Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Τα μωρά μου κοιμούνται κ σας διαβάζω απ΄το κινητό. Τι έπαθε το Λουσάκι ρε γμτ; Ουφ αυτές οι παλιοιώσεις πιά!

Κορίτσια, ίσως έρθουμε κι εμείς απόψε. Θα σας απαντήσω σίγουρα μόλις ξυπνήσουν.

Χθες ήταν μια όμορφα γεμάτη μέρα. Είχαμε βάπτιση το πρωί με τραπέζι κ μετά το βράδυ παιδικό πάρτυ. Η Αθηνά το κατ΄ευχαριστήθηκε. Εμένα πονάει όλο μου το σώμα απ΄το κυνηγητό.

Άννυ μου, σχετικά με το μονό κρεβάτι, αφού κοιμάται τόσο ανάστατα, δεν κουτουλάει συνέχεια στον τοίχο ή στο προσκέφαλο; Αυτός είναι ο φόβος μου για το μονό κ δεν το κάνω.

Καλημέρα μανούλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα φίλες! βρε Βικάκι πως την πάτησε κι η Λούση μας? κάνει παρέα απο μακρυά στην Κλειώ μάλλον! περαστικά να ναι! μακάρι να ναι καλά σήμερα να σας δούμε! τελικά θα βρεθούμε οι υπόλοιπες??!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας κοριτσάκια εμείς είχαμε πάει για μπανάκι, γυρίσαμε, φάγαμε μόνο εμείς όχι ο Στάθης γιατί πονάνε τα δοντάκια του και τώρα είμαστε στο πάρκο παίζουμε με τα αυτοκινητάκια μας και βλέπουμε παιδικά.....αυτά από μας...φιλάκια εύχομαι η μικρή Βικάκι να είναι καλά το ίδιο και η Κλειούλα μας...τα λέμε το απόγευμα οι υπόλοιπες ε???

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλιτσες μετα απο πολυ καιρο! ηθελα πολλες φορες να γραψω αλλα το ζουζουνακι μου δεν με αφηνει στιγμη σε ησυχια.

Δημητρουλα πολλα συγχαρητηρια για το μεταπτυχιακο!

Μαρακι (atlantis) με το καλο να ρθει το μωρακι σου! πολυ χαρηκα για σενα! να ' σαι καλα που παντα ρωτας για ολα τα κοριτσια!

images?q=tbn:ANd9GcTOjxA14sIcBHCHSvGfoMTqr-HnaptHlq6OMVKXQm9FqNHJhxlRxQg1ghI

Βικυ περαστικα στη μικρη σου! πολλα παιδακια ειναι αρρωστουλικα τελευταια :-(

στα δικα μας τωρα. ο Αναστασης ειναι ενας μικρος Ταρζαν! πολλη ενεργεια μιλαμε! συνεχεια κανει ζημιες κ εγω κανω εξασκηση στην υπομονη μου γιατι σχεδον ολη τη μερα ειμαστε οι 2 μας κ αυτο ειναι πολυ κουραστικο. την προηγουμενη βδομαδα τελειωσαμε κ με το θηλασμο. ειχε αρχισει απο καιρο να μειωνει το χρονο που θηλαζε μεχρι που πριν μια βδομαδα δεν ανοιξε καν το στομα του. την αλλη μερα τα ιδια κ ετσι τελειωσε αυτο το υπεροχο ταξιδι...

κοριτσια μου κ γω θελω πολυ ενα δευτερο παιδακι. περιμενω ποτε θα ρθει η στιγμη που θα το παρουμε αποφαση. τωρα ειναι λιγο δυσκολα γιατι δεν εχω κανεναν να με βοηθαει κ ο Αναστασης ειναι πολυ ζωηρος. λεμε να γινει 2 κ βλεπουμε. δεν θελω να σκεφτομαι το μαυρο χαλι της χωρας μας γιατι δεν θα κανουμε ποτε αλλο παιδι. ευτυχως τοσο καιρο ζουμε με τα λιγα κ δεν θα μας κακοφανει τοσο οσο σε αυτους που μαθανε να ζουνε με τα πολλα κ τωρα παιρνουν λιγα. υγεια πανω απ'ολα γιατι κ αυτη με τα λεφτα αγοραζεται πλεον.

φιλια σε ολες κ στα ζουζουνακια σας!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπερα....

http://www.facebook.com/photo.php?fb...ype=1&theater\ καντε και μας ενα likeeeeeeeeeeeee......... Οσες μπορειτε και θελετε....... Ευχαριστουμε.........

Κάτι δεν πάει καλά, δεν εμφανίζει κάτι.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν,

σουρτούκες μάνες, ξεδώσατε απόψε ε?????????

Δεν παίζω, εγώ σας ξεσήκωσα και τελικά έμεινα μέσα:mad::mad::mad:

Υπέροχα....

Εμείς είμαστε μια απ τα ίδια, δεν έχουμε επιδείνωση αλλά από διάθεση είμαστε ακμαιότατοι, μέχρι και το όλο το φαί μας φάγαμε και μεσημέρι και βράδυ!!!:cool::cool:

Αύριο το πρωί, λέω να πάω μέχρι τη γιατρό αφού είχα ούτως ή άλλως rdv για το εμβόλιο, έτσι απλά να μας δεί. Μακάρι να μας μεταφέρει για την άλλη εβδομάδα το εμβόλιο και να μην μας πάει για τον επόμενο μήνα...αλλιώς μετά 2-2 θα τα κλείνω τα ραντεβού στο ΙΚΑ......

Και για επιδόρπιο, λινκ για την καινούργια μας ανάρτηση, αφτερ ρικουέστ, θέμα μας το μαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!

http://supermommies-online.blogspot.com/2011/09/blog-post_25.html

Καλό σας βράδυ μανούλες!!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα φίλες μάνες!!! Τι κάνετε? Πως περάσατε χθες? Εμείς είχαμε πάει ΣΚ Θεσσαλονίκη και περάσαμε υπέροχα! Ειχε πάρα πολύ καλό καιρό και ο Δ μου το καταευχαριστήθηκε. Κλασικά βέβαια όταν είμαστε εκδρομή ο Δ δεν τρωει τίποτα (από φαγητό γιατι από βλακείες τρωει μπολικες) αλλά anyway!

Χριστινα μου χρόνια πολλά για το αγόρι μας! Να είναι πολύχρονος!!!

Βικάρα καλή αρχή με το blog! Βρε συ δεν μπορώ να βάλω σχόλιο. Βάλε μας το link ακριβως για να γίνουμε μέλη... Η Λούσυ μας πως είναι?

Δήμητρα εμένα το καροτσάκι μου το έχει αυτο για το δευτερο παιδι. Αφου όταν βγαινουμε βόλτα και κουράζομαι λεω στον Νίκο "να ανεβω εκεί πανω?" χαχαχαχα! Είναι όντως πολύ καλό!

Δεσποινάκι τι κάνεις? Ο φίλος μας ο Αναστάσης? Ζωηρεύει και σε παιδεύει?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα φίλες μάνες!!! Τι κάνετε? Πως περάσατε χθες? Εμείς είχαμε πάει ΣΚ Θεσσαλονίκη και περάσαμε υπέροχα! Ειχε πάρα πολύ καλό καιρό και ο Δ μου το καταευχαριστήθηκε. Κλασικά βέβαια όταν είμαστε εκδρομή ο Δ δεν τρωει τίποτα (από φαγητό γιατι από βλακείες τρωει μπολικες) αλλά anyway!

Χριστινα μου χρόνια πολλά για το αγόρι μας! Να είναι πολύχρονος!!!

Βικάρα καλή αρχή με το blog! Βρε συ δεν μπορώ να βάλω σχόλιο. Βάλε μας το link ακριβως για να γίνουμε μέλη... Η Λούσυ μας πως είναι?

Δήμητρα εμένα το καροτσάκι μου το έχει αυτο για το δευτερο παιδι. Αφου όταν βγαινουμε βόλτα και κουράζομαι λεω στον Νίκο "να ανεβω εκεί πανω?" χαχαχαχα! Είναι όντως πολύ καλό!

Δεσποινάκι τι κάνεις? Ο φίλος μας ο Αναστάσης? Ζωηρεύει και σε παιδεύει?

Καλημέρα κοριτσάκι...καλή εβδομάδα σίγουρα θα σου πάει καλύτερα απο την προηγούμενη γιατί έχω παρατηρήσει όταν περνάμε όμορφα το ΣΚ γεμίζουν οι μπαταρίες μας και η εβδομάδα κυλάει πιο καλά ε???:tongue::tongue::tongue:

Φιλάκια στο Δ, εμείς περάσαμε όμορφα...να το επαναλάβουμε!!!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες μανουλομανουλίτσες

good_morning.jpg

άντε να ανέβουμε λιγο πια βαρέθηκα με την μαυρίλα που επικρατεί ρε κορίτσια....ας είμαστε λίγο πιο αισιόδοξες, όλα θα φτιάξουν, ας έχουμε την υγεία μας και όλα θα γίνουν!!!

Λοιπόν στα δικά μας τώρα, σήμερα έχω ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά που θα πάει θα τελειώσει η μέρα και θα πάω στο παιδάκι μου για γουτσου-γουτσου.

Συμπεθερούλα μου, angolina μου τι να σου πω εχθές που φύγαμε, μελαγχολία τον έπιασε τον Σταθούλη (λες να ήταν κεραυνοβόλος) αχ τι γλυκούλια που ήταν μωρεεε όλα τους!!!

αλλά ομολογώ ότι στην Χρυσανθούλα δείξαμε μια ιδιαίτερη αδυναμία (θα κάψει καρδιές) ωχ δεν νομίζω να μας μαλώσει ο μπαμπάς της έχουμε καλές προθέσεις...!!

Πολύ Πολύ όμορφα ήταν...γνωρίσαμε και τα άλλα παιδάκια και τις υπόλοιπες μανούλες αλλά και του μπαμπάδες (μην τους ξεχνάμε και αυτούς τους δόλιους)....Φιλάκια πολλά με πιέζει ο χρόνος διότι είμαι στο γραφείο ίσως τα πούμε αργότερα....

Καλημέρα φίλες!

Εμείς καλά είμαστε σήμερα, από εχτές το απόγευμα απύρετες, πήγαμε και στη γιατρό το πρωί, μια απλή ίωση ήταν, αλλά εμβόλιο δεν κάναμε. Μας έβαλε ένα απρογραμμάτιστο rdv για την άλλη Δευτέρα (αν δεν έχουμε ξαναρρωστήσει)..

Άννυ μου και Άντζυ, για να γράψετε στο blog, στην αριστερή στήλη (πάνω από την εικονίτσα του Ταζ) έχει ένα μπλε κουμπί που λέει "Γίνε μέλος αυτού...". Εκεί γράφεσαι με έναν λογαριασμό από αυτούς τους τύπους που σου προτείνει. Μετά γράφεις ότι θέλεις, όποτε θέλεις αρκεί να είσαι συνδεδεμένη!!! Σύντομα θα βάλω και μέιλ για να στείλετε και εσείς τις τρελοκαταστάσεις σας!

Τώρα παλεύω να φτιάξω μια σελιδούλα στο φέις (η χτεσινή προσπάθεια ήταν πατάτα), αλλά δεν με θέλει! Έχω και το μοσχαρομπριάμ που με παιδεύει...

Ρε κοριτσια, από σήμερα η Λού βγάζει συνέχεια το σορτσάκι και το πάμπερς και κάνει γυμνισμό μέσα στο σπίτι. 100 φορές την έχω ξαναντύσει και τα ξαναβγάζει! Τί έπαθα η γυνάικα!!!!!

Λέιτερ !!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...