Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι κανετε εξαφανισμενες μανουλες?

Τα παιδακια αναρρωσανε?

Εγω εχω παλι οδοντιατρο το απογευμα..........και να ξερατε ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ :(

Χριστινα, εκει τα περι Παρνηθας τα ξερουμε και παλια πηγαιναμε και συχνα

Ειναι και μια λιμνη κοντα στη Βαρυμποπη με ελαφακια, παπιες κλπ...

Ο λογος ομως που τα παιρνω στο κρανιο ειναι οτι ο Β ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ

Εμεις με τα μικρα γυρναμε σε κουνιες, παρκα κλπ Αλλα οποτε ειναι σπιτι, μονο να ξερενεται στον υπνο θελει :mad: :-x :mad:

Δεσποινα για το εμβολιο της γριπης που λες ----- εμεις δεν το κανουμε γιατι ειμαστε και οι τρεις στο σπιτι---- αλλα θυμαμαι την παιδιατρο μας να ειναι κατηγορηματικη πως αν παει ο Στελιος παιδικο, θα πρεπει να το κανουν και τα δυο!

Που ειστε ολες καλεεεεεεε??????

Πως πήγε ο οδοντίαντρος :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μανουλομανουλίτσα!!! δεν πιστεύω να σε πόνεσε γιατί θα πάω και θα του τα βγάλω...τα δόντια ε???:cool::cool::cool::P:p:p

να σαι καλά φιλιά πολλά στα ζουζουνάκια σου και εύχομαι να μην πονάς

cf80cebfcebdcf8cceb4cebfcebdcf84cebfcf82.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ikea.jpg

Λοιπόν με την αφορμή της συζήτησης μας για τους υπνόσακους θυμήθηκα ότι είχα πάρει πέρσυ τον μπλε αυτόν απο το ikea. E λοιπον τον ξέθαψα και απο χτες κοιμάται μια χαρά με αυτόν και δεν τον βρίσκω και ξεσκέπαστο τον κατεργάρη μου το πρωί....!!! από ότι βλέπετε διατίθεται και σε κοριτσίστικο μοντέλο!!! μμμμμ πάντως λέω να του πάρω και ένα με ποδαράκια να τον έχουμε όταν θέλει πλύσιμο ο άλλος! τι λέτε?

Κατα τα άλλα καλά είμαστε περιμένουμε πως και πως το τριήμερο...έχουμε και ένα πάρτι γενεθλίων την Παρασκευή άντε να ξεκουραστούμε και λίγο. Κορίτσια είμαι κομμάτια πάω να δω και λίγο τι γίνεται στο facebook και νανάκια......Φιλάκια σας και Καληνύχτα σας!!!

053.gif

Χριστινα φοβερη η φωτο με το δοντακι.........χαχαχα

Ευτυχως δεν πονεσα πολυ (το γλιτωσε το ξυλο...χιχι)

Την Πεμπτη θα κλεισουμε ητν απονευρωση και μετα ενα σφραγισματακι και τελος για την ωρα...Εχω κι αλλα βεβαια αλλα τον αλλο μηνα, γιατι μαζευονται πολλα τα κ@λολεφτα

Μα καλα που ειστε ολες βρε μανουλες? :(

QuW0p3.png

Καλησπέρα σας.... Τι κάνετε βρε μανούλες; Χάθηκα εντελώς... αλλά με τον μικρό μου ταλιμπαν τρέχω.. Εχει ζωηρέψει πολύ.. Αφήστε που δεν βρίσκω πουθενά δουλειά και είμαι να σκάσω... Χάλια τα πράγματα.. αλλά...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσες μανούλες είναι εγκυούλες!! Με το καλό! Και περαστικά σε όσα μικρούλια είναι αρρωστούλια. Ειρήνη μου περαστικά με το δόντι.

Κι εγώ απο χτες έχω μπούκωμα και φοβαμαι μη κολλήσω τον μικρό.

Νικόλ μου κοριτσάκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την Αναστασία σου! Σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.... Τι κάνετε βρε μανούλες; Χάθηκα εντελώς... αλλά με τον μικρό μου ταλιμπαν τρέχω.. Εχει ζωηρέψει πολύ.. Αφήστε που δεν βρίσκω πουθενά δουλειά και είμαι να σκάσω... Χάλια τα πράγματα.. αλλά...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσες μανούλες είναι εγκυούλες!! Με το καλό! Και περαστικά σε όσα μικρούλια είναι αρρωστούλια. Ειρήνη μου περαστικά με το δόντι.

Κι εγώ απο χτες έχω μπούκωμα και φοβαμαι μη κολλήσω τον μικρό.

Νικόλ μου κοριτσάκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την Αναστασία σου! Σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

Καλησπέρα μανουλομανουλίτσα πόσο χαίρομαι που επανήλθες!!! Κουράγιο με την δουλειά τα πράγματα όντως είναι πολύ δύσκολα.... δεν ξέρω πια τι να πω σε όλες εκείνες τις μανούλες που ξαφνικά έμειναν χωρίς δουλειά, ίσως ακούγεται και κάπως που σας λέω συνέχεια κουράγιο και υπομονή αλλά βρε κορίτσια δεν μπορώ και να μην πω τίποτα (άλλη θα σκέφτεται μιλάς συνέχεια και συ αφού ακόμα δουλεύεις) πραγματικά πιστέψτε με περνάω τόσο χάλια στο γραφείο που βλέπω τις απολύσεις οπου με αγγίζει πάρα πολύ γιατί σκέφτομαι συνέχεια ότι η επόμενη μπορέι να είμαι και γω. Εμείς δεχτήκαμε και δεύτερη μείωση μισθών γιατί έχουν διώξει πολλά άτομα και δεν μπορούν να απολύσουν κι άλλα...Μακάρι ο θεός να βάλει το χέρι του για όλους!!!

Σήμερα σχόλασα επιτέλους στην ώρα μου. Είχα δώσει ραντεβού με μια φίλη μου που δουλεύει σε τράπεζα για να τις δώσω να μου πληρώσει τον ημιυπαίθριο (άλλα λεφτά από κει) και μετά πήγα σε μια άλλη φίλη μου που είχα να την δώ καιρό να πιούμε καφέ και να παίξουν τα ζουζουνάκια...γυρίσαμε ξεθεωμένοι και τώρα ο μικρός Σταθάκος κοιμάται....

Λέω να ξεκινήσω να εύχομαι Χρόνια Πολλά στις Δημητρούλες μας και στα Δημητράκια μας γιατί αύριο έχουμε να πάμε σε γιορτή μετά την δουλειά και δεν ξέρω αν προλάβω να μπω γι αυτό προκαταβολικά

happy_name_day.jpg

καλησπερα μανουλινια μου, η κλειω σημερα ξεραθηκε απο τις 8.30!!εγω μαγειρεψα για αυριο κ τωρα κωλοβαραω.δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου γιατι σαν αυριο γιορταζε ο μπαμπας μου,πηγα σημερα στα μνηματα κ εφυγα πολυ θυμωμενη απο εκει.για ενα περιεργο λογο μου βγαινει θυμος!

anyway να μην σας ζαλιζω...

να ευχηθω στην Δημητρα κ στον μικρο Δημητρακι χρονια πολλα με παρα πολυ υγεια!τις ευχες μου για οποιον φιλο ή συγγενη εχετε που γιορταζει.

εδω αυριο ειναι αργια κ θα παρω την κλειω κ την μαμα μου κ θα παμε μια βολτα στο χωριο, να αλλαξουμε παραστασεις.

σας φιλω ολες.

καλο σας βραδυ!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες!!

Και εμείς χαθήκαμε λιγάκι, λίγο τρεξίματα αυτές τις μέρες με τα της "δουλειάς", αλλά φως πουθενά προς το παρόν... Υπομονή μέχρι τις 31 να δούμε τί θα γίνει...

Βάλια είναι όντως απελπιστικό ρε γμτ να στέλνεις τόσα βιογραφικά και να μην σε παίρνουν ένα τηλέφωνο!!!!! Άει στον κόρακα πλέον!!!!!!!! Υπομονή λέω στον εαυτό μου, το ίδιο φαντάζομαι και εσύ... Μην χάνεσαι !

Δημητρούλα μου χρόνια σου πολλά (σε 42 λεπτά επισήμως...). Να σε χαίρεται η οικογένειά σου μανούλα μου!!

Χρόνια πολλά και στον μικρό Δημητράκη!

Ρε Χριστίνα πώς τα καταφέρνεις και τον βάζεις σε υπνόσακο? Δεν σηκώνεται πάνω καθόλου μόνος του από την κούνια? Τον έχουμε και εμείς αυτόν τον υπνόσακο σε κόκκινο αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.... Το μόνο που θα μπορούσα είναι να κάνω καμία πατέντα να κόψω το κάτω ώστε να είναι σαν παπλωματένιο νυχτικό.

Εμείς τελικά με την πιπίλα ξεμπερδέψαμε οριστικώς, δεν την έχει αναφέρει καθόλου εδώ και μέρες, τώρα σειρά έχουν τα μπιμπερό. Για να δούμε...

Με το εμβόλιο της γρίπης, η παιδίατρός μας μου πρότεινε να το κάνουμε, στο ΙΚΑ η παιδίατρος λέει ότι έχουν γραμμή να μην το κάνουν παρά μόνο σε παιδάκια που έχουν χαρτί από νοσοκομείο ότι υπάρχει νόσος σχετική με πνεύμονες και διάφορα συναφή. Δεν το λέω για το κόστος (είναι μηδαμινό εξάλλου, μόνο μια επίσκεψη στην παιδίατρο πληρώνεις), αλλά γιατί να έχουν τόση διαφορά οι απόψεις? Της λέω μα πάει σε σταθμό και αρρωσταίνει τακτικά , λέει δεν έχει καμία σχέση αυτό με το εμβόλιο. Τί να πω, θα το ψάξω λιγάκι ακόμα και θα δω.

Η διάθεση εδώ είναι ασανσέρ και μάλιστα σούπερ σπιντ, σε ανησυχητικό βαθμό...

Άννυ μου, δεν ξέρω για τον θυμό, αλλά είναι λογικό να μην έχεις ηρεμίσει , είναι πολύ πρόσφατο ακόμα και σίγουρα η ψυχολογία θα περάσει πολλές φάσεις. Να ανοίγεσαι πάντως αν αυτό σε βοηθάει. Μάκια στο Κλειουλίνι μας!

Αυτά τα ολίγα και από εμάς, καλό σας βράδυ!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μάνες!!! Γιορτάζει ο γιόκας μου σήμερα! Ελάτε να κεραστείτε!

wedding-cupcakes-pink-blue.jpg

Χρόνια πολλά και στην Δήμητρα μας! Να είσαι καλά, να σε χαίρεται η οικογενειά σου!!!

Χρόνια πολλά και στον άντρα της Βάλιας! Γλυκιά μου φιλενάδα να τον χαίρεσαι!!!! Θα τα πούμε και τηλεφωνικώς :wink:

Για το εμβόλιο της γριπης εμεις θα το κάνουμε. Απο οτι μου είπε η παιδίατρος σε προστατεύει απο 4 μορφές γρίπης που ειναι βαριές. Κι εγω νόμιζα ότι είναι για να μην αρρωσταίνεις και μου είπε καμία σχέση... Απλά αφου πάει παιδικο και μπορεί να κυκλοφορεί καποια "βαρια" γρίπη αποφάσισα να το κάνουμε.

Αννυ λογικό είναι να είσαι κάπως σήμερα. Σε καταλαβαίνω. Οπως και να εχει σου στελνω μια πολύ ζεστή αγκαλιά...

Φιλιά πολλά σε όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερα κοριτσακια και αγορακια

Να αρχισω εμ τις ευχες...

Αννυ να χαιρεσαι το γιοκα σου και να τον καμαρωνεις. Να 'ναι παντα γερος!

Δημητρουλα σουπερ μαμα με τα 2 μωρα και τις εργασιες σου, πολυ χρονη κι εσυ και σου ευχομαι να εχεις παντα τα ιδια κουραγια και να τα φερνεις ολα βολτα!

Βαλια κι εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Να 'στε παντα δεμενοι κι ευτυχισμενοι!

Αληθεια βρε κοριτσια...τοσα βιογραφικα που στελνουμε τοσους μηνες (κι εχω κι αλλες φιλες ανεργες) και δε χτυπαει ουτε το τηλ.......... ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ??? Απορι το 'χω.

καλησπερα μανουλινια μου, η κλειω σημερα ξεραθηκε απο τις 8.30!!εγω μαγειρεψα για αυριο κ τωρα κωλοβαραω.δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου γιατι σαν αυριο γιορταζε ο μπαμπας μου,πηγα σημερα στα μνηματα κ εφυγα πολυ θυμωμενη απο εκει.για ενα περιεργο λογο μου βγαινει θυμος!

anyway να μην σας ζαλιζω...

να ευχηθω στην Δημητρα κ στον μικρο Δημητρακι χρονια πολλα με παρα πολυ υγεια!τις ευχες μου για οποιον φιλο ή συγγενη εχετε που γιορταζει.

εδω αυριο ειναι αργια κ θα παρω την κλειω κ την μαμα μου κ θα παμε μια βολτα στο χωριο, να αλλαξουμε παραστασεις.

σας φιλω ολες.

καλο σας βραδυ!!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα! :(

Δυστυχως κι εγω σημερα στο νεκροταφειο "το γιορτασα"...οπως και περσι

Πριν εναμιση χρονο (ημουν εγκυος στη Δεσποινουλα) χασαμε τον αδερφο της μαμας μου 36 χρονων...

QuW0p3.png

Καλησπέρα κοριτσια μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑ!!!!!!!:P:p:p

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Σου Ανδριάννα;););)

Ευχομαι πανω απο όλα υγεια γιατι οχι κ τιποτα άλλο δεν θα εχουμε να πληρώνουμε και αυτους τους γιατρους!!!!!!!!!!

Εμεις κατα τ αλλα ησυχα με δυσκολίες αλλα και με ομορφες στιγμες περνουν οι μερες μας.

Το προβλημα μου ειναι οτι η μικρη εχει αρχισει και παθαινει μια υπερβολικη προσκολληση πάνω μου. Πέντε δευτερολεπτα να την αφησω στην γιαγια και να φυγω -αν καταλάβει οτι δεν με βλέπει αρχιζουν κλαματα με αναφλυτα. Κοριτσια ειναι προβλημα - ηωρα που φευγω για τα μαθηματα μου ειναι δυσκολη προτιμω να φυγω και να κοιμαται παρα να ειναι ξυπνια γιατι ο αποχωρισμος την δυσκολευει τρομερα και δεν ξερει και η γιαγια τι να κάνει τοτε:-(:sad::-(:sad::-( Τον τελευταιο καιρο πια ειναι πολυ εντονο............

Το αντιμετωπίζετε κ εσεις???

Καλησπέρα μανούλες!

Ευχαριστώ για τις ευχές! Να κεράσω κι εγώ το κάτι τις μου. Τα υπέροχα ντονατσίνια των μαξ πέρυ που μου έφερε ο καλός μου:

Donatsinia.jpg

Χρόνια πολλά στον Δημητράκη σου Αννυ μου. Πάντα γερός και δυνατός.

Κι εσύ Βάλια μου να χαίρεσαι τον καλό σου και εύχομαι να σας πάνε όλα καλά.

X4pTp3.png

Χρόνια Πολλά!!! Μπήκα μόνο να ευχηθώ στην Δημητρούλα μας, την Άννη για τον Δημητράκη της κ στην Βάλια μας για τον αντρούλη σου. Πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι όλοι! Να τους χαιρεστε κ να σας χαίρονται.

Θα μπω κάποια στιγμή να γράψω κ νέα γιατί είμαι απ΄το κιν. κ δεν έχω το κουράγιο τώρα.

Καληνύχτα κ πάλι Χρόνια Πολλά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...