Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μάνες! Παρούσα αρχηγέ!

Αντζυ μου περαστικά σας. Δεν ξέχνω την πρόσκλησή σου αλλά για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι ακόμα με τη μικρή. Ακόμα κάνουμε μάσκες και μέχρι αρχές Δεκέμβρη η γιατρός έχει πει προσοχή. Προσπαθούμε να γλυτώσουμε και να μην της μείνει ευαισθησία. Ασε που ακόμα και με τη Βίκυ έχουμε να τα πούμε πάνω από μήνα μιας και όλο και κάποιο είναι αρρωστούλι.

Βασούλι μου πόσο σε καταλαβαίνω με τον Ταρζάν σου. Εμένα έχει φάει ένα κόλλημα με την τηλεόραση και την στρίβει απότομα και την κοπανάει στον τοίχο. Και καλά να σπάσει η τιβί, μην πέσει πάνω του όμως!!! Εκείνη την ώρα δεν τον κάνεις με τίποτα καλά κι έτσι σκεφτόμαστε να πάρουμε βάση για τον τοίχο!

Μαράκι μου η κατάσταση είναι τραγική! Να δούμε τι θα απογίνουμε τους μ@λ@κες που μπλέξαμε. Ακόμα αυτομουτζώνομαι που έβγαλα μόνη μου τα ματάκια μου. Αντε να γίνουν εκλογές, γιατί δημοψήφισμα σιγά μη γίνει.

Η Χαρά μου πάντως είναι καλά και σήμερα της φόρεσα το πρώτο της φορεματάκι ;) Ο Νικόλας πάλι λυσσάει και θέλει συνέχεια έξω αλλά εγώ ψιλοφοβάμαι μην την αρπάξει και κολλήσει και τη ζουζούνα μου. Από λογάκια λέει λίγα πράγματα όπως "κι άλλο", "να κάνω", "Λαλάααα" = Χαρά, μπάλα, και μετά κάνουμε πολλές προσπάθειες για άλλες λεξούλες. Λέει όμως πολλά στη γλώσσα του και έχει πάρα πολύ πλάκα.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλες!Έιμαι έτοιμη να πάω για ύπνο επιτέλους, αλλά είπα να μπω να σας διαβάσω. Μπαίνω κάποιες φορες αν και εδώ και αρκετές μέρες χειροτερέψε ο ύπνος του Κωνσταντίνου και έχω να κοιμηθώ μέρες... Σε γενικές γραμμές καλά πάμε , απλώς με έχει φάει η κλεισουρα αλλά τι να κάνω άλλο εκτός απο υπομονή...Σας αφήνω γιατί κλαίει η μπεμπουλα...

vrowp3.png

cwGLp3.png

ohTP0UXhn8s

''ένας παλιάτσος είμαι εγώ,καλή σας μέρα......''

σήμερα η μέρα ξεκίνησε για μένα πολύ πρωί,έχω ξυπνήσει από τις 5.30,έχω να κάνω κάτι που ενέχει αρκετό άγχος και πριν φύγω είπα να μπώ,να διαβάσω τα νέα σας και να πω μια γλυκιά καλημέρα.αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μου βγήκε και τόσο γλυκιά,ε?τι να κάνουμε με όσα ζούμε???????

να ευχηθώ στις Λου-Βίκη και στη Χρυσάνθη-Άντζυ να ξυπνήσουν σήμερα περδικάκια!!!!

Δήμητρα καλά κάνεις και προφυλλάσεις τη μικρή,θα έλεγα να το τραβήξεις όσο περισσότερο αντέξετε το κλέισιμο στο σπίτι,αξίζει..καλή συνέχεια.μπράβο στο Νικόλα που είναι κύριος με τη μικρή!!!!!!!μακαρι να αντιδράσει έτσι και η Γεωργία!ναι,αυτό με την κουκλα-μωρό το έχω διαβάσει κι εγώ,θα το κάνω πρώτα ο Θεός στο τέλος.

τι να πρωτοθυμηθώ?
σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τη χαρά μου για το κοριτσάκι μου,να είστε καλά!ήθελα να έχει μια αδερφούλα η Γεωργία και να έχουν τη σχέση που έχω εγώ με την αδερφή μου.αλλά και θα με βολέψει πολύ για πρακτικούς-οικονομικούς λόγους,ρούχαλάκια,παπουτσάκια κτλ.σας είπα οτι έχουν 4 μέρες διαφορά στην π.η.τ. με τη Γεωργία?:!::!:
η αλήθεια είναι όμως οτι νιώθω λίγο μοναξια...θέλω παρεούλα σε αυτό το ταξίδι!έλατε,ξεκινήστε,προλαβαίνετε:tongue:

αχ,ήρθε ο καλός μου και πρέπει να φύγουμε,σας αφήνω,τα υπόλοιπα άλλη στιγμή,φιλιά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα

Τι μου κανετε?

Εγω χτες τελειωσα την απονευρωση και θα κανω κανα δυο σφραγισματακια ακομα...κι αλλα εξοδα οπως καταλαβαινετε...Αλλα τι να κανουμε

Μαρια με το καλο και η δευτερη κορουλα! Για τα οικονομικα ειναι μεγαλη ανακουφιση...ακου κ μενα που εχω ενα κι ενα ;)

Καλα περιττο να πω οτι η Λου ζωγραφισε :lol:

Μαρακι κι εγω οταν ημουν μικρη το ψωμακι το ελεγα "μ@$νακι"........χαχαχαχαχα

Αντζουλα ελπιζω να ειστε καλυτερα μαμα και κορη

Δυστυχως κι εγω εχω τη Δεσποινα με πυρετο απο χτες το απογευμα. Μεχρι 38,3 καναμε και ειμαστε με ντεπονακι φυσικα

Οσο για την τιμωρια ... η Δεσποινα δεν την αντιλαμβανεται ακομα---εκτος του οτι ειναι εκ φυσεως αντιδραστικη--- νομιζω πως δεν την καταλαβαινει! Ακομα κι οταν βαζω το Στελιο, πηγαινει συνεχεια κοντα του και κανει τα δικα της

QuW0p3.png

γεια και πάλι μάνες! πήρα τη ντοκ και μου πε να πάρω στη Χρυσανθούλα ένα σιρόπι για το βηχα και πολύ ορό.εγώ δε μπορώ ούτε να καταπιώ....να σας πω,άσχετο,αλλά την Τρίτη που γιορτάζω,μιας και κάθομαι,κι έχω χρόνο να σκεφτώ,τι λέτε να κάνω κανα φαί ,τίποτα,ή όχι? να μου πεις σαμπως θα ρθει και κανείς...αλλά έτσι να χουμε να λέμε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μάνες!

Τί μου κάνετε; Ελπίζω όλες καλά!

Μαρία, καταρχήν δε σχολίασα για το γεγονός ότι τι μωράκι είναι κοριτσάκι!!! Χαίρομαι πολύ, μια αδυναμία στο συνδυασμό 2 κοριτσιών την έχω, καθώς κι εμείς είμαστε δυο αδερφές και παρόλα τα παιδικά μαλώματα, τώρα δε θα την άλλαζα με τπτ! Με το καλό να έρθει στον κόσμο, εύχομαι όλα να πάνε (πήγαν) καλά με το σημερινό και ποιός ξέρει... μπορεί να έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα! ;)

Άντζυ μου, περαστικά σας, για μια ακόμη φορά... Τί να πω; Αρχίστε να στίβετε πορτοκάλια, να δυναμώσει το ανοσοποιητικό σας και να μην την ξαναπατήσετε...

Επίσης μελόνερο με λίγο λεμονάκι και λιναρόσπορο βρασμένο για το βήχα και για τις δυο σας...

Σ' ευχαριστώ που θυμάσαι το θέμα μου και ρωτάς, δυστυχώς σήμερα μίλησα με τη γιατρό μου και στενοχωρήθηκα γιατί μου είπε πως αν δεν περάσει και με την τελευταία αντιβίωση που έμεινε να πάρω βάσει αντιβιογράμματος, θα πρέπει να το ψάξουμε γιατί δεν είναι νορμάλ... Ελπίζω να τελειώνει κι αυτό...

Στη γιορτή σου προτείνω να κάνεις σπιτική πίτσα και το αγαπημένο σου γλυκό! Ακόμη κι αν δεν έχεις κόσμο μια χαρά θα τα καταφέρετε και μόνοι σας αυτά!

Δέσποινα, άντε τα πιο δύσκολα με τα δόντια πέρασαν, τί είναι δυο σφαγισματάκια;!

Pik, καλώστην! Να μπαίνεις εδώ για παρέα, γιατί ο χειμώνας είναι δύσκολος... Θα περάσει όμως και δε θα μαζεύεστε! Η μπέμπα τουλάχιστον κοιμάται κανονικά; Φάση είναι του Κ. και θα περάσει!

Δήμητρα, υπομονή κι εσύ, να είναι καλά το μικράκι και οι βόλτες δε χάνονται! Θα τις αναπληρώσετε όλες μετά! Ο Νικόλας είναι σοφό παιδάκι που προσπαθεί να σπάσει την τηλεόραση! ;)

Βάσω, κουράγιο μάνα και υπομονή! Ό,τι μπορείς να μαζέψεις από πράγματα που δε θέλεις να πειράζει, καλό είναι. Εγώ έλεγα "να μάθει πως κάποια δεν τα πειράζουμε" αλλά αφού πάθανε τα νεύρα μου, προτίμησα να τα μαζέψω και ησύχασα! Έχω συρτάρια και αποθηκευτικούς χώρους άδεια ή με πράγματα που τον αφήνω να τα παίζει... Πάντως παρατήρησα πως ο Θ. πείραζε περισσότερο εκείνα στα οποία αντιδρούσα πιο έντονα, καταλάβαινε πως "τσιμπούσα" και πλέον έχω ρίξει τους τόνους εκτός κι αν κάνει κάτι επικίνδυνο....

Επίσης να σας ενημερώσω πως σήμερα έλαβα από το ΙΚΑ το αστρονομικό ποσό των 50? μετά την ένσταση που είχα κάνει για την αποζημίωση της β' επιπέδου (ήθελαν να μου δώσουν 8? και κάτι, ενώ πληρώσαμε 140), με την αιτιολογία πως η ένσταση έγινε μερικώς δεκτή! Σημειωτέον πως στην εξέταση της ένστασης που πήγα, παραβρίσκονταν 7(!!!!) άτομα για να με ρωτήσουν 4 πράγματα -μεταξύ των οποίων ήταν το όνομά μου, τί εξέταση έκανα και τί ποσό ήθελαν να μου δώσουν αρχικά- και φαντάζομαι πως πληρώνονται για την παρουσία τους εκεί. Είμαι σίγουρη πως στο κράτος θα έβγαινε φθηνότερα αν μου είχαν δώσει από την αρχή τα χρήματα της εξέτασης, παρά τώρα που πλήρωσε όλη τη διαδικασία με την επιτροπή. :mad: :x :mad: Με αυτό το σκεπτικό φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα δυστυχώς...

Και για αλλάξουμε θέμα, να σας πω πως έκανα τα μπισκοτάκια της Ολίβιας (την εκδοχή με τη μισή κούπα κορν φλάουρ) και έγιναν πολυυυυυυύ ωραία! Μύρισε το σπίτι Χριστούγεννα, το βούτυρο με τη ζάχαρη σαν κουραμπιές μύρισε! Βάσω, τον έφτιαξες το φούρνο ή να στείλω;!;!; Τώρα που υπάρχουν ακόμη, για αύριο δεν ξέρω...! :tongue:;):P

Φιλάκια γλυκά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλησπέρα μανούλες!

ευχαριστώ και πάλι,η θετική σας ενέργεια με ακολούθησε και όλα πήγαν σχετικά καλά.να είστε καλά!

η μικρή κοιμάται και ξαναμπήκα να συνεχίσω-οτι προλάβω.

αλήθεια,αυτή η σελίδα είναι πολύ χορταστική!!!!!!!!!!!

Βίκη κι εγώ τώρα θυμήθηκα την ταχυπαλμία που ανέφερες.μήπως έχει σχέση με το θυρεοειδή σου?τον έχεις ελέγξει?κι αν ναι μήπως δεν είναι ρυθμισμένος?Η Λου ναι,ζωγράφισε!!!!!!

για το άγχος αποχωρισμού που λέτε είναι στην φάση κορύφωσής του τα παιδάκια μας και ελπίζω μετά να χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα...κι εγώ συμφωνώ να μη φεύγουμε ποτέ κρυφά,μπορεί εκείνη τη στιγμή να είναι πιο εύκολο για όλους,αλλά τελικά επιτείνει αυτό που νιώθουν τα καημενάκια.

Μαράκι κι εγώ με μπιμπερό της δίνω ακόμα γάλα,θα προσπαθήσω μέχρι να έρθει το καινούριο μωρό να το κόψουμε.α!

Αθηνά+Κικιων=F.F.E.!

όσο για την τιμωρία,εγώ ακόμα δεν την έχω εφαρμόσει,αλλά κοντοζυγώνει η ώρα της:rolleyes:εμάς η πιο μεγάλη γκρίνια μας-εκτος μετά του απογευματινού ύπνου που κοιμάται Γεωργία και ξυπνάει ο Γκρινιάρης και με κανει φύλλο φτερό μέχρι να συνέλθει-είναι που θέλει όοοοοοοοοοολη την ημέρα να ακούμε μουσική ή να διαβάζουμε παραμύθια-περιοδικά-βιβλία κι εγώ κάποια στιγμή κουράζομαι και δεν την ακολουθώ κι εκεί γίνεται χαμός....

Δέσποινα χωρίς παρεξήγηση-δεν έχει σχέση με σένα και ίσως δεν πρέπει να το αναφέρω,αλλά δε μου κάνει καρδιά-θεωρώ αδιανόητη τη συμβουλή του παιδίατρου για το χτύπημα του χεριού........ο καθένας βέβαια κρίνει αλλιώς τα πράγματα,αλλά πως είναι δυνατόν να θεωρεί οτι μπορείς πείσεις ένα νήπιο οτι δεν είναι σωστό να χτυπάει χτυπώντας το-έστω στο χεράκι???????

σε ένα βιβλίο διάβασα κατι που με άγγιξε και το φέρνω στο μυαλό μου κάθε φορά που βγαίνω από τα ρούχα μου:πρότεινε να κάνουμε μια συμφωνία με τον εαυτό μας.ποτέ να μην καταφύγουμε σε τιμωρία που θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο στο παιδί μας,σωματικό ή ψυχικό.

να σας ρωτήσω κατι άσχετο:

είναι καμιά σας που δεν της έχει έρθει ακόμα το εκκαθαριστικό της εφορίας????????σε εμάς δεν έχει έρθει ακόμα και ανησυχούμε...

καλέ θα το πιστέψετε οτι έχουν κόψει τον υπέρηχο εγκυμοσύνης από την ασφάλεια Δημοσίου????????τρελαθήκαμε?????????

Ειρήνη περατικά στη Δέσποινα!ας το ξεπεράσει γρήγορα..

μπράβο στο Γιώργο που τρώει Βάσω!!!!!

pik σε καμιά μας δεν αρέσει το κλείσιμο,υπομονή,γρήγορα θα έρθει ο καιρός που θα βγαίνετε βολτίτσες.μη μου λες τέτοια,τι εννοείς χάλασε ο ύπνος του μικρού?μετά τη γέννηση της μπουμπούς??????πως τη δέχτηκε????

Ιωάννα ελπίζω σύντομα να περάσει αυτό που σε ταλαιπωρεί...όσο για την αποζημίωση δεν έχω λόγια...να,έλα,εσύ που θέλεις κοριτσάκι!ξεκίνα λέω:tongue::tongue::tongue:σ'ευχαριστώ!

άντζυ μου περαστικά σας....με το καλό να γιορτάσεις και όταν έχω χρόνο θα σας γράψω τη συνταγή του πιο ωραίου σοκολατένιου κεικ-μπράουνι που έχετε φάει,αν θες να το κάνεις.

διαβάζω που λένε τόσες λεξούλες τα παιδάκια σας και ζηλεύω...η γ.λέει τις 15 που είναι οι ελάχιστες για την ηλικία της και δεν ανησυχώ,όμως θέλω πολύ να την ακούσω να μιλάει κανονικά!!!!!!πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε με μια συνάδελφο που η μικρή της είναι 3 μήνες μεγαλύτερη από τη Γ.και μιλάει κανονικά-λέει τα πάντα.όταν μπήκαμε στο σπίτι είπε''μαμά μου έπεσε το παντελόνι''και μένα μου έπεσε το σαγόνι,χι χι!

προς το παρόν σας αφήνω και πάλι,φιλιάααααααααααα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Βικυ εχεις κοιτάξει το θυροειδη σου???? οι ταχυπαλμίες συνδεονται συχνα κ με απορυθμισμενο θυροειδη.Εχω χρονια αυτο το θεμα κ το ξερω.....:confused::confused:

για κοιτα το λιγο

καλέ θα το πιστέψετε οτι έχουν κόψει τον υπέρηχο εγκυμοσύνης από την ασφάλεια Δημοσίου????????τρελαθήκαμε?????????

pik σε καμιά μας δεν αρέσει το κλείσιμο,υπομονή,γρήγορα θα έρθει ο καιρός που θα βγαίνετε βολτίτσες.μη μου λες τέτοια,τι εννοείς χάλασε ο ύπνος του μικρού?μετά τη γέννηση της μπουμπούς??????πως τη δέχτηκε????

Μαρία θεωρητικά ο υπέρηχος είναι περιττός στην εγκυμοσύνη, τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι γυναικολόγοι της Αγγλίας. Εκμεταλλεύονται κάθε "νεωτερισμό" για να κάνουν περικοπές προφανώς.

Θα απαντήσω την προσωπική μου εμπειρία σε σχέση με τον ύπνο. Ως γνωστόν ο Νικόλας ποτέ δεν κοιμόταν σερί. Μέχρι να γεννηθεί η Χαρά ξύπναγε 3-4 φορές. Από τότε που γεννήθηκε και όσο η Χαρά ήταν στο δωμάτιο μας οι 3-4 φορές έγιναν 10+. Οταν τα έβαλα μαζί όμως ηρέμησε και τώρα είμαστε στα καλύτερά μας, 1-2 φορές το βράδυ.

X4pTp3.png

Μαρία, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, μακάρι να περάσει γιατί έτσι δεν έχει μωράκι!

Κάποια στιγμή η Γεωργία θα πάρει φόρα και δε θα σταματάει να μιλάει! Καλά κάνεις και δεν ανησυχείς, όταν ανοίξει το στόμα της θα σας εκπλήξει!

Δήμητρα, κοιμούνται μαζί τώρα; Τί καλά! Η Χαρά δεν ξυπνάει καθόλου, ακόμη κι όταν ξυπνάει ο Νικόλας; Πολύ χαίρομαι που έστρωσε κι ο ύπνος σας!

Και μια ερώτηση ακόμη... Φαντάζομαι πως τους έχεις και τους δύο στο πίσω κάθισμα. Αν κλάψει η Χαρά τί κάνεις; Θυμάμαι το Θ. που στο αυτοκίνητο ούρλιαζε και δεν ηρεμούσε με τπτ και καθόμουν και πίσω μαζί του και αναρωτιέμαι...

Αυτά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπερα μανουλες και παιδακια

Εγω δυστυχως εχω και τα 2 ζουζουνια μου αρρωστα! :-( :-( :-(

Ο Στελιος εφτασε 38,8 και δεν επεφτε στο 3ωρο (ως 38,4) και του εδωσα πρωτη φορα πονσταν!

Η Δεσποινα στο 38,7 αλλα το ντεπον μας ριχνει 37,5 για 5 ωρες (παλι καλα)

Ιωαννα.........τι μου θυμισες!!!!!!!!! Κι εγω στην εγκυμοσυνη της Δ ειχα κανει ενσταση για τον ιδιο ακριβως λογο-------ουτε φωνη ουτε ακροαση βεβαια απο το ΙΚΑ :mad:

καλησπέρα μανούλες!

ευχαριστώ και πάλι,η θετική σας ενέργεια με ακολούθησε και όλα πήγαν σχετικά καλά.να είστε καλά!

χαιρομαι που ειχες καλα αποτελεσματα κι ευχομαι να συνεχισετε ετσι μαμα κ κορη και να κρατησεις αγκαλιτσα ενα υγιεστατο μωρακι

-----------

σε ένα βιβλίο διάβασα κατι που με άγγιξε και το φέρνω στο μυαλό μου κάθε φορά που βγαίνω από τα ρούχα μου:πρότεινε να κάνουμε μια συμφωνία με τον εαυτό μας.ποτέ να μην καταφύγουμε σε τιμωρία που θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο στο παιδί μας,σωματικό ή ψυχικό.

δε νομιζω πως υπαρχει "τιμωρια" που να μην ειναι τουλαχιστον ψυχικα επωδυνη...Δυστυχως βεβαια... αλλα δε θα ηταν τιμωρια!

Επισης, καπου ειχα διαβασει οτι μεχρι 4 χρονων περιπου ατιλαμβανονται μονο την αμεση τιμωρια! Παραδειγμα...εκανες ζημια δεν παμε στις κουνιες... ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ...

Αν του πεις την επομενη μερα δεν παμε κουνιες γιατι χτες εκανες ζημια (λεμε τωρα)...δεν μπορει να το αντιληφθει ευκολα---και του κακοφαινεαι περισσοτερο

να σας ρωτήσω κατι άσχετο:

είναι καμιά σας που δεν της έχει έρθει ακόμα το εκκαθαριστικό της εφορίας????????σε εμάς δεν έχει έρθει ακόμα και ανησυχούμε...

ουτε κ εμας! πηγα απο εκει και μου ειπαν οτι δεν εχει γινει ακομα εκκαθαριση! Ε βεβαια...θα απορουνε ... με τοσο λιγο εισοδημα, πως καταφεραμε και τη βγαλαμε τη χρονια :rolleyes:

-----------

διαβάζω που λένε τόσες λεξούλες τα παιδάκια σας και ζηλεύω...η γ.λέει τις 15 που είναι οι ελάχιστες για την ηλικία της και δεν ανησυχώ,όμως θέλω πολύ να την ακούσω να μιλάει κανονικά!!!!!!πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε με μια συνάδελφο που η μικρή της είναι 3 μήνες μεγαλύτερη από τη Γ.και μιλάει κανονικά-λέει τα πάντα.όταν μπήκαμε στο σπίτι είπε''μαμά μου έπεσε το παντελόνι''και μένα μου έπεσε το σαγόνι,χι χι!

Εμενα δε λεει ουτε τις 15 "της ηλικιας" που λες... Ετσι ηταν κ ο Στελιος "μουγγοΘοδωρος" :lol: και στεναχωριομουν παααααααααααρα πολυυυυυυ Τωρα το παιρνω καπως πιο ελαφρια το θεμα με τη μικρη...βλεπεις εχω παρει την πρωτη κρυαδα Αλλα με το Σ δεν εχω εφησυχαστει Εχουμε ηδη παει για 2 αξιολογησεις και προς το τελος του μηνα θα παμε για μια ακομη Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΛΕΩ και οτι χρειαστει θα καω για τα παιδακια μου---τπτ αλλο

προς το παρόν σας αφήνω και πάλι,φιλιάααααααααααα!

Καλεεεεεεεεεεε

σορρυ για το υπερδιπλο σεντονι :roll:

QuW0p3.png

Μαρία θεωρητικά ο υπέρηχος είναι περιττός στην εγκυμοσύνη, τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι γυναικολόγοι της Αγγλίας. Εκμεταλλεύονται κάθε "νεωτερισμό" για να κάνουν περικοπές προφανώς.

Θα απαντήσω την προσωπική μου εμπειρία σε σχέση με τον ύπνο. Ως γνωστόν ο Νικόλας ποτέ δεν κοιμόταν σερί. Μέχρι να γεννηθεί η Χαρά ξύπναγε 3-4 φορές. Από τότε που γεννήθηκε και όσο η Χαρά ήταν στο δωμάτιο μας οι 3-4 φορές έγιναν 10+. Οταν τα έβαλα μαζί όμως ηρέμησε και τώρα είμαστε στα καλύτερά μας, 1-2 φορές το βράδυ.

Αχ Δημητρα κι εμεις παρομοιο θεμα ειχαμε και ειναι και μεγαλυτερος ο Σ

Απο 15 μηνων κοιμοταν σε αλλο δωματιο, σε κρεβατι (επειδη εμεινα εγκυος οταν ηταν 13μην σκεφτηκαμε πιο καλα πριν ερθει το μωρο) και δεν ξυπναγε ΠΟΤΕ τη νυχτα

Οταν αποκτησαμε και τη Δ...σχεδον καθε βραδυ ηταν στο κρεβατι μας. Οταν εγινε 6 μηνων την πηγαμε στο παιδικο μαζι του ελπιζοντας να μην ξαναρθει αλλα ματαια

Ενα πραγμα θα σας πω......Πριν καμια 10αρια μερες παρολιγο να τον χτυπησει ο Β !!!!

Στις 4 το χαραμα, ανοιγοκλεινε πορτες ο κυριος να παει στην κουζινα να βαλει νερο κι εμεις νομιζαμε οτι ηταν κλεφτης!!! Τετοιο σοκ δεν εχουμε ξαναπερασει!!!!!!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...