Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φίλες!

Εμείς καλά είμαστε σήμερα, από εχτές το απόγευμα απύρετες, πήγαμε και στη γιατρό το πρωί, μια απλή ίωση ήταν, αλλά εμβόλιο δεν κάναμε. Μας έβαλε ένα απρογραμμάτιστο rdv για την άλλη Δευτέρα (αν δεν έχουμε ξαναρρωστήσει)..

Άννυ μου και Άντζυ, για να γράψετε στο blog, στην αριστερή στήλη (πάνω από την εικονίτσα του Ταζ) έχει ένα μπλε κουμπί που λέει "Γίνε μέλος αυτού...". Εκεί γράφεσαι με έναν λογαριασμό από αυτούς τους τύπους που σου προτείνει. Μετά γράφεις ότι θέλεις, όποτε θέλεις αρκεί να είσαι συνδεδεμένη!!! Σύντομα θα βάλω και μέιλ για να στείλετε και εσείς τις τρελοκαταστάσεις σας!

Τώρα παλεύω να φτιάξω μια σελιδούλα στο φέις (η χτεσινή προσπάθεια ήταν πατάτα), αλλά δεν με θέλει! Έχω και το μοσχαρομπριάμ που με παιδεύει...

Ρε κοριτσια, από σήμερα η Λού βγάζει συνέχεια το σορτσάκι και το πάμπερς και κάνει γυμνισμό μέσα στο σπίτι. 100 φορές την έχω ξαναντύσει και τα ξαναβγάζει! Τί έπαθα η γυνάικα!!!!!

Λέιτερ !!!!!!

τι καλά που συνήλθατε μπράβο κοριτσάκι περαστικά να είναι τώρα και εύχομαι καλή δύναμη με τα στριπτιζ....χιχιχχι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μάνες! Χθες πήγαμε τη βολτούλα μας στο Φλοίσβο να τα πούμε μετά από τόσο καιρό αλλά φύγαμε άρον άρον γιατί η μικρή μου έκλαιγε ασταμάτητα. Πρώτη φορά συνέβαινε αυτό. Στο σπίτι συνεχιζόταν. Εβαλα μια θεία μου να την ξεματιάσει και, ρε κορίτσια δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά άρχισε εκείνη την ώρα να χασμουριέται και μετά ηρέμησε.

Ευτυχώς κοιμήθηκε μια χαρά και σήμερα έχει ξαναβρει τον καλό της εαυτό.

Βικάκι στείλε προσκλήσεις στα κορίτσια να τις διευκολύνεις.

X4pTp3.png

Δημητρούλα, τι έγινε? Το ματιάσαμε το κουκλάκι σου? Μα είναι όντως τόσο όμορφη! Παρόλο που δεν πολυπιστεύω σ'αυτά, φαίνεται πως μερικές φορές όντως συμβαίνει. Φτου Φτου φτου λοιπόν, να μην ξαναματιαστεί ποτέ!

Κι εμείς περάσαμε πολύ όμορφα χθες. Χαρήκαμε πολύ που σας είδαμε και γνωρίσαμε και την Χριστίνα και τον Σταθάκο και τον μπαμπάκα του. Η Χρυσάνθη έχει εξελιχθεί σε τρελή καρδιοκατακτήτρια! Θα κάψει πολλές καρδιές.

Για τον Γιώργο, τι να πω! Ένας θεός! Όλο χαμόγελα και πονηρές ματιές στην Χρυσάνθη.

Όλα τα αγοράκια έχουν γίνει αντράκια πανέμορφα!

Βικάκι, πολύ μας έλειψες!

Εμένα σήμερα ξεκίνησε μια απ΄τις πιό δύσκολες εβδομάδες στην δουλειά. Διοργανώνουμε ένα συνέδριο την Πέμπτη και τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Και ως το παιδί για όλες τις δουλειές, και για αυτό υπέυθυνη είμαι εγώ. Και δεν μου φτάνει το αγγούρι, συγνώμη, που τρώω, έχω και το αφεντικό που τα θέλει όλα τώρα που πνίγομαι! Τέλος πάντων, ανυπομονώ να περάσει αυτή η βδομάδα αν και με περιμένουν βουνό οι εκκρεμότητες που τώρα αφήνω λόγω του συνεδρίου.

Τουλάχιστον έχω δουλειά, οπότε δεν πρέπει να παραπονιέμαι...

Σας καληνυχτώ μανουλίτσες...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα!

ε,ούτε ένα ποστ σήμερα,δεν παίζω!!!!!!

σας ευχαριστώ όλες ολόψυχα για τα καλά σας λογάκια και τις ευχές σας,από το στόμα σας και στου Θεούλη το αυτί!

Χριστίνα την ένιωσα την αγκαλιά σου και ήταν ζεστή,σε ευχαριστώ!

Άντζυ μου ευχαριστώ για το μήνυμα!!!!!!!!!!!!χάρηκα πολύ!!!!!!!!να είσαι καλά!!!

χάρηκα πολύ με τα νέα της Νικολ και της Αναστασίας μας!!!!!!μακαρι να πάνε όλα πολύ καλά από εδώ και στο εξής!αν μας διαβάζεις καλή μου να ξέρεις οτι είμαστε κοντά σου με τη σκέψη μας!

Βικάκι μπράβο για το blog!πως είναι η μικρή?όσο για το στριπτιζ,καλή συνέχεια!τι να πω,η Γεωργία είναι εξπερ!!και έχει ανακαλύψει και τα γεννητικά της όργανα και έχουμε...εξερευνήσεις σε κάθε ευκαιρία:tongue:

Τάνια σε νιώθω με τη δουλειά και την προετοιμασία της τάξης!σου έυχομαι να είναι ηρεμα και καλόβολα όλα τα παιδάκια που θα σου έρθουν και να έχεις μια χαλαρή χρονιά!

Μαράκι κρατα γερά!καλή δύναμη,υπομονή και επιμονή και θα περάσει και αυτή η εβδομάδα,εύχομαι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα!

Βασω θα σου απαντήσω αύριο,είμαι πολύ κουρασμένη,ε?

σας καληνυχτίζω με λατρεμένο ''πρωινό άστρο''!!!!!

YVJFTvVYMic&feature

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

good_morning_2.gif

Καλημέρα..... μανουλομανουλίτσες δεν μπορώ να σας γράψω το απόγευμα διότι είμαι στην μαμά και δεν διαθέτει computer εκεί...σας σκεφτόμαστε όμως πολύ.....

Angolini σε πήρα τηλ πριν απο το γραφείο αλλά δεν απαντάς...που είσαι μαρύ??? θα πάμε Σελεπίτσαρι???call me

%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF+%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF.jpg

κοριτσάκια δεν μπορώ να μείνω άλλο γιατί η δουλειά στο γραφείο τρέχει.....

Φιλάκια σε όλες σας και στα παιδάκια....τα λέμε σύντομα!!!

καλησπέρα σε όλες τις φιλεναδίτσες μου.σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας αλλά δυστηχώς δεν περνάμε και την καλύτερη περίοδο-πότε την περάσαμε θα μου πείτε αλλά τέλος πάντων.δεν ξεχνάω πόσο με στηρίζεται αλλά είναι δύσκολη η κατάσταση με τη μικρή.είμαι και εγώ πιεσμένη και πολλές φορές δεν θέλω να μιλάω σε άνθρωπο.μπήκαμε 5/9 στο Παίδων άρων άρων και μείναμε 3 βδομάδες.κολλήσαμε και μια ίωση με 39 πυρετό και έδεσε το γλυκό.δυστηχώς η μικρή κάνει σπασμούς και είμαστε σε περίεργη κατάσταση.

δεν μπαίνω σε λεπτομέριες γιατί πρέπει να μιλάω μέχρι αύριο.συνοπτικά να σας πώ ότι ξεκινήσαμε νέα αγωγή για τους σπασμούς και δεν βλέπουμε φώς.είμαστε σε επαφή με το γιατρό και θα ξεκινήσουμε και νέα αγωγή(βάζουμε νέα φάρμακα που δύσκολα κόβονται.πέρνει ήδη 4)΄σύντομα θα ξανακάνουμε εισαγωγή στο Παίδων και που θα μας βγάλει δεν ξέρω.ίσως χρειαστεί να πάρει κορτιζόνη για την αντιμετώπιση των κρίσεων με πολλές παρενέργειες και φυσικά μήνες στο Παίδων αν φτάσουμε εκεί..ο Θεός να μας βοηθήσει..

να είστε όλες καλά και πάνω από όλα υγεία σε όλα τα μπεμπάκια-παιδάκια.

Atlantis μου με το καλό κοριτσάρα μου.να έχεις μια τελειόμηνη έγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου.Δικαιολόγησε με που δεν απάντησα στο μην.δεν την παλέυω και πολύ με όλα αυτά.

σας ευχαριστώ και πάλι για όλα.

έχουμε δύσκολο και μεγάλο δρόμο μπροστά μας και ελπίζω ο Θεός να καταλάβει πως σε ορισμένους ανθρώπους έχει δώσει περισσότερα από όσα μπορούν να αντέξουν..βλέπω και νοιώθω πολύ πόνο και προσωπικά και μέσα στο Παίδων..φτάνει!!!

σας ζάλισα ,σας είπα και τα "ευχάριστα" νέα μου και σας χαιρετώ.

φιλιά πολλά πολλά πολλά

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Νικόλ μου είσαστε συνέχεια μέσα στο μυαλό μας και στις προσευχές μας, να δώσεις την αγάπη μας στην Αναστασία μας.... Εύχομαι σύντομα να πάνε όλα πολύ καλύτερα μανούλα μου..

Εμείς είμαστε καλά, συνεχίζουμε ακάθεκτες τον γυμνισμό με την ελπίδα να πετύχουμε μια μέρα τα τσισα μας στο γιογιό... Κατα τ' άλλα, είμαστε ταπί και ψύχραιμοι, και θέλουμε να κάνουμε μία μικρή ανακαίνιση στο σπίτι (να χωρίσουμε την κρεβατοκάμαρα στα 2 ώστε να έχουμε 2 πολύ μικρές αλλά χωριστές....). Α, φίλες, για πείτε, έχετε κανένα, γυψοσανιδά (νέο επάγγελμα δικής μου έμπνευσης, αλλά καταλάβατε τί εννοώ), γιατί μίλησα με μία εταιρία και για έναν τοίχο 6 τμ με 1 πόρτα και 1 παραθυράκι μικρό μου ζήτησε 800 ευρά.

Σας έχω καινούργιο θεματάκι:

http://supermommies-online.blogspot.com/2011/09/2011.html

Καληνύχτα!!!!!!!!

GaiGp3.png

Μανούλες μου γλυκές!

Τί κάνετε; Μέρες έχω να γράψω αλλά σας διαβάζω και σας σκέφτομαι...

Νικολίτσα, καλό κουράγιο στον αγώνα σας, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ανταποκριθεί στη νέα αγωγή που κάνετε και όλα να πάνε καλύτερα, να μη χρειαστεί ούτε νοσηλεία, ούτε κορτιζόνη. Υπομονή και κουράγιο, βρε μανούλα, ο Θεός θα το βάλει το χέρι του!

Συγχαρητήρια και για τις εγκυούλες, πολύ χαρούμενα νέα και εύχομαι όλα να σας πάνε καλά και του χρόνου να έχετε και τα δεύτερα παιδάκια σας!

Άντε, πήραμε φόρα! Καμία άλλη με ευχάριστα;!; Το αισθάνομαι, όπου να'ναι θα σκάσει το νέο!

Περαστικά στα αρρωστούτσικα, πώς είναι Λόυσυ και Κλειώ;

Βίκυ, καλό ξεκίνημα, μου άρεσε πολύ και αναμένουμε περισσότερα!

Είναι αργά, σας αφήνω, καλή νύχτα να έχουμε όλοι κι αύριο αν μπορέσω θα σας πω τί έχωσε ο Θοδωρής στη μύτη του σήμερα! :shock::D:rolleyes:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Νικόλ μου....κοριτσάκι μου...

πέταξα από τη χαρά μου που είδα ποστ σου,αλλά καθώς το διάβαζα η καρδιά μου ράγισε......

εύχομαι ο Θεούλης να εισακούσει τις προσευχές σας-και όλων μας,να βρείτε γρήγορα την αγωγή που ταιριάζει στην Αναστασία μας και να μη χρειαστεί τίποτα από όσα φοβάσαι.

θαυμάζω τη δύναμη σου,αν και μόνο εσύ ξέρεις καλή μου με πόσο πόνο την απέκτησες και τη διατηρείς...

μακαρι να μην είχε χρειαστεί να δοκιμαστείς έτσι...λένε οτι ο Θεός επιλέγει κάποιους από εμάς και τους στέλνει τις πιο σκληρές δοκιμασίες για να τους φέρει έτσι κοντά του....

ευχαριστώ για τις ευχές σου και φυσικά καταλαβαίνω που δεν απάντησες,μην το σκέφτεσαι καθόλου.

να ξέρεις οτι σας σκεφτόμαστε παντα με αγάπη.

και όποτε θέλεις να μιλήσεις,εμείς είμαστε εδώ,ε?

καθόλου μα καθόλου δεν μας ζαλίζεις,μακάρι να μπαίνεις,να σε ακούμε,πραγματικά μας έχεις λέιψει!

η Παναγίτσα να είναι κοντά σας,σας φιλώ

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπερα κοριτσια

Ειχα στο μυαλο μου να πω μερικες κουταμάρες ....αλλα διαβάζοντας το μυν της Νικολ ..........σταμάτησα! Τι αξία θα έχουν μπροστα στους πρβλιματισμους που μας εφερε αντιμετωπους. Με τετοιες καταστάσεις αυτοελέγχομαι αυστηρα και απλά λέω στον εαυτο μου να σταματήσει να παραπονιεται:-(

Αυτα σαν σκέψεις προσωπικες και σαν ευκαιρία προβληματισμου σε ΄ολους μας

Ευχομαι πάνω απο όλα υγεια στις οικογένειες μας και υπομονη κ πιστη στις δυσκολίες μας που όλοι αντιμετωπίζουμε

Ετσι μου βγήκε τωρα .....Σας φιλώ:-(

καλησπέρα και πάλι.το καλό μου κορίτσι κλαίει ασταμάτητα απ την ώρα που ξύπνησε και είχαμε μια ακόμα "όμορφη" μέρα..

σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά όλες σας.μου έχετε σταθεί πάρα πολύ.να είσαστε όλες καλά και εσείς και οι οικογένειες σας.

αυτό που έρχετε συχνά στο μυαλό είναι πως κανένας -μέσα και εγώ- αν δεν ζήσει κάτι άσχημο κάθεται και ασχολείται με πράγματα που στην πραγματικότητα είναι ανούσια μπροστά σε αυτό που λέμε υγεία.δυστηχώς είναι τόσο κοντά όλα τα άσχημα αλλά οι περισσότεροι κλείουν τα μάτια.18 σχεδόν μήνες έφαγα τα νοσοκομεία με το κουτάλι και συνεχίζω ,για πόσο δεν ξέρω.αρκούν λίγες ώρες εκεί μέσα για να δείς πόσο πόνο έχουν χιλιάδες άνθρωποι.το τμήμα που πάμε τη μικρή στο Παίδων-η νευρολογική κλινική έχει τις χειρότερες περιπτώσεις,όπως και το Ελπίδα που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.η δικιά μας πτέρυγα (σαν στο σπίτι μας νοιώθουμε πια)έχει γονείς που πραγματικά αξίζουν χίλια μπράβο.υπάρχουν παιδιά ήρωες εκεί μέσα που έχουν κάνει το νοσοκομείο 2ο σπίτι τους.και όμως αντέχουν και βρίσκουν δύναμη.και είναι Άνθρωποι.έχουν αφήσει στην άκρη τις ανοησίες και τις μκρότητες.ζούν με το πρόβλημα τους.

πήγα τις μέρες που είμασταν μέσα και στο Ελπίδα να δώ έναν φίλο μας.το μικρό Κυριάκο.ο φίλος μας είναι 2,5 χρονών.τον γνωρίσαμε πριν 1 χρόνο.του χρόνου δεν ξέρω αν θα τον δώ ξανά..φτάνοντας λέει κανείς τι όμορφο κτήριο.την ίδια σκέψη κάνεις και αν μπείς και στο εσωτερικό.είναι τόσο χαρούμενοι οι τοίχοι...τα ντουβάρια!!δυστηχώς όμως μέχρι και τα ντουβάρια κλαίνε εκεί μέσα.

εδώ και 18μήνες αναθεώρησα πολλά για τη ζωή.για τους ανθρώπους,για τους φίλους για όλα..μαθαίνω να ζώ με αυτά που έχω.αδιαφορώ για πολλά που κάποτε ήταν προτεραιότητα.ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πόσο έχουμε ξεπέσει για ένα μάτσο ευρά..πως η ζωή έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα και αξία έχει το χρήμα.

η Αξία η δικιά μου είναι να καταφέρω να δώσω φτερά στην Αναστασία και να τη δώ να καταφέρνει να πετάει μόνη της κάποια στιγμή!!

σας ζάλισα αλλά είπα κάποια απ αυτά που ήθελα να πώ.τα παράπονα σας στην Αναστασία που μου έχει κάνει κουδούνι το μυαλό απ το πολύ κλάμα!!!!

καληνύχτα σας.πάω να ζαλίσω μια τρελή μου φιλενάδα!!που με αντέχει ακόμα..

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα μανουλες και παιδακια!

Εχω 2 βδομαδες να μπω κι ουτε που αναρωτηθηκατε αν ζω ή αν πεθανα η καημενη...γιατι αληθεια νομιζα πως θα πεθανω:shock::tongue:

Μολις εγινε καλα η μαμα μου...επεσα εγω στο κρεβατι (ή μαλλον...στη λεκανη... ΑΦου δεν προλαβαινα να βγω καν απο το μπανιο με τοσες διαρροιες κι εμετους) Κι ενω στην αρχη νομιζαμε οτι κολλησα την ιωση... Κατεληξα στα νοσοκομεια να με ψαχνουν για χολη και χιλια δυο ακομα...Να μου κανουν εισαγωγη και το αποτελεσμα ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ!!!

Τι να σας πω...τετοιο πονο δεν εχω ξανανιωσει !!!!!!!!

Και για να μην τα πολυλογω...υπεγραψα κι εφυγα απο το νοσοκομειο και τωρα κανω μια θεραπεια 28 ημερων για το στομαχι και διατροφη ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

Νικολίτσα θα σου πω κι εγω οσο κι αν ακουγεται βαρετο οτι παντα σε σκεφτομαι κ σενα και τη μικρη Αναστασια και προσευχομαι να σταθειτε στα ποδια σας! Εχεις δικιο για τα κ@λο-ευρα αλλα ξερεις κι οταν παθαινεις και κατι στην υγεια σου (εσυ ή τα παιδια σου), φυσικα προσευχεσαι ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ αλλα βριζεις και θεους κ δαιμονες που δεν εχεις τα κ@λο-ευρα να κανεις τις εξετασεις και τις θεραπειες.............. Δυστυχως, κακο να μη βρισκει κανεναν αλλα τη γ@μο-κατασταση με τα οικονομικα τη βρισκεις παντα μπροστα σου

Ηθελα να σχολιασω κι αλλα κοριτσια αλλα τα εχω ξεχασει ολα

Συγχωρεστε με...και τα λεμε

φιλια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...