Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες...Περαστικά στα ζουζουνάκια μας...και γω είμαι κρυωμένη λιγουλάκι αλλά ευτυχώς το Σταθάκι μας είναι καλά..!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δημητρούλα φτάνει κοριτσάκι μου να πλένεις τα χεράκια σου, θα βγάζουν μπουρμπουλίθρες στο τέλος!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Περαστικά και στα μικρά σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

neraidoula[/b];1219477]Καλησπερα φιλες μανουλες!!!!

νεα!!Φιλακια σε μανουλες και μωρακια!!!βyeeeeee!

Μανουλίτσα φάνταζομαι την τρομάρα που πήρες:-(:sad::-(:sad:

Αφου το παιδάκι είναι καλά όλα τα άλλα περριτευουν...!!!

Φιλάκια απο μας!!!:tongue:

Δήμητρα χρόνια σου πολλά και καλά με υγεία να είσαι πάντα ευτυχισμένη.

Την αγάπη μου στην Αναστασία μας όλα θα πάνε καλά :)

Τα φιλιά μου σε όλες και στα ζουζούνια σας, άντε να βρεθούμε ακόμα μια πριν πιάσουν τα κρύα.

moro_fili.jpg

και απο μας...!!!να είστε καλά:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

helloooooo!

τι κάνετε μανούλες και παιδάκια?εύχομαι όλοι καλά να είστε!

όσες εργάζεστε να έχετε επιστρέψει στην ηρεμία του σπιτιού σας και όσοι ήταν αρρωστούληδες να είναι πολύ καλύτερα!

Να στείλω κι εγώ τις καλύτερές μου ευχές στη Νικόλ και στην Αναστασία,να είναι δυνατές,να τους πάνε όλα καλά και να γυρίσουν σύντομα σπιτάκι τους.

230538-38886-38770-18519-paulus1b.jpg

θα περιμένουμε νέα σας κοριτσάκια,με την ελπίδα να είναι τα καλύτερα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ελισαβετ μου συγκινήθηκα πολύ με το ποστ σου...ξέρεις,μια πολύ καλή μου φίλη έχει την ίδια ασθένεια και ήταν σα να ακούω εκείνη να μιλά....έγινε η διάγνωση όσο προσπαθούσε να συλλάβει και πέρασε μια οδύσσεια,σήμερα όμως μετά από αγώνα έχει στην αγκαλιά της το παιδάκι της και είναι κι αυτή ευγνώμων,αλλά έχει τις ίδιες αγωνίες με σένα.το έζησα όλο αυτό μαζί της,γι'αυτό σε καταλαβαίνω και σου εύχομαι μεσα από την καρδιά μου να είσαι πάντα καλα,να είναι πάντα σε ύφεση,να έχεις πάντα αυτή την ψυχολογία και μια απόλυτα φυσιολογική ζωή.

Ειρήνη είσαι καλύτερα τώρα?μακαρι!

Χριστίνα ευχαριστώ,μου έφτιαξες κι εμένα τη διάθεση!!

Τάνια εύχομαι τα καλύτερα για σένα και τα παιδάκια σου!

σας ευχαριστώ όλες και παλι για τα τις ευχές σας!

Θάλεια!πολύ χάρηκα που έγραψες!να φιλήσεις τη Θεοδώρα!

Μαράκι περαστικά στην Αθηνούλα!πως είναι?

Δήμητρα πολύχρονη κι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου να είσαι πάντα!

περαστικά και σε σας!είναι καλύτερα τα παιδιά?φανταζομαι την αγωνία σου να μην κολλήσει η Χαρά...μακάρι να περάσει γρήγορα!τα χέρια σου ματώνουν κιόλας?περαστικά και σε σένα!

Βασω ο Γιωργάκης πως είναι?

Η Άννα-touki έχει πολύ καιρό να μπεί....έχει καμιά σας νέα της?

Άντζυ που είσαι????????

εμείς σήμερα είχαμε μια δύσκολη μέρα,εγώ είμαι συναχωμένη εδώ και μέρες,η Γεωργία είχε να ενεργηθεί 2-3 μέρες και σήμερα υπέφερε για να τα κάνει και μετά ήταν συνέχεια μέσα στη γκρίνια και τη μίρλα,δεν ήθελε τίποτα,έπεσε και χτύπησε και το κεφάλι της και όλα οκ!ελπίζω μόνο να μην αρρωστήσει κι αυτή,ξέρω οτι είναι ιωσούλα αυτό που έχω γιατί το έιχε ο Α.πριν από μένα....τώρα κοιμάται και είπα να μπω να ξεχαστώ λιγάκι.

να είστε όλοι καλά!

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα μανούλες!!

Ατλαντίς μου περαστικά σας εύχομαι!! Βρε παιδί μου αυτή η μίρλα πω πωωωωωωωωωωω!!! Μα να μην μπορεί να την κάνει κανείς καλά! τί πράγμα και αυτό!!

Εμείς είμαστε καλά, κάναμε και το 5απλό εχτές, είχαμε και εμείς λίγο μιρλέξ, λίγα δέκατα, και γενικώς ένα γκρι-γκρι-γκρι... Σήμερα είμασταν καλύτερα!

Μας την είπαν σήμερα στον σταθμό γιατί της έκοψα προχτές την πιπίλα και τους έχει πεθάνει στην γκρίνια... Μα καλά λέει, από τώρα της την κόψατε? (μπαρδον?) Ναι λέω, γιατί της ερέθιζε πολύ το στόμα, και επίσης την πάει πίσω στην ομιλία, όποτε την φοράει το μόνο που λέει είναι μμμ μμμ μμμ μμμ μμμ!!! Το Λουσάκι πάντως στο σπίτι από την Κυριακή 3-4 φορές μου την έχει ζητήσει, και της είπα ότι την δώσαμε σε ένα μικρό μωράκι που έκλαιγε (της το έδειξα και σε μια διαφήμιση χαχαχχα) και δεν έδειξε να ενοχλείται. Στον ύπνο δεν την έχει πειράξει προς το παρόν, οπότε μάλλον καθαρίσαμε.

Από το άλλο που σας έλεγα (το τσιτσιολίνικο στριπτιζ) δεν γλυτώσαμε...όλο το σ/κ κατουράγαμε το σπίτι, την Κυριακή ρίξαμε και ένα χέθιμο στο καημένο το βρακάκι μας, και έπλενα 2 ώρες μετά... Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα ότι δεν είναι ώριμη αρκετά ώστε να κάνει τσίσα κλπ στο γιογιό, οπότε και κατόπιν ιδέας και της Δήμητρας, της φοράω ολόσωμα φορμάκια στο σπίτι που δεν μπορεί να ξεκουμπώσει μόνη της οπότε γλύτωσα το καθάρισμα και το σκανάρισμα λαγωνικού για τσίσαααααα στις κρυψώνες τους σπιτιού!!!!

Σας έχω και φρέσκο πράμα!!

http://supermommies-online.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

Φιλάκια πολλά !!!

GaiGp3.png

images?q=tbn:ANd9GcQPh7Hn9-PKkxwtKvGMsIPRcXIbPZ1Dq9VoBEBpZlWS0-XDnivqWG6Sj9U5LQΠεραστκούλια Atlantis και την γλυκιά μου Καλημέρα!!!

Angel ζουζούνα μου μην μασας με τον παιδικό..άκου να μας κάνουν και κουμάντο πότε θα κόψουμε την πιπίλα στα παιδιά μας, για να μην γκρινιάζουν....!!! ο παιδικός που την πας είναι ιδιωτικός, γιατί δεν θυμάμαι???

μμμμμ τελος πάντων ασε μην το σχολιάσω άλλο

have-a-good-morning-0998.gif

Ελισαβετ μου συγκινήθηκα πολύ με το ποστ σου...ξέρεις,μια πολύ καλή μου φίλη έχει την ίδια ασθένεια και ήταν σα να ακούω εκείνη να μιλά....έγινε η διάγνωση όσο προσπαθούσε να συλλάβει και πέρασε μια οδύσσεια,σήμερα όμως μετά από αγώνα έχει στην αγκαλιά της το παιδάκι της και είναι κι αυτή ευγνώμων,αλλά έχει τις ίδιες αγωνίες με σένα.το έζησα όλο αυτό μαζί της,γι'αυτό σε καταλαβαίνω και σου εύχομαι μεσα από την καρδιά μου να είσαι πάντα καλα,να είναι πάντα σε ύφεση,να έχεις πάντα αυτή την ψυχολογία και μια απόλυτα φυσιολογική ζωή.

Σ' ευχαριστώ ειλικρινά......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Angel ζουζούνα μου μην μασας με τον παιδικό..άκου να μας κάνουν και κουμάντο πότε θα κόψουμε την πιπίλα στα παιδιά μας, για να μην γκρινιάζουν....!!! ο παιδικός που την πας είναι ιδιωτικός, γιατί δεν θυμάμαι???

μμμμμ τελος πάντων ασε μην το σχολιάσω άλλο

Όχι Χριστίνα δεν υπάρχει περίπτωση να μασήσω, δεν μπορούν να μου επιβάλλουν κάτι τέτοιο. Και μάλιστα σήμερα θα ζητήσω να μου δώσουν και την καβατζο-πιπίλα που είχαμε στο τσαντάκι μας που μένει στον σταθμό.

Σε δημοτικό παιδικό πηγαίνουμε, και σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την δουλειά τους. Απλά τέτοιες επεμβάσεις τις προσπερνάμε και τους δηλώνω ψυχρά ότι δεν αλλάζω γνώμη.

Τις καλημέρες μας!!

GaiGp3.png

καλησπερα φιλεναδιτσες.

εχω καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζω καθημερινα..ασχετου που δεν θυμαμαι τωρα τιποτα..

εμεις σε γενικες γραμμες ειμαστε καλα,απο υγεια παντα, γιατι απο τα αλλα ας μην αρχισω..θα φαω μπαν.

η Κλειω ειναι πολυ καλα εδω κ μερες (Ευχαριστω που ρωτατε)1,5 μερα ειχε πυρετο κ παλι εβγαλε αιφνιδιο εξανθημα κ της περασαν ολα.

λεει πολλα η κοτσομπολα αλλα το πιο αστειο ειναι οταν την ρωταμε πως την λενε?απανταει :Κόνιω!

πως την ηρθε δεν ξερω...

σημερα πηγαμε ειδαμε μια φιλη που γεννησε προχθες ενα παιδαρο 4200 σχεδον!!!τζιζους!!καισαρικη βεβαιως βεβαιως...η Κόνιω λοιπον εμεινε κατω στην καφετερια με τον μπαμπα της κ μαζεψε διπλα της 2 αγορακια 2,5 + 3 χρονων οι οποιοι ολο την αγκαλιαζαν κ την φιλουσαν κ αυτη γελουσε ,τους κυνηγουσε κ τους φιλουσε κ αυτη!θα την κουρεψωωωωωω!

καλα που εχουμε κ αυτα κ μας κανουν να ξεχνιομαστε...

σας φιλω...

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ εσεις κ τα ζουζουνια σας κ οι οικογενειες σας;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας κοριτσακια κι αγορακια

Κοιμαστε?...μαλλον ε................Εγω μια απο τα ιδια---οι αυπνιες καλα κρατουν

Καλημέρα, θα χαρώ πολύ να έρθετε στο σπίτι με τα παιδάκια σου να παίξουνε με το Σταθάκι....Η πρόσκληση βέβαια ισχύει για όλες!!!;););)

Μένουμε Κάτω Πατήσια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστουμε για την προσκληση! Ειμαστε κ κοντα (Ν Ιωνια)

Πολυ γελασα με την Κονιω σου Αννυ, που κυνηγαει τα αγορακια

Ετσι...απο μικρη στο κουρμπετι.........χαχαχα

Σιγα μη μασησεις Βικακυ !!!Βεβαια δε νομιζω οτι εχει να κανει με ιδιωτικο-δημοσιο Ειναι στη λοξα της καθε δασκαλας πιστευω.

Εμεις δεν αντιμετωπισαμε τετοιο προβλημα με πιπιλα (και τα δυο τους μονο στον υπνο βαζουν. ο Σ την εκοψε τελειως στα 2) Αλλα εχω ζησει της ξαδερφης μου το γιο (ειναι τωρα 7) ο οποιος μιλησε βεβαια πολυ νωρις Αλλα επειδη ηταν γενικα ντροπαλος, την πιπιλουσε ολη μερα-παντου-και παντα!!! Μιλουσε μεσα απο αυτη και στο τελος αρχισε να παραμορφωνεται το στοματακι του!!!

Μαρια περαστικα. Οσο για τη Γιωργια, τρωει τιποτα απο τις τροφες που βοηθανε? ξερεις...ακτινιδια, δημητριακα ολιης αλεσεως, μελι?...

sweet dreams girlies

QuW0p3.png

Παρούσα και γω σήμερα...καθυστερημένα...είμαι στο γραφείο και πείζω

ετοιμάζω ταξίδι Πολωνία και Αυστρία και κοντεύω να κλατάρω...αν μπορέσω θα μπω το απόγευμα να πούμε τα δικά μας....φιλάκιααααααααα

γεια σας κορίτσια.αν κι είχα τόσο κέφι να γράψω και να σχολιάσω,τα ξέχασα όλα.απο χτες ,έτσι στο ξαφνικό,είμαι επίσημα πλέον απολυμένη.θα κάνω παρέα στον Κώστα στον ΟΑΕΔ και θα προσλάβουμε και security μια φορά το μήνα να μας συνοδέυει όταν πληρωνόμαστε,μη μας κλέψει κανείς τα 450 ευρω...και που είσαι ακόμα,μόνο αυτό λέω μέσα μου...τεσπα,έχω πολλά νεύρα κι απογοήτευση με όλα και δεν είμαι η καλύτερη παρέα στην παρούσα φάση.θα τα ξαναπούμε αύριο-μεθαύριο.φιλιά σε όλες σας και στα παιδάκια σας!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...