Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας !

Ανδριάνα καλό ταξίδι να έχετε! Καλά να περάσετε!!

Εμείς τελικά πήγαμε στη γιατρό να δείτε τα μωρά μου. Ο Νικόλας ήταν λίγο καλύτερα κι έτσι θα τη βγάλουμε μόνο με Mucosolvan.

Η μικρούλα μου όμως έχει τελικά ακροαστικά, ήπια βροχιολίτιδα και αρχίσαμε μάσκες, κάτι σταγόνες και τη Δευτέρα θα πάμε να την ξαναδεί. Σκατούλες...

101594.gif

Καλημέρα εύχομαι να περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθούν άλλο τα ζουζουνακια σου!...:P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα ρε φιλενάδα μου, μην μου στεναχωριέσαι και να δεις ότι θα γίνει περδίκι σε χρόνο μηδέν και η Χαρούλα μας και ο Νικόλας. Όλα θα πάνε καλά!!

Φιλάκια πολλά, και σιδερένιοι!!

Καλησπέρα και από εμάς μανούλες!!!

Εμείς διανύουμε ένα 2ήμερο που τρώμε συνέχεια, και λέμε συνέχει μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα ........ουφ, μπαμπά δεν έχει στο πρόγραμμα?

Εν το μεταξύ ενώ έχω δηλώσει στον σταθμό ότι κόψαμε την πιπίλα, είχα αφήσει στην τσάντα που μένει εκεί μια εφεδρική. Έχω την εντύπωση ότι της την δίνανε όλη την εβδομάδα γιατί είχε αυτά τα σπιθουράκια γύρω από το πρόσωπο. Οπότε, σήμερα το πρωί πήγα και την πήρα από την τσάντα, και το μεσημέρι μου λένε αμαν που της έκοψες από τώρα την πιπίλα.... Περιττό να σας πώ ότι σήμερα σπιθουράκια δεν είχε. Τυχαίο?

Όνειρα γλυκά σε όλους και όλες,

Καληνύχτααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και σε σενα μανούλα και σε όλες τις μανούλομανουλίτσες μας....ρε κορίτσι δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε??? η δουλειά τους είναι να κρατάνε τα παιδάκια, να παίζουνε, να τα αγαπάνε, να τα προσέχουν κλπ κάνω λάθος? σε αυτή την ηλικία δεν έχει και πολλές απαιτήσεις! τι κακό είναι δηλαδή μια μαμά να θέλει να απαλλαχτεί από το βραχνά πιπίλα νωρίς και το λέω έτσι γιατί εμένα η μανούλα μου είδε και έπαθε να μου βγάλει την πιπίλα...γι αυτό και γω φοβάμαι με τον Σταθάκι και προσπαθώ να την έχουμε μόνο στον ύπνο....Τέλος πάντων μην μακρηγορώ απλά με χαλάει αυτό και σκέφτομαι ότι του χρόνου θα πάει και μένα παιδικό και αν υπάρξουν τέτοια μικροπροβλήματα δεν ξέρω πως θα κρατηθώ να μην βρίσω καμία...

Καλημέρα και πάλι σας κερνάω και το Κυριακάτικο πρωινό νωρίς-νωρίς γιατί σήμερα το μεσημέρι περιμένουμε ένα ζευγάρι φίλους με ένα αγοράκι στην ηλικία του Σταθάκου και θέλω να μαγειρέψω....Ωραία θα παίξουμε κιόλας, έχω πάρει και mac queen για δύσκολες ώρες μμμμ καλά θα είναι!!!

Φιλάκια Πολλά:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα από το σπίτι μας σήμερα...έχω με πυρετό το Σταθάκι images?q=tbn:ANd9GcRUppeDCdyIFcSow8PmkK8UNtKcj87ZqCSweP6VTcvc4uSsEsQWi20ISgFmκαι έτσι δεν πήγα γραφείο...Το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε πολύ γιατί ανέβαινε ο πυρετός και είχε κρυάδες...Αυτά απο εμάς ελπίζω να συνέλθει γρήγορα γιατί οι εποχές δεν είναι για απουσίες στο γραφείο!

Φιλάκια πολλά και καλή σας μέρα...

good_morning_2.gif

Καλημέρα κι από μένα.

Καταρχήν περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια.Καλά καλά δεν μπήκαμε στο χειμώνα και αρχίσαμε........

Εμείς δόξα το Θεό είμαστε καλά, πήζουμε τα απογεύματα μέσα στο σπίτι γιατί έχει κρύο και βλέπουμε (ναι, το ομολογώ) DVD με τα ζουζούνια για να περάσει η ώρα.....

Βαρέθηκε κι αυτό μωρέ μέσα στο σπίτι, αλλά τί να γίνει.Τώρα δύσκολα, πάμε κανα supermarket και τετοια.Παιδότοπους τους αποφεύγουμε....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

τι κάνετε χαμένες μου μανούλες?????

εύχομαι να είστε καλά και εσείς και τα παιδάκια σας.

αχ Χριστινάκι ούτε τα large πρωινά σου δε στάθηκαν ικανά να μας εμφανίσουν:rolleyes:

Δήμητρα πως είναι τώρα τα μικρά?ελπίζω καλύτερα!δε φαντάζομαι ζόρι με δύο παιδάκια άρρωστα...θέλει κότσια,ε?μακάρι να είναι ήδη καλά και αν είναι δυνατόν να μην το ξαναπεράσετε τουλάχιστον για φέτος..

όσο για τα χέρια,ξέρω,είναι δράμα...το είχα κι εγώ πέρσι και ναι,το καυτό νερό και το dettol είναι οτι χειρότερο.και φέτος το έχω αλλά σε μικρότερο βαθμό ευτυχώς.τα ήπια σαπούνια,όπως είπες και η ενυδάτωση είναι το μόνο που λίγο βοηθάει.

Χριστινάκι περαστικά στο Σταθούλη,εύχομαι να έχετε ένα ήρεμο βράδυ και αύριο να είναι περδίκι κι εσύ να επιστρέψεις στη δουλειά.

Αντζούλα που είσαι???τι κάνεις,πως είσαι?μπες να μας πεις οτι είσαι οκ και δε μασάς.σου είχα στείλει ένα μήνυμα την Κυριακή και καταλαβαίνω οτι μπορεί να μην έχεις όρεξη για ψιλοκουβεντούλα-αν δε χτύπησε πάλι ο δαίμων των κινητών μας ;)τι κάνει το Χρυσανθάκι????

μήπως έχει καμιά σας νέα από την Αναστασία και τη Νικόλ μας??????????μακαρι να έχουν επιστρέψει ήδη στο σπιτάκι τους...

Ελισάβετ όλοι το ίδιο έχουμε πάθει τώρα που μαζευτήκαμε μέσα...κι εμείς εδώ και λίγους μήνες βλέπουμε ζουζούνια κι ενώ στην αρχή είχα αμφιβολίες για το αν είναι νωρίς,μήπως τη φοβίζει κάποια εικόνα κτλ,με τον καιρό κατάλαβα πόσο καλά περνάει όταν τα ακούει,φωνάζει από τον ενθουσιασμό της και έτσι της επιτρέπω να βλέπει μισή ωρίτσα κάθε μέρα,αν και η γιατρός μου είχε πει καθόλου τηλεόραση:cool:

εμείς είμαστε καλά,η Γεωργία μια χαρά,χθες κάναμε και εμβόλιο.η γιατρός πρότεινε λόγω και της δικής μου εγκυμοσύνης να κάνει το αντιγριπικό,αλλά δε θα της το κάνω....έκανα και την αυχενική και όλα είναι καλά δόξα το Θεούλη!η ναυτία κτλ συνεχίζουν,κουράζομαι εύκολα και όταν έχω την ευκαιρία να κοιμηθώ συνήθως είμαι χάλια και δε μπορώ να κοιμηθώ,κλαψ.ας πάνε όλα καλά και θα περάσει κι αυτό.

Η Ελισάβετ19..που είναι έγκυος δεν έχει ξαναμπεί,ε???

να σας ρωτήσω,τα μικρά σας τρώνε όλα τα φαγητά?????εμένα δεν τρώει καθόλου όσπρια και λαδερα και πολύ στενοχωριέμαι..είναι πολύ φαγανή γενικά και περνάει διάφορες φάσεις,άλλοτε τρώει μανιωδώς ζυμαρικά,άλλοτε ούτε να τα δεί,αλλά δεν μου αρέσει που δεν τρώει φακές,φασόλια,αρακά και από τότε που σταματήσα να της τα αλέθω δεν τρώει ούτε λαχανικά βραστά,εκτός από χόρτα.και δεν δέχεται με τίποτα ούτε να τα δοκιμάσει,ακόμα κι αν δεν έχει τίποτα άλλο να φάει...δεν επιμένω,την αφήνω να βλέπει εμας να τα τρώμε και ελπίζω οτι καποια στιγμή θα παρακινηθεί να μας μιμηθεί.

όνειρα γλυκά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημέρα μανουλίτσες μου!!! τι κάνετε?σας έχασα τελείως,αλλά μια η Χρυσάνθη με τις τρέλλες της,μια οι δουλειές,μια η έλλειψη όρεξης,δεν μπήκα καθόλου..

Μαράκι μου ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες,δεν είχα κάρτα να σου απαντήσω! καλά είμαστε μωρέ,κάπως θα την περάσουμε,δεν γίνεται να πεθάνουμε κιόλας!!εξάλλου με 1000 εισόδημα κι οι 2 μια χαρά θα την περνάμε! :-)

η ζωή στο σπίτι περνάει στην τσίτα,μιας και η Χρυσάνθη θέλει 24ωρη απασχόληση και για να κάνω καμια δουλειά πρέπει να την εχω πάνω μου!

έβαψα χτες βράδυ τα μαλλιά μου ,τα σκούρυνα και ησύχασα!

Δημητρούλι μου πως είναι τα μικρά σου?καλύτερα? το εύχομαι!

οι υπόλοιπες είστε όλες καλά?δε θυμάμαι τι ήθελα να σχολιάσω βρε φίλες..συγχωρέστε με! ετοιμάζομαι να φύγω να πάω τράπεζα να εισπράξω την επιταγή μου..περιμένω την Σάνη να ξυπνήσει να φύγω! ( αν την ρωτήσεις πως τη λένε Σανη απαντάει!!)κατα τα άλλα καλά είμαστε,παπαγαλίζει τα πάντα η μικρή με το δικό της τρόπο και έχει πολύ πλάκα!το βυζι ειδικά τώρα που μαι σπίτι δε λέει να το κόψει κι έχω απελπιστεί! ενώ γάλα φρέσκο πίνει κανονικότατα,με το ζιζί κολλημένη ρε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αλό μάνες!!

Χαθήκαμε και εμείς, αλλά είμασταν απασχολημένοι οικογενειακώς με γαστρεντερίτιδα.. Άρχισε το Σάββατο στον ύπνο του το Λουσάκι να κάνει ρουκέτες, τα πήρε όλα σβάρνα, τοίχους κρεβάτι πάντες σεντονια ρουχα μαλιά κλπ... την πλένω, τα καθαρίσω όλα και μετά από 1 ωρίτσα ξανά τα ίδια..... το καημένο εν το μεταξύ από την τρομάρα του έκλαιγε συνεχώς... Τελικά ξυπνησε την Κυριακή με διάρροιες οι οποίες συνέχισαν μέχρι το βραδάκι που σταμάτησαν και άρχισε ο πυρετός (χαμηλός όμως ευτυχώς). Τεσπά, την Δευτέρα που ψιλοσυνήλθε άρχισα το πρωί να μην νοιώθω καλά εγώ που τελικά μέχρι το βράδυ σερνόμουν τουαλέτα καναπέ και τούμπαλιν, και μόλις κόπηκε λιγάκι η δική μου ναυτία άρχισε του Θ. Να μην σας τα πολυλογώ σήμερα άρχισε σιγά σιγά να συνέρχεται και αυτός, η Λου είναι μια χαρά, μόνο λίγο βηχαλάκι από την μύξα αλλά οκ είναι περδίκι. Για λόγους ασφαλείας είπαμε να μην την πάμε αυτή την εβδομάδα στο σταθμό. Η παιδίατρος μου είπε ότι πιθανόν να μην πλένει καλά τα χέρια ανάμεσα στις αλλαγές πάνας από παιδί σε παιδί στο σταθμό και έτσι το εξαπλώνουν ........

Το αντιγριπικό θα το κάνουμε αρχές Οκτ. η παιδίατρος είπε ότι το κάνουν και στο ΙΚΑ, έχει κάνει κανείς εκεί το παιδικό?

atlantis μου συγχαρητήρια για την αυχενική σου κιντεράκι!! Όσο για το φαγητό, στο σταθμό τρώει τα πάντα (έτσι λένε τουλάχιστον) αλλά στο σπίτι είμαστε και εμείς πολύ εκλεκτικές... ουφ έχω σκάσει πολύ με αυτό το θέμα και ότι λέω να χαλαρώσω, τώρα με την ίωση έχασε ότι βάρος πήρε όλο το καλοκαίρι..... Φτου και απ την αρχή...

Άντζυ στείλε και από δω κανένα ευρώπουλο!!! Μην σου πέσουν πολλά απότομα και δεν έχεις πού να τα βάλεις!!

Για εμφανιζόλ !! Περικαλώ η υπεύθυνη του σπρέι να ψεκάσει....

Καληνύχτα !!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Απο οτι βλεπω ουτε ο ψεκασμος πιάνει :tongue:

Περαστικα σε όλα τα παιδάκια και υπομονή στις μανούλες!!

Αντζυ μου στεναχωρηθηκα πολύ με αυτο που σας συνέβει, ειμαι όμως σίγουρη πως σύντομα κατι θα βρεθεί τουλάχιστον για εναν απο εσας!

Μαρια μου μπράβο για την αυχενικη!Φύο δεν είδατε ακόμη ε?

Βικυ μου, δυστυχως με τον παιδικο φετος θα αρρωσταινετε συνεχεια!

Επειδη ανηκω και γω στον χωρο της προσχολικης αγωγης και εργαζομαι εδω και χρονια σε παιδικους σταθμους, θα ήθελα να σας πω το εξης : δεν υπαρχει κανένας λόγος να βλέπετε "καπως" τις δασκάλες των παιδιών σας, μην ξεχνατε πως περνάνε πολλές ώρες της ημερας μαζί τους και πως σίγουρα νοιαζονται για τα παιδιά σας οσο και εσεις και θέλουν το καλό τους! :tongue:

Εγω σήμερα επιτελους τελειωσα με τις προσαρμογες και απο δευτερα ελπίζω να μπουμε στο κανονικο πρόγραμμα μας! Ευτυχως τα παιδακια μου ήτα πολύ καλόβολα και δεν ειχα παρα λίγα κλάμματα τα οποια σταματουν με το που κλεινει η πόρτα και δεν εχουμε ορατοτητα στη μαμα.

Η θεοδώρα προσαρμόστηκε και αυτη και τώρα πια το πρωι με χαιρεταει ,μου στέλνει φιλακια και πάει να πάιξει με τους φίλους της.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλώς την Τανίτσα!!!!!! Μόνο εσένα έπιασε τόσο ψέκασμα?

Σε χάσαμε και εσένα, αλλά δικαιολογείσαι λόγω τρεξίματος!

Τυχερή είσαι που έχεις καλά παιδάκια στην τάξη σου, τί ηλικίες έχεις? Εμάς οι προσαρμογές θα τελειώσουν στα μισά της χρονιάς...

Μωρέ φιλενάδα, αν το λες για εμένα το "κάπως", δεν είναι έτσι, απλά είναι πολλά τα παιδάκια στο τμήμα, ασχολούνται μαζί τους πάνω από 4 διαφορετικά άτομα, δεν τα αλλάζουν οι δασκάλες τους αλλά κοπέλες που κάνουν την πρακτική τους και ασχολούνται μόνο με αυτό και τις έχω δει στο σχόλασμα όταν περιμένω που είναι λιγο άρπα-κολα με την υγιεινή στην αλλαγή της πάνας να μην μπω σε λεπτομέρειες, και αυτό δεν βοηθάει ειδικά όταν σέρνονται ιώσεις σαν αυτή. Ίσως να περιμένω να πράττουν όπως εγώ στο σπίτι που, αλλά έτσι δεν φαντάζεται και η κάθε μαμά για το παιδάκι της? Είναι μια χαρά στην τάξη, έχει τύχει πολλές φορές να τις δω επί το έργο, και δείχνουν να το αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν, και γενικά εκεί μαθαίνει πολλά και φαίνεται. Από την άλλη, αγαπάμε τις δασκάλες μας και ειδικά μια δασκάλα την ψάχνει τα σ/κ και την φωνάζει με το όνομά της! και δεν είναι καν στην δική της τάξη! Αλλά της έχει αδυναμία από την αρχή, και είναι αμοιβαίο! Αυτά με τον σταθμό μας!

Αντζούλα πώς τα περνάς τώρα που είσαι free τα πρωινά?

Εμάς το σπίτι μας είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μια και είχαμε αρχίσει εργασίες και με τις ιώσεις τα παρατήσαμε στην μέση! Οπότε γίνεται ένα αλαλούμ, παντού ρούχα παιχνίδια, κούτες με πράγματα και τα μυαλά στα κάγκελα! Σήμερα τελικά βρήκα και παρήγγειλα και κουρτίνα οπότε μου λείπει ένα χαλί και έκλεισα! Ανυπομονώ να τελειώσουμε να το 'φχαριστηθεί !

Πολλά φιλάκια σε όλα τα ζουζούνια!

GaiGp3.png

καλημέραααααααα!

αφού το ψέκασμα Άννυ και Βίκη δεν απέδωσε και πολύ(Τανια μου χάρηκα που είχαμε νέα σου)είναι ώρα να βάλω τα μεγάλα μέσα!

δε ριαλ θινγκ:tongue::tongue::tongue:

μπουγατσούλα για όλα τα κοριτσάκια που θα τρέξουν να προλάβουν!!!!!

εμένα αφήστε μου μόνο τη γωνιούλα που είναι στην ακρούλα:cool:

post-26326-1482544080385_thumb.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...