Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανουλομανουλάκια μου!!! τι κάνετε? εμείς βλέπουμε Ντόρα με την Χρυσάνθη μιας και είναι η αγαπημένη της! ε,όπως ο Τεο βλέπει την Ντοντόγια στον ύπνο του ,εμένα βλέπει τη Ντόρα!! :-) για να δούμε τι θυμάμαι φίλες..Χρόνια πολλά καλά γεμάτα υγεία σε όλους και όλες τις εορτάζουσες και εορτάζοντες!! επίσης στη φίλη Νικολίνα ευτυχισμένα τριακοστά γενέθλια !!!

φίλη Άννη λογικός ο θυμός και ό,τι άλλο συναίσθημα σου βγαίνει...κι επειδή νοου μάνευ για ψυχοθεραπείες ,εδώ είμαστε,μπορείς να τα λες σε μας!

Βάλια χαρηκα που ακούσαμε νέα σου! οσο για τις δουλειές,δε βλέπω μέλλον..

Βικάκι τι εχει γίνει πια ρε φιλενάδα!! έλεος! μα τι μούτζα έχει πέσει πια!! φτου και ξανα φτου! και γράψε πια στο μπλογκ !πότε θα βρεθουμε επιτέλους?????

Δημητρουλι η Χαρά έχει γίνει ολοκληρο κορίτσι καλέ!! κούκλα! και κάτι ματάρες!!!

Μαράκι εγκυούλα πολύ χαιρομαι που όλα πανε καλά κι η κοιλίτσα μεγαλώνει,μαζι και το κοριτσάκι σου!! ας πάρεις κι άλλα κιλά δεν πειράζει,χάνονται αυτά! εσείς να στε καλά!!

α! αναλαμπή! θυμήθηκα! Βικάκι μαζί σου στο κλαμπ κ εγω με τις ταχυκαρδίες! ειδικά οταν συγχυστώ ,νευριάσω ή έχω πολύ άγχος νομίζω πως θα μου βγει η καρδιά απο το στομάχι και τελευταία μου συμβαίνει συχνα!(μα τι περιγραφική που είμαι Θεέ μου!!)

Ιωαννάκι δεν έχω λογια για τον Θοδωρή! το παιδί καταρχάς είναι και νοικοκύρης και ευαίσθητος! τι άλλο θέλει μια γυναίκα?!!

Μαράκι γέλασα πολύ με την Αθηνούλα και τα χάδια της! πως μ αρέσει οταν λένε λεξούλες με αυτή την φωνούλα!! όσο για το γάλα,εγώ δεν της δινω μπιμπερό απο το καλοκαίρι,της το δίνω είτε με ποτήρι το εκπαιδευτικό που έχει ,είτε με το άλλο με το καλαμάκι! με το εκπαιδευτικό το πίνει ξαπλωμένη,ενω με το αλλο το πίνει πριν κοιμηθεί,καθιστή! με το θηλασμο κορίτσια απο τη μέρα που έκατσα σπίτι θέλει 100 φορες τζιτζί μου!! δε μπορώ άλλο!!! μες στον υπνο της ξυπνάει κ λέει τζιτζί μου μάναααααα με σπαραγμό!και δεν την παρηγορεί τίποτα άλλο ! πως θα το κόψει μου λέτε? άσε που 2 βράδια την πήγα στο δωματιο της μπας κ κοιμάται μονη της πια,κι ο Κώστας κόντεψε να βγάλει μαύρους κύκλους στα μάτια απο την αυπνία! δε μπορούσε να κλείσει μάτι χωρις την Χρυσάνθη στο κρεβάτι μας!χαχα! καλό? αυτη κοιμήθηκε μια χαρά με ένα 5λεπτο ξύπνημα κι εμεις με 5λεπτο ύπνο όλη νύχτα!ωσπου μου χαλασε τα σχεδια ο Κ και πήγε κ την έφερε στο κρεβάτι!πως μας βρισκετε? σας αφηνω να δειτε αυτα και θα επανέλθω αργοτερα κ με αλλα!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

έκανα τις δουλειές μου και επανήλθα! έφαγε κι η Σάνη μόλις τώρα το κοτόπουλο με τις χυλοπίτες της και πάμε για νάνι! απο φαγητά ευτυχώς δεν είναι δύσκολη,τρώει τα πάντα,με ιδιαίτερη χαρά ότάν έχει το μενού ψάρι!! (μπλιαξ!) αν και δεν παίρνει βάρος πια ιδιαίτερα,τρώει το κατάπέτασμα!

απο νεύρα και μένα τα ίδια και μου τη δίνει αλλά την αγνοώ και σταματάει. επίσης έχει κάνει 2-3 φορές ζημιές (οπως να σκίσει την ταπετσαρία της ντουλάπας μας) και επι τόπου της λέω τι έκανες εκεί? με κοιτάει σαν χάνος ,της λέω τιμωρία στο δωματιό σου,χωρις ουτε να την δείρω,ούτε να ουρλιάζω,την πάω μέσα της λεω θα κατσεις εδω τωρα γιατι εκανες ζημιά και δεν ηταν σωστο ,αυτη αρχιζει το ψευτικο σπαρακτικό και απαρηγόρητο κλάμα ,λεει μαμά νώμη( συγνωμη) αλλά σφίγγομαι την αφήνω 5 λεπτά και της εξηγω μετα οτι δεν επρεπε να κανει ζημια κτλ κτλ κτλ.......κι αυτη αρχίζει τις αγκαλιές η μαλαγάνα για να το ξεχάσω! τεσπα,δεν ξερω,είναι η ηλικία τους που θέλει μια κάποια αντιμετώπιση! εγω δεν ειμαι υπερ της βίας γενικά,της εχω δωσει στο χέρι μια ,αλλά το μετάνιωσα κ προτιμώ να μου ανεβαίνει η πίεση και να της τα λέω μια ώρα,παρά αυτό. επίσης δε μου αρέσει καθόλου να ακούω μαμάδες να μιλάνε στα παιδιά τους λες κι είναι ...δεν ξέρω κ γω τι,αποκαλώντας τα ηλίθια,βλαμμένα κ όλα τα συναφή! εσείς τι κάνετε ως τιμωρία,ως μάλωμα,γενικά?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλησπερα και απο εμας!!

τι ωραια που εχουμε παλι κινητικοτητα στο καφε μας!

Αρχικα να ευχηθω χρονια πολλα στη Δημητρα ,στο Δημητρακη και στον αντρα σου Βαλια! να ειστε ολοι γεροι και ευτυχισμενοι!!!

Νικολιτσα οτι καλυτερο σε εσενα κα ιστην Αναστασια σου!!

Ιωαννα μου την δαγκωσε για τα καλα την λαμαρινα ο θοδωρης?:tongue::tongue::tongue:

το επομενο σαββατο αν δεν εχει κανονισει στειλτον μου να με βοηθησει λιγακι χαχαχα

Μαρια με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου! και για τα κιλα μην σκας, χανονται! Καλα μονο ειχες παρει την πρωτη? πως τα καταφερες?

Μαρακι μπράβ οστην Αθηνουλα μας, χαδιαρα ειναι ε?

Βικυ καντε κανενα αγιασμο!! ευτυχως που είχες βγάλει την Λου απο μεσα!! (σχετικα με το προηγουμενο ποστ το καπως δεν πηγαινε σε εσενα:tongue:)

Αννυ ελπιζω να βρεις τον τροπο να κανεις ψυχοθεραπεια γιατι πιστευω οτι θα σε βοηθησει! μεχρι τοτε εμεις ειμαστε εδω!!!

Εμεις ,οπως και ολοι απο οτι καταλαβα ειμαστε συνεχως σκαρφαλωμενοι καπου και το αγαπημενο μας χομπι να κανουμε ζημιες! Χτυπουσε και εμενα αρκετα ομως απο τοτε που αρχισα να την βαζω τιμωριες εχει ηρεμησει αρκετα! Και εγω για να πω την αληθεια την εχω χτυπησει στο χερι κανα δυο φορες ομως αυτος σιγουρα δεν ειναι ο σωστος τροπος γιατι βλεποντας εμας να το κανουμε το αντιγραφει οποτε δεν εχει νοημα να της λεμε να μην χτυπαει. Ετσι την βαζουμε σε ενα συγκεκριμενο σημειο τιμωρια για λιγα λεπτα! Δεν την αφηνε να πιει τον καφε της και το τι του εσουρε δεν περιγράφετε! Απαραδεκτο!!

Επιτελους η θεοδωρα αρχισε να λεει καποιες λεξουλες , μας να τραγουδαει την κουκουβαγια και του μανωλη την ταβερνα κανοντας και τις κινησεις! κουκουβααααα

Απο φαγητο τρωει τα παντα αλλα ανα περιοδους, περναμε και εβδομαδες που ειναι μονο με γιαουρτι ολη την μερα!Ευτυχως τωρα ζουμε την περιοδο που τρωει! χτες πήγαμε σε ενα παιδοτοπο και ενω την ταισα απο το σπιτι εβλεπε στα τραπεζια κουλουρακια και πηγαινε κα ιελεγε μαμ! ρεζιλι γίναμε!

Θα συμφωνησω με την φιλη Αντζυ για τις μανουλες που αποκαλουν τα παιδακια τους βλαμμενα και ηλιθια, τις προαλλες ετυχε να ακουσω μια και πραγματικα εγινα εξω φρενων!

Με τα οικονομικα και μεις οπως ολοι, καθε μηνα μειωσεις μειωσεις και δεν ξερουμε που θα φτασει, κα ιοπως λεει η θαλεια μας εχουν καταντησει να λεμε και ευχαριστω που τουλαχιστον δουλευουμε! Ελπιζω να τελειωσει γρηγορα ολη αυτη η κατασταση!Υπομονη σε όλους

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μανούλια γεια σας!

Είμαστε καλά και ελπίζουμε κι εσείς το ίδιο!

Βάλια, μακάρι να είστε μια χαρά και οι δυο τώρα!

Χθες ήταν μια πολύ περίεργη ημέρα, ήθελα να εκραγώ με την κατάσταση που επικρατούσε, με το θράσος των πολιτικών που θέλουν να παραστούν και σε εκδηλώσεις τιμής αγωνιστών που έδωσαν την ζωή τους για να σώσουν τότε, ό,τι τώρα τα *μπιιιιιιιπ* που έχουμε για πολιτικούς πουλούν για φράγκα... Δε θα επεκταθώ, αλλά με καταλαβαίνετε και συμφωνείτε νομίζω. Το απόγευμα είχαμε και επισκέψεις και ξεχάστηκα λίγο...

Για το άγχος του αποχωρισμού, τί να πω, ο Θ. τα πρωινά που πηγαίνω γυμναστήριο, σημασία δε μας δίνει... Μήπως να το πάρω προσωπικά;!; Πάντως είναι φάση, και μόλις αντιληφθούν πως φεύγετε αλλά ξαναγυρίζετε, θα ηρεμήσουν κι αυτά κι εσείς κι ελπίζω σύντομα...

Ζημιές κι ο Θ. κάνει, κυρίως στο (πολύπαθο!) laptop και τον μαλώνω αλλά όχι απαξιωτικά... Αυτό που περιγράφετε ρε κορίτσια, δεν το αντέχω, να τα χτυπάνε ή να τους μιλάνε λες και δεν είναι άνθρωποι. Μου έχει τύχει πολλές φορές σε καταστήματα και στο δρόμο να τα προσβάλουν τόσο άσχημα λες και τους έκαναν τα χίλια μύρια τα παιδάκια, που έχω σταματήσει μπροστά τους με δολοφονικό βλέμμα και τελικά σταμάτησαν. Είμαι σίγουρη, μόνο για εκείνη την ώρα, αλλά αν ο άνθρωπος είναι αμόρφωτος και απολίτιστος δε νομίζω πως αλλάζει με μια παρατήρηση από κάποιον παρά μόνο αν το θελήσει ο ίδιος... Συγχύστηκα πάλι που τα θυμήθηκα...

Νομίζω πως το καλύτερο είναι η μέθοδος των άμεσων συνεπειών, δλδ ενός είδους "τιμωρία" που σχετίζεται άμεσα με τη ζημιά. Αν δλδ έριξαν το πιάτο με το φαγητό να σας βοηθήσουν να το μαζέψετε και όχι ας πούμε στέρηση παιχνιδιού. Είναι όμως λίγο δύσκολο να βρεις πάντα μια άμεση δυσάρεστη συνέπεια και βέβαια εξαρτάται από την ψυχραιμία που θα έχεις...

Για τις δουλειές, τα καλύτερα θέλω να ευχηθώ για όλους μας χωρίς λεπτομέρειες γιατί εγώ θα ανεβάσω πίεση! Ο καθένας όπως του βγαίνει η αγανάκτηση, ελπίζω μόνο να είναι ανώδυνα όλα!

Δήμητρα, να είστε καλά, φυσικά και θέλουμε να τη γνωρίσουμε τη Χαρά αλλά θα το παίξω καλή πεθερά και θα πω, ό,τι αποφασίσει εκείνος! Έχουμε και πολλά κορίτσια και όλα κουκλιά!

Πάντως να ξέρετε όσες εκδηλώσατε ενδιαφέρον για τη νοικοκυροσύνη του, επεξεργάζομαι το πρόγραμμα της περιοδείας του με στόχο την καθαριότητα γιατί μας ζητάνε από παντού! Ξάνθη, Κύπρος, Αθήνα παντού θα έρθουμε! :D :D :D

Σας φιλώ όλες και σας σκέφτομαι!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπερα μανουλια!!!Τι κανετε???

Χαθηκαμε και εμεις αλλα λιγο οι δουλεια που δεν εχουμε :tongue:λιγο το κυνηγι με τον μικρο λιγο το συναχι που περασαμε οικογενειακως...χρονος μηδεν!

Να πω και εγω αν και καθυστερημενα χρονια πολλα στη Δημητρουλα μας!!!Αννυ να χαιρεσαι και εσυ τον Δημητρακι σου!Και Βαλια τον αντρα σου!

Νικολιτσα χρονια πολλα και απο εδω φιλεναδα!Να τα εκατοστησεις και καθε ευτυχια!Να σε χαιρομαστε!!!!

Ειρηνη περαστικα για το στομαχι σου!πακετο πρεπει να περασες!Ελπιζω να τελειωσες και με τα δοντια...;)

Ιωαννα πολυ γελασα με τον ερωτοχτυπημενο Θοδωρη!!!!!!Τυχερη Ντοντογια ποια τη χαρη σου με τετοιο νοικοκυρη αντρα!!!!!!χαχαχαχαχα!!!

Μαρια με το καλο να ερθει στον κοσμο η αδερφουλα της Γεωργιας!!!:P:p

Ο Γιωργης μου ευτυχως εστρωσε με το θεμα του φαγητου και ετσι ηρεμησα και εγω!:tongue:Βεβαια τρωει μονος του με κουταλι ή με τα χερια και μετα εγω μαζευω το βομβαρδισμενο τοπιο αλλα δεν παραπονιεμαι!Απο αταξιες δεν παιζομαστε και δεν ακουμε σε καμια παρατηρηση της μαμας οποτε και μπαινει τιμωρια με μια κατσουφιασμενη μουρη και μενει ακινητος κιολας αλλα μετα παει και κανει κατι αλλο!!!Επισης μια μανια με την καθαριοτητα την εχουμε και εμεις!!!!!!Ναι ναι!!Λατρευουμε ηλεκτρικη σκουπα που ακομη και κλειστη να ειναι κανει μονος του το βζουουουν που κανει η σκουπα!χαχαχα πολυ γελιο!Αλλα σκουπιζουμε και με την κλασσικη σκουπα!!οπως επισης και το wettex που μου καθαριζει τα τζαμια και πασης φυσεως επιφανεια:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:και βεβαια το βαποριζατερ του αζαξ:confused::confused::confused::confused:

Παρακαλαω μονο οταν μεγαλωσει και μπορει να τα κανει καλυτερα αν εξακολουθει να του αρεσει μπας και τα αναλαβει εξ ολοκληρου!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτααααα!!!!sorry αν ξεχναω κατι αλλα τα διαβασα ολα μαζεμενα και δεν θυμαμαι πολλα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλομανουλίτσες....δυστυχώς δεν πρόλαβα να γράψω αυτές τις μέρες γιατί θέλαμε να τις αφιερώσουμε όλες στον Σταθάκο....με την δουλειά κάθε μέρα μας λείπει πολύ!!!

Την Παρασκευή είχαμε πάρτι γενεθλίων και γιορτή, περάσαμε όμορφα, ο Σταθάκος το καταευχαριστήθηκε, έπαιξε πολύ με τα παιδάκια είχε και κλόουν που τους απασχόλησε με διάφορα παιχνιδάκια, τραγουδήσανε, χορέψανε, τους έβαψε, πραγματικά ήταν πολύ όμορφα....

Το Σάββατο πήγαμε στην μανούλα μου για φαγητό, μετά στο φλοίσβο για καφεδάκι και παιχνίδι στη γνωστή παιδική χαρά!!! Σήμερα σπίτι χαλάρωση διότι αύριο παλι δουλειαααα ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Κορίτσια όσον αφορά την επιθετικότητα των παιδιών πιστεύω όσο τους φωνάζουμε και τους πάμε κόντρα τόσο το χειρότερο. Η τιμωρία και η υπενθύμιση ότι αυτό είναι κακό με τόνο πιο αυστηρό νομίζω ότι πιάνει περισσότερο, τουλάχιστον σε μας....το καθένα βέβαια παιδάκι έχει το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα τον οποίο διαμορφώνει σύμφωνα με την διαπαιδαγώγηση που του δίνουμε εμείς.

Ιωάννα μου φιλάκια στο ονειροπόλο ερωτευμενάκι σου....!!!

Angolινα μου πότε θα τα πούμε απο κοντά??? δώσε μια αγκαλίτσα και ένα φιλάκι στην Χρυσανθούλα σου και απο μας!!!

Atlantis μου να προσέχεις και να μας φιλήσεις τα κοριτσόπουλα σου....τώρα που είναι και τα δυο κοριτσάκια θα κάνεις και οικονομία στα έξοδα αφού λογικά θα χρησιμοποιήσεις τα περισσότερα πράγματα, ρουχα κλπ της μεγάλης!!! Φιλάκια πολλά!!!

Συγνώμη αλλά ο Σταθάκος δεν με αφήνει να σχολιάσω άλλο έρχεται συνεχώς και με πειράζει για να παίξουμε....σας χαιρετώ όλες να είμαστε καλά...

Καλή βδομάδα αύριο 1019975kpe3lchly4.gif

και 107161-goodnightpoli.gif

Καλησπέρα και από εμάς μανούλες!!

Καταρχήν να πω Χρόνια πολλά στη Νικόλ μας, να τα χιλιάσεις φιλενάδα μου, να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!

Εμείς (μην γελάσετε) είμαστε μάνα και κόρη άρρωστες, εγώ πολύ ελαφρά αλλά η μικρή μου έκανε μέχρι 38,2 σήμερα. Την άφησα όλη μέρα χωρίς αντιπυρετικό αλλά πριν τον ύπνο την λυπήθηκα και της έδωσα ντεπόν να ξεκουραστεί η καημενούλα γιατί την μισή μέρα βασανιζόταν ... Αφού να φανταστείτε το ήπιε σχεδόν εθελοντικά.. που συνήθως μας ακούνε 4 τετράγωνα παρακάτω για να της το δώσω... Τώρα είναι δροσερή που την πιάνω, ελπίζω να τελείωσε εδώ. Φυσικά δεν θα πάμε 2-3 μέρες σταθμό, και θα πήξει εις διπλούν μέσα στο σπίτι. Επίσης είμαστε με ολοήμερο βυζοπαροξυσμό (κάνω την πάπια επειδή είναι αρρωστούλα), και πάνω που έλεγα να τον κόψω τον μεσημεριανό θηλασμό....

Ιωάννα μου , λυπάμαι αλλά νομίζω ότι η Ντοντόγια σου τον έκλεψε!!! χιχιχι!!

Για τις τιμωρίες που λέτε την έχω βάλει και εγώ 2 ή 3 φορές νομίζω, την μία επειδή δεν ζητούσε συγνώμη ενώ το ξέρει, αφού είχε τσακίσει τον μπαμπά της στο ξύλο, την είχα στην κρεββατοκάμαρά μας και της έλεγα ότι θα έρθει στο σαλόνι μαζί μας μόνο αν ζητήσει συγνώμη. Τελικά ζήτησε όταν είδε ότι δεν επιαναν οι τσαχπινιές.. Μια άλλη την έβαλα να μείνει στην κούνια της (όταν είχαμε τα κάγκελα πάνω ακόμα) και στο 3λεπτο την είχε πάρει ο ύπνος, οπότε η τιμωρία δεν νομίζω να έπιασε, αλλά το νόημα το έπιασε επειδή αμα κάνει καμιά βαρβάτη ζαβολιά της λέω κάτσε καλά γιατί θα σε βάλω στην κούνια σου και κάθεται σούζα (για 5 δευτερόλεπτα, μετά ξαναμαμουνιάζει βέβαια..). Αλλά ότι φωνάζω είναι αλήθεια, μερικές φορές με φέρνει στα όριά μου, αλλά προς Θεού δεν της λέω υποτιμητικές λέξεις απλά τα παίρνω και της φωνάζω Δεν σου είπε η μαμά ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙ, μην ανεβαίνεις στο σκαμπώ-τραπέζι-μπράτσο του καναπέ , μην αδειάζεις τα συρτάρια κλπ κλπ κλπ. Κάθε μα κάθε βράδυ σκέφτομαι αυτές τις φάσεις και μου έρχεται να αυτοχαστουκιστώ γιατί μεν είναι δικαιολογημένες την δεδομένη στιγμή, αλλά δεν έχουν και πολύ νόημα οι φωνές...

Εμείς έχουμε μέγα πάθος με τα βιβλιαράκια με ζωάκια κλπ αυτές τις μέρες. Προσπαθεί να μας πει όλα τα ζωάκια, και η αλήθεια είναι ότι στα 4 βιβλιαράκια που έχει πετυχαίνει να λέει κάπου 8 στα 10 ζωάκια, σκαλώνουμε σε συγκεκριμένα, βέβαια με απώλειες συλλαβών χαχαχα αλλά κάτι είναι και αυτό... Αλλά την βρίσκει, μου τα φέρνει να της τα δείχνω ένα ένα με το δάχτυλο και καμαρώνει που της λέω μπράβο. Στο τέλος φέρνει και το μπλοκ ιχνηλασίας του μίκυ και μας λέει όλους τους χαρακτήρες που έχει και εκεί μέσα (το παιδί βλέπει πολύ τιβι τελικά...) και κάπου εκεί ξαφνικά σε παρατάει με το μπλοκ στο χέρι και πάει να παίξει αλλού. (καρα-κουκουβάου έτσι?)

Έχω λίγο αγωνία για αύριο, μια και είναι η τελευταία μέρα της προθεσμίας που έδωσε η επιθ εργασίας στον εργοδότη μας προκειμένω να μας καταβάλλει τα χρωστούμενα δεδουλευμένα. Για να δούμε...

Επίσης, σας ανακοινώνω ότι ο Θ μου επισκεύασε τελικά μόνος του το μηχανάκι μου (τα 200 γιουργια που μας ζητούσε ο μηχανικός τελικά ήταν 53 ευρώ με γνήσια ανταλλακτικά από την Piaggio που αγοράσαμε μόνοι μας....), οπότε ΤΡΕΜΕ ΑΘΗΝΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ

Το επόμενο ποστ μου ελπίζω να μην είναι μέσα από το ΚΑΤ, γιατί μια γκαντεμιά με δέρνει τώρα τελευταία... Εγώ πάντως αν είμαι εντελώς περδίκι αύριο θα το κάνω βόλτα το μικρό μου πόνυ.

Για το τί μας έχει κάνει και εμάς με το λαπτοπ δεν περιγράφεται, με τελευταία φάση την 28η που νομίζαμε ότι διέλυσε το πληκτρολόγιο (αλλά τελικά είχε ενεργοποιήσει κατά λάθος τα toggle keys).

Την διαφήμιση με τον παπαγάλο που έλεγε μαλακά-μαλακά την θυμάστε?

Προχτές για πολλοστή φορά ήρθαν για την παλιο-αυτόνομη (ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που την βάλαμε) οι τεχνικοί απροειδοποίητα Σαββάτο μεσημέρι, και ενώ είχε δει μπει λοιπόν στο δικό μας διαμέρισμα και υποτείθεται ότι είχε τελειώσει τον έλεγχο, βάζω και εγώ να φάμε, καθόμαστε η φαμίλια στο τραπέζι και συζητούσαμε με τον Θ για την παλιοκατάσταση, και μάλλον θα μας ξέφυγε η λέξη μ@λ@κας (γιατί αλλιώς δεν εξηγείται), οπότε ξαναχτυπάει ο τύπος το κουδούνι και λέει θέλω να ξαναδώ το σώμα της κρεβατοκάμαρας.... ησυχία εμείς, μπαίνει, βλέπει, βγαίνει , λέει τελείωσα, αντε γειά του λέμε εμείς, και πετάγεται η Λου μέσα στην ησυχία και του λέει "Μ@λ@κ@". Κόκκαλο εμείς, είχα πάθει ασφυξία από το γέλιο......της λέω Λου μου μαμάκα ήθελες να πεις, ξαναλέει αυτή την ίδια λέξη, λέω στον Θ μην δώσεις σημασία κάνε σαν να μην τρέχει τπτ... Μιλάμε, από την μία ντράπηκα τρελά, από την άλλη όμως, χαχαχαχαα ακόμα γελάω κρυφά εννοείται, αλλά το κοριτσάκι μου έκανε την μαμά να γελάει 2 μέρες .....χαχαχα.... Μα ρε παιδιά, πατάω εγώ την αυτόνομη και ζεσταίνεται το καλοριφέρ στην κουζίνα και το μπάνιο των διπλανών, πατάνε οι διπλανοί και ζεσταίνεται το σαλόνι μου και το μπάνιο μου, το υπνοδωμάτιό μας ζεσταίνεται όποιος και αν ανοίξει το καλοριφέρ σε οποιοδήποτε όροφο στην βόρια μεριά της πολυκατοικίας μας, ήμαρτον!!!!!!! Και φυσικά στον 1ο όροφο, δεν τα ανάβουν ποτέ γιατί μόλις μπαίνει σε λειτουργία ο καυστήρας ενεργοποιείται μόνη της και δωρεάν παρακαλώ η αυτόνομη ....... χαχαχαχα. (α τελικά μου φαίνεται καλά τους τα έσουρε η Λου).

Ξεχνάω κάποια πραγματάκια, θα τα ξαναπούμε τουμόροου (αυτό ήταν απειλή).

Πάλι σεντόνι, παρεσύρθη, μπαρδόν...

Μάκια!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!!!

Βάσω, μπράβο για το ορεξάτο το αγόρι! Φαντάζομαι το σκηνικό, εγώ ακόμη δεν τολμώ να τον αφήσω να φάει μόνος του εκτός από κάποια χωρίς ζουμιά... Η χαρά του Γιώργου θα είναι το φαγητό πλέον γιατί μετά θα βγάζεις τη σκούπα και θα σκουπίζει κι εκείνος!

Βίκυ, δεν υπάρχει αυτό που περιγράφεις με τη θέρμανση! :shock::shock::shock: Και να θέλεις να το κάνεις αυτό, δεν μπορείς!

Αλλά και το παιδί.... Έγραψε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Γέλασα πάρα πολύ! Μπράβο Λούσυ!!! Πλέον πρέπει να προσέχουμε τί λέμε γιατί θα βγάλουν πολλά στη φόρα! Αλλά και να μην τα έχουν ακούσει πουθενά πάλι μπορεί να πουν τέρατα... Ο Θ. λέει μια συγκεκριμένη δισύλλαβη λέξη που περιγράφει μέρος του σώματος, χυδαία όσο δεν πάει...! Την πρώτη φορά την είπε σε μένα, μετά και στον μπαμπά του, στους παππούδες, δεν έχει αφήσει και κανέναν! Περιττό να σας πω για την αμηχανία μας! Και είναι και αλλόκοτο, να βλέπεις ένα γλυκάκι χαριτωμένο και να ξεστομίζει τέτοια βρισιά! Δεν του έχουμε πει τπτ γιατί είμαι σίγουρη πως αν το κάνουμε θέμα, θα το λέει ακόμη συχνότερα ενώ τώρα το λέει τυχαία όταν λέει τα δικά του!

Φιλιάααα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα μανουλίνια. Ετοιμάστηκα νωρίς σήμερα αφού το αγγελουδάκι μου ξύπνησε 6:30 κ ήθελε γάλα. Βίκυ πάλι έγραψες!!! Και η Λούσυ βεβαίως!

Ιωάννα, αν νομίζω την ίδια λέξη, την χρησιμοποιούσε η αδερφή μου για να πει "ψωμί"! Καταλαβαίνεις πόσο ρεζίλι γινόμασταν στα τραπέζια αλλά ειδικά όταν πηγαίναμε στον φούρνο που το φώναζε! Έχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμα!

Πράγματι όμως πρέπει να αρχίσουμε να προσέχουμε λίγο γιατί εκτός από παπαγαλάκια, έχουν αποκτήσει κ μνήμη τώρα. Εμένα συνέχεια μου ξεφεύγουν πάντως...

Αχ κορίτσια, δεν θέλω να μιζεριάζω πρωί πρωί αλλά πλέον έχω έναν μόνιμο κόμπο στο στήθος, ένα βάρος που δεν φεύγει για όλα αυτά που ζούμε, για τα οικονομικά, για το μέλλον-αν υπάρχει. Τι θα απογίνουμε; Είναι κ η πίεση της δουλειάς κ που φεύγω 8:30 και γυρνάω 7:30 κάθε μέρα. Να μου πείτε, τουλάχιστον έχω δουλειά... Εγώ που ήμουν το πιό αισιόδοξο άτομο έχω χάσει την ελπίδα μου. Δεν βλέπω φως στο τούνελ κ αυτό είναι που μου μαυρίζει την ψυχή...

Σόρρυ, τι σας λέω πρωί πρωί.

Καλό μήνα!!! Εύχομαι να φέρει μια ακτίνα φωτός αυτός ο μήνας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα κι απο μένα φιλεναδάκια μου! καλό μήνα!! απο χτες το απόγευμα ένιωθα χάλια,λαιμός,μύτη,πονοκέφαλος,κοιμηθήκαμε οικογενειακώς απο τις 21:00 και η Χρυσάνθη όλη νύχτα ήταν με τη μύτη της να μη μπορεί να ανασάνει και ξερόβηχε...μα ξερω γω,σε 1ωρα μέσα το πάθαμε πάλι?πως? τωρα περιμένω να ξυπνησει να πάω φαρμακείο για ορό.εσείς τι αλλο τους δίνετε οταν είναι έτσι?

Βικάκι μου ελπίζω να στε ήδη καλά εσείς! μα τι γέλιο κάνω με τα ποστ σου!οσο για τα ζωάκια και τα παραμύθια κι η δικιά μου εδώ και καιρό έχει μια συλλογή παραμυθιών κλασικών που της είχε πάρει η γιαγιά της και κάθε μέρα λέει "παπύμι=παραμύθι" και αρχιζει...δάκο=δρακος,κοτούλλλα=κοτουλα στα Θεσσαλονικιώτικα,γατουλα,βαβ=σκυλάκι,πουλί τσιου,ύκο=λυκος,ακούδος,αεπού=αλεπού κοκ.της αρέσουν τρελλά! δηλ η μονιμη πια ασχολία της είναι τα παραμύθια(τα παει κ τα φέρνει σε όλους να της τα διαβάσουν!) και η Ντόρα!Που αν δεν την δει στην τηλεόραση δεν κοιμάται το μεσημερι ,ειναι νέο σύστημα αυτό!κοιυκουβάγισα πάλι,σταματαω! χαχα!

Βικυ απο χτες σκέφτομαι τη Λούση να λέει μα..κα και γελάω μόνη μου!!!!!!!!!!χαχα!! :-)

Ιωαννάκι με την θεραπεία σου τι έκανες τελικά,πως είσαι?

Άννυ φίλη σε χω χάσει!! τι κάνει το Κλειουλινάκι μας? βγαλτην καμια φωτο να την δουμε!!!

Μαράκι οσο γι αυτο το χάλι που λες κι εγω τα ίδια νιώθω.καταρχάς ακουω αυτά που λένε στην τηλεόραση ,αυτα που θα ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουμε,αυτά που συμφωνούνε εις βάρος μας και πανηγυρίζουνε κιόλας ,και λέω δε μπορεί,πλάκα μας κάνουνε!!έχω τόσο θυμό μέσα μου για το κ@λοσύστημα,για το οτι δε μπορώ να κάνω όνειρα για το μέλλον γιατι δεν ξέρεις τι μας ξημερώνει..που πραγματικά αν σπάγανε το φράγμα στη Βουλή ο κόσμος και μπαίνανε μέσα να τα κάνουν όλα λίμπα,θα πήγαινα με μεγάλη μου χαρά!!κι εγω πάντα αισιοδοξη είμαι ρε φίλη,αλλά όπως μας έχουν κάνει δε μπορείς πια να σκέφτεσαι θετικά..λες απλά θα την περνάμε.τώρα πως και τι δεν ξέρω.έστω να χουμε να φάμε θα παρακαλάμε.

πότε λέτε να κανονίσουμε καμια συναντησούλα? Βικυ και Δήμητρα ακόμα έχω ανοιχτή πρόσκληση για να ρθετε σπίτι μου ε,μη ξεχνιέστε!!!

φιλιά πολλά,καλημέρα και τα ξανα λέμε μετά! μακάρι να μην είμαστε άρρωστες......

8yrVp3.png

WAy0p2.png

297352-good-morning6.jpg

Καλημέρα και απο μένα μανουλομανουλίτσες, είμαι γραφείο και κλέβω λίγο χρόνο για να σας διαβάσω και να σας γράψω!!!

Βικάκι χαράς το κουράγιο σου βρε κορίτσι.....απο την μια οι γκατεμιές και απο την άλλη τα απρόοπτα λογάκια της πριγκιπέσσας μας....μ@λ@κ@ πες το κοριτσάκι μου μην φοβάσαι αφου ζούμε την εποχή του μ@λ@κ@ τι θέλεις να σου κάνει το παιδί!!! να είσται πάντα καλά σε φιλώ!!!

Angolini καλημέρα και περαστικά....φιλιά στην μικρή σου!!!:tongue::tongue::tongue:

Ιωάννα αντέ να δούμε τι άλλο θα μας βγάλουν τα σκατάκια μας....φαντάζομαι τους παππούδες και τις γιαγιάδες μόλις τον άκουσαν!!! χαχαχα!!!χαιρετισμούς και φιλάκια...!!!

μαρακι2108 μην πτοήσε κράτα το ηθικό ακμεότατο σκέψου ότι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε...σε φιλώ και σε καλημερίζω!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες...καλή συνέχεια σε ότι κιαν κάνετε.......

01-01.jpg

Καλημερα φιλες!!Καλο μηνα να εχουμε!!!!Τι κανετε??

Φιλη Αντζυ περαστικα σας!!!Μα τι κακο ειναι αυτο πια????Ολοι την περασαμε την παλιοιωση!Κανεναν δεν αφησε!!!!

Εμεις ευτυχως ειμαστε καλα προσ το παρον!!!Ο μικρος δεν εχει καθολου μυξα και ο λιγος βηχας που ειχε εφυγε!

Καλα Βικυ πολυ γελασα με το Λουσακι μας!!!!!Τι παιδι ειναι αυτο????Δωστης πολλα φιλακια μεχρι να βρεθουμε και να την φιλησω εγω:tongue::tongue::tongue::tongue:Αρα εμεις ειμαστε τυχεροι που δεν λεμε πολλα!!χαχαχαχα!!!

Εγω παλι εχω θεμα με τις αταξιες του γιου μου!ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!Βαζει ενα παιχνιδι που εχει κοντα στην συρταριερα μας ανεβαινει επανω και ανοιγει τα συρταρια στα οποια εχω βαλει πραγματα απο πιο χαμηλα συρταρια που δεν κανει να πειραζει!Του φωναζω...τιιιποτα, του παιρνω το παιχνιδι και το παω στο δωματιο του παλι το παει εκει!Το βαζω στο σαλονι και κλεινω την πορτα παει και ανοιγει και το βαζει παλι εκει να σκαλισει!Δεν ξερω τι αλλο να κανω!Του εχω δωσει και στα χερια κανα δυο ξυλιες αλλα ειδα οτι δεν αποδιδει και το σταματησα γιατι δεν μου αρεσει κιολας!Αρχισα να φωναζω μπας και φοβηθει λιγο!Εχω καταντησει η τρελη της πολυκατοικιας!!!Αφου με ειδε η κυρια που μενει απο επανω μας και εχει και αυτη δυο παιδακια κοντα στην ηλικια του Γιωργου και μου λεει....νομιζα οτι εγω φωναζω σαν την τρελη στην πολυκατοικια αλλα ακουω και εσενα.....:shock::shock:και βεβαια ουτε η φωνη πιανει οποτε θα το σταματησα και αυτο να μεινει παλι μια τρελη να φωναζει!χαχαχαχαχαχα!Και να δω τι θα κανω για να με ακουει γιατι βλεπω να με στελνει στο τρελαδικο.........!Εγω δεν εχω παιδι ....τον ταρζαν της ζουγκλας εχω:tongue::tongue::tongue:

Σας ζαλισα παλι.....μακιααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...