Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια.αν κι είχα τόσο κέφι να γράψω και να σχολιάσω,τα ξέχασα όλα.απο χτες ,έτσι στο ξαφνικό,είμαι επίσημα πλέον απολυμένη.θα κάνω παρέα στον Κώστα στον ΟΑΕΔ και θα προσλάβουμε και security μια φορά το μήνα να μας συνοδέυει όταν πληρωνόμαστε,μη μας κλέψει κανείς τα 450 ευρω...και που είσαι ακόμα,μόνο αυτό λέω μέσα μου...τεσπα,έχω πολλά νεύρα κι απογοήτευση με όλα και δεν είμαι η καλύτερη παρέα στην παρούσα φάση.θα τα ξαναπούμε αύριο-μεθαύριο.φιλιά σε όλες σας και στα παιδάκια σας!

Άντε κι εσύ.....Πολύ ωραία.... Θα κάνουμε ομάδα......

και μη χειρότερα παιδιά.......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κορίτσια.αν κι είχα τόσο κέφι να γράψω και να σχολιάσω,τα ξέχασα όλα.απο χτες ,έτσι στο ξαφνικό,είμαι επίσημα πλέον απολυμένη.θα κάνω παρέα στον Κώστα στον ΟΑΕΔ και θα προσλάβουμε και security μια φορά το μήνα να μας συνοδέυει όταν πληρωνόμαστε,μη μας κλέψει κανείς τα 450 ευρω...και που είσαι ακόμα,μόνο αυτό λέω μέσα μου...τεσπα,έχω πολλά νεύρα κι απογοήτευση με όλα και δεν είμαι η καλύτερη παρέα στην παρούσα φάση.θα τα ξαναπούμε αύριο-μεθαύριο.φιλιά σε όλες σας και στα παιδάκια σας!

Αντζούλα μου....

αχ,τι να πω?απ'οτι κατάλαβα έχει απολυθεί και ο Κ,ε?

είμαι σίγουρη οτι θα είναι δύσκολα,αλλά στο τέλος όλα θα πανε καλά.

(δεν έχουμε κι επιλογές,πρέπει να τα κάνουμε να πάνε καλά...)

λυπάμαι,φαντάζομαι την απογοήτευση και την αναστάτωση,προσπάθησε να αντιμετωπίσεις αυτή την περίοδο ψύχραιμα,όσο μπορείς..

επικεντρώσου στο παιδάκι σας και μη μασήσεις,ε?

ευχομαι μια μέρα-πολύ πολύ συντομα-να έχεις καλά νέα να μας πείς!

να ξέρεις οτι όλοι λίγο πολύ περνάμε τρελά ζόρια-οικονομικά...

να προσέχεις τον εαυτό σου...

εμείς είμαστε εδώ,όσο καλή παρέα και να μην είσαι!

αν δεν σε ακούσουμε τώρα που θα έχεις χρόνο και ίσως ανάγκη να μιλήσεις,τι σκ@τ@ φίλες είμαστε?

ευκαιρία να επ-αναλάβεις το ρόλο του αρχηγού του φόρουμ,μπας και μας μαζέψεις:tongue::tongue::tongue:

σε φιλώ,να είσαι καλά και θα περάσει κι αυτή η μπόρα-όλες αργά ή γρήγορα περνάνε....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα μανούλες!

Αντζούλα μου μη στενοχωριέσαι όσο είναι δυνατό. Οπως έλεγα και στη φίλη Βίκυ, το σημαντικό είναι να είμαστε καλά και θα βρεθεί κάποια στιγμή δουλειά και καλύτερη ίσως. Σκεψου να μη δουλεύουμε γιατί δεν μπορούμε. Ψυχραιμία λοιπόν και να δεις που ήταν για καλό.

Μαρία (ατλαντίς) ναι, τα χέρια μου ματώνουν κιόλας...δυστυχώς. Το παλεύω με πολλές κρέμες. Πρωτοξεκίνησε στη 2η εγκυμοσύνη και συνειδητοποίησα ότι το ντετόλ επιδεινώνει πολύ την κατάσταση. Ετσι τώρα ήπια κρεμοσάπουνα μόνο.

Τα παιδάκια μου είναι ακόμα άρρωστα. Ελάχιστη βελτίωση βλέπω. Αύριο μάλλον θα πάμε στη γιατρό να τα δει εκτός και δούμε καμιά βελτίωση. Φοβόμαστε μην το γυρίσει σε βροχιολίτιδα.

Φιλιά!

X4pTp3.png

Αντζούλα μου, τι να πω βρε κοριτσάκι, κουράγιο και ελπίζω, όπως είπαν και οι φίλες μας, κάθε εμπόδιο για καλό...

Δημητρούλα, περαστικά τους μωρέ. Εύχομαι αύριο να είναι πολύ καλύτερα και να μην χρειαστεί να πάτε γιατρό.

Το συνάχι της Αθηνούλας είναι πολύ καλύτερα. Ευτυχώς, μόνο συνάχι είχε.

Το Σαβ. έχουμε γάμο και την Κυριακή βάπτιση οπότε έχουμε ένα γεμάτο Σ/Κ μπροστά μας.

Καλό κουράγιο σε όλες. Ζούμε σε δύσκολους καιρούς...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Άντζυ μου, όπως λέει και μια έκφραση... "when things get tough, the tough get going". Είναι τόσο απαίσιο αυτό που συνέβη, τόσο άδικο, τόσο στενάχωρο, αλλά ακόμη κι αν μοιάζει το τέλος του κόσμου, δεν είναι. Ευτυχώς! Είστε δυνατοί και οι δυο, νέοι, εσύ ειδικά έχεις και το χάρισμα της επικοινωνίας με τους ανθρώπους, τους κάνεις και αισθάνονται ξεχωριστοί οπότε δε σε φοβάμαι (τον Κώστα δεν τον ξέρω αλλά κάτι ξεχωριστό θα έχει σίγουρα κι εκείνος!). Κάτι θα βρεθεί, κάπως θα φτιάξουν τα πράγματα. Το σημαντικό είναι πως έχετε την υγεία σας και οι τρεις σας, τα άλλα θα γίνουν! Εδώ δε σε θέλουμε για να χαζοβιολεύουμε μόνο, αλλά για να μας λες αυτά που σε απασχολούν ακόμη κι αν δεν είναι ευχάριστα. Εύχομαι τα πράγματα να αρχίσουν να φτιάχνουν για όλους!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Το είχα αφήσει στη μέση το ποστ και δεν είδα τα άλλα...

Δήμητρα, περαστικά σας! Ελπίζω να μην είναι τπτ των μικρών και αναρρώσουν γρήγορα! Όσο για τα χέρια σου, γιατί τόσο dettol; Καλά έκανες και το έκοψες! Περαστικά και στα χεράκια σου!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου γλυκιές! Για εμάς αύριο είναι η μεγάλη μέρα! ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!! Τα συναισθηματα είναι αναμικτα... Πολύ πολυ χαρα γιατι ειναι ενα ταξιδι που το ονειρευομουν αλλα και πολυ ανησυχία να πάνε όλα καλα με τον μικρό μου γιατι είναι ενα μεγαλο ταξιδι...

Αυτα απο εμας! Αντζυ δυστυχως για όλους μας έρχονται δυσκολες μέρες. Το έχω ξαναπει οτι η αδερφη μου ειναι άνεργοι και οι δύο κι έχουν 3 παιδιά... Τι να πω? Για όλους έχει ο Θεός. Κι αυτο που λέει η Δημητρα είναι πολύ μεγάλη αλήθεια! Την υγεία μας να έχουμε!

Αυτό μπορει να μας το πει καλυτερα η Νικόλ. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Δήμητρα χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου! Να χαίρεσαι τα ζουζουνια σου και γρήγορα να αναρρώσουν!

Ειρήνη τι θα γίνει με αυτές τις αυπνίες???

Σας φίλω όλες γλυκά!

Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλα!!!!!!!!!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μάνες!!

Άννη καλό σας ταξίδι, όλα θα πάνε καλά, και με το καλό για την κουμπαριά σας!!

Ρε Άντζυ δλδ τί άλλο θες!!! Και ξεφορτώθηκες τον πανηλιθιο αφεντικό σου και πήρες την αποζημίωσή σου στο ντούκου, και σε 6 μέρες μπαίνεις καρφί στο ταμείο ανεργίας!! Να δεις ότι με την διαφορά στις βενζίνες-καφέδες-έξοδα παράστασης (ρούχα-παπούτσια-μαλί κλπ) που σπαταλούσες για το γραφείο ο μισθός σου με το επίδομα ανεργίας θα είναι μία η άλλη. Το κακό είναι πως και ο Κ. είναι άνεργος αλλά όλο και κάτι θα βρει μην ανησυχείς, πιάνουν τα χέρια του, μην τον φοβάσαι!

Πάρε παράδειγμα από εμένα, η EURONICS μου έδωσε τελευταίο μισθό τον Αύγουστο και αυτός ήταν κάπου 400 ευρώ. Από τότε παρακαλάω στα τηλέφωνα να μας δώσει κανένα φράγκο και αυτός (ο δ/νων σύμβουλος) λέει ότι για αυτήν την εταιρία δεν έχουν λεφτά, από Νοέμβρη και βλέπουμε........ Άρα εγώ την βγάζω με μ.ο. 200 ευρώ τον μήνα και έχουμε και άνοιγμα σε τράπεζα κάπου 500 ευρώ τον μήνα. Take the egg and cut its hair δλδ παρ' το αυγό και κούρευ΄το.... Μέσα σ' όλα, μας τα πήρε ο ηλεκτρολόγος γιατί πάθαμε βλάβη, η οδοντογιατρός γιατί βγήκε κάτι έκτακτο... χου χουυυυυυυυυυυ.......... Θες και άλλα?

Να χαίρεσαι την απόλυσή σου λοιπόν, και τα όμορφα λεφτάκια που πήρες, όπως επίσης το επίδομα που θα πάρεις σύντομα -που παρακαλάω να πάρω και εγώ κάποια στιγμή.-

Δεν σημειώνω τπτ άλλο για υγεία κλπ γιατί αυτά τα ξέρεις ήδη.

Φιλάκια και καλή άδειαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα μάνες!!

Άννη καλό σας ταξίδι, όλα θα πάνε καλά, και με το καλό για την κουμπαριά σας!!

Ρε Άντζυ δλδ τί άλλο θες!!! Και ξεφορτώθηκες τον πανηλιθιο αφεντικό σου και πήρες την αποζημίωσή σου στο ντούκου, και σε 6 μέρες μπαίνεις καρφί στο ταμείο ανεργίας!! Να δεις ότι με την διαφορά στις βενζίνες-καφέδες-έξοδα παράστασης (ρούχα-παπούτσια-μαλί κλπ) που σπαταλούσες για το γραφείο ο μισθός σου με το επίδομα ανεργίας θα είναι μία η άλλη. Το κακό είναι πως και ο Κ. είναι άνεργος αλλά όλο και κάτι θα βρει μην ανησυχείς, πιάνουν τα χέρια του, μην τον φοβάσαι!

Πάρε παράδειγμα από εμένα, η EURONICS μου έδωσε τελευταίο μισθό τον Αύγουστο και αυτός ήταν κάπου 400 ευρώ. Από τότε παρακαλάω στα τηλέφωνα να μας δώσει κανένα φράγκο και αυτός (ο δ/νων σύμβουλος) λέει ότι για αυτήν την εταιρία δεν έχουν λεφτά, από Νοέμβρη και βλέπουμε........ Άρα εγώ την βγάζω με μ.ο. 200 ευρώ τον μήνα και έχουμε και άνοιγμα σε τράπεζα κάπου 500 ευρώ τον μήνα. Take the egg and cut its hair δλδ παρ' το αυγό και κούρευ΄το.... Μέσα σ' όλα, μας τα πήρε ο ηλεκτρολόγος γιατί πάθαμε βλάβη, η οδοντογιατρός γιατί βγήκε κάτι έκτακτο... χου χουυυυυυυυυυυ.......... Θες και άλλα?

Να χαίρεσαι την απόλυσή σου λοιπόν, και τα όμορφα λεφτάκια που πήρες, όπως επίσης το επίδομα που θα πάρεις σύντομα -που παρακαλάω να πάρω και εγώ κάποια στιγμή.-

Δεν σημειώνω τπτ άλλο για υγεία κλπ γιατί αυτά τα ξέρεις ήδη.

Φιλάκια και καλή άδειαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

μπορω να πω οτι συμφωνω γιατι κ εγω για μια απολυση παρακαλω να αποδευμευτω απο εδω μεσα.κ μενα 400ευρα με το ζορι μου δινουν καθε μηνα...καλυτερα να ημουν σπιτι μου.

το κακο ειναι οτι εμεινε κ ο Κω χωρις δουλεια αλλα ειμαι κ εγω σιγουρη οτι κατι θα βρει!ειναι αξιος κ αυτος κ εσυ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Α ΡΕ ANJOLINA ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΑΤΑ....ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου γλυκιές! Για εμάς αύριο είναι η μεγάλη μέρα! ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!! Τα συναισθηματα είναι αναμικτα... Πολύ πολυ χαρα γιατι ειναι ενα ταξιδι που το ονειρευομουν αλλα και πολυ ανησυχία να πάνε όλα καλα με τον μικρό μου γιατι είναι ενα μεγαλο ταξιδι...

Αυτα απο εμας! Αντζυ δυστυχως για όλους μας έρχονται δυσκολες μέρες. Το έχω ξαναπει οτι η αδερφη μου ειναι άνεργοι και οι δύο κι έχουν 3 παιδιά... Τι να πω? Για όλους έχει ο Θεός. Κι αυτο που λέει η Δημητρα είναι πολύ μεγάλη αλήθεια! Την υγεία μας να έχουμε!

Αυτό μπορει να μας το πει καλυτερα η Νικόλ. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Δήμητρα χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου! Να χαίρεσαι τα ζουζουνια σου και γρήγορα να αναρρώσουν!

Ειρήνη τι θα γίνει με αυτές τις αυπνίες???

Σας φίλω όλες γλυκά!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ....ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΩ....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

THINK POSITIVE LIKE ME...!!! FILAKIA SE OLES EIMAI GRAFEIO KAI PIZV SAN TO TYRAKI...!!!

όλα να σας πάνε καλά,να έχετε ένα καλό ταξίδι και να περάσετε τέλεια,αξέχαστα,μοναδικά!!!!!!!!!

να είστε χαλαροί και να δείς που θα περάσουν οι ώρες και δεν θα καταλάβεις για πότε θα βρεθείτε εκεί!

φαντάζομαι θα έχετε πάρει οδηγίες από το γιατρό σας,ε?να προσέξετε να πιει αρκετά υγρά,να ενυδατώνεται,αυτό γνωρίζω από την κουμπάρα μου που έρχονται συνέχεια Ελλάδα.

φρόντισε να έχεις αρκετά νέα μικρά βιβλία και μικρά παιχνίδια-τυλιξέ τα σε δωράκια αν προλαβαίνεις,ενθουσιάζονται καλύτερα!

και τα μικρά σνακ θα τον απασχολήσουν-αν είναι φαγανός σαν τη Γεωργία!

οπλιστείτε με χιούμορ και υπομονή και όλα θα πάνε μια χαρά!

να περάσετε τέλεια!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας !

Ανδριάνα καλό ταξίδι να έχετε! Καλά να περάσετε!!

Εμείς τελικά πήγαμε στη γιατρό να δείτε τα μωρά μου. Ο Νικόλας ήταν λίγο καλύτερα κι έτσι θα τη βγάλουμε μόνο με Mucosolvan.

Η μικρούλα μου όμως έχει τελικά ακροαστικά, ήπια βροχιολίτιδα και αρχίσαμε μάσκες, κάτι σταγόνες και τη Δευτέρα θα πάμε να την ξαναδεί. Σκατούλες...

X4pTp3.png

Γεια σας !

Ανδριάνα καλό ταξίδι να έχετε! Καλά να περάσετε!!

Εμείς τελικά πήγαμε στη γιατρό να δείτε τα μωρά μου. Ο Νικόλας ήταν λίγο καλύτερα κι έτσι θα τη βγάλουμε μόνο με Mucosolvan.

Η μικρούλα μου όμως έχει τελικά ακροαστικά, ήπια βροχιολίτιδα και αρχίσαμε μάσκες, κάτι σταγόνες και τη Δευτέρα θα πάμε να την ξαναδεί. Σκατούλες...

Ελα ρε φιλενάδα μου, μην μου στεναχωριέσαι και να δεις ότι θα γίνει περδίκι σε χρόνο μηδέν και η Χαρούλα μας και ο Νικόλας. Όλα θα πάνε καλά!!

Φιλάκια πολλά, και σιδερένιοι!!

Καλησπέρα και από εμάς μανούλες!!!

Εμείς διανύουμε ένα 2ήμερο που τρώμε συνέχεια, και λέμε συνέχει μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα ........ουφ, μπαμπά δεν έχει στο πρόγραμμα?

Εν το μεταξύ ενώ έχω δηλώσει στον σταθμό ότι κόψαμε την πιπίλα, είχα αφήσει στην τσάντα που μένει εκεί μια εφεδρική. Έχω την εντύπωση ότι της την δίνανε όλη την εβδομάδα γιατί είχε αυτά τα σπιθουράκια γύρω από το πρόσωπο. Οπότε, σήμερα το πρωί πήγα και την πήρα από την τσάντα, και το μεσημέρι μου λένε αμαν που της έκοψες από τώρα την πιπίλα.... Περιττό να σας πώ ότι σήμερα σπιθουράκια δεν είχε. Τυχαίο?

Όνειρα γλυκά σε όλους και όλες,

Καληνύχτααααααααα!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...