Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!!

Και πάλι χρόνια πολλά φιλενάδες μου, Βαλίτσα να τον χαίρεσαι τον άντρα σου κοριτσάρα μου, πάντα ευτυχισμένοι να είσαστε.

Καλέ Δήμητρα, ΤΊ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑΑΑΑΑ???????????

ΣΛΟΥΡΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ

Γ@μώ τις μύξες μας μέσα!!! Δεν υπάρχουν αυτά που μας δείχνεις!!

Εμείς ούτε στην Δημητρούλα μπορέσαμε να πάμε σήμερα λόγω της Λου, και τελικά η Λου είναι αρκετά ποιο μυξωμένη από χτες οπότε ούτε στην άλλη γιορτή πήγαμε για να μην ταλαιπωρηθεί και κολλήσει και κανένα μεγάλο παιδάκι.

Η σημερινή μέρα για εμένα ήταν επιεικώς ΑΘΛΙΑ, με τάση προς το πολύ.....

Πήγαμε εχτές το μηχανάκι μου σε ένα συνεργείο για να το δουν γιατί δεν παίρνει μπρος (2 χρόνια ακίνητο, ε, κάτι θα έχει....αλλά ήταν από φουλ σέρβις τότε), και του λέμε του τύπου, δες τί θέλει, και πάρε μας τηλ να μας πεις τί και πώς να δούμε αν θα το φτιάξουμε.

Με παίρνει πουρνό πουρνό σ'ημερα και μου λέει θέλει καινούργια ηλεκτρονική (57 έουρα) και επειδή το διπλό σταντ δεν φτιάχνεται με πατέντα (είχε χαλάσει το αξονάκι του) θα πρέπει να το αγοράσουμε εξ ολοκλήρου (40 έουρα). Αυτό είναι δλδ και οκ? ε, όχι λέει είναι και κάτι άλλα ψιλά, θα σας πάρω σε 10 λεπτά να σας πώ.

Τα παραπάνω εμένα μου ήχησαν στα αυτιά μου κάπως έτσι:

ΤΣΙΝ ΤΣΑΝ ΤΣΟΝΓΚ, ΚΟΥΑΜ ΤΣΙΣΙ, ΑΛΑΡΧΟΥΑΜΠΑ ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΙ ΓΙΑΛΕΛΕΛΙ.

Παίρνω τον Θ τηλ, του τα λέω, παθαίνει ένα σοκ με τα τρελά που μου είπε, κλείνω, κάνω μια τηλεφωνική γρήγορη έρευνα για τα ανταλλακτικά που αντί για 57+40 ευρώ στην πραγματικότητα κόστιζαν 36+2,5 ευρώ (τόσο χαϊβάνι?) τον παίρνω τηλ και μου λέει, οκ όλα μαζί 140 τα ανταλλ και 60 η εργασία. Του λέω άκυρο έρχομαι και το παίρνω είναι πολύ ακριβά. Εντάξει λέει, θα πληρώσεις μόνο την εργασία που το έλυσα 60 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξεκινάμε το μπιρι μπιρι, του λέω δεν θα πάρεις τπτ απολύτως γιατί δεν έκανες τπτ απολύτως σε άκρως πολιτισμένο επίπεδο και μετά από ένα τέταρτο στο τηλ και αφού η πίεσή μου έχει πάει στο 18 μου λέει έλα πάρτο και μην μου δώσεις τπτ. Πάω εκεί κορίτσια και είχε βγάλει τα μισά κοστούμια (σκουτεράκι είναι)..... βάση, μπαγκαζιέρα τα φέρινγκ σταντ τα πατάκια κλπ και τα είχε χύμα. Πήρα ότι τσουλούσε και το πήγα σπρωχτό μέχρι το σπίτι και μετά πήγα με το αμάξι και πήρα τα υπόλοιπα... Τραγικό? Μου έφυγε ο τάκος..

Τεσπά, θα το φτιάξει ο Θ το πσκ μόνος του.. Το αφήνω στην άκρη, και λέω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.....

Σε καμιά ώρα πάω και παίρνω την Λου από τον σταθμό και πηγαίνουμε Καλλιθέα στην γιαγιά να πάρουμε κάτι πράγματα. Λέω να μην την βγάλω από το αμάξι αφού θα φορτώσω και θα φύγω, αλλά τελευταία στιγμή σκέφτομαι ας την κατεβάσω για μισό λεπτάκι να ξεμουδιάσει... Με το που κατεβαίνουμε απ το αμάξι και μπαίνουμε στην είσοδο ακούω ένα μεγάλο μπαμ και μου λέει η μάμά μου που έβλεπε προς τον δρόμο σου χτυπάνε το αμάξι και το σέρνουν... αααααααααα φεύγουν.... Όντως κάποιος το κοπάνησε και το τακτοποίησε κανονικότατα, προφυλακτήρα φανάρι πίσω φτερό κλπ. Έκανε επιτόπια με όπισθεν και δεν το είδε λέει.... Μέχρι να έρθει η ασφαλιστική, να κάνουμε την φιλική χαρτουρα κλπ η Λου μυξωμένη να κοπανιέται από την βαρεμάρα-πεινα-νυστα να βάζει χέρι μέσα στην μπλούζα (τς τς) το σκηνικό απείρου κάλους διότι αυτός που με χτύπησε οδηγούσε ξένο αμάξι που απλά το πάρκαρε, δεν ήθελε αρχικά να κάνει δήλωση ήθελε να πληρώσει το φανάρι μόνο (τα υπόλοιπα λέει έλα μωρέ γρατζουνιές είναι... εμοτικον με την τριχα κάγκελο εδώ πλιζ). Τελικά μετά από 2,5 ώρες τελειώσαμε αφού γίναμε κασάτες από το κρύο, η ώρα είχα πάει κάπου 6 το απόγευμα πλέον, ακόμα και τώρα το κεφάλι μου είναι εντελώς καζάνι.

Θέλω η σημερινή μέρα να διαγραφεί από τα πρακτικά του μυαλού μουυυυ.

Σας παρακαλώ πολύ, πείτε μου τί άλλο θα γίνει πλέον...

Κάτι άσχετο...

Εδώ και χρόνια έχω κάποιες ταχυπαλμίες που στην αρχή περνούσαν μόνες τους γρήγορα συνέβαιναν αραιά και πού σε εντελώς άκυρες στιγμές (όταν κοιμόμουν, όταν έκανα μπάνιο ή όταν χάζευα τιβι, και τώρα τελευταία είναι πλέον πολύ συχνές, τις παθαίνω όταν συγχύζομαι και περνάνε μόνο αν ξαπλώσω μπρούμυτα ή ανάσκελα, αλλιώς μπορεί να διαρκέσουν ως και μερικά λεπτά.

Να υποθέσω ότι χτυπάω κόκκινο ή κάνει τιλτ η καρδιά μου από τα πολλά κουνήματα? Το παθαίνει καμία μανούλα?

Άννη μου τελικά και εγώ σκέφτηκα να το κάνουμε το εμβόλιο. Κάτι ψιλοδιάβασα απόψε και το αποφάσισα...

Δεν γράφω άλλα, άπλωσα τρίδιπλο σεντόνι. Σιγά μην το διαβάσει ολόκληρο κανείς... χαχαχα

Φιλάκια και όνειρα γλυκά!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το προβλημα μου ειναι οτι η μικρη εχει αρχισει και παθαινει μια υπερβολικη προσκολληση πάνω μου. Πέντε δευτερολεπτα να την αφησω στην γιαγια και να φυγω -αν καταλάβει οτι δεν με βλέπει αρχιζουν κλαματα με αναφλυτα. Κοριτσια ειναι προβλημα - ηωρα που φευγω για τα μαθηματα μου ειναι δυσκολη προτιμω να φυγω και να κοιμαται παρα να ειναι ξυπνια γιατι ο αποχωρισμος την δυσκολευει τρομερα και δεν ξερει και η γιαγια τι να κάνει τοτε:-(:sad::-(:sad::-( Τον τελευταιο καιρο πια ειναι πολυ εντονο............

Το αντιμετωπίζετε κ εσεις???

Εντελώς ακριβώς το ίδιο... Είναι η κορύφωση του άγχους του αποχωρισμού κάπου στον 18ο μήνα λένε και οι ειδικοί. Εγώ προσπαθώ να την παίρνω συνέχεια αγκαλιά εκτός ειδικών συνθηκών, γιατί ξέρω ότι είναι φάση και θα περάσει και μετά θα λέω έλα να κάνεις αγκαλίτσα την μαμά και θα μου λέει άσε με ρε μαμά τώρα, μας βλέπουννννννν :cool::cool::cool:

GaiGp3.png

Μανούλια γεια σας!

Δήμητρα, χρόνια πολλά και καλά! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τον άντρα σου! Πάντα ευτυχισμένοι και γεροί!

Άντρια, χρόνια πολλά για το γιόκα σου να είναι γερός κι αυτός κι εσείς και να χαίρεστε ο ένας τον άλλο!

Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη πρέπει να ήταν κορυφαίο! Καλώς μας ήρθατε!

Βάλια, χρόνια πολλά στον άντρα σου, να είστε πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι και να χαίρεστε το γιο σας!

Χρόνια πολλά και σε όσους έχετε δικούς σας που γιορτάζουν!

Άννη μου, σε σκεφτόμουν πολύ, ελπίζω να περάσατε ωραία στο χωριό και να ξεχαστήκατε λίγο! Δε μας παίρνατε κι εμάς που ήμασταν μόνοι όλη μέρα; ;)

Αυτός ο θυμός που λες είναι μια φάση του πένθους απ' ότι ξέρω, λίγο κοίταξα κι εδώ και είναι μάλλον φυσιολογικό κι αναμενόμενο... Ελπίζω να αισθανθείς γρήγορα καλύτερα όσο γίνεται...

Για καφέ να βρεθούμε μόλις αναρρώσουμε από τα συνάχια μας!

Βίκυ, περαστικά σας! Από αύριο καλύτερα, και μη χειρότερα! Πάντως το διάβασα όλο! :tongue:

Ατλάντις, άσχετο αλλά κάποια στιγμή είχα προσέξει το τικεράκι σου που λες "να πάνε όλα καλά"... Σου το εύχομαι, να το βλέπεις κι εσύ αισιόδοξα κι όλα καλά θα πάνε!

Ειρήνη, καλό κουράγιο με τον οδοντίατρο και όλα τα υπόλοιπα να σου πάνε καλά!

Πειράζει που δεν ενθυμούμαι τίποτα άλλο?!?!?

Εμείς καλά είμαστε σχετικά, ο Θ. περνάει το δεύτερο συνάχι και κόλλησα κι εγώ αλλά είμαστε κάπως καλύτερα... Από χθες που κάναμε δουλειές μαζί, έχει φάει τρελό κόλλημα με το swiffer και την ηλεκτρική, όλο εκεί είναι και τα ζητάει, κι εκεί που είπα χθες ότι τέλειωσα με τις δουλειές και χάρηκα... Το πρωί που ξύπνησε οι 3 πρώτες λέξεις που μου είπε ήταν "πουπάπι", "πούπα", πεπόπανο" (στα νεοελληνικά; σκουπάκι, σκούπα, ξεσκονόπανο...) Το απόγευμα που ξύπνησε τα ίδια, πριν καλά-καλά ανοίξει το μάτι του... :confused:

Θα τον μάθω να πλένει και τα πιάτα και θα ησυχάσω!

Το άλλο, δεν θυμάμαι αν σας το έχω πει... Έχει τσιμπηθεί με τη Θεοδώρα της Θάλειας από τόοοοοτε που είχαν έρθει εδώ για να παίξουν τα μικρά (έχει κανένα μήνα τουλάχιστον)... Είχαν φιληθεί και στα χείλη εκείνο το μοιραίο απόγευμα (Θάλεια, ηρέμησε θα την αποκαταστήσει λέμε!) και από τότε την αναφέρει συχνά πυκνά, θυμάται ως και πού ήταν η κρέμα που έτρωγε η "Ντοντόγια" (έτσι την λέει!) και προχθές το βράδυ που γυρίζαμε από τους γονείς μου και είχε αποκοιμηθεί στο αυτοκίνητο, ξαφνικά ακούμε από το πίσω κάθισμα "Ντοντόγια!" :shock::shock::shock: Γυρίσαμε αλλά κοιμόταν ακόμη! Ως και στα όνειρα του τη βλέπει!

Θάλεια, κάτι πρέπει να γίνει! :D;):tongue::D

Αυτά και καληνύχτα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Τι κανετε μανουλες? .......κοιμηθηκατε υποθετω εεε

Καλα Ιωαννα,τι να πω για τον καψουρη το γιο σου???...δεν εχω λογια.......αχαχαχαχα

Βικυ τι να πω...να φυγει αυτη η κ@λομερα ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ

ierosagon.jpg

ξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ

Βασικα χτες ηταν και για μενα γκαντεμομερα (απλα δεν αναφερθηκα γιατι οι περισσοτερες ετσι ειναι πλεον...)

Ειχα παει στο δικηγορο να δω τι θα κανουμε με τα χρεη στις τραπεζες ("Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...") Και αφου μου εκανε την καρδια περιβολι κι αυτος, ντυμενη στη μαυρη απελπισια, παω να παρω το αυτοκινητο να γυρισω σπιτι

Βλεπω πανω μια κληση και παθαινω το εγκεφαλικο

80 γιουρο απο τροχαια για παρανομη σταθμευση ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!!! :?:?:?

Κανονικα επρεπε να παρω το 100 να ερθει να μου εξηγησει ΓΙΑΤΙ με εγραψε, αλλα πως να το κανω αφου εδω κι εναμιση μηνα το εχω ανσφαλιστο το τουτου και το παιρνω κοντινα και μονο σε αναγκη...

και για να μη σας καληνυχτισω μες τη μαυρη μαυριλα...παρτε απο ενα κομματι "μαυρη φορεστ" :tongue:

fresh+black+forest+cake+3.jpg

QuW0p3.png

παλι εδω...σιγα μην ειχα κοιμηθει................χιχιχι

happy+birthday+nicole.JPG

Να τα εκατοστησεις κοπελα μου!

Σου ευχομαι να μη χασεις ποτε τη δυναμη και το κουραγιο σου

και ο Θεος να σε ανταμειψει με τα καλυτερα

Πολλα φιλια στην Αναστασια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

καλα Βικυ μετα απο ολα αυτα που σου συνεβησαν μπραβο που ειχες κ κουραγιο να τα γραψεις!εγω θα χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο!ελεος ομως!!!!

Ιωαννα μου τι να πω για το Θοδωρη!ειναι τρελο μωρο!!!!!στειλτον μια βολτα απο εδω να κανει δουλειες μαζι με την Κλειω!

οσο για την φαση πενθους που λες ,ετσι ειναι,αν κ η ξαδερφη μου που ειναι ψυχοθεραπευτρια μου συστηνει να κανω καποια ψυχοθεραπεια.ειναι λεει το καλυτερο δωρο που θα κανω στον εαυτο μου κ στην κορη μου,αλλα οπως λεει κ η Ειρηνη ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!

Ειρηνη για την κληση ,μηπως ειχε ξεβαμμενη κιτρινη γραμμη στον δρομο???εγω μια φορα ετσι την εφαγα!!!!

χθες πηγαμε μια βολτα στο χωριο κ γυρησαμε στις 8,30 πτωματα κ εγω κ η κλειω η οποια ειναι τοσο αδιστακτη που δεν φοβοταν ουτε σκυλο,ουτε γατα, ουτα κοτα αλλα ουτε προβατο!!!την κυνηγουσα ολη μερα!!!!

αυτα κ απο μενα ,η δουλεια τα ιδια χαλια κ χειροτερα....

σας φιλω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μάνες!

Νικόλ μου πολύχρονη!!! Εύχομαι η ζωή να σας επιφυλάσσει μόνο χαρές!!!

Βίκυ φιλενάδα μου, ενα ευχέλαιο χρειάζεστε μου φαίνεται.

Ιωάννααααααααααα!!! Ελαβα το δεματάκι σου!!! Είσαι υπέροχη :)))) Σ'ευχαριστούμε πολύ και η Χαρά προπάντων!!!! Νομίζω ότι ο Θοδωρής πρέπει να ξεχάσει τη Θεοδώρα και να γνωρίσει άμεσα τη Χαρά. Εχουν και καλύτερη διαφορά ηλικίας!! Σκεφτείτε το.

Εμείς χθες δε γιορτάσαμε γιατί ακόμα είμαστε σε μια ψιλοκαραντίνα με την μικρή. Μόνο η νονά του Νικόλα ήρθε και παίζανε μέχρι τελική πτώσης.

X4pTp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια! Κι εμεις δεν καναμε τπτ χτες διοτι ο καλος μου ήρθε στις 8.00 το βράδυ. Χρόνια πολλά και από εδώ Δημητρούλα και Δημητράκη μας! Να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

Χρονια πολλά & να τα εκατοστήσεις Νικόλ μου! Κάθε μέρα από εδώ και πέρα να είναι καλύτερη για εσένα και την οικογένειά σου!

Βικάκι... δεν υπάρχουν αυτά που λες.. Ελεος... Φτου, φτου, φτου...

Εγώ είμαι ακομα με μπούκωμα και ο γιοκας μου ανέβασε ένα 38.0 σήμερα χωρις άλλα συμπτώματα.... Γκρρρρρρρρρρρρ Ευχομαι απλά να είναι απο τα δόντια του.

Ειρήνη μου, έλα ντε;;;; Γιατί δεν χτυπάει το τηλ. απο τα βιογραφικά που έχω στείλει;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλησπέρα σας!

εύχομαι να είστε όλες στα ζεστά σας κρεβατάκια αγκαλίτσα με τους καλούς σας και να είστε ήρεμες...

αχ,τώρα μόλις σκέφτηκα οτι είναι τριήμερο μπροστά μας και θυμήθηκα τον παλιό καλό καιρό-και πριν το παιδί βέβαια-που δε χάναμε ευκαιρία για αποδράσεις με τον Α.και περνούσαμε σούπερ......

δε φανταζόμουν ποτέ μα ποτέ από τότε που μπήκα στο Πανεπιστήμιο και άρχισα να δουλεύω οτι θα ερχόταν μια τέτοια εποχή για τα οικονομικά και την ψυχολογία μου-μας....όλος ο κόσμος το ίδιο φαντάζομαι..αλλά με πνίγει,δεν το αντέχω...

είμαστε και και εγώ και ο Α.δημόσιοι υπάλληλοι και μας έχουν τσακίσει....ο μισθός του Α.το προηγούμενο 15νθήμερο-μετά από την απόφασή τους να μας κρατήσουν αναδρομικά για το 11 και για τους υπόλοιπους τρεις μήνες το μόνο σχεδόν επίδομα που παίρναμε-ήταν 12 ε...μπορεί να σκέφτεστε όσες δε δουλευετε αυτή την περίοδο''ας είχα κι εγώ μόνιμη δουλειά'' και το καταλαβαίνω απόλυτα,αλλά εκτος που έχουν αλλάξει όλα τα δεδομένα στις εργασίες μας,πιστέψτε με,είναι τόσο απαίσιο και άδικο να σου κόβουν κάθε τόσο χρήματα από τα λίγα που έπαιρνες,να μην ξέρεις πόσα θα πάρεις και ποιες από τις υποχρεώσεις που τρέχουν και που πριν λίγους μήνες είχες σίγουρες οτι θα πλήρωνες,θα πρέπει να πρωτοπληρώσεις...και να μη ξέρεις τι να κάνεις με τις υπόλοιπες και πως να προχωρήσεις τη ζωή σου.....

λυπάμαι.......

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

και ξεκινάω από την αρχή:cool:

βασικά καλησπέρα σας!

να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ στον Δημήτρη μας και στη Δήμητρα!!!!!!!!!!!!!!!

να τον χαίρεσαι Άννη μου!!!!να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Δήμητρα οτι καλύτερο σου εύχομαι,να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Βάλια να χαίρεσαι κι εσύ τον καλό σου!!!!

υγεία σε όλους!

Νικόλ!πολύχρονη,σου ευχομαι να τα εκατοστήσεις με υγεία!!!μακάρι ο Θεούλης να σου δώσει όλες τις χαρές που σου αξίζουν!περιμένουμε νέα σας.

Ιωάννα ευχαριστώ για την ευχή,να είσαι καλά.αααααααα!

Θοδωρής+Ντοντόγια=L.F.E.:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

περαστικά σε όλες τις μπουκωμένες μυτούλες!

Βίκη εύχομαι τίποτα άλλο να μη σας τύχει,αρκετά..........μπράβο στη Λου για την πιπίλα!!!!!!!!

Aννυ μακάρι να μπορούσες να κάνεις την ψυχοθεραπεία,σίγουρα θα σε βοηθούσε πολύ...σούπερ η Κλειώ με τα ζώα!

Ειρήνη λυπαμαι για τον θείο σου κοριτσάκι...καλή απονεύρωση και καλά χαστουκάκια:cool:

για το εμβόλιο που λετε κι εμείς ταλαντευτήκαμε και δε θα το κάνουμε...

Ελισαβετ κι εγώ έχω καπου καπου τις ίδιες σκέψεις για το αν περνάει καλά η μικρή τώρα που λόγω της εγκυμοσύνης μου μένουμε πολύ περισσότερο σπίτι,αλλά προσπαθώ να είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη ακόμα κι αν δε βγαίνει κάθε μέρα βολτα.μην το σκέφτεσαι,τι να γίνει,ένα αδερφάκι απαιτεί θυσίες και εκ μέρους τους:-D

εγώ είχα άλλη μια περιπετειούλα,έμεινα ξαπλα λίγες μέρες,αλλά τώρα όλα καλα ευτυχώς.Άντζυ μου(να μου φιλήσεις τη Σάνη τη Σαλλονικιά!!!!!) η κοιλίτσα φουσκώνει και μαλιστα μαζί της φουσκώνω κι εγώ,δεν ξέρω πως,αλλά μέσα σε δυο εβδομάδες που σταμάτησαν οι εμετοί πήρα 2 κιλά:-(:-(:-(έχω φτάσει τα +4:-(:-(:-(και μου κακοφαίνεται πολύ γιατί στη μικρή είχα πάρει σύνολο πεντέμιση κιλά..αμαν αμαν τι έχει να γίνει...και ποιός τα χάνει μετά?

δεν της έχουμε πεί ακόμα οτι θα έχει μια αδερφούλα-ναι,αν δεν σας το έχω πεί το μωρό μου είναι κοριτσάκι και χαίρομαι πάρα πολύ!παντού διαβάζω οτι δεν τους κάνει καλό να το ακούνε και αγχώνονται από τόσο νωρίς για το τι τα περιμένει,οτι τις τελευταίες 10 εβδομάδες πρέπει να τα προετοιμάζεις,κι αυτό θα κάνω.

Δήμητρα όποτε βρεις χρόνο πες μου πως είναι τώρα η σχέση του Νικόλα με τη Χαρά!

σας αφήνω,είπα πολλά,συγχωρέστε με;)

όνειρα γλυκά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες μου καλημέρα. Ξύπνησα νωρίς σήμερα και όσο προλαβαίνω θα σας γράψω. Καταρχήν να ευχηθώ στην Νικολίτσα μας. Χρόνια Πολλά κοριτσάρα μου! Με υγεία, αγάπη κι ευτυχία σε σένα και την οικογένειά σου. Μόνο χαρές από δω και πέρα!

Βικάκι, τι πάθατε βρε κοπέλα μου? Ευτυχώς που έβγαλες την Λού απ'το αυτοκίνητο! Ποτέ δεν ξέρεις... Και μη χειρότερα!

Μαράκι, εύχομαι όλα καλά από δω και πέρα με την εγκυμοσύνη. Τι ωραία που είναι κοριτσάκι!!! Με το καλό!!! Όσο για τις 10 βδομάδες πριν, λογικό μου ακούγεται.

Βάλια μου περαστικούλια. Εύχομαι απ'τα δοντάκια να είναι.

Βασιλική, με το θέμα του αποχωρισμού έχουμε κι εμείς το ίδιο πρόβλημα. Το πρωί κρύβομαι να μην με δει αν έχει ξυπνήσει. Έχω προσπαθήσει να της μιλήσω και να την αποχαιρετίσω αλλά δεν πιάνει. Τους αλλάζει τα φώτα μετά και την ακούω κι εγώ που κλαίει φεύγοντας και δεν μπορώ. Πολύ ψυχοφθόρο. Αν δεν με δει όλα καλά.

Για τα οικονομικά τι να πω. Κουράγιο κορίτσια! Πολύ δύσκολους καιρούς ζούμε...

Ιωάννα μου, τι να πω για τον ερωτύλο σου! Βέβαια διάλεξε και κούκλα γυναίκα, δεν το συζητώ. Η Αθηνά έχει ερωτευτεί ένα αγοράκι 4 μήνες μικρότερό της αλλά σωματικά πολύ ανεπτυγμένο, μεγαλύτερο από εκείνη σε ύψος και βάρος. Είναι γλύκας, γειτονάκι, τον λένε Μίλτων (Κίκιων για την Αθηνά) και κάθε μέρα φωνάζει Κίκιων μου, Κίκιων μου. Όλους τους φίλους και φίλες τις φωνάζει μες στην ημέρα-και το βράδυ πριν κοιμηθεί τους λέει έναν έναν και τις λέω ότι κάνει νάνι τώρα- αλλά ο Κίκιων είναι και "μου". Πολύ πλάκα.

Σήμερα ξύπνησε στις 7 και ήθελε γάλα, τις το έδωσα στο κρεβάτι μήπως και ξανακοιμηθούμε. Όταν ξάπλωσε μου λέει "αζια πάτη" (χάδια πλάτη) και όταν άρχισα να την χαιδεύω μου λέει πεντακάθαρα "έτσι". Κουφάθηκα. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο αυτά τα παιδιά...

Καλημέρα σε όλους και καλό τριήμερο!!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες. Χρόνια πολλά!

Εγώ επιτέλους πήρα τα επιδόματα τοκετού και λοχείας και θα πάρουμε μια ανάσα μιας κι ο καλός μου είναι απλήρωτος 3 μήνες.

Μαρία σε καταλαβαίνω απόλυτα. Η αδερφή είναι καθηγήτρια, στα Τρίκαλα η οργανική, αναγκασμένη να είναι μακρυά από την οικογένειά της, με νοίκι, σε μια ξένη πόλη, και με μισθό κάτω των 1000 ευρώ. Ο αδερφός μου πάλι δημοσιογράφος στη Θεσ/κη, άνεργος τον τελευταίο χρόνο, σε απελπιστική κατάσταση.

Συγχαρητήρία για το κοριτσάκι σου!!! Εγώ προετοίμασα τον Νικόλα αγοράζοντας μια κούκλα μωρό, στο οποίο συμπεριφερόμουν σαν αληθινό μωράκι. Τον μάθαινα να το φιλάει στα ποδαράκια, και κάπως έτσι η μετάβαση στο αληθινό μωρό έγινε ομαλά. Δεν έχουμε προβλήματα, πέρα ελάχιστων φορών που απλώνει επικίνδυνα το χεράκι του. Την αγαπάει "τόοοοοντο" όπως λέει και της δίνει φιλάκια, της γελάει, προσπαθεί να παίξει (μάταια ακόμα βέβαια) μαζί της. Δεν του είπα ποτέ ότι έχω μωράκι στην κοιλίτσα.

Καλά να περάσετε μανούλες σήμερα!

X4pTp3.png

Καλημέρα Δημητρούλα. Ακόμα κοιμούνται τα μωρά μου και βρήκα ευκαιρία να ξαναμπω. Ερώτηση: Το γάλα τους το δίνετε σε ποτήρι ή μπιμπερό? Εγώ δεν θέλω ακόμα να στερηθώ το βραδυνό "νανούρισμα" στην αγκαλιά μου με το μπιμπερό (ούτε και το πρωινό τα ΣΚ γιατί τις καθημερινές τις το δίνει ο Κ. ή οι γιαγιάδες). Μήπως όμως της κάνω κακό? Πιπίλα δεν πήρε ποτέ, αλλά το μπιμπερό την νανουρίζει και μ'αρέσει κιόλας που την έχω έτσι αγκαλίτσα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας μανουλες! χρονια πολλα στη Δημητρα μας,το Δημητρακη της Αννυ, στον αντρα σου Βαλια κ σε ολους οσους ειχαν εορταζοντες!

Βικυ κ εγω θα ηθελα εναν τετοιο υπνοσακο σαν παπλωματενιο νυχτικο αλλα δεν πιστευω να υπαρχει. οι αλλοι που ειναι σαν ολοσωμες φορμες ειναι πολυ φουσκωτοι. οσο για την περιπετεια σου,τι να πω! καλα που ειχες βγαλει τη Λου απο μεσα!

Βασω κ μενα ειναι κολλημενος πανω μου. ακομα κ στον παιδοτοπο που παμε μετα απο λιγο με ζηταει κ αν δεν παω μεσα να παιξω μαζι του κλαιει. προσπαθω να καθομαι λιγο κ μετα φευγω μεχρι να ξαναρχισει τα ιδια. τι να κανουμε,φαση ειναι κ αυτη κ θα περασει.

Ιωαννα φοβερος ο Θοδωρης! βλεπω εχει πλουσιο λεξιλογιο!

Μαρια τι καλα που περιμενεις κοριτσακι! θα κανει κ παρεουλα με τη Γεωργια σου! με το καλο!

Μαρακι τι γλυκια η κορουλα σου! αχ αυτα τα κοριτσακια ολο τσαχπινια ειναι! το γαλατακι το πινει με το μπιμπερο το βραδυ πριν του υπνο. το πρωι μαζι με το ψωμακι πινει λιγο με το καλαμακι αλλα μονο μισο ποτηρακι.

εμεις ειμαστε καλα. το εμβολιο δεν μας ανεβασε πυρετο κ εχει περασει μια βδομαδα. μονο τα δοντακια μας ταλαιπωρουν. επισης εχω ενα θεμα με τα νευρακια του Ανασταση. αν δεν γινει το δικο του χτυπαει,κ λεει κ ντα! τι μαλωμα εχει φαει δεν λεγεται. ο παιδιατρος μου ειπε να τον χτυπαω κ εγω. του δινω απο καμια στα χερακια αλλα αυτος το βιολι του. μουτρωνει για λιγο κ παλι τα ιδια. εσεις εχετε τετοιο θεμα?

καλο σ/κ να εχουμε,φιλιαααααα!!!!!!!!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα!!!!!

Τι κάνετε μανούλες? Ξέρω οτι χάθηκα εντελώς, αλλά με τη Θεοδώρα δεν τολμώ να ανοίξω το λαπτοπ και όταν το ανοίγω το βραδυ που κοιμάται ίσα ίσα σας διαβάζω, αλλά δεν έχω κουράγιο να γράψω μιας και κουτουλάω από τη νύστα.

Να ευχηθώ χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα στη Δήμητρα, στην Άννυ για το γιόκα της και στη Βάλια για τον άντρα της!

Νικόλ μου χρόνια πολλά και σε εσένα, πολύχρονη και εύχομαι οτι καλύτερο για εσένα και την Αναστασία σου!

Άννυ μου και εσείς να είστε καλά και να θυμάστε τον μπαμπά σου. Όσο για την ψυχοθεραπεία σίγουρα θα βοηθήσει και μιας και πλεόν θεωρείται φοβερή πολυτέλεια ρώτησε την ξαδέρφη σου μήπως ξέρει καμιά οργάνωση ή κάποιο δήμο που να εχει ψυχολόγο και να μπορέσεις να πας δωρεάν. Φιλάκια πολλά στη Κλειώ και να κανονίσουμε καμιά συνάντηση.

Ιωάννα γέλασα πολύ με τον ρεωτοχτυπημένο Θοδωρή!!!! Μα να την βλέπει και στον ύπνο του???? Είναι και το πρώτο του φιλί οπότε δύσκολα θα την ξεπεράσει!!!!:-D:grin::-D Άντε όπως είπα και στην Άννυ να βρεθούμε, αν και θα έχει ανταγωνίστρια η Ντοντόγια και μετά σκέφτομαι τον Θοδωρή να μην ξέρει ποια να διαλέξει!!

Τα δικά μας τα νέα είναι λίγο πολύ όπως τα ξέρετε και από τα δικά σας. Η Θεοδώρα είναι πολύ ζωηρή, είναι μονίμωε σκαρφαλωμένη κάπου. Επίσης και η δικιά μου έχει τρελλά νεύρα, μας χτυπάει, μας φωνάζει αααααααααντε για να μας μαλώσει και φυσικά όταν δεν γίνεται το δικό της τσιρίζει και βάζει τα κλάματα. Προσπαθώ να την αγνοώ αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα. Όσο για το άγχος αποχωρισμού και η δικιά μου το εκδηλώνει αλλά όχι τοσο έντονα πλέον. Πάντως εγώ δεν φεύγω κρυφά και της λέω οτι θα γυρίσω μόλις τελειώσει η δουλειά και είμαστε κάπως καλύτερα.

Όσο για τα εργασιακά σας κορίτσια εύχομαι σύντομα να αλλάξει η κατάσταση και να μπορέσετε να βρείτε κάτι. Είμαι και εγώ του δημοσίου και όπως λέει η Μαρία μας έχουν κάνει τέτοιες μειώσεις που έτσι όπως είχαμε οργανώσει τις υποχρεώσεις μας και τη ζωή μας, βάσει αυτού του "μόνιμου" μισθού, πλέον δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να καλύψουμε όλα αυτά που μας ζητάνε. Βέβαια μας έχουν φτάσει σε σημείο να λέμε πάλι καλά που έχουμε δουλειά και ας πέρνουμε αυτά τα λίγα. Α και μιας και αναφέρθηκε η Δήμητρα στο επίδομα τοκετού, εγώ ακόμα δεν έχω πάρει τπτ από το ταμείο μου και δεν το βλέπω να τα παίρνω ποτέ. Τέλοσπάντων την υγεία μας να έχουμε και θα ζήσουμε και με τα λίγα.

Άντε πολλά έγραψα αλλά θα με συγχωρέσετε μιας και έχω καιρό να μπώ. Εύχομαι να είστε όλες καλά και πολλά φιλιά στα πιτσιρίκια σας!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...