Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Εψω τόσο καιρό να σας γράψω που τώρα δεν θυμάμαι τι να πρωτοσχολιάσω!

Να ευχηθώ αρχικά συγχαρητήρια στη Μαρία για την εγκυμοσύνη, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Δήμητρα συγχαρητήρια και σε εσένα για το μεταπτυχιακό (ή διδακτορικο?? δε θυμάμαι), μπράβο σου που τα κατάφερες!!! Φιλάκια πολλά στο Νικόλα συ και τη μικρούλα της παρέας μας, τη Χαρά!!

Νικόλ οτι και να πώ ξέρω οτι δεν θα ελαφρύνει την κατάσταση. Να ξέρεις οτι σε σκεφτόμαστε συχνά και ελπίζω να βρεις μέσα σου πολλά αποθέματα δύναμης για να βοηθήσεις την Αναστασία σου, όπως και εσύ είπες, να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει μόνη της με εσένα οδηγό σε αυτή της την πορεία. Τα λόγια σου μου γίνονται μάθημα που πολλές φορές που αγανακτώ και εκνευρίζομαι με απλά πράγματα της καθημερινότητας. Φιλάκια πολλά στο Αναστασάκι μας!!!!

Ειρήνη περαστικά σου! Ελπίζω η θεραπεία να αποδώσει και να συνέλθεις γρήγορα.

Επίσης να ευχηθώ και σε όλα τα κορίτσια που δεν σχολίασα μεμονομένα να είναι καλά και εσείς και τα παιδάκια σας.

Τα δικά μας τα νέα, δεν εχουν και πολλές διαφορές απο αυτά που ζείτε καθημερινά, με πολλές αταξίες, απίστευτη ενέργεια αλλά και πολύ γέλιο και πολλές ζεστές αγκαλιές συνοδευόμενα πάντα από πολλά μααα(=φιλάκια). Επίσης έχουμε περάσει στο στάδιο που λέμε αρκετές λεξούλες αλλά πάνω από όλα πλέον νομίζω οτι συνεννοούμαστε στα βασικά, πράγμα που πολύ διασκεδάζουμε καθώς πολλές φορές μας αφήνει άφωνους!!!

Αυτά από εμάς, σας καληνυχτώ!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες, καιρό έχω να μπω. Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Το Αθηνάκι μου είναι συναχωμένο απ΄την Δευτέρα. Ταλαιπώρείτε το καημενάκι μου. Ευτυχώς δεν έχει κάνει πυρετό. Ο Κ. λέει πως αρρώστησε στον Φλοίσβο που είχαμε πάει όλες μαζί, κι ότι κάθε φορά που πάμε εκεί αρρωσταίνει. Προφανώς είναι τυχαίο, σίγουρα είναι περισσότερες οι πιθανότητες αφού έχει πάρα πολλά παιδάκια, αλλά όχι κ να μην ξαναπάμε. Μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες.

Εμένα με πονάει το μάτι μου γιατί κατά λάθος μου ΄χωσε τα νύχια της η μικρή κ το έχω κλειστό μήπως ξετσούξει. Κατά τ΄άλλα καλά. Τελείωσε το κ---συνέδριο κ ηρέμησα λίγο απ΄τη δουλειά. Βέβαια, επειδή είναι Κυριακή βράδυ βιώνω το απίστευτο ξενέρωμα που αύριο πάω δουλειά. Θα ΄θελα να περνάω όλη μέρα με το κοριτσάκι μου, γίνεται;

Νικολίτσα μου, μόνο τα δικά σου νέα θα σχολιάσω. Σε θαυμάζω απίστευτα για την δύναμή σου. Η Αναστασία είναι πολύ τυχερή που σε διάλεξε για μανούλα. Εύχομαι απ΄την καρδιά μου ο Θεούλης να βάλει το χέρι του κ να βοηθήσει το κοριτσάκι σου να πάνε όλα καλά. Οι θετικές μας σκέψεις είναι μαζί σου καλή μου. Καλό κουράγιο κ καλή επιτυχία στην θεραπεία της. Να πάνε όλα καλά.

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα σας και γειά σας.αύριο πάμε πάλι στο γνωστό μέρος μιας και μας αρέσει.ευχαριστώ για τις ευχές σας και ελπίζω να ακουστούν εκεί που πρέπει.φιλιά πολλά σε όλες.

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σας μανούλες και μωρά!

Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά!

Νικόλ, ό,τι και να πεις είναι λίγο... Έχεις δίκιο σε όλα, η υγεία είναι πάνω απ' όλα, τα άλλα έρχονται σε 2η μοίρα αλλά είναι στη φύση μας η αχαριστία και όλο το ξεχνάμε. Δυστυχώς εσύ χρειάστηκε να το θυμάσαι καθημερινά γιατί δίνεις αγώνα. Έχεις δώσει πάρα πολλά στην Αναστασία σου και είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσεις να της δίνεις αν το χρειάζεται γιατί είσαι μανούλα. Εύχομαι όμως να αρχίσεις να παίρνεις κιόλας, να δείτε βελτίωση και να σε ξεκουράσει με την πρόοδό της γιατί αυτό επιθυμεί κάθε γονιός, να δει το παιδί του να προχωρά. Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και νομίζω πως όλες οι μαμάδες το ίδιο ευχόμαστε! Να μπαίνεις να μιλάμε...

Όλα καλά να πάνε αύριο, καλύτερα απ' ό,τι ονειρεύεστε! Φιλάκια στο Αναστασάκι!

Δήμητρα, δε σου ευχήθηκα για το μεταπτυχιακό! Όταν εμείς με ένα δυσκολευόμαστε να καθαρίσουμε το μπάνιο, εσύ με δύο κάνεις μεταπτυχιακό!!! Μπράβο!!! Άξια και πάντα να είσαι γερή για ανάλογα κατορθώματα! Πότε θα εκδόσεις βιβλίο να μας πεις πώς το έκανες?!?

Ειρήνη, περαστικά και αγύριστα! Από εδώ και πέρα μόνο καλά πράγματα στη ζωή σου!

Μαράκι, περαστικά και στην Αθηνά, ευτυχώς το περνά ελαφρά χωρίς πυρετό! Κι εγώ λες και δεν έχω παιδί αλλά γατί... Έμπηξε τα νύχια του κάτω από τα μάτια μου και έχω πληγές, σαν τη σημαδεμένη είμαι!

Βίκυ, συμφωνώ με τη Δέσποινα! Kάποιος που δε σε ξέρει διαβάζει ένα πολύ ωραίο blog! Εμείς όμως που έχουμε γελάσει πολύυυυυυ με πάαααρα πολλά post σου (χεχε την πάτησες!!!) , περιμένουμε να ξεδιπλωθεί το χειμαρρώδες και ξεκαρδιστικό στιλ σου αλλά φυσικά είναι αρχή! :tongue:

Καλή συνέχεια!

Κι επειδή σας το χρωστούσα από προχθές.... ο Θ. έχωσε στη μύτη του μια φακή (τις καθάριζα για να μαγειρέψω) και μάλιστα μέσα μέσα, να μη βγαίνει με τπτ! Ευτυχώς μετά από άκαρπα μαθήματα φυσήματος από τη μύτη, η φακή βγήκε μόνο αφού άκουσε πως πάμε για μυξοσκουπάκι! Τότε φύσηξε και βγήκε αλλιώς θα τρέχαμε στους γιατρούς. Να έχετε το νου σας, γιατί τα τερατάκια μας είναι πολύ απρόβλεπτα! Αυτά τα χαζούλια τα νέα μας...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπερα κοριτσια

ελπιζω να ξεκουραστηκατε το σ/κ...........κυριως οι εργαζομενες της παρεας

Νικολιτσα ευχομαι να μη μεινετε πολυ καιρο και να γυρισετε με ευχαριστα νεα στο σπιτακι σας

Δεν εχω να μοιραστω και τιποτα σπουδαιο

Φιλακια στα μαμουνακια σας!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες...!!!

Taniabell, Thalia81, Maraki2108 περαστικά στην μικρή σου,

Ιωάννιτσα μου βρε το Θοδωράκο, άκου φακή στη μύτη, μάλλον το παιδί το άγγιξε η κρίση και αποταμιεύει μαμ για το χειμώνα....χιχιχι είδες τι έξυπνα που είναι τα παιδιά μας!!!

Φιλάκια σε όλες σας

Ιρεv μου πως πας? είσαι καλύτερα? Τα παιδάκια σου??? Φιλάκια να δώσεις!!!

Εμείς το σΚ περάσαμε πολύ όμορφα το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε σε μια φίλη μας που είχε γενέθλιά. Ο Στάθης με τα παιδάκια της ένα αγοράκι 14 μηνών, η κόρη της 3 χρονών και ένα ακόμα αγοράκι 12 μηνών ενος άλλου ζευγαριού παίξανε μέχρι τελικής πτώσεως αφού ο Σταθάκος ξενύχτισε έκατσε μέχρι τις 22:30 για παιχνίδι (συνήθως 21:00 είμαστε στο κρεββατάκι μας...!!!

Εχθές πήγαμε εκδρομούλα στην Κόρινθο σε ένα κτήμα έξω απο το χωριό Σολωμός, είμασταν η ίδια παρέα + 1 ζευγάρι με ένα κοριτσάκι 12 μηνών, ψήσαμε, χορέψαμε, παίξαμε και γυρίσαμε 19:00 το απόγευμα...Πάντα τέτοια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Happy Birthday Δημητρούλα!!! Να σε χαιρόμαστε και να χαίρεσαι και συ την οικογενεια σου!!! Φιλάκια!!!

Προσπαθώ να σου βάλω εικονίτσα αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ...κορίτσια εσείς μπορείτε μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το εισαγωγή εικόνα...???

Νικόλ μου φαντάζομαι πως είσαι ήδη εκεί αλλά να ξέρεις πως σε σκεφτόμαστε! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βγείτε μπαμ μπαμ.

Εμείς χαθήκαμε λιγάκι. Εχω άρρωστα και τα 2 μου τα ζουζούνια.... :( Ο Νικόλας κόλλησε τη Χαρά όσα μέτρα προφύλαξης και να έπαιρνα. Εμένα ξαναφούντωσε το έκζεμά μου στα χέρια από το απερίγραπτο πλύσιμο χεριών που κάνω 500 φορές τη μέρα. Εύχομαι να περάσει γρήγορα στα δικά μου αλλά και σε όλα τα αρρωστούλικα του φόρουμ.

Φιλιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλες μανουλες!!!!

Δημητρουλι μου χρονια σου πολλα!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!Περαστικουλια και στα δυο σου τα ζουζουνια:(:(

Ειρηνη περαστικα και σε σενα!Πακετο περασες ε??

Μαρακι περαστικα και στην Αθηνουλα σου!!!

Νικολιτσα μου ολα θα πανε καλα φιλη!!!!!!!!!Το Αναστασακι μας ειναι τοοοοσο δυνατο και θα το ξεπερασει κι αυτο!!;););)

Μεσα στην εβδομαδα ημασταν και εμεις κρυωμενοι.....ξεκινησα εγω με συναχι και οσο και αν προσπαθησα να μην κολησω τον Γιωργη δεν τα καταφερα μονο που αυτος εκανε και πυρετο ενα βραδυ του εμεινε λιγο μπουκωμα αλλα παει κι αυτο ευτυχως!!!Ολα μαζι αρρωστησανε???Τι εγινε???Το Σαββατο περασαμε και ενα σοκ αφου εκει που επαιζε με ενα μικρο ποδηλατακι αναποδογυρισε και επεσε επανω στο ψυγειο στη γωνια και ετρεχε αιμα απο το ενα του ρουθουνι και απο τα επανω ουλα του.Σε χρονο μηδεν πρηστηκε το πανω χειλος του και εγω σε κατασταση εκτακτου αναγκης..................:-(:sad::-(γεμισε ο τοπος αιματα, προσπαθουσα να του βαλω λιγο παγο να μην πρηστει αλλο, αυτος να τριζει τα δοντια του και να κλαιει ακομα πιο πολυ!Πανικος!!Ευτυχως ο Φωτης πιο ψυχραιμος πηρε τον γιατρο και μας καθησυχασε πριν παρουμε τα νοσοκομεια.Μετα τον βγαλαμε βολτα να ξεχαστει και ευτυχως ειδαμε οτι ηταν οκ και η μυτουλα και τα ουλα του αλλα παρολα αυτα η ψυχολογια μου εγινε σκ@τα.Να του παρω ενα κρανος να του φοραω συνεχεια????Ουφφφφφ!Αυτα και τα δικα μας νεα!!Φιλακια σε μανουλες και μωρακια!!!βyeeeeee!

Δήμητρα χρόνια σου πολλά και καλά με υγεία να είσαι πάντα ευτυχισμένη.

Την αγάπη μου στην Αναστασία μας όλα θα πάνε καλά :)

Τα φιλιά μου σε όλες και στα ζουζούνια σας, άντε να βρεθούμε ακόμα μια πριν πιάσουν τα κρύα.

k30rm7.png

Που ειστε εξαφανισμενες?

Ειχα καιρο να μπω και τωρα πουεχω χρονο σας τη λεω κι ολας εεε......χαχα :tongue:

Περαστικα στο Νικολα, τη Χαρα και την Αθηνουλα

Βασω δυστυχως δε γινεται να τους βαλουμε κρανη αλλα ουτε και να μη χτυπανε

Εμενα καθε μιση ωρα ερχεται και μια κοκκινιλα καπου στο κεφαλι ή στο προσωπο η σκουντουφλω μου

Κι αυτο που εκανε ο Θοδωρης το κανουν παααααρα πολλα παιδακια με απιστευτα πραγματα! Ο βαφτισημιος μου μικρος (τωρα ειναι 16...) ειχε βαλει στη μυτη 5-6 μπαλακαι σαν φακη απο το αεροβολο του αδερφου του και χρειαστηκε να πανε νοσοκομειο να του τα βγαλουν. Ξερετε οτι μπορει να φραξουν την αναπνευστικη οδο αν περασουν πισω απο τη μυτη και να σκασει το παιδι?

Χριστινα ζηλευω που εχετε παρεες με τοσα παιδακια Εμενα τα καημενα μοναχουλια τους ειναι Ολες οι φιλες ανυπαντρες και τα ξαδερφια με πολυ μεγαλυτερα παιδια Γι αυτο αλλωστε κι εκανα σχετικα γρηγορα τη μικρη για να εχουν παρεα το ενα το αλλο

Αντε εξαφανιζολ ονειρα γλυκα σας ευχομαι! ;)

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Δημητρούλα μου και από εδώ Χρόνια σου Πολλάαααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Γερή και ευτυχισμένη να είσαι να σε χαίρονται τα παιδάκια σου και ο άντρας σου!!

Ένα μικρό γλυκάκι και από εμένα...

Birthday-Cake-Photos-6.jpg

GaiGp3.png

Που ειστε εξαφανισμενες?

Ειχα καιρο να μπω και τωρα πουεχω χρονο σας τη λεω κι ολας εεε......χαχα :tongue:

Περαστικα στο Νικολα, τη Χαρα και την Αθηνουλα

Βασω δυστυχως δε γινεται να τους βαλουμε κρανη αλλα ουτε και να μη χτυπανε

Εμενα καθε μιση ωρα ερχεται και μια κοκκινιλα καπου στο κεφαλι ή στο προσωπο η σκουντουφλω μου

Κι αυτο που εκανε ο Θοδωρης το κανουν παααααρα πολλα παιδακια με απιστευτα πραγματα! Ο βαφτισημιος μου μικρος (τωρα ειναι 16...) ειχε βαλει στη μυτη 5-6 μπαλακαι σαν φακη απο το αεροβολο του αδερφου του και χρειαστηκε να πανε νοσοκομειο να του τα βγαλουν. Ξερετε οτι μπορει να φραξουν την αναπνευστικη οδο αν περασουν πισω απο τη μυτη και να σκασει το παιδι?

Χριστινα ζηλευω που εχετε παρεες με τοσα παιδακια Εμενα τα καημενα μοναχουλια τους ειναι Ολες οι φιλες ανυπαντρες και τα ξαδερφια με πολυ μεγαλυτερα παιδια Γι αυτο αλλωστε κι εκανα σχετικα γρηγορα τη μικρη για να εχουν παρεα το ενα το αλλο

Αντε εξαφανιζολ ονειρα γλυκα σας ευχομαι! ;)

Καλημέρα, θα χαρώ πολύ να έρθετε στο σπίτι με τα παιδάκια σου να παίξουνε με το Σταθάκι....Η πρόσκληση βέβαια ισχύει για όλες!!!;););)

Μένουμε Κάτω Πατήσια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...