Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ, μπράβο κοριτσάκι μου!!! Καλορίζικα!!! Να τα χαρεί το μωράκι σας και με το καλό!!! Από που τα πήρατε;;;

Μην στενοχωριέσαι... Και εμένα μόνο η angie! με αναζήτησε :-(:tongue:

Απο τα Λητω! Πολύ ωραία σου λεω! Α, και εξετάσεις μου μια χαρα! Πως είναι ο μπαμπας σου?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

1820!!!!!!!!!!!! Καλε θα σε βαλουμε στο βιβλιο γκινες! Θυμαμαι απο το Στελιο οτι η γιατρος μου ειχε πει, περιπου οσο ειναι στην 30η βδομαδα...γεννοιυνται το βαρος αυτο επι 3 !!!

Πρώτη φορά το ακούω αυτό... και εγώ που υπολογίζω να είναι κάπου στο 1,5 (τουλάχιστον θα βγάλω σφαχτάρι?:cool::cool::cool:

Ααα, σχετικα με τον αιματοκριτη... αν σας πω οτι συνολικα δεν εχω παρει ουτε ενα κουτι σιδηρο (ξεχασιαρα η μαμα) και εχω 38,9 !!! Ουτε εγω το περιμενα...και φτου φτου βεβαια...

38,9 ???????????? Αυτό πώς το έκανες?????????????????? και χωρίς χάπια?

despoina82 πολυ ωραια τα πραγματακια σας... Ζηλευω, που ειμαστε και αφραγκοι και δεν μπορω να ψωνισω τι θελω...αλλά από την άλλη, μαθαίνω παραδειγμα για τα άρρωστα παιδακια και λεω μεσα μου "προσευχησου να ειναι καλα τα παιδακια σου, και θα μεγαλωσουν και με φτηνοτερα υλικα αγαθα"..........κρισεις με πιάνουν.........καταλαβαινεις τωρα

Έτσι ακριβώς λέω και εγώ.... πολλές φορές την ημέρα....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Να μαι κι εγω! Καμιά δεν με αναζήτησε :-(

Λοιπόν ακούστε τα νέα μου! Παραγγείλαμε την κούνια, την προικα, το στρώμα και την αλλαξιέρα! Θα μας έρθουν τέλη Φεβρουαρίου! Εχουμε δει και καλαθουνες και καροτσάκια και μένει να αποφασίσουμε. Σημερα γυρίζαμε απο το πρωι και πρεπει να μαγειρεψω τωρα, γιατι θα βγούμε και το βράδυ :D Χαμός!

Με γεια τα πραγματάκια σας!!!! Με το καλό να υποδεκτούν το μπεμπέ σας!

Πώς είναι τα σχεδιάκια τους?

GaiGp3.png

Με γεια τα πραγματάκια σας!!!! Με το καλό να υποδεκτούν το μπεμπέ σας!

Πώς είναι τα σχεδιάκια τους?

Το χρώμα είναι μπεζ ανοιχτο με λαχανι κι έχει κατι αρκουδάκια για σχέδιο (τα διαλέξαμε εμεις) και το ίδιο και η άλλαξιερα... Το δωματιο θα το βαψουμε πορτοκαλι με λαχανι! Η προικα είναι του winnie, απαιχτη!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γιούχουου!!!

Τί κάνετε μαμάδες;

'Ολα καλά εδώ! Εκτός από κάτι καούρες που με πιάνουν, κρατούν κανένα λεπτό αλλά είναι τόσο έντονες που κοκκινίζει το πρόσωπό μου! Και κάτι πόνους όταν περπατάω στα κόκαλα της λεκάνης που ανοίγει! Αμελητέα είναι όμως!

Στα παιδάκια εύχομαι το καλύτερο, να τελειώσει σύντομα και αίσια η ταλαιπωρία η δική τους και των γονιών τους...

Άννη, νομίζω μόνο για το καρότσι είναι η τιμή. Επειδή τον έχουμε καταλάβει πως δουλεύει, πάρε τηλέφωνο και ρώτα τιμή για ό,τι σε ενδιαφέρει! Πιθανότατα θα σου πει λιγότερο από την τιμή που γράφει στη σελίδα ή θα σου πει και ποσό δωροεπιταγής. Υπολόγιζε την τιμή χωρίς την δωροεπιταγή, δλδ δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι άλλο για το ποσό της δωροεπιταγής. Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμάς όταν πήγαμε εκεί!

Θάλεια, λέω να παραγγείλω το δέντρο οπότε συνεννοούμαστε! Αχ, ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη πάλι!

Γιατί σήμερα πήγαμε ΙΚΕΑ και πήρα κάτι ωραίες κουρτίνες με φιγούρες ζώων, ασορτί αυτοκόλλητα τοίχου και πουά πάντα για το κρεβάτι! Οπότε αυτά με το στένσιλ άκυρα! Σας ζάλισα πια! Πήραμε και συρταριέρα που λέμε να στήσουμε αύριο μαζί με την κούνια για να ξεμυρίσουν... Αυτό σκεφτείτε το κορίτσια γιατί εμείς έχουμε στήσει βιβλιοθήκη τα Χριστούγεννα και ακόμη δεν έχει φύγει η μυρωδιάτου ξύλου...

Πήγαμε και Λητώ, πήρα ένα ζευγάρι πυτζάμες -επιτέλους κάτι νορμάλ και όχι αρκουδέ!-, την μπανιερούλα και ένα υπνόσακο που τον διάλεξε ο μπαμπάς και πολύ μου άρεσε! (Που τον διάλεξε ο μπαμπάς!) και την μπανιερούλα που είχα σταμπάρει!

Δεν μένουν και πολλά ευτυχώς γιατί είμαι και αναποφάσιστη -όπως έχετε καταλάβει!- και ώσπου να πάρω κάτι το σκέφτομαι 10 χρόνια και είναι πολύ κουραστικό...

Angie, τώρα που το θυμήθηκα... Στη συνάντηση για το θηλασμό της La Leche League, που πήγαμε με την Άννη και τη Θάλεια μας είπαν πως το οινόπνευμα αφυδατώνει τις θηλές -γι' αυτό σκληραίνουν- αλλά γίνονται πολύ εύθραυστες και πληγώνονται με το θηλασμό πολύ πιο εύκολα... Το καλύτερο, λέει, είναι προς το τέλος να αφήνουμε ελεύθερο το στήθος από σουτιέν για κάποιες ώρες μέσα στο στήθος ώστε καθώς τρίβεται στο ρούχο να γίνει πιο ανθεκτικό το δέρμα. Αυτά σας μεταφέρω... Συναντήσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα και θα σας τις πρότεινα αν μπορείτε να πάτε!

Σας αφήνω να φάμε το σπανοκόρυζό μας!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Το χρώμα είναι μπεζ ανοιχτο με λαχανι κι έχει κατι αρκουδάκια για σχέδιο (τα διαλέξαμε εμεις) και το ίδιο και η άλλαξιερα... Το δωματιο θα το βαψουμε πορτοκαλι με λαχανι! Η προικα είναι του winnie, απαιχτη!!!

Ίδια γούστα έχουμε.... πολύ ωραία ακούγονται μανούλα !!! Το κλού που εμένα με κράζουν είναι το λαχανί που λατρεύω και που συνδιάζεται υπέροχα με όλα τα παστέλ (εμένα μου λένε είναι για αγοράκι..:-(:sad: ) αλλά εγώ θα τον κάνω τον συνδιασμό!!

Γιούχουου!!!

Τί κάνετε μαμάδες;

Τσα!!!!!!!!!!!!!

Θάλεια, λέω να παραγγείλω το δέντρο οπότε συνεννοούμαστε! Αχ, ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη πάλι!

........:cool::cool::cool::cool:...........

Σας αφήνω να φάμε το σπανοκόρυζό μας!

Με γεια και για εσένα μανούλα!!!!!!!!!!!!!

Πάω και εγώ να φτιάξω λουκουμάδες...........:rolleyes::rolleyes:

GaiGp3.png

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΕΣ ΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΛΙ!!

ΒΙΚΥ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!!ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΗ!!!ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΡΙ ΚΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΒΓΗΚΕ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΧΟ ΧΟ!!

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΗ ΜΑΙΑ ΜΟΥ!ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΙΚΕΑ?ΝΑ ΠΑΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ..ΠΩ ΠΩ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΟΝΟ ΣΚΟΡΠΑΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ 5,000 ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.... :-(

ANDRIA27 (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΥ) ΑΛΗΘΕΙΑ (Κ ΣΤΙΣ 2 ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ) ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ?? ΕΓΩ ΣΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ!

ΜΕΓΕΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!ΓΙΟΥΧΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Mανουλινια φευγουμε εμεις οποτε σας αφηνω για τωρα.

Αντζυ μου Αννα με βαφτισαν αλλα δεν πας να φωναζεις μεσα στο αυτι μου ΑΝΝΑ ΑΝΝΑ εγω δεν ακουω!χαχαχαχα

Βικυ μου πολυ γελιο τα ονειρα σου.....

ματσ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια! χαιρομαι που σας αρεσαν τα πραγματακια μας :P

βασ32 τα καγκελα απο το κρεβατακι μετα βγαινουν κ μετατρεπεται σε παιδικο. η τιμη του ειναι 375 κ το στρωμα 145.

Annie απ'οτι καταλαβαινω η τιμη πρεπει να ειναι μονο για το καροτσι. επειδη κι εμεις τα πραγματακια μας τα παραγγειλαμε απο τον Ναρλη κανει πολυ καλυτερες τιμες απο τις αρχικες. παρε καλυτερα τηλ.

andria27 μεγεια τα πραγματακια σας! κι εμεις τα περιμενουμε σε ενα μηνα. αντε να περασει γρηγορα!

για τις βαφες που λετε εγω εχω ασπρες τριχες απο τα 23 μου κ δεν γινοταν να μη τα βαψω. τα εβαψα μια φορα στον 4ο μηνα και αλλη μια στα τελη του 6ου. πηρα του κορρε που δεν εχει κ αμμωνια. επειδη ομως η ριζα βγαινει γρηγορα εχω παρει απο το hondos ενα κραγιον ειδικο για τα μαλλια κ το περναω πανω απο τα ασπρα κ δεν φαινεται τιποτα. αν εχετε λιγα λευκα ειναι καλη λυση. φιλακια!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

αχ !!!!!!!!! χάρμα ήταν οι λουκουμάδες κορίτσια!!!

τους έκανα και μαλακούς με μπόλικο μελάκι ελατίσιο και κανελίτσα γιαμμμμμμμ....

να 'ταν κι άλλοι , καπούτ μάλλον ήδη....

despoinaki και εγώ είχα 3 άσπρες τρίχες χρόνια τώρα οι οποίες δεν πολλαπλασιαζόταν. Αλλά με την τόση καλοπέραση που έκανα στους 5 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης δυστυχώς γίνανε 100 οι άσπρες.... δεν βαριέσαι.....όταν βλέπω μία πιάνω το ψαλιδάκι και τσουπ την κόβω (καραφλή θα μείνω στο τέλος....).

Γιατί δεν πάτε καμία τσάρκα angie?

GaiGp3.png

αχ εμενα ασπρισαν ξαφνικα οταν εχασα την αγαπημενη μου γιαγια κ δεν αντεχω να τα βλεπω. αν τα αφησω μεχρι να γεννησω το παιδι θα νομιζει οτι ειμαι η γιαγια του:tongue:

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...