Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες.

Τα οικονομικά είναι δράμα για όλους μας. Πριν λίγο με πήρε ο άντρας μου τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν θα πληρωθούν τον Σεπτέμβρη παρά μόνο όταν πάρουμε την 6η δόση. Αντε να δούμε τι θα γίνει.

Βασιλική πολύ τρομακτικό αυτό που περιγράφεις. Μπράβο σας που το αντιμετωπίσατε ψύχραιμα.

Εμείς παλεύουμε να φτιάξουμε τον ύπνο του Νικόλα. Μια πάει καλά, με 2-3 ξυπνήματα δηλαδή, και μια χάλια με ώρες ξύπνιος, κλάματα... Θα δούμε που θα μας βγάλει κι αυτό. Μόλις τα καταφέρουμε θα αρχίσουμε εκπαίδευση τουαλέτας γιατί ήδη όταν του λέω να κάνει τσίσα ή κακά καταλαβαίνει και κάνει.

Κατά τα άλλα καλά. Το Σαββατο παρουσίασα και τη διπλωματική μου και επιτέλους τέλειωσα το μεταπτυχιακό!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρούλα συγχαρητήρια!!! Δεν το ήξερα ότι έκανες και μεταπτυχιακό με 2 παιδιά!!! Πολλά μπράβο σου αξίζουν κοπέλα μου! Τι άλλο να πω! Ήρωας!!!

Βασιλική, τον νυχτερινό τρόμο τον έμαθα από μια ξαδέρφη μου που το πάθαινε μικρή. Δεν ήξερα κι εγώ τι είναι. Πολύ τρομακτικό. Η Αθηνά φαίνεται να περνάει κάτι αντίστοιχο αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Δεν μας χτυπάει αλλά δεν ηρεμεί ούτε στην αγκαλιά μας. Φαίνεται να μην ξυπναει και κλαίει με λυγμούς μέσα στον ύπνο της. Μετά από κάποια ώρα το ξεπερνάει και κοιμάται. Απαίσιο πράγμα. Ποιός ξέρει τι βλέπουν τα καημένα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα φιλες μανες!!!

Δημητρουλα συγχαρητηρια!!!!!Μπραβο σου!Πραγματικα εισαι απαιχτη!

Βασιλικη αυτο το εκανε και ο μικρος μου πριν αρκετους μηνες για πολυ καιρο και μαλιστα σχεδον 1 φορα καθε εβδομαδα.Μετα ηρεμουσε και κοιμοτανε στο καπακι σαν να μην εγινε τιποτα.....ποιος ξερει τι παθαινουν?

Χριστινα τραβαει ζορι ο Σταθακος ε?Πρεπει να ειναι τρελο πακετο οι τραπεζιτες!Μααρι να τους βγαλει γρηγορα να ηρεμησει το παιδι!(και εσεις μαζι);)

Ο Γιωργης μου εξακολουθει με το φαι να κανει τα ιδια!Τις περισσοτερες φορες το φαι μενει στο πιατο αθικτο και στο τσακιρ κεφι τρωμε κατι λιγο.....

Εγω στην ιδια κατασταση ψυχολογικα και το εχω βαρεθει ολο αυτο.Βαρεθηκα να στεναχωριεμαι για τα κ@λολεφτα και την σκατοκατασταση που επικρατει με τους @#&$*δες που μας κυβερνανε.

Μας εχουν ξεβρακωσει αλλα ας φροντιζαν τουλαχιστον να μας χορηγουν και κανενα ψυχοφαρμακο πριν μας στριψει τελειως!

Τελος παντων δεν συνεχιζω αλλο γιατι θα πω ασχημα πραγματα και δεν το θελω!Εδω ειναι ενα φορουμ που γραφαμε απο την αρχη για τα παιδακια μας και τωρα μιλαμε για μ@λ@κιες.........ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Κουραγιο σε ολους!Φιλακια στα παιδακια σας!

Καλησπέρα μανούλες.

Τα οικονομικά είναι δράμα για όλους μας. Πριν λίγο με πήρε ο άντρας μου τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν θα πληρωθούν τον Σεπτέμβρη παρά μόνο όταν πάρουμε την 6η δόση. Αντε να δούμε τι θα γίνει.

Βασιλική πολύ τρομακτικό αυτό που περιγράφεις. Μπράβο σας που το αντιμετωπίσατε ψύχραιμα.

Εμείς παλεύουμε να φτιάξουμε τον ύπνο του Νικόλα. Μια πάει καλά, με 2-3 ξυπνήματα δηλαδή, και μια χάλια με ώρες ξύπνιος, κλάματα... Θα δούμε που θα μας βγάλει κι αυτό. Μόλις τα καταφέρουμε θα αρχίσουμε εκπαίδευση τουαλέτας γιατί ήδη όταν του λέω να κάνει τσίσα ή κακά καταλαβαίνει και κάνει.

Κατά τα άλλα καλά. Το Σαββατο παρουσίασα και τη διπλωματική μου και επιτέλους τέλειωσα το μεταπτυχιακό!

Καλημέρα ζουζούνα άρχίζω με σενα γιατί πρέπει να σου πούμε συγχαρητήρια μανούλα μας...μας έκανες περίφανους...Νπράβο για το μεταπτυχιακό:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λυπάμαι για τον άντρα σου αλλά υπομονή τι να πω βρε κορίτσι μου όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.....

Όταν με το καλό ηρεμήσει ο Νικολάκης με τον ύπνο του νομίζω ότι θα είναι όντως το δεύτερο project τουαλέτα στη σειρά ε...θα περάσεις και άλλο μεταπτυχιακό!!!:D:D:D:Dφιλάκια:tongue:

Καλησπερα φιλες μανες!!!

Δημητρουλα συγχαρητηρια!!!!!Μπραβο σου!Πραγματικα εισαι απαιχτη!

Βασιλικη αυτο το εκανε και ο μικρος μου πριν αρκετους μηνες για πολυ καιρο και μαλιστα σχεδον 1 φορα καθε εβδομαδα.Μετα ηρεμουσε και κοιμοτανε στο καπακι σαν να μην εγινε τιποτα.....ποιος ξερει τι παθαινουν?

Χριστινα τραβαει ζορι ο Σταθακος ε?Πρεπει να ειναι τρελο πακετο οι τραπεζιτες!Μααρι να τους βγαλει γρηγορα να ηρεμησει το παιδι!(και εσεις μαζι);)

Ο Γιωργης μου εξακολουθει με το φαι να κανει τα ιδια!Τις περισσοτερες φορες το φαι μενει στο πιατο αθικτο και στο τσακιρ κεφι τρωμε κατι λιγο.....

Εγω στην ιδια κατασταση ψυχολογικα και το εχω βαρεθει ολο αυτο.Βαρεθηκα να στεναχωριεμαι για τα κ@λολεφτα και την σκατοκατασταση που επικρατει με τους @#&$*δες που μας κυβερνανε.

Μας εχουν ξεβρακωσει αλλα ας φροντιζαν τουλαχιστον να μας χορηγουν και κανενα ψυχοφαρμακο πριν μας στριψει τελειως!

Τελος παντων δεν συνεχιζω αλλο γιατι θα πω ασχημα πραγματα και δεν το θελω!Εδω ειναι ενα φορουμ που γραφαμε απο την αρχη για τα παιδακια μας και τωρα μιλαμε για μ@λ@κιες.........ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Κουραγιο σε ολους!Φιλακια στα παιδακια σας!

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμους στην μπουμπουλίνα χοσε νεραιδούλα ντολόρες....θα σου γράψω μόνο για το Γιωργάκι για τα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω....όλα θα διορθωθουν μην ανησυχείς και το φαγάκι του θα το φάει το παιδάκι απλά περνάνε όλα μια φάση, φαγητού, γκρίνιας, ονείρων κλπ....φιλάκια πολλά να του δώσεις...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μαράκι και Βασούλα εμένα ο Σταθάκης δεν είναι απο όνειρά σίγουρα, είναι απο τα δόντια γιατί όποτε βγάζει μου μειώνει το γάλα το βραδυνό και όταν ξυπνάει πάντα βάζει τα δακτυλάκια του μέσα στο στόμα και προσπαθεί να ξύσει τα ούλα του...το λέω γιατί το έχω τσεκάρει όσες φορές μας βγαίνει νέο δοντάκι...!!!

Τώρα για τα όνειρα δεν έχω εμπειρία βρε μανουλομανουλίτσες μόνο μια φορά που ξύπνησε και μένα κλαίγοντας και παρόλο που τον πήραμε αγκαλία και ιδιαίτερα ο μπαμπάς του που έχει τρελή αδυναμία δεν στάματαγε και έδειχνε κάπως παράξενα τρομαγμένος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!

Εύχομαι η Παναγιά μας να προστατεύει τα παιδάκια μας και να πέρνει τα κακά όνειρα τους μακριά-μακριά...!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας, Αντζολίνι, βάλια, Αννυ, Ιωάννίτσα, Ιrev,Angelaki μου,Μαρίες, Αντλαντις και όλες τις μανουλομανουλίτσες σας ευχόμαστε μια καλύτερη μέρα σήμερα.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σας μάνες! Ρε Δήμητρα πως το έκανες όλο αυτο? Μια λέξη μόνο θα πω: RESPECT!!!! Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

Βασιλική τρομακτικό ακουγεται αυτό που περιγράφεις... Ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Ο Δ μόνο αν χασει την πιπιλα του καμια φορα κλαιει αλλα μόλις την βρει σταματάει!

Ξέρετε τι μου είπαν από την αεροπορικη ότι μας παρέχουν παρκοκρέβατο! Τρελάθηκα απο την χαρά μου! Εχω και μια μικρη ανησυχια για την διαφορα ώρας αλλά η παιδιατρος με καθησυχάζει!

Βίιιιικυ φίλη μου έλα και φερε και την Λουσυ να κάνει παρεα με τον Δ.!!! Κι ο Δ απο οτι μου λέει η δασκάλα του εκει που παίζει σηκωνεται την κάνει αγκαλίτσα και συνεχίζει το παιχνίδι! χαχα!

Μαράκι πως περάσατε στο παιδικό πάρτυ???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια μανουλάκια μου γλυκά! δεν θυμάμαι τι ήθελα να σχολιάσω,εχω μικρο το παράθυρο γιατι γράφω στη λούφα απο το γραφείο.είστε όλες καλά? ή οσο καλά μπορεί να λέμε οτι είμαστε τελοσπάντων....

να σας ρωτήσω,όσες πίνουν φρέσκο γάλα τα παιδάκια σας,πόσο πίνουν κ σε τι? δηλ ποτήρι,μπιμπερό ή καλαμάκι?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλησπερα μανουλες.εμεις σημερα την βγαλαμε σπιτι γιατι απο χθες η Κλειω κανει 38ρια πυρετους ανα 3ωρο σχεδον.

πηγαμε στον γιατρο κ εινα ιωση λεει κ μπορει να κρατησει κ μια βδομαδα με πυρετους.σκατα δηλ.με το ζορι της δινω τα αντιπυρετικα (τα βαζω μεσα σε γαλα,σε χυμο κτλ)αλλιως δεν τα πινει με τιποτα.μαρτυριο.

για τα οικονομικα κ μη χειροτερα εχω να πω.εμεις χθες μιλησαμε με το αφεντικο μας ολοι μαζι κ η κατασταση ειναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ!δεν ξερω τι θα κανουμε ακομη..το σιγουρο ειναι οτι η υπομονη μου τελειωνει.εχω απιστευτα νευρα με την ολη κατασταση (κ προσωπικη κ γενικη) κ δεν μου φταιει σε τιποτα το παιδακι μου..

Βασιλικη αυτο για τα ονειρα το χω ξανακουσει.πριν κατι χρονια το παθαινε ο γιος ενος φιλου κ τον πηγανε σε παππα να τον διαβασει 3 φορες.αν πιστευεις σε αυτα ,καντο.για οσους συνεχιζουν τα προβληματα υπνου ,δοκιμαστε κ την λυση την δικη μας,να κοιμηθουν δηλ σε μονο κρεβατι κ οχι στην κουνια.εμεις σωθηκαμε!

επισης εχουμε σχεδον αποθηλασει ,μιας κ θηλασε τελευταια φορα την προηγουμενη Δευτερα κ την εβαλα εγω ξανα λιγο το Σαββατο.απο εκεινη την μερα βεβαια με εχει πνιξει στις αγκαλιες κ στα φιλια η ζουζουνα μου.

Αντζουλινι μου η Κλειω πινει φρεσκο το πρωι περιπου 250-300γρ κ το βραδυ περιπου 360 με μπιμπερο.με το ποτηρι ή το καλαμακι θα πιει 100 κ μετα θα βαρεθει.

Δημητρα πραγματικα respect!μπραβο σου ειλικρινα!

αυτα μανουλια.ευχομαι σε ενα ησυχο βραδυ χωρις προβληματισμους.

μακια

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνες!

Άννυ μου περαστικά σας βρε παιδί μου, ακόμα δεν ήρθε το φθινόπωρο και οι ιώσεις άρχισαν! Σιδερένια να 'ναι η Κλειώ μας! Όσο για το οικονομικο-επαγγελματικό, να πω υπομονή? Αν σου έχει μείνει κάνε, αλλιώς πήγαινε και πες τους τα έξω από τα δόντια να ξεθυμάνεις τουλάχιστον. Ούτως ή άλλως δεν έχεις και τπτ να χάσεις φαντάζομαι..

Άννη μου αγκαλίτσες και τα δυο μας βγήκαν!! χαχα χαρά στην υπομονή των δασκάλων τους!

Μαρή Άντζυ πότε θα κάνουμε συμάζωξη? Αυτό το Σάββατο τί λέτε? Μπορεί καμία μαμά? (καιρού επιτρέποντος βεβαίως-βεβαίως....).

Συμμετοχές παρακαλώ!!! Για μαζευτείτε!!

Και εμείς μια από τα ίδια, από υγεία όλα καλά, από δουλειά μια από τα ίδια χάλια και πάει λέγοντας. Τώρα όπου να 'ναι περιμένουμε τα ραβασάκια από την εφορία και από την ΔΕΗ να μας αποτελειώσουν...

Θα πάω να μείνω σε μια καλύβα να ησυχάσω, αμάν πια!

Καληνύχτα σας

και....... μαντάμ ρεζερβουάρ χαχαχχαχαχα

GaiGp3.png

Ένα γρήγορο γειά κι από μένα που πρέπει να πάω νάνι. Θα απαντήσω μόνο στα γρήγορα όσα θυμάμαι. Άντζυ μου, η Αθηνά πίνει περίπου 240 πρωί και άλλα τόσα το βράδυ με μπιμπερό. Κανονικά υποτίθεται ότι πρέπει με ποτήρι πιά αλλά το βραδυνό το έχει και σαν νανούρισμα και δεν της το στερώ. Το πρωί επίσης συνήθως ξανακοιμάται μετά το γάλα οπότε και πάλι το έχουμε για νανούρισμα το μπιμπερό.

Άννυ (άνδρια) περάσαμε όμορφα στο πάρτυ. Ήταν ενός 5χρονου αγοριού. Όλα τα παιδάκια ήταν μεγαλύτερα από την Αθηνά και της πέρναν όλα τα παιχνίδια. Είναι όμως πολύ καλό το καημένο και δεν διαμαρτυρόταν καθόλου. Εν τω μεταξύ τα μεγάλα τρέχαν σαν τρελά και κυνηγιόντουσαν και πολύ συχνά θα έπεφταν πάνω της αν δεν έμπαινα μπροστά. Δεν προσέχουν καθόλου τα μεγάλα παιδάκια τελικά. Γενικώς όμως καλά ήταν. Απίστευτο μου φαίνεται που δίνουν παρκοκρέβατο στην Δέλτα! Μπράβο!!!

Βικάκι πολύ θα'θελα να σας βλέπαμε. Από το περασμένο ΣΚ όμως και μέχρι 15 Οκτ. έχουμε κάθε ΣΚ κι από μία τουλάχιστον κοινωνική υποχρέωση! Αυτό το Σαβ. έχουμε βάπτιση στην Λούτσα και μετά παιδικό πάρτυ, αυτή τη φορά σε κοριτσάκι 1 έτους, οπότε πιστεύω να το ευχαριστηθεί περισσότερο η Αθηνά.

Αν κανονίσετε για Κυριακή ίσως και να μπορέσουμε.

Δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα. Πέρασε η ώρα... Και δεν θέλω να μπω καθόλου σε εργασιακο-οικονομικά θέματα που όλους μας στενοχωρούν/θυμώνουν/απογοητεύουν κλπ.

Καληνύχτα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από μήνες,έχω υπολογιστή!!!!!!!YESSSSS που λέει και το κοριτσάκι μου!!!!έβαλα λοιπόν τα μωράκια μου για ύπνο και κάθομαι να σας γράψω!!!!!YESSSSSS και πάλι!!!!

να αρχίσω από τη Νικολ μας και να ευχηθώ με όλη μου την αγάπη να είναι ήδη στο σπιτάκι τους και να είναι όλα πολύ καλύτερα.μακαρι η Παναγίτσα να τους χαρίζει μόνο υγεία και χαρές από εδώ και στο εξής...

Άντζυ όταν έχεις νέα πες μας,ε?και πες της οτι τη σκεφτόμαστε και την έχουμε στην καρδιά μας.

κάποια στιγμή της είχα στείλει ένα πμ,δεν μου απάντησε,οκ,κανένα πρόβλημα,αλλά σκέφτομαι μήπως τυχόν με μπερδεύει με την άλλη Μαρία-angicat:?::?::?:

Μαράκι,Βάσω,Άννυ,Χριστίνα και Άντζυ ευχαριστώ!

Βάσω έπαθα πλάκα με το νυχτερινό τρόμο,είχα διαβασει σχετικά και δε θα ήθελα ποτέ να μας τύχει,μπράβο για την ψυχραιμία σας,εύχομαι ποτέ ποτέ να μην της ξανασυμβεί........

Άννυ περαστικά στην Κλειούλα!εύχομαι αύριο να είναι καλά!για πες για το κρεβάτι!πόσο άνοιγμα απομένει από το προστατευτικό?δε φοβασαι μήπως χωθεί εκεί και δραπετευσει?το προστατευτικό ήταν του κρεβατιού ή το αγορασατε?από την πλευρά του τοίχου έχεις βάλει πάντα?η Γεωργία στριφογυρίζει σαν τη σβούρα,διαφορετικά θα το είχα κάνει ήδη:rolleyes:τι να πω για τα εργασιακά σου?εύχομαι οτι καλύτερο.και μη θυμώνεις με τον εαυτό σου που έχεις νεύρα,λογικό είναι με όλα αυτά,πως να το κρύψεις από τη μικρή που οσμίζεται τα πάντα???

Δέσποινα αυτή πρέπει να ήταν η πιο γλυκιά καλημέρα που έχεια ακούσει ποτέ........να είναι καλά το Μαρινάκι!

Δήμητρα συγχαρητήρια και από μένα!!!!!!μπραβο σου!χίλια μπραβο!!!!

Άντζυ χρόνια πολλά στον αντρούλη σου,να τον χαίρεσαι!!!

ρε παιδιά όσες θηλάζετε ακόμα,πείτε πως είναι,πως νιώθετε?θέλω να πώ πρέπει να αισθάνεστε πολύ περήφανες που έχετε συμβάλλει τόσο πολύ στο να γίνουν τα μωράκια σας ανθρωπάκια!!!!

η Γεωργία πίνει φρέσκο γαλατακι,350 το πρωί και γύρω στα 200 το βραδυ,με μπουκάλι.η γιατρός μου είπε ως 600 την ημέρα μπορεί να πίνει χωρίς πρόβλημα!

ναι,η Αλέκα που ήταν εγκυούλα!μακαρι να της πάνε όλα καλά!

οι δυο Δέσποινες που χάθηκαν?η ΘάλειαΒάλια?

Ειρήνη πως είναι η μητέρα σου?

Βάσω μη μασάς,να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά και όλα θα γίνουν,έχει ο Θεός..

όλο και κάποια θα ξεχνάω...

Βίκη καταλαβαίνω όσα λες για τους παλιούς καλούς φίλους...και συμπάσχω.....δεν πειραζει,ο καθένας επιλέγει το δρόμο του.πλέον έχω κρατήσει λίγους και καλούς στη ζωή μου-κουραστηκα να νταντευω,να ερμηνεύω συμπεριφορές και να παρακαλάω..αυτό με τη Λούση και ''στο άλλο''απίστευτο!κάνε λίγη υπομονή,κάτι θα βρεθεί αργά ή γρήγορα..πως τα παει στον παιδικό η μικρή?

Mαρακι δεν ξέρεις πόσο σε σκέφτομαι που υποφερετε ακόμα με τον ύπνο....καλή δύναμη!

Άννη με το καλό να γίνετε κουμπάροι!όσο για το ταξίδι,σας βγάζω το καπέλο!εγώ με τη μικρή που γυρίζει το σπίτι 300 φορές την ημέρα και δε στέκεται πουθενά και για κανένα λόγο στο ίδιο σημείο παραπανω από 1-3 λεπτά δε θα είχα το θάρρος να το κάνω.με το καλό να πάτε και να περάσετε τέλεια!

και τώρα να σας γράψω τα νέα μας!!!!

η Γεωργία μου είναι μια χαρά,άλλοτε είναι ένα γλυκό και ναζιάρικο κοριτσάκι και άλλοτε μεταμορφώνεται στο πιο γκρινιάρικο και στριμμένο παιδάκι που γνωρίζω-ας πούμε γιατί δεν έπιασε το κουτάλι της από το σημείο που ήθελε:shock:φυσικά δεν απασχολείται ούτε λεπτό μόνη της,τρέχει συνέχεια μέσα και έξω από το σπίτι-run Georgia run ένα πραγμα,κάνει όλα όσα κάνουν όλα τα ζουζούνια φανταζομαι,της αρέσουν πολύ τα βιβλία,περιοδικά,παραμύθια,τα παζλ και η μουσική.όταν είμαστε στο σπίτι ένα από αυτά τα τρια θα κάνουμε.εσας παίζουν μόνα τους?????????????με παιχνίδια?????????????καλέ ποια είπε οτι κάθεται στο παρκο?νομίζω ο Σταθούλης?μπραβο του!!!!!!!!!εμένα δεν έκατσε ποτέ,ούτε 5',τώρα θα το είχε κατεδαφίσει:tongue:βασικά το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς,οπότε σέβομαι τους δικούς της,την αυξανόμενη τάση της για ανεξαρτησία και τις συγκρούσεις των δικών της επιθυμιών με τις δικές μου.μόνο να μου είναι καλά...

κάτσε να καταχωρήσω αυτά γιατί έχω κι άλλα καλύτερα να πω!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

τα δικά μου-προσωπικά νέα είναι πολύ καλά!!!!!!!!

αν δεν σας πήγε ήδη το μυαλό:

luzdp3.png

ΝΑΙ!!!!!!!!!

είμαι έγκυος!!!!!!

δεν το είχαμε ανακοινώσει νωρίτερα και τώρα,αφού έχω και η/υ-ουάου,ήρθε η ώρα να το μοιραστώ και μαζί σας!!!!!!

έχω από πολύ νωρίς ναυτίες και εμετούς-υπερέμεση,είναι πολύ δύσκολο με τη μικρή,πάρα πολύ,όμως το παλέυω με τη δύναμη της θέλησης.είχα και μια μικρή αποκόλληση και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κάνω περίδεση,είναι ζόρικα,αλλά είμαι πολύ χαρούμενη και πανω απ'όλα συνηθισμένη στα δύσκολα...εύχομαι να πανε όλα καλά και η Γεωργία σε λίγους μήνες να αποκτήσει αδερφάκι!!!!!!

έχω πάρει επαπειλούμενη άδεια και ελπίζω να περάσει ήρεμα και γρήγορα ο καιρός!

και να πάνε όλα δεξιά για τη χώρα μας και για όλους μας....

όνειρα γλυκά σε όλους και όλες!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Kαταρχην Μαρία Συγχαρητηρια για τη νεα εγκυμοσυνη Βρε κοριτσακι κατευθειαν στα δυσκολα ομως αποκολληση και περιδεση????παλι τα ιδια δεν ειχες κ στην προηγουμενη????? Καλη υπομονη . Ναι τωρα πρεπει ναναι δυσκολα κ με τη Γιωργία. και με υπερεμεση κιολας.......Προσεχε. Εχεις καθολου βοηθεια??????:confused: Πώς τα καταφερνεις??? Για πες μας....

Δήμητρα βρε τι θηριο εισαι εσυ???? Με εγκυμοσυνες παιδια τελειωσες και το μεταπτυχιΚΟ.????????? Με κατι τετοια αισανομαι τελειως ανικανη εγώ.Ευχομαι συντομ ανα πιασει τοπο και εχεις μια καλυτερη θεση.:):)

Βασω νεραιδουλα και εγω ψυχολογικα καπως ετσι οπως και εσυ. Ολο μιζερες σκεψεις περνουν απο το μυαλο.Πρε πει να το πολεμησουμε ρε γμτ ειμαστε πολυ νεες για να καταντησουμε καταθλιπτικες ετσι σκεφτομαι καμια φορα..βεβαια δεν το ελεγχουμε παντα ειναι κ ανεξελεγχτο..εγω ζηταω κατευθειαν συμπαρασταση παντως απο τον αντρα μου τουλαχιστον αυτος με βοηθαει οσο μπορει.Εσυ εχεις απο καπου συμπαρασταση??:shock:

Οσο για τον τρομο της μικρης δεν ειμασταν πολυ ψυχραιμοι κοριτσια --τα ειδαμε όλα εκεινη την ώρα!!! Το εκανε και δευτερη νύχτα σε πιο ηπια ενταση όμως. Την τριτη νυχτα κοιμηθηκε ήσυχα. Ειναι πολυ ασχημο πραγαμα ειδιακα για την μικρη αλλα και για μας να μην μπορουμε να κανουμε τιποτα να βοηθησουμε. Αυτες τις μερες λογω τουπεριστατικου την κοιμιζουμε στο κρεβατι μας. Φοβαμαι μη καλομαθει κ εχουμε άλλα μετα τραβηγματα!!!!!!!:-(:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...