Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και κάτι για να κάνουμε κέφι.....

http://supermommies-online.blogspot.com/2011/10/blog-post_13.html

Ri4PDOF_KxM

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί

Στίχοι: Γιώργος Σκούρτης

Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος

Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρης & Μαρία Δημητριάδη

''Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί

τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί

κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές

την πρώτη μέρα

αδέρφια πήραν οι οχτροί

κι εμείς κοιτούσαμε τις κοπελιές

την άλλη μέρα

φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί

κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά

την τρίτη μέρα

σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί

κι εμείς τα πήραμε για φυλαχτά

την άλλη μέρα

μοιράσαν δώρα οι οχτροί

κι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά

την πέμπτη μέρα

κρατούσαν δίκιο οι οχτροί

κι εμείς φωνάζαμε ζήτω και γεια

σαν κάθε μέρα''

...................................................................

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μάνες. Πως είστε; Συγνώμη που χάθηκα αλλά τρέχω και δεν φτάνω με τα μικρά μου αρρώστησαν. Ο Νικόλας ευτυχώς το ξεπέρασε γρήγορα αλλά η μικρή μου ακόμα ταλαιπωρείται. Είναι στη 12η μέρα και σίγουρα θα συνεχίσουμε την θεραπεία μέχρι την Τετάρτη οπότε και θα την ξαναδεί η γιατρός. Ως τώρα την έβλεπε κάθε 2 μέρες αλλά ευτυχώς δείχνει σημάδια βελτίωσης. Το καλό είναι ότι κόψαμε την κορτιζόνη που της δημιουργούσε απίστευτο εκνευρισμό.

Αυτά τα νέα μας.

X4pTp3.png

Kαλησπέρα σε όλες αν και ειναι πρωτες πρωινες ωρες και τωρα το σπιτι εχει ησυχια

Αντζυ ειναι παρα πολυ λυπηρο αυτο που συνεβηκε. Και εμεις μην νομιζεις ψιλοδουλευουμε αλλα στην ουσια στην ημιανεργια ειμαστε. Τουλάχιστον να παιρενετε το επιδομα κατι ειναι κ αυτο ετσι δεν ειναι???? Η κατασταση γενικως ειναι αοελπιστικη.........

Βικυ περαστικα σας Εχω την εντυπωση οτι μας ψιλοφερνει και εμας οικογενειακώς ξωφαλτσα γαστρεντεριτιδα. Η μικρη 2-3 φορες εκανε διαροια --οχι κ στην ποσοτητα που μας περιεγραψες βεβαια(τι τραβηξε και το Λουσακι!!) και ενα πολυ μικρο εμετουλη. Εμας τους μεγαλους όλο κατι κοψιματακια νιωθουμε στην κοιλια μας αλλα μεχρι εκει..Θα δειξει:?:???:

Δημητρα περαστικα στα παιδακια σου. Θα εχεις πελαγωσει.... Βροχιολιτιδα ειχε περασει και η δικια μου και καναμε και εμεις μασκα και πηρε κει αντιβιωση... Δεν ειναι πολυ σοβαρο μωρε αλλα ειναι που ειναι πολυ μικρουλα ακομη η Χαρουλα. Κορτιζόνη γιαιτ πήρε όμως?????

Μαρία ενταξει με την εγκυμοσυνη?????κουραζεσαι ε?????? Κοιτα να προσεχεις:-P

Εμεις σχετικα καλα--αν εξαιρεσουμε οτι συνεχεια σκεφτομαστε τα οικονομικα..:mad:

Η μικρη μας ολο πετάει κατι λεξουλες στο ασχετο με το δικο της τροπο. Παιρνει το τηλ και λεει: Νιεεεε Νιεεεεε μπαμπα μαμα κ μετα γελαει.....

καλημέρα μάνες!!!

παλιόκαιρος σήμερα ρε γμτ, και προχτές έλεγαν ότι σήμερα το μεσημέρι θα έχει λιακάδα και 27 βαθμούς.... χαχαχαχα, μα να πέφτουν ΠΑΝΤΑ τόσο έξω? τς τς τς...

Και εμείς κάνουμε λιστούλα για s/m, ο μπαμπάς γκρεμίζει, υπέροχο το σάββατό μας ε? Τουλάχιστον το μεσημεράκι θα πάμε μια ωραία βολτίτσα!

Βασιλική μου Νιεεεεε???? χαχαχα πολύ καλή!! Ότι και να λένε είναι τρέλα τα ανθρωπάκια μας!!!

Πάμε να ετοιμαστούμε, σας αφήνω με ένα γράμμα αγανάκτισης......

http://supermommies-online.blogspot.com/2011/10/blog-post_15.html

Φιλάκια, ότι και να κάνετε, καλά να περάσετε!!

GaiGp3.png

Μανουλίνια καλησπέρα. Καιρό είχα να μπω αλλά δεν γράψατε και πολλά οπότε σας διάβασα όλες! Δημητρούλα μου, περαστικά στην Χαρουλίνα σου. Τι πάθατε κι εσείς μωρέ παιδάκι μου. Κουράγιο μανουλίτσα και περαστικά άμεσα!

Μαράκι, χαίρομαι που όλα ήταν τέλεια στην αυχενική. Μιά τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το υπέροχο πλασματάκι σας!

Μπράβο σε όλα τα μωράκια για τα λογάκια τους και τα σκέρτσα τους. Πραγματικά μοναδικές οι στιγμές μαζί τους. Τώρα που μπορείς να συννενοηθείς είναι τόσο πιό όμορφα και χαριτωμένα όλα. Να'ναι πάντα γερά τα παιδάκια μας και να μας κάνουν πάντα χαρούμενους και υπερήφανους.

Εμείς καλά γενικώς. Πέρασα μιά ψιλοκρίση νεύρων στη δουλειά αφού το αφεντικό με είδε πνιγμένη και μου λέει να φτιάξω λίστα με τις εκκρεμότητές μου. Έφτασα τις 146 εκκρεμότητες στην λίστα μου και την επόμενη μέρα το πρωί μέσα σε μισή ώρα από το τηλέφωνο μου είχε προσθέσει άλλα 7 πράγματα να κάνω. Ήμουν τόσο στρεσσαρισμένη και φρικαρισμένη και με πήρε ο Κ. τηλ. και μου είπε ότι πρέπει να γυρίσω νωρίς στο σπίτι γιατί η μαμά του έκανε εγχείρηση καταρράκτη και η δική μου αρρώστησε και θα ήταν μόνος του όλη μέρα με την μικρή. Είχε δίκιο κι εκείνος αλλά κι εγώ με τόση δουλειά κάθε μέρα φεύγω μετά τις 19:00 και πάλι δεν προλαβαίνω. Αυτό το τηλ/μα σε συνδυασμό με τα προηγούμενα ξεχείλισε το ποτήρι και δεν άντεξα. Λέω θα τον πάθω τον νευρικό κλονισμό. Τελικά με πήραν χαμπάρι οι συναδέλφισσές μου και κάπως με ηρέμησαν. Ευτυχώς και η μικρή ήταν σχετικά ήσυχη εκείνη την μέρα και δεν με ξαναενόχλησε ο Κ.

Την επόμενη όμως την τσίμπησαν κουνούπια στο πρόσωπο και στις παλάμες. Μιλάμε για τεράστια σημάδια και τρελή φαγούρα το καημενάκι. Και στα σημεία αυτά δεν μπορούμε να βάλουμε τίποτα γιατί τρίβει τα μάτια της και μπορεί να βάλει κρέμα στα μάτια. έτσι την δεύτερη μέρα που ο Κ. την έβγαλε μόνος του ταλαιπωρήθηκε γιατί η μικρή ξυνόταν τρελά και είχε πολύ γκρίνια. Ήθελε συνέχεια αγκαλιά. Ευτυχώς ήταν Παρασκευή και όσο να'ναι η ψυχολογία είναι πιό ανεβασμένη. Λες μιά μέρα είναι, αύριο είναι Σάββατο. Το βράδυ βεβαια μας άλλαξε τα φώτα γιατί τρωγόταν και ξύπναγε συνεχώς. Παρ'όλο που τις δώσαμε σιρόπι fenistil το καημενάκι υπέφερε όλη νύχτα. Δεν ήθελε ούτε στο κρεβάτι μας. Μόνο πάνω μου ήθελε. Πολύ ταλαιπωρία κορίτσια. Ελπίζω σήμερα να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Σας αφήνω να πάω για ύπνο μπας και προλάβω λίγο να κοιμηθώ.

Σας φιλώ όλες και τα μωράκια. Περαστικά σε όλους τους αρρωστούλιδες. Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαμαδες και μωράκια!

Πώς είστε; Εμείς περάσαμε ένα αρρωστιάρικο σκ, εγώ κι ο Τάσος με γαστρεντερίτιδα, η μικρή ευτυχώς την γλίτωσε αλλά επειδή κανείς δεν είχε δύναμη να ασχοληθεί μαζί της ήταν μέσα στην γκρίνια και τα νεύρα. Εγώ ακόμη δεν έχω συνέλθει εντελώς, πονάει το στομάχι μου κ νιώθω πτώμα αλλά ήρθα γραφείο.

Δήμητρα πως είναι η Χαρά;

Μαράκι ψυχραιμία, περνάς δύσκολα κι εσύ αλλά τι να κάνουμε!

Σας φιλώ όλες εξ αποστάσεως μην σας κολλήσω!

mWsZp3.png

Φιλενάδες καλημέρα.

Περαστικά στα αρρωστουλίνια μας.

SOS!!!!!!!!! Ψαχνω ένα υπνόσακο για τον μικρό.Όλη νύχτα είναι ξεσκέπαστος και σήμερα το πρωί ήταν παγωμένος!!!!

Θέλω κάτι με πόδια όμως γιατ΄αποκλείεται να βάλει αυτόν που΄είναι σα σακί.

Ξέρετε τίποτα;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Φιλενάδες καλημέρα.

Περαστικά στα αρρωστουλίνια μας.

SOS!!!!!!!!! Ψαχνω ένα υπνόσακο για τον μικρό.Όλη νύχτα είναι ξεσκέπαστος και σήμερα το πρωί ήταν παγωμένος!!!!

Θέλω κάτι με πόδια όμως γιατ΄αποκλείεται να βάλει αυτόν που΄είναι σα σακί.

Ξέρετε τίποτα;;;;

καλημερα μανουλες και περαστικα σε ολους!

επισης ΥΠΟΜΟΝΗ σε ολες για ΟΛΑ! (τα λεει η νυφη να τα ακουει η πεθερα..-ετσι δεν λεει η παροιμια?_

Ελισσαβετ εχω το ιδιο προβλημα!ολο ξεσκεπαζεται,ευτυχως ομως εγω ξυπναω απο συνηθειο συχνα στην διαρκεια της νυχτας κ παω κ την βλεπω,αλλα οσο να ναι μενει καποια ωρα ξεσκεπαστη.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας!

Τί κάνετε; Εύχομαι όλοι να είστε καλά, γιατί πολλές αρρώστιες ακούω... Περαστικά στους ταλαιπωρημένους και καλό κουράγιο σε όσους ταλαιπωρούνται με τα εργασιακά, είτε αυτά είναι ο φόρτος εργασίας είτε ακριβώς το αντίθετο!

Δεν έχουμε σπουδαία νέα, μόνο οτι είμαστε σε χειμερινή διάθεση, στρώσαμε χαλιά και χουχουλιάζουμε! Ο Θοδωρής όταν τα είδε στρωμένα ξάπλωνε μπρούμητα επάνω τους και καθόοοοοταν... Ακόμη το κάνει πότε πότε!

Περάσαμε και μια εβδομάδα με μύξες, ορούς και μυξοσκουπάκια αλλά ευτυχώς μετά τις πρώτες φορές που ούρλιαζε, φτάσαμε σε ένα σημείο που βάζει το ρύγχος στη μύτη του και το κρατάει εκεί ενώ εμείς ρουφάμε! :shock: :shock: :shock: :shock:

Μεταλλάχτηκε το παιδί μου σας λέω! :tongue:

Για τον υπνόσακο δείτε εδώ: Έχει δύο, ο ένας είναι μοντέρνος και ο άλλος άλλης δεκαετίας αλλά αν βολεύει δεν παίζει ρόλο! Σαν το δεύτερο έχω δει σε καταστήματα με βρεφικά στη Θεσσαλονίκη, φαντάζομαι παντού σε συνοικιακά θα βρείτε!

Άννη, κορίτσι μου, τί να πω! Αμάν έκανες να κοιμηθείς και τώρα ξυπνάς από μόνη σου?!? :shock::D:shock::D

Περαστικά και πάλι σε όλους που είναι άρρωστοι, Δέσποινα, Τάσο, Χαρά, και Βικο-οικογένεια! :D Να γίνετε γρήγορα περδίκια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Εμείς είμαστε τα ίδια. Συνεχίζουμε κανονικά τη θεραπεία στη μικρή με μάσκες και mucosolvan. Βασιλική την κορτιζόνη την έπαιρνε μέσω κάτι σταγόνων για να δυναμώσουν τα πνευμονάκια της. Ηταν να πάμε και μια βόλτα στους δικούς μας στην Πάτρα αλλά δεν μας αφήνει η ντοκ. Και γενικά μας λέει ότι για 6 με 8 βδομάδες πρέπει να την προσέχουμε πολύ, όχι σε κόσμο, μόνο σε ανοιχτούς χώρους κλπ.

Να ευχηθώ περαστικά σε όλα τα ζουζουνάκια. Φιλιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Eλισαβετ εμεις ηδη χρησιμοποιουμε τον κλασικο υπνοσακο που μπαινουν ξεχωριστα τα χερια και ξεχωριστα τα ποδαρακια--μπορει να κεινειται να περπατα οτι θελει μπορει να κάνει. Ειναι πολυ ζεστος και βολικος!!!!!!

Μαρία μου πρεπει να περνάτε ζορια. Ποσο καταλαβαινω εσενα με την τρομερη πιεση που περνας στη δουλεια κυριως αλλα και απο την πιεση που σου μεταφερει ο αντρας σου χωρις να το θέλει.Εχεις πολυ μεγάλο δικιο. Αλλα πώς ακομα αντεχει κ ο αντρας σου να κάθεται με τηη μικρη τοσες ωρες ειναι αξιο λόγου --για αντρα ακρως ασυνηθιστο !!!!!!!!!. Σπάνια βρισκεις αντρες να το κάνουν Οποτε προσπαθησε λίγουλάκι να τον δικαιολογησεις!! Εμενα ο αντρας μ αν και εχει υπομονη κ τα παέι πολυ καλα με το παιδι--ακομη και να μην εχει καθολου δουλεια στο γραφειο του προτιμάει να πάει να καθεται εκει παρα να ειναι με τη μικρη στο σπιτι γιατι κάπως του φαινεται να λειπω εγω και αυτος να φροντιζει τη μικρη!!!!!!!!! Ετσι εχει μαθει απο το ασπιτι του. Ειναι η κοινωνια βλεπεις που εχει δωσει ετσι τους ρολους:cry::cry:

Καλήμερα Μανούλες!!!

Τα περαστικά μου στα μικράκια!!

Μαράκι μου υπομονή...ξέρω είναι δύσκολα

Και έγω μια απο τα ιδια!!!

Άπο τον άνδρα μου καμιά βοήθεια

Εχώ ένα 9ωρο το πρωι στην δουλεια, το βράδυ στο σπίτι, + το eshop + την μικρή χίλια κομμάτια

k30rm7.png

καλημέρα σε όλους!

είναι αρκετά πρωί ακόμα,ας θυμηθούμε τις παλιές,φουλ μέρες του καφέ μας με καφεδάκι και μαφινς!

12.jpg

Muffin-me-sokolata.jpg?1291906659

τι μου κάνετε?

δουλεύετε σήμερα?

θα είναι μια δύσκολη μέρα η σημερινή.........

Βίκη πως είναι η Λούση τώρα?άρχισε να τρώει παλι κανονικά?

Δήμητρα ελπίζω να είναι καλύτερα η Χαρά και να το ξεχάσετε γρήγορα όλο αυτό...

Μαράκι πως είναι η Αθηνούλα με τα σπυράκια?όσο για την κρίση νεύρων,είναι απόλυτα κατανοητή με το ζόρι που περνάς...καλή δύναμη..

Δέσποινα είσαι καλύτερα εσύ?η μικρή καλά?

Ελισάβετ για τον υπνόσακο ψηφίζω δαγκωτό mothercare!έχει διάφορους τύπους,και φλις και βαμβακερούς,εμείς έχουμε τον βαμβακερό,είναι σούπερ σε ποιότητα,μακάρι να έβγαινε και σε μεγέθη για μεγάλους:tongue::tongue::tongue:

Άντζυ!!!!!μπες!!!!

και πες μας αν έχεις νέα από τη Νικολ μας.

η Ειρήνη που είχε θέμα με το στομάχι δεν έχει μπει καθόλου,μακαρι να είναι οκ τώρα.

Μαρία καλή δύναμη και σε σένα με το φουλ πρόγραμμα.

και η Γεωργία μου είναι μπουκωμένη αρκετές μέρες τώρα,ελπίζω να της περάσει σύντομα,να μην ταλαιπωρείται έτσι...

καλά χθες με έστειλε αδιάβαστη,είχε έρθει η αδερφή μου και μου είπε οτι άκουσε στο ραδιόφωνο το τραγούδι του Αλκίνοου''δε μπορώ''και αρχίσαμε να το τραγουδάμε μαζί και αφού μας παρακολουθούσε και γελούσε για λίγο,κατάφερε να πεί τη λέξη''άλλο'',καταχάρηκε και μετά άρχισε να τραγουδά μαζί μας με δικά της λόγια,αλλά με καημό απίστευτο....τρελάθηκα,πρωτη φορά το έκανε!κατασυγκινήθηκα!γελούσα κια έκλαιγα μαζί...χάρηκα τόσο πολύ που το πρώτο ταργούδι που τραγούδησε ήταν του Αλκίνοου μου.....

να είστε όλοι καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

γεια σας φίλες μάνες! χαθήκαμε πάλι,κάθε μέρα μπαίνω και πάω να γράψω και τελικά δεν..είμαι κρυωμένη κι εγώ κι ο Κωστής,συνάχι,μπούκωμα και τα συναφή! η Χρυσάνθη την έχει γλυτώσει προς στιγμήν με μυξούλες μονο.Δημητρούλα μου πως είναι τα παιδιά? ρε τι τραβάς η μάνα και τα δυο άρρωστα..περαστικά και γρήγορα!

Μαράκι η κοιλίτσα πως πάει? φουσκώνει? τι της λες της Γεωργίας? αχ μωρέ έμαθε και Αλκίνοο! άντε να μας πει και το θα μαι κοντά σου όταν με θες που μου αρέσει πολύ!

οι υπόλοιπες πως είστε μάνες,που έχετε χαθεί?

εμείς καλά,σπίτι,δουλειές κτλ.βαρεμάρα και καθημερινότητα αλλά εχω την Σάνη να μου αποσπά ολημερίς την προσοχή! ρε παιδιά να σας πω ,το κάνει κανενα αλλο παιδάκι αυτο...να λύνεται στο αμάξι στο κάθισμα?? και αν ναι,τι κάνετε?τωρα τελευταια το χει κανει αρκετές φορές κι ας έσφιξα τις ζώνες ,εκείνη κατεβάζει τους ώμους και τα βγάζει..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μανουλίτσες καλησπέρα. Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση. Κρίση ήταν και πέρασε...Η δουλειά παραμένει πιεστική αλλά το πήρα λίγο χαλαρά πριν σαλτάρω τελείως.

Μαράκι, τι κάνει η κοιλίτσα? Καλά, απίθανη η Γεωργίτσα, μεράκλωσε με τον Αλκίνοο ε?

Μαρία (μαρακιους) κουράγιο κι εσύ. Μεγάλο λούκι τραβάς! Πώς τα προλαβαίνεις όλα?

Α, θέλω ένα σκουφάκι κουκουβάγια. Αυτό χωρίς τα κορδονάκια (μήπως δεν το καταλαβαίνει και το κρατάει στο κεφάλι της). Μήπως να βρεθούμε προς Γλυφάδα κάποια στιγμή το ΣΚ? Στείλε μου με π.μ το τηλ. σου.

Αντζούλα, κι η ΑΘηνά το κάνει αυτό με τις ζώνες εδώ και καιρό. Περνάει τα χέρια της από μέσα και τα βγάζει απ'έξω απ΄τα λουριά. Μιά ιδέα που είδα κάπου είναι ένα πλαστικάκι που είναι για να κρατάς τις ζώνες κολλημένες μεταξύ τους. Έτσι δεν μπορούν να της βγάλουν. Όμως στο Τζάμπο δεν το βρήκα. Ίσως στα άλλα καταστήματα με μωρουδιακά.

Δημητρούλα, ελπίζω να'ναι πολύ πολύ καλύτερα το Χαρουλίνι σου και να μην ξαναπεράσει τίποτα τέτοιο! Πες μας νέα!

Η Αθηνούλα ακόμα έχει τα σπυράκια από τα κουνούπια αλλά ευτυχώς την τρώνε πολύ λιγότερο. Πέρασε την Δευτέρα και γαστρεντερίτιδα με απανωτούς εμετούς, 9 στο σύνολο, μέσα σε 2 1/2 ώρες! Ξεκίνησε στις 7 το πρωί, χωρίς να'χει πιεί γάλα, και έβγαζε μόνο υγρά. Η γιατρός μας είπε να περιμένουμε 3 ώρες αφού σταματήσουν οι εμετοί και να ξεκινήσουμε νερό με το κουταλάκι. Έτσι και κάναμε και δεν ξανάκανε εμετό. Ευτυχώς δεν της γύρισε σε διάρροια οπότε ψιλοκαλά το πέρασε θα έλεγα.

Αυτά μανολίνια. Σας φιλώ και σας καληνυχτώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...