Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάλλον δεν μας βλέπω φίλη angolina....:-(:-(που χαθήκατε βρε κορίτσια?:confused::confused::confused:Δουλειές του ΣΚ? κοιμόσαστε???

Εγώ μπήκα κάνα δυο φορές δεν είδα κίνηση και τελικά κανονίσαμε για σήμερα το απόγευμα να πάμε στους από κάτω μας για να παίξουν τα παιδάκια μας...για αύριο μπορώ μόνο το απόγευμα μετά τις 18:00.Το Σελεπίτσαρι με βολεύει....αααα αυτήν την εβδομάδα θα μένω Πειραιά διότι ο Π θα ανέβει Θεσ/κη για δουλειά της εταιρίας οπότε τα απογεύματα εκτός Δευτέρας (έχω μια ημερίδα στο επιμελητήριο του Πειραιά και θα τελειώσω αργά) και Τετάρτης που έχουμε παιδίατρο στις 18.30 είμαστε μέσα!!!

Θα τα πούμε αργότερα.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλό μεσημέρι!!!:P

εί εδώ ειμαι κι εγώ!!! μίλησα με την Βίκυ και λέμε γι αύριο απογευμα στο Φλοίσβο που μπορεί κι η Δημητρούλα με τα παιδιά! άρα Βάσω,Βίκυ,Δήμητρα κι εγώ είμαστε μέσα! Μαράκι ,Χριστίνα και Μαράκιους??? μπορείτε? απογευμα? εσύ Άντρια?( αν μιλήσεις ρώτα και την Βάλια ε!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

εί εδώ ειμαι κι εγώ!!! μίλησα με την Βίκυ και λέμε γι αύριο απογευμα στο Φλοίσβο που μπορεί κι η Δημητρούλα με τα παιδιά! άρα Βάσω,Βίκυ,Δήμητρα κι εγώ είμαστε μέσα! Μαράκι ,Χριστίνα και Μαράκιους??? μπορείτε? απογευμα? εσύ Άντρια?( αν μιλήσεις ρώτα και την Βάλια ε!)

Με άντρες έτσι; Εγώ τουλάχιστον σίγουρα με τον Ν. Αλλα φέρτε και κανέναν ακόμα να μη βαριέται.

Βικάκι μου εύγε! Καλή αρχή!! ΚΑι έυχομαι συντομα να έχεις τόσους αναγνώστες που να σε ψάχνουν οι διαφημιστές.

X4pTp3.png

μανουλινια μου καλησπερα!επιτελους καλα νεα μες στην μαυριλα μας!

Μαρακι συγχαρητηρια!!!κ με ενα πονο!!!...εμεις ακομη το αναβαλουμε αυτο το θεμα ...ακουσα κ αλλα ευχαριστα χθες απο την ξαδερφη μου που θα παντρευτει τον επομενο Μαη κ θα γινει η κλειω παρανυφακι!

σημερα εχουμε ενα γαμο κ θα μεινει η κλειω στην γιαγια της.

Βικακυ πολυ μου αρεσε το μπλογκ σου!αντε να παιρνει μπρος να βγαλεις κανα λεφτακι απο εκει!

δεν θυμαμαι να σχολιασω αλλα αν κ τα διαβασα ολα,αλλα με συγχησε πριν ο Κ κ η Κλειω εχει μιρλα ,εγω νυσταζω κ πρεπει να ετοιμαστω κ για τον γαμο!

απο υγεια καλα ειμαστε,Αντζουλι τον βυζοπαροξυσμο τον εκοψε σχεδον μονη της.θηλαζε πολυ καιρο μονο βραδυ βεβαια κ αυτο για να κοιμηθει μονο,οχι μες στην νυχτα.κ ετσι μια μερα θηλασε κ δεν κοιμηθηκε στο στηθος ,αλλα κοιμηθηκαμε μαζι αγκαλια (κεφαλοκλειδωμα-ετσι με κανει)κ απο τοτε δεν της ξαναδωσα...

Μαρακι για το μονο κρεβατι που λες.κ εμας η κουνια ηταν μεγαλη αλλα κουτουλουσε γιατι κ αυτη κοιμαται ατσαλα.την εβαλα σε μονο με προστατευτικο απο την μερια που δεν εχει τοιχο , κ κοιμαται σχεδον σερι ολη νυχτα.αν ξυπνησει παω ξαπλωνω διπλα της κ ξανακοιμαται κ μετα φευγω.

Δημ μου ηθελα να στο πω αυτο γιατο καροτσι.το εχω δει σε μια κοπελα στην γειτονια μου κ φαινεται πολυ βολικο!

σας φιλω!καλο σου κου να εχετε κ αν βρεθειτε αυριο πιειτε κ για μας ενα καφεδακι!σας αγαπαμε!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μανούλες νομίζω ότι θα μπορέσουμε να έρθουμε και μάλλον όλοι μαζί Πάνος-Χριστίνα-Σταθάκης

θα μιλήσουμε και τηλ angolini και ελπίζω να τα πούμε από κοντά αύριο....Φιλάκια σε όλες:tongue:

ρε Βικάκι τι λογαριασμό πρεπει να επιλέξω για να δημοσιευτεί το σχόλιο μου?? εκατό φορές έχω γράψει και σβήνεται..δε θυμάμαι τι πατάω..γκρρρρρ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τελικά οκ για αύριο το απόγευμα ???και τι ώρα βρε κορίτσια????

θα έρθουμε και μεις θα μας φέρει ο Πάνος γιατί έχει μια δουλειά που δεν μπορεί να αναβληθεί και θα έρθει μετά να μας πάρει???

ααα και στο Φλοίσβο που??? εκεί στις κούνιες στην μαρίνα???

περιμένουμε να μας πείτε οκ???

Φιλάκια καλό βράδυ!!!

Ο Σταθάκος με το που γυρίσαμε τώρα από τους φίλους μας στον 5ο έπεσε ξερός...ευχαριστήθηκε παιχνίδι χιχιχιχ!!!

Καληνύχτα.....

Αντε θα σε γνωρίσουμε επιτέλους Χριστίνα, ωραία. Μαζευόμαστε. Λέμε κατά τις 6. Τις τελευταίες φορές βρεθήκαμε στο καφέ Φλοίσβος, μέσα στο πάρκο, κοντά στις παιδικές χαρές. Καθόμαστε εκεί γιατί είναι κλειστό και έχει και παιχνίδια για τα ζουζούνια.

Βασιλική και Αννυ καρότσι δεν άλλαξα. Πάντα αυτό της Κίκο. Αγόρασα μόνο την πλατφόρμα αυτή από τα Λητώ:

leto267544large_222x255.jpg

Για όσες απέκτησαν ή αποκτήσουν δευτέρο παιδάκι σύντομα είναι πολύ πρακτικό για τη μετακίνηση και των 2. Αντε το μεταφορικό σας το έλυσα, βάλτε μπροστά για το 2ο τώρα. :)

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες!! (μαλλον καλημέρα...)

Εμείς δυστυχώς είμαστε με πυρετούλι 38,2 προς το παρόν. Αρα αύριο δεν θα μπορέσουμε να έρθουμεεεεεεεεεεεεεεε. Λαμπρά ε?

Πήγαμε μια βόλτα για χάζι στο εκπτωτικό χωριό, αλλά ευτυχώς δεν άξιζε τπτ τον κόπο οπότε δεν στεναχωρήθηκα πολύ που δεν ψώνισα. Εξάλλου αυτός ο τρελοκαιρός δεν σε προδιαθέτει για αλλαγές (ενώ το χρήμα ρέει άφθονο βεβαίως-βεβαίως).

Το κλου είναι ότι την Δευτέρα το πρωί έχουμε εμβόλιο (το πενταπλό) και αν δεν της έχει πέσει θα το αναβάλλουμε για τον άλλο μήνα. Αλήθεια, αν της πέσει αύριο, να την πάω την Δευτέρα ή τσάμπα η ταλαιπωρία?

Ενιγούει, κορίτσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το σαπόρτ!!!!!!!!! Είπα πολλά συγκινημένη λέμε!!!!!!!

Φιλάκια πολλά, Καληνύχτα!!!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!! (μαλλον καλημέρα...)

Εμείς δυστυχώς είμαστε με πυρετούλι 38,2 προς το παρόν. Αρα αύριο δεν θα μπορέσουμε να έρθουμεεεεεεεεεεεεεεε. Λαμπρά ε?

Πήγαμε μια βόλτα για χάζι στο εκπτωτικό χωριό, αλλά ευτυχώς δεν άξιζε τπτ τον κόπο οπότε δεν στεναχωρήθηκα πολύ που δεν ψώνισα. Εξάλλου αυτός ο τρελοκαιρός δεν σε προδιαθέτει για αλλαγές (ενώ το χρήμα ρέει άφθονο βεβαίως-βεβαίως).

Το κλου είναι ότι την Δευτέρα το πρωί έχουμε εμβόλιο (το πενταπλό) και αν δεν της έχει πέσει θα το αναβάλλουμε για τον άλλο μήνα. Αλήθεια, αν της πέσει αύριο, να την πάω την Δευτέρα ή τσάμπα η ταλαιπωρία?

Ενιγούει, κορίτσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το σαπόρτ!!!!!!!!! Είπα πολλά συγκινημένη λέμε!!!!!!!

Φιλάκια πολλά, Καληνύχτα!!!!

Καλημέρα μανουλομανουλίτσα...περαστικά κουκλίτσα μου να είναι καλά το παιδί και θα βρεθούμε ξανά!!!δεν χανόμαστε...

Είχαμε πάει και μεις στο εκπτωτικό χωριό προς το τέλος Αυγούστου, το συνδυάσαμε με το Αττικό πάρκο....οι καλοκαιρινές προσφορές άξιζαν, εμείς αγοράσαμε τέσσερα μπλουζάκια ανδρικά και ένα για μένα ήταν δώρα του Π για την γιορτή του από την μαμά μου και εμένα είχαμε δώσει περίπου 60 ευρώ.

Επίσης θα πρότεινα να την πας έτσι και αλλιώς να της ρίξει και μια ματιά δεν πειράζει αν τελικά δεν το κάνει το εμβόλιο, μπορεί να είναι και καμιά ιωσούλα:rolleyes:

Φιλάκια ζουζούνα και περαστικά και πάλι!!!

Αντε θα σε γνωρίσουμε επιτέλους Χριστίνα, ωραία. Μαζευόμαστε. Λέμε κατά τις 6. Τις τελευταίες φορές βρεθήκαμε στο καφέ Φλοίσβος, μέσα στο πάρκο, κοντά στις παιδικές χαρές. Καθόμαστε εκεί γιατί είναι κλειστό και έχει και παιχνίδια για τα ζουζούνια.

Βασιλική και Αννυ καρότσι δεν άλλαξα. Πάντα αυτό της Κίκο. Αγόρασα μόνο την πλατφόρμα αυτή από τα Λητώ:

leto267544large_222x255.jpg

Για όσες απέκτησαν ή αποκτήσουν δευτέρο παιδάκι σύντομα είναι πολύ πρακτικό για τη μετακίνηση και των 2. Αντε το μεταφορικό σας το έλυσα, βάλτε μπροστά για το 2ο τώρα. :)

Καλημέρα...γιούπιιιιι θα βρεθούμε...οκ 6 θα είμαστε εκεί:tongue::tongue::tongue::tongue: αν αλλάξει κάτι στον τόπο συνάντησης call me....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...