Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστίνα να σου ζήσει ο Σταθάκης, Χρόνια του πολλά!!

Βάσω μου, υπομονή να πάνε 3 ετών να στρώσουν χαχαχαχα, μέχρι τότε θα το έχουμε ρίξει στα χάπια!! Εμένα κάνει αλαλαγμούς έξω, και τρέχει προς την αντίθετή μου κατεύθυνση όταν την φωνάζω, έχω αρχίσει να προπονούμαι για τους επόμενους ολυμπιακούς στο κατοστάρι. Επίσης κάνουμε την ίδια δίαιτα με εσάς. Σπίτι. Γιατί στον σταθμό τρώμε (εκεί το παίζουμε κιουρίες). Και μάλιστα εκεί μας ταΐζουν με το κουταλάκι, ενώ εδώ δεν δέχεται ούτε μια μπουκιά από εμένα, τσιμπάει 2-3 φορές με τα χέρια και μετά τρίβει το φαγητό στα μαλλιά της......... Λέω και πάλι καλά που τρώει κανένα σνακ και στυλώνεται.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν σας πω Σελεπίτσαρι που είναι στα μέρη μας,δε θα ψήνεστε ε???????μια φορά μωρέ μετά από τόσο καιρό πια να έρθετε προς τα μας κι εσείς?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!

Μαρία μου συγχαρητήρια!!! Με το καλό και το δεύτερο μωράκι!!! Εύχομαι από δω και πέρα να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη χωρίς δυσκολίες.

Μέχρι σήμερα όταν ήθελα να βγω με τα παιδιά έβαζα τη μικρή στο σλινγκ και τον Νικόλα στο καρότσι. Από σήμερα έβαλα τη μικρή στο καρότσι, να απλώσει την κορμάρα της και ο Νικόλας εδώ:

Buggyboard.jpg

Εχει πλάκα, είναι λες και είναι σε πατίνι. Του αρέσει και ευτυχώς δεν δυσκολεύεται αν και είναι από 2 χρονών και πάνω.

Για βόλτα, λογικά είμαι κι εγώ μέσα αλλά για κάπου εδώ κοντά.Και σίγουρα με τον Ν. μαζί γιατί καποιος πρέπει να τρέχει πίσω από τον Νικόλα. Το θέμα είναι ότι τον Ν. τον γυροφέρνει ένα κρύωμα άρα να δούμε πως θα'ναι κι αναλόγως θα σας πω.

Χριστίνα δεν ήξερα ότι ήταν του Αγ. Ευσταθίου. Να το χαίρεσαι το ζουζουνι σου.

Βίκυ για μια ακόμα φορά είσαι απολαυστική. Μήπως να έφτιαχνες ένα μπλογκ να τα έγραφες όλα αυτά. Νομίζω ότι θα έχεις πολλούς φαν και μη σου πω ότι θα βγάλεις και λεφτά... Για σκέψου το.

X4pTp3.png

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!!

Δεν βλέπω φως πουθενά, και φοβάμαι πολύ ότι σε λίγο θα μας κυβερνάνε και κυριολεκτικά ξένοι..... εκεί θα γονατίσουμε εντελώς.

Αυτά στο γενικό σύνολο. Γιατί εμείς οι έλληνες έχουμε την λαμογιά στο αίμα μας. Έδωσε η ευρώπη το πράσινο φώς και οι εργοδότες ξαφνικά πήραν μαστίγιο και με τις ευλογίες της "Γερμανικής" κυβέρνησής μας, γονάτισαν τον εργαζόμενο. Πέρασαν στον συνταξιούχο, και όπου να ναι θα ζητήσουν να πληρώσουν το χαράτσι και οι πεθαμένοι για τα 2 μέτρα γης που πιάνουν. Και αλίμονό τους αν τους έχουν θάψει σε κανένα χλιδάτο νεκροταφείο, θα τους πιούν το αίμα... χαχαχαχαχα!! Ήμαρτον τί λέω!

Και εγώ κοριτσάρα μου θα το ήθελα να προγραμματίσω για το κοντινό μέλλον ένα δεύτερο παιδάκι, αλλά τώρα πια είναι όνειρο απατηλό. Έχω αρχίσει ήδη να στεναχωριέμαι όταν βλέπω κοιλίτσες....

Εγω οταν βλεπω κοιλιτσες αισθανομαι περιεργα απο τη μια ζηλευω και απο την άλλη δεν θελω να το σκεφτομαι---συγχηση στο μυαλο όπως κ στη χωρα που ζουμε αλλωστε..:-(

Ναι οντως σε λιγο θα πληρωνουν και οι νεκροι αναδρομικα θα σου πουν ....ΕΛΕΟΣ

γεια μανουλομάνουλα μου! μόλις γύρισα με την χαρωπή μου Χρυσανθούλα απο το πάρκο,είχα πάρει το ποδήλατο και την πήγα μια βόλτα μόνη μου να κάνουμε κούνιες και με ξεθέωσε!!απο σήμερα της κόλλησε κι οτι λέει ,λέει δίπλα το "μου"! μαμά μου (πεθαίνω!!) ,μπαμπά μου (του τρέχουν τα σάλια!) ,αγκαλιά μου,μπάλα μου,κακά μου χαχαχαχ!! σήμερα ότι λέει ,κολλάει κ το μου δίπλα!η κουκουβάγια σταματά κάπου εδώ για να πούμε κ τίποτα άλλο!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη φίλη Δημητρούλα που ως άξια μάνα καταφερε το κυνηγητό και το διάβασμα συγχρόνως ( και το σεξάκι παράλληλα ,που μας έφερε την Χαρά μας!χαχα!!!)μπράβο φίλη είσαι άξια!! :-)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη φίλη Μαρία μας για την εγκυμοσύνη της! εύχομαι όλα να πάνε καλά ,χωρίς καμιά πια δυσκολία και κανένα εμπόδιο,να χαρείς τον υπόλοιπο καιρό παρέα με την Γεωργίτσα σου (και να βγάζετε φωτογραφιες με την κοιλίτσα!μια φορά έρχονται αυτές οι στιγμές!) και με το καλό να ρθει στον κόσμο το αδερφάκι της να σας γεμίσει χαρά!

Χριστινάκι να χαίρεσαι τον Σταθάκο σου,πολύχρονος !! ούτε εγώ ήξερα οτι γιόρταζε..

με την ιδέα της Δημητρούλας να κάνεις μπλογκ Βικάκι συμφωνώ και επαυξάνω! αν θες θα είμαι επι της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων! και ναι,θα βγάλουμε λεφτά! μπας κι έχουμε για κανα παμπερς γιατι περιμένω τις προσφορές των σ/μ για να πάρω!

η Λου πως πάει με τον παιδικό? πες κανα νέο!

Άννυ μου γλυκιά με την θεά την Κλειώ !!! αρχικά φτου της έχει γίνει ένα ζουλιχτερό κορίτσι για φάγωμα! και μετα πες μου πως της έκοψες το βυζοπαροξισμό! εμένα αν λείπω δεν ζητάει ,αλλά αν με δει αρχίζει κλαίγοντας κιόλας τζι τζι τζι τζι,δεν ηρεμέι με τίποτα όσο κι αν πάω να την ξεγελάσω γμτ. ενώ το φρέσκο της αρεσει,καλά δεν πίνει κ τόσο όσο εσάς,αλλά για αρχή πίνει ένα γεμάτο ποτήρι το βράδυ κι ένα μες στον ύπνο της ξημερώματα συνήθως,αντι για νερό ( αυτο δεν ξέρω αν είναι καλό βεβαια,αλλά ξυπνάει κ λέει κι άλλο ,κι άλλο).

απο τη Νικολίτσα μας έχω καλά νέα,γυρίσανε σπιτάκι τους κι η Αναστασία μας είναι καλύτερα:-)

η Θάλεια έχει χαθεί τελείως,κι η Βάλια το ίδιο..

Ιωαννάκι και Τανίτσα εσείς που είστε μη σας βάλω απουσία?

Μαράκι η δουλειά πως πάει? η Αθηνουλα μας?

Άντρια ο Δημητρης τι καινούρια πράγματα έχει μάθει στο σταθμό?

Βάσω τρομακτική η νύχτα που περάσατε με την Ραφαηλία,ελπίζω να μην ξανα ξυπνήσει ετσι το κοριτσακι σας ! αλήθεια φωτο στο φεις δε μπορείς να βάλεις?

πολυλογία με πιασε,αλλά έχω χρόνο,κοιμάται απ τις 9 η Χρυσάνθη που ξεκίνησα το ποστ ,ως τώρα που ακόμα γράφω!πότε θα βρεθούμε,αυριο μπορείτε??? πείτε για να κανονίσουμε,μην τρέχω τελευταία στιγμή!

τι άλλο θυμόμουν να σας πω.α! σήμερα ημουν στη ΔΕΗ με είχαν στειλει απο την δουλειά να πληρώσω κ είχε έρθει μια δημοσιογράφος του Alpha νομιζω και με ρώτησε πως μου φαίνονται τα μέτρα της κυβέρνησης! απελπιστικά της λέω!! με ρώτησε κι αν θα πληρώσουμε την εισφορά,της είπα όχι,όπως και το χαράτσι δεν θα το πληρώσω,γιατι και δεν έχω και δεν θέλω..και για οποια θέλει να δει βρήκα κι αυτο το έγγραφο απο τους εφοριακούς,δείτε:

http://www.eforiakoi.org/images/stories/doc2011/DILOSI_ANTITHESIS.pdf

αυτά αγαπημένες μου! αναμένω νέα αύριο να κανονίσουμε ραντεβού για καφεδάκι και ατέλειωτο παιχνίδι! σας αγαπώ!

μα τι με πιασε σήμερα!χαχαχα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Μανουλίτσες επιτέλους λίγη ζωή στο καφέ μας. Μαράκι με τα όμορφα νέα σου μας ξύπνησες λίγο απ'τον λήθαργο. Όλα τέλεια από εδώ και πέρα κοριτσάκι και με το καλό να έρθει το αδερφάκι σας! Αλήθεια, πότε έχεις ΠΗΤ?

Βικάκι, συμφωνώ με την Δήμητρα! Μήπως να το έψαχνες λίγο. Αφού το'χεις βρε κοριτσάκι!

Χρόνια Πολλά στον Σταθάκο μας! Μας ξέφυγε η γιορτούλα σου γλυκέ μου! Πολύχρονος, ευτυχισμένος, γερός και τυχερός!

Αντζούλα, ευχαριστούμε για την ενημέρωση για την Νικολίτσα. Πάντα καλά να'ναι το Αναστασάκι! Αλήθεια, τι γίνεται με τον Κώστα και την δουλειά του?

Βασούλα, τι να πω. Όλος ο κόσμος τα ίδια χάλια... Μαύρη απελπισία.

Δήμητρα, πολύ καλό το "extension" στο καρότσι! Λογικά θα του αρέσει πολύ του Νικόλα! Πού το ανακάλυψες?

Αχ, πολύ ζηλεύω που θα βρεθείτε αύριο. Εμείς έχουμε βάφτιση και τραπέζι στην Λούτσα και παιδικό πάρτυ στην Βάρη. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε δεν παίζει για αύριο.

Να περάσετε ένα τέλειο ΣΚ όλες! Φιλάκια μανουλίτσες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα (καλημέρα) μανούλες.....

Επειδή δεν χαλάω χατήρια, και επειδή μου το προτείνατε, για όλες τις μουρλές που έχουν την υπομπονή να διαβάζουν τα σεντόνια μου (και να τα σχολιάζουν) έφτιαξα αυτό:

http://supermommies-online.blogspot.com/

Ελάτε και από εκεί γιατί νιώθω μοναξιάααααααααααααααααααααα χαχαχαχχα!!

Φιλάκια και καληνύχτες!!

GaiGp3.png

Καλημέρα μανουλομανουλίτσες....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

08.jpg

Ευχαριστούμε για τα χρόνια πόλλα....

Τελικά θα συναντηθούμε??? εμείς σελεπίτσαρι angolina μου μπορούμε αλλά πότε και τι ώρα για να το κανονίσουμε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πολύ καλό το Blog...προσπάθησα να συνδεθώ μέσω google αλλά δεν μπόρεσα...αν συναντηθούμε να μου δείξεις ε???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ε? Βικάκι????

Εμείς όπως βλέπετε πάντα πρωινή! και τα ΣΚ ο σταθάκης σταθερός στην ώρα του 6.30 κάνει πάρτυ στην κούνια του χορεύει, τραγουδάει, γελάει, φωνάζει τον μπαμπά του....ε και τελικά ξυπνάμε για γαλάτακι οι μικροί και καφεδάκι οι μεγάλοι....δεν πειράζει να είσαι καλά Σταθάκι μου και ας ξυπνάμε νωρίς όπως στην κατασκήνωση (δεν λέω στρατό γιατί είναι μακριά ε???)

Δεν βλέπω όμως κίνηση στο παρεάκι μας μάλλον κοιμόσαστε ε???

Δεν πειράζω εγω σαν πιο πρωινή ετοιμάζω πρωινό και καφεδάκια see you Later....!!!

breakfast.jpg

chocolate-cake.jpg

καλημερούδια φίλες!!! μόλις σηκωθήκαμε,πάω να θαυμάσω το μπλογκ της φίλης Βίκυς!!

περιμένω για συνάντηση,αρχίστε τις συμμετοχές να οργανωθούμε δεν έχουμε χρόνοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αντζυ παρούσα!! η μου βαλεις απουσια! χαχα

Καλημερα φιλεναδες!! Πραγματικα χαρηκα πολύ διαβαζοντας τα νεα σας !!! Επιτέους καλά νεα μετα απο πολύ καιρο!!!

ΜΑρια μου συγχαρητηρια!!!!! Όλα θα πανε καλα και γρηγορα θα κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιά! ΞΕκουραση οσο μπορείς και ηρεμια!!!

Ελπιζω η περιπετεια της Αναστασιας μας να σταματησεις εδω και να μην χρειαστει να νοσηλευτουν ξανα!!!

Βικακι μπράβο για το blog!!!

Δημητρούλα για εσενα τι να πω!! Συγχαρητηρια!!! Μπράβο σου που τα καταφερνεις τόσο καλα!!!

Χρονια πολλά στο Στάθη και την Αθηνουλα αν και καθυστερημενα!!!

Εμεις δοξα το θεο ειμαστε καλα! Ευτυχως απο την Δευτερα ξεκινησε και η μικρη παιδικο, καναμε προσαρμογη. Κλαιει το πρωτο πενταλεπτο και μετα εινια μια χαρά! Ευτυχως ακομη εγω δεν εχω παιδια οπότεμ πορω και την παίρνω μαζι μου οση ωρα χρειαζετε, αλλα απο Τριτη θα μεινει κανονικο ωράριο! Είμαι πολυ χαρούμενη γιατι εχει ηρεησει πολύ, άπο τον Απριλη που την έπαιρνα μαζι στη δουλεια στο σπιτι ηταν ενα νευρικο παιδι! Τωρα που χωριζουμε αυτες τις ωρες την βλεπω πιο ήρεμη! Για εμενα δεν το συζητω!!! Εγω και αν εχω ηρεμησει!!:tongue: Απο την αλλη εβδομαδα περιμενω τα καινουργια μου παιδακια, και προς το παρον τρεχω να φτιαξω την ταξη μου ή οποια δεν μπορω να σς πειριγραψω πως! Φυσικα υλικα δεν υπάχουν και ούτε λεφτα για να αγορασουμε οπότε τα βαζω απο την τσέπη μου! Κάθε φορα λέω ειναι τα τελευταια και πάντα μετα πάω και αγοράζω! Μας πιάνουν στο φιλοτιμο, ουφ τι να πεις! Τυος επομενους τρεις μηνες μας εχουν ενημερωσει για μεγαλες κρατησεις (λες και τους τα χρωστάγαμε) και πραγματικα δεν ξερω που θα φτασουν!!

Τι καλα που κναονιζετε συναντηση! Εμεις βρεθηκαμε την περασμενη κυριακη με την ΔΕσποινα και την Ηρω πήγαμε για καφεδακι και μετα σε μια τελεια ταβερνα που είχε μεσα και παιδοτοπο!! Η χαρα της μαμας και του παιδιού!! :tongue:

Σημερα θα παμε στα πεθερικα για Σαββατοκυριακο! Καλα να περασετε όλες οτι και να κανετε!! Και οσο μπορουμε να μην χανουμε την αισιοδοξια μας!!!

Φιλακια σε όλες!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...