η Χρυσανθούλα και ο Κώστας σου! Πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι όλοι σας! Σόρρυ που δεν πρόλαβα χθες. Πνίγομαι στην δουλειά αυτή την βδομάδα, κι όπως φαίνεται όλο τον μήνα... Σας φιλώ όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...