Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μάνες!

Άννυ μου περαστικά σας βρε παιδί μου, ακόμα δεν ήρθε το φθινόπωρο και οι ιώσεις άρχισαν! Σιδερένια να 'ναι η Κλειώ μας! Όσο για το οικονομικο-επαγγελματικό, να πω υπομονή? Αν σου έχει μείνει κάνε, αλλιώς πήγαινε και πες τους τα έξω από τα δόντια να ξεθυμάνεις τουλάχιστον. Ούτως ή άλλως δεν έχεις και τπτ να χάσεις φαντάζομαι..

Άννη μου αγκαλίτσες και τα δυο μας βγήκαν!! χαχα χαρά στην υπομονή των δασκάλων τους!

Μαρή Άντζυ πότε θα κάνουμε συμάζωξη? Αυτό το Σάββατο τί λέτε? Μπορεί καμία μαμά? (καιρού επιτρέποντος βεβαίως-βεβαίως....).

Συμμετοχές παρακαλώ!!! Για μαζευτείτε!!

Και εμείς μια από τα ίδια, από υγεία όλα καλά, από δουλειά μια από τα ίδια χάλια και πάει λέγοντας. Τώρα όπου να 'ναι περιμένουμε τα ραβασάκια από την εφορία και από την ΔΕΗ να μας αποτελειώσουν...

Θα πάω να μείνω σε μια καλύβα να ησυχάσω, αμάν πια!

Καληνύχτα σας

και....... μαντάμ ρεζερβουάρ χαχαχχαχαχα

αυτο με την καλυβα το χουμε πει κ μεις!!!Aν και φοβαμαι οτι θα μας φορολογησουν και για τη καλυβα!!!!!! καλυτερα σε βουνο να πάμε να ησυχασουμε...μας εχουν εξωντοσει τελειως μας εχουν καταπιει το αιμα..........:mad::x:x:x:x:x:xΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑν

ΥΓ Πώς κάνω quote μονο σε μια γραμη και οχι ολο το κειμενο ???Δεν εχω καταλάβει ακομα μετα απο τοσο καιρο που γραφω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι μου συγχαρητήρια κοριτσάκι! Όλα τέλεια να πάνε! Καλό κουράγιο με τα ζόρια που τραβάς. Να σου δίνει ο Θεούλης δύναμη και ΥΓΕΙΑ σε σένα και όλη σου την οικογένεια.

Με το καλό γλυκιά μου!

Βασιλική, κι εμείς την παίρνουμε στο κρεβάτι μας σχεδόν κάθε νύχτα....

Για μονό κρεβάτι δεν παίζει. Καταρχήν είναι αρκετά μεγάλη η κούνια της, δεύτερον στριφογυρίζει τρελά και αν δεν είχα τις πάντες γύρω γύρω θα κουτούλαγε συνεχώς οπότε δεν το σκεφτομαι ακόμα. Ίσως φταίω κι εγώ που την έχω μάθει να τρέχω μόλις κλάψει και έτσι το περιμένει. Αν αργήσω λίγα δευτερόλεπτα έχει σηκώσει το σπίτι και δεν μπορώ να την κοιμίσω μετά. Ουφ, πώς θα το ξεπεράσει?

Μανουλίτσες μου σας φιλώ και σας καληνυχτώ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαρία μου συγχαρητηρια κοριτσάκι μου! Με το καλό!

1561-expecting.jpg

Τι εγινε βρε κορίτσια βαλατε όλες μπρος για δεύτερο??? Να συντονιστούμε! χαχαχαχα!

Σας αφηνω γιατί εχω πολύ δουλειά και θα μπω αργότερα να σχολιάσω και τα υπολοιπα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

τα δικά μου-προσωπικά νέα είναι πολύ καλά!!!!!!!!

αν δεν σας πήγε ήδη το μυαλό:

luzdp3.png

ΝΑΙ!!!!!!!!!

είμαι έγκυος!!!!!!

δεν το είχαμε ανακοινώσει νωρίτερα και τώρα,αφού έχω και η/υ-ουάου,ήρθε η ώρα να το μοιραστώ και μαζί σας!!!!!!

έχω από πολύ νωρίς ναυτίες και εμετούς-υπερέμεση,είναι πολύ δύσκολο με τη μικρή,πάρα πολύ,όμως το παλέυω με τη δύναμη της θέλησης.είχα και μια μικρή αποκόλληση και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κάνω περίδεση,είναι ζόρικα,αλλά είμαι πολύ χαρούμενη και πανω απ'όλα συνηθισμένη στα δύσκολα...εύχομαι να πανε όλα καλά και η Γεωργία σε λίγους μήνες να αποκτήσει αδερφάκι!!!!!!

έχω πάρει επαπειλούμενη άδεια και ελπίζω να περάσει ήρεμα και γρήγορα ο καιρός!

και να πάνε όλα δεξιά για τη χώρα μας και για όλους μας....

όνειρα γλυκά σε όλους και όλες!

Καλημέρα...γλυκιά μου μανούλα!!! Εύχομαι με το καλό, όλα θα πάνε καλά...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: άντε να μεγαλώνει η παρέα μας με μπεμπουλίνια, να φιλήσεις την μικρή σου...!!!

Διαφημίσεις

Maraki -atlantis--πες μας κανα νέο !!!!!! Πώς τα πάς??????

Πάντως μου φαινεται πολυ γενναια η αποφαση των κορτσιων που προχωρατε σε δευτερο παιδακι μεσα σε αυτες τις αντιξοες συνθηκες που ζουμε....Μπραβο

Εγω πολυ προβληματιζομαι σχετικα με αυτο το θεμα γιατι θελουμε απο τη μια πολυ και άλλο παιδακι. Και απο την άλλη βλεποντας συνεχεια τις συνθηκες ζωης μας να χειροτερευουν(τουλάχιστον μιλώ για δικα μου οικονομικα δεδομενα γιατι φανταζομαι δεν ειναι ολων έτσι......) με πιανει μεγάλος φοβος κ πανικος.Οταν συνεχεια μιλάνε για χρεοκοπιες πώς να σχεδιασουμε τη ζωή μας????????Οταν δεν υπάρχει ενα σταθερο σημειο αναφορας:-(:sad::-(

thank%20you.jpg

σας ευχαριστώ όλες πολύ!

να είστε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

και εύχομαι με το καλό και σε όποιο άλλο κοριτσάκι επιθυμεί να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Βάσω ρωτάς πως τα καταφέρνω...

με βοηθάει πολύ ο καλός μου ο αντρούλης και οι δικοί μου,η αδερφή μου με τη μικρή και η μητέρα μου με τις δουλειές-όποτε προλαβαίνουν γιατί εργάζονται πολλές ώρες.

δε θέλω να δραματοποιώ τα πραγματα,όμως υπήρξαν στιγμές πάρα πολύ δύσκολες,που ήμουν χάλια,που δε μπορούσα να σηκωθώ στα πόδια μου και ήμουν μόνη με τη μικρή,όμως εκείνες τις στιγμές το καλό μου το παιδάκι,σα να το ένιωθε,ήταν ήσυχο.αυτό και μόνο μου έδινε δύναμη...ευτυχώς οι πρώτες 9 εβδομάδες ήταν οι χειρότερες,σιγά σιγά ελαττώθηκαν οι εμετοί και τώρα πια δεν έχω καθε μέρα!έχω μόνο τρελή ναυτία,κούραση και υπνηλία-απίστευτη υπνηλία.

μου ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή,ένιωθα τρελές τύψεις που ξαφνικά με έχανε από μπροστά της για ώρες..και όσο με έχανε το πουλάκι μου τόσο με ζητούσε-κι εγώ δεν μπορούσα ούτε να της μιλήσω,όμως με παρηγορούσε το γεγονός ότι ήταν ασφαλής,οτι έχει δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν,οτι κατόρθωσα να μη με δεί να κάνω εμετό και κυρίως οτι είναι παρα πολύ μικρή για να τα θυμαται όλα αυτά.

και έτσι φτανω σε αυτό που είπες,το πως προχωραει κανείς σε μια τέτοια απόφαση μέσα σε αυτό τον πανικό...

δεν ξέρω αν είναι γενναία απόφαση...εμείς θέλουμε πολύ ένα δεύτερο παιδάκι,δε θέλουμε με τίποτα να αφήσουμε τη μικρή μας χωρίς ένα αδερφάκι.και οι δυο είμαστε πολύ δεμένοι με τα αδέρφια μας και ξέρω πως αν δεν είχα την αδερφή μου θα έλειπε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από τη ζωή μου...και δε θα ήθελα ποτέ να μείνει καποια στιγμή μόνη της..........

και επειδή ήξερα οτι οι πιθανότητες να έχω τα ίδια προβλήματα σε μια δεύερη εγκυμοσύνη ήταν παρα πολλές,ήθελα να γίνει τώρα,που η Γεωργία δεν θα έχει μνήμες της.

εξάλλου είμαι σχεδόν 33 χρονών,δεν έχω την ''πολυτέλεια'' να περιμένω μέχρι να αναστηθεί-αν αναστηθεί αυτή η χώρα.

έτσι ενώ αρχικά ταλαντευτήκαμε πάρα πολύ για καιρό,αποφασίσαμε να παραβλέψουμε τις φοβίες μας και να δοκιμάσουμε μέσα στο καλοκαίρι και αν μας το στείλει ο Θεούλης καλώς.και ήρθε πολύ γρήγορα.οπότε δε μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων,να αναλάβω με τόλμη την ευθύνη και να παλέψω όπως μπορώ,με πίστη και αισιοδοξία και τώρα και αφού με το καλό γεννηθεί αυτό το παιδάκι για να είναι γερό και ευτυχισμένο.προσεύχομαι όλα να πάνε καλά........

τώρα μου φαίνεται περίεργο που σας τα είπα όλα αυτά,δεν είχα σκοπό να μιλήσω για όλα αυτά,μου βγήκαν απλά...δε θα τα σβήσω όμως,δε μπορώ...

σας φιλώ....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας φιλες μανες!!!Πως πανε τα κεφια???

Αννυ περαστικα στο Κλειουλακι!Ευχομαι να ειναι ηδη περδικι!!!

Αντζυ εμας ο μικρος πινει γυρω στα 300 με 330 συνηθως, βεβαια υπαρχουν μερες που πινει και 150 και λιγοτερο αναλογως την ορεξη του μαλλον και το τι εχει φαει ολη μερα.Αλλα παντα σε μπιμπερο γιατι το πινει στο κρεβατι του μονος και μετα νανακια!;)

Μαρια πολυ χαρηκα!!Να εχεις μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη και να πανε ολα υπεροχα!Με το καλο να ερθει το αδερφακι της Γεωργιας!Και μην στεναχωριεσαι για τη μικρη...οπως ειπες και εσυ δεν θα θυμαται τιποτα και ειναι και σε καλα χερια!!Οποτε μια χαρα!;););)

Τι υπεροχα νεα!Επιτελους κατι καλο μεσα στη μαυριλα!Το ειχαμε αναγκη!!!!!!

Εμεις κυνηγαμε οοοοολη τον ταρζαν και το κακο ειναι οτι αρχισε να τσιριζει και ενω του φωναζω να σταματησει γελαει και το ξανακανει!Αν συνεχισει ετσι βλεπω να μαζευουν υπογραφες να μας διωξουν απο την πολυκατοικια:rolleyes::rolleyes:Επισης σκεφτομουνα να τον γραψω κολυμβητηριο αλλα no money.........ενω το θελω πολυ το θεωρω πολυτελεια και δεν ξερω τι να κανω.....απο που να κοψω και τι?super market με το ζορι παμε.

Τελος παντων θα δουμε....!

Κατα τ αλλα ακομη δεν τρωμε το φαι μας και κυριως το κρεας!Λετε να γινει βετζετεριαν???:tongue::tongue::tongue:

Αυτα τα νεα μας........Φιλακια σε μανουλες και παιδακια!!!

byeeeeee

Διαφημίσεις

Βάσω ρωτάς πως τα καταφέρνω...

με βοηθάει πολύ ο καλός μου ο αντρούλης και οι δικοί μου,η αδερφή μου με τη μικρή και η μητέρα μου με τις δουλειές-όποτε προλαβαίνουν γιατί εργάζονται πολλές ώρες.

δε θέλω να δραματοποιώ τα πραγματα,όμως υπήρξαν στιγμές πάρα πολύ δύσκολες,που ήμουν χάλια,που δε μπορούσα να σηκωθώ στα πόδια μου και ήμουν μόνη με τη μικρή,όμως εκείνες τις στιγμές το καλό μου το παιδάκι,σα να το ένιωθε,ήταν ήσυχο.αυτό και μόνο μου έδινε δύναμη...ευτυχώς οι πρώτες 9 εβδομάδες ήταν οι χειρότερες,σιγά σιγά ελαττώθηκαν οι εμετοί και τώρα πια δεν έχω καθε μέρα!έχω μόνο τρελή ναυτία,κούραση και υπνηλία-απίστευτη υπνηλία.

μου ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή,ένιωθα τρελές τύψεις που ξαφνικά με έχανε από μπροστά της για ώρες..και όσο με έχανε το πουλάκι μου τόσο με ζητούσε-κι εγώ δεν μπορούσα ούτε να της μιλήσω,όμως με παρηγορούσε το γεγονός ότι ήταν ασφαλής,οτι έχει δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν,οτι κατόρθωσα να μη με δεί να κάνω εμετό και κυρίως οτι είναι παρα πολύ μικρή για να τα θυμαται όλα αυτά.

και έτσι φτανω σε αυτό που είπες,το πως προχωραει κανείς σε μια τέτοια απόφαση μέσα σε αυτό τον πανικό...

δεν ξέρω αν είναι γενναία απόφαση...εμείς θέλουμε πολύ ένα δεύτερο παιδάκι,δε θέλουμε με τίποτα να αφήσουμε τη μικρή μας χωρίς ένα αδερφάκι.και οι δυο είμαστε πολύ δεμένοι με τα αδέρφια μας και ξέρω πως αν δεν είχα την αδερφή μου θα έλειπε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από τη ζωή μου...και δε θα ήθελα ποτέ να μείνει καποια στιγμή μόνη της..........

και επειδή ήξερα οτι οι πιθανότητες να έχω τα ίδια προβλήματα σε μια δεύερη εγκυμοσύνη ήταν παρα πολλές,ήθελα να γίνει τώρα,που η Γεωργία δεν θα έχει μνήμες της.

εξάλλου είμαι σχεδόν 33 χρονών,δεν έχω την ''πολυτέλεια'' να περιμένω μέχρι να αναστηθεί-αν αναστηθεί αυτή η χώρα.

έτσι ενώ αρχικά ταλαντευτήκαμε πάρα πολύ για καιρό,αποφασίσαμε να παραβλέψουμε τις φοβίες μας και να δοκιμάσουμε μέσα στο καλοκαίρι και αν μας το στείλει ο Θεούλης καλώς.και ήρθε πολύ γρήγορα.οπότε δε μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων,να αναλάβω με τόλμη την ευθύνη και να παλέψω όπως μπορώ,με πίστη και αισιοδοξία και τώρα και αφού με το καλό γεννηθεί αυτό το παιδάκι για να είναι γερό και ευτυχισμένο.προσεύχομαι όλα να πάνε καλά........

τώρα μου φαίνεται περίεργο που σας τα είπα όλα αυτά,δεν είχα σκοπό να μιλήσω για όλα αυτά,μου βγήκαν απλά...δε θα τα σβήσω όμως,δε μπορώ...

σας φιλώ....

ani-hug2.gif

Τι εγραψα τώρα??? άντε πάλι απο την αρχή...εν συντομία όμως τώρα!!!

Μανουλομανουλίτσες μου Καλημέρα, σας γράφω απο το γραφείο όπως πάντα, πέρασαμε μια δύσκολη και κουραστική εβδομάδα αλλά την Τρίτη 20/9 που γιόρταζε ο Σταθάκις μας

περάσαμε πολύ όμορφα.... Δεν προλαβαίνω πάντα να σχολιάσω τα πάντα και να σας γράψω και νέα μας αλλά προσπαθώ να δίνω το παρόν με τον καλύτερο τρόπο:tongue::tongue::tongue:...ξέρετε πόσο σας αγαπάμε παρεάκι μας!!!

Σας ευχόμαστε καλό ΣΚ "think positive" γιατί δεν γίνεται διαφορετικά

και να είμαστε όλοι καλά!!!

ααααα μην το ξεχάσω angolina μου εμείς πίνουμε noulac οπότε δεν πιάνεται να απαντήσουμε ε??? μην ξεχάσεις να με ειδοποιήσεις αν μαζοχτείτε για συνάντηση;););););)

images?q=tbn:ANd9GcQ_2WQ8-GStRKu_RrZIICeAmjV46YJLtJtHAp7Bu4HHla0mKcKHbOZrDBRHeg

Καλημέρα μανούλες μου!!

Μαρία μου με το καλό!!!!!!!!! Το καλύτερο νέο που άκουσα τον τελευταίο καιρό!!! Τί ωραία!!!! Πολύ χάρηκα κοριτσάρα μου, να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να μην ανησυχείς για τπτ, εγώ ήμουν 5,5 χρονών όταν έμεινε έγκυος η μαμά μου και δεν θυμάμαι απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Άρα προχωράς χωρίς τύψεις έτσι κοριτσάρα?

GaiGp3.png

Εγω πολυ προβληματιζομαι σχετικα με αυτο το θεμα γιατι θελουμε απο τη μια πολυ και άλλο παιδακι. Και απο την άλλη βλεποντας συνεχεια τις συνθηκες ζωης μας να χειροτερευουν(τουλάχιστον μιλώ για δικα μου οικονομικα δεδομενα γιατι φανταζομαι δεν ειναι ολων έτσι......) με πιανει μεγάλος φοβος κ πανικος.Οταν συνεχεια μιλάνε για χρεοκοπιες πώς να σχεδιασουμε τη ζωή μας????????Οταν δεν υπάρχει ενα σταθερο σημειο αναφορας:-(:sad::-(

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!!

Δεν βλέπω φως πουθενά, και φοβάμαι πολύ ότι σε λίγο θα μας κυβερνάνε και κυριολεκτικά ξένοι..... εκεί θα γονατίσουμε εντελώς.

Αυτά στο γενικό σύνολο. Γιατί εμείς οι έλληνες έχουμε την λαμογιά στο αίμα μας. Έδωσε η ευρώπη το πράσινο φώς και οι εργοδότες ξαφνικά πήραν μαστίγιο και με τις ευλογίες της "Γερμανικής" κυβέρνησής μας, γονάτισαν τον εργαζόμενο. Πέρασαν στον συνταξιούχο, και όπου να ναι θα ζητήσουν να πληρώσουν το χαράτσι και οι πεθαμένοι για τα 2 μέτρα γης που πιάνουν. Και αλίμονό τους αν τους έχουν θάψει σε κανένα χλιδάτο νεκροταφείο, θα τους πιούν το αίμα... χαχαχαχαχα!! Ήμαρτον τί λέω!

Και εγώ κοριτσάρα μου θα το ήθελα να προγραμματίσω για το κοντινό μέλλον ένα δεύτερο παιδάκι, αλλά τώρα πια είναι όνειρο απατηλό. Έχω αρχίσει ήδη να στεναχωριέμαι όταν βλέπω κοιλίτσες....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...