Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέεεεεεερα! Γυρισαμε κι εμείς! Περάσαμε τέλεια, ήταν ενα ταξιδι που πραγματικά θα το θυμάμαι για πάντα! Ο γιος μου άψογος δεν καταλαβε τίποτα απο τζετ λαγκ! Και στο αεροπλάνο περασε ευχαριστα η ώρα (τώρα το σκέφτομαι έτσι). Δεν ειχε και καθολου αναταράξεις οπότε ξεχναγες οτι είσαι σε αεροπλάνο! Πρεπει να σας δειξω φωτο του Δημητρη αναμεσα στους ουρανοξύστες! χαχαχα! Επειδή μπορώ να μιλάω για ώρες για το ταξίδι το μόνο που θα πω ακόμα είναι πόσο δικιο είχες Μαρακι για τις τιμές στα ρουχα! Κορίτσια ήταν πάμφθηνα... Τι κερατιατικα πληρώνουμε στην Ελλάδα δεν λέγεται! Φυσικα γυρισαμε +1 βαλίτσα!!!! :P:p:p

Δήμητρα ελπίζω να είναι καλά η μικρούλα σου, οποτε βρεις χρόνο μπες να μας πεις.

Μαράκι πάλι καλά που το πέρασε έτσι ξοφαλτσα... Ακουσα πολλους να εχουν γαστρεντεριτιδα, μαλλον έχει εξαρση...

Μαρία (atlantis) και μόνο που φέρνω στο μυαλο μου την Γεωργία μερακλωμένη να τραγουδάει Αλκινοο πεθαίνω στα γέλια!

Ο Δημητρης τις προάλλες είχαμε παραγγείλει πίτσα και όταν ήρθε ο πιτσαδόρος και μας εδωσε τις πίτσες του λέει στωωω (ευχαριστώ) κι εκανε και την χειρονομια! Γελαγαμε όλοι μαζί! Και σκεψου οτι δεν το ειχε ξαναπει, αλλά φαινεται απο μικρός ξερει να εκτιμάει το καλο φαί! χαχαχαχα!

Ελισσάβετ εγω του πήρα προσφατα με ποδαρακια και χερακια πολυ ωραίο απο τα Λητώ (max 35 euro) αλλά και απο τα mothercare είχα πάρει περυσι και ήταν πολυ πολυ καλός!

Α σας ειπα ο Δημητρός εβγαλε (έσκασαν εννοώ) και τους κάτω κυνόδοντες!

Αντζυ εμενα δεν το κανει αυτο που λες... Αυτό που λέει το Μαρακι ακουγεται καλό!

Βικαρα μου τι κάνεις? Η μικρη μας Λούσυ πως είναι??? Πες μας κανενα νέο!

Χριστινάκι, Βασιλικη τι κάνετε? Ολα καλα?

Σορυ για το σεντόνι αλλα με επιασε βλέπετε πρωι πρωι!!! :tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλο-παιδακια!

Περαστικουλια να πω μιας και απο τα γρηγορα που διαβασα, καταλαβα οτι ολους λιγο-πολυ κατι μας ταλαιπωρει

Δημητρα να σου πω οτι οταν γεννησα το Στελιο απο τον πανικο της αποστειρωσης ειχα παθει το ιδιο στα χερια κ μετα απο δεκαδες κρεμες με εσωσε της seba med. Επισης αλλαξα και απορρ πιατων για το χερι και πηρα το palmolive (ως τοτε εβαζα fairy...πολυ καλυτερο με τα λιπη αλλα τα χερια σκ@τα)

Εφυγε κ η Αννυ ε... Θα μεινουν πολυ καιρο? Εχασα το επεισοδιο

Αντζυ δυστυχως σε καλωσοριζω στο κλαμπ των ανεργων! Να σου πω την αληθεια μου, οταν εμεινα ανεργη απο τη μια χαρηκα εφοσον απο τη δουλεια δεν πληρωνομουν. Τωρα ομως, 7 μηνες μετα που δε βλεπω φως για δουλεια, τελειωνει το ταμειο - τελειωνουν και του αφεντικου τα χρωστουμενα και σε 2 μηνες απο σημερα δεν ξερω πως θα τη βγαζουμε

Παντως τους πρωτους 2-3 μηνες σιγουρα θα ευχαριστηθεις το χρονο με την κορουλα σου

Οσο για εμας, με κατι μυξουλες την εχουμε βγαλει καθαρη προς το παρον (μονο που τους εχω και τους τρεις με συναχι). Προχτες τελειωσε η θεραπεια στομαχου και φοβηθηκα να παρω τα χαπια για το δοντι. Οποτε πηγα σημερα στην οδοντιατρο μου και ξεκινησαμε απονευρωση, ελπιζοντας πως θα αποφυγουμε πρηξιμο και αντιβιωσεις

Σας εχω πει οτι την οδοντιατρο μου την εχω απο 8 χρονων και οτι 7 στις 10 φορες λιποθυμαω?.....Για τετοια κλασοπατατα μιλαμε.......:lol::lol::lol:

Βεβαια μετα απο 22 χρονια...η γυναικα απλα γελαει κι απλα αρχιζει τα χαστουκακια :D:D:D

QuW0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλώς ήρθατε Αννη! Αξιος ο Δημητράκης! Βάλε καμιά φωτογραφία να σας καμαρώσουμε!

Μαρία μπράβο για τη Γεωργία που τραγούδησε! Εμένα εδώ και αρκετό καιρό μουρμουράει τον σκοπό από ένα παιδικό τραγουδάκι "Μια αγκαλιά, δυο φιλια". Και τώρα κάνει τις κινήσεις από το "Αχ κουνελάκι". (καιρό είχα να κουκουβαγήσω...χιχιχι).

Της Χαράς τα νέα τώρα. Πηγαμε χθες ντοκ και είναι πολύ καλύτερα. Μειώνουμε τα φάρμακα αλλά θα συνεχίσουμε τις μάσκες για 2,5 βδομάδες ακόμα και ελπίζουμε μετά τέλος. Το θέμα είναι να μην υποτροπιάσει τώρα.

Μαράκι σιδερένια η Αθηνά.

X4pTp3.png

kalispera filenades ti kanete??emeis kataferame epitelous na koimithei o mikros stis 12 para mias k to teleutaio diastima koimatai kata tis 2 k ta exw dei ola!!

na euxithw perastikoulia sta arrwsta mwrakia k upomoni stis manoules!!!!

emeis strwsame ta xalakia mas na zestathoume mias k lefta gia petrelaio den kovw fetos ki ante na doume ti tha kanoume!!!!

o mikros oli mera trexei k kanei xamo sto spiti,milaei opte thelei k leei oti thelei k otan thelei!!!!

k epeidi sas zalisa exw erwtisei pws pernate mia mera me ta paidakia sas sto spiti??me ti ta apasxoleite ti kanete??oli mera eimaste mazi alla noiwthw asxima k skeftomai sunexeia pws isws to paidi na min pernaei kala mazi mou oli mera

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλομανουλίτσες!!!

Εμείς αυτή την εβδομάδα την περάσαμε στην γιαγιά διότι ο Πάνος ήταν Λάρισα για δουλειά. Το Σάββατο πήγαμε στην Ευρωκλινική γιατί την Παρασκευή το βράδυ κατέβηκε-έσπασε δεν ξέρω πως λέγεται το πετσάκι στο πουλάκι του Σταθάκου...εκεί που τον έκανα μπάνιο και του το δούλευα ξαφνικά πήγε προς τα πίσω, στην αρχή γέλαγε ο κακόμοιρος αλλά μετά που του ήρθε να ουρήσει έτσουζε....έκτοτε όποτε ήθελε πιπί του έκλαιγε γιατί έτσουζε, το πρωί λέμε δεν τον πάμε σε ένα παιδοχειρούργο να το δει για να είμαστε σίγουροι μήπως και του είχα κάνει καμιά ζημιά? (η πρωτάρα η μάνα) τον είδανε μου είπαν ότι ήταν μια χαρά και ότι για κάποιες μέρες θα έτσουζε...επίσης να τον πλένω με χαμομήλι!!!

Την Δευτέρα επειδή εξακολουθούσαν οι μύξες και ο βήχας απο το κρύωμα τις προηγούμενης βδομάδας λέω δεν τον πάω και στην παιδίατρο-ξαδέρφη μας να τον δει, να τον ακροαστεί και να δει και το πουλάκι του????

Πήγαμε...για το πουλάκι μας είπε όλα καλά να του βάζω και λίγο πεπανθολ αλοιφή γύρω-γύρω και για το βηχαλάκι και τις μύξες μας έδωσε μικοθυόλ...γενικά καλά....μέχρι εχθές που επιστρέψαμε στο σπίτι μας είμαστε με την ρουφήχτρα και έπεται συνέχεια ευτυχώς που μου έκανε μόνο μια μέρα πυρετό...

πω πω με έπιασε το μπουρου μπουρου μου...sorry...!!!

Αυτά από μας για την δουλειά δεν λέω no commento.....!!!

Βίκη το Λούσακι τώρα άρχισε να τρώει??? Φιλάκια πολλά!!!

Δήμητρα περαστικά στη Χαρά και σας εύχομαι να είστε καλύτερα...!!!

Μαράκι η Αθηνούλα με τα σπυράκια όλα καλά? τώρα για την κρίση νεύρων άστα να πάνε κουράγιο σε καταλαβαίνουμε!!!

Δέσποινα πως είσαι εσύ? η ζουζούνα σου καλά?

Ελισάβετ για τον υπνόσακο θα σου έλεγα και γω mothercare λόγω ποιότητας, έχει καλές τιμές και θα πάω και γω να δω γιατί είμαι και γω παθούσα!!!

Άντζολίνα μου καλά είναι η Σάνυ...χαχαχαχα??? Ευχομαι και σεις να έχετε ηρεμήσει λίγο με τα της δουλειάς...!!! και να ξαναβρείτε την ισσοροπεια σας στα οικονομικά έστω και με τα λίγα ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα για όλους!!!

η Ειρήνη τι κάνει βρε παιδιά με το θέμα του στομαχιού της???

Αννυ μου χαιρετόσα σας....και φιλάκια σας!!!

Ιωάννα μου καλημέρα και σε σας φιλάκια στο ζουζούνι σου!!!

Αντρια μαγικά ήταν ε??? μπράβο πάντα τέτοια...γέλασα και με την Πίτσα το παιδί εκτιμάει βέβαια το καλόοοοο φαγητό και έχει και τρόπους ε???? Φιλάκια και σε σας!!!

Valia, Νικολ, τι γίνεται βρε κορίτσια έχουμε νέα???

43359-goui.gif

και αν έχω ξεχάσει κάποια συγνώμη.....σας χαιρετούμε όλες και σας αγαπάμε πολύ!!!

kafes_egymosynh_h_633_451.jpg

να και το καφεδάκι μας και έρχεται το γλυκάκι να δέσει για ένα υπέροχο ΣΚ για όλες μας!!!

Veloudines-troufes-sokolatas_NEW.jpg?1277374605

Καλημέρα μάνες!!!

Ρε Άννυ δεν βλέπεις? Πρέπει να έρθει ολάκερο το σμήνος για να χαμπαριάσουν οι χουχουλιάρες!!

Εμείς από υγεία είμαστε καλά, αφού δεν πήγαμε και αυτή την εβδομάδα σταθμό λόγω των καταλήψεων, με σταθερό ένα βηχαλάκι πολύ σπάνια όμως πλέον λόγω του ότι καθαρίζει τον λαιμό της που και που... Τρώμε κανονικά και πάλι, και γενικά η διάθεσή μας είναι πολύ καλή!

Εγώ μόλις χτύπησα 2 κομμάτια μπουγάτσα (με κρέμα) που έφτιαξα χτες βράδυ και πίνω τον καφέ μου. Λέω μόλις τελειώσουμε με τα πρωινά μας να πάμε κανένα Φλοίσβο στο γνωστό καφέ ή στις κούνιες για παιχνίδι μια και δείχνει να έχει λιακάδα.

Φιλάκια πολλά σε όλες και περαστικά στα παιζάκια μας!!!!!!!!!

GaiGp3.png

καλημέρα μανουλίνια μου! εγώ είδα ψέκασμα με αεροπλανοφόρο ( βγαίνει και σε τροχοφόρο ?!) και ήρθα!χαχαχαχα!!!!εμείς ακόμα λίγο συνάχι το έχουμε,αλλά ευελπιστώ οτι θα περάσει! χτες την αφήσαμε στην πεθερά μου και πήγαμε σινεμά με τον Κωστα,έφαγα ποπ κορν,νάτσος με τυρί,φουντούνια,καραμέλες,m&m's ,κοκα κολα,και με πιασε το στομάχι μου! χιχι!!!Άντρια καλως ήρθατε! περιμένουμε φωτο! τελεια εμπειρία ε!?

Δημητρούλι σιδερένια η Χαρά μας! καλά ο Νικολας ειναι ολόκληρος άντρας πια,θα μάθει να λέει και τραγουδια στην αδερφή του!

Μαράκι η Αθηνά μας τι κάνει?

Ιω μου ο Θοδωρής? καλά η Θαλεια εχει χαθεί τελείως...το διαλύσαμε σας λέω!!!

Μαράκι εγκυούλα πως τα πας?

Βικάκι αναμένω νέο άρθρο στο μπλογκ σου! μας κακόμαθες και τώρα δεν γράφεις!ασε τις μπουγάτσες και πιάσε το πληκτρολόγιο!!!!

Άννυ φίλη τωρα που κάθομαι σπίτι σκέφτομαι ποσο ωραία περνούσαμε τόσους μήνες,αραχτες,αγκαλιά με το λάπτοπ,σαν φοράδες να τρώμε τα πάντα και να κουτσομπολεύουμε!χαχα! τι καλά ήτανε!

δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω! Ειρηνάκι εσύ πως είσαι?

σήμερα έχω να σκουπίσω/σφουγγαρίσω/να φτιάξω κεφτεδάκια....ουφ! πολλά-πολλά που λέει κ η Σάνη! η οποία δε τα λέει Σαλονικιώτικα! τι κάνεις παιδί μου?"καΛΛά-καΛΛά!!!" πόσα δελφίνια είδαμε στο πάρκο? "ποΛΛά-ποΛΛά" χαχα~!!!! λοιπον φτανει το κουκουβάγισμα,πάω να κάνω μπάνιο! φιλιά τα λέμε μετά πάλι!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Hello girlies

Αννυ γουελκαμ μπακ! Που ειναι οι φωτο καλε?

Χριστινα κοιτα μη μας μαγαρισεις την "περιουσια" του Σταθη......χιχιχι Ειμαστε και τοσες νυφες σε αναμονη...

Βλεπω τα μωρουλια μας αναρρωνουνε

Δεν εχουμε κανενα φοβερο νεο εμεις, πανω κατω τα ιδια

Ο Β ερχεται κομματια απο τη δουλεια και εκνευριζομαι λιγο γιατι ουτε με τα μικρα ασχολειται ουτε καμια φοβερη βολτα παμε

θελω δουλειαααααααααααααα

Δε μπορω αλλο μες το σπιτι. Ιδιως τωρα που χειμωνιαζει και περιοριζονται και οι ξορμησεις μου με τα παιδακια μου--------τσιτα τα νευρα

φιλακια μανουλο-παιδακια

QuW0p3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανουλομανουλίτσες και τα μπουμπουκάκια μας!!!

Εμείς σήμερα αργήσαμε να ξυπνήσουμε, σηκωθήκαμε στις 9 γιατί ο μικρός ξύπνησε κατα τις τρεις με βηχαλάκι. Του έδωσα λίγο νεράκι, τον πήρα λίγο μαζί μου και αποκοιμήθηκε....!!!

Εχθές είχε πραγματικά πολύ ωραία μέρα φύγαμε κατα τις έντεκα με ένα φιλικό μας ζευγάρι με τα δυο παιδάκια τους και πήγαμε Πάρνηθα. Ανεβήκαμε τελεφερικ για να το δούν τα παιδιά, καλά τα μικρά ο Στάθης και ο Γιωργάκης που ήταν στην ίδια ηλικία δεν νομίζω ότι καταλάβανε και πολλά αλλά χαιρόντουσαν...η μεγάλη που είναι τρία το κατάλαβε...!!!

Μετά πήγαμε και φάγαμε στο Μπάφι στο καταφύγιο, ήπιαμε καφέ, είδαμε ελαφάκια και κάναμε βολτούλα...superrrr!!! σας το συστήνω είναι πολύ όμορφα όσο κρατάει ο καιρός με ήλιο γιατί μετά δεν νομίζω με το κρύο ότι θα μπορέσετε να το ευχαρηστηθήτε με τα ζουζούνια ......Ξεφύγαμε λίγο!!!

Τώρα περιμένω τα αντράκια γιατί έχουν πάει στην πεθερά μου για να πάμε καμιά παιδική χαρά...ευτυχώς εγω σηκώθηκα πιο νωρίς και έχω έτοιμο φαγητό, έκανα χοιρινό λεμονάτο με καροτάκι, μανιταράκια,πιπερίτσα που θα το συνοδεύσω με ρυζάκι και γαύρο ριγανάτο....ότι θέλουν να φάνε!!!

Ειρηνάκι μου υπομονή και συγκράτησε τα νεύρα σου, δυστυχώς όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα με το παραμικρό ξεκινάν οι καυγάδες.....πρέπει εμείς με τον τρόπο μας να μπορέσουμε να μην μας καταβάλουν αυτά διότι μετά θα μας πάρει η κάτω βόλτα....ψυχραιμία....πάρε τα ζουζούνια σου και πηγαίνεται κανα πάρκο καμιά παιδική χαρά και αν δεν έχετε λεφτά για ταβλερνα το φαγητό σας πακετάκι και βουρ για πικ νικ. Υπάρχουν λύσεις αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και καλή παρέα....Για πικ νικ είναι ωραία στην Πάρνηθα έχουν τραπέζια και καρέκλες και επίσης είναι όμορφα και στα Βασιλικά ανάκτορα στους θρακομακεδόνες.....

Angolina μου ωραίο το εργακι???? Την Χρυσανθούλα την φίλησες απο μας??? Να είστε καλά και να περνάτε καλά?? μήπως να κανονίσουμε κανα σουαρέ στο σπίτι μου??? ειμαι ανοιχτή θέλετε το Σάββατο που μας έρχεται???

μμμμ διάβασα μπουγάτσα με κρέμα...χρυσοχέρα μου εσύ?? στείλε κάνα κομματάκι και σε μας καλέ???? χαίρομαι που είστε καλά σε φιλώ....!!!

οι υπόλοιπες τι κάνετε βρεεεεε ξυπνήστε...!!!

γεια σας μανουλες! τι κανετε? πολλα αρρωστουλικα μωρακια αυτο τον καιρο,ε? περαστικα σε ολα!

Μαρακι τι ηταν αυτο που τραβηξε η Αθηναουλα σου? :( περαστικα της! μπραβο κ για την υπομονη σου, εργαζομενη μανουλα. αλλα κ ο αντρας σου πρεπει να εχει πολλη υπομονη για να καθεται με τη μικρη. εμενα αν καθισει μια ωρα με τον μικρο αρχιζει κ ξεφυσαει κ με ρωταει πως τον αντεχω ολη μερα!

Δημητρα περαστικα στην μπεμπουλα σου! κριμα γμτ τοσο μικρουλα κ να τα περναει ολα αυτα.

Δεσποινακι περαστικα σε σενα κ στον αντρουλη σου! δυσκολη φαση να αρρωσταινουν κ οι δυο κ να εχεις κ ενα μωρο που ολη μερα ειναι πανω-κατω!

Ελισσαβετ κ μεις ολη τη μερα μαζι την περναμε. το πρωι βγαινουμε παντα βολτουλα,εκτος,αν βρεχει,μετα γυρναμε στο σπιτι, μεγειρευω, τρωμε, παιζουμε λιγακι κ κοιμομαστε. το απογευμα ειναι πιο δυσκολα αλλα μπορει να βγουμε μια συντομη βολτουλα μετα παιζουμε με τα παιχνιδια, μπανακι, γαλατακι κ υπνο. κ ετσι περνανε οι μερες σαν νερο. δυσκολες ειναι μονο οι μερες που βρεχει γιατι βαριεται κ γκρινιαζει.

κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα. αυτες τις μερες ειχαμε μονο λιγη γκρινια γιατι εσκασαν ταυτοχρονα οι 2 πανω κυνοδοντες, προχθες καναμε κ το εμβολιακι μας. εσεις κανατε το εμβολιο της γριπης? οσο για τον υπνο κ μενα ξεσκεπαζεται αλλα το κορμακι του ειναι ζεστο. σκεφτομαι κ εγω να του παρω υπνοσακο. θα δουμε...

φιλια πολλα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Τι κανετε εξαφανισμενες μανουλες?

Τα παιδακια αναρρωσανε?

Εγω εχω παλι οδοντιατρο το απογευμα..........και να ξερατε ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ :(

Χριστινα, εκει τα περι Παρνηθας τα ξερουμε και παλια πηγαιναμε και συχνα

Ειναι και μια λιμνη κοντα στη Βαρυμποπη με ελαφακια, παπιες κλπ...

Ο λογος ομως που τα παιρνω στο κρανιο ειναι οτι ο Β ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ

Εμεις με τα μικρα γυρναμε σε κουνιες, παρκα κλπ Αλλα οποτε ειναι σπιτι, μονο να ξερενεται στον υπνο θελει :mad: :-x :mad:

Δεσποινα για το εμβολιο της γριπης που λες ----- εμεις δεν το κανουμε γιατι ειμαστε και οι τρεις στο σπιτι---- αλλα θυμαμαι την παιδιατρο μας να ειναι κατηγορηματικη πως αν παει ο Στελιος παιδικο, θα πρεπει να το κανουν και τα δυο!

Που ειστε ολες καλεεεεεεε??????

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...